Oversized sweater, lace shorts // Kuopio

dunet (6 of 11)

Heiiii ihanat lukijat! Voi miten ihana lauantai! Vivve oli meillä käymässä eilisestä asti, ja siinä jäi työasiat ja muut ihan taka-alalle kun keskityimme vaan höpöttelemään ja lööbailemaan. Meidän perjantai oli kotona tehtyä pizzaa ja tauotonta höpöttämistä verkkareissa. Love it. Tänään ollaan oltu hieman puuhakkaampia, joskin nyt on ihan hirvee kriisipaniikki, kun tajusin, että mähän lähden Helsinkiin jo tiistaina, eli parin päivän päästä! Mulla ei oo vielä ees junalippua, enkä oo ees ajatellut pakkaamista tai mitään. Pitäisi pakata lomareissulle ja Helsingissä ololle, sillä olemme poissa Kuopiosta hetken aikaa. Lisäksi pitäisi vielä tehdä muutama työjuttu ennen lähtöä. Jos oon rehellinen, en oo vielä edes purkanut matkalaukkua Turkin reissun jäljiltä, ja kohta se pitäisi pakata jo uudelleen. Pojat tulee perästä Helsinkiin, mutta mun pitää lähteä jo tiistaina, kun on muutama työjuttu Stadissa. En odota kovin onnella taas sitä reilua neljää tuntia junassa, mutta kieltämättä juna on paljon kivempi kuin bussi. Siellä voi edes työskennellä ja jotenkin se on paljon rauhallisempi ympäristö. Vaikka Kuopiosta pääsiskin lentäen, niin ei se vaan ole sen arvoista. Lentokentällä pitää kuitenkin aina olla tuntia aiemmin, pakata lentoehtojen mukaisesti ja sitten säätää itsensä vielä Helsinki-Vantaalta eteenpäin. Että kyllä siinä aika lailla varmasti saa saman ajan kulumaan, ja se on kaikin puolin huonompi ratkaisu.

Kuopio on musta tosi kiva paikka, mutta perhana tää on kyllä kaukana. Nyt kun edellisestä junamatkasta on reilu viikko vasta, niin ei kyllä naurata se, että taas pitäisi reissata tuo. Toisaalta, turha valittaa kun ensi viikolla on vuorossa melkein vuorokauden lennot :D
dunet (11 of 11)
dunet (8 of 11)

dunet (1 of 11)

dunet (5 of 11)

dunet (10 of 11)
dunet (7 of 11)

Kuvituksena tällä kerta asu, joka voisi olla kiva, mutta ei näissä kuvissa ole. Meinasin jättää nämä jo julkaisematta, mutta no, päätin kuitenkin julkaista nämä kuvat. Ensinnäkin, joka kuvassa ärsyttää, että saappaat on pitkän päivän jälkeen valuneet jalkoja pitkin hieman rutulle. Valo on jotenkin huono, tai kameran säädöt olivat pielessä. Eniten kuitenkin kyrsii se, että kesän ja muuton jäljiltä en löytänyt mistään paksuja sukkahousuja, ja nämä ohuet eivät vaan toimi tässä asussa yhtään niin kivasti kuin toivoisin. Nuo saappaat sopivat hirveen kivasti farkkujen tai paksujen sukkisten kanssa, mutta noiden ohuiden sukkisten kanssa ne eivät vaan jotenkin näissä kuvissa toimi.

Jotain hyvääkin tässä kuitenkin on. Tykkään tosi paljon näistä Zaran shortseista ison neuleen kanssa, kun ne kurkkii tuolta neuleen helman alta. H&M:n melko edullinen mohair-neule on myös ihan luottovaatteita tällä hetkellä. Se toimii lennoilla ja junamatkoilla ja jokaisessa arkipäivässä, lenkkareiden ja korkkareiden kanssa :) 

dunet (4 of 11)

dunet (9 of 11)

dunet (3 of 11)
ZARA shortsit
H&M neule
CHANEL laukku
DUNE saappaat
ZARA nahkatakki

Oon tänään valmistellut postauksia meidän reissun ajalle, sillä reissun aikana tulee muutama remppajuttu ja Turkin matkasta postauksia, sekä muutama muukin juttu. Nyt pitäisi ehkä myös muistaa pakata ja valmistautua olemaan pois kotoa melkein kolme viikkoa :D

Aion kuitenkin nyt keskittyä vaan ihanaan koti-iltaan, kauraomenapaistokseen (kiitos rakas K, oon koukussa) ja hyvään leffaan :) Huomenna ehtii paneutumaan tulevaan lomaan ja ensi viikon mielenkiintoisiin työkuvioihin!

Mitäs te tykkäätte asusta? 

1+

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply Jatta Saturday, October 15, 2016 at 20:50

  Haha mun mielestä tää taas on ehkä sun parhaimpia asuja tältä syksyltä! :D Saappaiden valumista en itse huomaa lainkaan ja noi ohuemmat sukkahousut just sopii tohon hyvin, sillä paksummilla noi kengät ei ois ehkä erottunut ees niistä, ainakaan kuvissa. :) Ja tosta neuleen ja sortsien yhdistelmästä tykkään ihan tosi paljon!!

  • Reply Anna Sunday, October 16, 2016 at 21:23

   No kiva kuulla! :)

 • Reply Saana Saturday, October 15, 2016 at 21:08

  Äääh, miten sä aina onnistut löytämään H&M:ltä tollasia nättejä neuleita? Tosi monta kertaa käynyt itekin liikkeessä siinä toivossa että löytäisin jotain vastaavaa ku sun päältä mutta ei. Ehkä Oulu vaan on liian pieni paikka :D Täytynee tilata joku kun ei ikinä natsaa..

  • Reply Anna Sunday, October 16, 2016 at 21:23

   Hahaha, mä stalkkaan siellä usein hakusanoilla mohair tai kashmir ja sit jos sieltä tulee kiva malli eteen, niin kotisovitukseen vaan :D Ei ainakaan Kuopioon tuu koskaan mitään kivoja juttuja Henkalta, ne menee lähes aina vaan Helsingin pääliikkeisiin ja korkeintaan pariin muuhun, koska sitä Trendiä ei Helsingissäkään musta myy ku yks liike :) Eli kandee kattoo nettikaupasta :)

 • Reply Lauura Saturday, October 15, 2016 at 21:09

  Ihana asu! :) varsinkin noi kengät on aivan upeat!<3

  • Reply Anna Sunday, October 16, 2016 at 21:22

   Kiitoksia :)

 • Reply idahhh Saturday, October 15, 2016 at 21:39

  Musta tää on kans yks hiennoimmista asuista tältä syksyltä! Neule on upea ja super kiva yhdistelmä mustien shortsien kanssa ja ohuet mustat sukkikset tekebät asusta todella hienon! Asu olisi ollut paljon tylsempi paksumpien sukkahousujen kanssa :)

  • Reply Anna Sunday, October 16, 2016 at 21:22

   Kiva kuulla :) itse edelleen haluan kokeilla samaa paksuilla sukkiksilla, luulen, että toimii kivammin :)

 • Reply Hemppe Saturday, October 15, 2016 at 21:55

  Mä just kattelin näitä kuvia ja aattelin, että ompas iiiihana asu ! :D

  • Reply Anna Sunday, October 16, 2016 at 21:22

   Haha, no kiva siis, että julkaisin sen :)

 • Reply ITGIRLSYLVANA Saturday, October 15, 2016 at 23:16

  So nice!!

  • Reply Anna Sunday, October 16, 2016 at 21:22

   Thanks :)

 • Reply Jenny Sunday, October 16, 2016 at 00:46

  Ihana asu- toimii! :) saako kysyä mikä koko sulla on neuleesta? Mietin että miten oversize on?:)

  • Reply Anna Sunday, October 16, 2016 at 21:22

   Kiitoksia :) Mulla on L siitä. Ajattelin, ettei se oo kauheen oversized, ja nyt jälkeenpäin ottaisin siitä melkein mieluummin jopa M:n, mutta toisaalta rakastan sitä, että se on ihan hehtaari, ja mahdun sinne vaikka kokonaan :D

 • Reply Janinaa Sunday, October 16, 2016 at 08:08

  Ihana asu ! Ja toi neule, ihastuin. Pitääkin katsoo heti h&m sivuilta jos vielä löytyis vai onko tää kauan sitten ostettu?

 • Reply Elli Sunday, October 16, 2016 at 13:23

  Kiva asu, ihanat saappaat :)

  • Reply Anna Sunday, October 16, 2016 at 21:20

   Kiitos :)

 • Reply Henna Sunday, October 16, 2016 at 16:39

  Ihana asu!

  • Reply Anna Sunday, October 16, 2016 at 21:20

   Kiitos :)

 • Reply Jenn Sunday, October 16, 2016 at 18:16

  Myös minunkin mielestä ihana asu! Täytyy katsastaa hm, jos neuletta olisi vielä saatavilla :) sinullahan on/on ollut zaran cashmere huivi, mitä mieltä olet sen laadusta? Jos se on laadultaan huono, niin ikävä maksaa 100 euroa. :/ kiitos jos viitsit kommentoida, kenenkään tutullakaan ei satu olemaan kyseistä huivia. mukavaa viikkoa!

  • Reply Anna Sunday, October 16, 2016 at 21:19

   No kiva kuulla! :) En osaa sanoa tän vuoden huivien laadusta mitään, mutta menneiden vuosien kashmirhuivit on mulla rajustakin käytöstä huolimatta priimakunnossa :) En näe mitään syytä, miksei myös nämä tänvuotiset olis :)

  • Reply Laura Wednesday, October 19, 2016 at 19:05

   Moi Jenn! Itse ostin Zaran tämän syksyn mallistosta kashmirhuivin, jolla hintaa oli juurikin lähemmäs 100 euroa, ja olen täysin rakastunut! Vaikka huivi on uusi, se on ollut kovassa käytössä enkä muuta negatiivista voi siitä sanoa kuin sen, että tummaan villakangastakkiini siitä tarttuu jonkin verran karvaa (huivini on vaalean harmaa), mikä tosin on olematon haitta teippirullien olemassaolon ansiosta. Omasta mielestäni siis sadan euron sijoitus kyseisiin 100% kashmirhuiveihin on täysin hintansa väärti :)

 • Reply Jenni Monday, October 17, 2016 at 08:16

  Heippa,

  Tuossa neuleessa on pesuohjeena käsinpesu, niin miten oletko itse pessyt sen nimenomaan käsin? Vai jollain pesukoneen hellävaraisemmalla ohjelmalla? :) Vähän arastelen ostaa noita käsinpestäviä vaatteita.

 • Reply Karolina Monday, October 17, 2016 at 16:29

  You sooo beautiful!! I love your jacket!

  xoxo from Poland
  kar.

 • Reply Noora Monday, October 17, 2016 at 17:08

  IHANA asu! pakko oli tulla kommentoimaan varmaan ensimmäistä kertaa. täys 10!

 • Reply LottaLH Tuesday, October 18, 2016 at 09:59

  Aivan ihana asu! Oon miettiny et miten sais yhdistettyä edelleen shortseja asuun syksyisemmilläkin keleillä, mutta noinhan se käy :) Oon haaveillu pitsishortseista ja vaikka miten pitkään, ja tää ei nyt helpottanu ollenkaan:D

 • Reply Sip Saturday, December 23, 2017 at 17:02

  Perfect combination !

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post