Questions? Shoot!

QA1

Eilinen meni videon kanssa taistellessa, joten siirsin suosiolla tähän päivään tämän.

Jäikö johonkin kommenttiin vastaamatta? No varmasti jäi. Syyskuun ajan yritän ottaa kiinni vastaamatta jääneisiin kommentteihin, joten jos jokin jäi vaivaamaan, kysythän uudelleen tämän postauksen kommenttiboksissa, niin vastailen mahdollisimman pikaisesti! :) Kyseessä ei siis niinkään sellainen Q&A-postaus, vaan jos jokin on jäänyt mieltä vaivamaan, kun en ole kommenttiin vastannut, niin nyt on hyvä kysyä :)

0

You Might Also Like

31 Comments

 • Reply Leija Monday, September 19, 2016 at 09:21

  Käytätkö blogissasi tai kolumnissasi oikolukua? Ja kirjoitatko tekstit suoraan blogiin vai jonkin kirjoitusohjelman kautta? Jäi häiritsemään kun tästä olen kysynyt aiemmin mutta et vastannut. Myönnän, itse olen enkä vähän nipottaja kieliopin suhteen, mutta ärsyttää kun nykyään monet bloggaajat selkeästi eivät enää lue tekstejään uudelleen tai sitten eivät käytä edes Wordia joka tarkastaisi tekstin heidän puolestaan. Siksi kiinnostaakin että millä ohjelmalla näitä blogitekstejä kirjoitetaan, jos itse ohjelma ei näköjään huomauta kirjoitusvirheistä.

  • Reply Anna Monday, September 19, 2016 at 09:59

   Kolumni oikoluetaan Savon Sanomilla.

   Mä kirjoitan suoraan WordPressiin, lukaisen tekstin läpi, mutten sinänsä jää oikolukemaan sitä. WordPress ei korjaa virheitä, ei ainakaan mun versio. Mä kirjoitan suoraan kuvien joukkoon postaukseen, enkä erikseen johonkin, koska en vaan koe sitä omakseni :) Mä en näe, että pienissä ajatusvirheissä tai typossa on mitään pahaa elävässä kielessä. Musta se lisää sitä luonnollisuutta ja persoonallisuutta, koska kukaan meistä ei normaalistikaan tuota täydellistä tekstiä. Mä en halua alkaa hinkkaa mun tekstejä pilkkuvirheet tms. mielessä, vaan nimenomaan kirjoitan kuten puhunkin. Se on mun tapani kirjoittaa, ja blogihan on siitä kiva, kun se on vapaamuotoinen asultaan ja kieliopiltaan :) Ihan eri tavalla tätä kirjoitan kuin vaikka aikanaan kouluaineita tai jotain työjuttuja, tää on musta nimittäin ihan eri maailma :)

   • Reply Leija Monday, September 19, 2016 at 13:26

    Kiitos vastauksesta! Tää selvitti hyvin asiaa. :) En itsekkään jää tarkastelemaan pilkunpaikkoja yms pikkuasioita ja en itsekkään tuota täydellisen virheetöntä tekstiä. Mielestäni blogien tyyli saakin olla elävää ja persoonallista, eikä yhdet puuttuvat välimerkit tai kirjaimet maata kaada, mutta on huvittavaa lukea blogeissa lauseita jotka on tyyliin tätä: — “tänään aamulla tein aamupalaksi aivan ihanaa smoothieta aamupalaksi.” Tämä nyt on aika kesy esimerkki, mutta tässäkin alkaa oikoluvun puute jo särähtää korvaan. :D

    • Reply Anna Thursday, September 22, 2016 at 10:25

     Niin, ymmärrän, että tuo särähtää korvaan, mutta itse aina näen ja mielessäni kuulen sen vaan ajatusvirheenä, enkä koe sitä mitenkään pahaksi :)

 • Reply J Monday, September 19, 2016 at 09:33

  Ei nyt varsinaisesti liity uusimpiin postauksiin, mutta mulla tuli mieleen, että onko se koulucase (mistä laitoit miljoona selvitystä/valitusta menemäänn) edistynyt tai selvinnyt?

  • Reply Anna Monday, September 19, 2016 at 10:00

   Ei ole edistynyt eikä selvinnyt, mutta mä palaan tähän tuossa varmaan marraskuun tienoilla uudemmin :)

 • Reply Titi Monday, September 19, 2016 at 12:21

  Teetkö postausta siitä Huawei P9:stä? Muistaakseni joskus sanoit että voisit tehdä kun oot tutustunut siihen paremmin. Onko sulla se vielä? Itelläni tää ja oon tykännyt, niin olisi kiva kuulla sun mielipide :)

  • Reply Anna Thursday, September 22, 2016 at 10:24

   Mahdollisesti kyllä :) Mutta siis mulla on se, ja tykkään valtavasti :)

   • Reply Titi Friday, September 23, 2016 at 15:32

    Kiva! Ajattelin että viimeksikin kun teit puhelimesta postauksen niin siinä oli paljon informaatiot, joten olis ehkö mahdollisuus oppia tästä puhelimesta lisää :-)

 • Reply KaisaK Monday, September 19, 2016 at 15:07

  Mitä Simballe kuuluu? Tai koirille ylipäätään? :)

  • Reply Anna Thursday, September 22, 2016 at 10:25

   Hyväähän niille :) Remuavat menemään. Vanhaherra elää lähes kuninkaallista elämää, ja nuorempi sitten hieman viihdyttäjänä / palvelijana siellä hänelle :D Benjillä myös kaikki hyvin :)

 • Reply Ellen Monday, September 19, 2016 at 16:51

  Maksatko verot tuotteista/palveluista joita saat?

  • Reply noora Monday, September 19, 2016 at 19:56

   Pakko kyllä hypätä tänne sekaan, että jos tilanne olisi se että joku blogaaja kiertäisi veroja niin hän ei ehkä ilmottaisi asiasta blogissaan :D

   • Reply Anna Thursday, September 22, 2016 at 10:27

    :D

  • Reply Anna Thursday, September 22, 2016 at 10:25

   Maksan :)

 • Reply Heidi Monday, September 19, 2016 at 16:58

  Tosi hieno banneri!

  • Reply Anna Thursday, September 22, 2016 at 10:25

   Kiitoksia :)

 • Reply Marine Monday, September 19, 2016 at 17:09

  Olisi kiva saada sinun lasange resepti vai onko salainen? :)

  • Reply Anna Thursday, September 22, 2016 at 10:26

   Mä kuvittelin jo tehneeni joskus sellaisen, mut näköjään en :D Täytyykin tehdä tuollainen seuraavan kerran kun tehdään lasagnee :)

 • Reply Satu V Monday, September 19, 2016 at 17:42

  Mistä ostit aikoinaan sun Acne Coltit? Satutko tietämään tuleeko niitä enää ikinä myyntiin mihinkään? Ne on kai ollut joka paikasta jo pitkään loppuummyyty. Oon haaveillut niistä ties kuinka kauan ja joskus Gaudetestakin tiedustelin, mutta kukaan ei tiedä saako niitä enää mistään tai tuleeko niitä jossain vaiheessa taas. :(

  • Reply Anna Thursday, September 22, 2016 at 10:27

   En osaa yhtään sanoa tulevaisuudesta, mutta mun omat on Zoovillagelta :) Ja kyllä niihin esim. eBayssa törmäilee, jos oikein epätoivoisesti etsit, sieltä voisi löytyä vähän käytetyt?

 • Reply M Monday, September 19, 2016 at 18:10

  Tuolla blogin sivupalkissa näkyy archive vain vuodesta 2013 alkaen, eli eikö siis esim. Australia-vuoden postauksia pääse enää ollenkaan lukemaan?

  • Reply Anna Thursday, September 22, 2016 at 10:27

   Ei. Ne on laitettu pois.

 • Reply Tukka Tuesday, September 20, 2016 at 10:07

  Moi Anna! Minulla olisi kysymyksiä hiuksistasi. Kuinka usein vaihdat pidennyksesi, millä tavalla eri sävyt on sekoitettu päähäsi ja kuinka monta teippiparia päässäsi on? Kiitos vastauksestasi 😊

  • Reply Anna Thursday, September 22, 2016 at 19:34

   Anteeksi, tämä oli jäänyt multa huomaamatta :)

   Mulla on tällä hetkellä 6, 3 ja 10 värejä päässä ja sellanen 7 pakettia taitaa mulla enimmillään olla :) Teippipareja paketissa on kai 6? En oo ihan varma. Mun kampaaja paloittele niitä ja yhdistelee, niin vaikea sanoa tarkalleen :) Vaihdan yleensä joka toinen huoltokerta, eli n. 4 kk välein :)

 • Reply Marja Wednesday, September 21, 2016 at 08:13

  Miten tassunjälkitatuointi on tehty?

  • Reply Anna Thursday, September 22, 2016 at 10:27

   Painettiin Simban tassu väriaineeseen, jonka sai pestyä pois helposti ja siitä sitten paperille :) Sitten tatskattavaksi

 • Reply Tukka Thursday, September 22, 2016 at 18:45

  Miksi et hyväksy mun kommenttia?

 • Reply helenanana Thursday, September 22, 2016 at 20:48

  Kysyn nyt täällä kun jäi kommentti leijumaan tonne toiseen postaukseen, että mikä se kalkinpoisto-aine oli. Sori piinaus :D

 • Reply meow Thursday, September 22, 2016 at 23:31

  Hey! Pakko kysyä liittyen tuohon kiharatuto-videoon, että millanen se sun tupeerauskampa on? :) Yritin katsoa videosta, mutten oikein nähnyt kunnolla :D

  Plus paras parisuhdevinkki?

 • Reply Eeva Friday, September 23, 2016 at 13:03

  Moikka! Tiedän että tämä ei ole varsinainen q&a postaus mutta olen miettinyt tätä jo hetken joten ajattelin tässä kysyä :) Joskus nelisen vuotta sitten suunnittelit oman vaatemalliston Nelly.comille. Mitkä on fiilikset noista vaatteista näin vuosien jälkeen? Tekisitkö jotain toisin nyt? Sun päällä ei oo paljon näkynyt niitä vaatteita, sanoit joskus että siksi kun sulla oli vaan yhdet kappaleet kaikkea ja halusit säilyttää ne, mutta tokihan sä olisit varmaan halutessasi voinut vaikka ostaa niitä jos olisit halunnut käyttää niitä. Käyttääkö esim sun siskot niitä? Muistan vieläkin ne promokuvat ja miten kaunis olit niissä, varmasti ihania muistoja :)

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post