Syksyn hankintoja

Desktop91

Mun piti tehdä teille postaus sisustusaiheista, mutta kun tutkailin mun meiliä tänään, löytyi sieltä eräs alekoodi ja sen seurauksena eksyinkin sitten tunniksi Elloksen (*) sivuille. Hups. Kuten tuossa eilen sanoinkin, syksy on mun suosikkipukeutumisaikaa, ja syksyllä on aina hirveesti kaikkea ihanaa, mitä nettikaupoista voisi tilata. Olen yrittänyt pitää maltin päässä, mutta muutama juttu ostoslistalle täksi talveksi on kieltämättä eksynyt.

Tärkeimpänä, mustat matalat nilkkurit. Olen harkinnut jo monta kuukautta Pistoleita Acne Studiosilta, mutta Coltien omistajana ne tuntuvat aivan liian samanlaisilta. Chelsea-tyyppiset nilkkurit olisi ehdottomasti himotuslistalla. Puoli kesää on mennyt Nikeissani ja olen hyväksynyt sen tosiasian, että en voi kulkea niillä koko talveakin. Jotkut matalat perusnilkkurit joka päivään pelastaisivat syksyni ja talveni, ja löysinkin jo täydelliset! Siitä lisää alempana :)

Acne Studiosin Raya-neuletakki on ehdottomasti ostoslistalla täksi talveksi. Olen sitä kuolannut jo iäisyyden ja nyt on pakko todeta, että tätä syksyä en vaan pärjää ilman. Mulla on vaaleanharmaa Witcheryn neuletakki samantyyppisessä mallissa, ja nyt kaipaisin mustaa tai tummanharmaata Rayaa täydentämään mun syyspukeutumista. Myös joku hempeä väri olisi aivan ihana :)

Olen viihtynyt kesän milloin punaisessa, milloin vaaleansinisessä ja milloin keltaisessa takissa. Nyt kun syksy lähestyy, mun valikoima takkiväreissä on hyvin surkea ja väritön. Mielessä on pyörinyt lämmin pörröinen vaaleanpunainen tai kirkkaanpunainen takki. Vielä kun päättäisi kumpi on enemmän värini, ja mistä löytyisi se täydellinen pehmeä ja hyvälaatuinen takki.

kengat

Vagabond Marjat / Vagabond Avat 
Muita samantyyppisiä alarivissä: Vasemmanpuoleiset / keskimmäiset / oikeanpuoleiset

First things first. Aloitetaan kengistä. Löysin jo täydelliset mustat nilkkurit, Vagabondin Marjat. Kävin jo kokeilemassa kenkiä oikean koon löytääkseni ja tsekatakseni istuvuuden! Ja nehän oli aivan täydelliset! Melko korkea varsi, joka on kuitenkin tosi tiukka, eikä lörppää yhtään edes mun ripakintuilla. Jätin nilkkurit liikkeeseen, sillä muistelin Elloksella olevan kenkäkampanjan, jossa kaikista kengistä (myös merkkikengistä) lähtee 20 %. Nyt kuitenkin kohtasin ongelman, sillä Vagabondin Evat ovat myös aivan hurmaavat ja mietin olisiko ne sittenin kivemmat, kun niissä tuo kärki on yhtenäinen.

Apua!! Kummat? Kengistä saa 20 % alennuksen koodilla 345424!

Desktop7

Harmaa takki / Vaaleanpunainen takki / Beige takki / Musta takki 

Takeista löytyisi tosi söpö vaaleanpunainen villatakki, ja harkitsenkin sen tilaamista kokeiluun. Espritin beige takki on aivan upeanvärinen. Harmaa takki on ihanan yksinkertainen ja kaikkeen sopiva. Musta on vähän turhan hintava, mutta tuo maskuliinen malli on aivan mieletön! ♥

Desktop6

Musta vyöllinen neuletakki / Kuviollinen neuletakki / Pitkä harmaa mohairtakki / Vaaleanpunainen mohairtakki

Vaikka Rayasta haaveilenkin, jäin selailemaan myös neuletakkeja. Musta on ihana, kun siinä olisi vyö. Tuollainen kylpytakkimainen neuletakki multa löytyykin jo ja Balmuirin kashmirtakki onkin ollut yksi käytetyimpiä vaatteitani viime keväällä. Tuo kuviollinen hapsutakki on aivan ihana, vaikkakaan ei ehkä ihan joka tilanteeseen sopiva. Pitkä harmaa neuletakki on mohairsekoitetta, ja jotenkin ihastuttaa tuossa todella pitkässä mallissa. Eniten tuon hapsutakin lisäksi jäin ihastelemaan tuota vaaleanpunaista mohairsekoitetakkia, joka olisi sopivasti alennuksessakin :)

Desktop8

Musta kashmirpusero / Harmaa kashmirpusero / Musta A-linjainen mekko / Leen farkut

Muita syksyn tarpeellisia vaatekappaleita olisi uusi musta kashmirneule, joku pitkähihainen yksinkertainen lämmin mekko ja hyvät pitkät keskisiniset farkut, joille on armoton tarve kaikkien vaaleiden boyfriend-farkkujen keskeltä. Rakastan Leen farkkuja, ja mulla on loistavat keskisiniset ja mustat Leen farkut, jotka ovat tosi paljon käytössä. Nyt olisi uutta mallia mun koossa tummansinisestä väristä, ja piti ne nyt tilata kokeiluun :) Mulla oli täydellinen musta kashmirneule, mutta pienessä kommunikaatiovirheessä se eksyi pesukoneeseen viime vuonna, ja nyt se sopisi ehkä kolmasluokkalaiselle. Tilaan nyt siis kokeiluun tuon mustan kashmirneuleen, josta löytyi useampaa kaunista väriä.

Jos kenkien lisäksi kiinnostaa muutkin tuotteet, niin kannattaa tsekkaa omat tarjoukset. Minä sain tarjouskoodin, jolla sai yli 150 euron ostoksesta 50 euron alennuksen. Ja kun poikaystäväni rekisteröityi tuonne uutena asiakkaana, hän sai samanlaisen koodin :) Kannattaa siis kokeilla!

 *Yhteistyössä Elloksen kanssa

0

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply Hhh Wednesday, September 14, 2016 at 21:53

  En tiedä milloin oot viimeks ostsnu Vagabondin kenkiä, mutta mun kokemuksen mukaan niissä laatu on nykyään ihan ala-arvoinen! Viime keväänä ostetut mustat nilkkurit meni viikossa pilalle (niistä onneksi sain rahat takaisin), ja kahdesta parista on mennyt pohja halkipoikki tyyliin vuodessa :/ joten jos ahkeraan käyttöön etsit paria niin miettisin ehkä jotain muuta. Törkeen hienojahan ko. merkin popot on, aina annan uuden mahdollisuuden ja petyn :D nyt oon pyhästi vannonu että tän vuoden talvikenkiä etsiessä en edes nopeesti kurkkaa niiden mallistoo!

  • Reply Anna Thursday, September 15, 2016 at 11:16

   Voi vitsi, näitä kun sovitin, niin tuntu tosi laadukkaalta, mut voihan se olla, että leviää käsiin viikossa. Toivon kuitenkin, että sulla on ollut jotain maanantaikappaleita, koska oma kokemus on aina ollu merkistä positiviinen :/ Tai siis en tietty toivo, että sulla ois huonot kengät, mut you know :D Että ois yksittäiskappaleita ja käyny tosi huono mäihä :/

   • Reply Ode Thursday, September 15, 2016 at 12:46

    Joo mulla samaa kokemusta Vagabondeista. Yhden kauden kengät on kaikki olleet mitä oon viime vuosina omistanut :( Toivottavasti sulla parempi onni niitten kanssa.

  • Reply iitu Thursday, September 15, 2016 at 13:12

   Ihan sama kokemus Vagabondeista! Ei kestäny yhtään. Laatu oli tosi huono, mutta kengät oli ihanat :S

   • Reply Minttu-Maaria Thursday, September 15, 2016 at 20:04

    Täällä ollaan samaa mieltä ikävä kyllä :(

 • Reply Minja Wednesday, September 14, 2016 at 22:24

  Mulla on hakusessa samanlaiset nilkkurit, tosin ruskeina. Itse ihastuin Ten Pointsin vastaaviin (oisko malli ollut Diana) ja merkin kenkiin olen kyllä aina ollut todella tyytyväinen.
  Juuri kapea varsi on mulle must ! Kyseistä merkkiä ei kyllä Ellokselta taida löytyä, ihastelin kenkiä täällä Oulussa paikallisessa kenkäkaupassa.

  • Reply Anna Thursday, September 15, 2016 at 11:17

   Mä vaan huomaan tosi huonosti käyttäväni mitään ruskeita kenkiä, niin meen taas tylsästi näillä mustilla :D Ja nuohan on tosi samantyyppiset! :)

 • Reply Mirame Wednesday, September 14, 2016 at 22:38

  Mun mielestä Evat on nätimmät! Ostin viime vuonna Vagabondin nupukkinahkaiset Gracet nyörityksellä ja oon ollu kyllä tosi tyytyväinen. Hengittävät hyvin, eli harvoin on hirveen hikiset jalat mutta samalla ovat yllättävän lämpimiä. Ei tarvinnu laittaa villasukkia jalkaan viime talvena. :)

  • Reply Anna Thursday, September 15, 2016 at 11:18

   Kauheen hankalaa :D Marjat istuivat niin nätisti jalkaan, että vähän oon kallistunut niihin :D

 • Reply EvaDo Wednesday, September 14, 2016 at 23:39

  Eccolta löytyy mustat Saunterit jotka on chelsea tyyppiset, footwaylta voi ainakin bongailla. Mäkin oon kanssa niin pettynyt Vagabondin nykyiseen laatuun..! PS. Sandilla löytyy ihania neuleita (The lab/Marta) vähän kevyempiä/ilmavampia kuin Acnen neuleet. Samsoe&Samsoe tuntuu myös olevan syksyn yllättäjä ihanissa pehmeissä neuleissa!

  • Reply Anna Thursday, September 15, 2016 at 11:19

   Nuo ois ihan kivat, mutta en tykkää kun se resori menee sinne ihan taakse asti :( Ja Samsoe&Samsoe neuleita oon iteki katellu, mutta nyt meni niin, että mulle tulee vihdoin Raya! Pakkomielle oli kova, mutta sain sen minkä halusinki, ja odotan vaan pakettia kotiin saapuvaksi :D

 • Reply Allu Thursday, September 15, 2016 at 08:01

  Itse ostin vagabondin marjat viime vuonna alennuksesta, ja ovat kyllä olleet super hyvät! Tykkään kärjestä juuri tuon hauskan “kiilan” vuoksi ja ne ovat kyllä mielettömän sirot! Tosin mies joutuu ne aina riisumaan (repimään), kun ovat ehkä turhankin istuvat :D plussana se, että jopa nilkkamittaisten farkkujen lahkeet pysyvät hyvin kengän sisässä juurikin tuon napakkuuden vuoksi. Suosittelen!

  • Reply Anna Thursday, September 15, 2016 at 11:19

   Ahhh, ihanaa, juuri tällaista kommenttia kaipasin ostopäätöksen tueksi :D

 • Reply MariK Thursday, September 15, 2016 at 08:47

  Mulla on kahdet mokkaiset Vagabondin nilkkurit, toiset on varmaan 10 vuoden takaa ja e d e l l e e n ehjät ja hyvät, toiset ostin vuosi sitten ja nekin hyvässä kuosissa edelleen. Muutenkin liputan merkin puolesta, ne sopii mun jalkaani hyvin ja tykkään malleista tosi paljon. MUTTA jäinpä ihailemaan noita inspiraatiokuvakollaasin oikean alareunan nilkkureita, mä haluun noi! Mahdatko tietää minkä merkkiset ovat….? :)

  • Reply Anna Thursday, September 15, 2016 at 11:20

   Noup :/ Oli vaan chelsea boots haulla Pinterestissä :/ Ja jee, hyvä tietää, että positiivisiakin kokemuksia on :)

   • Reply Elli.A Friday, September 16, 2016 at 19:22

    Mulla on useat Vagabondin kengät, jotka ovat kaikki kestäneet todella hyvin kovaakin käyttöä. Kun vaan muistaa hoitaa ja puhdistaa, niin hyvin kestää. Harmi kuulla, että muilla on ollut huonoja kokemuksia :(

 • Reply Emilia Thursday, September 15, 2016 at 11:28

  Heh, mua hevosharrastajana on jo pari vuotta huvittanut tämä nilkkurimuoti. Tuollaisia kenkiähän me ratsastajat olemme käyttäneet aina eli ollaan oltu muodin edelläkävijöitä! :) Jos kaipaat tuollaisia laadukkaita nahkakenkiä, niin kannattaa vilkaista myös hevostarvikeliikkeiden valikoimat läpi. :D

  • Reply Anna Friday, September 16, 2016 at 14:22

   Haha, joo, mun kaveri on kans suositellt vierailua Hööksissa :D

 • Reply Niina Thursday, September 15, 2016 at 22:58

  Minulla on vagabondin Marjat, ovat todella kestäneet käyttöä ja laatu on ollut huippu! Tällaiselle rimppakintulle löytää harvoin kenkiä jotka on just täydelliset, kapea lesti sekä napakka varsi, love!! Suosittelen ehdottomasti! Huomasin että niitä oli tullut Matkuksen K-Kenkään, ajattelin napata samat kokoa isompana kun vauvan tulo hieman muutti jalkani kokoa :( tilasin vagabondin Gigi mokkaiset ylipolvensaappaat, täydellisen mukavat jalassa ja täydet pisteet kapeasta pitkästä varresta, suosittelen! Myös tuo Elloksen kashmir neule on hauska, en osannut viimetalvena päättää väriä niin ostin kaikki neljä sävyä :)

  • Reply Anna Friday, September 16, 2016 at 14:31

   Jeij, mullaki on niin ripakintut, että eiköhän ne Marjat oo mulle sit hyvät :)

 • Reply Julia Sunday, September 18, 2016 at 12:15

  Itse taas tykkään vagabondin kengistä hurjasti, samanmallisilla nilkkureilla kävellyt jo 2vuotta eikä ole mennyt miksikään! Toki nahkaa olen suojannut aina kauden vaihtuessa. Voin suositella! Hyvä hintalaatusuhde :)

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post