I ♥ syksy

nahkatakki (11 of 11)

Ahhh, ihana ihana syksy! Puut alkaa kellastumaan ja minä suunnittelemaan jo kesävaatteiden poistamista vaatekaapin valikoimasta talviunille. Tosin tässä on tulossa parin viikon päästä työmatka lämpöiseen ja sen jälkeen lokakuussa lähdemme yhdessä miehen kanssa reissuun, kun hän pitää vihdoin kesälomansa :) Ehkä ne siis odottaa siihen asti. Olen kuitenkin jo kaivanut pukupusseista nahkatakit ja bootsit, ylipolvensaappaat ja kaulahuivit. Lempiaikaani pukeutumiselle tämä syksy, ihan ehdottomasti! Harmi, että sitä seuraa monen kuukauden loskapaskaharmaus, mutta tämä lyhyt kaunis pian alkava ruska on kyllä joka vuosi lempiaikaani. Pastellisten ja vaaleiden kesälaukkujen jälkeen mustat laukut ovat ottaneet valtaa, nahkatakit ovat olleet päivittäin päällä ja tällainen hamsteri kun olen, plarailen jatkuvalla syötöllä eri verkkokauppoja täydellisten syysneuleiden ja talvitakkien ilmestyessä kauppoihin.  Löysinpä maailman upeimman neuleenkin jostain Pinterestin kätköistä, mutta se on tietenkin viime vuodelta, eikä niitä saa enää mistään. Peräänkuuluttelin sellaista jo Mungolifen FB:ssa ja olen pakkomieltynyt kyseiseen neuleeseen ihan älyttömän lujasti.

nahkatakki (10 of 11)

nahkatakki (9 of 11)

nahkatakki (8 of 11)

nahkatakki (7 of 11)

nahkatakki (6 of 11)

Kaivoinpa pitkästä aikaa mun syyshuulipunankin jo esille. Vaikka viime aikoina useimmiten huulilla onkin ollut ihan kirkkaanpunaista, kyllä on ollut ikävä tätä tummanpunaistakin huulipunaa. Se ei vaan mielestäni sovi mitenkään kesään ja pirteisiin kesävaatteisiin, vaan kaipaa rinnalleen harmaata neuletta tai rouheeta nahkatakkia.

Huulipunien ja neuleiden lisäksi tänne kuuluu melko mukavaa. Joku pieni horros tuossa oli päällä remppakiireiden aikana, mutta nyt tuntuu paljon valoisammalta ja mukavemmalta. Eilen kulki lentopallotreenit ihan kivasti ja tänään käytiin työpäivän jälkeen heittämässä pitkä lenkki mun poikien kanssa. Nyt mies ajaa nurmikkoa ja minä istuskelen keinussa kirjoittamassa postausta. Keräämässä myös hieman energiaa, sillä illan projektina ajattelin hyökätä parin IKEA-kassillisen kimppuun ja lisäillä niitä mungokirppikselle. Puuuuh, ne ei ehkä ikinä lopu. Samalla tää kaappien tyhjennysprojekti on tehnyt hyvää, tuntuu, että siellä on enemmän kivoja vaatteita, vaikka vaatemäärä vähenikin huomattavasti. Mieleni tekisi vielä siivota kaappeja lisää, mutta ehkä tässä välin keskityn nyt kuvaamaan ja myymään ne, mitä on jo lajiteltu myytäväksi.

nahkatakki (5 of 11)

nahkatakki (4 of 11)

nahkatakki (3 of 11)

COS mekko
ZARA nahkatakki
CHANEL laukku
CONVERSE tennarit

nahkatakki (2 of 11)

nahkatakki (1 of 11)

Mitäs tuumaatte asusta? 

Ja kannattaa suunnistaa Instagramissa @mungokirppis -tunnuksen seuraajiksi! Mä alan tässä kuvailee pikkuhiljaa lisää noita juttuja, ja lisäilen niitä tässä illan mittaan :) Hihkaisen oman instagramini puolella, kun mungokirppis alkaa päivittymään, niin on mahdollisimman tasapuolisen reilu kaikille :)

1+

You Might Also Like

35 Comments

 • Reply Victoria Tuesday, September 13, 2016 at 19:59

  Moikka!

  Mitä kokoa sun Zaran nahkatakki on? :)

  • Reply Anna Thursday, September 15, 2016 at 11:20

   M :)

 • Reply Katja Tuesday, September 13, 2016 at 20:11

  Ihana asu! :) minkä merkin ja minkä sävyinen huulipuna on? Todella kivan sävyinen nimittäin :)

  • Reply Anna Thursday, September 15, 2016 at 11:21

   Se on Cliniquen Pop Lip Colour + Primerin Berry Pop sävy :) Ihan suosikki tummista huulipunistani :)

 • Reply E Tuesday, September 13, 2016 at 20:27

  Tykkään ehottomasti! Sopivasti rouhea. Peukku ylös:)

  • Reply Anna Thursday, September 15, 2016 at 11:21

   Kiitos :)

 • Reply Mirjam Tuesday, September 13, 2016 at 20:47

  Heippa Anna!
  IHANA MEKKO ensinnäkin! Näyttää niin rennon siistiltä ja mukavalta päälläkin.
  Onpa kiva lukea muidenkin kokeneen tuon saman ilmiön vaatteiden kanssa, mitä itsekin olen havainnut. Vaatekaappi tuntuu paljon tosiaan selkeämmältä ja siellä tuntuu olevan vain niitä oikeanlaisia ja kivoja vaatteita, vaikka niitä olisi murto-osa ennen karsintaa olleesta määrästä. Näin se vaan ihminen hukkuu liikaan tavaraan ja valinnanvaraan, ja on paljon helpompi, kun vaatteitakin on järkevämpi määrä. :)
  Aloitin itsekin kesällä bloggaamaan ja aihepiirinä on enimmäkseen tilojen/tavaroiden järjestely ja kaikenlainen organisointi. Esim. vaatteille toimivasta viikkaustyylistä löytyy vinkkiä. Tervetuloa kurkkaamaan! :)

  • Reply Anna Thursday, September 15, 2016 at 11:21

   Joo, mä rakastan tollasia löllöttelyvaatteita :D
   Kiitos kutsusta, täytyy tutustua :)

 • Reply E- Tuesday, September 13, 2016 at 21:05

  Näytät ihan superhyvältä :) Toi huulipuna on ihana!

  • Reply Anna Thursday, September 15, 2016 at 11:21

   Kiitoksia :)

 • Reply Heidi Tuesday, September 13, 2016 at 22:03

  Upean sävyinen huulipuna! Ihana asu ja lookki muutenkin:) mutta erityisesti noi huulet – VAU!

  • Reply Anna Thursday, September 15, 2016 at 11:22

   Kiitos <3

 • Reply iirismatilda Wednesday, September 14, 2016 at 01:25

  Ihana asu! Sopivan syksynen mut ripaus vielä kesääkin jäljellä :)

  • Reply Anna Thursday, September 15, 2016 at 11:22

   Kiitoksia :) Joo, valkoset conssit tuo aina vähän kesää mieleen :)

 • Reply IraCassandra Wednesday, September 14, 2016 at 07:29

  Ai vitsi tää asu oli mun mieleen! Ensinnäki toi mekko on täydellisen tummansininen, nahkis ja tennarit tuo kivasti rentoutta asuun, ja kokonaisuuden kruunaa toi ihana huulipuna :) Tykkään!!

  • Reply Anna Thursday, September 15, 2016 at 11:22

   Kiitoksia :) Ihana sähköpostiosoite :D

 • Reply Kata Wednesday, September 14, 2016 at 09:35

  Ihana asu, mutta toi sun hiusten väri on ihan super nätti! VAU!

  • Reply Anna Thursday, September 15, 2016 at 11:22

   Kiitoksia, Johanna on kyllä taikuri :D

 • Reply Hemppe Wednesday, September 14, 2016 at 09:52

  Tää asu kiri heittämällä yhdeks mun lemppariks, ihana ! ♥

  • Reply Anna Thursday, September 15, 2016 at 11:22

   Kiitoksia :)

 • Reply s Wednesday, September 14, 2016 at 10:44

  Ihana mekko!

  • Reply Anna Thursday, September 15, 2016 at 11:22

   Thanks :)

 • Reply Marija Wednesday, September 14, 2016 at 16:28

  Vitsi miten hyvin sopii toi tummanpunainen huulipuna sulle, perfect!

  • Reply Anna Thursday, September 15, 2016 at 11:23

   Kiitos :)

 • Reply Tanja Wednesday, September 14, 2016 at 16:46

  En ole muistaakseni ikinä heittänyt kommenttia sun blogiin, mutta nyt on pakko. :D Tuo huulipuna on aivan täydellisen väristä ja sopii sulle hyvin. Minkä merkkistä/sävyistä se on?

  • Reply Anna Thursday, September 15, 2016 at 11:23

   Hahah, no hyvä, että nyt tuli syy! :) Se on Cliniquen Pop Lip Colour + Primer sävyssä Berry Pop :)

 • Reply Laura Thursday, September 15, 2016 at 00:47

  Nyt on kyllä pakko kommentoida, sillä oon jo pidemmän aikaa miettiny sitä, miten blogigenre on nykyään homogenisoitunut. Ja tämä ei missään nimessä ole mielestäni hyvä asia. Minusta on tylsää, kun joka blogissa on ne samat kilpailut ja täysin samanlaiset kuvat jokaisesta mahdollisesta kissanristiäisistä. Toki, nämä ovat varmasti seurausta siitä, että bloggaamisesta on tullut ammattimaisempaa ja jopa monelle ensisijainen tulonlähde. Silti, kaipaan hyvin paljon niitä vanhoja aikoja, jolloin bloggaajien asukuvat olivat aina oikeasta elämästä. Nykyään monet blogit ottavat vain asukuvia liukuhihnalla ja eivät oikeasti välttämättä käytä niitä kuvausten ulkopuolella koskaan. Tuloksena on upeita kuvia, mutta samalla se maailma on paljon kauempana kohdeyleisöä ja meitä tavallisia lukijoita. Muutenkin monissa suosituissa blogeissa tunnutaan antavan kiiltokuvamainen kuva arjesta kauniiden ja täydellisten kuvien kautta. Kaikki on aina niin upeaa ja ihanaa. Siksi haluankin kiittää sinua Anna siitä, että olet pitänyt oman blogisi meiningin aitona. Bloggaat surutta kuvia autoon levinneestä kakusta, kun muissa blogeissa asiasta ei olisi edes mainittu. Asukuvasi (jotka ovat kauniita!) on otettu arjen keskellä, töitten jälkeen tms., OIKEASSA arjessa. Olen aina myös tykännyt siitä, että asukuviesi takana on aina jokin tarina ja minusta on ihanaa että monesti tekstisi lähtee poikkeamaan aivan sivuraiteille. Olet nykyään yksi niistä harvoista bloggaajista, jotka oikeasti kirjoittavat. Usein nykyään monesti lätkäistään vaan kuvia ja hieman kuvatekstejä. Ei niin kiva! Siksipä pitkät kirjoituksesi ovat piristäviä ja antavat sisältöä. Kirjoitustapasi on mukaansa tempaava ja tykkään kovasti liiottelevasta tyylistäsi.

  Tekstini on varmasti hyvin sekavaa, mutta pointtini on se että arvostan tapaasi blogata. Uskallat olla oma aito itsesi. Mielestäni olet hyvä roolimalli. Jatka samaan malliin! Toivon kovasti, että et lähe valtavirran mukaan tulevaisuudessakaan. Olet mielestäni Suomen paras bloggaaja ja tällä hetkellä ainoa, jonka blogia jaksan seurata muuallakin kuin Instagramissa. Sillä jos haluan nähdä ihania kuvia, käytän Instagramia. Miksi käyttää kahta eri tapaa?

  • Reply Anna Thursday, September 15, 2016 at 11:24

   Voi että, kiitoksia kovasti :) Ja ei hätää, ei tähän näköjään yrittämälläkään koskaan tuu muutosta, tällasta ihme arjessa räveltämistä tää blogikin on aina palannut olemaan, vaikka sitä joskus on yrittänyt hieman erottaa. Että ehkä vaan tyydyn kohtalooni ja totean, että mä nyt vaan kirjoittelen tällaista kaikkea mitä mieleen tulee -blogia :D :) Kiva, että siitä tykätään! :)

  • Reply E-M Thursday, September 15, 2016 at 22:52

   Olen aivan samaa mieltä Lauran kanssa, sanasta sanaan. Blogin mukana viihtynyt melkein alusta asti (puoli vuotta olin myöhässä, hitsi!) ja yksinomaan edellä mainituista syistä pysynyt mukana. Pysy siis Anna juuri tuollaisena ihanana itsenäsi! <3

   • Reply Anna Friday, September 16, 2016 at 14:30

    Voi miten ihanaa kuulla, kiitoksia <3

 • Reply Toukka Thursday, September 15, 2016 at 09:44

  Mekko ei ole oma lempparini, tulee vähän mieleen pikkumyy :D Mutta tukka näyttää aivan upealta näissä kuvissa ja tuo tummempi huulipuna on kyllä piste i:n päälle! Nahkatakit on vaan aina parhaita, joten onneks niitä saa taas näin syksysin ihan luvan kanssa käyttää, vaikka ite hiihtelen nahkatakissa vähän vuodenajasta riippumatta :D

  • Reply Anna Thursday, September 15, 2016 at 11:23

   No ei kaikesta tarviikaan tykätä :) Pikku Myy on sitä paitsi paras! :D Ja totta, varsinkin Suomen kesä antaa paljon mahdollisuuksia nahkatakin käytölle :D

 • Reply Inga Friday, September 16, 2016 at 11:29

  Hei.. Onko sinulla käytössä minkä merkkiset hiukset tällä hetkellä? Vuosia simplyä käyttäneenä voisi välillä kokeilla jotain muuta. . rapunzelista kuullut niin paljon huonoa mutta ymmärtääkseni käytät heidän hiusta? Kuvassa näyttävät kyllä luonnollisilta mutta onko kyseinen hius heidän ?
  Kiitän vastauksesta.

  • Reply Anna Friday, September 16, 2016 at 14:32

   Rapunzelit :) Mä juttelin mun kampaajan kanssa tukasta, ja se sano, että jokunen vuosi sitten Rapunzelin tukka ei ollut kovin laadukasta, mutta että ero on ollut tosi iso, nyt hän on huomannut selkeän eron, kun me ollaan alettu käyttää mulle Rapunzelia. Ja tykkään kyllä tosi paljon enemmän ku Simplysta :)

 • Reply Sip Saturday, December 23, 2017 at 17:19

  Casual rock !

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post