Black // Mdina

mdina (3 of 8)

Mä yleensä käytän hellematkoilla aika värikkäitä vaatteita ja paljon valkoista. Vaaleita, kesäisiä, pirteitä värejä. Maltalla kuitenkin pari kertaa päälleni eksyi musta kokonaisuus, joka näyttää ruskettuneella iholla vieläkin kivemmalta kuin yleensä. Mdinan reissullemme Maltalla pukeuduin mahdollisimman rennosti, tämänhetkisiin lempishortseihini ja mustaan toppiin. Kun en jaksanut vaivautua mihinkään muihin kenkiin, nappasin jalkaan släbärit ja totesin, että välillä mukavuus käy tyylikkyyden edellä. Mun Salvatore Ferragamon ihanat nudenväriset rusettisläbärit sanoi sopimuksen irti Santorinilla, ja nuo Ipaneman perusvalkoiset släbärit oli hätäostos Maltalla. Släbärit vaan on oltava aurinkomatkalla, ja näillä pärjäsi hyvin tuon reissun. Löysin onneksi matkan jälkeen eBaysta ihanat rusettisläbärit Melissalta, niin tuo Ferragamojen jättämä aukko on nyt paikattu. Ipanemat saavat palvella parveketossuina tästä lähin.

Mustat pitsisomisteiset shortsit löytyivät Zarasta joskus keväällä jo, ja vaikka ne oli musta aivan ihanat, ne eivät vain istuneet mulle missään koossa. Ostin niistä sitten L:t ja pyysin Juuliaa korjaamaan vyötärö ja lantio mulle sopivaksi. Tykästyin näissä tuohon korkeaan vyötäröön ja pidempiin lahkeisiin sekä tuohon siistiin pitsireunaan lahkeissa. Loppukeväästä pidin noita sukkisten ja löllöneuleen kanssa ja ne sopivat hyvin siihenkin.

mdina (5 of 7)

mdina (1 of 8)
mdina (7 of 7)

mdina (2 of 7)

mdina (6 of 8)

Täällä mä istuskelen ja muistelen meidän Maltan matkaa ja käyn kuvia läpi ja samalla pojat laittaa tuolla meidän keittiön kivilaattoja vihdoin paikalleen keittiön seinään. Ei toi nyt vieläkään valmiiks tule, mutta saadaan edes osa paikalleen, niin saadaan liesituuletin takaisin kiinni vihdoin. Ei silleen mikään kiire, meidän vanhemmat tulee vasta huomenna hei :D Onneksi tupareihin on vielä pari viikkoa, että ehkä tätä kotia saa siihen mennessä valmiiks. Vanhempamme tulevat tosiaan huomenna lounasaikaan tänne viikonlopuksi viettämään mun synttäreitä ja katsomaan kotia. Täällä on ihan hillitön kaaos, kun mulla on ollu tosi paljon työkiireitä pari viikkoa ja oon ollut superväsynyt ne ajat kun oon ollu kotona. Oonki sit pyhittäny oikeestaan kaiken kotona olemisen ajan Benjille ja lepäilylle, joten täällä ei juuri ole mikään edistynyt viime aikoina.

Mieshän tosiaan käsitteli keittiön seinät jollakin vettä ja likaa hylkivällä alusaineella jo joskus neljä viikkoa sitten, ja meidän keittiön seinä on ollu sellanen kivan kirkkaansininen tähän asti. Lisäks keskellä seinää on ollu vaan tollanen iso putki ja sit jotai maalijälkiä. Tosi “industriaali” meininki kieltämättä :D Jotenkin silmä alkoi jo tottumaan tohon ja melkein enemmän vaikeuksia nyt tottua siihen, että tuohon tulee nyt ne kivet.

mdina (6 of 7)
mdina (4 of 7)

mdina (7 of 8)

mdina (3 of 7)
mdina (8 of 8)
ZARA shortsit
ZARA toppi
CHANEL laukku
IPANEMA släbärit

mdina (5 of 8)

Mitäs tykkäätte asusta? 

Mdinasta kirjoittelen vielä oman postauksen, tähän väliin tällainen asujuttu kuitenkin ihan omanaan :)

1+

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Henna Friday, August 26, 2016 at 20:34

  Ihana kokonaisuus! Ja nuo maisemat, kauhea matkakuume.. ;)

 • Reply Satu Friday, August 26, 2016 at 20:52

  Oletpas niin kauniin, rennon ja onnellisen näköinen! :) Tykkään, että asu on tosi naisellinen ja flipflopit tekee siitä täydellisen lomalookin.

 • Reply J Friday, August 26, 2016 at 21:06

  Ihanat aurinkolasit!!! Mitkä nuo mahtavat olla? :) ja ihania kuvia!

 • Reply Katri K Saturday, August 27, 2016 at 00:30

  Kiva postaus mutta kuvien laatu menee iPadilla luettaessa aina vaan pahemmaksi. Hyvä jos enää edes jostain kuvasta saa selvää. Harmi :/

  • Reply Miia Saturday, August 27, 2016 at 09:03

   Minäkin luen iPadilla, Bloglovinin kautta luettuna kuvien laatu on mielestäni hyvä. :)

   • Reply Krisse Sunday, August 28, 2016 at 11:36

    Sama täällä ja kuvat näkyvät erittäin hyvinä 😊

 • Reply Elina Saturday, August 27, 2016 at 14:20

  Kauniita kuvia ja ihanan väriset hiukset sulla😍

 • Reply Sinttu80 Sunday, August 28, 2016 at 11:45

  Onpas rennon tyylikäs asu! Oon aina tykännyt siitä miten yhdistät merkkejä ja edullisempia vaatteita ja asusteita. :)

 • Reply Karolina Monday, August 29, 2016 at 12:18

  You’re very pretty
  :)
  oxox from Poland

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post