Maalaustaitoiset hoi!

Terveisiä tien päältä! Kuten Instagram-seuraajani jo tietävätkin, käytiin tässä miehen kanssa pikamatka Jyväskylässä, moikkaamassa Juuliaa, joka tekee mulle aivan jumalaista vaatekappaletta tällä hetkellä! Pinterest-kuvasta se lähti, ja nyt tuo taituri ompelee mulle varmaan mun vaatekaapin heittämällä kauneinta vaatetta! Juulia on Suomessa vaan käymässä, sillä neiti on tällä hetkellä töissä Vera Wangilla suunnittelemassa hääpukuja. Ei nyt ihan mikään pikkusuoritus suomalaiselta ompelijamestarilta. Oon niin ylpee Juuliasta ja ihan älyttömän kiitollinen, että tuo ihana nainen keksi, että hänellä on kyllä tässä lyhyellä kesälomallaan aikaa väkertää mulle vielä yksi ihana vaate! En kestä! Juulia toi silkit tuohon Nykin Moodista, jota ne käyttää paljon Project Runwayssakin! En kestä miten ihana mimmi! Saan valmiin tekeleen kätösiini ensi viikonloppuna kun näemme Helsingissä, enkä malttaisi odottaa. Nyt en meinannut haluta sovituksessa riisua tuota, vaan olisin vaan voinut pyöriä siinä ihanuudessa loppupäivän.

Mulla on ollut ilo tän bloggaamisen kautta tutustua upeisiin ja taitaviin naisiin, jotka ovat niin lahjakkaita, että melkein pyörryttää! gTien upea nahkasomiste on aina ylpeästi esillä mannekiinini päällä ja molempien blogin kautta löytämieni ompelijoiden luomukset ovat ihan suosikkivaatteitani (kaason asustani tulossa juttua alkavalla viikolla) ja lukijani minulle tekemä statement-korukin on yksi ehdottomasti lemppareita asusteitani. 

Minusta on hienoa, että blogini kautta pääsen tutustumaan näihin omien alojensa mestareihin, mutta ennen kaikkea on upeaa, että pääsen kertomaan heistä näin laajalle yleisölle. Jos minulla olisi mahdollisuus, ostaisin vain mittatilausvaatteita pieniltä suomalaisilta naisyrittäjiltä, koska tiedän hyvin itsekin, että yrittäjyys ei ole helppoa. On myös jotakin upeaa siinä, että tietää saavansa uniikin kappaleen, jonka joku on tehnyt käsityönä hyvissä työolosuhteissa.

Tästä aasinsiltana peräänkuuluttelen seuraavaa kädentaitoista ihmistä! Osaatko maalata? Tunnetko jonkun, joka osaa? 

Sain tuossa mahtavan idean tulevaan kotiimme, josta myös mies innostui ihan täysillä. Sen toteuttamiseen tarvitsisimme ihmistä, joka on taitava käsistään ja hyvä maalaamaan! Hakusessa on kaksi maalausta, jotka tulevat isoille canvas-tauluille. Jos siis lukijoideni joukossa on taitavia maalareita, joilla on hieman aikaa käsillään tässä kesä- heinäkuussa, niin hihkaiskaahan mulle olemassaolostanne! Tai jos tunnette taitavia maalareita, niin kertokaa toki heille tästä!

Olisi ihanaa, jos taitavat ja innostuneet ottaisivat yhteyttä anna (at) mungolife.fi tai ihan vaikka heittäisi kommenttia tähän!

Nyt on tosiaan Jyväskylässä käyty, Trattoria Aukiossa vedetty hyperhyvät pizzat naamaan, uutta astiastoamme täydennetty, ompelutyötä mallattu ja ehkä jopa löydetty puutarhakalusteet uuteen kotiin. Nyt pääsemme vielä uuteen kotiin hieman lisää mittailemaan ja vähän tarkemmin tutkimaan tulevaa kotiamme. Ensi viikolla pitäisi alkaa tilaamaan remppamatskuja ja iiiiik kuukauden päästä päästään jo muuttamaan!

Jos vaikka tällä kertaa vihdoin muistaisimme ottaa kuviakin uudesta kodista, kun ei tähän mennessä ole viittitty sellaista harrastaa.

Nyt siis jatkan kesäloman suunnittelua, remppajuttujen tuijottelua ja odotan innolla, josko joukoistanne löytyisi oman elämänsä Picasso :)

0

You Might Also Like

29 Comments

 • Reply MariKoo Saturday, May 28, 2016 at 20:49

  Hei, en tiedä minkälaista maalausta suunnittelet, mutta jos vähääkään pidät abstraktista tyylistä niin suosittelen tarkastamaan Karusoman valikoiman. Ville tekee myös tilaustöitä jos valmiista valikoimasta ei löydy sopivaa :)

  • Reply Anna Monday, June 6, 2016 at 15:55

   Kiitti vinkistä, täytyy tutustua aiheeseen tarkemmin jos tulee tarvetta toisille tauluille :)

 • Reply Maajo Saturday, May 28, 2016 at 21:08

  Tiedän yhden taitavan maalarin ja tekee paljon myös tilaustöitä. Minkä tyyppistä maalausta oli tarkoitus? Akvarellia, vesiväriä? Instagramista löytyy nimellä leenaraussi

  • Reply Anna Monday, June 6, 2016 at 15:54

   Kiitos vinkistä, meidän taiteilija löytyi jo :)

 • Reply Ninski Saturday, May 28, 2016 at 21:10

  Tuli mieleen MIA design Oulusta. Löytyy facebookista :)

  • Reply Anna Monday, June 6, 2016 at 15:54

   Kiitos vinkistä, meidän taiteilija löytyi jo :)

 • Reply anette Saturday, May 28, 2016 at 22:30

  Siis mulle tuli jotenkin tosta maalarista vaan mieleen joku seinän maalaaminen tms. ja kesti kauan ennen ku tajusin että mitä tässä nyt siis ollaankaan maalaamassa :D Toivottavasti löytyy joku taitava taiteilija toteuttamaan ideasi :) Minkä tyyppisiä puutarhakalusteita olette ajatelleet, haluaisitko tehdä postauksen aiheesta? Itsellänikin on ajankohtaista ison parvekkeen sisustaminen ja olis hauska saada jotain inspiraatiota siihen :)

  • Reply Anna Monday, June 6, 2016 at 15:54

   Mä teen sitten varmasti kun muutamme oman juttunsa patiostamme :)

 • Reply Nande Saturday, May 28, 2016 at 23:14

  Urho Kähkönen tekee aivan todella vaikuttavia töitä. Käy kurkkaamassa! Hänen töissään valo tulee todella kauniilla ja erikoislaatuisella tavalla esille.

 • Reply Katie Sunday, May 29, 2016 at 08:06

  Itse olen ainakin maalaustaitoinen, millaisia töitä olit ajatellut? :)

  • Reply Anna Monday, June 6, 2016 at 15:39

   Heippa Katie, kiitos tarjouksesta, meidän taitelija löytyikin siinä aika nopealla vauhdilla :)

 • Reply essi Sunday, May 29, 2016 at 10:59

  Mä suosittelen todella lämpimästi kuvataiteilijaksi valmistunutta Anna Autiota. Abstraktit työt on upeita, ja Anna tekee myös tilauksesta. akautio.com -sivulta näkee tuotantoa!

 • Reply Katja Sunday, May 29, 2016 at 13:54

  Manuela Boscolla on aivan ihania tauluja.
  Ostaisin heti, jos ois ylimääräistä rahaa.
  Nettisivuilta näkee muutamia.

  • Reply Anna Monday, June 6, 2016 at 15:36

   Hmm, ei ehkä ihan mun makuuni, mutta kauniita kyllä :)

 • Reply kj Sunday, May 29, 2016 at 17:46

  Moi Anna, on todella ihanaa, että tuot ilmi näitä suomalaisia pikkuyrittäjiä, ja ehkä jopa harrastelijoita ja kannatat kotimaista! se on varmasti heille kullanarvoista ja moni lukija saa vinkkejä ja rohkeutta myös itse moiseen :)

  • Reply Anna Monday, June 6, 2016 at 15:35

   Kiitoksia :) Ja kyllä, olisi ihanaa, jos ihmiset enemmän teettäisivät asioita, kun ottaisivat helppoja ja halpoja. Itsekin teen sitä ihan liikaa :)

 • Reply PIITU Sunday, May 29, 2016 at 21:46

  Uniikkia taidetta tilauksesta: https://m.facebook.com/profile.php?id=816058705136189

  • Reply Anna Monday, June 6, 2016 at 15:27

   Kiitti ideasta, meille löytyikin jo tekijä :)

 • Reply jenni Monday, May 30, 2016 at 06:36

  Jos vaan aikaa riittää, niin olisi kiva lukea remppapostauksia :) Itsellänikin rivarikolmion täysremontti tässä menossa.

  • Reply Anna Monday, June 6, 2016 at 15:27

   Moikka, joo uskon, että heinäkuussa tulee siitä aika paljon juttua :) Se tulee olee niin hallitseva asia elämässä :)

 • Reply Joetta Monday, May 30, 2016 at 10:09

  Taitava taidemaalari Porista https://m.facebook.com/Pahapasi.Artist/
  Suunnitellut mm. Reckless Loven paitoja ja levynkannet.

  • Reply Anna Monday, June 6, 2016 at 15:27

   Ai katos, täytyykin tutustua :)

 • Reply sinii Monday, May 30, 2016 at 13:16

  Moikka, out of the topic ootko lennellyt SAS.in koneilla? Itse en aikaisemmin SASilla lentänyt ja tulikin varattua NYCiin matka marraskuulle… Yleensä olen aina suosisut Finnairia ja SAS koneista ei yhtään kokemusta… Hieman alkoi mietityttämää tuon lentoyhtiö valinta sittenkin :D

  • Reply Anna Monday, June 6, 2016 at 15:26

   Oon joo, ei herätä tunteita suuntaan eikä toiseen, eli tosi OK lentoyhtiö :)

 • Reply Aleksandra Monday, May 30, 2016 at 13:34

  Epäilen, että mulla on ehkä hieman liian räikeä tyyli sun makuun, mut käy tutustumassa – toki asiakkaan toiveen mukaisesti onnistuu minimaalisempi ja rauhallisempi (vaalea, jossa vain vähän väriä) tyyli :) https://www.instagram.com/aleksandraokolokulak/

  • Reply Anna Monday, June 6, 2016 at 15:26

   Makeita teoksia sulla! Kiitos tarjouksesta, mutta meille löytyi tekijä jo! :)

 • Reply Aralia Monday, May 30, 2016 at 23:16

  Eikö ole ihan se ja sama lentääkö New Yorkiin Finnairilla, vai SASilla, vai Lufthansalla, vai British Airwaysilla, vai, vai, vai…? Oikesti, hyvät ihmiset :D:D:D!

 • Reply Anniina Thursday, June 2, 2016 at 10:22

  Ei kannata lähteä Kuopiota edemmäs kalaan taiteen perässä: http://www.noorasvard.com/

  • Reply Anna Sunday, June 5, 2016 at 22:09

   Meille vinkkasikin jo kaveri tästä, ja sieltähän lähti tilausta tulemaan :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post