Red Roman dress // Athens

martinmargiela (1 of 1)

Voihan Ateena. Vihdoin palasin näihin Ateenan asukuviin ja olin taas ihan valmis lähtee takaisin tuonne ihanille kaduille pyörimään :) No jos nyt en sentään unelmoisi Kreikasta sen enempää, vaikka asukuviin palaankin hetkeksi. Täällä on niin ihanat kelit, ettei olisi oikein tarvetta matkustaa minnekään pidemmälle. Kuopio on aivan ihana näin kesällä, ja tänään olo oli ihan kuin kesällä. Ennen työpäivää kävin jatkamassa projektia nimeltä “vaihdetaan meidän astiasto”, joka on ollut vireillä jo monta kuukautta. Silleen semisalaa mieheltä. Ei niin, että se vastustaisi projektia, vaan lähinnä kuulemma tässä muuttotohinassa olisi tärkeämpiäkin sijoituskohteita. En ymmärrä :D No, -30 % alennukset sai miehenkin ymmärtämään, että nyt tai ei koskaan. Työpäivä meni hirveää vauhtia, kun tässä on ollut töiden puolesta paljon kaikkia kuvausjuttuja, enkä ole toimistolla hirveästi ollutkaan. Piti ehtiä saamaan meilit kiinni ja kaikki ajan tasalle. Heti kotiin päästyäni saman kohtalon kohtasi oma postilaatikkoni (113 meiliä, ihan oikeesti hei), jonka jälkeen päätin hyödyntää siskon täällä oloa ja suuntasimme vähän kuvailemaan. Siskolla on pääsykokeet torstaina ja se evakuoitui meille lukemaan viimeiset päivät. Täällä on silleen ihan rauhallista, kun mulla on paljon töitä ja mies alkuviikon työmatkalla. Raahasin tuon hieman tuulettumaan pääsykoekirjoista vielä kuvailunkin päätteeksi, Kuopion torin ranskalais-italialaiset viikot kiinnosteli :)

martinmargiela (3 of 12)

martinmargiela (1 of 12)

martinmargiela (11 of 12)

martinmargiela (6 of 12)

martinmargiela (5 of 12)

martinmargiela (7 of 12)

Mitäs muuta uutta tänne.. Noooo, hirvee muuttotohina on, en malttaisi odottaa. Oon myös jotenkin ihan hämilläni, että mulla on kohta kuukauden loma. Siis sellainen, mistä saa lomakorvauksia! Ensimmäistä kertaa ööö kuuteen vuoteen? Ollaan koko heinäkuu vapaalla, mikä sattuu oikein sopivasti, sillä avaimet kotiimme saadaan tuossa juhannuksen jälkeen. Sitten alkaa remppailut parin viikon ajan ja varsinainen muutto sitten heinäkuun puolessa välin. MM-kisat ei menny ihan nappiin, mut melkeen, enkä ees vaipunu MM-kisojen jälkeiseen masikseen. Ei ehdi, liikaa kaikkea :D Torstaina olisi tarkoitus suunnata näkemään luotto-ompelijaani, joka on väkertämässä mulle upeinta hametta evör, ja ystäväni tulee sitten Jyväskylästä meille illaksi. Viikonloppu menee tiukasti mun poikien kanssa kesästä nauttiessa. Miehellä on tässä kuussa mun makuun vähän liikaakin töitä välillä, mutta kohta saadaan molemmat olla lomalla.

Tuntuu, että hirveesti uutta ei tapahdu tällä hetkellä. Odottava aika. Kahden viikon päästä lähdetään reissuun, ja siellä menee kuusi päivää tällä kertaa. Sen jälkeen Benskulta lähtee killuttimet ja samalla loppuu sekä pehmopandan raivoikas seksuaalinen ahdistelu, että toivottavasti toi järjetön merkkailu. Sain myös vähän aikataulua mun maisteriohjelman valitukselle, nimittäin muutoksenhakulautakunta käsittelee sen kuulemma 16.6. Sain tällä kertaa selkokielisen meilin suomeksi, jossa kerrottiin, että valitukseni tueksi ei tällä välin tarvita muita papereita. Isot pisteet UEF:n oikeustieteelliselle puolelle, jolta sai selkeitä, nopeita ja ihan kartalla olevia vastauksia! Juhannus on ihan nurkan takana ja meillä on n. 8642 suunnitelmaa sille viikonlopulle, vaikka tuntuu, että todellisuudessa ollaan varmaan Kuopiossa ja sammutetaan kaikki puhelimet. Ollut niin haipakkaa tämä kevät, että tekis kyllä hyvää. Outoa puhua keväästä kun tuolla on +23. Tuntunut jo muutaman viikon kesältä, vaikka kesäkuun alkuunkin on vielä yli viikko. Ihana ihana ihana sää, pysythän vielä pitkään?

Ihme luettelo mun aktiviteeteista tuli tästäkin, mutta ei oikeesti oo mitään jännää kerrottavaa, kun mieli hyrrää satasella jo jossain muussa (pitäisi tilata keittiöön uusi taso ja pestä pyykkiä ja käydä lenkillä Benjin kanssa). Ja siskokin toi just pöytään homemade tortillat. Jotenkin tuntuu, että heräsin tänään horroksesta ja mieli käy ylivirkeänä.

Eiku ainiin, mun piti kertoa teille elämäni noloimmasta lääkärikäynnistä :D No palataan siihen huomenna. (Hei pitäskö mun ehkä mennä nukkuu kaiken muun sijaan tai ehkä vaikka meditoida hetki, et sais nää ylikierrokset pois? Kirjoitin nimittäin tuohon ehkä, että “palataan siihen eilen”. Ööö. Näytti oudolta. Niin kirjoitin siihen, että “palataan siihen tänään”.  Hyvin meni :D)

martinmargiela (2 of 12)
martinmargiela (8 of 12)

martinmargiela (12 of 12)

martinmargiela (9 of 12)

martinmargiela (4 of 12)
H&M x MAISON MARTIN MARGIELA mekko
RIVER ISLAND kengät
VALENTINO laukku

Pahoittelut hieman epätarkoista kuvista, jo pimenevässä auringonlaskussa kuvatut kuvat on otettu hieman haastavissa olosuhteissa. Mutta, mitä te tykkäätte asusta? Mä rakastan tuota punaista mekkoa Maison Martin Margiela H&M:n mallistosta, ja tykkään siitä nimenomaan nudejen asusteiden kanssa. Toimiiko vai ei?

0

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply JessiH Monday, May 23, 2016 at 20:51

  Voi apua miten kaunis asu! Ja tuo mekko… <3 Toivotaan tosiaan, että nää kivat kelit nyt tosiaan pysyis edes hetken.. :)

 • Reply Miraprkl Monday, May 23, 2016 at 20:57

  Upea Anna, as always ♡ toi asu on aivan ihana!

 • Reply Emma Monday, May 23, 2016 at 22:10

  Mekosta tulee mieleen jumalatar! Hirveen kiva kokonaisuus! Tsempit ylikierroksiin, toivottavasti rauhoittuu pian :D

 • Reply Noora Monday, May 23, 2016 at 22:11

  Näytät aivan uskomattoman kauniilta näissä kuvissa! 😍

 • Reply IraCassandra Monday, May 23, 2016 at 22:28

  Toimii, upea mekko ja upea sinä! Ihanaa että sulla on tollanen fiilis! :) Mulla on ollut ehkä paskin maanantai ever, johon kuului mm. superkiireinen duunipäivä, siitepölystä oireilevat silmät sekä vihoitteleva selkä :/ Onneksi pitsa ja Mustat lesket paransi fiilistä, ja huomenna on vaan pakko olla parempi päivä! Ihanaa viikkoa teille! :)

 • Reply Rosita Monday, May 23, 2016 at 22:42

  Ihanaa höpötystä kaikesta :) Tänään oli itsellänikin hyvä maanantai, liekö tuo aurinkokin sitä vielä vähän parantanut!

 • Reply inna Monday, May 23, 2016 at 22:49

  Voi miten kaunis asu ja ympäristö <3 Itse Ateenassa asuneena tuli pieni pistos sydämeen kun kaupungin ihanuuden mainitsit.

  Luin just sun parin viikon takaisen postauksen otsikolla "En jaksa" ja halusin heti tulla kommentoimaan uusimpaan postaukseen (olettaen, että vanhemmista ei välttämättä tule sulle asti perille). Oon sua muutaman vuoden nuorempi ja monen muun lukijan tavoin lukenut blogia aikalailla alkuajoista asti. Ollaan tyylillisesti aika erilaisia, enkä blogia seuraakaan pelkästään asukuvien vuoksi. Sun mielipiteet on aikojen saatossa herättänyt mussa kaikenlaisia tunteita ääripäästä toiseen, mutta aina tänne palaan sun juttuja lukemaan ja aina yhtä kiva tulla! Luen sut myös ehdottomasti yheksi mun suurimmista esikuvista: kaunis, itsevarma, kovasti töitä tekevä ja menestynyt nainen kun olet :) Sun itsevarmuus on myös tosi arvostettava piirre ja todellakin useemman pitäis ottaa ainakin siinä suhteessa mallia susta! Vaikkei sun "työtä" olekaan olla mikään täydellinen tervehenkinen esikuva, halusin tän sanoa.

  Kyseisen postauksen kommenteissa olit maininnut myös siitä, että teet työtä sun asiakkaille, eli mainostajille, etkä lukijoilla. Tosi hyvä pointti tämä ja aivan totta! Et tee töitä niille hatereille, ja täällä on tuhansia lukijoita, jotka tykkää susta ja sun blogista juuri tälläsenä! <3

 • Reply Anna Tuesday, May 24, 2016 at 07:17

  I totally love this dress. And of course you! :D <3

 • Reply nannneih Tuesday, May 24, 2016 at 07:56

  Siis voi apua, nyt kyllä tosiaankin toimii! Aivan upea asu ja oot niin kaunis näissä kuvissa, voisin nyt jo väittää että vuoden upein asu!😍 ja ihana höpöhöpö postaus muutenki, keep going anna!

 • Reply S Tuesday, May 24, 2016 at 08:51

  Tosi kiva postaus :) Toi mekko on tosi kaunis ja punainen väri sopii sulle tosi hyvin :)

 • Reply Kia Tuesday, May 24, 2016 at 11:50

  Tämmöset höpöttelypostaukset on just ihania! Ja näytät aivan upealta kuvissa :)

 • Reply Marre Tuesday, May 24, 2016 at 13:43

  Ihanaihanaihana mekko! Nyt iski mulleki hinku saada punainen mekko, vaikkei se ehkä ihan lempiväri oo :D Ja hei entäs noi kengät, ja toi laukku!
  Ja olet kyllä aivan tajuttoman kaunis!

 • Reply napin Tuesday, May 24, 2016 at 16:55

  Ihana postaus, tulin tästä jotenkin tosi hyvälle tuulelle! Tämmöset sun aidot höpöttelyt on ihania kun tuntuu että pääsee ikään kuin matkalle toisen ihmisen ajatuksiin. Ja mekkokin on ihana :)

 • Reply noora Tuesday, May 24, 2016 at 18:44

  No nyt on kyllä mielettömän kaunis asu! Tuo mekko on aivan ihana. :)

 • Reply noora Tuesday, May 24, 2016 at 18:44

  No nyt on kyllä mielettömän kaunis asu! Tuo mekko on aivan ihana. :)

 • Reply Anonyymi Tuesday, May 24, 2016 at 18:51

  Moi! Oot jokin aika sitten kirjottanu postauksen (aika kauan aikaa sitten) laihuudesta/hoikkuudesta ja kuinka sait kuulla hoikasta vartalosta tai ulkomuodostas ja siitä miten siitä kommentoidaan..
  Menikö sulla ikinä hermot siitä tai menikö se sun itsetuntoon niin että mietit mitähän muut susta ajattelee tai sun hoikkuudesta??

  Ps. Ois kiva jos vastaisit ja sul on mahtava blogi:) vaikutat muutenki huipputyypiltä!

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post