Slipping in a dress

eilinen (1 of 1)

Heti alkuun haluaisin kiittää lämpimästi kaikkia edelliseen postaukseen kommentoineita. Kommentteja tuli ihan valtavasti ja ne tekivät kyllä ihan älyttömän hyvän fiiliksen :) Osa kommenteista liikutti kyllä ihan kyyneliin, tällä kertaa siellä toisessa ääripäässä! Kiitos siis siitä, että muistutitte minua siitä, miten paljon ihania lukijoita siellä ruutujen toisella puolella on. Olen pyrkinyt vastaamaan kaikkiin kommentteihin, pahoittelut jos jonkun kommentti jäi ilman vastausta, se ei ollut tarkoitukseni. Kaikesta palautteesta päällimmäisenä jäi mieleeni se, että vaikka itse koen kommentteihin vastaamisen ekstraksi eikä bloggaamisen perusvaatimukseksi, on se äärimmäisen tärkeää teille. Jotenkin itse helposti tulee priorisoitua uusi postaus aina kommenttejen vastaamisen edelle, mutta pitää skarpata tuon vastaamisen kanssa. Haluan vielä ihan postauksenkin puolella selventää, että vaikka en aina kaikkiin kommentteihin vastaa, niin aina, ihan aina, luen ne. Kaikki kommentit, joita en ole ohjannut suoraan roskikseen, saavat minussa aikaan jonkin reaktion tai kiitollisuuden tunteen, vaikkeivät ne aina saisikaan vastausta. Yritän siis jatkossa paremmin vastailla, mutta en lupaa asiaan muutosta, sillä aika ei vaan aina riitä. Toivon, että muistatte, että vaikka en vastaisi, merkitsevät nuo kommenttinne valtavasti, sillä ne kannattelevat tässä tekemisessä ihan tosi paljon niinä pahoina hetkinä. Tai itse asiassa niitä turhautumisia ei taida edes päästä syntymään samalla tavalla, koska muutamien ilkeiden kommenttien vastapainona on sitten lukuisia ihania ja positiivisia kommentteja :)

Yksi hemmetin hyvä pointti tuli ilmi noissa kommenteissa, siitä, miten ajankäyttöni näyttää ristiriitaiselta. Miten voi olla aika ihan kortilla, jos kerta on aikaa makoilla rannalla ja grillailla kavereiden luona. Niin, en olekaan tätä selvittänyt ehkä tarpeeksi hyvin. Tein jonkin aikaa sitten päätöksen, että teen bloggaamisellekin ajat. Bloggaaminen on työnä siitä inhottava, että se hiipii aina vähän joka hetkeen mukaan. Ellei sitä rajaa ulos. Toki kamera kulkee usein mukana ja vähän joka tapahtumassa ja tilanteessa tulee räpsittyä kuvia. Päätin jossakin vaiheessa, että teen töitä vain arkisin 8-18/19 ja välillä. Päivätyötä teen 25 h viikossa, jolloin sen jälkeen jää vielä about saman verran blogille. Tämän lisäksi otamme usein kuvia viikonloppuna jos silloin on hyvät kelit, mutta muuten blogi on off limits iltaisin ja viikonloppuisin. Olen pidättäytynyt tästä about yhtä hyvin kuin Nalle Puh hunajan syömisestä. Mutta, mä yritän.

eilinen (6 of 20)

eilinen (2 of 20)

eilinen (4 of 20)
eilinen (14 of 20)

eilinen (7 of 20)

eilinen (10 of 20)

Tämä aikajako on mulle tosi tärkeä ja siksi haluan pitää siitä vielä enemmän kiinni! Ilman sitä jakoa kärsin päivittäin syyllisyyden tunnetta muuten. Olisi kommentteja vastaamatta, postausta ei ole tehtynä ko. päivälle ja olisi 2514 kuvaa käsittelemättä. Samaan aikaan olisi ihanaa nauttia täysillä ystävien seurasta, mutta samalla painaa syyllisyys niskassa, että pitäisi tehdä. Sama toisin päin. Olisi poikaystävä ja koira, jotka kaipaavat huomiota, olisi ruoka laitettavana ja ystävän sydänsurut kuunneltavana. Ja sitten yrittää keskittyä kirjoittamaan ja käsittelemään ilman syyllisyyden tunnetta omien tärkeiden ihmisten ja juttujen laiminlyönnistä. Nyt haluan taas skarpata tuon aikataulutuksen suhteen. Herätys 6.30., suihku, laittautuminen ja aamupala. Klo 8.00 työpäivän kimppuun ja viimeistään 18 läppäri kiinni. Näin jaa aikaa leipomiseen, kuntosaliin, värittämiseen, Benjin kanssa leikkimiseen, siivoamiseen, ruoanlaittoon ja niihin tärkeimpiin; perheeseen, ystäviin ja parisuhteeseen. Jostakin pitäisi kerätä se rutiini ja vahva päätös, että teen sen mitä ehdin siinä ajassa, ja mitä en ehdi, niin voi voi. Koska jokaisella pitää olla työhönsä liittymätöntä vapaa-aikaa, jolloin lukee rannalla kirjaa tai on ystävien kanssa eikä edes ajattele blogia. Joten jos elämäni tuntuu välillä kovin rennolta grillailuineen mutta samalla sanon, etten ehdi, haluan, että ymmärrätte, että tarkoitin, että työajan puitteissa en ehdi. Eilenkin käsittelin näitä kuvia päivällä, mutta oli pakko lyödä läppäri kiinni jossakin vaiheessa ja todeta, että ei ehdi. Illalla oli Suomen peli, ja olin katsomassa sitä Lauran ja miehensä kanssa. Syyllinen olo oli koko ajan, että olisi pitänyt ehtiä kirjoittamaan. Ihminen on välillä oman itsensä pahin vastustaja.

Tänään aion kuvailla parin tulevan postauksen materiaalit kosmetiikasta ruokajuttuihin, mutta 18 lätkäisen koneen kiinni. Mies on lyhyellä työmatkalla, niin käperrän Benin kainalooni ja tuijotan jonku tyttöjen nyyhkyleffan. Slaughterilta olisi uusi kirja, jota en ole vielä lukenut, mutta en uskalla. Luin juuri toissapäivänä loppuun Pretty Girlsin (ihan helkkarin hyvä, suosittelen!! Mutta lukekaa siihen pohjalle se Blonde Hair, Blue Eyes) ja eilen sitten lätkäpelin aikaan kaverit kiusoitteli sillä Kuopiossa karanneella vangilla. Pelkäsin omaa varjoanikin kun menin kotiin. En uskalla aloittaa uutta jännäriä, ennen kuin mies on kotona pitämässä huolta :D

No anyway, aiheeseen.

Kuten varmasti kaikki hyvin tiedätte, niin slip dressit, eli yöpaitamaiset mekot ovat olleet viimeaikoina todella vahva trendi :) Inspiroiduin Hannan tästä postauksesta, jossa hän käsitteli tätä trendiä ja päätin kokeilla tällaisella rennolla silkkipyjaman ja kashmirneuleen yhdistelmällä. En ihan osaa itsekään päättää, onko trendi hieman sennäköinen kuin olisi unohtanut yöpaidan neuleen alle vai suloinen yhdistelmä pitsiä arjessa :D Jotenkin tykkään, vaikka kyllähän yöpaita on yöpaita :D

eilinen (8 of 20)

eilinen (13 of 20)

eilinen (5 of 20)
eilinen (11 of 20)

eilinen (9 of 20)

Sain taannoin yhteydenottopyynnön Diamo-koruliikkeeltä, jossa minulle tarjottiin mahdollisuutta tutustua heidän mallistoihinsa. Ihastuin Islannissa ohikulkumatkalla Sif Jacobsin koruihin, mutta en niitä ehtinyt tarkemmin tutkimaan. Ilahduinkin siitä, että kyseisiä koruja myydään myös suomalaisessa verkkokaupassa. Sain valita Diamon mallistosta muutaman korun itselleni, ja päädyin näihin sormuksiin ja rannekoruihin :) Tykkään kovasti tuosta nuoliniittisormukseta, joka on varmaan malliston suosikkini! Rannekoru täydentää sitä, ja tuo rengas ketjuineen sopii hyvin niin arkeen kuin juhlaankin. Korut odottivat kotona kun pääsimme takaisin Kreikasta, ja olin kyllä vakuuttunut niiden laadusta heti! Korut tulee kauniissa pakkauksissa ja ovat todella laadukkaan näköisiä luonnossa. Tuo mun valitsema niittisormus maksaa 99 euroa, ja on 925 hopeaa, joka on rhodiumpinnoitettu, minkä pitäisi estää sormuksen tummentumista.

Diamo on minulle tuttu, sillä kaverini isä omistaa liikkeen. Ystäväni upea vihkisormus oli Diamon käsialaa, ja Diamolla on muutenkin myynnissä paljon kauniita sormuksia ja muita koruja. Mm. maailmalla suuressa suosiossa olevat Mulcon kellot löytyy Diamosta. Suosittelen tutustumaan jos kesä-asunne kaipaavat kiiltävää piristystä! :)

Uutta postauksessa on myös tuo Balmuirin Marchese -huivi. Tilasin huivin jo maalis-huhtikuussa, kun se ei vielä ollut edes saatavilla kuin pitkän toimitusajan päähän. Neliön mallinen huivi on silkkivilla sekoitetta (65 % silkkiä, 35 % villaa) ja tuntuu taivaalliselta paljaalla iholla. Tuo mun väri on nutria, joka on hieman murrettu beige. Odotin huivia kuin kuuta nousevaa, enkä joutunut pettymään. Se on UPEA! Tässä asussa se on hieman tumma muutoin niin vaalean asun rinnalla, mutta esimerkiksi sinisiä farkkuja ja valkoista paitaa vasten se on aivan täydellisen värinen! Siihen sopii kaveriksi niin harmaa kuin ruskeakin, joten monikäyttöisyyttä löytyy :)

eilinen (1 of 20)

GINA TRICOT kashmirneule
MANGO silkkimekko(pyjama)
OFFICE korkkarit
PHILIP LIM laukku
BALMUIR Marchese-huivi
SIF JACOBS korut / Diamo.fi

Asu on sunnuntailta, jolloin vietimme päivää Lauran ja miehensä luona. Juti ja Benji telmivät pihalla ja me nautimme yli 20 asteen lämmöstä grillaillen ja herkutellen. Sekä tietenkin Saksan peliä katsellen :)

eilinen (20 of 20)

1a1eb7eb-76d4-4767-b1b7-894c777e0ab4

Ahhhhhhh. Kesä, älä koskaan mene pois. Kasvisnyyttejä, entrecote-pihvejä ja pekoni-parsaa.

Jälkiruokapöytä oli meikäläisen vastuulla, ja tällä kertaa lihosimme mm. marjapiirakan ja vaniljajätskin, vesimeloni-juusto -tikkujen ja mokkapalojan avustuksella. Kiinnostaisko marjapiirakan tai mokkisten ohje? :)

eilinen (16 of 20)

eilinen (18 of 20)

eilinen (17 of 20)

eilinen (19 of 20)

Grillailupäivän kruunasi tietenkin Suomen voitto! Eilen tuli vähän hikisellä pelillä yksi lisää ja tänään voi vihdoin tehdä muutaki ku kattoa lätkää. Toki siellä tulisi tänään kahden suuren kiekkomaan Ranskan ja Kazakhstanin huikea taistelu, mutta taidanpa pitää välipäivän :D

Se ihana viikonloppu meni sinne, mutta onneksi seuraavaan on enää kolme päivää :)

Mitäs te tykkäsitte tuosta asusta? Onko yökkäritrendi ihan yök, vai iskeekö teihin? :)

* Rannekorut ja sormukset saatu kaupallisena yhteistyönä Diamo.fi:ltä

0

You Might Also Like

115 Comments

 • Reply Anna Tuesday, May 10, 2016 at 14:25

  Wow Anna! You look so gorgeous, I’m in love. One of my fav outfits of you! :) So lovely. <3

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 09:57

   Thanks dear <3

 • Reply Nipsuu Tuesday, May 10, 2016 at 14:45

  Ite en oo ikinä syttynyt tuolle yökkäritrendille, mutta neule on kyllä nätti :)

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 09:57

   Juu, onhan se hieman sellainen kaksijakoinen, toiset tykkää toiset ei :)

 • Reply Beth Tuesday, May 10, 2016 at 14:51

  En olisi edes arvannu että ihana pitsimekko olikin yöpaita!<3 ;) Ihanan keväinen asu, tykkään!<33

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 09:57

   Kiitoksia :)

 • Reply tuleva kuopiolainen Tuesday, May 10, 2016 at 14:52

  Hei Anna!

  Haluaisitko tehdä minkäänlaista Kuopio-postausta? Muutan sinne ensi syksynä, ja musta ois kiva nähdä ulkopaikkakuntalaisen näkökulmaa. Esim. mitä siellä voi harrastaa, ootko löytänyt mitään luottokauppoja/ravintolaa/hengailumestaa? Pelaako palvelut ja millaista siellä on ylipäänsä asua?

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 09:57

   Hmm no miksipä ei, voisinpa oikeestaan tehdä tästä vuodesta jonkun postauksen tuossa kesän aikana :)

 • Reply Iina Tuesday, May 10, 2016 at 15:15

  Oi että miten kaunis asu <3 ja sinäkin näytät jotenkin tosi onnelliselta :)

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 09:58

   Kiitoksia :) ja mikäs tässä, elämä rullaa, niin helppo hymyillä :)

 • Reply Marine Tuesday, May 10, 2016 at 15:17

  Pitsimekko ei ole omaa tyyliäni mutta sinulle sopii aivan loistavasti. Mokkisten ja marjapiirakan ohje kyllä kiinnostaa. Omista mokkapaloista tulee aina superohuita.

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 09:58

   Joo, siis sikälihän ne on tosi helppo tehdä, mutta mulla voisi olla joku vinkkivitonen niiden fluffeiksi saamisessa ;)

 • Reply Minski Tuesday, May 10, 2016 at 15:35

  Hei en ollukkaa ihan perillä tästä yökkäri trendistä! Just eilen nimittäin kattelin ihanaa mekkoa mut oli niin yöpaidan näkönen et ihmettelin et miten sitä myydään mekkona. Toi sun (ainakin helmasta päätellen :D) ei näytä niin yöpaitamaiselta ja näytät taas nii upealta :)

 • Reply Kate Tuesday, May 10, 2016 at 15:39

  Ite en oo oikein syttynyt tälle trendille, kun monesti tällaset asut oikein huutaa että yöpaita jääny päälle :D Mutta mun mielestä tää asu on onnistunut hyvin, ei tuu heti sellasta yökkärifiilistä tästä. Ja tosi kiva meikki sulla, varsinkin toi huulipuna on kivan pirtee :)

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:01

   Nii, haluan vielä jotenkin kokeilla tuota bleiskan kanssa, jos siihen tulis sillai ryhtiä :)

 • Reply Anna Tuesday, May 10, 2016 at 16:08

  Voi että, ihanan näköistä ruokaa!! Ja muutenkin kattaukset on niin herkullisen näköisiä! Silkkimekkotrendi iskee periaatteessa, mutta sen tyylikäs toteuttaminen on usein hankalaa. Sinä se osasit tälläkin kertaa tehdä asusta tyylikkään! Sua mä ihailen!

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:01

   Kiitoksia kovasti :)

 • Reply Marre Tuesday, May 10, 2016 at 16:16

  Asu on tosi söpö! Itse taidan kokeilla yömekkotrendiä mustana ja nahkatakin kanssa :)

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:01

   Joo, mäki haluaisin vielä mustan, jossa on pitkä toi pitsiosa, ja siihen joku rouhee yläosa :)

 • Reply Idahhh Tuesday, May 10, 2016 at 16:31

  Musta asu on tosi hieno ❤ heräs inspis kokeilla itse samanlaista settiä!

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:01

   Kiva kuulla, kiitoksia :)

 • Reply Petra Tuesday, May 10, 2016 at 16:31

  Yöpaita -trendi ei iske, mutta näytät kuvissa todella kauniilta! :)
  Ja voi nam, ruoka näyttää oikein herkulliselta!

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:08

   Kiitoksia :)

 • Reply Linsku Tuesday, May 10, 2016 at 16:32

  Ooh tykkään asusta! Yleensä kapinoin beigen eri sävyjä vastaan koska ne tuntuvat tylsiltä mut tässä asussa sävyt ovat oikein passelit. Yökkäritrendi iskee muhun, koska pitsi!<3 :D reseptejä on kiva testailla, joten kehiin vaan!

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:08

   En ees tajunnut, että tuohon kerääntyi noin iso määrä noita erisävyisiä beigejä, mut yllättävän harmonisesti ovat siinä yhdessä :)

 • Reply jopu Tuesday, May 10, 2016 at 16:44

  Oi kun ihana asu! Sulle sopii kyllä tuollanen hempeämpikin asu, vaikka olisitkin enempi rokkityttö sydämmeltäsi. Pakko lähteä yöpaitaostoksille! :)

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:09

   Haha, kokeile Mangon nettitarjontaa, siellä oli aikasta kivoja :)

 • Reply Rosa Tuesday, May 10, 2016 at 17:05

  Yökkäritrendi ei kyllä iske, mutta tää sun yhdistelmä on hirmu kiva. Huulipuna/kiilto on ihan superrr!

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:09

   Kiitos :)

 • Reply Minna Tuesday, May 10, 2016 at 17:51

  Oot onnistunu tosi nätisti yhdistään tuon yöpaidan asussasi, tuo pientä herkkyyttä asuun :)
  Tukkas väri on aivan ihana!! 😍

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:09

   Kiitoksia <3

 • Reply Rila Tuesday, May 10, 2016 at 18:03

  Wou, oot kyllä niin upee ilmestys. Luinkin aikaisemmin Hannan blogista yöpaita postauksen ja ajattelin heti että nounou, mutta niin sitä saa taas ennakkoluulot heittää romukoppaa, sun päällä ainakin ihan täysi KYMPPI!

  Kiitos muutenkin ihan mielettömästä blogista ja no sanotaanko kaikesta. Blogisi oli minulle suuri henkireikä, kun keväällä 2015 paloin loppuun ja olin pidemmällä sairaslomalla. Kun kaikki tuntui niin raskaalta ja ylitsepääsemättömältä, blogisi sai ajatukseni muualle ja sain sinulta virtaa parantumiseen. Nyt kevät 2015 on takanapäin ja elämä hymyilee taas, mutta edelleen mukana lukemassa sun huippuja juttuja.

  Ja ehdottomasti ruoka postaukset kiinnostaa nim; “suvun kevätkääryle vääntäjä, mungoannan ohjeella”

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:10

   Hei kiva kuulla, kiitoksia :) Hahahhha, voi vitsi, itsekin pitäisi taas kääryleitä tehdä :) Kiitos paljon kommentistasi ja ihanaa, että olet parempaan päin, loppuunpalaminen on todella raskasta ja sieltä kiipeäminen aina hieman haasteellista, joten kovan työn olet tehnyt. Glad I could help! :)

 • Reply Anne-Mari Tuesday, May 10, 2016 at 18:04

  Tykkään tästä slip dress -trendistä, vaikken itelleni sitä osaisikaan kuvitella :D Ihana asu, ja varsinkin huiviin tykästyin! Täydellisen värinen!

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:10

   Kiitoksia :)

 • Reply Romi Tuesday, May 10, 2016 at 18:08

  Omaan silmään tosi kiva yhdistelmä ja todella kauniit ja esteettiset kuvat (:

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:11

   Voi vitsi, kiva kuulla. Ihan tuossa kodin edessä räpsitty, niin en näitä nyt kovin kummoiseksi laskenut, mutta kiva, että tykkäätte :)

 • Reply veramarika Tuesday, May 10, 2016 at 18:17

  Oot kyllä niin kaunis ja tuo yökkärikin näyttää hyvältä sun päällä :D trendi ei sinänsä oo musta yäk, mutta jotenki vieroksun.. ehkä just siks et näyttää silt et on pyjama unohtunu päälle? Vähä niinku oli / on niitä sellasia “pyjamahousuja”, joita näkee kaupungilla. Siis kevyttä kangasta, löysähköt ja jotaki printtiä tai kuvioo. Pitkäjalkasil näyttää hyvält, mut ei tod. sovi kaikille. Jään innol kyl seuraa tätä mekkotrendiä, koska sen voi toteuttaa myös erittäin mauttomasti. Nään sieluni silmin kun yöelämä täyttyy pyjamamekoista…

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:11

   Joo, siis tässä on musta olennaista se, ettei mekko ole yksikseen päällä, vaan sitä tukee jokin siinä asussa :)

 • Reply napin Tuesday, May 10, 2016 at 18:31

  Pulling it off, kaunis asu :)

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:11

   Kiitoksia :)

 • Reply Tanya Tuesday, May 10, 2016 at 18:37

  Kirjavinkeistä kiitos! :)

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:11

   Suosittelen Slaughterin molempia kirjasarjoja myös lämpimästi :)

 • Reply Sanna Tuesday, May 10, 2016 at 19:12

  Ensin katsoin, että mitä ihmettä sinulla on päällä :D Mutta…. Siirsin syrjään omat ennakkoluuloni ja katsoin tarkemmin asua, sehän näytti upealta. Ja herkältä. Hieno kokonaisuus kaikin puolin :) Rannekoru <3

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:12

   Kiva kuulla, kiitoksia :)

 • Reply JessiH Tuesday, May 10, 2016 at 19:22

  Itselleni en voisi kuvitella tuollaista “yöpaitamekkoa”, mutta sinä näytät kyllä tässäkin asussa upealta! :)

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:12

   Kiitoksia! :)

 • Reply St Tuesday, May 10, 2016 at 19:41

  Oot kyllä kaunis ihminen, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin! Itse tulen aina uudestaan ja uudestaan lukemaan blogiasi juuri sen takia, että olet aito, oma itsesi. Tykkäät pitää hiuksia auki, se on sinua. Kirjoitat monet asiat suoraan, se on sinua. Muun muassa juuri noiden asioiden takia tykkään lukea SINUN blogiasi. Vaikka et kirjoitakaan blogiin läheskään kaikkea itsestäsi ja elämästäsi, niin silti se pieni osa sinun ajatuksiasi tuntuu aidolta. Kiitos siitä.

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:12

   Kiitoksia! Kiva, että palaat aina uudestaan ja uudestaan, se on mulle tärkeetä :)

 • Reply Sohvi Tuesday, May 10, 2016 at 19:48

  Ei varmaan sopis omaan vaatekaappiin mutta miksi ei muille joilla riittää runkoa ja varmuutta. Voin melkein kuvitella tilanteen kun laskeutuisin Ilmajoen s-marketin pihalle tuossa asussa, se pitkien katseiden määrä. :D

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:12

   Hei, mäki hiihdin tässä Cittariin :) Mitä väliä mitä kukaan ajattelee? :)

 • Reply Jenni Tuesday, May 10, 2016 at 19:55

  Anna sä näytät näissä kuvissa ihan tajuttoman upeelta! Mulla ei oo mitään tätä trendiä vastaan ja tän asun perusteella voisin itsekin hankkia jotain samantapasta vaatekaappiin. Beigen eri sävyt toimii niin loistavasti :) Oot ihana!

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:13

   Kiitoksia kovasti :) Mangolla oli musta aika hyvä valikoima, suosittelen :)

 • Reply Aamu Tuesday, May 10, 2016 at 20:00

  Yökkärityyli ei uppoa muhun, mutta sulla on niin upeat sääret että sulle sopii mikä vaan! :)

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:13

   :D Kiitoksia :) Niistä on onneksi edes joissain asioissa hyötyäkin :)

 • Reply Elle Tuesday, May 10, 2016 at 20:14

  Onpa kaunis asu! 😍 Kuten joku muukin jo kommentoi, yökkäritrendi ei yleisesti ottaen oikein iske, mutta tää on kyllä tosi nätti asu. Eikä tosiaan näytä yöpaidalta. Pitäisköhän itekin antaa mahdollisuus tälle trendille….? 😄

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:13

   Pitäis pitäis! Rohkeesti vaan :) Ja jos ei toimi, niin jääpä kaunis yökkäri?

   • Reply Elle Thursday, May 12, 2016 at 14:14

    No niinpä! ^_^

 • Reply Neppi Tuesday, May 10, 2016 at 20:51

  Näytät aivan upealta<3 tuo asu näyttää sun päällä tosi hyvältä ja huulipuna sopii sulle!

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:13

   Kiitoksia :)

 • Reply -A- Tuesday, May 10, 2016 at 20:52

  Pyjamatrendi muistuttaa kesän 2003 (miten voinkaan muistaa sen niin hyvin? Tapasin aviomieheni tuolloin) trendiä jolloin mm. Henkkamaukalta ostettiin satiinitopit pitsikoristein! Farkut ja pyjamatoppi ja asu oli valmis. :)

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:13

   Joo, täähän on ollut jo pitkään pinnalla, mutta nyt jotenkin tänä keväänä vielä poikkeuksellisen paljon :)

 • Reply Maija Tuesday, May 10, 2016 at 21:40

  Sekä asu että sen kantaja ovat upeita! Onhan se yöpaita yöpaita juu, mutta jokin tässä kuitenkin vaan kolahtaa. Mistä mekkosi muuten on?

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:15

   Kiitoksia :) Se on Mangosta, ja siellä sitä myydään verkossa ainakin mekkopuolella, ei yökkäri. Siinä on vyökin, mikä ehkä lisää mekkomaisuutta, vaikka tosi yökkäri tuo kyllä on :D Tuossa ylempänä on linkki tähän samaan mekkoon :)

 • Reply Heidi Tuesday, May 10, 2016 at 22:55

  Joo laita ehdottomasti piirakan resepti! Nam!

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:15

   :)

 • Reply Krisu Tuesday, May 10, 2016 at 22:58

  Itse en ehkä yöpaitatrendiä kokeilisi, mutta sinulla tuo näytti kauniilta. Ja jotenkin nuo väritkin sopivat todella upeasti omiin väreihisi :) Ja voi että miten ihanan kesäisiä kuvia tuossa lopussa! Hyvä idea tuo leipäjuusto-vesimeloni-tikku.

  Jotenkin tästä postauksesta jäi todella hyvä ja onnellinen mieliala. Kaunis kiitos sinulle, kun pidät tätä blogia ^_^ Se on minunkin suosikkini ollut jo useita vuosia.

  ps. vaikka arvostankin upeita kuvia ja vielä upeampia tekstejäsi, ole aina ihan sellainen kuin itse haluat ja tee asiat niin kuin itsestäsi parhaalta tuntuu. Kyllä me lukijat tykätään myös niistä ei niin täydellisistä kuvista ja hetkistä. Esimerkiksi sen yhden kakun kohtalo! Sitä myötätunnon määrää! Kiva siitäkin oli lukea, koska inhimillistähän se vain oli ja kaikille meille sattuu ja tapahtuu välillä.

  Aurinkoisia kevätpäiviä sinne Kuopioon :)

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:16

   Kiitoksia kovasti kommentistasi :) Ja hei, se kakku on jo legendaarinen :D Paljon muistettavampi kuin ennen kotoa lähtöä :D Kiitos ja samoin sinne :)

 • Reply iitu Tuesday, May 10, 2016 at 22:59

  Mun mielestä super söpö!! Voisin nähä ton ittenikin päällä. Tai siis haluan nähä heh :) Ei näytä, että yöpaita ois unohtunu alle.

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:16

   Kiva kuulla, kiitoksia :) Ja ei muuta ku samaa trendiä kokeilemaan :)

 • Reply Mapaula Tuesday, May 10, 2016 at 23:33

  Mikä tuo sun huulipuna on? Mielettömän upea sävy, tosin en ole niinkään varma sopisiko omalle kalmankalpealle iholleni, mutta toivoahan sopii :)

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:17

   Noku yritin just keksiä mikäköhän tuo oli… Hmmm. Nyt on pakko aiheuttaa pettymys, kun en vaan muista :( Täytyy niitä tutkia, josko keksisin mikä tämä kyseinen on. Huulipunia kun on kertynyt joku sata varmaan jo, niin ei vaan muista :/

 • Reply Milla Wednesday, May 11, 2016 at 00:03

  Saako tätä postausta käyttää verukkeena jos haluu lähtee pyjamassa koulun penkille ? Ai saa? Kiitos.

  Inspiroiduin tästä ja haluun kokeilla samanhenkistä pastellisävyisillä asusteilla ihan prinsessana <3

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:17

   TODELLAKI. Oihhh, se ois ihana! Täytyy itsekin kokeilla tuota pastellinsinisen tai vaaleanpunaisen kanssa. Katsellaan millaista tulosta tulee :)

 • Reply H Wednesday, May 11, 2016 at 00:33

  Joo tännekään ei ihan täysillä iske yökkäritrendi, mut sun päällä nyt kaikki näyttää hyvältä :D kauniit sävyt, ja huivi on ihana! Ja hei onpas muuten hauska toi lava-pöytä-systeemi..

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:18

   Kiitoksia :) Joo, noi lavat on meillä himassa sivupöytänä, niin napattiin siihen päälle Lauran työpöydän levy ja tadaa, piknikpöytä ready :)

 • Reply L Wednesday, May 11, 2016 at 01:51

  Joku näissä asun väreissä näyttää saavan sut ihan hehkumaan, näytät jotenkin erityisupeelta ! Tosi kiva lookki, en oo ite uskaltautunut tähän yökkärimaailmaan mutta tää on jotenkin sopivan casual eikä liian hihhuliyökkäri :D

  Ja kiva postaus muutenkin, ehkä jengi nyt ymmärtää että bloggaaja ei ole mikään 24/7 robotti jonka täytyy olla koko ajan saavutettavissa. En usko että meistäkään moni vastailee työmeileihin tai edes haluaa ajatella töitä kotiinlähdön jälkeen. Ja vaikka bloggaus onkin erilaista kun joku perusduuni niin onhan siitäkin saatava pitää taukoa ja vapaata ihan rauhassa. Eli siis kiva kun avaat näitäkin asioita suoraan postauksissakin, varmasti saa monet ajattelemaan uudelleen mietteitään!

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:18

   Kiitoksia :) Toi huulipuna tuo kyllä huikeesti väriä kasvoille :) Ja juuri näin, työtä tämä mulle kummiskin on, eli en voi sitä ympäri vuorokauden tehdä :)

 • Reply Essi Wednesday, May 11, 2016 at 07:58

  Aivan upea huivi, Anna! Rupesin samoin tein säästämään, että saisin itsellenikin.

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:19

   Kiitoksia :) Voin kysellä Balmuirilta teille jotain alekoodia, josko sellaisen saisin :)

 • Reply Jennpu Wednesday, May 11, 2016 at 08:58

  Vitsit miten kivasti tuo huulipuna hyppää silmille. Sillee ihanan raikas, me like!
  Itse en syty tälle yökkäritrendille, mutta toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä :)

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:19

   Kiitos kovasti :) ja jep, niinhän se on :D:D

 • Reply Hanna Wednesday, May 11, 2016 at 09:13

  Itse en yökkäritrendistä välitä ja tuollanen yhdistelmä ei minun päälle sopisi, mutta sun päällä näyttää kyllä herkän tyttömäisen kauniilta. Neule on aivan ihana, samoin kun korkkarit ja tuo huivi. Meikki sopii asuun just eikä melkein. Kannat asun kun asun uskomattoman hyvin.😍

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:22

   Kiitoksia kovasti :) Tämä on kyllä mielipiteitä jakava trendi, itsekin olen tässä koko ajan vähän kahden vaiheilla :D

 • Reply julia.n Wednesday, May 11, 2016 at 09:37

  Aivan ihana asu! Oon ollut vähän skeptinen ton yöpaita-trendin suhteen, mutta tässä kokonaisuudessa se toimii aivan täydellisesti ja oot ihan lumoavan kaunis. Wau.

  Kiitos ihan loistavasta blogista ja siitä, että jaksat kirjoittaa tänne ahkerasti. Itse kommentoin niin harvoin, joten mua ei haittaa, vaikka et vastaisikaan kommentteihin. Työ- ja vapaa-ajan välillä palloileminen ei ole varmastikaan helppoa bloggaajalle ja siitä saa varmasti palautetta teki miten tahansa, mutta on täällä lukijoissa niitäkin, jotka ymmärtävät vapaa-ajan tärkeyden. Voit hyvillä mielin viettää vapaa-aikaa ja kyllä me silti susta tykätään. :) Sulla on hauska tyyli kirjoittaa ja kuvat on ihan älyttömän kauniita, joten terkkuja vaan Anna-fanilta. Oot huippu!

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 10:23

   Kiitoksia kovasti :) Ja ihanaa kuulla, kiitos paljon kommentistasi :)

 • Reply Ode Wednesday, May 11, 2016 at 11:01

  Hei jes, mä olen jo pitkään toivonut että pyjamahousuilla vois lähtee kaupungille ja nyt se on lähempänä kuin koskaan. Joku päivä vedän mun vaaleansiniset pandoilla koristellyt “pieruverkkarit” jalkaan ja lähden töihin!

  Seriously, näytät upealta ja sä voit vetää päälle melkein mitä vain ja näyttää upealta ja uskottavalta.

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 11:51

   Hei, mulla oli ne yhet kosmiset leggarit, joissa oli ne leopardin päät. Eiks ne oo jo aika lähellä tuota? :D

   • Reply Ode Wednesday, May 11, 2016 at 12:20

    No sä ootkin tollanen muodin edelläkävijä :D Me muut hiihdetään pyjamissa perästä.

    • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 23:01

     :D

 • Reply Maria Wednesday, May 11, 2016 at 11:12

  Sinä se osaat kyllä stailata ittesi! En ois ikinä uskonu että toi on neule ja yöpaita, mulla itellä meinaan on tosi saman näkönen mekko (ilman tota pitsiä ja sen tilalla silkkikangas) ja katoinki nopeasti, että ootko unkarissa käyny. En sinänsä tätä trendiä ihan ymmärrä, mutta toisaalta kerta toiki näytti ihan mekolta, niin why not!

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 11:51

   Niin, mun mielestä tää trendi sopii nimenomaan stailattuna johonkin, ei ehkä itsekseen vaan :)

 • Reply Tuuli Wednesday, May 11, 2016 at 11:17

  Asu näyttää päälläsi todella hyvältä! Yleensä en välitä yökkäritrendistä, mutta neule ja muhkea huivi poistavat nyt pyjamabanaanifiiliksen todella hyvin :)! Ehkäpä uskaltaudun itsekkin kokeilemaan jotain vastaavaa.

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 11:51

   Kiva kuulla, kiitoksia :)

 • Reply Pia Wednesday, May 11, 2016 at 11:51

  Hahah tällä kertaa lihosimme, tipahdin. :) Taitaa liittyä tämä kommenttini enemmän edelliseen postaukseen kun pötköön ne luin mutta luulen että kommentoimisen hiipuminen johtuu myös paljon siitä, että ihmiset lukevat enemmän blogeja kuin ennen. Tarjonta on myös huikea. Tämän vuoksi moni (minä mukaan lukien) ei ehkä jaksa/ehdi kommentoida vaikka mielessä monesti kävisikin. Tsemppiä blogin kanssa ja mukavaa kesää!

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 12:03

   Niin, tätä olen itsekin miettinyt. Sama on tainnut vaikuttaa myös Instassa :)

 • Reply Kajsa Wednesday, May 11, 2016 at 13:16

  Onpa ihanan rauhallinen asu, mutta kuitenkin paljon yksityiskohtia! En ole ihan varma, näyttäiskö yöpaita itseni päällä miltään muulta, kuin yöpaidalta, mutta sun yllä toimii :)

  Niin kauan, kun blogia kirjoittaa niiden resurssien rajoissa, mitä sillä hetkellä elämä tarjoaa, huomaa sen blogin sisällöstä! Innolla ja rakkaudella kirjoitettu postaus on niin paljon antoisampaa luettavaa, kuin kiireessä väännetty pakkopulla. Ja mistäpä siellä blogissa kirjoittaisi, jos ei elämässä tee muuta, kuin kirjoittaa blogia…

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 23:06

   Nimenomaan näin :) Ja kiitoksia, itse kyllä tykkään tosta mekosta, vaikka hieman ristiriitaisesti tähän trendiin suhtaudunkin :)

 • Reply IraCassandra Wednesday, May 11, 2016 at 13:33

  Voi vitsi Anna, sulle sopii kyllä asu kuin asu! Ihanan hempeä kokonaisuus :) Ja toi jälkkäripöytä, mmm! <3 Mulla jäi kommentoimatta sun edelliseen postaukseen, kun en jotenkin saanut ajatuksia kasaan. Mutta lyhykäisyydessään, musta on tosi tylsää (olipa lievä ilmaisu :D) kuinka sä aina tasasin väliajoin joudut törmäämään tähän samaan asiaan :( Itse olen seurannut sun blogia jostain vuodesta 08-09, noh, niin kauan etten oo enää varmakaan :D Ja sun jutut on mulle aina päivän piriste. Sun asut inspiroi, ja sulla on hauska kirjoitustyyli. Jatka oikeesti tasan samaan malliin, meitä löytyy niin moneen junaan ettei kaikkia voi kuitenkaan miellyttää! Pus pus ja ihanaa alkanutta kesää!

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 23:13

   Voi että, kiitoksia kovasti :) <3

 • Reply ttaa Wednesday, May 11, 2016 at 13:42

  HEi, tää nyt liittyy vähän enemmän ed postaukseen kun tähän, mut tuli siis mieleen et olis kiva jos joskus tekisit jonkunlaisen postuaksen sun juhlavaatteista/-mekoista, kun niitäkin sulla taitaa olla useempia :D Ymmärrän kyllä et enemmän on pointtina tässä blogissa noi ootd-asut, mut miusta olis tosi kiinnostavaa ja inspaavaa varsinkin nyt kesäjuhlien lähestyessä tollasetkin. Enkä nyt siis vaadi mitään “koko juhlamekko kokoelman esittely -postausta” tai et nyt pitäis saada tehtyyn heti ennen esim ylppäreitä. Vaan joku tyyliin top 5, tai jotain kivoja yhdistelmiä tms.

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 23:14

   Hmmm, en oikein tunne sitä omakseni, että esittelisin jotain vaatteita listauksena niistä, mitä omistan, mutta ehkä jotain kesäjuhla-stailauksia teen, katsotaan :)

 • Reply Jaana Wednesday, May 11, 2016 at 14:20

  Edelliseen postaukseen liittyen, niin minullekin on tärkeämpää bloggaajan vuorovaikutus lukijoiden kanssa kuin uudet postaukset. :) Pärjään kyllä muutaman postauksen lukemisella / viikko, mutta lukijoiden kanssa keskustelu antaa bloggaajasta helpostilähestyttävämmän kuvan. Jos blogin on tarkoitus toimia vain kuvien esittelypaikkana, niin ei vuorovaikutuksellakaan ole niin väliä.

  Tämä yöpaita-trendi ei iske yhtään. Voisikohan seuraavaksi tulla pyjamat katukuvaan, niin ei tarvitsisi aina pukeutua ulkovaatteisiin kun lähtee käyttämään koirat aamu- tai iltalenkillä..
  Neule on kyllä kaunis!

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 23:15

   Hmm, tästäkin on niiiin erilaisia mielipiteitä, kuten näistäkin kommenteistä käy ilmi. Täytyy pohtia hieman tätä kaikkea, ja löytää joku ratkaisu :)

 • Reply Heidi Wednesday, May 11, 2016 at 18:59

  Onpa ihana asu, eikä mun mielestä yhtään “yöpaita”, koska olit mekon niin kivasti yhdistänyt. Mä ostin samanlaisen mustan mekon mangosta pari vuotta sitten ja oon käyttänyt sitä ehkä kerran? Tästä sain kivoja ideoita oman mekkoni yhdistelyyn.

  mä ymmärrän et sun aika ei mitenkään riitä kaikkiin kommentteihin vastaamiseen. Sekasin eilisiä kommentteja ja huh niitä oli paljon. Onhan se tosi kiva kun bloggaaja vastaa lukijan kommenttiin, ainakin mulle tulee siitä “hyvä fiilis”, mutta ymmärrän ettei aina voi odottaa vastausta. Silloin tietty on tylsää ettei vastausta kuulu, jos erityisesti kysyy jotain asiaa. pakko tunnustaa, et en minäkään aina muista palata katsomaan sainko vastauksen kommenttiini. Varsinkaan jos esim. Vain kehuin asua tms.

  Toivottavasti et yritä muuttua sellaiseksi kun lukiat tai ihan kuka muu ulkopuolinen haluaa. Me luetaan sun blogia, koska tykätään siitä juuri sellaisena kuin se on. Eikä kaikki ihmiset voi olla aina samaa mieltä asioista. Voi kun jokainen vain keskittyisi niihin omiin asioihinsa eikä arvostelisi muita.

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 23:16

   Kiitoksia kovasti :) Ja eiköhän tästä joku semikultainen keskitie löydy vielä joku päivä :D

 • Reply Erika Wednesday, May 11, 2016 at 19:49

  Mun silmään asu näyttää tosi kivalta! :) Täytyis itekkin uskaltaa kokeilla joskus vähän erilaisia asuja. Tuntuu, että aina jumittaa niissä tutuissa ja turvallisissa vaatteissa :D

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 23:16

   Kiitoksia kovasti :)

 • Reply Kalypso Wednesday, May 11, 2016 at 22:31

  Muodissa kokeilunhaluisuus on parasta ja monet “älyttömät” trenditkin näyttää hyvältä, kun kantajalla on oikea asenne. :) Ja hei, älyttömämpi parempi, että voidaan sitten 10 ja 20 vuoden päästä fiilistellä buzzfeed-koonneille hassuista ja nostalgisista vanhoista trendeistä. :D

  Btw, olen yrittänyt lähettää sulle sähköpostia (mulla ois myytävänä Alexander Wangin isompi Kirsten ihanassa hiekanvärissä), mutta tuosta rantapallo-osoitteesta pomppaa kaikki mailit takaisin. Osaatko yhtään arvata, missä vika vois olla? :<

  • Reply Anna Wednesday, May 11, 2016 at 23:32

   Hei kiva :D Mikä rantapallo-osoite? Onko mulla jossain sellainen esille? Heitä anna at mungolife.fi, katon, että se on kunnossa :)

 • Reply Kristuli Thursday, May 12, 2016 at 07:08

  Pakko kompata monia muita kommentoijia ja sanoa, että trendi itsessään ei ole (ainakaan vielä) onnistunut vakuuttamaan, mutta asu on ihana :) Rento ja pehmeä neule näyttää hyvältä mekon kanssa.

  • Reply Anna Thursday, May 12, 2016 at 13:33

   Kiitoksia kovasti :)

 • Reply nanaa Saturday, May 14, 2016 at 21:59

  Jotenkin ihanan seesteinen asu ja sopii sulle tosi hyvin, vaikka itseni päälle en osaisikaan nähdä yöpaitamekkoa :) yksi asia mikä pomppasi silmiin oli tuo sinun upea meikki (varsinkin silmämeikki)! Näytät tosi hyvältä :) Vitsit, pitää kyllä itselläkin uskaltaa tästä inspiroituneena yhdistää tummempaa silmämeikkiä ja huulipunaa meikissä.

  • Reply Anna Wednesday, May 18, 2016 at 22:36

   Kiitoksia :) Ja joo, ei se aina oo niin tarkkaa, että yhtä vaan korostaa :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post