You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Merja Wednesday, April 20, 2016 at 10:50

  Mutta älyttömän kaunista!

 • Reply Sara Wednesday, April 20, 2016 at 11:22

  Viime vuonna näillä juurikin lähes samoilla leveysasteilla Kuopion kanssa näytti tuolta vapunaattona! Hieman jännitti ajella töihin :D Mutta olipahan kaunista, ja pian se pois sulaa. Täällä ei juuri nyt enää lunta ole, mutta sitä odotellessa..

 • Reply Anna Wednesday, April 20, 2016 at 11:32

  Mulla on kuva viime vuoden vappuaatolta kun lähdin aamulla lumisateessa polkemaan pyörällä töihin, että tervetuloa vaan Kuopioon! :D

 • Reply jiik Wednesday, April 20, 2016 at 11:56

  :D:D No mieluummin silti lunta (ja kaunista!) kuin tätä harmautta ja vesisadetta, mikä Oulussa on vallinnu viime päivinä… Vaikka sais kyllä mun puolestakinn alkaa olemaan jo enemmän aurinkoa ja kaksnumeroisia lämpötiloja!! :)

 • Reply Elena Wednesday, April 20, 2016 at 12:49

  Voisin liittää tähän kuvan kengistä jotka kuivuu bussin sivutuuletussysteemillä, ja sukista joista jää vesiläntit bussin lattialle. Aamulla 50km kuopiosta pohjoiseen tihutti vaan vähän vettä, mutta kun hyppäsin Kuopion kamaralla bussista niin kesätennarit ei ollutkaan niin hyvä idea. Kiva kiitos tosiaan, jo riittäis tää talvi. :D

 • Reply M Wednesday, April 20, 2016 at 19:15

  Ounouh :/ Onneksi tuo sulaa nopiaa pois. Piti kattoa oman paikkakunnan sää äkkiä ja näyttäs, että aurinkoa on luvattu seuraaville päiville. :) Mutta joo, ootan kyllä jo että tulis ballerina kelit ja tarkenis ohuemmalla takilla, ehkä kohta.

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post