Oh those cold winter days!

pradaasu (1 of 1)

WHEN IT WAS COLD. Mun piti julkaista nää kuvat jo viikko sitten, mutta influenssa/flunssa yllätti sillon, ja nämä jäi julkaisematta. Tässä siis hieman kuvasaldoa ajalta, kun Kuopiossa oli -27 astetta ja kylmää riitti. Kaksi neuletta päällekkäin paksun villakangastakin alla riitti hyvin, ja polvimittaiset villikset piti jalat lämpiminä.

Laskeva aurinko maalasi kauniin vaaleanpunaiseksi ympäristön ja tukka hohti kauniin punaisena laskevassa auringossa. Mohair-neule, joka tuli mukana Dubaista on ollut ahkerassa käytössä, kuten kuvistakin voitte päätellä, ja uusi Pradakin on tässä jo saanut muutaman käyttökerran :) -27 asteen pakkanen tuntui italialaiskaunottarelle melko kylmältä nahan jäykkyydestä päätellen, mutta eikö olekin kauniin värinen?

pradaasu (4 of 13)

pradaasu (13 of 13)

pradaasu (7 of 13)

pradaasu (10 of 13)

pradaasu (1 of 13)

Tänään on ollut älyttömän pitkä päivä, ja vielä tätä todella pitkää ja työntäyteistä viikkoa olisi vielä kaksi päivää jäljellä. Jotenkin kummallisesti kaikki palaverit ja tärkeät deadlinet tippui samalle viikolle, ja tässä on saanut olla kyllä töissä todella pitkää päivää. Tämän enempää ei siis tänään irtoa tästä bloggaajasta, joka vetelee kyllä ihan viimeisiä, ja varmasti uni tulee maistumaan tuossa ihan kohta todella makoisasti.

Mutta, arvatkaa mitä?! Hakemus maisteriohjelmaan on nyt laitettu, ja jännityksellä odotan, tuleeko valintaa :) Kilpailu on kyllä todella kovaa kun aloituspaikkoja on vähän, mutta ainahan sopii kokeilla? :)

I’m so tired, as this week is extremely busy and I’ve been pulling really long days, so nothing interesting to tell you guys at this point :) I’ve been living in my mohair sweater from H&M, and in this short time that I’ve had the Prada bag, I’ve really fallen for it, it just goes so well with every outfit :) This is the outfit I wore a week ago, before I got sick and back when it was -27 degrees in Kuopio. I didn’t think I’d say this, but I actually hope it would be -5 now, as this 0 – +1 weather is the worst, it’s cold and wet, and everything is melting. I prefer a bit more frosty weather to enjoy this really white and beautiful winter :)

pradaasu (2 of 13)

pradaasu (11 of 13)

pradaasu (3 of 13)


pradaasu (5 of 13)

Zara jeans

Joie boots

Burberry coat

Prada bag

H&M sweater

Mulberry scarf

pradaasu (11 of 13)
pradaasu (9 of 13)

pradaasu (12 of 13)

Mitäs sanotte? Onko mieleenne tämä asu? 

What say you? Do you like this outfit? 

0

You Might Also Like

40 Comments

 • Reply MaikkuP Wednesday, January 27, 2016 at 22:45

  Kaunis asu! Osaat niin taitavasti yhdistellä värejä!

  • Reply Anna Friday, January 29, 2016 at 11:07

   Kiitoksia :)

 • Reply Neppi Thursday, January 28, 2016 at 00:07

  Ihana takki!😍 Osaatko sanoa mikä tuon takin mallin nimi on?

  • Reply Anna Friday, January 29, 2016 at 11:12

   En valitettavasti enää muista :/

 • Reply Hulijo Thursday, January 28, 2016 at 00:07

  Onnea kouluhakuun!!!:) ihanaa että kerroit siitä myös täällä, vaikka paikan saaminen ei ole varmaa!
  Ja ihana talviasu!<3

  • Reply Anna Friday, January 29, 2016 at 11:12

   Kiitoksia :) Katsotaan miten se tästä etenee :)

 • Reply milunen Thursday, January 28, 2016 at 05:30

  Tää on ehdottomasti tämän vuoden lempparein asu tähän mennessä<3 hei, paljastitko jo muuten sun omat lempparit viime vuoden asuista jo? (:

  • Reply Anna Friday, January 29, 2016 at 11:13

   Kiitoksia :) Ei itse asiassa, täytyykin päivitellä se! :)

 • Reply Jasiina Thursday, January 28, 2016 at 08:22

  Kaunis asu! Mistäköhän olet noita sinun sormuksiasi haalinut? :) Itse kun haluaisin kovasti kivoja sormuksia ja rannekoruja enkä halua sortua vaateketjujen omiin. Osittain allergian takia ja osittain siksi, että niissä eivät värit kestä muutamaa käyttökertaa pidempää. Eikä koruliikkeissäkään yleensä tunne olevan järin monipuolisia valikoimia.

  • Reply Moona Thursday, January 28, 2016 at 16:09

   Kalevalan sormuksia! :) perniö ja kaarna jos en väärin muista :D n. 79€ ja 89€ tai jtn sinnepäin :D itselläni samat sormukset ja aivan ihanat :) :D

   • Reply Anna Friday, January 29, 2016 at 13:58

    Juurikin näin :) Perniö on iso, Kaarna tuo pienempi :)

 • Reply Kristiina / CAVA blogi Thursday, January 28, 2016 at 08:46

  Moikka Anna,

  uusi laukku on tosi nätti, ei epäilystäkään :) Mulla tuli ihanan lämmin ja pehmeä olo noista kuvista, joissa on tuo supermukavan oloinen villapaita, jotenkin niissä kuvissa myös se laukun kantikkuus ja villiksen pehmeys luo kivan kontrastin – en tiedä oliko sulla jopa sama efekti mielessä, kun asua valkkasit, mutta toimii tosi nätisti.

  Kivaa päivää Kuopioon :)

  • Reply Anna Friday, January 29, 2016 at 14:00

   Kiitos ihana <3 Joo mä rakastan jotenkin tylyn nahan ja neliömäisten muotojen yhdistämistä tuohon pehmoiseen neulokseen :) Kivaa kontrastia :)

 • Reply Simppa Thursday, January 28, 2016 at 09:43

  Aivan ihana asu, varsinkin tuo paksu neule!
  Anteeksi että tähän kommentoin kun oikein liity postaukseen, mutta sain offerin ual fashion managementtiin jonka sinäkin olet ilmeisesti käynyt:) kysyisin vain pikaisesti että miten paljon matemaattisia kykyjä vaaditaan siinä koulutuksessa(eli onkohan toivoa pärjätä lyhyen matikan b:llä).. Kiitos jo etukäteen jos jaksat vastata kiireidesi keskellä!

  • Reply Anna Friday, January 29, 2016 at 14:00

   Kiitoksia :) No on siellä aika paljon business-puolen tekemistä ja laajojakin kokonaisuuksia, missä paljon matikkaa ja exceleitä. Tosin jos pääsit sen kokeen läpi, niin ei mitään syytä, mikset pärjäisi :)

   • Reply Simppa Friday, January 29, 2016 at 20:31

    Kiitos anna vastauksesta!:)

 • Reply Annukka Thursday, January 28, 2016 at 10:14

  Mihin maisteriohjelmaan hait? 😊

  • Reply Anna Friday, January 29, 2016 at 13:59

   Kerron sitten kun tiedän pääsinkö :) Kaikista hulluista ei tiedä, mitä tekevät tuollakin tiedolla, on tässä kaikenlaista tullut nähtyä ja koettua viime vuosina :(

   • Reply t Friday, January 29, 2016 at 21:39

    Toivottavasti pääset sisään :)

    • Reply Anna Sunday, January 31, 2016 at 22:07

     Toivotaan :)

 • Reply Milla Thursday, January 28, 2016 at 10:58

  Ihanan rento asu ja saappaat ovat upeat! :)

  • Reply Anna Friday, January 29, 2016 at 13:59

   Kiitoksia :)

 • Reply m Thursday, January 28, 2016 at 12:59

  Näytät upealta! Tuo neule on ihana, näyttää just sellaiselta johon on ihana hautautua kylmänä päivänä :)

  • Reply Anna Friday, January 29, 2016 at 13:59

   Se on kyllä aivan ihana <3

 • Reply Suvi Thursday, January 28, 2016 at 13:20

  Tuo uus laukku on kyll upee!!

  • Reply Anna Friday, January 29, 2016 at 13:58

   Kiitoksia :)

 • Reply Suvi Thursday, January 28, 2016 at 16:48

  Upea laukku! Mutta hei koitin tuolla jo aiemmin kyselläkkin, kuten moni muukin (sorry jos vastaus on mennyt multa ohitse), mutta onko Joulukalenterin luukkujen voittajat jo arvottu?

  • Reply Anna Friday, January 29, 2016 at 13:58

   On kyllä :) Ja kiitoksia :)

 • Reply Merja Thursday, January 28, 2016 at 20:15

  Olet kyllä reipas likka, energiaa kuin pienessä kylässä, tarkoitan tuota opiskelujuttua. Asu ja laukkuhan ovat aivan ihanat.

  • Reply Anna Friday, January 29, 2016 at 13:58

   Haha, kiitoksia :)

 • Reply Lukija Thursday, January 28, 2016 at 20:34

  Kiva asu ja ihana tuo uusi laukku, mutta herranen aika nainen etkö sä paleltunu?!?!? :D Ite kuljin toppikset ja pipo päällä välittämättä näytänkö hyvälle vai en :D Ei puhettakaan, että oisin voinu riisua hanskoja ulkona. Ja siis tätä nyt en pahalla tarkoittanut :)

  • Reply Anna Friday, January 29, 2016 at 13:58

   En :) Mulla on tossa alla topin lisäksi sellainen normaalipaksuinen kashmir-neule, jonka päällä on vielä toi lämmin mohair-neule. Sama alaosan kanssa; sukkikset, farkut ja korkeat villasukat sekä pohjallinen :)

 • Reply Henni Friday, January 29, 2016 at 11:47

  Ihana asu ja värimaailma! Sulla on todella kaunis hymy :)

  • Reply Anna Friday, January 29, 2016 at 13:54

   Kiitoksia kovasti :)

 • Reply naurattaa tää Friday, January 29, 2016 at 13:44

  Niin siis onko tuo sun pukeutumistyyliin-27’c pakkaseen? Kai sä tajuat että sun blogia varmaan lukee aika moni murrosikäinenkin, ja musta on vaan aika hirveää katsoa kuinka porukka ei osaa pukeutua erittäin kylmällä ilmalla. Mutta hei, tärkeintähän on että pradat keikkuu kädessä ja muutenkin looking good? Toki jos olisit ees tekstissäsi mitenkää viitannut että pukeutukaa järkevästi tms, niin en olisi tätä kommenttia sulle laittanut. Mutta tommonen ilman pipoa ja hanskoa hyvin tarkenee takki auki mielikuva on musta vähän harhaanjohtava ja sain aika pinnalliset vibat susta.

  • Reply Anna Friday, January 29, 2016 at 13:57

   Anteeks mitä? Kai ihminen saa kulkea miten haluaa vaikka olisi miten kylmä? Jokainen yhtään älynystyröitään käyttävä ihminen tajunnee, että asukuvia varten poseerataan hieman eri tavalla kuin muuten kävellään ulkona. En minä ilman takkia siellä liiku muutenkaan, kuin en takki aukikaan kylmällä, mutta vaikea sitä on veikkailla mitä siellä on alla, jos takki on kiinni päällä koko ajan :D

   Mulla on tuossa alustoppi, melko ohut kashmirneule ja mohair-neule, sekä sukkikset + farkut ja korkeat saappaat, joiden alla villasukat. Kyllä ihan hyvin tarkenee noin. Kaulahuivi kulkee aika lailla korvat peittäen, enkä kokenut tarvetta pipolle.

   Mielikuva susta tällaisten kommenttien perusteella on todella tyhmä ja sain aivan älyttömän pinnalliset vibat susta. Pinnalliset ihmiset tuomitsee pinnan perusteella, tietämättä sisällöstä yhtään. Sopii tähän kuin Prada pakkassäille, eli oikein hyvin! :D

  • Reply Cherrymarja Friday, January 29, 2016 at 16:15

   Lapsiparat, jos blogeista katsovat mitä pakkasella pitäisi pukea päälleen. Enemmän hyötyä olisi katsoa ovesta ulos ja lämpömittaria.

   • Reply Anna Sunday, January 31, 2016 at 22:05

    Niinpä :)

  • Reply mamma Friday, January 29, 2016 at 22:43

   Voi morjens! Muista nyt Anna, että jos joku murkku ei osaa pukeutua pakkasella niin se on sun vika! 😃

   • Reply Anna Sunday, January 31, 2016 at 22:07

    Kaikkihan on :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post