Osta trenditakki!

Osta tämän hetken trenditakki!!Desktop2

Huomenta rakkaat lukijat! Mulla kilahti eilen postissa kauan odottamani Zaran takki, jonka ajattelin laittaa samantien jälleen myyntiin. Takki on aivan ihana, mitään vikaa siinä ei ole, mutta kun minä haluaisin siitä isomman koon :) Vaikka takista paljon on ollut puhetta, että se on tosi iso, olisi vaan heti pitänyt ottaa siitä M-koko, nimittäin halusin tuollaisen rennon shearling-takin sellaisena tosi ylisuuren näköisenä. Tämä S menee helposti päälle ja näyttää melko muhkealta tämäkin, mutta pitkänä naisena haluaisin että se olisi vielä isompi. Ajattelin siis kysellä, josko takista kiinnostuneita löytyisi, sillä jos tälle ei ostajaa löydy, pidän kyllä tämän koon sitten itse.

Kyseessä siis tämän syksyn Zaran takki, joka loppuunmyytiin aika vauhdilla, eikä ihmekään, on se niin upean näköinen! Myynnissä olisi nyt lapullinen S-koko, joka menee kyllä XS-M -kokoiselle helposti. Itse olen melko harteikas, ja tämä menee ihan hyvin päälle silti.

HP takista on 170 €, minkä verran itsekin siitä maksoin :) Kiinnostuneet, heittäkääpäs meiliä anna (a) mungolife.fi. En ole valitettavasti itse ehtinyt ottamaan kuvia takista, vaan kuvat on Pinterestin kätköistä. Takki on minulle about samankokoinen kuin tuon alemman kollaasin keskellä oleva kuva Zaran tuotesivulta.

Desktop1

I’m selling this coat. I love this coat from Zara, but as it’s size S, I think I want to change it to a size M for the extra large oversized effect :) Here are some photos from Pinterest with the coat in action. If you are interested hit me on the e-mail anna (a) mungolife.fi. Asking price for the coat is 170 euros, as that’s what I paid for it :)

Palailen illalla taas langoille! :) 

I’ll be back with a proper post tonight! :)

0

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Inka Wednesday, January 13, 2016 at 13:15

  Mikset vain palauta takkia zaraan? :D

  • Reply Anna Wednesday, January 13, 2016 at 13:40

   Takki ei ole Zarasta, takki on loppuunmyyty Zarasta, ja ostin sen eBaysta :) Näitä ei enää saa mistään muualta :/

   • Reply Inka Wednesday, January 13, 2016 at 14:07

    Ai oho ymmärsin ihan väärin! Aivan ihana takki kylläkin, harmi vaan että luulen että hiukan vääränkokoinen mulle :/ Toivottavasti menee kaupaksi :)

 • Reply tia Wednesday, January 13, 2016 at 13:59

  Ihana takki! <3

 • Reply Sara Kate Wednesday, January 13, 2016 at 16:43

  That jacket can look so fierce, but I’m so bad at styling that type of look for some reason. I think the textures throw me off. Thanks for the inspiration!

  xo,
  Sara Kate Styling

 • Reply Henna Wednesday, January 13, 2016 at 20:34

  Ihana on takki , oletko ennättänyt arpoa joulukalenteri voittajat, minä olen ihan ulalla kaikesta kun olen flunssassa jo toista viikkoa?

  • Reply Anna Wednesday, January 13, 2016 at 21:56

   Olen joo arponut voittajat ja suurimpaan osaan ottanut jo yhteyttäkin :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post