Merry Christmas!!

merry xmas (3 of 5)

MErry CHrISTMAS!!! We wish you a merry Christmas, we wish you a merry Christmas, we wish you… Tättäräää, me ollaan takaisin Suomen maan kamaralla. Kertomista on vaikka millä mitalla, mutta jos vaikka odotellaan ihan rauhassa tämä joulun aika. Joulu on ihmeiden aikaa ja tämä joulu on todella spesiaali, joten on ihanaa olla takaisin kotona viettämässä joulua läheisten kanssa. Tänään suuntaamme miehen siskon luokse viettämään joulua miehen perheen kanssa, ja huomenna onkin luvassa joulu vanhempieni luona. Aijai, kaksi satsia jouluruokia ja lahjojen jakoja. Parasta parsaa. Jo itsessään tekosyy seurustella jonkun kanssa. Jonkun jolla on aivan ihana perhe, jonka kanssa viihtyy yhtä hyvin kuin omansa kanssa.

Sitä paitsi siskot alkaa olla aikuisia, niin innolla odotan mitä joulukuusen alta löytyy tänä vuonna. On neki ollu ihan kilttejä, niin niillekkin saattaa olla jotain ihan kivaa kuusen alla :)

merry xmas (5 of 5)merry xmas (4 of 5)

Nyt siis rauhoitun joulun viettoon perheiden kanssa, ja toivotan teille rauhallista, ihanaa ja onnellista joulua! Tosin jos oon ihan ähky vielä huomennakin, niin saatanpa jumiutua sohvalle läppäri kourassa pitkästä aikaa. On nimittäin melkein ollut ikävä.

Kai kävitte jo tsekkaa joulukalenterin pääluukun? Se on aikapas mahtava!

Ihanaa joulua rakkaat lukijat!!

merry xmas (1 of 5)

0

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Nea Thursday, December 24, 2015 at 17:23

  Täälläkin on ollu jo ikävä sun reaaliaikaisia postauksia! Instagramin kautta sai kyllä sen kuvan, että hieno reissu teillä oli :)

 • Reply Sara Kate Thursday, December 24, 2015 at 19:06

  Well, I am officially jealous haha. Have an amazing vacation!

  xo,
  Sara Kate Styling

 • Reply Merja Thursday, December 24, 2015 at 19:48

  Hyvää Joulua Anna ! Kiitti mahtavasta joulukalenterista, avasin luukun joka päivä. Heh.. Kerro pian matkasta, aion mennä Dubaihin ensi vuonna joulun alla myöskin. Lämpöä ja ‘ lyhyt’ matka. Onnellista Uutta Vuotta Sinulle ja elämäsi miehelle!

 • Reply jenni Thursday, December 24, 2015 at 20:07

  Täällä toivottaisiin pikaisesti juttuja dubaista! Ollaan lähdössä miehen ja lasten kanssa reilun viikon päästä samaan paikkaan 😊 Missä hotelleissa olitte?

 • Reply JessiH Friday, December 25, 2015 at 10:52

  Hyvää joulua sinne teille!:) ja ihania hetkiä uuden tulokkaan kanssa!:)

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post