Last days of indian summer

denimdress (1 of 2)

INTIAANIKESÄN VIIMEISET PÄIVÄT. Mietin tänään aamulla, kuinka ihana syyskuu onkaan ollut. Kun aamulla pyöräilin töihin, pohdiskelin, että vaikka alkukesä onkin ollut ihan surullinen kesän irvikuva, on ollut kyllä mainio syksyn alku. Ei pelkästään oman elämän tapahtumien osalta, vaan ihan jo säidenkin puolesta. En muista millon olisi ollut näin ihanan aurinkoinen ja lämmin syksyn alku :) Uuden työnkin kanssa sattui sopivasti, että se sijaitsee n. kolmen kilsan matkan päästä, ja kuljen välimatkan pyörällä sillon kun ei sada kissoja ja koiri. Vartissa pääsee helposti töihin ja samalla saa liikuntaa ja happea. Tosin sunnuntaisen jalkapäivän jälkeen tämänpäiväinen pyöräily oli lähinnä aivan perberistä

Asukuvia en ole sen kummemmin nyt nämä pari päivää tallennellut, kun on ollut kamala kiire koko ajan, mutta tässäpä kuvia viikonlopulta :) Tämänhetkinen 70-luku villitys muodissa sai mulle päähänpinttymän näiden mun ruskeiden mokkakenkien yhdistämisestä siniseen farkkuun. Tällä kertaa saappaat saivat kaveriksi pitkähihaisen farkkumekon.

denimdress (8 of 9)

denimdress (7 of 9)

denimdress (5 of 9)

denimdress (4 of 9)

denimdress (3 of 9)

 

Tuo sininen mekko, jossa on pitkät hihat ja taskut on aikoja sitten löytynyt kirpparilta, ja edelleen se on yksi suosikkivaatteitani. Yhdessä noiden näyttävien kenkien kanssa, mekon rento malli tasapainottaa asua ja luo yksinkertaisen ja simppelin kokonaisuuden. Väriä asuun tuo huulipuna, joihin olenkin ihastunut nyt aika mittavasti :D Olen hurahtanut muutamaan kosmetiikkakanavaan Instagramissa, ja olen sieltä löytänyt muutaman mahtavan meikki-idean ja tuotteen. Tämä Too Facedin huulikiiltomainen todella kirkkaanvärinen punainen huulipuna on yksi nykyisiä suosikkejani. (Kiinnostuneille, kyseessä on Too Faced Melted Strawberry, ei varmaan saa mistään Suomesta, vaan pitää tilata ulkomailta)

Mulla olis ihan hirveesti tekemistä, mutta oon jäänyt niin pahasti koukkuun Nelan katoamista koskevien uutisten ja keskustelujen seuraamiseen, että onnistuin taas tappamaan äsken puoli tuntia siihen. Mä välillä hurahdan aina johonkin uutiseen / tapahtumaan, ja sitä pitää seurata tauotta. Tää keissi on musta niin jännittävä, tulee ihan hirveet Gone Girl -vibat ja toivon vaan, että tyttöraukka löytyy jostain hengistä. Mä en sais seurata uutisia, koska näin käy ihan jatkuvasti. Tiedonmäärä on loputon ja sitten ei muuta ehdikään. Takkahuoneessa makaa lattian täytteenä tällä hetkellä 2m x 2m puulevy odottamassa sen taikomista sängynpäädyksi (kevyt pikku rojekti siinä..) ja, olkkarissa seisoo vieläkin kolme pahvilaatikollista roippeita, jotka pitäisi kuvata myyntiin ja kotona vallitsee yleinen kaaos. Totesin, että tältä illalta jää sali väliin ja omistan aikani kodille, muuten asutaan väliaikakaaoksessa vielä ensi vuonna.

denimdress (2 of 9)

denimdress (9 of 9)

denimdress (6 of 9)

denimdress (1 of 9)

denimdress (2 of 2)
Mitäs te tykkäätte tästä asusta? 

*Kollaasi toteutettu yhteistyössä Nelly.comin kanssa ja sisältää tuotesijoittelua* 

By the way, jos joku tykkäilee mun näistä saappaista, niin ois hyviä uutisia tarjolla. Nellylta löytyy mallistosta todella samanlaiset saappaat, ja kun Nelly vielä viettää kenkäviikkoa ja paljon Nellyn kenkiä on 25 % alessa, niin nyt on hyvä hetki hommata moiset :)

Lisäksi Nellylla on iso valikoima upeita ylipolvensaappaita, jotka ovat sopivasti alennuksessa. Nyt on hyvä aika moiset hommata, jos vielä haluaa ehtiä yhdistelemään ylipolvensaappaita paljaisiin reisiin!

Kaikki nämä kollaasin kengät ovat 25 % alessa, joten jos tarvetta talvikengille, trendikkäille lenkkareille tai muuten vaan kivoille kengille, käykää kurkkaa täältä kaikki alekengät :)

Itse tilasin nuo matalakorkoiset saappaat jokapäiväiseen arkikäyttöön, näyttivät niin suloiselta, etten voinut vastustaa!

Mitkä on teidän suosikit?

lips-001

0

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Ipi Tuesday, September 15, 2015 at 16:53

  Vau, tosi upea asu! 😊

 • Reply Jey Tuesday, September 15, 2015 at 17:13

  Toimii!!!

 • Reply Martta123 Tuesday, September 15, 2015 at 19:15

  “Takkahuoneessa makaa lattian täytteenä tällä hetkellä 2m x 2m puulevy odottamassa sen taikomista sängynpäädyksi (kevyt pikku rojekti siinä..)”

  Olet oppinut jo tärkeän savolaisen asian: savolainen rojekti=aloittamista vaille valmis ;)
  Tunnistan itsessäni asuvan savolaisen (Olen Savosta alkujaan) ikuisesti tuosta, minulla on usein paljon aloittamista vaille valmiita rojekteja… :D

  Onko uudet työt mielenkiintoisia ja omalta alalta? Miten muuten olet kotiutunut/sopeutunut? Ymmärrän, jos et halua niistä blogissasi puhua, ja toivottavasti et pahastu kun kysyn. Itse olen vaan tällä hetkellä hyppäämässä tuntemattomaan ja muuttamassa vuosien erossa asumisen jälkeen puolison kanssa meidän kakkoskotiin toiselle puolelle Suomea ja tässä rytäkässä jää myös nykyinen työ… Sillä siis kysyin, kun itsekin olet juuri vastaavanlaisen “tempauksen” tehnyt ja vähän ehkä kaipaa vertaistukea. Naurattaa ihan miten sitä vaan uskaltaa heittäytyä ihan tyhjän päälle, mutta heräsin vaan siihen ajatukseen, että en halua vanhana katua tekemättömiä asioita, joten tässä sitä ollaan nyt, uuden äärellä reilusti yli kolmekymppisenä pohtimassa että mitähän sitä tekisi isona. Jännää.

 • Reply Kia Tuesday, September 15, 2015 at 22:56

  Vau oot ihan tajuttoman upee noissa kuvissa missä istuskelet! <3 Ihana kuvauspaikka ☺️

 • Reply Jenni R Tuesday, September 15, 2015 at 23:03

  Mää just tänään aikasemmin tilasin noi samantyyppiset kengät ku sulla! Bongasin ne heti ku oon ihaillu noita sun kenkiä :D

 • Reply Inka Wednesday, September 16, 2015 at 00:06

  Tuo huulipuna kyllä passaa sulle ihan ylihyvin, oot tosi kauniin ja onnellisen näkönen. Ja ihana tukka :)

 • Reply Annarosa Wednesday, September 16, 2015 at 00:06

  Näytät upealta!

 • Reply iirismatilda Thursday, September 17, 2015 at 19:35

  onpas kauniita kuvia! Osa kuvista vois olla suoraan jostain muotilehdestä :)

 • Reply Sharron H Saturday, September 19, 2015 at 17:09

  Cute Cute Cute! Love those boots! Going to have to look for this dress at H&M!
  xoxo
  -Sharron

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post