All Black

JUHLAT (1 of 2)

MUSTAA. Heissan tien päältä! Täällä me ollaan, jossain Mikkelin kohdalla menossa kohti kotia. Ihana viikko Helsingissä hujahti hirveää vauhtia ja nyt on vihdoin aika ihan aikuisten oikeesti muuttaa sinne Kuopioon. Saatan alkaa kahden kuukauden päästä itkeä ikävääni Helsinkiin, mutta tällä hetkellä mulla on jostakin syystä hirveän hyvä fiilis muutosta. Odotan kyllä ennen kaikkea sitä, että päästään laittamaan koti kuntoon, nimittäin koko ajan mielen päällä on ollut nyt se tieto, että koti on täysi pommi ja kaikki on vielä purkamatta. Onko ihan tervettä, että on ikävä iMacia ja Nespresso-keitintään? Mun mielestä se on, poikaystävä on eri mieltä.

Ennen lähtöämme saimme vielä viettää ihanan vuorokauden Helsingissä ja syytä juhliakin oli, nimittäin eilen oli miehen valmistujaiset. Olin pantannut mustaa Hennesin Conscious Exclusive -mekkoa tätä tapahtumaa varten kaapissa, ja vihdoin sain pukea tämän joulukuusimäisen virityksen päälleni. Ihastuin mekkoon heti malliston ilmestyttyä, ja olinkin yhtä hymyä kun se istui päällekin hyvin :)

JUHLAT (3 of 9)

JUHLAT (1 of 9)

JUHLAT (8 of 9)

JUHLAT (2 of 9)

Mulla oli ideana mekon kanssa joko tumma smokey eyes -meikki, tai sitten kissamaiset rajaukset ja punaiset huulet. Molempia mulla näkee aika harvoin. Siinä olikin sitten riemu revetä eilen aamulla, kun tajusin, että muutossa jätin Helsinkiin tasan päivittäisen arkimeikin tarvikkeet, joista ei kyllä kumpaakaan saa loihdittua. Jaahas. Totesin että punaisen huulipunan löytäminen on halvempaa kuin uuden hyvän luomivärisetin, joten ei muuta kuin Sokokselle mars. Satuin sitten vahingon kautta löytää maailman parhaan punaisen huulipunan. Lumene Natural Code Candy Smile, sävyssä 5 Candy Apple. Tuo on siis sellainen kynämäinen huulipuna. Jotenkin tuli sellainen olo, että punaista huulipunaa näkee nyt sitten useemminkin, nimittäin tämä pysyi ihan hiton hyvin! Yleensä mulla on huulipunaa hampailla, poskilla ja vaikka missä. Tai no yleensä mulla on loppuillasta huulipunasta enää rajauksen näköiset jämät, kun syödessä/juodessa se lähtee, ja unohdan sitä lisätä. Tämä pysyi huulilla koko illan, kerran (!) lisäsin punaa saadakseni kiiltoa lisää. Joka lasiin jäi kunnon huultenjäljet, mutta sitä ei huulista kyllä nähnyt. Näissä kuvissa ei tosiaan ole mitään muuta kuin ko. tuotetta huulilla, ei rajauskynää tai huulikiiltoa, vaan tuo huulipuna on itsessään noin kiiltävä :) Plussaa hieman vadelmaiseen taittavasta sävystä, jossa on ehkä ripaus kylmää, joka tuo hampaista valkoisuuden esille. Välillä punainen huulimeikki saa mielestäni hampaat näyttämään keltaisemmalta, varsinkin jos sävy on sellainen oranssiin taittava lämmin.

JUHLAT (4 of 9)


JUHLAT (6 of 9)
JUHLAT (7 of 9)

JUHLAT (9 of 9)

JUHLAT (5 of 9)

JUHLAT (2 of 2)

Samalla kuvissa on esillä Johannan taikoma uusi tukka, josta olen kyllä aivan onnessani. Vaihdettiin pidennykset tummempiin ja omaa tyveä vedettiin reippaasti tummemmaksi :)

Teen tukasta ihan oman postauksen tällä viikolla, mutta tuossa on nyt sen ensimmäinen “esiintyminen” blogin puolella. Vaaleaa siinä vielä edelleen on aika paljon, mutta pikkuhiljaa ollaan menossa tummempaan. Tavoitteena on sellainen kaunis omaa sävyä lähellä oleva tummempi väri, joskin taidan tässä pysytellä hetken, on mielestäni niin kaunis tuo väri kauttaaltaan.

Mitäs te tykkäätte tästä juhlatyylistä? 

P.S. Joko ootte kyllästyny tohon virnistävään banneriin? Askartelin tässä matkan ratoksi uutta, mutta toisaalta pidän tuostakin. Uutta banneria vai pidetäänkö tämä vielä? :)

0

You Might Also Like

35 Comments

 • Reply marjut Saturday, August 15, 2015 at 19:34

  Apua mikä ilmestys! Upea mekko ja upea sinä. Kauneimmat kuvat susta koskaan:)

 • Reply Jaana Saturday, August 15, 2015 at 20:10

  Kaunis kokonaisuus! :) Tuo huulipuna näyttää hyvältä, tuo kivaa raikkautta muuten tumman puhuvaan asuun.

  Minusta blogin banneri on ihan kiva, mutta vähän häiritsee se että heti sen alla oleva “pikkukuva” on samasta kuvaussessiosta ja lähes samalla asennolla. Jotenkin tulee vähän liikaa toistoa minun silmääni. :D

 • Reply Maria Saturday, August 15, 2015 at 20:21

  Mulla on itseasiassa tota tismalleen sama huulipuna meikkipussissa käyttämättömänä. Kun kokeilin kaupassa kädelle, se ei tuntunu niin voimakkaalle, kun sitten kasvoille kokeilin kotona. Ei ollut ihan mun juttu, mutta TODELLA tiukkaan pysy, sain ihan jynssätä huulia :D voi tosin olla, kun en ole koskaan huulipunalle syttynyt, että se saattaa olla syy :) Mutta ei sitä tiedä, vaikka joku päivä vielä rohkaistun!

 • Reply Katih Saturday, August 15, 2015 at 20:46

  Aivan upealta näytät kaikin puolin.

 • Reply sri Saturday, August 15, 2015 at 21:37

  Jos etsii huulipunaa, joka pysyy ku tauti, niin suosittelen Rimmelin Provocalipsiä. Sen kanssa on vietetty 14h bileputki ja ei muuten huulilta liikkunut mihinkään ja illalla sai jynssätä pois hiusöljyllä, kun ei meikinpoistoaine ollut tarpeeksi jytyä tavaraa. :D siinä on samankaltainen sävykin kuin tuo sulla kuvassa. Tuntuu ensin ehkä vähän tahmealta huulilla, mutta sitten kun siihen päälle laittaa sen ns. lakan, niin on oikein loistava tuote. :)

 • Reply Niina Saturday, August 15, 2015 at 21:59

  Upea, upea, upea :) Täydellinen kokonaisuus, meikit, mekko, asusteet. :)

 • Reply miiademadrid Saturday, August 15, 2015 at 22:21

  TYRMÄÄVÄN KAUNIS<3 ai että :)

 • Reply Johanna Saturday, August 15, 2015 at 22:22

  Huhhei ku oot upea! Niin kaunis asu ja sinä! :)

 • Reply Rosalienism Saturday, August 15, 2015 at 22:31

  Ihana mekko! Ei ole yhtään liian synkkäkään kun on kerroksia ja sopivasti paljasta pintaa! :) ja aika bueno huulipuna. Tahtoisin itsekin opetella käyttämään punaa, mutten ole vielä rohkaistunut. Vanha banneri on kyllä kiva ja tukka myös oikein hyvä värinen! :)

 • Reply ttaa Saturday, August 15, 2015 at 22:58

  Mekko on jännä. Tukka upee. Banneri on suloinen, kyl tota jaksaa viel kattoa. ;) Tosin itelläkin käyny silmään pikkukuvan ja bannerin liika yhtäläisyys, ehkä kuitenki toinen vaihtoon?

  Haha, tajusin just että ku mie muutan Helsinkiin nii sie muutat tänne päin Suomee. :D

 • Reply petra Saturday, August 15, 2015 at 23:20

  näytät taas upealle! hiuksistakin tuli aivan ihanat :)

 • Reply hmclehto Saturday, August 15, 2015 at 23:51

  Ei voi sanoa kuin vau!!! Mekko aivan mieleton, rusketus taydellinen, meikki upea ja myoskin jotenkin naytat niin seesteiselta. Olikohan tarpeeksi kehuja ;)

 • Reply Riia Sunday, August 16, 2015 at 00:21

  oot kyllä niin upea! :) kaunis meikki, sopii sulle hyvin! ja hiukset: yhtä upeat ku aina. saispa itekkin laitettua yhtä täydelliset kiharat…

 • Reply Merja Sunday, August 16, 2015 at 08:38

  Aivan ihana, siis kaikki osaset täsmää. Ja poikaystävä halkeaa ylpeydestä, kun on noin kaunis tyttöystävä. Miehet ei välttämättä nää kolttua tai tajua täydellisen meikin sopivuutta. Mutta me tytöt tiedetään. Punaiset huulet on tosi hyvät!

 • Reply Elisa Sunday, August 16, 2015 at 13:22

  Sun iho näyttä ihan törkeen hyvältä! Ja toi huulipuna meni kyllä suoraan ostoslistalle, on nimittäin just eikä melkeen täydellinen sävy!

 • Reply A Sunday, August 16, 2015 at 13:47

  Oi mikä upea mekko! :) itse en koskaan raaski sijoittaa juhlavaatteisiin, joita tulee pidettyä kerran pari vuodessa ja kateus iskee aina tällaisia kuvia katsellessa :)
  Bannerista… Nykyinen on kiva, mutta mulla tulee siitä vähän sellanen vaikutelma, että paita on liian pieni/kuristut siihen koska näytät vetävän paitaa kauemmas :D haha mikä analyysi, mutta kannattaisin uutta banneria :)

 • Reply Anni Sunday, August 16, 2015 at 15:27

  Aivan ihana tyyli, niin kuin aina <3 hei voisitko tehdä postauksen sun käyttämistä hiustuotteista? Todella kaunis sävy sulla nyt, just sellainen mistä itekin oon haaveillut!

 • Reply hp Sunday, August 16, 2015 at 15:31

  Wau mikä mekko!! Mun on tarkoitus tuleviin juhliin laittaa hieman samanmallinen (selästä avoin eikä hihoja) ja oon yrittänyt rintsikkapuolta miettiä…oisko vinkkejä millaiset liivit sopii??

 • Reply Ansku Sunday, August 16, 2015 at 17:58

  Oi vau, näytät ihan megahyvältä uudessa tukassa!

  Minusta banneri on hyvä, en kaipaa muutosta mutta eipä siitä koskaan haittaakaan ole :D

 • Reply Sanni Sunday, August 16, 2015 at 19:56

  Oot kyllä mahdottoman kaunis ja upea olento. 😍

 • Reply Bebe Sunday, August 16, 2015 at 21:40

  Oletpa kauniina! Vau! Tämä tummempi tukka sopii ihan älyttömän hyvin, ja eikö sitä sanotakin, että yleensä oma väri sopii parhaiten. Näytät joka tapauksessa todella hyvältä näissä kuvissa! Kokonaisuus on ihan täydellinen. Onnea Kuopioon, se on ihana kaupunki. Ja ehkä tulevat kuvat vähän helpottavat ajoittain iskevää ikävää synnyinkaupunkiin. (tai sitten vain pahentavat sitä :D)

 • Reply vilma Monday, August 17, 2015 at 00:01

  Upea! Ja toi tukanväri on niiiin hyvä ♡_♡

 • Reply Rosa Monday, August 17, 2015 at 08:43

  Vau, aivan upea! :)

 • Reply Sanna V. Monday, August 17, 2015 at 10:06

  En ole kyllästynyt banneriin, että ei vaihtoon sen puolesta, mutta onhan se jotenkin aika talvinen.. Voin kuvitella, että sulta löytyy upeita kesäkuviakin! :)

  • Reply Sanna V. Monday, August 17, 2015 at 10:07

   Niin, ja siis ihan mielettömän upealta olet näyttänyt!

 • Reply Sade Monday, August 17, 2015 at 15:12

  Oli pakko tulla kommentoimaan, niin upealta näytät, vau! 😍

 • Reply Saara Monday, August 17, 2015 at 19:20

  Todella kaunis meikki ja mekko! Ja banneria jaksaa vielä katella, mielestäni niin kiva :)

 • Reply Sara Tuesday, August 18, 2015 at 00:38

  Ihana asu ja aivan mahtavat noi sun hiukset ! :)

 • Reply hanna Tuesday, August 18, 2015 at 08:16

  Mekko on aivan upea! Samoiten kuin hiukset – ja todellakin kannattaa alkaa käyttämään punaista huulipunaa jatkossakin, se näyttää sopivan sulle todella hyvin! Ihana asukokonaisuus valmistujaisiin, tykkään kyllä! Ja ei se Kuopio ole niin paha, pienempihän kuin Helsinki, mutta sympaattinen ;)

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 • Reply Sinii Tuesday, August 18, 2015 at 15:21

  Damn you girl. Näytät hyvältä!
  Järjettömän hyvin sopii sulle tämä mekko ja kauniin meikin olet saanut aikaiseksi:)

 • Reply Sharron Tuesday, August 18, 2015 at 23:20

  Gorgeous gorgeous gorgeous!!! Love the dress, love the shoes. And your hair is looking amazing!!
  Love it all!!!!
  xo
  -Sharron

 • Reply Maria Wednesday, August 19, 2015 at 04:04

  Uskoinkin nähneeni sinut juhlissa ja hauska huomata, etten kuvitellut. Juhlaan sopiva kaunis kokonaisuus!

 • Reply Cherrymarja Wednesday, August 19, 2015 at 19:47

  Uusi banneri olisi ehkä jo ihan kiva.

 • Reply Chenille Wednesday, August 19, 2015 at 23:01

  Aivan mieletön! Koknaosuus osuu niin nappiim että ei voin kuin ihailla!

 • Reply Bebe Saturday, September 5, 2015 at 21:27

  Piti vielä palata katsomaan näitä kuvia, että oliko ne niin ihmeellisiä mitä muistin. Nää on vielä upeempia! Ihan tajuttoman kauniita! Ei mulla muuta – kauniita kuvia ja niiden kohteita on aina kiva katsoa :)

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post