A DAY IN ST. PETERSBURG

raita (1 of 2)-2

PÄIVÄ PIETARISSA. Kerroin teille viimeksi haluavani kokeilla yhdistää tätä kirpparilta löytynyttä bleiseriä eri asuihin, joista ensimmäisenä päätin kokeilla bleiseriä nahkahousujen ja farkkupaidan kanssa rennon mukavaan yhdistelmään kaupungilla pyörimiseen. Asu oli mielestäni kivempi pääni sisällä ja livenä kuin kuvissa, mutta kokeilut jatkukoon :) Välillä on ihan jees julkaista niitäkin asuja, jotka eivät olleet kaikista onnistuneimpia, ja jotka on jouduttu kuvaamaan tihkusateessa. Kuten ei muukaan elämä, bloggaamisen arki ei ole aina aurinkoista ja ruusuista :)

A DAY IN ST. PETERSBURG. Last time I showed this blazer I found from the flea market, I said I’m curious to see how it works in other outfits. I had this idea of a city outfit with denim shirt and leather pants. Somehow it looked better in my head and the mirror, than in the photos, but let the experiments to continue. Well, it’s not always sunny in the bloggerland, and sometimes we have to publish material that we don’t think is the best.

raita (1 of 7)

raita (6 of 7)
raita (2 of 7)

raita (4 of 7)

Eilinen ja maanantai meni siis pyöriskellessä ympäri Pietaria ja myöhäisellä iltajunalla kotiin matkatessa, tänään olenkin sitten yrittänyt järjestää kalenterini ja aikatauluni tulevalle puolelletoista kuukaudelle, eli dissertationin palautusajalle. Ei välttämättä suosikkiaikaani tämä kevät dissertationin kanssa, mutta sitten se on ohi. En malta odottaa :)

So yesterday and Monday we spent in St. Petersburg, and today I’ve been trying to catch up with my calendar and todo -lists to get me through the next month and a half finishing my dissertation and University. I don’t think I’ll enjoy this spring too much until it’s the end of May and I’m done with Uni. 

raita (3 of 7)
raita (5 of 7)
raita (7 of 7)

raita (2 of 2)-2

Siinäpä matkan asukokonaisuus. Mitä te tykkäätte tästä? Palaan illalla erään mielenkiintoisen matkajutun tiimoilta, palataan sitten. Nyt kipitän asioille ja hakemaan mun uutta pyörää!! :)

So there’s the outfit. What do you think of it? I’ll get back in the evening with an interesting travel related post, so don’t miss it! Now I’m off to take care of some business and go get my new bike!

0

You Might Also Like

29 Comments

 • Reply Noora Wednesday, April 8, 2015 at 14:42

  Millonkohan mahdollisesti toi farkkupaita on ostettu? Näyttää kivalta :) ja ihan täydellisen väriset noi sun hiukset!!

  • Reply Anna Wednesday, April 8, 2015 at 19:32

   Se on iäisyyksiä vanha ja silloinkin ostettu kirpparilta :/

 • Reply Iina Wednesday, April 8, 2015 at 14:43

  Mun mielestä tuo asu on todella kiva ja onnistunut! Farkkupaita toimii hyvin tuon pantterin kanssa. Ja ihana tunnelma näissä kuvissa :)

  • Reply Anna Wednesday, April 8, 2015 at 19:32

   Kiitoksia :) <3

 • Reply Sinii Wednesday, April 8, 2015 at 16:19

  Heippa,

  ei liity tähän postaukseen (vaikka upea asukokonaisuus onkin),
  niin rakastuit kuulemma Splittiin? :D Ensi kesänä Split on siis kohteena..
  Kävitkö katsastamassa läheisiä saaria siinä Splitin läheisyydessä? Kuulemma upeita maisemia avautuu sieltä..
  Ajamme Dubrovnik-Split. Odotan superinnolla reissua, koska uusi maa ja kohde minulle:)
  Joo ja oon vähän kade noista sun hiuksista ;)

  • Reply Anna Wednesday, April 8, 2015 at 19:32

   Kiitoksia :) Joo, Split oli musta aivan mieletön!! En valitettavasti ehtinyt minnekään muualle kuin Dubrovnikiin ja Splitiin, sillä olin vain 4 päivää siellä :/ Oon kade että meet sinne, haluan pian uusiksi!! :) Ihanaa matkaa sulle!

   • Reply Olivia Wednesday, April 8, 2015 at 22:57

    Moi!
    Onks sulla kertoo jotain hyviä vinkkejä Splitiin? :)

    • Reply Anna Thursday, April 9, 2015 at 14:55

     Mä suosittelen vuokraamaan skootterin ja vaan ajelemaan ympäriinsä, käydä rannoilla ja kierrellä jalkaisin sitä raunion sisällä olevaa vanhaa kaupunkia :)

 • Reply Henna Wednesday, April 8, 2015 at 17:23

  Mä kyllä tykkään tästä asusta! Leokuosi ei todellakaan kuulu omiin ykkössuosikkeihin mut jotenkin se sopii juurikin tuon sinisen kaveriksi. Tsemppiä dissen kanssa! :)

  • Reply Anna Wednesday, April 8, 2015 at 19:24

   Kiva kuulla ja kiitoksia :)

 • Reply sis Wednesday, April 8, 2015 at 17:35

  Moikka!

  kommenttina uuteen blogin ilmeeseen: itse koen, että on helpompi hahmottaa kun yksi kieli tulee eka kokonaan, ja sitten vasta toinen ( eikä kappale kerrallaan kumpaakin) Sillä ei ole väliä onko se suomi vai englanti se kieli mitä käytät enemmän/tulee ekana :) Ymmärrät jos haluat jatkaa omalla tavalla, mutta tämä vaan kommenttina! Mobiilisivulla taidettiinkin jo tehdä joku muutos, että eka kappale näkyy kokonaan, eikä katkea kesken kappaaleen ennen kuin painaa “read more” (tämä olisi siis toivottua!)

  Muuten uudet sivut on kyllä tosi kivannäköiset!

  • Reply Anna Wednesday, April 8, 2015 at 19:48

   Kiitoksia kovasti, täytyy ottaa tämä huomioon :) Ja kiitoksia :)

 • Reply never Wednesday, April 8, 2015 at 17:44

  En jotenkin tykkää tästä uudesta ulkoasusta. ennen tämän blogin lukeminen oli ihanan vaivatonta kun pystyi vaan selata alaspäin ja lukea monta postausta kerralla. nyt ei pysty lukemaan kerralla edes yhtä postausta vaan sekin pitää erikseen avata ja jos haluu lukea enemmän postauksia niin niihin pitää erikseen siityä. ihminen on laiska :-D

  • Reply Anna Wednesday, April 8, 2015 at 19:30

   Harmi kuulla, itse tykkään tästä nopeudesta ja selkeydestä kovasti :/ Katsotaan mikä on yleinen mielipide kuun lopussa :)

 • Reply Kaista Wednesday, April 8, 2015 at 19:31

  Mulle tulee mieleen Shania Twain, Jessica Simpson tai joku muu tosi amerikkalainen kantrimimmi (tai no Shania taitaa olla kanadalainen syntyjään, mutta jossain videossa sillä oli tosi outo eläinkuosinen pitkä takki -asu)… tai joku Real Housewives of Texas. Leo-farkku-nahka+iso tukka -yhdistelmästä siis. Ei ehkä imartelevin mielleyhtymä :) Mutta nätti sä olet silti!

  • Reply Anna Wednesday, April 8, 2015 at 19:48

   No ei kyllä kuulosta, mutta kiitoksia joka tapauksessa :)

 • Reply Tuija Wednesday, April 8, 2015 at 20:54

  Todella pirteä asu! Oikea raikas tuulahdus! :-)

  • Reply Anna Thursday, April 9, 2015 at 14:53

   Kiitoksia :)

 • Reply Anna Wednesday, April 8, 2015 at 22:02

  Ihan oikeesti nyt.. Laitonta näyttää nuin edustavalta tihkusateessa! :D Musta tässä postauksessa oli just kiva kun enkku ja suomi vuorotteli. Taitaa olla mahdotonta löytää kaikkia miellyttävää ratkaisua! Jos sulle itelle ei oo väliä missä järjestyksessä kirjoitat niin oisko joku äänestyshomma, miten noi kielet pitäs olla, hyvä? :)

  • Reply Anna Thursday, April 9, 2015 at 14:53

   Joo, eiköhän tässä kuun lopussa oo äänestys vähän eri jutuista uudessa pohjassa tulossa :)

  • Reply Nede Thursday, April 9, 2015 at 16:09

   Minäkin tykkään enemmän siitä että vähän pienempiä pätkiä suomeksi ja sitten enkuksi. Silloin tulee selattua postaus loppuun asti. Myös minusta on kiva un kuvien välillä on tekstiä, eikä esim. teksti suomeksi – kaikki kuvat – teksti enkuksi. Makuasia tämäkin! Ensin ajattelin että tuo read more -nappula on ärsyttävä, mutta jostain syystä olen tullut toisiin aatoksiin. Ihan kätevä varsinkin puhelimella selatessa. Ja kun alareunasta pääsee selaamaan edellisiin postauksiin, ei tarvitse mennä takaisin etusivulle tätä varten. :)

 • Reply pinsku Wednesday, April 8, 2015 at 22:07

  Jännä, ettet ite kokenut asun olevan onnistunut, koska mun mielestä tää on päin vastoin varsin onnistunut asu! :) Leokuosi tuo siihen sitä jotain, ja se ja farkkupaita koristavat toisiaan kauniisti, ja ko. yhdistelmä tulee kivasti esille, kun asu on muuten suht yksinkertaisen tyylikäs. Mun silmää ainakin miellyttää kovasti!

  Ulkoasusta sen verran, että itse kannatan ehkä sitä vanhaa tyyliä ilman read more -nappeja, koska blogia on kivempi selata silloin. Se ei kuitenkaan ole asia, joka mua henk. koht. eniten häiritsisi, koska todella häiritsevä asia on tuo Rantapallon paksu yläpalkki, joka rullaa mukana. Mulla ainakaan ei mahdu nyt kuvat kokonaisina näyttöön, vaan palkki peittää niistä osan:/ Ei välttämättä tosin ole sun blogista kiinni (?), mutta ainakin Rantapallolle voisi tästä laittaa palautetta :) Tää ulkoasu on kyllä todella kaunis, tykkään ulkonäöstä kovasti, ihanan raikas!

  • Reply Anna Thursday, April 9, 2015 at 14:54

   Kiva kuulla :) Ja oon laittanut tuosta palautetta, sitä työstetään :)

 • Reply Iida Thursday, April 9, 2015 at 00:03

  Moikka!
  Heti ensimmäiseksi pakko sanoa että sun blogi on iso inspiraation lähde ollut jo monen vuoden ajan!:) Seuraava kysymys koskee sitä sun tummansini/valko/harmaata liukuvärjättyä maxihametta mikä sulla oli syksyllä sen mustan pitsipaidan kanssa. Onko sulla sitä vielä ja jos on ja haluat luopua, niin täällä olis erittäin kiinnostunut ostaja! Niin ja oliko se minkä merkin?

  • Reply Anna Thursday, April 9, 2015 at 14:55

   Kiitoksia, tosi kiva kuulla :) On se mulla vielä, mutta en halua siitä luopua :) Se on Kookain hame :)

 • Reply iirismatilda Thursday, April 9, 2015 at 18:03

  voi että kui ihanalta sun uudet hiukset näyttää näissä kuvissa! :) ja kiva asu!

  • Reply Anna Thursday, April 9, 2015 at 19:19

   Kiitoksia :)

 • Reply jasminanna Saturday, April 11, 2015 at 22:38

  Mustakin ikävää kun täytyy klikata erikseen postaus klikata auki! Tsemppii opiskeluihin!

  • Reply Anna Sunday, April 12, 2015 at 02:17

   Kiitos :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post