Hullareilta

raita (6 of 6)-5

HULLARILÖYDÖT. Mä yleensä välttelen Hulluja Päiviä. Yleensä siellä on pari juttua, jotka on haettava. Masterpiecen hiuslakat ja karkkia karkkilaatikko täyteen. Tänä vuonna eksyin pari kertaa pyörimään sinne muutenkin. Ensimmäisellä kerralla mukaani löytyi uusi matkakumppani, ja toisella kerralla täysin vahingossa uudet tohvelit. Tässäpä molemmat lähiesittelyssä :)

MY SALE FINDS. I usually don’t really like shopping at crazy sales and avoid them. Sometimes you just can’t help yourself to have a peek, and sometimes that really pays off. I was surfing around at this major sale we had in Helsinki last weekend and accidentally came across a new travel companion and some new sneakers. Let me introduce them. 

raita (1 of 6)-5

Herrajumala, juuri kun pääsin sanomasta, että mä oon Nike-tyttö, niin kannan kotiin sinisen laatikon kolmella raidalla. Auts. Nooo, sellasta sattuu :) Etsin itselleni pientä suurentavaa meikkipeiliä valolla, ja eksyin Itiksen Stockalle. (Don’t ask me how…) Unohdin, että siellä on Hullarit menossa, mutta päätin silti jatkaa metsästystäni urheasti väkijoukosta välittämättä. Kävelin sitten sattumalta urheilukenkien ohi ja pysähdyin niille sijoilleni.

I just wrote that I’m Nike girl at heart a few days back, and of course approximately three hours later I bought something with the three stripes of Adidas on it. That happen. I was looking for a make-up mirror at Stockmann when I came across some sneakers that stopped me in my tracks :)

raita (2 of 6)-5

raita (1 of 1)-51
Mä en lähde yhtään mukaan tähän Superstar -villitykseen, joka on vallannut maailman. Oon ollut nuori ysärillä ja 2000-luvun alussa, ja muistan edellisen Superstar-shown aivan liian hyvin. Olin kovinkin retee teini oransseissa Superstareissa ja mätsäävässä EastPakin oranssissa repussani. En pysty ymmärtämään, miten ne kamalat kengät on tullu takas. Hrrr. Oon yrittänyt tiirailla jotain kivoja valkosia tennareita, Moschinoilleni jatkoksi, ja kas, yllätyksekseni ne löytyi kolmiraitasina :) Hullarihinta 59,90 € ei sekään ollut paha. Harmikseni nää löyty sunnuntaina aika myöhään iltapäivästä, muuten olisin toki vihjaissut näistä ajoissa muillekin. Malli on Bankshot 2.0, jos nyt joku sattuu kiinnostumaan.

Toinen löytöni löytyi Furlan puolelta, ja on huomattavasti käytännöllisempi omalla tavallaan.

I don’t dig this Superstar-trend that’s going on. At all. I’ve been in my early teens in late nineties and early noughties, and I remember the craze with Superstars all too well. I was so “cool” back then wearing my orange Eastpak backpack and orange striped Adidas Superstars, that it still makes me laugh. So for me, the comeback is too many years too soon. I have however been looking for some nice easygoing white sneakers to complete my collection (I’ve got the Moschinos in black and red) and to my own surprise I found them from Adidas. I don’t even mind the three stripes, imagine that! And with the sale on, 59,90 € didn’t seem a bad price to pay for them. If anyone’s curious, the model is Bankshot 2.0.

My other find is from Furla, and something much more useful in a way.


raita (5 of 6)-5

Furlan pinkki “asia” menee clutchina ja matka”kuorena”. En mä oikeen tiedä, miksikä tota kutsua. Se kuitenkin on malliltaan ja sisältä täydellinen matkakumppaniksi, johon menee helposti passit, borading pass, vieraan maan valuuttaa ja kaikki muu tarpeellinen, mitä mukaan reissuun tarvii. Matka-asiakirjat ja muut on mulla ainakin aina levällään ja vieraiden maiden valuutat menee aina sekaisin eurojen kanssa. Tässä on sopivasti neljä eri vetoketjutaskua ja pari isompaa osastoa. Saa siis helposti kaiken tarpeellisen iskettyä reissuun lähtiessä mukaan.

Tämä tuleekin tarpeeseen jo ensi viikolla, sillä maanantaina on edessä minireissu kaupunkiin, jossa en ole koskaan vielä ollut :)

Siinäpä mun löydöt, mitäs sanotte? Löysittekö te jotain kivaa Hullareilta? 

Furlas pink travel wallet is something that’s gonna come handy. I travel quite a lot, and I always swear at having my passport separate, boarding pass separate, foreign currency mixing up with home currency etc. You get the picture. I’ve been looking for travel wallets every once in a while, but never found one that I liked or with a price tag that’s reasonable. So now I have a place to stock my passports (yes, I have two) and with very handy compartments I can easily organise my travel money and documents. I’ll actually need this soon enough, as I’m travelling again on Monday :) 

So, what do you think of these? 

0

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Sharron Friday, April 3, 2015 at 20:39

  Love the new kicks and of course the furla wallet. What a great color!!!
  -Sharron

  • Reply Anna Friday, April 3, 2015 at 20:59

   Thanks so much :)

 • Reply Heidi Friday, April 3, 2015 at 21:44

  Mä muistan kans liian hyvin edellisen super star villityksen, et pystyisin niitä jalkaani vetämään. Todennäköisesti kun sanon näin, ensi viikolla omistan sellaiset, hope not! Omistin super starit vuorotellen eri värisillä raidoilla ja kuljin niissä vuosia. Niissä kengissä on kuule nähty ja koettu vaikka mitä teini juttuja. Tästä syystä “aikuinen” minäni ei pue niitä jalkaan.
  Ai niin vahtasin koneen ääressä hullareiden aikaan dkny:n laukkua ja leijuin perjantai-illan ilmassa kun onnistuin saamaan tilaukseni läpi. No jotenkin minulla oli tunne, “että älä innostu ennen kuin laukku on kädessäsi”. Niinhän siinä sitten kävi, että stokkman oli sekoittanut lauantain ja perjantain dkny:n laukut ja kaikki tilanneet saivat väärän. Selvittelin asiaa eilen kyynel silmässä (huom! Ensimmäinen merkkilaukkuni) ja stokka PYRKII saamaan väärät laukut takaisin ja lähettämään oikeat laukut asiakkaille. Huoh, jotenkin mulla on tunne ettei tää pääty hyvin. Yritin nätisti pyytää että saisin oikean laukun keskustan hyllystä, kun siellä sattuu sellainen olemaan, mutta ei, niin ei voi kuulemma tehdä vaikka virhe on heidän. En haluaisi palauttaa väärää laukkua, koska sekin on kiva enkä haluaisi jäädä ilman laukkua, mutta kai se on palautettava ja toivottava parasta. Anteeksi tämä jaaritus laukusta, poikaystävä ei jaksa enää kuulla aiheesta ;)

  • Reply Anna Friday, April 3, 2015 at 23:05

   Voi ei, voi raukkaa, voin kuvitella kuinka paljon kiukuttaa :/ Toivottavasti saat sen itsellesi!! <3

 • Reply St. P Friday, April 3, 2015 at 23:20

  Olisikohan Pietarin matka edessä? :)

  • Reply Anna Wednesday, April 8, 2015 at 19:47

   Olihan se :)

 • Reply Tuija Friday, April 3, 2015 at 23:21

  Superstarit öh.. Ei kiitos enää! :-D vaikka on niistä tullut monta uutta kivaa väriä!

  • Reply Anna Wednesday, April 8, 2015 at 19:47

   Niistä on joku satamiljoona väriä tullu :D

 • Reply Lilli Saturday, April 4, 2015 at 00:12

  Mä en koskaan kotonani takapajulassa päässy tohon Superstar villitykseen mukaan, kun sinne tuli kaikki viiveellä :D Mutta muistan, kun meillä oli yleisesti yläasteella skeittikengät kova sana. Itellä oli jotkut halpisversiot, mutta kateellisena katoin vierestä niitä kenellä oli ZooYorkit tai DC:n kengät :D Eastpakin reput ja myöhemmin isot repun virkaa toimittavat laukut oli kans kova sana ja sellasen jopa sain! On muuten vieläkin tallessa, vois verestää muistoja ja ottaa käyttöön :’D

  • Reply Anna Wednesday, April 8, 2015 at 19:51

   Joo, ihan kamalaa toi muoti silloin :D

 • Reply Ansku in Ireland Saturday, April 4, 2015 at 02:03

  Mä olen ollut kovin hämmentynyt tästä Adidas hypestä… Ihmiset kutsuu niitä kenkiä Stan Smith eiksi mut eikö ne nyt oo ne perus superstarit mitä yltiö kulutin ysikyt luvulla?? Nim. Kysyn vaan :)

  • Reply Anna Wednesday, April 8, 2015 at 19:47

   Samat kengät ne on :D Mainostemppuja mainostemppuja :)

 • Reply Hannah Saturday, April 4, 2015 at 09:09

  eiih ei superstareja tännekään! Teininä minulla oli muistaakseni kokomustat, vähän kiiltävässä matskussa. Ei ole tullut ikävä. Plus että ne on olleet mieheni käytössä jo vuosia, mustana sekä valkoisena niin en kyllä samoja popoja halua kuin hänellä. samalla reissulla voisi sitten ostaakin myös sen mätsäävän tuulipuvun.. Not! :D

  • Reply Anna Wednesday, April 8, 2015 at 19:50

   Haha joo, ei missään nimessä :D

 • Reply kunhanmietin Saturday, April 4, 2015 at 13:05

  Välttelet Hullareita mutta silti pari juttua aina haettava? Hmm, I see the logic.

  • Reply Anna Wednesday, April 8, 2015 at 19:46

   Välttelen sinne heräteshoppailemaan menemistä, mutta yleensä haen sieltä aina Masterpiecen lakkaa tms. mikä on tosi hyvässä alessa ja oikeesti tarpeellista :)

 • Reply Milla Saturday, April 4, 2015 at 14:35

  Miulle tulee tästä kenkätrendistä mieleen ysäri ihan täysin, muistuu mieleen kaikki nappiverkkarit, tatuointikorut ja krepatut hiukset. :D Ihana tuo Furlan pussukka, just sopiva passeille ynnä muille, vaikuttaa näppärältä ja kaunis on! :)

  • Reply Anna Wednesday, April 8, 2015 at 19:46

   Yhhh, en kestä ajatustakaan :D Ja kiitoksia :)

 • Reply Suvi Saturday, April 4, 2015 at 16:03

  Hei toi furlan “asia” on matkalompakko joo vähän harhaanjohtava nimi mutta sillä nimellä noi tommoset kulkee. Tosin en satavarmasti osaa tietty sanoa kun en nää sen sisuksia tässä mutta :D Söpön värinen, ja trust me maailman kätevin. Ite omistan TUMI:lta samankaltasen, tosin vähän ronskimman version ja menee mahtavasti pikkulaukkuna reissun päällä ;) Hyvän löydön oot tehnyt!

  • Reply Anna Wednesday, April 8, 2015 at 19:45

   Joo, joku sellanen :D Ja on kyllä kätevän oloinen kapistus :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post