“‘Cause I just can’t resist her / The girl with golden eyes”

raita (1 of 2)-2

PALJETTIA JA NEULOSTA. Eipä noi säät tuolla ulkona tunnu kovin paljoa aurinkoisemmaksi muuttuvan, mutta kurkkasipa se aurinko edes vähän :) Väläyttelin tuossa aiemmin päivällä jo muutamaa kuvaa paljettisesta asustani, ja tässä olisi nyt tarjolla asu kokonaisuudessaan. Voisin oikeastaan tonne alkukesään asti nyt sitten muuttaa Tuomiokirkolle, joka valkoisuudessaan on jotakuinkin ainoa tarpeeksi valoisa alue näillä keleillä kuvaamaan yhtään mitään. No onneksi se on tuossa kävelymatkan päässä, niin saa tänne asukuviakin muiden postausten joukkoon :) Tosin, kohta onki jo reissumme aika, ja voin luvata, että sieltä on sitten luvassa postauksia todella aurinkoisista keleistä! Jes, aika lailla tasan viikon päästä on matka tiedossa, en malttaisi odottaa!

SEQUINS AND KNIT. Now that the craziness of last few months is past me, I can actually concentrate on doing some writing in English as well. I’ll try and stick to this for a while this time. Fingers crossed ;D Anyway, the weather in Helsinki has pretty much sucked, so taking outfit photos has been quite problematic. Thank God for the beautiful white church in the centre of Helsinki to provide us with a white backdrop to illuminate the photos. And thanks to all higher forces, we live a walking distance from it! Soon we’ll be on our way to our holiday, and I promise there will be lots of sunny photos from where we’re headed to.

raita (2 of 16)

raita (12 of 16)

raita (14 of 16)

raita (5 of 16)

raita (10 of 16)

Jos joku ihmettelee, niin en yritä pyydystää kärpäsiä ravinnokseni näissä kuvissa. Suu on näköjään ollut auki vähän joka kuvassa, kun nenän kautta hengitys on ollut haastavaa, jollei mahdotonta.

Mulla oli pitkään hakusessa täydellinen paljettihame, jota voisi käyttää talvella ja kesällä, joka on mukava ja tarpeeksi yksinkertainen paljettihameeksi. Löysin sen eräällä reissullani Helsinkiin, kun lensin Gatwickin kautta ja mulla oli aikaa tapettavana. Gatwickin lentokenttä on nykyään melkeinpä mun suosikki, ainakin verrattuna Heathrowhun. Gatwickiltä löytyy ison Tax Freen lisäksi paljon kaikkia kivoja kauppoja, mm. aivan mahtava Zaran kauppa, Kurt Geigerin, Ted Bakerin ja Aspinalin liikkeet. Löysin tuossa vuoden alussa Zarasta kaksi upeaa bleiseriä ja tuon paljettihameen, kaikki maksoivat alle 20 puntaa alessa. Siinä missä Lontoon keskustan Zaroista on aina koot loppu ja varsinki aletuotteita on ihan turha sieltä metsästää, Gatwickin Zarassa on yleensä hyvin kokoja ja muualta loppuunmyytyjä tuotteitakin. Lisäksi sieltä saa Zaran tuotteet -20 % alessa. Myös ale-tuotteet. Mä bongasin pari alun perin 59 ja 69 puntaa maksanutta bleiseriä 16,99 hintaan, ja tuo hamekin taisi olla 19,99. Suosittelen siis jättämään hetken aikaa lähtiessänne Gatwickistä Helsinkiin :) Toki Zara löytyy myös Heathrowlta, mutta parhaat löytöni olen tehnyt nimenomaan Gatwickilta.

I was looking for a sequin skirt for ages and then accidentally found one in Zara store at Gatwick Airport. I actually prefer the Gatwick airport over Heathrow nowadays. After the reconstruction it’s really nice; cozy in its smallness but still there’s a lot of good stores like Zara, Kurt Geiger, Aspinal etc. Love the -20 % at Zara store ;) I know there’s a Zara at Heathrow too, but somehow I think the one on Gatwick is heaps better!

raita (6 of 16)

raita (13 of 16) raita (1 of 1)-14 raita (3 of 16) raita (4 of 16) raita (8 of 16)Postaus toimii tässä hameen esittelyn lisäksi uuden tukkavärin esittelynä. Kyllä, tämä reuhka värjättiin ensimmäistä kertaa lähes kolmeen vuoteen!! Tosin tälläkään kertaa ei hiuksiin laitettu kestoväriä, vaan pesupaikalla Johanna harjasi tähän kivan vaaleamman beigen sävyn, joka sopii tähän kevään odotteluun ja tulevaan reissuumme :) Oma värini on todella kiva, mutta kaipasin jo vähän jotain vaaleampaa ja freshimpää sävyä, ja Johannahan osasi laittaa tuohon juuri haluamani sävyn! Valitettavasti tässä 174 % kosteudessa tukka ei millään näytä hyvältä, tai ei ainakaan mun tukka. Esitellään siis tuo väri paremmin jossain eri postauksessa :)

The skirt is not the only new thing, as you might notice. Yep, my hair was dyed first time in about three years! I do love my own hair colour, but I wanted something lighter and fresher for spring. So back to blonde we went! My hairdresser is a genius and managed to achieve the exact colour I desired :) With humidity in Helsinki reaching the levels of a rainforest it’s impossible to keep the hair looking decent, so I’ll take some more photos soon.

raita (11 of 16) raita (15 of 16)

raita (2 of 2)-2

Mitäs tykkäätte tästä asusta, jossa yhdistyy juhlava hame arkiseen neuleeseen?

What do you think of this combination of glitzy sequin skirt and a basic plain knit?

*Kollaasi on tehty yhteistyössä Nelly.comin kanssa ja sisältää tuotesijoittelua*

Untitled-003Huivi / Takki / Neule / Laukku / Saappaat / Hame

0

You Might Also Like

50 Comments

 • Reply Suvi Monday, February 23, 2015 at 21:56

  Njäää paljasta jo minne matka senkin nilkki! ;D Utelias sieluni ei kestä enää! :D

  • Reply Anna Tuesday, February 24, 2015 at 07:50

   :D Lupaan, että tällä viikolla saatte vähän vihiä asiasta ;D

 • Reply Anna Monday, February 23, 2015 at 22:10

  Niin ihana asu! Ja toi paljettihame <3 Ja öö, sun tukka ei näytä hyvältä…? Mun hiukset ei näytä ees parhaimpina hetkinä tolta! :D Mutta se on useimmiten ainaki omasta kokemuksesta niin, että sillon kun omasta mielestä hiukset on huonosti niin joku tulee kehumaan kuinka hyvin ne on! :D Mää taas kirjotan tämmösen kilometrikommentin, mutta pakko sanoa vielä yks asia. Sua on monesti haukuttu ilkeeksi ja itsekkääksi, jota mä ihmettelen. Tunnen sua varmasti yhtä vähän kun nää useimmat haukkujat, mutta oon saanu susta silti erilaisen kuvan. En tiedä miten tää on mahdollista kun samaa blogia näiden haukkujien kanssa luen. :D Ja mä väitän että nää haukkujat on väärässä. Nimittäin mä luin Strictly Style-blogista Hannan kirjoituksen, jossa hän kertoi kuinka olit auttanut häntä lastenhoidossa. Ajattelin siinä lukiessani, että mun mielestä ilkeät ja itsekkäät ihmiset ei auta toisia pyyteettömästi. Tai ehkä oletkin ilkeyttäsi pakottanut Hannan valehtelemaan tuollaista blogissa..

 • Reply Anni Monday, February 23, 2015 at 22:23

  Moi, ihana asu! Lisäksi katse kiinnittyi huulipunaan, muistatko mikä merkki/sävy on kyseessä?!

  • Reply Anna Tuesday, February 24, 2015 at 07:50

   Joo, muistan, mutta se on niin kulunut, että sävy ei näy :/ YSL:n kaunis kirkkaankoralli on tuo :)

 • Reply ellie Monday, February 23, 2015 at 22:27

  Aivan ihana tukka! Pakko kysyä mitä luomiväriä sulla on? Todella kaunis lilahtava(?) sävy!
  Ps. Asukin toimii vallanmainiosti :)

  • Reply Anna Tuesday, February 24, 2015 at 07:49

   Kiitoksia :) Se ei itse asiassa ole yhtään lila, jotenkin kuvissa näyttä aina siltä. Sekaisin Chanelin 4 ruskean luomivärin paletista kahta keskisävyä tuossa :)

 • Reply Heidi Monday, February 23, 2015 at 22:32

  Hei!

  Kaunis uusi väri hiuksissasi! Kivasti freesaa koko yleisilmettä :) Kampaajana en voi olla kommentoimatta käsitystä “hiuksiani ei ole kestovärjätty”. Itseasiassa onhan ne. Väri on selkeästi parisen astetta vaaleampi kuin omasi, joten väri ei ole ollut suoraväri tai sävy vaan hapetteen sisältänyt väri. Suoraväri ei nimittäin vaalenna omaa hiusta ollenkaan. Eli tämänhetkinen vaaleampi väri lähtee vain kasvamalla, ei pesulla. Pahoittelen pakkomiellettäni korjata näitä asioita :D

  • Reply Anna Tuesday, February 24, 2015 at 07:48

   Ei kyllä pidä paikkansa, ainakaan sen mukaan, mitä minulle on sanottu :) Kyseessä on vain sävyte, joka on jo nyt muuttunut pesussa ja lähtee siis koko ajan pesemällä. Tummuus ei sinänsä tukassa muuttunut, vaan nimenomaan sävy. Oma värini on harmahtava, mutta silti melko vaalea. Vaaleat raidat on toki kestoväriä ja niitä on laitettu päähän aika paljon, siksi yleisilme on paljon vaaleampi.

   • Reply Heidi Wednesday, February 25, 2015 at 14:13

    No ehkä kuvat vain hämää tuota väriä vaaleammaksi :)

    • Reply Anna Friday, March 6, 2015 at 19:24

     Joo, kyllä se on kuvissa paljon vaaleampi :)

 • Reply tulips Monday, February 23, 2015 at 22:48

  paranemisia! näytät kyllä vähän nuutuneelta kuvissa, olo on varmaan ollut aika väsähtänyt… :(

  • Reply Anna Tuesday, February 24, 2015 at 07:49

   No kieltämättä :/

 • Reply meow Tuesday, February 24, 2015 at 00:11

  Tykkään tästä asusta; paljettihame + neule toimii :) Aurinkolasit kiinnitti huomion. Mitkäs ja mistä ne mahtaa olla? :)

  • Reply Anna Tuesday, February 24, 2015 at 07:49

   Kiitoksia kovasti :) Ne on Dolce & Gabbanan ja niistä lisää lähipäivinä :)

 • Reply Ida Tuesday, February 24, 2015 at 00:12

  Aivan ihanat hiukset! :)

  • Reply Anna Tuesday, February 24, 2015 at 07:48

   Kiitoksia :)

 • Reply Jenni Tuesday, February 24, 2015 at 10:25

  Toivottavasti et suutu nyt, koska en kysy tätä pahalla vaan ihan mielenkiinnosta; onko vanhempien postausten kommentteihin tulossa vastauksia? :)

  • Reply Anna Friday, March 6, 2015 at 19:47

   On.

 • Reply kaista Tuesday, February 24, 2015 at 12:33

  Terävät hapsusaappaat tuovat asuun sopivasti mielenkiintoa, hieno.

  • Reply Anna Friday, March 6, 2015 at 19:27

   Kiitoksia :)

 • Reply susann Tuesday, February 24, 2015 at 13:50

  Tosi kiva asu, tykkään! Tai ehkä kengät on vähän liian raskaat mun makuun (vaikka nekin on mielettömät ja toimisi varmasti omasta mielestä paremmin nahkatakin parina.) Mutta anyway, kivasti inspiraatiota sai tästä. Tukka on muuten tosi kiva, raikas :)
  Mä olisin halunnut kysyä, kun joskus kyselit jonkun postauksen yhteydessä vinkkejä, joilla nahkatakista saa pahan hajun pois, että onnistuitko ja jos niin miten? Omani haisee ihan navetalle ja hävettää käyttää sitä :D

  • Reply Anna Friday, March 6, 2015 at 19:27

   Onnistuin itse asiassa vaan siedätyshoidolla :D Eli käytin hajusta huolimatta ja sitten parin viikon päästä se oli OK :)

   • Reply susann Friday, March 6, 2015 at 23:58

    Pakko sitten varmaan kaivaa se tuolta kaapista haisuttamaan meidän eteistä sitten, ei kai tässä muu auta.. :D Silkka vääryys, että kun viimein löysin oman täydellisen yksilön, haisee se aivan… hmm. Todella pahalle :D

    • Reply Anna Saturday, March 7, 2015 at 17:09

     Onks teillä parveketta? Heitä sinne tuulettumaan kunnolla?

     • susann Sunday, March 8, 2015 at 16:33

      On meillä ja oon kokeillut sitäkin, on vaan niin pirun huonot säät koko ajan (avoparveke), etten viittis sitä siellä tuulessa ja sateessa riepottaa. Mutta ehdottomasti kaivan sen nyt tuolta ainakin tuohon eteiseen ja oottelen että tää ihana suomen talvi tästä jättäytyy sateineen taka-alalle. Sitten voisin tuuletellakin vähän :)

     • Anna Sunday, March 8, 2015 at 17:07

      Haha, joo. Yks vaihtoehto on pakastaa se. Kuulostaa oudolta, mutta auttaa :D

     • susann Sunday, March 8, 2015 at 21:48

      Mä kokeilen sitä! Kiitti vinkistä! :)

 • Reply Laura Tuesday, February 24, 2015 at 15:02

  Ihana asu :) ja hyvää matkaa, minne menettekään :D kerro jo!!

  • Reply Anna Friday, March 6, 2015 at 19:27

   :D Kiitos :)

 • Reply anonyymi Tuesday, February 24, 2015 at 15:27

  Kevytvärilläkö tuo sun tukka on värjätty vai?

  • Reply Anna Friday, March 6, 2015 at 19:27

   Sävypesulla, mutta tukanväri on tuosta jo muuttunut senkin jälkeen ;)

 • Reply Anna Tuesday, February 24, 2015 at 16:09

  WELCOME BACK ANNA! :) And finally in english again. I hope you’re feeling good. I really adore the sequin skirt, so beautiful! The whole outfit is so lovely. :)
  Your blonde hair reminds me of the beginning of my journey with you! So funny. Everything is just perfect.
  Btw. did you move back to Finland for good? Did you finish your uni?

  • Reply Anna Friday, March 6, 2015 at 19:26

   Thanks so much :) And I’m writing my dissertation in Finland, so not finished yet, but getting there :) And sorry for not writing in english lately, it’s been so busy once again :/

 • Reply vera matilda Tuesday, February 24, 2015 at 16:53

  Aivan täydellinen tuo tukka!

  • Reply Anna Friday, March 6, 2015 at 19:25

   Kiitos :)

 • Reply Lilli Tuesday, February 24, 2015 at 18:34

  Oi, tää on ihana asu! Toi paljettihame on tosi nätti ja yläosan värimaailma jotenkin niin harmoninen. Mikähän siinä on, että harmaa on alkanu viehättää viimeaikoina? Voisin hyvinkin nähdä tän saman asun eri kengillä keväämmällä uudelleen, kun värit on niin heleän oloiset!

  Uudet hiukset kyllä luo äkkiä piristettä lookiin ja toi vähän toffeinen sävy on todella nätti!

  • Reply Anna Friday, March 6, 2015 at 19:25

   Joo, odotan tämän pukemista vaaleiden korkkareiden kanssa :) Ja kiitoksia :)

 • Reply Nina Tuesday, February 24, 2015 at 21:05

  Just meinasin postausta lueskellessa kysyä et ootko värjänny hiukset mut sieltähän tekstistä se vastaus tulikin. Aivan ihanat hiukset ja sopii sulle hyvin! Jotenkin freesimpi look! :) Samantyylistä tulossa omaankin päähäni kuukauden päästä! ;)

  • Reply Anna Friday, March 6, 2015 at 19:24

   Kiitoksia :)

 • Reply Tuija Tuesday, February 24, 2015 at 21:19

  gotta love that coat!! :-) hassua miten pienellä muutoksella ihminen näyttää niin erilaiselta. Kiva on siis uusi väri <: huomasin jo heti ekasta kuvasta että nyt on jotai uutta tehty :-D

  • Reply Anna Friday, March 6, 2015 at 19:24

   Kiitoksia :)

 • Reply jutta Thursday, February 26, 2015 at 20:41

  Hitsi! Sulla on ihanan kapeat jalat. Tämä on ehkä tosi outo kysymys ja jätä julkaisematta jos menee ihan höpöhöpö-osastoon, mutta kuinka paksu sun pohkeen ympärys on?

  • Reply Anna Friday, March 6, 2015 at 19:23

   En tiedä yhtään :D Mä käytän koon 27 ” farkkuja, muuta en tiedä :D

 • Reply Elli Friday, February 27, 2015 at 06:26

  Tosi kiva asu!! Hienosti paljetit päivään puettu :)

  • Reply Anna Friday, March 6, 2015 at 19:23

   Kiitos :)

 • Reply Vivian Friday, February 27, 2015 at 14:43

  Vau, aivan ihana asu! Takki on upea kuin mikä, todella hyvä ostos kun malli on ajaton ja materiaali näyttää laadukkaalta. Ja varmasti onkin! :)

  • Reply Anna Friday, March 6, 2015 at 19:23

   Kiitoksia kovasti :)

 • Reply Tia E. Sunday, March 29, 2015 at 17:10

  Hei, ihana asukuva! Mietin vaan että mistä oot noi kengät ostanut, itsellä ois samanlaiset hakusessa nimittäin :)

  • Reply Anna Tuesday, March 31, 2015 at 15:09

   Kiitoksia :) Ne on Mangosta :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post