“I could’ve been a princess, you’d be a king”

raita (1 of 2)

PRINSESSAHAMEEN PALUU. Vielä ollessani ostoslakossa, toinen jokerini käveli minua vastaan toisen naisen päällä TopShopissa. Oltiin hakemassa poikaystävälle Consseja, kun liukuportaissa meidän edellä meni jotakin niin suloisen kaunista, että jouduin kipittämään perään ja kysymään, mistä kyseinen takki on peräisin. Lipsylta oli kuulemma löytynyt paria viikkoa aiemmin. Jesh!! Jos joskus kadulla näkee jotain tosi upeeta, minkä mielellään itselleenkin haluaisi, ja juoksee perään kysymään alkuperää, on vastaus yleensä vähintäänkin eksoottinen. 10 minuuttia takin kohtaamisen jälkeen olin googlettanut, että sitä saa Nextiltä ja raahasin poikaystävän Bond Streetin Nextiin hakemaan omani. Opiskelija-alennuksen jälkeen hintaa jäi 70 puntaa ja neiti oli hyvin onnellinen :) Kyseinen tekokarvatakki on musta ihana juurikin tuon epätasaisen pinnan ja huikean kauniin sävyn takia. Lähtökohtaisesti ajattelin yhdistää pörrön lähinnä hillittyihin asuihin, joissa on farkkua ja toppia, mutta tässä asussa menin aika all out, lapsuuden prinsessaleikit mielessä!

raita (10 of 10)

raita (1 of 10) raita (4 of 10)raita (9 of 10)

Oon tässä pohdiskellut vanhenemista omalla kohdallani viime aikoina ja näitä kuvia katsomalla vähän naurattaa, että ikää sattaa tulla mittariin koko ajan lisää, mutta lapsuus ei minusta katoa kyllä millään. Aika harva ikäiseni kai loppujen lopuksi tykkää pukeutua hattaran näköiseen vaatteeseen, mutta minua kyllä viehättää edelleen hirveän lujasti kaikki hempeän tyttömäinen ja prinsessamaisen söpö. Tuo Boy tuo sopivasti lisää tyyliin kuin tyyliin ja rajoittaa esim. tämän asun kohdalla sitä ihan liiallisuuksiin menevää vaaleanpunaista höttöä. Massiivinen teräksinen ketju ja laatikkomainen muoto tuo laukkuun sen verran rosoisuutta, että asuun tulee kahden ääripään myötä kivaa kontrastia. Jotenkin ajatuksena tämäkin asu on ihan kamalan tårta på tårta, kun on massiivista hametta ja tekoturkista, mutta jotenkin tuo tekstuurien ero on musta kauhean kiva. Chanelin tuollainen kova pinta, tekoturkiksen pörheä matsku ja hameen liehuva läpikuultava materiaali luo musta kivan yhdistelmän. Ehkä more is more on tän asun kohdalla vaan mun päässä, mutta eipä mua kovin minimalistisena pukeutujana oo koskaan pidetty :D Sekasortoa tasoittamaan puin hameen kanssa mustan trikootopin, jotta hame saisi loistaa asun keskipisteenä.

raita (2 of 10)raita (8 of 10) raita (5 of 10) raita (7 of 10)

raita (2 of 2)Mitäs te tykkätte tuosta asusta ja tuosta toisesta “jokerista”? :)

Ja vanhaan malliin, tässä olisi ideaa, miten asun saisi taiottua omaan kaappiin sopivaksi: (*Kollaasi toteutettu yhteistyössä Nelly.comin ja Boozt.comin kanssa ja sisältää tuotesijoitellua*)

Desktop28Pikkulaukku / Pörrötakki / Napatoppi /
Nudet korkkarit / Harmaa midimittainen mekko / Tyllihame

0

You Might Also Like

103 Comments

 • Reply Ullis Monday, February 2, 2015 at 18:15

  Oh wow! Tosi upea. Hyvin Carriemainen, mut se ei mun mielestä ole ainaskaan mikään miinus . :-)

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 16:25

   Voi kiitoksia :)

 • Reply Nea Monday, February 2, 2015 at 18:24

  Aivan ihana asu! Ihailen niin paljon sun rohkeutta yhdistellä erilaisia vaatteita keskenään, kun et pelkää mitään ylilyöntejä :D vitsi kun itsekin uskaltaisi kokeilla kaikenlaisia yhdistelmiä… Tuntuuko susta jotenkin siltä että esim. Lontoon kaltaisessa, tosi kansainvälistyneessä ja ehkä siten hieman suvaitsevammassakin paikassa on helpompi tai “huolettomampi” kokeilla erilaisia asuja ja pukeutua rohkeammin, kuin vaikka Helsingissä, joka on kyllä vielä aika ahdasmielinen paikka Lontooseen verrattuna? Itse kun kävin Lontoossa niin huomasin sen että kaduilla oli monenlaista tallaajaa eikä ketään katsottu kieroon, mutta samaa näkee tosi harvoin Helsingissä.

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 16:25

   Kiitoksia kovasti :) No totta kai Lontoossa on jotenkin paljon suvaitsevampaa porukka, kaikessa oikeastaan :) Toisaalta mä oon sellanen, että kun mua ei ihan oikeesti kiinnosta ihmisten mielipiteet ihan niin hirveesti, niin mä en mieti Helsingissäkään mitä joku ajattelee jos porhallan ohi tyllihameessa :D

 • Reply Tanya Monday, February 2, 2015 at 18:32

  Upea asu!

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 16:19

   Kiitoksia :)

 • Reply Sini Monday, February 2, 2015 at 18:52

  Ihana asu !

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 16:16

   Kiitoksia :)

 • Reply Anni Monday, February 2, 2015 at 19:00

  Turkikset eivät omaa silmää miellytä, mutta ilman sitä tämä asu on todella kaunis! Tykkään hirveästi tuosta ideasta, että muhkeaan hameeseen (ja vielä ah tylliin) yhdistetään lyhyt toppi. Kaiken kaikkiaan asu imartelee kropan muotoja ja vyötärö korostuu. Kiitos tästä inspiraatiosta!

  -Anni

  P.S. Arvaa paljonko kismittää etten oman jalkavamman vuoksi voi pitää korkkareita – tasapohjaisilla kengillä vastaavanlainen asu menettää varmaan aika tavalla hohtoaan:/

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 16:15

   Kiitoksia :) Ja voi harmi, korkkarit kyllä usein tekee asun :/ Tosin mun tekis ihan hirveenä mieli kokeilla jompaakumpaa tyllihameista tennareiden kanssa :D kiinnostaa nähdä se kontrasti :D

 • Reply elisa Monday, February 2, 2015 at 19:00

  Aaah! *sydänsilmäemoji*
  Vuoden 2015 lemppari löytyi jo nyt :)

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 16:14

   Hahhaa, no sitä ei tarvinnu siis kauaa odottaa :D

 • Reply Ida Monday, February 2, 2015 at 19:21

  Oih ihana toi hame!

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 16:14

   Kiitoksia :)

 • Reply Tiia Monday, February 2, 2015 at 19:25

  Aiiiivan ihana yhdistelmä!<3 Toi hame on vieläki ihan täyttä rakkautta!

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 16:14

   Kiitoksia :)

 • Reply Jatta Monday, February 2, 2015 at 19:40

  Aivan ihana asu! Miten osaatkaan yhdistellä noin hyvin ja onnistuneesti erilaisia vaatteita, ilman että se näyttäisi liian överiltä? :D On muuten todella tarkat ja hyvälaatuiset kuvat, saako kysyä, että kuka ne on ottanut? :)

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 16:13

   Kiitoksia :) Poikaystävä on noi napsinu, sattu osumaan ihan käsittämättömän hyvä valo sillon ku otettiin noi :)

 • Reply Ann84 Monday, February 2, 2015 at 20:27

  Upea asu! :) Kaikki värit sopii yhteen tosi hyvin!

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 16:13

   Kiitoksia :)

 • Reply K Monday, February 2, 2015 at 20:28

  Ihana asu, tosi näyttävä ja kaunis sun päällä! :)

  Kysyisin vielä, että mistä on toi sun oikean käden rannekoru?

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 16:12

   Kiitoksia :) Se on Kalevala Korun Elegance :)

 • Reply primrose Monday, February 2, 2015 at 20:38

  Voi terve kuinka upea asu! Aivan uskomattoman upea! Varmaan taisi mennä ikilemppareiden joukkoon täällä näkemistäni asuista. Ihailen sun rohkeutta kokeilla juttuja, jotka eivät ole sellaisia “tavallisia”. Mun työni asettaa tiettyjä rajoituksia pukeutumiselle ja välillä harmittaa, että töihin pitää pukeutua nimenomaan käytännöllisyyttä ja työn luonnetta ajatellen. Tosin yritän pitää aina silmät auki, että löytäisin sellaisia tyylikkäitä vaatteita, joissa yhdistyy sekä tyyli että työn vaatima käytännöllisyys. En halua tehdä liian suuria kompromisseja ja työssä (ja muussakin elämässä) jaksamista omalla kohdallani edesauttaa se, että tuntee itsensä pysäyttämättömäksi vaatteissaan. Joka tapauksessa on ihana nähdä tällaisia asuja, koska niistä saa itsekin lisää rohkeutta pukeutumiseen! Enkä tarkoita tällä siis “rohkeasti” (eli paljastavasti, provokatiivisesti tms.) pukeutumista vaan rohkeutta kokeilla sellaisia juttuja, joita haluaisi uskaltaa/osata käyttää. :)

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 16:29

   Voi vitsi miten ihana kuulla, kiitoksia :) Oot ihan oikeessa, vaatteet vaikuttaa mielialaan tosi paljon! Siksi musta on aina outoa, että ihmisiä ei kiinnosta ollenkaa, koska mulle ainakin tieto siitä, että näytän hyvältä on ihan supertärkeetä, että just tulee se “voittamaton” olo ja voi mennä vaikka harmaan kiven läpi :)

 • Reply Katja Monday, February 2, 2015 at 21:09

  Aivan ihana asu, kaikki toimii! Oon melko vakuuttunu että boy sopii siis ihan kaiken kanssa. Oispa sitä itekki niin rohkee että uskaltais a) pukee noi upeen asun ja b) kantaa se ylpeydellä, niinku teet kaikissa sun asuissa. Oot muutenki aivan loistava bloggaaja, kiitos että jatkat tätä. Ois paljon kurjempaa ilman Mungolifea.

  Kiitos, kaikkea hyvää ja ihanaa maanantaita!

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 16:10

   Mä alan olee kanssa vaikuttunut sen yhteensopivuudesta kaikkeen :) Ja kiitoksia sinulle ja aivan ihanaa viikon jatkoa! :)

 • Reply Mindeh Monday, February 2, 2015 at 21:25

  Hei, ootko tutustunut #ikuinenarpi kamppikseen? Saattais koskettaa sinua bloggarina, aiheena siis nettikiusaaminen.

  http://www.tavallisia.fi/ikuinenarpi

  Kaikkea hyvää!

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 16:09

   En oo nähny, täytyy tutustua :) Kiitos samoin! :)

 • Reply Carla Monday, February 2, 2015 at 21:29

  Wau niin upee asu! Hyvä vaan että pysyy tietty lapsellisuus mielessä, sillä lapset uskoo kauneuteen ja unelmiin eikä kyynisyyteen. :)

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 16:08

   Totta, on siinä lapsellisuudessakin puolensa :)

 • Reply Mintsu Monday, February 2, 2015 at 21:56

  Upea asu Anna – napakymppi!! :)

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 16:07

   Kiitoksia :)

 • Reply Sohvii Monday, February 2, 2015 at 22:01

  Musta on kyllä niiiin kivaa jos joku tulee kadulla kyselee vaatteen ostopaikkaa tai muuten kehumaan ulkonäköä. Jää niin kiva mieli koko päiväksi!

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 16:07

   No niinpä! Sitä vaan jotenkin aina jännittää silleen enmäkehtaamennähäiritsee :D Ja sit se jää kiusaa loppuelämäks :D

 • Reply sirkku Monday, February 2, 2015 at 22:58

  Moikka! Näytätpäs kauniilta näissä kuvisssa, iho varsinki ihan super smootti. Haluisitko tehä jotain postausta sun treenaamisesta/syömisestä tai yleisestä muutoksesta sun elämäntavoissa, jos sulla semmosta on siis ollut. Ainakin kuvien perusteella näytät paljon levänneemmältä ja terveemmältä, kuin vaikka puolivuotta sitten. Ihan kuin olisit nuprtunut vuosia! :)

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 16:07

   Kiitoksia :) Apua, mulla ei oo oikeen mitään rutiineja, mut kyllä mä jotain voisin kirjoitella :)

 • Reply tanja Monday, February 2, 2015 at 22:59

  Vau! Ihana asu, tosi naisellinen! :)Todellakin ymmärrän miksi halusit ostaa sen jokerina, toi takki on niin kaunis :)

  • Reply Anna Tuesday, February 3, 2015 at 10:22

   Kiitoksia :) Ja joo, aivan ihana eikä ees pahan hintainen! :)

 • Reply Iina Monday, February 2, 2015 at 23:17

  Todella ihana asu ja ihana karvatakki! Ootan innolla, että saan nähdä tuon karvahörselön jonkun simppelin asun piristeenä! :)

  • Reply Anna Tuesday, February 3, 2015 at 10:22

   Kiitoksia :) Kyllä se sitten viimeistään Suomessa on taas kuvissa :)

 • Reply Kate Tuesday, February 3, 2015 at 00:45

  Hei mistä tuo ihana hame on ostettu, onko näitä enää missään? :)

  • Reply Anna Tuesday, February 3, 2015 at 10:21

   Se on Free Peoplen :)

 • Reply Ab Tuesday, February 3, 2015 at 07:02

  Bjuuutiful!

  • Reply Anna Tuesday, February 3, 2015 at 10:21

   Kiitoksia :)

 • Reply Kata Tuesday, February 3, 2015 at 08:59

  Yhdellä sanalla sanottuna, KAUNISTA! Toi hame on ihan superihana ja turkis samoin. Mä tykkään ja näyttää tosi nätiltä sun päälläsi. Ihanan prinsessamaista :)

  • Reply Anna Tuesday, February 3, 2015 at 10:21

   Voi kiitoksia :)

 • Reply L Tuesday, February 3, 2015 at 10:32

  Takki on ihan täydellinen! Mäki haluuun

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 16:06

   Kiitoksia :) Se on kyllä ihana :)

 • Reply Neea Tuesday, February 3, 2015 at 10:44

  Mahtava asukokonaisuus, etenkin nuo nudet korkkarit ja karvatakki :) Taidanpa laittaa ostoslistalle :)

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 16:06

   Kiitoksia :)

 • Reply aa Tuesday, February 3, 2015 at 10:59

  Herranen aika upee, mutta eiks sulla ollu kylmä? :O

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 16:05

   Eii, tona päivänä tais olla joku +12 :)

 • Reply Miho Tuesday, February 3, 2015 at 11:08

  Ihana!! Ei prinsessa-asuille ole, tai ainakaan PITÄISI olla, mitään ikärajaa :). Toivon suuresti, ettei kaikki hölmöt, värikkäät, silmille hyppäävät, mutta silti niin ihanat vaatekappaleet muuta pois omasta kaapistani, kun 26 vuotta tulee tänäkesänä täyteen!

  Noi (teko)turkikshommat eivät ole niin mun makuun, mutta tähänhän se taas sopii kuin nyrkki silmään.

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 16:05

   Haha, loistavaa!! :) Et anna niiden muuttaa, ne piristää kivasti päiviä ;)

 • Reply Senni Tuesday, February 3, 2015 at 11:16

  Ihana prisenssa-asu :) Tilasin aiemmin ton mustan tyllihameen Nellyltä, oli saatava se, kun olin katellut sun ihania tyllihamekuvia! Kiitos siis inspiraatiosta ;)

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 16:05

   Oiii, kiva kuulla :) Oliko ihana? :)

   • Reply Senni Thursday, February 5, 2015 at 10:17

    Oli kyllä tosi ihana! Mukavan joustava vyötäröltä. Voi siis syöpötellä se päällä ihan huoletta eikä paina mistään ;)

 • Reply Aliina Tuesday, February 3, 2015 at 11:51

  Siis aivan ihana asu! Tuo mieleen ihan Sinkkuelämän Carrien :-) Oot myös tosi kaunis!

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 16:05

   Kiitoksia kovasti :)

 • Reply paulahelena Tuesday, February 3, 2015 at 12:22

  IHANA asu! vaik ite en tykkääkään tekoturkiksesta, kun suosin luonnonmatskuja aina, niin se kyl kruunaa ton kokonaisuuden kaikessa överiydessään. ja toi hame ja toppi, aaaaa miten hyvännäköset!

  • Reply Anna Tuesday, February 3, 2015 at 19:52

   Hahahah, no eikö? Överiksi tai ei ollenkaan ;D

 • Reply Miina Tuesday, February 3, 2015 at 12:23

  On kyllä tosi kaunis yhdistelmä! Niin kaunis, että toi asu sai mut ihan hyvälle tuulelle :D

  • Reply Anna Tuesday, February 3, 2015 at 19:52

   Voi miten ihanaa kuulla :) kiitoksia :)

 • Reply l Tuesday, February 3, 2015 at 12:35

  Takista ton asun kanssa en tykkää, mutta toi toppi, hame ja korot on tosi kaunis yhdistelmä. Tosi kauniita kuvia noin muutenkin!:)

  • Reply Anna Tuesday, February 3, 2015 at 19:51

   Kiitoksia kovasti :)

 • Reply A Tuesday, February 3, 2015 at 15:39

  10/10! En oo koskaan aikaisemmin kommentoinut, vaikka oonkin seurannut blogia vuosia. Nyt oli pakko, tää on niin upee!

  • Reply Anna Tuesday, February 3, 2015 at 19:50

   Voi kiitoksia :)

 • Reply Anna Tuesday, February 3, 2015 at 15:56

  En osais kuvitella itelleni ollenkaan tollasta asua, mutta sun päällä näyttää hyvältä ja sä kannat sen kauniisti! :) toi takki on ihana <3 oon yrittäny metsästää itelleni karvaliiviä jota vois käyttää nahkatakin päällä mut en löydä mistään oikeen väristä! Ennen en lämmenny karvajutuille yhtään ja nyt tietenki näin mattimyöhäsenä en löydä enää ittelleni sellasta. :/ mulla on aina ongelmana että lämpeän kaikille uusille jutuille hitaasti ja sit en enää löydä niitä mistään ku tajuan kuinka hienoja ne on. :D

  • Reply Anna Tuesday, February 3, 2015 at 19:51

   Kiitoksia kovasti :) Mites tuo pupuliivi tuossa kollaasissa? Se ei sinua miellytä? :)

   • Reply Anna Tuesday, February 3, 2015 at 21:42

    Tarkotatko siis tota pörrötakkia? :) Tarvisin siis semmosen “hihattoman liivin” jolloin ne nahkatakin hihat näkyis. :)

    • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 11:22

     Eiku apua, mulla meni nyt postaukset sekaisin :D Sen siitä saa kun on ajastanut etukäteen nää. Sieltä on tulossa asupostaus lähipäivinä, missä on linkki sellaiseen suloiseen liiviin, tsekkaile se :) Tai no itse asiassa tässä linkki siihen: http://bit.ly/1zGOgqI Postaus tulee nimittäin vasta viikon päästä :)

   • Reply Athene Wednesday, February 4, 2015 at 00:37

    Aiemmin olet sanonut, ettet kannata turkisten ostamista uutena, ja nyt linkkaat kollaasiin aidon KANITURKIN? Karmeaa. Kaneja muuten tarhataan yhtä surkeissa ja tehdasmaisissa oloissa kuin kettuja ja minkkejä, virikkeettömissä verkkopohjaisissa häkeissä. Ja jos kanit ovat peräisin esim. Kiinasta, ne on saatettu nylkeä elävältä. Sielläpäin kun ei ole minkäänlaisia eläinsuojelulakeja. Montakohan pörröistä pupua on tuotakin takkia varten murhattu, että joku ruma ja ilkeä ihminen saa pörhistellä siinä…?

    • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 11:07

     Jokainen saa ihan itse valita, kannattaako luonnonmateriaaleja vai tekokuituja. Lukijani saavat itse päättää omat periaatteensa turkisasioihin, en minä sitä ala sanelemaan. Itse en halua ostaa uutta turkista, mutta sallin lukijoilleni mielipiteenvapauden :)

   • Reply Jenni Wednesday, February 4, 2015 at 10:22

    Hyi että, miten voit suositella tuollaista? Muistaakseni olet aiemmin sanonut, että hyväksyt vain käytetyt turkikset? Vai muistanko väärin?

    • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 11:04

     Minun mielipiteeni ei ole mikään laki tai ultimate totuus, se on minun mielipiteeni. Lukijoideni joukosta löytyy paljon niitä, jotka suosivat aitoa luonnonmateriaalia keinokuidun yli. Mun mielestä jokainen saa itse valita, mitä päälleen pukee :)

     • l Wednesday, February 4, 2015 at 13:25

      Mutta silti kannatat lukijoitasi ostamaan puputakkia?

     • Anna Wednesday, February 4, 2015 at 15:25

      Joku ei siedä turkiksia, joku nahkaa, joku untuvaa, joku lihaa, joku pinkkiä. Mä tuun silti jatkossaki kirjottaa noista kaikista tai käyttää kuvissa :) tuun esittelee liharuokia ja pukeudun nahkaan päästä varpaisiin jos mieli tekee. Se linkki aitoon turkikseen ei lävähdä itsekseen auki, sen klikkaavat ne, jotka haluavat. Joku tuollaista etsivä saattaa siitä saada neuvon. Sinua sen ei pitäisi mitenkään häiritä, kun en sitä linkkiä pakota avaamaan.

      Niin kauan kun turkistarhaus ei ole lailla kiellettyä, turkisasiat on mielipideasioita. Jokaisella omansa eikä ketään pitäisi häiritä toisten valinnat :)

      Musta on jotenkin mielenkiintoista miten eläinten oikeuksia puolustaessa poljetaan kuitenkin ihmisten oikeuksia. Kettutyttöjen tuhoamisista tällaiseen ihmeelliseen sotaan kommenttiboksissa.

      Vastauksena: kannatan ihmisiä tekemään vaatevalintansa oman maun ja moraalin mukaan :)

 • Reply elma Tuesday, February 3, 2015 at 20:17

  Ihana asu, mutta pakko sanoa että nuo tähdet jalkapöydässä ovat kyllä mauttomuuden huippu. Oot kuitenkin jo pian kolmekymppinen ja tommoset teinimäiset tähdet.. Ootko harkinnut poistoa?

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 11:24

   En. Siinä on mun perhe, enkä ole harkinnut niidenkään poistoa.

   • Reply Coconut Wednesday, February 4, 2015 at 12:36

    Paras vastaus evö!! :D
    Kunpa ihmiset tajuaisi että tatuoinnit otetaan ihan omaa itseä varten, itselläni 6 tatuointia ja kaikki saa vaatteilla yms. piiloon ja saan kritiikkiä tutuilta, että minkä takia olen ottanut 6 tatuointia kun ne yleensä näkyy vaan kun olen bikineissä….ööhh? :)

    • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 15:47

     En tuu koskaan ymmärtää, miten mun iho tai kasvot tai hiukset tai mikään vaikuttaa kenenkään muun elämää :/

 • Reply tainav Tuesday, February 3, 2015 at 21:44

  Upea:)Olet ehkä ainoa ihminen maailmassa,joka voi näyttää noin hyvältä noissa vermeissä!Toi hame pukee aika harvaa!!Takki on kyllä ihanan värinen ja jotenkin toi matsku näyttää siltä,että se on niin pehmeää ,että voih!!:) Kiitos kauniista kuvista taas!

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 11:18

   Kiitoksia kovasti :) Ja kiitos kuvista poikaystävälle :)

 • Reply maikkis Tuesday, February 3, 2015 at 22:44

  Oonko mä jotenkin outo mutta musta vaan on jotenkin outoa että oot ilmoittanu olevas turkiksia vastaan, että vintageturkit second handina on ok, mutta silti pystyt mainostamaan pupunkarvasta tehtyä takkia ilman tunnontuskia.. asu on kaunis, sitä ei käy kieltäminen, mutta toi tekoturkiskin pykii ihan mielettömästi.
  Huomasitko sen kamppiksen missä norjalaiset bloggaajat vietiin kambodzaan kattomaan vaatetehtaiden työoloja? Ei ois yhtään huono idea järjestää reissua kattomaan olosuhteita joissa näitä turkiksia tehdään ja miten niitä eläimiä kohdellaan..

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 11:17

   Mikä siinä tekoturkiksessa pykii, kun sen eteen ei ole yksikään eläin kuollut? Ja mun mielestä jokaisella on oikeus tehdä omat valintansa. Mä en ostaisi aitoa turkista, mutta se on mun periaate, ei mikään absoluuttinen tosiasia, jota kaikkien pitäisi noudattaa. Jokaisella on oikeus tehdä tuo päätös itse, ja olla ostamatta turkista, jos siltä tuntuu :)

   • Reply maikkis Wednesday, February 4, 2015 at 12:56

    Noh, ensinnäkin vaikka ajatus siitä, että vaikka sulla itselläsi on tekoturkis, niin mainostat silti oikeaa turkista steal my styleen. Luen myös muita blogeja, ja tiedän bloggaajia, jotka ovat julkisesti ilmoittaneet olevansa turkiksia vastaan, eivätkä he mainosta turkiksia omassa blogissaan, ei teko eikä oikeita. Päinvastoin, heillä puhutaan myös siitä kääntöpuolesta.. Heillä on periaate, ja siitä ei tingitä. Ymmärrät varmaan itsekin näyttäväsi mallia esimerkilläsi sun tyylin ihannoijille, ja jos sun kollaasissasi on aito puputurkis, ja sen pääsee vielä näin kätevästi sun linkkaamana ostamaan, niin eipä silloin ole järin hyvä esimerkki omista periaatteistasi.

    Olkoon kuinka luonnonmateriaalia vaan, niin mun mielestä on sairasta käyttää pupuja turkin tekemiseen, tai mitä vaan eläintä, jos se eläin käytetään ainoastaan turkkinsa vuoksi. Yritin etsiä made in tietoa ko. takin tiedoista, mutta sitä ei ilmoiteta.

    Ja anteeksi Anna, en haluaisi ilkeillä, mutta musta on vaan jotenkin niin sääli, että sulla olis niin paljon valtaa vaikuttaa ihmisten ostoskäyttäytymiseen, mutta sä et tee sen eteen mitään..

    • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 15:29

     “Olkoon kuinka luonnonmateriaalia vaan, niin mun mielestä on sairasta käyttää pupuja turkin tekemiseen…” Tossa se avainasia onkin. Se on sun MIELIPIDE. Jokainen on oikeutettu sellaiseen.
     Se että joku bloggaaja vastustaa turkiksia, ei tarkoita että meidän kaikkien täytyy niitä vastustaa. Mä en osta uusia turkiksia, mutta en koe sitä ongelmaksi moisiin linkata postauksessa.

     Se, että sinä olet mieltä X tai joku toimii tavalla Y, ei tee siitä yhtä ainoaa oikeaa tapaa.

 • Reply Jaana Tuesday, February 3, 2015 at 23:29

  Tuo hame on ihan täydellinen ja pörrötakin sävy matchaa ihanan utuisesti yhteen hameen hennon roosan kanssa :) Tykkään tosi paljon. Mites muuten tuo hame….minkä muotoisista tyllin/harson paloista se on koottu….onko nuo kolmioita, joiden kärjet siis osoittaa maata kohti vai kenties salmiakkeja, joista on ylin kärki pätkäisty…. Mietin, että pakko ommella itse tuollainen ihanuushame…..

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 11:16

   Kiitoksia! :) Ööööööö, no idea? :D Mä oon tosi huono hahmottaa tollasta, ehkä kolmioita?

 • Reply k Tuesday, February 3, 2015 at 23:31

  Nyt menee ihan yli ja ohi aiheen! (Paitsi että, ihana ihana asu!) Mutta missä huollatat sun ripset siellä Lontoossa? Voi olla, että oot kertonutkin? Tai siis oletin ainakin sulla pidennykset olevan :D Itellä tulossa pidempi väli kanssa sielläpäin joten mietin näinkin vakavia asioita kun missä saa hyvät ripset? :D Kiitos jo etukäteen!

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 11:15

   Moikka, laita mulle meiliä, mä annan sulle mun huoltajan tiedot :)

   • Reply as Saturday, February 7, 2015 at 00:07

    Etkö halua kertoa sitä tässä kaikkien nähden, ettei ripsilaittaja vaan saisi liikaa ilmaista mainosta?

    • Reply Anna Friday, March 6, 2015 at 19:34

     En oikein koe oikeaksi antaa ihmisen puhelinnumeroa ja nimeä nettiin. Naurettavaa tollanen foliohattu-urpoilu :D

 • Reply Sara Wednesday, February 4, 2015 at 11:43

  RAKASTAN tätä asua. Ihana! Toi hame on vaan jotain niin kaunista :) Ja tietty säkin oot tosi nättinä!

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 15:48

   Kiitoksia kovasti :)

 • Reply Vivian Wednesday, February 4, 2015 at 13:24

  Aivan ihana asu! <3 Voisin kuvitella itse pukeutuvani joskus samantyyppiseen asuun, tuo on niin kaunis ja kengät ovat varsinkin upeat. Nudet korkkarit on ostoslistalla, siulla on ainakin parit todella kauniit korkkarit ja omaa silmää miellyttävät myös yhdet nudet Louboutinit, joissa menee sellainen pieni mary-jane remmi jalan yli. Muuten taitavat lähes samanlaiset olla kuin ne siun. :)

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 15:47

   Hei ooppa silmät auki nyt Zarassa, sinne on tullu ihan samanmalliset nudenväriset korkkarit, maksaa tääll äainakin 39,99, eli Suomessa varmaan 49,99!! :) Ja kiitoksia :)

 • Reply Lotta Wednesday, February 4, 2015 at 15:17

  Sun päällä kaikki näyttää niin hyvältä! Upea siis jälleen kerran!

  • Reply Anna Wednesday, February 4, 2015 at 15:19

   Kiitoksia, ihania olette!! :)

 • Reply fand Wednesday, February 4, 2015 at 18:37

  carrie bradshaw lontoossa. ihana, sä vaan pystyt händläämään tommoset erikoisemmat ja näyttävämmätki asut! + tohon uusimpaan ikäpostaukseen, must sun silmärypyt jotai just just ees on ni on tosi nätit :D tai tekee sun hymystä tosi onnellisen.

 • Reply lillamy Sunday, February 8, 2015 at 17:28

  Oi mikä prinsessaunelma! Ei todellakaan omaa tyyliäni, mutta sulle sopii just eikä melkein. En kyllä oo vielä nähnyt yhtäkään asukuvaa, jossa vaatteet ei olisi sopineet sulle :D Voisit hyvin olla jonkun mallitoimiston sivuilla <3

 • Reply Niina Thursday, February 12, 2015 at 19:32

  Luin vaihteeksi myös postauksesi kommmentit, josko pääsisin todistamaan, että olisit saanut julkaista edes tämän “prinsessa asun” ilman kuittailua. Väärässä olin, valitettavasti. En yleensän lue kommenttejasi, koska idiootit. Ja vaikka tästä julkaisusta ei mitään älyttömiä nälviöitä ollutkaan, jouduit taas puolustautumaan ja selittelemään yhtä erinäistä asiaa, joka kaivettiin rivien välistä! (Eikuhei, olihan siellä myös taskakitisiä :D)

  Halusin kai vaan sanoa, että joudut kyllä kestämään melko paljon p*skaa blogisi tähden. Kaikki tsempit sulle, teet hienoa työtä blogisi kanssa! :) ja kannat tämä asun todella hienosti!

  • Reply Anna Sunday, February 22, 2015 at 18:28

   Joo, tää on välillä jännää tää meininki kommenttiboksissa :) Kiitoksia sulle tuesta ja kivasta kommentista :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post