“You were what I needed / I was falling / Hiding my emotion”

raita (1 of 2)-25TAAS YKSI PÄIVÄ, TAAS YKSI LENTO. Hei rakkaat lukijat! Taas olisi vuorossa yksi lento Lontooseen, ja istuskelenkin jo tukevasti Norwegianin penkissä. Viikonloppu meni ihan siivillä opiskellessa lopputentteihin ja valmistautuessa muuttoon. Päästiin käymään tulevalla asunnolla, ja voi, se on aivan ihana! Luotin poikaystävän makuun täysin, eikä se todellakaan ollut virhe! Vuokraemäntämmekin on aivan ihana nainen, joten lasken nyt päiviä uuteen kotiin muuttamiseen. Sain tuotua kolme matkalaukkua jo Suomeen ja käytiin mittailemassa uusi asunto, joten ajattelin vietää lennon tutustuen markkinointimysteereihin vielä kerran ja piirrellen meille huonekalujärjestystä asuntoon :)

Olen jotenkin niin iloinen tänään. Takana on aivan ihana viikonloppu ja energiaa uuteen viikkoon ja tulevaan lopputenttiin on yllin kyllin. Siskoni tulee poikaystävänsä kanssa viettämään muutaman päivän luonani, joten luvassa on ehkä joitakin asukuviakin vielä :)

raita (13 of 14)-6raita (7 of 14)-6raita (2 of 14)-6raita (5 of 14)-6 raita (4 of 14)-6Nämä kuvat ei sinänsä liity viikonloppuuni mitenkään muuten, kuin, että se meni aika lailla tuo sama iloinen ilme nassuun liimattuna. Kirjoittelin jo viime vuoden puolella, että koko vuosi tuntui jotenkin niin vaikealta omalla tavallaan. En tiedä oliko se kaikki mun päässä, vai oliko vain yksi niitä vuosia elämässäni. Nyt on kuitenkin 2015 alkanut niin ihanasti, että on vaan hymyilyttänyt. Eikä se riemarin lailla säteily ole vaatinut sinänsä mitään merkittävää. Toki tieto siitä, että kesällä on tutkinto kourassa, että poikaystävästä ei tarvitse enää olla pitkiä aikoja erossa, että matkalaukkuelämä päättyy jnejne. on vaikuttanut yleiseen mielentilaan. Samalla kuitenkin olen vain nauttinut yksittäisistä pienistä hetkistä. Hyvästä elokuvasta punaviinin ja juuston kanssa poikaystävän kainalossa. Sisustuskaupoilla pyörähtämisestä ja uuden kodin suunnittelusta. Susheilusta ja leffassa karkkien napostelusta. Niistä pienistä asioista, tiedättehän. Olisin kuvitellut, että tammi-helmikuu menee mielettömässä stressissä. On lopputenttejä, disseä, maasta toiseen muuttoa ja vaikka mitä. Päinvastoin, mä olen jotenkin pelottavan rauhallinen. Tyyntä myrskyn edellä todennäkösesti. No, nautitaan maisemista niin kauan kun voi.

raita (10 of 14)-6

raita (3 of 14)-6

raita (6 of 14)-6 raita (12 of 14)-6Inspiraatiota pukeutumiseenkin on jotenkin valtavasti! Kuvissa on esittelyssä yksi go-to -asuistani viime viikkoina ja kuukausina. Lontoossa on ollut välillä näitä +10 päiviä, kun on tarjennut paljain säärin, ja olen niitä sitten esitellyt tuossa nahkahameessa. Olen täysin hurahtanut syksyn aikana poolopaitoihin, ja vihdoin on esittelyssä Instagramissa jo muutamaan otteeseen vilahtanut River Islandin alkusyksyn löytöni. Midimittainen villakangastakki hurmasi minut simppelillä mallillaan ja ajattomuudellaan. Tuo kamelinvärinen sävykään ei varsinaisesti minua haitannut :) Musta pitkä bleiseri on Primarkin käsialaa ja tykkään siitä hullun paljon. Odotan innolla kevättä, että sitä saan pidettyä ilman päällystakkia, kun nyt sen käyttö on vähän hankalaa. Tuon pitkän takin alla se tosin menee :)

raita (14 of 14)-6raita (2 of 2)-24

raita (8 of 14)-6

Siinäpä siis tämä asu tällä kertaa :) Nyt turvavyöt kiinni ja kohti Lontoota! Kymmenen päivää ja olen matkalla Helsinkiin matkalaukkuineni. Ihanaa! :)

Mitäs tykkäätte asusta? :)

0

You Might Also Like

55 Comments

 • Reply Feline Monday, January 26, 2015 at 17:16

  Upea asu! Upeat hiukset! Upea sinä!

  • Reply Anna Tuesday, January 27, 2015 at 13:33

   Kiitoksia :)

 • Reply Anne Monday, January 26, 2015 at 17:35

  Toiveena postaus hyvistä ja kohtuuhintaisista brittivaatemerkeistä/kaupoista.
  Entä mitä ruokia ja paikkoja jäät kaipaamaan kun vaihdat Lontoon taas kotimaahan?

  • Reply Anna Tuesday, January 27, 2015 at 13:32

   Täytyy tehdä moinen sitten kun palailen Suomeen :)

   • Reply Kate Tuesday, January 27, 2015 at 15:29

    muakin kiinnostaisi äärettömän paljon brittivaatemerkit/kaupat ja muunkinmaalaiset briteistä löytyvät vaatettusliikkeet, hintataso, laadukkuus, valikoima yms. Jos joskus satut jotain tuon tyyppistä tekemään

    • Reply Anna Tuesday, January 27, 2015 at 15:53

     Joo, täytyy jossain vaiheessa kirjoitella :)

 • Reply :))) Monday, January 26, 2015 at 18:11

  Aivan ihana asu ja kiva että elämä hymyilee! :)

  • Reply Anna Tuesday, January 27, 2015 at 13:32

   Kiitoksia :)

 • Reply Salluska Monday, January 26, 2015 at 18:13

  IHANA asu. Pukisin päälleni koska tahansa. Kaikki toimii vaan täydellisesti. Nyt tähän sydänsilmä emoji :D

  • Reply Anna Tuesday, January 27, 2015 at 13:33

   Haha, sydänsilmäemoji on paras :) Kiitoksia :)

 • Reply Elina Monday, January 26, 2015 at 18:15

  Olet jotenkin ihanan tyynen ja rauhallisen onnellisen näköinen näissä kuvissa! :)

  • Reply Anna Tuesday, January 27, 2015 at 10:58

   Kiitoksia :) Ollut selkeästi rauhallinen hetki toisin kuin yleensä :D

 • Reply petra Monday, January 26, 2015 at 18:21

  Asu on mun mieleen! Kumpa täällä Suomessakin vois jo pian olla paljain säärin…
  Katotteko paljon leffoja? Sellainen postaus olis niin jees jossa kertoisit sun mielestä parhaat elokuvat tai jotain suosituksia ;-D! Me ei ikinä päästä poikaystävän kanssa yhteisymmärrykseen, kun mä haluisin katsoa jotain ihanaa rakkausdraamaa tai komediaa tai vaikka trilleriä, ja se toimintaa :l

  • Reply Anna Tuesday, January 27, 2015 at 13:37

   Katotaan joo, molemmat aika addikteja :D Täytyy tehdä joku postaus, mulla on tosin tosi miesmäinen leffamaku :D

 • Reply Lilli Monday, January 26, 2015 at 19:04

  No nyt, oijoi! Aivan napakymppi asu! Ihania neutraaleja värejä ja klassisia muotoja. Ja toi yksi ylimmistä kuvista oli kyllä huikea, näytti ihan joltain kansainväliseltä huippublogilta! Iloisuus näkyy näissä kuvissa hyvin, ehkä sekin tuo oman mausteensa :)

  Toivottavasti tosiaan tämä vuosi olisi parempi kuin edellinen, vaikka se itsellä alkoikin kunnon mahalaskulla :D Suunta on onneksi vain ylöspäin ja sinne se on jo suunnannutkin! Toivottavasti vaan suunta pysyy :D

  • Reply Anna Tuesday, January 27, 2015 at 13:36

   Kiitoksia kiitkosia :) Ja voi harmi juttu, toivottavasti sulla on kuitenkin aivan ihana loppuvuosi sitten :)

 • Reply Merru Monday, January 26, 2015 at 19:23

  Heippa!
  Piti oikein tulla kommentoimaan, kun tuli tästä postauksesta niin iloinen fiilis. Näytät kuvissa niin levolliselta ja onnelliselta, että oiken omakin sydän pompahti ilosta! :) Voin melkein kuvitella saman onnellisuuden tunteen, joka tekstistä ja kuvista välittyi <3 Ihanaa päivän jatkoa sulle ja mukavaa alkavaa viikkoa! :)

  • Reply Anna Tuesday, January 27, 2015 at 10:57

   Voi miten ihana kommentti, kiitoksia kovasti :)

 • Reply A Monday, January 26, 2015 at 20:00

  Sun postauksista tarttuu usein hyvä fiilis ja innostus tänne näytön toisellekin puolelle! :) Mukavaa lukea elämän (pienistä) iloista, niitä oppii sitä kautta löytämään myös omasta elämästä! Kiitos inspiraatiosta <3

  • Reply Anna Tuesday, January 27, 2015 at 10:57

   Ihana kuulla, kiitoksia :)

 • Reply Silja Monday, January 26, 2015 at 21:52

  Heei mikä koko sulla on tosta takista? :)

  • Reply Anna Tuesday, January 27, 2015 at 10:56

   Mulla on 8. Noi on mun mielestä aika reipasta kokoa, ottaisin yhtä pienemmän ku yleensä :)

 • Reply Emilie Monday, January 26, 2015 at 22:01

  Wauuu…Ihan mahtava asu, erityisesti tuo bleiseri! Milloin oot ostanut tuon? Tykkään jotenkin tuosta kerroksellisuudesta, tälläselle vilukissalle kaikki asut joissa on neuletta ja takkia ja vaikka sun mitä näyttää hyvällä:) Harmi etten kyllä saa omia asujani näyttämään tuolta, näytän itse enemmän muumiolta kymmeneen kaulahuiviin kääriytyneenä…

  • Reply Anna Tuesday, January 27, 2015 at 10:57

   Kiitoksia :) Öö, joskus alkusyksystä, että niitä saattaa kyllä olla vielä :)

 • Reply Sohvii Monday, January 26, 2015 at 23:14

  Iiiiihana takki! Just oikeen värinen!

  • Reply Anna Tuesday, January 27, 2015 at 10:49

   Kiitoksia :) Ja joo, toi sävy on musta aivan ihana :)

 • Reply JasminVirtanen Tuesday, January 27, 2015 at 00:38

  Onko siellä kuinka kylmää? Näyttää niin ihanalta verrattuna tänne Suomen keleihin :) Ja näytät niin onnelliselta <3

  • Reply Anna Tuesday, January 27, 2015 at 10:48

   No tänään taitaa olla +9, että aika lämpöstä täällä on :)

 • Reply nti näpsä Tuesday, January 27, 2015 at 10:36

  Nyt kolahti ja kovaa, aivan upea, tyylikäs asu, wau!!

  • Reply Anna Tuesday, January 27, 2015 at 10:47

   Kiitoksia :)

 • Reply Vivian Tuesday, January 27, 2015 at 11:54

  Aivan ihana asu ja siulla on kyllä kauniit jalat! Voi kun täälläkin voisi olla ilman paksuja sukkiksia, mutta lunta on niin paljon ja pakkasen puolella kelit, että ei varmaan ihan heti pääse pienentämään sukkien denierin määriä. :) Onnelliselta näytät kuvissa, upeat ja hyväntuuliset kuvat! ^^

  • Reply Anna Tuesday, January 27, 2015 at 13:31

   Voi kiitoksia :) Ja joo, Suomeen sais tulla pian jo kevät :)

 • Reply NN Tuesday, January 27, 2015 at 12:19

  Mun on pitänyt kommentoida jo aikaisempiin postauksiin sun positiivisuudesta ja kaikesta mitä siihen liittyen oot kirjoittanut, mutta jotenkin se on aina jäänyt, laitanpa tähän samaan sitten kommentit siitäkin, että on se vaan ihanaa kun onnellisuus välittyy näin selkeesti ruudun toiselle puolelle. Jossain aikaisemmassa postauksessa taisit kirjoittaa siitä, että voihan olla että kaikki menee mönkään ja elämä on taas ihan uudessa ryöpytyksessä jos tulee ero ja muutto taas jne, mutta mun mielestä rakkaus on niin ihana asia, että sen saa ja kannattaakin antaa viedä, oli se sitten muutto 4 km tai 4000 km päähän. Kaikki järjestyy aina tavalla tai toisella eikä koskaan tuu tehtyä mitään jos ei uskalla, meni se syteen tai saveen, niin ainakin on yrittänyt :)

  Ihana asu, siis aivan ihana! Oon kanssa haaveillut beigesta tai vaaleen harmaasta villakangastakista, näyttää hyvältä :)

  • Reply Anna Tuesday, January 27, 2015 at 13:36

   Näin juuri, oon sun kanssa ihan samaa mieltä :) Ja kiitoksia :)

 • Reply Heidi Tuesday, January 27, 2015 at 12:22

  Tää on kyllä hands down yks mun lemppari asu, joita oon sulta nähnyt! Jotenkin seesteinen, mutta silti tosi mielenkiintoinen! Jotenkin kuvistakin huokuu tuo onnellisuus. Tulee itsellekkin tosi hyvä mieli!

  • Reply Anna Tuesday, January 27, 2015 at 13:31

   Kiitoksia kovasti, tosi kiva kuulla :)

 • Reply Iitu Tuesday, January 27, 2015 at 13:21

  Tykkäsin tästä asusta todella paljon! Ihanan tyylikäs ja värit sopii kauniisti yhteen. Näytät myös hyvin iloiselta, joten näistä tuli kaiken kaikkiaan tosi hyvä fiilis :)

  • Reply Anna Tuesday, January 27, 2015 at 13:31

   Kiitoksia :)

 • Reply nera Tuesday, January 27, 2015 at 20:27

  Olet kyllä upean kaunis! Ja aivan ihana ja klassinen asu, sopivan minimalistinen, mutta ei kuitenkaan mitäänsanomaton!:)

  • Reply Anna Wednesday, January 28, 2015 at 15:40

   Kiitoksia :)

 • Reply Jenny Tuesday, January 27, 2015 at 22:31

  Lempparein asu hetkeen ja aaivan ihana tuo takki! Tsemppiä muuttoon :) itsellä edessä parin kuukauden päästä töiden perässä muutto kaupungista toiseen ja tuntuu että sekin aiheuttaa harmaita hiuksia :D lisää tällaisia positiivisuus postauksia nii saa varastoida niistä inspistä! Kivaa kevättä!

  • Reply Anna Wednesday, January 28, 2015 at 15:41

   Kiitoksia :) Ja eiköhän näitä tässä kevään mittaan tule vielä.

 • Reply samson Tuesday, January 27, 2015 at 22:41

  katoin jo instagramissa että ihana asu mutta nyt tykkään vielä enemmän! Tosi onnistunut, erittäin pehmeän ja elegantin näköinen tai jotain äh en osaa selittää mutta onneks olkoon oot taas onnistunu :D

  • Reply Anna Wednesday, January 28, 2015 at 15:39

   Kiitoksia :) Ja joo, itsekin tykkään jostain syystä tosi paljon :)

 • Reply aura Tuesday, January 27, 2015 at 23:40

  Nyt on munkin pakko kommentoida, että tää on mun lemppariasu ever ja sun blogia olen lukenut jo viitisen vuotta! Kaikki vaan mätsää ja oot vielä niin ihanan onnellinen noissa kuvissa :)

  • Reply Anna Wednesday, January 28, 2015 at 15:39

   Kiitoksia kovasti :)

 • Reply Ana Wednesday, January 28, 2015 at 00:23

  Hei, olen tulossa maaliskuussa lontooseen. Hotelli on hyde parkin lähettyviltä. Tiedätkö onko hotellin lähettyvillä mitään ostoskeskusia yms paikkoja, joissa kannattaisi käydä? Entäpä muualla lontoossa, mitkä ovat mielestäsi näkemisen/käymisen arvoisia paikkoja?:)

  Tuo asu, varsinkin tuo hame, on ihana! Ja näytät niin onnelliselta näissä kuvissa!

  • Reply Anna Wednesday, January 28, 2015 at 15:41

   Moikka, nää on hirveen vaikeita kysymyksiä, kun en tiedä mistä kukakin tykkää :) Mun suosikki Lontoo -juttuja löytyy My London -tunnisteen alta :) Hyde Park on niin valtava, että siitäkin on vaikea sanoa, kun riippuu missä päin Hyde Parkia asustelet.
   Ja kiitoksia kovasti :)

 • Reply mte Wednesday, January 28, 2015 at 18:07

  Moikka!
  Pakko heti alkuun myöntää, että ihan liian harvoin tulee kommentoitua ja oon sun blogia kuitenkin ihan alusta asti seurannut. Nää kuvat on upeita! WOW! Näytät myös tosi onnelliselta :) Tsemppiä muuttoruljanssiin ja uusiin juttuihin, nauti pienistä hetkistä!

  Se mun täytyy tähän loppuun vielä kysästä, että mistä toi ihana sormus on, toi missä on noi kaks kiveä molemmin puolin sormea? Yritin selailla vanhoja postauksia kun nyt vasta mun harakkasilmät sen bongas, mutten onnistunu löytämään tietoja siitä :) Kiitos!

  • Reply Anna Wednesday, January 28, 2015 at 22:35

   Kiitoksia kovasti ja ihanaa, että kommentoit :) Ja se on Cadenzzasta se sormus :)

   • Reply mte Thursday, January 29, 2015 at 01:04

    kiitos :)

 • Reply Kipsu Sunday, February 1, 2015 at 13:15

  Aivan upea asu ja voi jumpe mitkä sääret sulla on nainen! Mutta asu on todellakin mun mieleen, todella tyylikäs jollain tapaa. Tällaisia lisää:).

  • Reply Anna Sunday, February 1, 2015 at 15:16

   Voi kiitoksia :)

 • Reply lara Sunday, February 1, 2015 at 22:36

  Moikka! Kuinka lämpimäksi sanoisit tuota takkia vai sopisiko se kevättakiksi ilman että siihen läkähtyy? :)

  • Reply Anna Sunday, February 1, 2015 at 22:39

   Sopii musta myös kevättakiksi. Pakasilla ei välttämättä ihan lämpimin, ellei alla oo tosi lämmintä matskua, mutta keväällä esim. ohuen paidan päällä oikeen jees Suomen keleissä. Kannattaa muistaa, että täällä on kelit tosiaan about +5 joka päivä talvellakin :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post