Technical problems

Heipä hei rakkaat lukijat. Olen tänään yrittänyt soitella meidän Rantapallon tiimiläisiä läpi, koska kuten moni onkin jo huomannut, on blogin ulkoasu hieman tässä muuttunut. Tämä ämmä ei ole uuden vuoden kunniaksi heittäytynyt gootiksi ja vaihtanut ulkoasua mustanpuhuvaksi. Enemmänkin tässä on nyt kyse nähtävästu “glitch in the matrix” -tilanteesta, nimittäin jostain syystä meidän blogit on heittäytynyt vähän tökerön näköiseksi. Joillakin selaimilla blogi toimii yhä normaalisti, toisilla ei. Yritän vielä tämän päivän tavoitella meidän graafisen tiimin tyyppejä, sillä en kyllä haluaisi julkaista mitään uusia postauksia näin inhottavan näköisellä pohjalla :/ Korkeampien voimien merkki siitä, että lomaa olisi pitänyt jatkaa pidempään? Noh, heti kun saadaan tää korjattua, niin voidaankin sitten palailla viime vuoden kokokohtiin ja asuihin :)

So sorry for these technical issues. It seems we’re suffering from a glitch in the matrix, as the blog has decided to change itself to black and near impossible to read. I’m trying to reach our graphics team to get this fixed ASAP, hope it won’t be too long.

0

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Karoliina Saturday, January 3, 2015 at 19:14

  Mulla aivan sama ongelma ollut tänään :(((

  • Reply Anna Wednesday, January 7, 2015 at 14:26

   :/

 • Reply ananas2go Saturday, January 3, 2015 at 22:36

  Aaah, muillekin sattuu, niinkö? Minäkin ihmettelin, kun tabletilla katsoessa tekstipohja oli ihan musta perjantai-iltana. En tiennyt moisia asetuksia muuttaneeni ja oli tosivaikea lukea tekstiä. Nyt on ilmeisesti korjautunut?

  • Reply Anna Wednesday, January 7, 2015 at 14:26

   Joo, sen sekoitti joku mainos :/

 • Reply Tinja Sunday, January 4, 2015 at 11:34

  En huomaa mitään? Ehkä ongelma on jo ratkaistu :)

  • Reply Anna Wednesday, January 7, 2015 at 14:26

   Se saatiin aika pian korjattua :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post