“My whole life waiting for the right time / To tell you how I feel.”

raita (2 of 2)-19

MATERIAALIEN SEKOITUS. Mä tykkään jotenkin ihan hirveesti denimin ja nahan sekoituksesta. Ja ylipäätään samaan asuun yhdistetyistä monesta tekstuurista. Tällä kertaa päätin yhdistää nahan ja denimin sekoituksen vielä ripauksen pehmeyttä, nimittäin muhkean pehmoisen huivin ja mokkasaappaat. Nahkahametta metsästin suunnilleen Interpolin avustuksella koko kesän, ja sitten loppukesästä löytyi totta kai kaksi samaan aikaan. Aina sama juttu. Jennin avustuksella sain kuulla, että Reissiltä löytyy kiva kynämallinen nahkahame, ja se toden totta sopi mun vaatimuksiin täydellisesti. Totta kai viikkoa myöhemmin löysin sen ohuen kellomallisen hameen Cristelle & Co:lta, jonka näytin joskus alkusyksystä muistaakseni. Molempia on tullut käytettyä sangen ahkerasti, ja tässäpä tällä kertaa tämä Reissin versio esillä.

raita (2 of 14)-3

raita (14 of 14)-3 raita (13 of 14)-3 raita (11 of 14)-3

Aloin kirjoittaa tätä postausta jo eilen, mutta sitten päätin että riisipuurohimo oli aivan liian kova ja päädyin tunniksi vahtaamaan riisipuurokattilaa keittiöön. Kyllä, jouluvillitys on huipussaan ja mun oli pakko saada eilen riisipuuroa kanelilla. Illaksi karattiin Winter Wonderlandiin, ja viihdyttiinkin siellä sitten sulkemisaikaan asti, joten tää jäi roikkumaan tälle päivälle sitten. Ollut ihanaa olla kyllä nyt lomalla ihan täällä kotona. Jotenkin tuntuu, että yleensä oon aina sännännyt jonnekin reissuun heti kun koulu on antanut myöden ja nyt saakin olla jouluhenkisessä Lontoossa pidempään :) Rukoilen joka päivä säiden jumalilta hyviä kelejä sekä Lontooseen, että Helsinkiin ja täällä on homma ainakin pitänyt. Kuivaa ja aurinkoista on ollut ja toivottavasti sellaisena myös jatkuu. Kirpsakan viileetä, mutta toisaalta talven tuntua. Voi että mä olisin onnellinen, jos Helsingissä olisi kunnolla lumista uuden vuoden yli. Joojoo, tiedän, että kukaan muu ei sitä jaksa, ku autoja saa kaivaa aina aamusin ennen lähtöä jostain lumivuoresta, jne. mutta onhan se UV nyt paljon kivempi lumen keskellä! Eilen vinkahtelin tyytyväisenä ku chipmunkki siellä Winter Wonderlandissa ku jossain tuli tekolunta. Musta tuntuu muutenkin, että tuo raukka ei oikein tienny mihin suostui, kun lupautu mun kanssa tollaseen paikkaan. Silmät kiiluen singahtelin ympäri ämpäri ja olin vaan niin tohkeissani :D (Btw, maistoin just uutta suklaata tätä kirjoittaessa, ja voisin omistaa kokonaisen luvun sille, miten hyvää on chili-lime-maitosuklaa, mut jos kerranki yrittäisin pysyä ees jotenkin aiheessa.) 

raita (7 of 14)-3 raita (9 of 14)-3 raita (8 of 14)-3raita (6 of 14)-3 raita (5 of 14)-3Arvatkaa mitä mä just tajusin? Mulla on KUUSI kappaletta noita Acnen Canada -huiveja. KUUSI. Äsken niitä aloin mielessäni laskeskelemaan ja tulin tähän tulokseen. Mä tarviin hoitoa. Enkä siis pelkästään noiden huivien takia varmaan, vaan ihan moninaisten muidenkin syiden takia. Mua vähän harmittaa kattoa näitä kuvia, kun toi mun rakkain hopeinen Korsin kello sanoi sopimuksen irti toissapäivänä. Tuolla se makaa koruboksissa yhden naulan ja abouttiarallaa pyhän hengen varassa. En ees uskalla mennä koruliikkeeseen näin joulun alla (tai heti sen jälkeen aleaikaan) vaan käyn sitten Suomessa kellosepällä kysymässä saako sille raukalle jotain tehtyä. En haluaisi vaihtaa kelloa, kun tuo on mun ehdoton suosikki. On mulla onneksi se ruusutauluinen hopeakello vielä olemassa, se on nyt kulkenut kädessä. Mind you, kuljin vuorokauden ilman kelloa, ja musta tuntuu, että iltaa kohden poikaystävä alko vakavasti harkitsemaan eron ottamista meikäläisestä. “Paljon kello on?” alkaa muuttua vammasen rasittavaks kun sitä kysyy vartin välein. Mä olen täysin riippuvainen mun kellosta, kännykästä, sormuksista, kalenterista ja öööö, huulirasvasta. Jos niistä joku ei oo mukana, musta tulee raskaampi ku neljätoista kertaa irtokarkkikaupassa. 

raita (10 of 14)-3

raita (12 of 14)-3

raita (1 of 2)-20

Ähh, mun pitää mennä pakkaamaan. Meidän pitäisi huomenna nimittäin suunnata 8 aamulla jo kentälle, mutta ei mua nyt kiinnosta pakata, kun mulla olis hirveesti kaikkii kivoja postauksia puolivalmiina luonnoksissa ja haluaisin kirjotella niitä teille. Tosin tunnin päästä mennään Jennin ja hänen poikaystävänsä kanssa syömään Sen Niniin (millonkohan ne ilmottaa meille, että ei olla enää tervetulleita sinne, kun ei käydä siellä koskaan muuten ku -50 % tiistaisin?) Kiinnostasko teitä muuten postaus ko. raflasta? Joo, tiedän, että moni ei käy Lontoossa mitenkään hirveen usein, mutta kun Lontoo-vinkkejä kuitenki semipaljon kysellään :) Pari muutaki raflavinkkiä on tässä kuvattuna itse asiassa, ehkä tungen ne kaikki samaan postaukseen.

Mitä tykkäätte tästä asusta? Jeij or neheij? 
(Toi yks juotti mulle just kahvia. Illalla. Syytetään sitä tästä pienimuotoisesta hepuliotteesta postaukseen. Se myös raahas mut tänään salille kello 8 aamulla. Mä olen jumalauta lomalla mies.)

0

You Might Also Like

64 Comments

 • Reply Tuija Tuesday, December 16, 2014 at 20:25

  Ihana takki ja muutenkin freesin näköisiä kuvia! :-) huvittaa kun itse olen keräillyt noista acnen huiveista halppiskopioita cubukselta! :-D tai siis ne huivit ovat samannäköisiä kuin acnen ja värivaihtoehtoja on useita. Toimii hyvin mulla, vaikka enpä mä kieltäytyis oikeesta acnen huivistakaan.. :-)

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 23:05

   Kiitoksia kovasti :) Ja ne on vissiin ihan hyviä ne Cubuksen huivit, näin oon ymmärtäny muiden kertoman perusteella :)

 • Reply Kristina Tuesday, December 16, 2014 at 20:44

  Ohhoh nyt on kivoja kuvia!:) Ja asusta tykkään myös, sun jalat näyttää tossa hame-korolliset saappaat yhdistelmässä ihan superpitkiltä hyvällä tavalla (voiks olla huonolla tavalla pitkän näköset jalat, en tosiaan tiiä). Ja noi acnen canadat on kyllä niin ihanan näkösiä, mua niin harmittaa, etten pysty pitämään niitä ku villa kutittaa:( tai ehkä ihan hyvä, oisin varmaan muuten miljoonan sellasen omistaja jo. Onko toi muuten yhen vai kaks kierrosta kietastuna sulla kaulassa? Täytyy kyllä sanoo, että on ollu kiva kattoa asukuvia viimeaikoina, ku näytät niin onnelliselta niissä:) ihanaa että sulla menee hyvin!

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 23:10

   Kiitoksia kovasti :) Ja haha, en tiedä, kai ne voi olla? Yhen kerran on kietastu, ei ihan niin pitkä oo, että menis ympäri kahdesti :D Ja kiva kuulla :)

 • Reply Iiris Tuesday, December 16, 2014 at 20:46

  Tuo takki on vaan täydellinen! Ja huivi ja laukku myös. Kokonaisuus ei siis voi mennä pieleen ;)

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:28

   Kiitoksia :)

 • Reply Hanna Tuesday, December 16, 2014 at 21:00

  Onpas kiva asu :)

  Ja kyllä, lunta ja pakkasta tänne Helsinkiin kiitos! Jo jouluksi jos vaan mitenkään mahdollista.

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:29

   Jeee, näillä näkymin tuo toteutuu :)

 • Reply Eveliina Tuesday, December 16, 2014 at 22:04

  Moikka! Oon suunnittelemassa ens huhtikuulle matkaa Kapkaupunkiin ja sähän olit siellä viime keväänä, etsiskelin niitä vanhoja postauksia mutten montaa löytänyt, niin aattelin kysellä että missä muualla kävitte tai mitä aktiviteetteja teillä oli sen Boulders Beachin (kirjotinkoha nyt oikein :-D) lisäksi? Oliko huhtikuu mielestäsi hyvä ajankohta käydä kyseisessä kaupungissa? :-)

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 23:04

   Apua, me tehtiin ihan hirveesti kaikkea :) Me käytii vaikka missä kaikkialla, mun täytyy tehdä postaus aiheesta joskus. En nyt kommentissa ihan kaikkea pysty luettelemaan, mutta tsekkaa Julia Toivolan blogi, hänellä on hirveen kattavasti kaikkea Kapkaupungista ja on lähdössä sinne taas reilun viikon päästä. Ja oli musta, siellä ei ollut turisteja pahemmin ja sää oli mahtava :)

 • Reply Lauraa Tuesday, December 16, 2014 at 22:09

  Mä en tiiä mikä se on mut nää kuvat on aivan upeita!! Asu on tositositosi kiva ja oon samaa mieltä tosta denim-nahka yhistelmästä. Ja sainki just idean mitä laitan huomenna päälle :D nahkahousuja en omista kun sopivia ei oo tullu vastaan mut vahapintaset hoitaa nyt niitten homman ja sininen kauluspaita. :)

  Mun on pitäny jo aikasemminki kommentoida miten nyt jo hetken aikaa sun kuvista ja teksteistä on houkunu onnellisuus ja innostuneisuus. Se nostaa oikeesti mielialaa tälläkin puolella! Nykyään tulee kommentoitua ihan liian harvoin vaikka kaikki postaukset luenkin. Keep doing what you do because you really know how to do it! :)

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 23:15

   Voi kiitoksia :) Ja ihan mieletöntä kuulla, kiva, että voin toimia inspiraationa :)

   Ja kiitoksia, yritän parhaani ;)

 • Reply Elisa Tuesday, December 16, 2014 at 22:10

  Upea asu ja upea nainen!

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:29

   Kiitoksia :)

 • Reply Anne Tuesday, December 16, 2014 at 22:13

  Voi vitsit nuo saappaat ovat vaan niin huikeat! Muutenkin aivan ihana asu ja pidentää sun sääriä ihan Victoria`s secret mittoihin :)

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:29

   Voi kiitoksia ihana :)

 • Reply Siiri Tuesday, December 16, 2014 at 22:23

  Vitsit toi hame kyllä sopii sulle älyttömän hyvin!:-)xx

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:30

   Haha, kiitos, hyvä myyntiavustaja ;)

 • Reply IraCassandra Tuesday, December 16, 2014 at 22:25

  Asu on taas kerran ihana! Tosi kivalta näyttää vaikka onkin montaa eri materiaalia :) Ja ymmärrän niin ton riippuvuuden, ensimmäinen asia mitä teen aamulla kun herään on sormukset sormeen! Eikä kyse ole edes kihla tm sormuksista vaan ihan tavallisista, toinen ollut sormessa joka päivä yli kymmenen vuotta niin “vähän” tuntuu alastomalta ilman :D

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 23:00

   Kiitoksia kovasti :) Joo, äläpä! Mulla on ihan hirveen alaston olo, jos lähden liikkeelle ilman koruja aamulla :D

 • Reply Marsupilami Tuesday, December 16, 2014 at 22:32

  No nyt on kyllä vuoden kaunein asu käsillä! Tuo hame on aivan tajuttoman kaunis. Ja sopii sulle kuin nenä päähän. Yllättävä denimin ja nahan yhdistäminen sopii loistavasti!
  + Tuo hymy on kaikkein kaunein asuste :) Olet niin aidosti onnellisen näköinen. Ihanaa joulua ja uutta vuotta sulle, jatka maailmanvalloitusta!
  Ps. Voit lahjoittaa kilometrisääresi mulle, kiitos.

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:59

   Voi kiitoksia kovasti :) Ja ihanaa joulua sinulle myös! :)

 • Reply Jenu Tuesday, December 16, 2014 at 22:49

  Aivan ihana asu! Paras pitkään aikaan. Noin mieki pukeutuisin, jos jaksais kävellä koroilla vikisemättä ees muutaman metrin… :D

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:30

   Kiitoksia kovasti :) Ja noi on yllättävän kivat jalassa :)

 • Reply H Tuesday, December 16, 2014 at 23:23

  Tosi kiva! Kaunis, raikas, naisellinen ja sopivasti rock, mie tykkään! :)

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:30

   Kiitoksia :)

 • Reply Sohvii Tuesday, December 16, 2014 at 23:42

  Asu on erittäin jees! Muutes multa löytyy canada 5 värissä. Se uusi sininen kutkuttelee mieltä vielä…

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:31

   Se on ihana väri!!! I wants it!

 • Reply Vivian Wednesday, December 17, 2014 at 00:12

  Upea takki ja kaunis on asu muutenkin! :) Hyvin osaat yhdistellä eri värejä ja materiaaleja toisiinsa. ^^

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:31

   Kiitoksia :)

 • Reply eveliina Wednesday, December 17, 2014 at 00:15

  Omistan saman mk:n kultavalkoisen rannekellon kuin sinä ja se o ollu about vuoden verran mulla nii se o alkanu värjäytyyn ikävästi:( onko sulla ollu samanlaista ongelmaa omasi kans ja oisko sulla mtn niksiä sen puhtaana pitoon?:) kyselisin myös sinun upeasta forever unique turkoosista timanttiunelmamekosta, et oisko pienintäkään mahdollisuutta, et myisit sen joku kaunis päivä, koska täällä voisi olla yksi potentiaaline ostaja;) ihanaa joulunaikaa sinulle lempiblogaajani!<3

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:57

   Mitä ihmettä?! Mulla ei todellakaan oo mitään tollasta tapahtunut sen kellon kanssa. Viepä se kultasepän liikkeeseen ja kysyä heiltä mielipidettä asiaan. Ei kyllä ole vielä mitään halua myydä kyseistä mekkoa, sen verran rakas se mulle on :/ Ja kiitoksia samoin sinne! :)

 • Reply Urban Mumble Wednesday, December 17, 2014 at 01:58

  Hei Anna! Nyt on viimein kommentoitava etta sulla on visuaaliselta ilmeeltaan ehka paras suomalainen muotiblogi. Kayn taalla hakemassa inspiraatiota kuvaamiseen vaikka oma blogi ei millaan tavalla liity muotiin eika kauneuteen. On ihailtavaa, ettet tingi kuvien laadusta tai editoinnista vaan kuvat on aina todella ammattimaisen nakoisia. Itse vasta opettelen kameran kayttoa, sommittelua ja oikean kuvakulman valintaa. Kylla minakin viela opin!

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:55

   Voi kiitoksia :) Ja ihanaa, että voin toimia inspiraationa, itsekin intoilen tuota kuvailua sen verran nykyään.
   Tsemppiä ja iloa kuvailuun :)

 • Reply Jonna Wednesday, December 17, 2014 at 08:07

  Asu on todellinen jeiiij! Rakastan erityisesti tota huivia (tai takkia. En osaa päättää, kummatkin on upeita!), se on niin lämpöisen värinen ja näyttää sopivan kaikkeen. Taidankin lahjoa itseänikin joulun kunniaksi… ;)

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:31

   Kiitoksia :) Suosittelen! :)

 • Reply Tiina Wednesday, December 17, 2014 at 10:18

  Kyllä kiinnostaisi postaus tuosta raflasta :) Kiva kerätä Lontoo-vinkkejä. Burger & Lobster on jo listoilla seuraavaa Lontoon reissua varten :)

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:31

   Jees, minäpä siis tekaisen moisen :)

 • Reply Iina Wednesday, December 17, 2014 at 11:01

  Aivan ihana asu! Todella raikas ja kiva toi nahkahameen ja vaalean paidan kontrasti :) Ja näytät niin kauniilta :D Toi neljäs kuva on ehkä kaunein kuva susta ikinä! Jukra.

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:32

   Kiitoksia kovasti :)

 • Reply Minski Wednesday, December 17, 2014 at 11:10

  Rakastan jälleen kerran asua ja tuskin maltan odottaa koska saan samanlaisen päälle!! :D osaat kyllä tämän! Jälleen kerran, kiitos blogistasi<3

  Semmonen kysymys vielä, että jos et olisi koskaan aloittanut blogia, luuletko, että pukeutumisesi olisi samanlaista? Vai olisitko enemmän esim. verkkarit+huppari yhdistelmässä :D

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:52

   Kiitoksia kovasti :) Hmmm, kyllä mä uskon, että aika samanlaista se olisi, ehkä vähemmän elämä pyörisi sen ympärillä, mutta kyllä tyyli itsessään olisi varmasti aika samanlainen :)

 • Reply Milla Wednesday, December 17, 2014 at 11:44

  Ihana asu, jälleen kerran :) En muista koskaan nähneeni sulla sellasta asua, josta en olis tykännyt.

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:32

   Kiitoksia kovasti :) ja voiii varmasti sellaisia on ollut vaikka kuinka monta :)

 • Reply Lilli Wednesday, December 17, 2014 at 11:44

  Oijoijoi miten hyvä asu! Ihana värimaailma, ihanaa tekstuureilla leikittelyä ja mun suuri heikkouteni, farkkupaita :D Oon tänä syksynä löytänyt uudelleen kaikki napitettavat paidat ja himoitsen kaappiini lisää mm. flanellipaitoja. Ne on niin ihanan lämpöisiä ja pehmeitä! Toinen lempimateriaali on mokka, jota mun mielestä käytetään tällä hetkellä ihan liian vähän!

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:51

   Kiitoksia taas :) Ja joo, mä kaipaisin niiiiiin kovasti jotain murrettua ruskeaa mokkahametta itselleni :)

 • Reply Veera Matilda Wednesday, December 17, 2014 at 12:36

  ihan tosi kiva tyyli, niinkuin aina! Hyvin sopivat denim ja nahka (selkeästi :D) yhteen.

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:33

   Kiitoksia :)

 • Reply Sinii Wednesday, December 17, 2014 at 16:10

  Moikka,
  ihana asu, tykästyin kovasti!
  Mulla on sillä tavalla, että jos korut ja kello jäävät kotiin vahingossa töihin tai muualle lähtiessä, päivä on yksinkertaisesti pilalla. Poikaystävä joutuu valituksen kohteeksi ja muutkin ihmiset.. En ymmärrä miten ne voi vaan unohtua, vaikka joka päivä käytössä.. :D Ihanaa joulunodotusta sinne!

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:50

   Jeo, se on ihan hirveetä :) Ihan super-alaston olo aina jos joku päivittäisistä koruista unohtuu :D

 • Reply Kaimasi Wednesday, December 17, 2014 at 17:00

  Jeij asulle! Tosi nätti kombo, miellyttää ainakin mun silmää! :) Ja oon sulle oikeestaan suuresti kiitollinen, mun vaatekriisi tais helpottaa näiden kuvien myötä – lähen tästä etsimään josko omasta kaapista löytyis farkkupaitaa ja mustaa hametta! Pääsee illan asuksi ;) Merci!

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:34

   Kiitoksia kovasti :) Löytyikö? :)

 • Reply ensq Wednesday, December 17, 2014 at 23:44

  tosi kiva asu ja kaunis sinä! :) ja ihanaa kun sulla on muutaman kerran ollu Hurtsin sanotuksia otsikossa, on nimittäin mun lempibändi 8)

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:48

   Kiitoksia kovasti :) ja Hurts on kyllä mahtava bändi :)

 • Reply Kipsu Thursday, December 18, 2014 at 08:53

  Acnen huivit on parhautta, en siis ihmettele, että sulle on niitä useampia kerääntynyt, tosin 6kpl alkaa olla jo aika paljon…:D

  Ravintolapostaus kiinnostaa ehdottomasti, ja mikäli millään ehdit niin vielä tässä seuraavan kolmen viikon sisällä;). Pidennetty vkloppureissu tulossa tammikuussa, googlailinkin jo sun vanhat shoppailuvinkit lontoosta, pitää laittaa muistiin:).

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:49

   No alkaa olla joo :D Ja kiitoksia kovasti, kiva kuulla :)

 • Reply Tuula Thursday, December 18, 2014 at 11:09

  Aivan ihana toi asu, missä on farkkupaita ja nahkahame, tahtoo! :D

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:47

   Kiitoksia kiitoksia :)

 • Reply R Thursday, December 18, 2014 at 12:55

  Tää asu on ihan hirmu kiva! Ja kiva on myös toi vähän freesimpi meikki :) oon silmät kiiluen vahdannu kaupoissa nahkahameita ja muitakin hameita mutta piru vieköön ne ei vaan sovi mulle :D

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:45

   Kiitoksia kovasti :) Ja hei, niin mäkin luulin, mutta sitten niitä löytyikin tuplasti :D

 • Reply tiia Friday, December 19, 2014 at 22:12

  Ihana tyylikäs asu :) ajattelin piristää sua kivalla kommentilla ja kiittää mahtavasta blogista! oon lukenu säännöllisen epäsäännöllisesti sun blogia alku ajoilta saakka ja viime kuukausina oon koukuttautunut pahasti. Sä oot auttanu mua löytämään oman tyyliini ja kannustanut mua omalla olemuksellasi olemaan oma itseni ja välittämättä muiden mielipiteistä. Kiitos siitä ja jatka samaan malliin :) kivaa joulun aikaa sinulle ja mun koira bablo lähettää myös jouluhaukut jedille ja simballe :)

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:40

   Voi kiitoksia :) Aina ihan mielettömän kiva kuulla, jos musta on ollut apua jollekin :) Ja kiitoksia paljon, pojat varmasti lähettäisivät paljon hännänhuiskutuksia takaisin :)

 • Reply veramarika Saturday, December 20, 2014 at 22:16

  Ihania kuvia, ja ihana rento mutta asiallinen asu! Красавица :-)

  • Reply Anna Sunday, December 21, 2014 at 22:14

   Kiitoksia :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post