“You are creating all the bubbles at night / I’m chasing round trying to pop them all the time”

raita (1 of 2)-4

BLOCKFEST, DAY 1. Kuten menneistä postauksista on ollut luettavissa, tuli tuossa käytyä Blockfesteilla viikonloppuna. Koska kaikki festarikuvat eivät ole vielä löytäneet tietään koneelle ja sieltä blogiin, aloitetaan tällä perjantain festariasullani. Räppifestarit ei nyt lähtökohtaisesti ehkä olisi ensimmäinen paikka, minne olisin päätynyt, mutta olin kyllä aivan superfiiliksissä koko viikonlopun! Huikea tapahtuma, äärettömän hyvin järjestetty ja rennoin festarimeininki ehkä ikinä missään. No, seurakin oli aika mainiota kieltämättä.

Mennään kuitenkin nyt tähän ensimmäisen päivän asuun. Koska olin ensimmäistä kertaa räppifestareilla, koko paikan konsepti ja pukeutuminen oli mulle vähän uutta. Lähdin siis aika tavallisella asulla liikkeelle ja perjantain viihdyinkin sellaisessa asussa, jossa voisin mennä minne tahansa; kaupungille, kouluun tai töihin. No okei, pienellä lisällä ;)

raita (4 of 11)-2

raita (10 of 11)-2

raita (7 of 11)-2

raita (2 of 11)-2 raita (3 of 11)-2

Hame ei ehkä ollut se sopivin valinta tuuliseen festaripäivään (suuret pahoitteluni, jos aiheutin joillekin verkkokalvojen syöpymistä tuulen puuskan esitellessä pers.. takareisiäni) lennokkuutensa vuoksi, mutta opinpahan ainakin, että kangasvalinta oli täydellinen. Tämän päälle voi tutkitusti kaataa mitä vaan, ja siitä saa liat pyyhittyä kosteusliinalla. Awesome. Ainakin tälläiselle rähmäkäpälälle.

Muistaako muuten joku vielä, kun aikanaan olin sitä mieltä että tennarit on perseestä? Ja ainakin Converset? Ja siis ainakin paksupohjaiset Conssit? Joita ei kyllä ikinä koskaan pitäisi pitää hameen kanssa. Heh. Mä oon melkeenpä asunu näissä kesäni. Ballerinat kestää yleensä yhden kesän, sandaalit on hankalat ja korkkareilla mä en lähtis festareille pomppimaan tai kaupungille kiitämään sata lasissa paikasta toiseen. Valkoiset Converset on tätä nykyä ehdottomasti helpoimmat ja monipuolisimmat kengät mun mielestä. Toimii ruskettuneiden säärten kaverina kesällä ihan yhtä lailla kun farkkujen kanssa Lontoon lauhkeassa talvessa. Love them.

raita (8 of 11)-2 raita (5 of 11)-2 raita (11 of 11)-2

raita (6 of 11)-2 raita (1 of 11)-2

Epä-Annamaisin lisäys asuu oli tuo snapback, joka kuvissa vilahtelee. Toisaalta, jos joku on seurannut mun Instagramia on saattanut huomata mun päässä viime aikoina kuin naulittuna viihtyneen NY-onesizen? Jeeees, lippikset on löytäny tänki tytön ja tuulisena kuumana festaripäivänä oli olo onnellinen kun sai kutrit piiloon lippiksen alle!

Lippiksen lisäksi leikittelin festarityylissäni kirkkaansinisillä piilolinsseillä ja kesäisellä Hipanema-korulla.

raita (9 of 11)-2

raita (2 of 2)-4

Mitäs te tykkäätte tästä festarityylistä?

Lupaan muuten vastata kommentteihinne tänään; nyt on kesäloma virallisesti ohi ja aika palata sorvin ääreen täysipäiväisesti! :)

P.S. Kuka arvaa mikä on otsikon biisi, jota oon luukuttanu 24/7 viimeisen viikon? Sain vihdoin sen Biblicalin pois tehokuuntelusta :D 

0

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply IraCassandra Monday, August 4, 2014 at 19:27

  Asu on tosi jees! Ja Blockfestit oli ihan huiput, kruunasi festarikesän upeasti! :)

  • Reply Anna Wednesday, August 13, 2014 at 12:09

   Oli kyllä mahtava meininki! :)

 • Reply Jenni Monday, August 4, 2014 at 20:09

  Biffy Clyro – Bubbles ;) Mahtavin bändi ja mahtava biisi.

  Tuo hame on aivan ihana. Oon koittanut pitkään etsiä just ton tapasta mutta kauheen huonosti löytyy noita lyhyemmän mittaisia paperbag waist-hameita mistään :/

  • Reply Anna Wednesday, August 13, 2014 at 12:09

   Se on ihana!! <3 Ja kiitoksia :)

 • Reply Sonja Monday, August 4, 2014 at 20:14

  “Koska olin ensimmäistä kertaa räppifestareilla…” mitää? :-O siis muistanko ihan väärin nyt sen, että olisit ollu pari kesää sitten Summer Upissa? :-D Siis ketähän mä oon nyt sit ajatellu hahah!

  • Reply Anna Wednesday, August 13, 2014 at 12:09

   No joo, totta! Jotenkin en ajatellut SummerUpia räppifestariks, vaikka onhan se sitä :D

 • Reply Anna Monday, August 4, 2014 at 20:35

  Aww you look great Anna! I’m glad you had fun at the festival. x

  • Reply Anna Wednesday, August 13, 2014 at 12:21

   Thanks, it was great! :)

 • Reply Janina Monday, August 4, 2014 at 21:57

  Käytätkö itseruskettavaa? Jos käytät niin mitä?

  • Reply Anna Wednesday, August 13, 2014 at 12:08

   En käytä, en oo koskaan käyttänyt, niin en osaa mitään suositellakaan :/

 • Reply Laura Tuesday, August 5, 2014 at 00:07

  Asuun sinänsä liittymättä oli pakko tulla kertomaan että sun iho näyttää näissä kuvissa ihan täydelliseltä! Wow :D Täytyypä katsastaa olisitko maininnut jossain viimeaikaisissa postauksissa mitä meikkivoidetta käytät :)

  • Reply Anna Wednesday, August 13, 2014 at 12:08

   Kiitoksia :) en käytä meikkivoidetta, käytän Diorin BB-voidetta :)

 • Reply Julia Ruohomäki Tuesday, August 5, 2014 at 10:15

  googletin ton biisin ja oli muuten aikas hyvä :) ( jos se nyt oli tuo Biffy Clyron Bubbles) :D

  • Reply Anna Wednesday, August 13, 2014 at 12:08

   On joo, se on aivan ihana!! :9

 • Reply Vera Matilda Tuesday, August 5, 2014 at 11:54

  Sulla on kyllä uskomattoman ihana blogi! Kuvat ovat todella hyviä! Mitä kameraa mahdat käyttää, kun saat noin hyviä kuvia? Jos se on ammattisalaisuus, niin ei tarvitse kertoa ;) Ja täytyy vielä sanoa, että olen todella kateellinen sun hiuksista.

  • Reply Anna Wednesday, August 13, 2014 at 12:07

   Tuossa alla on just mun kamerapostaus mun välineistöstä :)

 • Reply simma Tuesday, August 5, 2014 at 13:04

  Tuo hame on aivan uskomattoman kaunis, jokaista piirtoa myöten! :) Tuollaisella hameita kun löytäisi kaupoista tai saisi jostain, niin minäkin rakastaisin käyttää. Ei vaan millään mieleisiä löydy. :( Mielettömän kauniis erityisesti tuo yläosa ja muotoilu.

  • Reply Anna Wednesday, August 13, 2014 at 12:07

   Mä tykkään siitä kans valtavasti :) Ja onneksi tuollaisen saa itse kukin, jos sen ompelijalta vaan tilaa :)

 • Reply Sofia Tuesday, August 5, 2014 at 14:47

  Hei toi on kyllä aina niin ihana toi Balenciaga.. Ja sopii tosi kivasti tähän asuun :)! Kiva katella sun blogia, kun vaikutat rennolta etkä asettele sun joka hiuskarvaa tiettyyn asentoon ja pue kaikkea ihan sävysävyyn :) Nice!

  • Reply Anna Wednesday, August 13, 2014 at 12:06

   Kiitoksia :)

 • Reply aimy Tuesday, August 5, 2014 at 21:19

  BC – Bubbles <3 Koko levy on huikea ja samoten tätä aiemmin julkaistu Puzzle, kannattaa tutustua!

  • Reply Anna Wednesday, August 13, 2014 at 12:06

   Siis mulla on kyllä koko Biffyn tuotanto :D On yksi lempibändejäni <3

 • Reply Lillyann Wednesday, August 6, 2014 at 15:33

  Onnea ehdokkuudesta Elle Style Awardseissa! Ei tarvitse miettiä kenelle ääneni annan ;) Pohdin vain, että uskaltaisinko ihan hankkia liput ja tulla tilaisuuteen, vai oonko liian ujopiimä tuollaisiin tapahtumiin :D

  • Reply Anna Wednesday, August 13, 2014 at 12:06

   Kiitoksia kiitoksia :) Ja totta kai tulet, jos vain kiinnostusta on :)

 • Reply Minna Wednesday, August 6, 2014 at 22:05

  Moikka Anna! En oo ihan varma olenko tullu kommentoimaan sulle aikasemmin, mutta nyt oli ihan pakko tulla. Oot kyllä minun tyyli-idoli! :D Täältä ruudun toiselta puolelta saa usein ihailla sinun tyyliä (persoonallisen ja hauskan kirjoitustyylin lisäksi), että miten ootki saanu tuostakin asusta noin tyylikkään; se sopii festariteemaan, se on tyylikäs ja naisellinen, mutta samalla myös jotenki rento ja “räppimäinen”. Vautsi! :)

  • Reply Anna Wednesday, August 13, 2014 at 12:20

   Voi kiitoksia!! :) Ja ihanaa, että voin toimia inspiraationa :)

 • Reply Sanna - Shine Bright Friday, August 8, 2014 at 15:45

  Aivan ihana asu! Valkoiset (tai beiget) nahkalenkkarit tai valkoiset converset on mullakin ollut haaveissa ihan nyt tänä kesänä. Kyllä se kuumin muoti aina vaan iskee vaikka ensin vastaan taistelisi. :D

  • Reply Anna Wednesday, August 13, 2014 at 12:20

   Niinhän se on! :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post