“I still believe it’s you and me ’til the end of time”

IMG_97021PYÖRÄRETKELLÄ POIKIEN KANSSA. Koska suurin osa lukijoista tuntuu rakastavan meiän poikia, niin ne tuntuvat olevan mun ykkösvalinta nykyään asukuviin piristykseksi. Näistäkin tuikitavallisen arkiasun kuvista tuli paljon hauskemmat, kun mun kaks pikkusta tuli leikkimään mukaan :) Simbahan on jo varsin tottunut poseeraaja, mutta koska Jedin pitää saada tehdä kaikki sama kuin Simba, on nyt uteliaita kaksin verroin. Ja kuviakin kamerassa kymmeniä ja satoja :D Pahoitteluni siis, että tämäkin postaus on nälkävuotta pidempi.

IMG_9767

Hei kulta.

IMG_9540

Ja hei toinen.

IMG_9688

IMG_9711

IMG_9653

IMG_9459

Ai Simba on korissa? Mäki haluan…

IMG_9483IMG_9500

IMG_9491

IMG_9493IMG_9463Okei, tätä riitti. Mitäs seuraavaks tehään? 

IMG_9777Kiusataan Simbaa.

IMG_9693IMG_9660

Simba viihtyy vähän turhankin hyvin pyörän kyydissä. En uskalla sen kanssa hirveesti kruisailla täällä, koska en luota omiin fillarointikykyihin. En tykkää viedä koiria hirveesti autossa tai pyörälläkään, koska pelkään aina, että jotain sattuu ja pieniltä taittuu niska tms. Eniten luotan oikeastaan poikien kanssa julkisilla kulkemiseen. Vaikka on kuinka autossakin turvavyöt, niin ei ne kyllä mun mielestä juuri mitään pelasta kolaritilanteessa. Etupenkillä istuvan ihmisen niskan ehkä, muttei tuota pientä pörröä. Sama pyörällä. Yksi epäonninen kivi matkan varrella tai muu odottamaton asia, ja pieni on koreineen päivineen jossain jorpakossa.

IMG_9560

IMG_9613IMG_9567

IMG_9787

IMG_9600Jedi on ollut meillä nyt tasan kuukauden. Kaveri on kotiutunu mainiosti, ja on kyllä huikee pentu. Sisäsiisteyttä vielä harjoitellaan, muuten arki on jotenki aika lailla tasoittunut. Kauheen fiksu, vähän turhankin ehkä, kun oppii asioita hirveetä vauhtia. Portaita mennään jo molempiin suuntiin hirveellä vauhdilla ja kauhee yritys olis hyppiä sohville. Istuu aina tuijottamassa miten Simba hyppää sohvalle ja pohtii selvästi, miten siinä onnistuisi. Pari kertaa on kiskassu täydestä vauhdista päin sohvaa, kun on yrittänyt sinne hypätä. Ruoka maistuu ja on tässä kuukaudessa tuplannut painonsa. On kyllä ihanaa olla Suomessa näiden kanssa. Vaikka esimerkiksi eilen olin koko ajan tekemässä jotain, siivoamassa tai kouluhommia vääntäessä, niin nuo kaksi ilahduttaa mua kyllä tekemisellään koko ajan.

IMG_9625IMG_9739IMG_9670

IMG_9718

Ihanaa myös huomata, miten Simba on taas vähän taantunut pennun tasolle. Täällä ei iltaisin välillä uskalla kävellä, kun pojilla on ralli kesken. Terassilta sisään ja talon ympäri ja taas sinne. Jedi kiusaa ja näykkii ja pyytää leikkiin mukaan ja Simba jahtaa sitä tai toisin päin. Jedi singahtaa pöydän alle tai jonneki muuhun piiloon hetkeki lepotaukoon ja sieltä haukahtelee Simballe, joka ei mahdu samoihin rakoihin. Ja sitten taas mennään! On myös ollut paljon helpompaa opettaa toista pentua, kun se ottaa mallia vanhemmasta. Istua se jo osaa, tassua opetellaan nyt antamaan. Mä en oo koskaan ollu hirveen kiinnostunu tuhannen tempun opettamisesta koirille. Mulle riittää, että ne osaa istua, antaa tassut (helpottaa niiden pyyhkimistä kun ne on kuraisia / mutaisia), odottamaan, seuraamaan ja pysymään paikallaan. Simbahan ei esimerkiksi ole koskaan oppinut makaamaan käskystä tai hyppimään. Simba osaa hypätä sängylle / sohvalle, muttei suoraan ilmaan. Jedi pomppii ja hyppii jatkuvasti tasajalkaa ongelmitta. En tiedä miksei Simba koskaan tajunnut tehdä niin. Se ei vaan osaa. 

IMG_9634IMG_9742

IMG_9807 IMG_9544

IMG_9673

IMG_9601

Sellaisia kuulumisia siis tänne :) Toivottavasti toi sade loppuu pian, niin päästään poikien kanssa taas peuhaamaan ulos pelloille ja metsään :)

Asuna näissä kuvissa siis ikivanha ruutupaita Ginasta, vahatut farkut Witcherylta ja Conssit. Arkiasu, jota olen piristänyt vähän punaisella huulipunalla :) Mä en tykkää hirveesti punaisesta huulipunasta, ja siksi käytän harvoin punaisia vaatteitakin, ne kun kaipaa rinnalle punaista huulipunaa mun mielestä. Mitä te tykkäätte tästä asusta? :)

0

You Might Also Like

57 Comments

 • Reply Anna Wednesday, May 28, 2014 at 16:43

  Aww you’re the coolest dog mummy ever :) and for me you’re also one of the prettiest girls on earth. :) <3
  Casual outfit, great combo. Plaid shirts never fail!

  • Reply Anna Wednesday, May 28, 2014 at 21:34

   Awww, you’re too sweet, thanks so much :) <3

 • Reply Nina Wednesday, May 28, 2014 at 17:51

  Aivan ihania kuvia tässä postauksessa :) Eksyin lueskelemaan sun noita Australia-postauksia ja hitsit sä oot kokenu ihan mielettömiä juttuja! Oli laskuvarjohyppyjä ja kuumailmapallolentoo ja mitä vielä. Pienesti alkaa itekkin haaveileen tollasesta elämästä. Ihailen kyllä sua ja sun tapaa elää täysillä. On kyllä rikkaus kun pääsee näkemään maailmaa noin nuorena ja noin paljon. Oon kyl hiukka kateellinen sun ihanan näköselle elämälle..oispa mullakin varaa ja ennenkaikkea rohkeus lähteä tolleen reissaamaan. Aatteletko koskaan kun oot jossain reissussa et miten siistiä sun elämä on? Elätkö unelmaas? :)

  • Reply Anna Wednesday, May 28, 2014 at 21:30

   Mä itse asiassa ajattelen aika lailla joka päivä, miten siistiä mun elämä on. Sillonki ku vietän tunteja siivoten tai tehden koulujuttuja tai sateessa rämpien. Tosi usein kelaan silloin, että vitsi mulla menee hyvin ja voisi mennä paljon huonomminkin :)

 • Reply sofia Wednesday, May 28, 2014 at 19:36

  Oooi ku kivoja kuvia! Tällaset asukuvat on hauskoja välillä vaikkei sun “pönötys”kuvissakaan vikaa ole :))

  • Reply Anna Wednesday, May 28, 2014 at 21:29

   Haha, kiitoksia :)

 • Reply piilomainontaa!! Wednesday, May 28, 2014 at 19:38

  Miksei ole merkattu selkeä yhteistyö pyöräyrityksen kanssa kun on noin karua tuoteasettelua?

  • Reply Anna Wednesday, May 28, 2014 at 21:47

   Koska kaikki bloggaajan tavarat ei suinkaan ole yhteistyön tuloksena? Tuo pyörä on mun siskoni pari vuotta vanha Citymarketista joku halpispyörä :D

  • Reply Paula Saturday, May 31, 2014 at 19:51

   :D :D luuletko myös, että Gina Tricot, Witchery, Converse sekä Chanel ovat sponsoreita? :D Nehän tässä ovat meinaan myös aika näkyvästi esillä!

 • Reply mummi-56 Wednesday, May 28, 2014 at 20:33

  Ruutupaita on kiva, samoin Conssit. Farkut olisit voinut vaihtaa vaikka niihin revittyihin, vaaleampiin.
  Laukku näyttää naurettavalta metallisine ketjuhihnoineen polkupyörän, ruutupaidan, “tennareiden” ja koirien kanssa. Ehkä jokin trendikäs kangaskassi olisi ollut parempi ratkaisu (jos jokin laukku nyt yleensä pitää lähes joka kuvassa mukana roikkua) ?
  Koirat ovat muuten aivan ihania. Pitkää, pitkää ikää vain molemmille

  • Reply Anna Wednesday, May 28, 2014 at 21:35

   Mulla oli toi sama asukerta päällä koko päivän, kun kävin kaupungilla asioilla, lähiostarilla pyörällä ja poikien kanssa leikkimässä sen jälkeen :) Siksi laukku on mukana, missä esim. kamera, lompakko jne. kulkisi kätevämmin? Chanel sattuu myös olemaan mulle tosi kätevä laukku. Sen saa täysin kiinni (toisin kuin kangaskassin), se menee olalla helposti, eikä häiritse käsissä (vrt. Celine) ja siihen ei ota mitkään naarmut tai osumat. En ymmärrä järkeä ostella kangaskasseja, joita en koskaan käytä, kun tuo laukku kulkee aamusta iltaan ja mahduttaa sisälleen läppärin ja muun tarvittavan helposti :)

   Kiitoksia, toivon noille ihanille samaa :)

 • Reply ap Wednesday, May 28, 2014 at 21:25

  Simballa voi olla vaikka selkä jotenkin sopivasti jumissa, jos se ei hyppää. Mun koiralla menee aina välillä joku junttura selkään ja silloin tietyt hypyt jää pois repertuaarista. Ei siis kaikki. Ja siihen jumiin riittää ihan se, että koira vaikka juostessaan törmää siihen sohvaan tai joskus hyppää huonosti alas jostain korkealta. Tästä syystä käytän koiraani fyssari/osteopaatilla säännöllisesti muutaman kerran vuodessa. Koira nauttii, jumit aukeaa ja kaikilla on taas kivampaa! Osteopaatti löytää sellaisia pieniä vinouksia ja epätasapainoja joita ei itse välttämättä edes tajua katsoa. Ja koirahan ei hevillä näytä jos sitä sattuu tai jumittaa jostain. Suosittelen siis ehdottomasti ihan jokaiselle koiralle edes joskus kokeilemaan!

  • Reply Anna Wednesday, May 28, 2014 at 21:29

   Mä en usko itse asiassa. Se ei vaan oo koskaan tajunnu sitä ilmaan hyppäämistä :D Ei oo siis pentunakaan hyppinyt YHTÄÄN. Se ei siis tajunnut miten hypätä edes sohvalle/sängylle ennen ku oli vähän vanhempi. Ja siis Jedi hyppii leikkiessäkin ku pupu, loikkii koko ajan. Simba ei hyppää, ellei sillä ole syy. Voi siis hypätä esteen yli ja jollekin tasolle ja hyppii ja juoksee ulkona siis metsässä, muttei hyppää silleen ylöspäin, mikä on shelteille aika ominainen tapa kai :D Mutta vois tuon viedä osteopaatille muuten vaan joskus :)

 • Reply ckz Wednesday, May 28, 2014 at 22:11

  mäkään en tykkää kauheasti ajella autolla oman koiran kanssa, mutta sillon kun pitää mennä autolla niin koira vaan turvavaljaisiin/vyöhön kiinni ja menoks. :)

  • Reply Anna Wednesday, May 28, 2014 at 22:40

   Joo, kyllä noi molemmat siellä käyttäytyy, Simba on itse asiassa tosi malliautoilija, makaa aina kiltisti paikallaan. En vaan tykkää, kun siinä on aina riskinsä, oon ihan ylisuojelevainen näitä kohtaan.

   • Reply ckz Wednesday, May 28, 2014 at 23:41

    juu niin on.. yritänkin ajaessa vältellä moottoriteitä, mutta sulla varmaan vähän hankalampaa jos vantaalta pääsee muualle vaan noita isoja teitä pitkin :/

    • Reply Anna Thursday, May 29, 2014 at 22:35

     Nää, musta motari on vielä aika turvallinen, pikkutiet on niitä, missä rattijuopot ja muut hullut liikkuu kai eniten :D

 • Reply s Wednesday, May 28, 2014 at 22:49

  Tosi ihana asu, tai pakostikin ruutupaitojen ja conversejen suurkuluttajana tykkään! Pojatkin oikein komeina :)

  • Reply Anna Wednesday, May 28, 2014 at 22:53

   Haha, kiitoksia :)

 • Reply Taija Wednesday, May 28, 2014 at 23:02

  Pakko kommentoida vastaan tota laukkukommenttia. Mun mielestä sopii just hyvin musta laukku ja ketjut tähän kokonaisuuteen ja tällaiseen vähän “rokimpaan” tyyliin. Ei Chanel tarkoita sitä että pitäis olla joku toimistolookki tai juhlahepenet sen kanssa aina, päin vastoin kiva että yhdistetään ns. luksusta ja arkista!

  • Reply Anna Thursday, May 29, 2014 at 22:35

   AIVAN! Musta Chanelin 2.55 on muutenkin yksi rockimmeista laukuista :)

 • Reply Leppis Wednesday, May 28, 2014 at 23:44

  Tykkään ihan mielettömästi blogistasi, välittyy ruudun toisellekkin puolelle positiivisuutesi :)

  • Reply Anna Thursday, May 29, 2014 at 22:34

   Ihanaa kuulla, kiitoksia :)

 • Reply lion Wednesday, May 28, 2014 at 23:56

  Tosi kiva asu, tämmönen melko yksinkertainen, mutta silti tyylikäs :) Ja hei tosi sopiva huulipunaki siihen, kuvista jo katoin!

  • Reply Anna Thursday, May 29, 2014 at 22:34

   Kiitoksia kovasti! :)

 • Reply Venla Thursday, May 29, 2014 at 08:42

  Meillä koira kulkee autossa aina clipperin kopissa ja koppi tiukasti kiinni turvavyöllä. On kestänyt kovassa käytössä 6 vuotta ja ihan arjen pelastus! Kannattaa harkita tällästä vaihtoehtoa! Ihana asu muuten, ja aivan ihania koiria :)

  • Reply Anna Thursday, May 29, 2014 at 22:34

   Meillä siis matkustaa myös kopissa ja turvaköytettynä, mutta mä usein ajattelen vähän liian vilkkaalla mielikuvituksella, mitä noille voisi sattua :/

 • Reply Iina Thursday, May 29, 2014 at 10:50

  Haha, ihana Simba! Istuu niin kiltisti pyörän korissa :D Niin ja kiva asu! Vähän erilainen, mitä tässä blogissa on yleensä totuttu näkemään :)

  • Reply Anna Thursday, May 29, 2014 at 11:47

   Kiitoksia kovasti :) Ja joo, ihana pikku kaveri <3

 • Reply jopu Thursday, May 29, 2014 at 12:47

  Jooo, niin minun tyylinen asu!! Harmittaa kun omat mustat vahafarkut meni maalauskurssilla öljymaaliin. Ne käy aina ja kaiken kanssa + rakastan ruutupaitoja ja valkosia consseja. Tykkään <3 Ja on särmikästä.

  • Reply Anna Thursday, May 29, 2014 at 22:33

   Heiiii, maaliläikäthän tuo niihin vaan lisää edgeä!! :)

 • Reply karoliina Thursday, May 29, 2014 at 14:57

  Nää koirakuvat on aina parasta! Kauhee pentukuume tullu, kun Jedin kuvia katsoo, vaikka yks karvakorva jo kotona asustaa :D pitää itsekin kaivaa ruutupaita käyttöön pitkästä aikaa, oon ihan unohtanut sen olemassaolon. Ihana asu ja kivan rentoja kuvia :)

  • Reply Anna Thursday, May 29, 2014 at 22:32

   Haha, koiravauvat vaan on niiiin ihania! :) Ja kiitoksia!

 • Reply Sape Thursday, May 29, 2014 at 18:15

  Siis sun mielestä bussi on turvallisempi vaihtoehto koiralle kuin henkilöauto? :o Bussissa koira on sylissä ja vauhtia ei tarvi olla kuin parikymppiä kun äkkijarrutuksessa helposti lentää. Autossahan koira on kiinnitettynä (tavalla x tai y) ja vauhti saa olla jo aika kova että koiralle jotain pysähdyksessä käy.

  • Reply Anna Thursday, May 29, 2014 at 22:33

   Niin, kai siinä se ajatus on, että autossa siitä on itse vastuussa, kun taas bussissa ei. Koen kuitenkin bussikuskit itseäni varmemmiksi kuskeiksi. Lisäksi bussiin jos osuu jotakin tiellä, se ei ihan samalla tavalla siitä ota vahinkoa kuin henkilöauto. Tiedän, että tää on hölmö logiikka, mutta jotenkin siinä tuntee ihan eri varmuutta kun joku muu kuin minä ajan ja on niin isossa peltikorissa :D

 • Reply Julia Thursday, May 29, 2014 at 19:22

  Hei! Tämä ei nyt liity millään tavalla tähän postaukseen, mutta ajattelin kuitenkin kysäistä :)! En tiedä oonko onnistunut vain missaamaan mutta ootko kirjoitellut mitään tuosta toisesta kouluvuodesta? Itseäni kiinnostaa paljon päästä kyseiseen kouluun opiskelemaan muodin markkinapuolta ja kiinnostaisi millaista opiskelu on ollut toisena vuonna, millaisia aiheita ja tehtäviä olette tehneet?

  • Reply Anna Thursday, May 29, 2014 at 22:31

   Hahah, just kirjoitin tästä viimeisimmästä projektista postauksen :)
   teen varmaan jonku kouluvuoden yhteenvedon tuossa sitten kun koulu loppuu :)

 • Reply Krisse Thursday, May 29, 2014 at 20:54

  Voi taivas miten ihana postaus!!! Ja mitä kuvia :) ihanat pojat ja sä oot ihan valtavan kaunis! Sulle sopii punainen huulipuna todella hyvin.

  • Reply Anna Thursday, May 29, 2014 at 22:31

   Kiitoksia kovasti! <3

 • Reply Tia Thursday, May 29, 2014 at 20:57

  Tuli tosta koiran kanssa pyöräilystä mieleen että mua pistää vihaksi ne koiran omistajat jotka kuljettaa koiraa niin että ne itse ajaa pyörällä ja koira juoksee hihnassa vieressä. :/ mitä mieltä itse olet tästä?

  • Reply Anna Thursday, May 29, 2014 at 22:30

   Hmmm, no en mä oikeen tiedä. Meidät rääpäleet väsyis hulluna ja pelkään, että sotkeentuis hihnoilla jonneki pyörän alle. Mutta kyllä hyvin koulutettu iso ja urheilullinen koira varmaan saa siitä tosi hyvää liikuntaa, jos osaa mennä siinä oikeen. Simba (tai Jedi vielä pahemmin) todennäkösesti sais omasta hihnasta vaan hirttosilmukan aikaseks sellaisessa menossa. Mun mielestä pienten koirien ja isojen koirien kanssa on harrastuksissakin iso ero. Eihän noi koivillaan pärjäis siinä mitenkään :)

  • Reply Frida Monday, June 2, 2014 at 12:42

   Mulla on ainakin aikeena aloittaa pyöräily mun terrierin kanssa, se on niin vilkas ja energinen että juoksu lenkit mun kanssa ei saa sitä edes hengästymään, joten pyöräily on siitä hyvä. Mutta tottakai sekin pitää tehä koiran jaksamisen mukaan en mä tuhatta ja sataa pyöräile sen kanssa :D

 • Reply Iida Saturday, May 31, 2014 at 19:43

  Voi miten pikkuiselta Jedi näyttää tuolla korissa istuessaan! :D ♥ Ihana asu ja upeita kuvia myös! Mulla ei oo ollu tänään mikään paras päivä, mutta nää kuvat sai kyllä hymyn huulille. :)

  • Reply Anna Tuesday, June 3, 2014 at 19:49

   Ihanaa kuukla, se on tärkeintä!! Että voi blogilla ilahduttaa :)

 • Reply Maija Monday, June 2, 2014 at 11:46

  Todella toimiva, yksinkertainen asu! Ja koirat ovat (joka kerta) yhtä hurmaavia :-) Mun on ihan pakko kysäistä tuosta sun postauksen otsikosta, että onko se otettu jostakin biisistä ja jos on, niin mikä biisi kyseessä? Jotenkin heti kolahti nuo sanat!

  • Reply Anna Tuesday, June 3, 2014 at 19:53

   Kiitoksia!! :) se on biffy clyron many of horror :)

 • Reply Suvi Monday, June 2, 2014 at 12:53

  Aaaaw !ihana koira :) <333 ja toi chanel..unelmien laukku :)!

  • Reply Anna Tuesday, June 3, 2014 at 19:58

   Kiitos :)

 • Reply mirjami Friday, June 6, 2014 at 00:22

  Pakko laittaa viestiä kun näin veljekset pyöränkorissa. Mulla nimittäin koira kulki tosi pitkään vastaavannäköisessä pyöränkorissa. Sitten yks kerta sillä jäi kynsi tollaseen pieneen reikään jumiin ja se lähti kokonaan irti. Säikähti vissiin kun kynsi jäi jumiin ja repäisi tassun :( Ja mulla on aina ollu joku pyyhe korin pohjalla, mut ei auttanu sillä kertaa. Et tiedoksi vain, että näinkin voi käydä! Just tällä viikolla laitoin tilaukseen kunnon koiralle tarkoitetun korin missä on pehmusteet ja kaikki. :)

  Muuten kiva asu jälleen kerran! :)

  • Reply mirjami Friday, June 6, 2014 at 00:24

   Niin ja siis siitä tuli hirveesti verta & lääkärireissu & parin viikon siteen vaihto tassuun.

   • Reply Anna Saturday, June 7, 2014 at 21:47

    Joo, tota mäki pelkään :) Ei ne kumpikaan ikinä istu tuolla korissa oikeasti noin, eikä ylipäätään nykyään käydä juurikaan pyöräilemässä Simban kanssa missään :) Ihan kamalaa tollanen! :/

 • Reply lukija Monday, October 13, 2014 at 13:47

  Mitä mieltä olet kypärän käytöstä?

  • Reply Anna Monday, October 13, 2014 at 21:12

   Jos haluaa pitää päänsä ja henkensä, ehdoton kapistus :)

   • Reply lukija Monday, October 13, 2014 at 21:42

    Et kuitenkaan itse ainakaan kuvien perusteella käytä? Toisaalta Jos ei halua pitää päätä ja henkeä niin eihän siinä mitään :)

    • Reply Anna Tuesday, October 14, 2014 at 00:48

     Koska nämähän ovat tilannekuvia pyöräilystä, ei poseerattuja asukuvia.. Eiku :D

 • Reply lukija Tuesday, October 14, 2014 at 07:54

  :D
  No harva sitä pottaa oikeasti pitää. Ei pyöräily nyt niin vaarallista ole.

  • Reply Anna Thursday, October 16, 2014 at 18:32

   No on se aika vaarallista.

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post