Off to Antalya!!

Antalya_-_Hadrian's_GateANTALYAA KOHTI! Arvuuttelin tuossa viime viikolla kohdetta, jonne suuntaan tänään :) Lähes oikea arvaus tuli yhdeltä lukijalta, muuten arvattiin aika lailla väärin. Mutta olikin vaikea arvuuttelukuva. Tänään kuitenkin suunta otetaan kohti Antalyaa perjantaihin asti. Neljä päivää auringossa nautiskellen ja rentoutuen Turkin Antalyassa. Mä en oo koskaan ollut Turkissa, mutta ei ole mitenkään valtavasti nytkään tarkoituksena maata tutkia. Ajattelin viettää suurimman osan ajasta hotellin altaalla ja muutamalla tunnetulla näkyvyydellä kiertäen.

Muuten tarkoituksena on syödä hyvin ja lukea paljon :)

Lukemisesta puheen ollen, tässä postauksessa tarjoamani lukijakoodi e-kirjoihin päättyy huomenna ja ylihuomenna! Jos siis kirjoille on vielä tarvetta, niin nyt on viimeinen hetki niitä ostaa puoleen hintaan! :)

0

You Might Also Like

27 Comments

 • Reply Jaana Sunday, April 6, 2014 at 22:23

  Oi, suurella mielenkiinnolla odotan postauksia Antalyasta. Ollaan miehen kanssa menossa sinne rakkauslomalle kesäkuun alussa

  • Reply Anna Monday, April 7, 2014 at 12:38

   Kiva kuulla! :)

 • Reply Nomi Sunday, April 6, 2014 at 22:29

  Mää en tykännyt Turkista yhtään, ei oo vaan mun paikka. Toki Turkistakin löytyy varmasti muuta kuin ne todella röyhkeät kauppiaat, suomalaiset Heikin baarit jne, mutta hirveän hyvä fiilis maasta ei kyllä jäänyt :D

  • Reply Anna Monday, April 7, 2014 at 12:38

   Njoo, me ei ehkä ihan tollasella lomalla muutenkaan olla :) Tarkoituksena on vaan maata tässä altaalla mahdollisimman paljon, kiertää vanha kaupunki ja muuten vaan nauttia säästä :) Sääloma, ei kohdeloma, jos niin voi sanoa :)

 • Reply maria Sunday, April 6, 2014 at 22:53

  moi! uskollinen lukija jo vuodesta 2011 ilmottautuu :) Selailin noita vanhoja aussipostauksia ja bongasin tollasen hupparin joka sopisi täydellisesti mun tyyliin! (http://www.rantapallo.fi/mungolife/2011/08/27/neiti-enkelisiipi/) tossa linkki siihen postaukseen, omistatko ko. vaatteen viela? Jos omistat, niin suostuisitko myymaan sen? (ja postittamaan saksaan/ mahdollisesti suomeen) Laita mailia jos onnistuu, oon valmis maksamaan siita hyvin :)

  Sormet ristissa odotellaan vastausta..:) Ihanaa kevatta!

  • Reply Anna Monday, April 7, 2014 at 12:38

   Tuo on itse asiassa huutiskasassa odottamassa myyntiä :) Olepas siis valppaana tässä lähiviikkoina :)

 • Reply nelli Monday, April 7, 2014 at 01:24

  turkissa on niin hyvää ruokaa aaaah. pari kertaa käyny Cesmessä ja tykkäsin paljon!:) hyvää reissua aurinkoon!! nauti tänki duunarin puolesta!

  • Reply Anna Monday, April 7, 2014 at 12:36

   Kiitoksia kovasti ja I intend to! :)

 • Reply Nina Monday, April 7, 2014 at 08:51

  Ahh mä rakastan sun matkapostauksia!! :D Niistä tulee aina niin ilonen ja hyvä fiilis! Ainoona miinuksena niissä on se et alkaa tekeen hirveesti itekki mieli matkalle :D Mut joo hyvää matkaa, minä jään ootteleen sun postauksia :)

  • Reply Anna Monday, April 7, 2014 at 12:36

   Voi miten ihana kuulla, kiitoksia kovasti :)

 • Reply moi Monday, April 7, 2014 at 10:28

  Hei ihanaa lomaa!! :) Ps. muistelin että etkös joskus puhunut että maat joihin et missään nimessä koskaan tule astumaan, ovat Bulgaria ja Turkki? :D

  • Reply Anna Monday, April 7, 2014 at 12:36

   Niin se mieli vaan muuttuu :)

 • Reply olyah Monday, April 7, 2014 at 13:57

  Hyvää lomaa sinne! Mä oon kans kaverin kanssa kesällä lähdössä antalyaan, kerro sit mitä tykkäsit :) en ole kyllä koskaan käynyt turkissa, onneks kaveri on natiivi, niin tietääpähän parhaimmat paikat ja menot:)

  • Reply Anna Monday, April 7, 2014 at 16:03

   Voi miten ihanaa, että pääset reissuun natiivin kanssa! Silloin saa aina niin paljon enemmän irti! :)

 • Reply mariaa Monday, April 7, 2014 at 16:46

  Moikka! Muistan kans postauksen jossa sanoit, ettet koskaan aio Turkkiin matkustaa. Mutta kun nyt kerran matkustat niin toivon, ettet tuomitse maata Antalyan perusteella. Itse olen ollut Turkissa eri paikoissa kymmenisen kertaa ja Antalya oli ehdottomasti eniten perseestä. Säälomallehan sinne itsekin olen aina matkustanut, mutta Turkista löytyy paljon kauniimpiakin paikkoja ja erityisesti rantoja (siihen rantalomailuun) kun mitä Antalyassa pääset näkemään. Mutta toivottavasti saat nauttia auringosta ja lämmöstä! Sitä täällä Suomessa kaivataan :)

  • Reply Anna Tuesday, April 8, 2014 at 20:13

   Harmi, etten saa maata tuomita Antalyan perusteella, itse olen nimittäin viihtynyt täällä erittäin hyvin :D

 • Reply Nora Monday, April 7, 2014 at 19:12

  Oikein paljon tervetuloa mun kotikaupunkiin :) Mulla on menyt ihan ohi tommonen arvuuttelupostaus, olisin salamana tunnistanu kyl! Valitsit niin oikean kaupungin Turkissa, tähänkin aikaan vuodesta saa täydellisesti yhdistettyä auringonoton ja shoppailun! Ja täällä ei tod ole pelkoa mistään Heikin baareista :D Vanhan kaupungin alue on ainoa missä joutuu vähän huutelua kuuntelemaan, muuten saa olla todella rauhassa! Kannattaa ehdottomasti mennä Terracityyn shoppailemaan, ehkä myös MarkAntalyaan :) Missä päin teijän hotelli on?

  • Reply Anna Tuesday, April 8, 2014 at 20:06

   Me ollaan Hotelli SU:ssa, jollain K-alkavalla paikalla, mistä en vieläkään osaa vääntää oikeen sitä :D Saati siis muistaa näin äkkiseltään :)

 • Reply jepu Monday, April 7, 2014 at 20:24

  Oi Turkki on kyllä aivan mahtava maa, varsinki Istanbul ja ei niin tunnetut kaupungit. Antalyan ja Alanyan turistirysistä en tykkää kylläkää
  .. mutta ruoka on kaikkialla hyvää ja ihmiset oikein mukavia!:) ihanaa lomaa!

  • Reply Anna Tuesday, April 8, 2014 at 20:05

   Istanbuliin mun on vielä joskus päästävä, mutta tällä kertaa enemmän löhöreissu kyseessä :)

 • Reply M Tuesday, April 8, 2014 at 01:22

  AAA! Antalya on ihana rantoineen päivineen, mut kannattaa varoa niitä halpalaukkujen myyjiä. Tulevat helposti TODELLLA IHOLLE, itse olin siellä hädin tuskin 16-vuotiaana ja vähän ahdisti kaikki se huomio… Jos jotain vinkkejä voisin laittaa niin kannattaa yrittää etsiä autenttinen meze-paikka (meze = turkkilainen versio tapaksista). Antalyassa se on aika hankalaa ja vaatii aika kauas biitsiltä vaeltamista mutta palkitsee! Kala siellä on yleensä tosi hyvää, tosin taas ne ihan rannan lähellä olevat paikat tarjoavat helposti turisteille ylihintaista ja huonoa safkaa. Kävin vasta Istanbulissa ja sain Galatan sillan alla (= suosituimpia turistipaikkoja) mikrolämmintä safkaa kun taas sisämaassa pikkaisen räkäisemässä paikassa eteeni kiikutettiin ihan tuore ahven <3

  Eli: ehdottomasti kauemmas turistimestoista ja rannasta jos haluaa hyvää turkkilaista ruokaa!! Ja mun mielestä ruoka on tärkeimpiä juttuja matkailussa heh, siksi sanon tämän…

  • Reply Anna Tuesday, April 8, 2014 at 20:02

   Kiitoksia kovasti vinkeistä, täytyy ehdottomasti maistella tuota mezeä vaikka huomenna :)

 • Reply M Tuesday, April 8, 2014 at 01:24

  Pakko korjata äskeistä: kirjoitin vahingossa ahvenen, vaikka kyseessä oli sinikala :)

 • Reply Jenna Wednesday, April 9, 2014 at 01:46

  No oho, itsehän asun Antalyassa ja tosi kiva, että oot viihtynyt. Rakastan Antalyaa, koska tää on todellakin myös paikallinen kaupunki ja Laran turistirannat on suht kaukana kaupungista. Asun onneksi paikallisten alueella jossa kaikki on halpaa ja autenttista :) Nauti Antalyasta!

  • Reply Anna Wednesday, April 9, 2014 at 10:17

   Kiitoksia, aion tehdä näin! :)

 • Reply j Wednesday, April 9, 2014 at 07:37

  oi antalya on kiva paikka! Pakko suositella yhtä ravintolaa, minkä nimee en kyllä muista, mutta se sijaitsee ihan vanhan kaupungin päässä na siitä on ihanat näkymät merelle. Ravintolalta lähtee portaat satamaan, ja se on lasitettu osittain.
  Mutta siellä on käyt useasti syömäss ja sillon ainakin sai todella hyvää ruokaa sieltä. :-)

  • Reply Anna Wednesday, April 9, 2014 at 10:16

   Hahahah, no nyt on sen verran hankala suositus, että jäänee kokematta, ellei vahingossa löydy :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post