Flash sale

* Postaus toteutettu yhteistyössä Nelly.comin kanssa ja sisältää tuotesijoittelua * ezgif-saveNyt on Nellylla supermyynti huomiseen klo 11.00 asti, joka kannattaa hyödyntää!! Yli 50 euron ostoksesta lähtee -15 % tilauksesta, ja yli 100 euron ostoksesta lähtee -25 %!! Kuvaa klikkaamalla tai TÄSTÄ pääsee kamppikseen! :)

Tässä vähän omia suosikkejani uutuuksista:

Desktop1. Kauniinvärinen maksimekko / 2. Supertrendikäs farkkuhaalari / 3. UPEA valkoinen jumpsuit (viimeksi tätä ei ollut kuin pieniä kokoja, nyt oli pakko tilata tuo M kokeiluun) / 4. Raitapaita 100 % puuvillaa / 5. Tyylikäs navy bleiseri / 6. Kauniinvärinen kukkamekko / 7. Leopardimekko ihanassa mallissa ja värissä / 8. Nahkatakki kivoilla tikkauksilla / 9. Harmaa drapeerattu mekko / 10. Pitsisomisteinen upea kimono / 11. Harmaa ihana siipipaita / 12. Leopardimekko rennossa mallissa

0

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Essiiij Tuesday, April 1, 2014 at 08:33

  Ihana uus banneri! Niin söpö ja tyttömäisen romanttinen :)

 • Reply Henni Tuesday, April 1, 2014 at 10:30

  Kiitos vinkistä! Oli pakko laittaa tilausta menemään. Ihanaa että kerrot aina näistä hyvistä tarjouksista kun ei itse tulisi kateltua päivittäin Nellyn yms sivuja. Monet ajattelee negatiivisesti mainonnasta blogissa mutta minusta se on aivan mahtava juttu että joku jonka blogia kumminkin luet päivittäin vinkkaa tällaisista alennuksista ja ne ei mene ohi :) Ja pakko sanoa että nuo sinun vaatekollaasit on hyviä ja hyödyllisiä. Huomaa että käytät niihin aikaa. Kaikki eivät viitsi…

  • Reply Anna Wednesday, April 2, 2014 at 00:36

   Tosi ihana kuulla, kiitoksia :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post