You Might Also Like

48 Comments

 • Reply Anna Monday, March 3, 2014 at 23:04

  I like hear you talking, even when I don’t understand anything. :) looking forward to see more videos of you!

  • Reply Anna Tuesday, March 4, 2014 at 20:25

   Haha, nice to hear :)

 • Reply samson Monday, March 3, 2014 at 23:46

  oot ihana (:

  • Reply Anna Tuesday, March 4, 2014 at 20:24

   Kiitos :)

 • Reply linnea Tuesday, March 4, 2014 at 00:02

  eiihh ihanaa teit tälläsen :D oon yks niistä inisijöistä joka on toivonu näitä videoita aina haha! joku päivitetty meikkipostaus (tietty) vois olla kiva, sitte just joidenki tän hetkisten lempijuttujen esittelypostaus, tai joku myday-video jos jaksaisit kuvaa eri tilanteista päivän aikana :)

  • Reply Anna Tuesday, March 4, 2014 at 20:29

   Hahahahha, ei oo yhtään inisemistä, kivahan se on kuulla, että joku haluaa mun juttujani kuunnella :D

 • Reply Ansku in Ireland Tuesday, March 4, 2014 at 02:26

  Toii nalleasu on upee! Vaikka meillä on yllättävän lämmin talo irlantilaiseksi taloksi niin voisin hyvin kuvitella että tohon olis ihana hukuttautua :) mäkin olin bäkkäreiden keikalla olisko ollu 05 ja fiilistelin omaa nuoruutta. Fun times!!

  • Reply Anna Tuesday, March 4, 2014 at 20:24

   Hahha, mä olin sillon -99!! En malta odottaa, tässä on välissä mennyt kuitenkin jo melkein 15 vuotta :)

 • Reply Karo Tuesday, March 4, 2014 at 05:57

  Hauska idea tää videoviikko! Näitä on aina tosi kiva katsoa:)

  • Reply Anna Tuesday, March 4, 2014 at 20:23

   Kiva kuulla, kiitos :)

 • Reply Maria Tuesday, March 4, 2014 at 06:43

  Ihanaa että päätit lähteä Kapkaupunkiin! <3 Äääh, vietin siellä lähes puoli vuotta viime vuonna ja hirveä ikävä takaisin! Jos ootte vklopun yli kaupungissa, niin kannattaa mennä lauantai aamuna The Old Biscuit Mill -nimiseen markkinapaikkaan (Woodstock/Salt Riverillä). Siellä pidetään joka lauantai ihan hillittömmät ruokamarkkinat missä on ruokaa ympäri maailmaa, kahvia, drinkkejä sekä paikallisten suunnittelijoiden vaate-, laukku- ja korukojuja ynnä muita aivan ihania pikkuputiikkeja mistä löytyy mitä ihanimpia tuliaisideoita (ei mtn tavallista turistikamaa vaan tosi paljon uunikkeja juttuja!) SUOSITTELEN! Ja menkää melko aikasin aamusta sillä se on yleensä myöhemmin päivästä ihan täynnä. Ja sit yksi ehdoton ravintolavinkki: Kloof Street House, osote Kloof Street 30 – aivan super ihana ja kaunis ravintola!! Niin ihana sisustus ja ruoka on taivaallista!! Kannattaa ehdottomasti mennä, yks suosikkiravintoloistani!! Ja yksi päivä kannattaa varata viinitilojen kiertelyyn – satumaisen kauniita! Teille tulee varmasti huippureissu! :)

  • Reply Anna Tuesday, March 4, 2014 at 20:32

   Kiitos näistä vinkeistä, on varmasti paikallaan! :)

 • Reply heidi Tuesday, March 4, 2014 at 07:51

  Bäkkäreitä lämmittelemässä on mahtava Redrama! Jos ei oo vielä tuttu nimi (ja ei taida kyllä kuulua varsinaisesti sun pitämiin genreihin perinteisesti), pistä korvan taakse. Huikea biisintekijä ja esiintyjä!

  • Reply Anna Tuesday, March 4, 2014 at 20:22

   Oon itse asiassa muutaman kerran nähnyt, mutta täytyypä nyt yrittää ehtiä sekin sitten kuulemaan :)

 • Reply Hannna Tuesday, March 4, 2014 at 08:46

  Moikka!

  Mulle tuli hyvä mieli kun katoin tän videon, puhut jotenkin rauhoittavasti ja pohtivasti!! :D
  Ei muuta, oli pakko vaa kertoa.. :)
  Mukavaa päivää, tee ihmeessä videoita aina kun siltä tuntuu :) terkkuja sydneystä!

  • Reply Anna Tuesday, March 4, 2014 at 20:22

   Hahah, kiva kuulla, kiitoksia :)

 • Reply Anna Tuesday, March 4, 2014 at 10:37

  Miten sä pystyt katsomaan jotain sarjaa ja samalla tehdä kouluhommia? :D

  • Reply Anna Tuesday, March 4, 2014 at 20:21

   Ku oon nähny noi jaksot :D En osaa keskittyä hiljaisuudessa, vaan tarviin taustamölinää :D

 • Reply Nella Tuesday, March 4, 2014 at 13:42

  Ihana idea tämä videoviikko!

  • Reply Anna Tuesday, March 4, 2014 at 20:20

   Kiitoksia! :)

 • Reply Mirka Tuesday, March 4, 2014 at 15:28

  Moi! Ensinnäkin tosi söpö video, oot niin suloinen! Itsekin on tullut vietettyä koko päivä semmatyötä vääntäen ja HIMYM taustalla pyörien… Olis super siistii jos tekisit jonkun videon osittain englanniks tai venäjäks :) Kaikkea hyvää sun loppuviikkoon Anna !

  • Reply Anna Tuesday, March 4, 2014 at 20:17

   Haha, kiitoksia kovasti :) Ja laitan harkintaan :)

 • Reply henssuuu Tuesday, March 4, 2014 at 16:08

  Heii, mistä tuo sun nallepuku (onko siinä siis erikseen huppari ja housut?) on? Näyttää niiiin mukavan rennolta ja pehmeältä ja ihanalta, että oon ihan kateellinen ja haluaisin itelle samanlaisen! :D

  • Reply Anna Tuesday, March 4, 2014 at 20:15

   Ei siis ihan jumpin on kyseessä :) Ja se on Nextistä :)

 • Reply Pympe Tuesday, March 4, 2014 at 17:21

  Haluun,haluun nähä ne kengät! Esittele ne jossain tämän viikon videopostauksessa!?

  • Reply Anna Tuesday, March 4, 2014 at 20:14

   Hahahah, ihana kommentti :) Tulee ihan pian ;)

 • Reply Joku Tuesday, March 4, 2014 at 17:39

  Kannattaa ehdottomasti käydä pöytävuorella kap kaupungissa!

  • Reply Anna Tuesday, March 4, 2014 at 20:14

   Kiitos vinkistä :)

 • Reply Emppu Tuesday, March 4, 2014 at 22:20

  Kiva kuulla sun rupattelua, olet niin aito ja sydämellinen! Kyllä ihminen on kaunis kun se on onnellinen (olet toki muutenkin). Olisi kiva nähdä “follow me around” -tyyppinen video päivästäsi. Ihanaa viikkoa sinulle!

  • Reply Anna Wednesday, March 5, 2014 at 01:17

   Kiitoksia kovasti :) Tuollaisen toteuttaminen voi olla vähän liian hankalaa :/

 • Reply Maria - Petite Living Tuesday, March 4, 2014 at 22:58

  Hihii, kivaa höpöttelyä ja iiiihana nalleasu! :) Kap-kaupunki on varmasti upea paikka! Etelä-Amerikkaa myös suosittelisin kovasti ja Buenos Aires taisi ollakin listallasi. Argentiina on kuitenkin Etelä-Amerikan maista kaikkein “eurooppalaisin” joten jos haluaa nähdä vielä enemmän erilaista meininkiä niin kovasti suosittelen esim. Perua ja sitten sitä Brasiliaa! :) Perusta ei toki rantaa niin kovasti löydy (ainakaan sellaisia paratiisirantoja), mutta Machu Picchu, Nazcan linjat, Colca-kanjoni ja Huarazin jäätiköt ovat todella upeita luonnonnähtävyyksiä! Kaupunkina taas Sao Paolo ja Rio ovat upeita, mutta rikollisuus aika korkeaa molemmissa, että varovainen kannattaa olla (nimim. ohut hopeinen ketju vetäisty kaulasta mopovarkaan toimesta kadulla.) Molemmista kaupungeista pääsee suht helposti myös esim. Iguassun putouksille ja tietysti Amazonille, joka aivan kertakaikkisen upea kokemus! :) Mikäli Venezuelassa poliittinen tilanne ei olisi niin kovin karu ja rikollisuus niin korkealla, niin suosittelisin Venezuelaa myös täydestä sydämestä! Upeita paratiisirantoja, sademetsää, enkelin putoukset, Karibia, vuoristoa… Sinne en kyllä tosiaan valitettavasti lähtisi (varsinkaan kun olet hyvin selvästi Eurooppalainen ulkonäöltäsi), sillä jopa minua on varoitettu sinne matkustamasta viime vuosien aikana, vaikka olenkin siellä nuorempana asunut :(

  Ahh kyllä matkustaminen on aina yhtä ihanaa! :) Täällä on edessä reissu Québeciin keväällä moikkaamaan tuttuja ja sitten toivottavasti ensi vuonna unin spring breakin aikana Ausseihin ja Indonesiaan moikkaamaan vaihtarikaveria :)

  Maria

  • Reply Anna Wednesday, March 5, 2014 at 01:19

   Voi, kiitoksia hyvistä vinkeistä :)

 • Reply Eeva Tuesday, March 4, 2014 at 23:24

  Voiii ihanaa, videoviikko! Oon jotenki ihan ottanu sut esikuvakseni elämässä ja ihana nähdä sut videolla silleen luonnollisesti :D Sää teet sitä mitä haluat ja mistä unelmoit, ja esim seki, että kävit oikiksessa monta vuotta, niin rohkeesti vaan vaihdoit täysin alaa, koska se tuntu enemmän omalta jutulta. Ja itsekki tykkään tosiaan hulluna matkustelemisesta, kuten säkin, mulla menee vaan hiukkasen kauemmin kerätä rahaa niihin ku sulla eikä tuu nähtyä niin paljoa maailmaa, mut nautin sitä todella :) Kiitos vielä IHANASTA blogista! Poikakaverikin saanut sun blogista osan, ku aina höpötän tästä :D Se kyselee, että no mitäs mungoannalle tänään kuuluu :D

  • Reply Anna Wednesday, March 5, 2014 at 01:17

   Voi miten ihana kommentti, kiitoksia kovasti! Ja terkut poikaystävälle! :)

 • Reply [email protected] Wednesday, March 5, 2014 at 00:01

  Keksin hashtagin #throwbackmungo :D Tulee jotenki mieleen ensimmäinen blogisi, jossa teit enemmän videopostauksii, nostalgiaa :)

  • Reply Anna Wednesday, March 5, 2014 at 01:16

   Hahahah, sekin sopisi :D

 • Reply Riiri Wednesday, March 5, 2014 at 02:40

  Jee videopostauksia! En yleensä jaksa kattoa videoita ees, mut oot tolleen höpöttäen niin sydämellisen oloinen ja sulla on miellyttävä ääni, niin kattoo mieluusti. :) Ehkä kaikkien sun hatereidenkin kannattais kattoa näitä, karisee varmaan aika nopeesti mielikuvat “ylimielisyydestä” ym näiden myötä. Vaik no, tuskin se siihen vaikuttais, jos on päättänyt jostain naurettavasta syystä vihaa jotain ihmistä, niin ehkä sitä on vaikee tiputtaa. No mut joo enivei, kivaa! :)

  • Reply Anna Wednesday, March 5, 2014 at 18:42

   Hahha, kiitoksia, tosi kiva kuulla :) Ja no, toivottavasti jonkun mielipide muuttuu, teksteistä on aina niin vaikea hahmottaa äänensävyjä tai mitään muutakaan :)

 • Reply NENNNA Wednesday, March 5, 2014 at 09:20

  Ihana nalleasu! :) ja voi miten ihana tyttömäinen ääni sulla onkaan! :)

  • Reply Anna Wednesday, March 5, 2014 at 18:41

   Hahahha, kiitoksia kiitoksia :)

 • Reply Kat Wednesday, March 5, 2014 at 10:47

  Tossa lopussa huomasin hymyilleeni koko videon ajan. Kiitos, tää oli ihana ja piristi päivää! :)

  • Reply Anna Wednesday, March 5, 2014 at 18:21

   Oiii, kiitoksia :)

 • Reply NN Thursday, March 6, 2014 at 12:12

  Hihiiiihihih, pari päivää enää! Ja sit.. BÄKKÄRIT <3 En kestä, nään ne ekaa kertaa ikinä. Hajoon varmaan, kun nään AJ:n, se oli mun lemppari sillon joskus 6-vuotiaana ;) Kiva video, lisää odotellessa!

  • Reply Anna Saturday, March 8, 2014 at 17:52

   HAhahha, mä näin itse asiassa AJ:n areenan parkkihallin takana jo ennen keikkaa :D Sä oisit varmaan juossu seoten sinne? :D

   • Reply NN Tuesday, March 11, 2014 at 11:07

    SIIS MITÄ?! Siis missä mä olen ollut sillon……. Voi tätä elämän epäreiluutta, ei siellä ketään tietysti enää sillon näkyny, kun me ajettiin parkkiin. Luultavasti olisin juossu pää kolmantena jalkana paikalle, tai sit pyörtynyt siihen paikkaan, who knows, mutta VOI ETTÄ mä olen niin kateellinen :D

    • Reply Anna Wednesday, March 12, 2014 at 13:52

     HAhhah, joo, ajoin sisään vähän sellaisella :o -ilmeellä :D

     • NN Thursday, March 13, 2014 at 11:00

      Ehkä toisaalta ihan hyvä, etten herraa nähnyt.. Olisin varmaan vetänyt sen lippu-ukon kumoon tai ajanu päin seinää. Tyydyn kohtalooni :D

     • Anna Thursday, March 13, 2014 at 19:20

      HAhahah, perus :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post