Lauantai

Ihanaaaa, viikonloppu!!

Sai nukkua pitkään, herätessä ei ollut mihinkään kiire ja päivän suunnitelma on ottaa rennosti :) Käytiin eilen Annikan kanssa iltasalilla, ja tänään olisi tarkoitus käydä hieman harrastamassa retail therapya. Mielikin on jotenkin paljon tyynempi. Kun sain jotenkin kirjoitettua tuosta aikataulutus-ahdistuksesta blogin puolelle, tuntui kuin olisi tippunut heti suurin osa murheista harteilta, ja elämä on heti jotenkin kivempaa. Sain kyllä eilisestä tutorialistani tosi hyvät pisteet ja mun projekti-idea sai muutenkin oikein mukavan vastaanoton, mikä osaltaan tietty vaikutti stressiin. Illalla mieli kirkkaana järjestelin jääkaapin järjestykseen ja jynssäsin keittiötä. Mun olotilan voi helposti mitata sillä, miten siistiä mun kotona on. Jos mä en jaksa siivota tai kotona on vähän sinnepäin meininki, on jotain selkeesti painamassa ajatuksiani. Hullu pakkomielteinen nainen, mutta minkäs itselleen voi. Kun koti on järjestyksessä, on mielikin :) Eilen tuntui olo taas aikaansaavalta itseltäni jo enemmän, vaikka mitään uutta ei olekaan tapahtunut. Kirjoitin vain ajatukseni auki tänne. Kyllä tämä blogi vaan on mulle positiivisten ajatusten ja terapiahetkien tyyssija.

IMG_9491

IMG_8081

Positiivisesta ilmapiiristä päästään muuten siihen, että jatkossa kaikki negatiivinen lätkäkommentointi menee suoraan roskakoriin. On se kyllä käsittämätöntä, että kun ihminen, bloggaaja ja vieläpä naispuolinen sellainen, kertoo mielipiteestään jääkiekkoilijoista, toisilla mopo karkaa täysin käsistä. Minä en ole ketään haukkunut, vaan olen minun omassa blogissani omana mielipiteenäni ilmaissut pitäväni pelaajana enemmän toisesta. Tämä toimii joillekin oikeutena ilmoittaa bloggaajalle tämän olevan “tyhmä ämmä”, näin kesyimmässä esimerkissä ja samalla syöttää kommentteihin niin rasismia kuin sovinismiakin. EN oo koko vuonna joutunut laittamaan yhtä paljon kommentteja roskikseen kuin eiliseen postaukseen. Käsittämätöntä. Lätkäasioista kirjoitan jatkossakin. Mun 20-vuotinen harrastukseni kun on mulle aika läheinen. Jatkossa en kuitenkaan julkaise yhden yhtä negatiivista kommenttia asian tiimoilta. Jokaisen tuollaisen olisi hyvä hetki katsoa nyt peiliin ja vähän miettiä omia toimiaan. Minä en ole väittänyt olevani ammattikolumnisti, joka kirjoittaa viiltävää ammattitaitoista analyysiä jääkiekosta. Minä olen fani, joka on seurannut parikyt vuotta ko. lajia, ja kirjoitan minun mielipidettäni asiaan minun omassa blogissani, jota kenenkään ei tarvitse lukea :) On se piruvie jännä, että kaikilla muilla saa kyllä olla mielipide jääkiekosta, paitsi bloggaajalla. Ja kaikki muut saavat sen ilmaista henkilökohtaisesti bloggaajan kimppuun hyökäten. Mutta bloggaajahan ei sitä saa ilmaista edes laittamalla pelaajia paremmuusjärjestykseen.

Vihaajille sanon, että kiitos. Kiitos kaikesta. Jatkuvasta motivaatiostanne minua olemaan parempi ihmisenä kuin te. Jatkuvista ansiotuloistani, joita jatkuvasti minulle kerrytätte, ja joilla voin elää unelmien elämää. Ja jatkuvasta muistutuksesta siitä, että mun elämä on upeeta ja mulla menee niin paljon paremmin kuin monilla muilla. Teidän pahantahtoinen tsemppinne on korvaamatonta! Venäjällä on sellainen taikauskoinen uskomus, että kun ihmisestä ajattelee paljon pahaa, hän menestyy paremmin. Kokeisiin / tärkeisiin tilanteisiin mentäessä usein huikataan “ajattele musta pahaa / kiroa mua” jne. jotta menestyisi. Jos mua hetkauttaisi yhtään vihaajien kommentointi, en olisi näin leveästi hymyillen ja menestyksekkäästi tehnyt tätä Suomen huipulla jo vuosia. Olen itse asiassa mielelläni vihattu. Sen verran taikauskoinen olen kuitenkin, että uskon sen ajavan mua eteenpäin menestykseen :) Ette anna mun valahtaa mielenkiinnottomaksi ja turhaksi, unholaan. Mä pysyn aina pinnalla kiitos teidän keskustelupalstojen salaliittoteorioiden, päättömien juorujen ja skandaalinkäryisten väitteiden. Saan vuodesta vuoteen tehdä mitä haluan, teidän avullanne ja effortillanne. Kiitos siis siitä.

IMG_9489IMG_8078

Vielä isompi kiitos kuitekin kaikille teille ihanille lukijoille :) On ollut ihanaa lukea kommenttejanne tuohon aikaansaavuus -postaukseen. Tsempeillä on ollut mulle tosi tärkee merkitys ja ollut mukava kuulla, että olen voinut olla avuksi joillekin muille samassa tilanteessa oleville. Kuten moni teistäkin sanoi, pikkujutuistahan tuo lähtee. Eilen järjestelin kotona levällään olevat asiat, kävin pahasti perässä laahaavat laskut läpi ja vastasin kiireisimpiin meileihin. Nukuin myös päikkärit ja lakkasin kauniiksi kynnet. Korkkasin myös superkalliit, mutta maailman herkullisimmat tryffelit. Tasapainottamaan tuota “suorittamista”. En vieläkään keksinyt lääkettä syöpään, mutta sain enemmän tehtyä kuin monena muuna päivänä tänä vuonna. Ja ennen kaikkea sain sen tehtyä niin annamaisella otteella, tehokkaasti ja järkevästi.

Olo on tänään ollut siis mitä mainioin :) Vielä on tehtävää kyllä helkkaristi. Pitäisi aloittaa tuon projektin kirjoittaminen, pestä pyykkiä, siivota kylppäri, käydä läpi työasiat, tehdä se to do -lista, vastata kasaan meileihin, ottaa kiinni parin kuukauden kirjanpito ja vaikka mitä. Ja työtehtäviäkin on hillitön määrä rästissä. Mutta tänään en mitään noista aio tehdä. Tänään mä aion olla hyvillä mielin vapaalla ja suunnata ulos asunnosta nauttimaan auringonpaisteesta ja kiertelemään hieman kaupoille ja syömään jotain herkullista. On viikonloppu, ja annan itselleni nyt aikaa olla vapaalla ja rentoutua. Ajattelin jopa jättää puhelimen kotiin. Huomenna ajattelin aloittaa päiväni käymällä salilla, uimassa ja saunassa ja illalla mennään leffaan. Siinä välissä on hyvä kellottaa monta tehokasta työtuntia, ennen kuin uusi viikko alkaa. Rento ja rauhallinen viikonloppu siis tiedossa. Ihanaa!

IMG_6887

Ihanaa lauantaita kaikille iloisille kaunokaisille ruudun toisella puolen! :)

0

You Might Also Like

111 Comments

 • Reply Olyah Saturday, February 22, 2014 at 15:40

  Mä eilen luin sun postauksen kommentteja ja luin joitain pahimpia kommentteja ääneen poikaystävälle ja tultiin kyllä siihen tulokseen, että ihmiset on sekopäitä.. Hyvä, että sulla on niin vahva tahto ja itsetunto, että kestät tollaset :)

  Ja asiasta kukkaruukkuun, miten noi sun hiukset on tollaset??? Ei mun kiharat ainakaan pysy noin kivasti, ne suoristuu viimeistään tunnin sisään..

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 21:00

   Joo, välillä itsekin täällä ihmettelee :D Ja jos otat huomioon, että te ette ees nää pahmipia, nii kelatkaa mun pahimmat uskonmenetykset ihmiskuntaan :D

 • Reply jennymerica Saturday, February 22, 2014 at 15:56

  siis sun tukka on _mielettömän_ upea! miten ihmeessä tollasen saa aikaan? kaikinpuolin upea! ja btw, musta on ollu superhauska lukea sun jääkiekko päivityksiä kun oon ite samanlainen jännittäjä noissa peleissä, muutenkin näitä postauksia luetessa viisastunut aina enemmän tai vähemmän jääkiekosta :D

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 21:01

   Voi kiitoksia :) Foliopaplarit vaan päähän ja harjaa auki :) Ja sitten puristele auki niitä :)

 • Reply Heidi Saturday, February 22, 2014 at 15:58

  Ihan vaan tälleen off topic, mutta sun hiukset on kyllä ihan uskomattoman ihanan näköset tossa jälkimmäisessä kuvassa! :) Olikos sulla nyt pidennykset, vai ootko kasvattanu pitkäks? Ei sulla oo antaa mitään hyviä vinkkejä super-hyper-hoitavista hoitiksista, joilla torjua repsottavia latvoja?

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 21:02

   Voi kiitoksia :) On pidennykset joo :) Mä käytän vaan Label M:n tuotteita, ne on musta tosi hyviä :) Ja niiden Intensive Mask on ihan mahtava!!<3

 • Reply Karo Saturday, February 22, 2014 at 16:07

  Tuo haters-kohta tassa postauksessa oli kylla niin hyva, etta taytyi laittaa kommenttia vissiin ekaa kertaa ikina. Alotin lukemaan sun blogia sen takia, kun sita parjattiin niin paljon just jossain av:lla (mita joskus kayn huvikseni selaamassa :D ) ja vaikka toisaalta ymmarran mista ihmiset valittaa, niin oon itseasiassa tykastynyt paljon sun asenteeseen! kaikkia ei voi koskaan miellyttaa ja loppupeleissa tama on sun blogi, joten teet kuin parhaaksi naet. Ihanaa, etta otat sen negatiivisen energian mita jotkut sulle syytaa ja kaytat sita motivaationa menestya viela enemman- that’s how it should be done!

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 21:04

   Hahahah, näinhän se menee :) Kiva kuulla, että olet viihtynyt ja toivottavasti viihdyt jatkossakin :)

 • Reply IraCassandra Saturday, February 22, 2014 at 16:12

  Ihanaa että sulla on jo parempi mieli :) Ja niin ymmärrän sua koska mulla on ihan sama; jos koti on sekaisin ja sotkuinen mua ahistaa ja tuntuu etten pysty ajattelemaan kunnolla! Siisti koti, kirkas mieli :) Rentouttavaa viikonloppua ja toivotaan että Leijonat nappaa pronssin!

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 21:03

   Näinpä juuri :) Kiitoksia ja niinhän siinä kävi! :)

   • Reply IraCassandra Sunday, February 23, 2014 at 22:07

    Hihii, niin kävi, olipa hienohieno peli!! :)

    • Reply Anna Monday, March 3, 2014 at 15:46

     Niinpä!! :)

 • Reply Jannna Saturday, February 22, 2014 at 16:13

  En seuraa lätkää, enkä ole lukenut postauksen kommentteja, mutta tuli vaan mieleen, että tällä logiikalla (oletetaan, että urheilulajia kommentoivan pitäisi itse olla harrastanut lajia) ei lastentarhanopettaja voisi olla ammatissaan jos ei olisi omia lapsia, lääkäri ei voisi olla lääkäri ellei olisi itse sairastanut vakavaa sairautta jne… ;) Tsempit!

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 21:04

   No niinpä :) Kiitoksia kovasti :)

 • Reply Saana Saturday, February 22, 2014 at 16:41

  Hei ja ihanaa viikonloppua sinnekin!

  En ikinä aiemmin oo blogistasi kuullut, tää hassu jäkis-kohu toi mut tänne. Mun mielestä miespelaajien ulkonäön arviointi on hauskaa ja ihan oikeutettua, enkä oikein tajua mistä kohu edes syntyi..

  Mukava silti, että otat asiat positiivisesti, jotenkin tuli vaan vähän vähättele fiilis sun tästä postauksesta.. En tiedä oliko teksti vain kirjoitettu kiihtyneenä, mutta jotenkin jäi hassu olo.

  Olet kuitenkin hyvä tyyppi, aion varmasti lukea blogiasi jatkossakin! :)

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 21:07

   Kiva kuulla, toivottavasti viihdyt jatkossakin :)

 • Reply sari Saturday, February 22, 2014 at 16:47

  voi mikä hyvänmielen postaus! tuli kyllä rento olo itsellekin! :) oikeen mukavaa viikonloppua!

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 21:04

   Kiitoksia ja ihanaa viikon alkua sulle sinne myös :)

 • Reply Tiia Saturday, February 22, 2014 at 16:52

  Tiedätkö että sulla on ihan huikea asenne ! Ei nuista valittajista tarvitsekaan välittää, jos on niin huono elämä että pitää toisen elämää kytätä niin se on niiden ongelma. Oot hyvä roolimalli monelle ihmiselle ! :)

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 21:05

   Kiitoksia kovasti :) Ja en halua olla roolimalli, mutta voin olla aina varottava esimerkki :)

 • Reply Anne Saturday, February 22, 2014 at 17:03

  Ihanaa toi kynsilakka nimettömässä! Itsekin tykkään laittaa yhden kynnen kimaltavalla lakalla, näyttää kivalta :) Mistä tuo kimaltava lakka on peräisin?

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 21:06

   Se on Dependin geelilakkaa :)

 • Reply Rosita Saturday, February 22, 2014 at 17:03

  Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua sinnekin! Joskus on hyvä vaan ottaa hetken lungisti vaikka olisikin paljon tehtävää, jaksaa sitten tehdä tehokkaammin kun sen aika on. Nauti viikonlopustasi! <3

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 21:06

   Näinpä juuri :) Kiitoksia, oon nauttinut kieltämättä tästä vkl:sta, se meni ihan siivillä :D

 • Reply Julia Saturday, February 22, 2014 at 17:14

  Samoja asioita oon pohtinut viime aikoina ja jaan aika paljon ajatuksistasi. Nyt täytyy vain ottaa itsekin käyttöön tuo annamainen ote :D Mua on kanssa viime aikoina ärsyttänyt tuo kauhea sota monen blogin kommenttiboksissa, miten kaikki mitä bloggaaja tekee on väärin ja on koko ajan niin karsea ämmä. Blogit on kuitenkin ilmaisia eikä kenenkään ole pakko niitä lukea, jolloin mitään lukijan “laatutakuuta” ei ole oikeutta vaatia. En jaksa uskoa, että kukaan kommentoisi noin vain siksi että ei tykkää blogista, vaan luulen että kaikki ilkeät kommentit syntyvät kateudesta. On tosi surullista, että ei tajuta että bloggaajatkin on ihmisiä ja tekee töitä tulojensa ja “helpon elämänsä” eteen ihan siinä missä kaikki muutkin :) Musta blogien lukeminen on paljon kivempaa sillä ajatuksella, että niistä saa inspiraatiota ja hyvää mieltä itselle, kuin sillä että ajattelee tuntemattoman ihmisen menestymisen olevan omasta onnesta pois. Tästä tuli nyt kunnon avautuminen, mutta halusin vaan kiittää tekijänsä näköisestä ja aidon oloisesta blogista, oot mahtavasti säilyttänyt itsesi siinä huolimatta valtavasta lukijamäärästä ja yksityisyyden suojelemisesta :) Ja mahtavaa on myös se, että sun yhteistyöpostauksetkaan ei ole puisevaa väkisin kirjoittamista, eikä ne vie häiritsevästi tilaa normipostauksilta. Tsemppiä to do -listan selättämiseen! :)

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 21:28

   Voi kunpa useammilla olisi sun ajatusmaailma blogien suhteen, tuossa kiteytyy ihan kaikki mitä itsekin ajattelen :)

 • Reply Tee Saturday, February 22, 2014 at 17:33

  Mä en muistaakseni ole koskaan kommentoinut sun blogiasi, mutta nyt tuntui sopivalta hetkeltä. Kun aikoinaan aloin seurata sua, taustalla pyöri negatiiviset ennakkokäsitykset, mutta olet onneksi onnistunut todistamaan ne kaikki vääriksi!
  Ihailen sun energiaa, mikä välittyy tänne ruudun toiselle puolelle ja juuri tuota hyvää itsetuntoasi minkä ilmaiset tässäkin postauksessa.
  Onnea tekemismotivaation löytämisesta, toivottavasti minäkin löydän sen ja saan koulutehtäviä valmiiksi viikon aikana. Hauskaa ja rentouttavaa viikonloppua <3

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 21:28

   Voi miten kiva, että kommentoit :) Ihanaa, että mielesi on muuttunut, ja kiitoksia kovasti, samoin sinne :)

 • Reply veera Saturday, February 22, 2014 at 17:51

  Eikä, et voi lopettaa lätkästä puhumista. Olen itse yhtä suuri fani, ja tykkään lukea sun mielipiteitä asiasta. :)

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 21:07

   En aiokaan :) Varmasti MMien aikaan on taas mielipiteitä tarjolla vaikka millä mitalla :D

 • Reply Essiiij Saturday, February 22, 2014 at 18:34

  Vau toi sun tukka!! :)

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 21:07

   Kiitos :)

 • Reply sara Saturday, February 22, 2014 at 18:46

  Tuntuu, että ihmiset pitää tätä blogia jonain Iltalehtenä tms. jossa kirjoittaja ei “saisi” kirjoittaa henkilökohtaista mielipidettään, varmastikin siksi että olet niin tunnettu bloggaaja. Ihmiset unohtaa että oot kuitenkin edelleen yksityishenkilö ja vielä omilla ajatuksilla ja mielipiteillä varustettuna. (Hui kamala :D) Ja mulla ei vaan mee kaaliin se, että otetaan toisen mielipide niin itteensä, ku se on kuitenkin vaan mielipide, ja omansa saa pitää vaikka toisen oliski erilainen.

  En kommentoi melkeen koskaan joten haluan nyt sanoa että kiitos todella kivasta blogista! (minä muuten päädyin tänne sillon aikoinaan jonkun vihakeskustelun ansiosta, ja jäin lukijaksi – veikkaan että oot saanut aika monta uutta lukijaa sitä kautta! ;))

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 21:27

   Hahah, näinpä juuri, sitä juuri tarkoitin tuossa postauksessani :) Ja kiitoksia kovasti kommentistasi :)

 • Reply Katrinsessa Saturday, February 22, 2014 at 18:46

  Haters gonna hate! Hyvä kun jaksat niistä reppanaruikuista huolimatta!

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 21:07

   Niinpä :) Ja kiitos :)

 • Reply Perliitti Saturday, February 22, 2014 at 19:17

  Mun oli pakko tulla kertomaan sulle että vaikka inhoan penkkiurheilua, sun lätkäpostaukset on jotenkin mielenkiintoisia, vaikka lätkä ei minua kiinnostakkaan yhtään :D Ehkä se johtuu puhtaasti siitä kun nuorella, kauniilla ja älykkäällä naisella on niin intohimoinen suhtautuminen ja melkein ammatimaiset näkökannat asiaan. Olen vuosia seurannut blogiasi aina silloin tällöin ja olet kyllä sen perusteella ihan huikea tyyppi! En ihmettele että aiheutat ihmisissä niin voimakkaita tunteita puolesta ja vastaan.

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 21:26

   Voi miten ihana kuulla, kiitoksia kovasti kommentistasi :)

 • Reply Tiia Saturday, February 22, 2014 at 19:22

  Tuo viha mitä sait (ja saat) osaksesi on kyllä jotain aivan käsittämätöntä. Ihmisiltä unohtuu netissä ihan täysin käytöstavat, en usko että kukaan tulisi sanomaan törkeitä kommentteja päin naamaa. Eriäviä mielipiteitä saa toki olla ja niistä syntyvää asiallista keskustelua, mutta henkilökohtaisuuksiin meneminen on täysin eri juttu.

  Propsit sulle siitä, että jaksat negatiivisuudesta huolimatta pitää blogiasi pystyssä! Itse olisin sinun asemassasi varmasti sulkenut koko blogin aikoja sitten. Ja saatiinhan me se mitali sieltä kuitenkin ;) Ei ehkä sitä kirkkainta, mutta parempi tuokin tällä joukkueella kuin ei mitään.

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 21:24

   Kiitoksia kovasti kommentistasi :) Ja olen kanssasi aivan samaa mieltä :)

 • Reply Hertta Maria Saturday, February 22, 2014 at 19:34

  Sä oot kyllä Anna ihan helkkarin fiksu nainen :)

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 21:08

   Haha, tuskinpa, mutta kiitoksia :)

 • Reply Elisa Saturday, February 22, 2014 at 20:14

  Ihana postaus, oot sä vaan niin asia mimmi!! You’re one of my idols ♥

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 20:56

   Kiitoksia kovasti :)

 • Reply milla Saturday, February 22, 2014 at 20:49

  Upea peli Leijonilta tänään. Ei voi vaan olla ajattelematta, viittaan tuohon edelliseen postaukseen, että MITÄ JOS Leijonilla olisi ollut eilen maalissa se joukkueen VOITTAVA MAALIVAHTI, oltaisko pelattu huomenna siitä kirkkaimmasta? Olen siis kanssasi samoilla linjoilla asiassa. Mutta tänään Leijonat pelasi upean pelin, kyllä sen kirkkaimmankin mitalin aika vielä tulee. Suurkiitokset koko mahtavalle joukkueelle. Erityiskiitokset Timoselle, Salolle, ja ennen kaikkea Selänteelle!!! Itku tuli silmään, kun kuunteli äijien haastattelut pelin jälkeen. KIITOS LEIJONAT ♥

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 20:56

   No nimenomaan näin, samaa itse pohdiskelin täällä :) Mutta pronssi on hieno saavutus!! :)

 • Reply Marika Saturday, February 22, 2014 at 21:29

  Nuo sun hiukset on mielettömät! Rakastuin! btw, esitteletkö jossai vaiheessa nilkkatatuointias?8) terv. utelias

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 20:55

   Kiitoksia :) Joo, mahdollisimman pian :) Nyt kun se on parantunutkin :)

 • Reply Madi Saturday, February 22, 2014 at 22:14

  Ihania kuvia! Tuli tässä postausta lukiessa mieleen, että haluun olla “isona” vähän samanlainen kuin sinä: tyylikäs, kaunis ja positiivinen :) Ihan yhtä vauhdikas elämä ei mulle sopisi, mutta sussa on paljon juttuja joita ihailen kovasti <3

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 20:55

   Voi miten ihana kuulla, kiitoksia kovasti :)

 • Reply hmclehto Saturday, February 22, 2014 at 23:08

  Hei katson tuota pitaa lion manea ja ikeasti miten nuo kiharat pysyvat. Varmasti tasta ollut puhetta. Itse kun kiharran, kestaa about tunnin ja sitten alkaa kiharat “antamaan periksi”. Please please help!!! Mulla on kylla aika laja tata reuhkaa, mutta olisi kiva jo kestaisi jollain “liimalla” edes sen pari h.
  Tuo enkeli siipi paita avian mahtava. Mukavaa pronssijuhla viikonloppua x

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 20:53

   Hahah, noi on poikkeuksellisesti paplareilla tehty, ja tokaa päivää itse asiassa tuossa :D Laita folioilla kiharata, nii pysyy ydinsodanki suunnilleen :D Ja kiitoksia!

   • Reply hmclehto Monday, February 24, 2014 at 08:18

    Viela, etta kaytatko lampoa vaiko vaan kieputat folioon “patukka” tyyliin ;) Mun on ihan ehdottomasti kokeiltava asap

    • Reply Anna Wednesday, February 26, 2014 at 14:27

     Ihan vaan kiepautan, ei lampoa :)

 • Reply Sanni Saturday, February 22, 2014 at 23:22

  Sää oot ihana nainen! :D Hirvittää myöntää, mutta jos pitäis sanoa joku hameväen edustaja johon mulla on se “girlcrush” niin se olet sinä. Esimerkiksi sinun jääkiekkoon liittyvät blogipostaukset on ylipäätään syy siihen että viimein itekin innostuin jääkiekosta! Ja vaikka mistä muustakin. Mä en kertakaikkiaan käsitä, ymmärrä, enkä tajua miltään kantilta noita nillityksiä ja paskaa jota sinä saat osakseni. Älä ikinä muutu.

  • Reply Sanni Saturday, February 22, 2014 at 23:23

   Osaksesi* jopa.

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 20:53

   En kyllä ainakaan noiden kommenttien puolesta ajatellut :) Ja kiitoksia kovasti, tosi kiva kuulla :)

 • Reply Katja Sunday, February 23, 2014 at 00:01

  Mitähän sanontaa mahdat tossa tarkottaa? Kun mulle ei tuu mieleen muuta kun se että “onnen”toivottaja sanoo “ни пуха ни пера” ja se kenelle toi sanotaan vastaa “к чёрту” ja se ei kuitenkaan sentään oo mitään kiroamisen pyytämistä :D Tai kuten varmaan itekin tiedät niin lähtösin vanhoista ajoista kun ihmiset sanoi metsälle lähteville metsästäjille noin huijatakseen pahoja henkiä, ettei ne sitten tulis pilaan metsästysonnea. Mutta niin jäi tosiaan vaan kiinnostamaan että mitä sanontaa meinaat, kun ei tuu itelle ainakaan nyt mieleen mitään ton suuntasta mitä kirjotit :)

  Huhuh nyt ei kyl suomi luista, korjasin varmaan toistakymmentä virhettä tästä kommentista että varmaan on vieläkin jotain vääriä sanoja jossain mutta toivottavasti saa selvää :D

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 21:19

   Hahaha, voin kuvitella, jos kahta kieltä joutuu samaan aikaan pohtimaan. Toi piru-sanonta on tuttu myös, mutta en tarkottanut sitä. Se ei oo ehkä varsinainen sanonta, vaan kaikki sanoo sen eri tavalla. Mutta ainakin meidän koko suku on sitä aina käyttänyt ja ystävätkin. Sellainen asenne enemmänkin. Sama kun tungetaan hakaneuloja lapsien vaatteisiin, ettei sglazili, tiedätkö?

   • Reply Katja Sunday, February 23, 2014 at 23:15

    Aaaaaaa aivan! Kyllä tiedän :D

 • Reply Noora Sunday, February 23, 2014 at 00:01

  En usein kommentoi ollenkaan, mutta oon täysin samaa mieltä! Positiivinen elämäntapa tuo positiivisia asioita omaan elämään ja negatiivisille ihmisille negatiivisuutta, oon maailman onnekkain kun oon näin 18 vuotiaana vihdoinkin tajunnut ton saman asian. :)

  Mutta syy miks tulin taas pitkästä aikaa kommentoimaan on, että haluaisin kysyä mitä väriä sun kynsissä on tossa vikassa kuvassa? Oon tässä yrittänyt viime aikoina Googlailla täydellisen beigejä kynsilakkoja, mutta sellainen tuli vastaan vasta tässä postauksessa!

  Haluaisin vielä muuten kiittää sua kaikista vinkeistä Lontooseen liittyen täällä blogissa! Muutin itse myös Lontooseen työharjottelua varten 10 viikoksi, josta enään 3 jäljellä, ja pakko sanoa, että sun vinkit tätä kaupukia kohtaan blogissa on ollut tosi arvostettavia mulle ekaa kertaa tässä kaupungissa vierailevana. :)

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 21:18

   Voi miten kiva kuulla, kiitoksia kovasti :) Lakka on Sensationailin beigeä geelilakkaa, eli se ei oo varsinainen kynsilakka sekään :/

   • Reply Noora Wednesday, February 26, 2014 at 01:17

    Even better, multa itseltäkin meinaan löytyy Sensationailin tarvikkeet! Mahdatkohan muistaa sitä värin nimeä jota sulla on kynsissä? :)

    • Reply Anna Wednesday, February 26, 2014 at 13:41

     Jes! Se on vaan se beige, niita ei oo ku yks :)

 • Reply Pinja Sunday, February 23, 2014 at 00:14

  Hei! yritän nyt sanoa asiani niin, ettei herne menisi kovin syvälle sieraimeen..

  Mutta siis, mä en oikein usko että tällainen lukijoihin vetoaminen tuottaa mitään tulosta. Oma bloggaamiseni ja anonyymivihani tapahtuu paljon pienemmässä mittakaavassa, mutta olen huomannut itseni ja monien bloggaajien toistavan tiettyä kaavaa: kirjoitetaan postaus > anonyymit nillittää > bloggaaja nillittää anonyymien nillittämisestä > anonyymit nillittää bloggaajan nillittämisestä. En usko, että vaikka kuinka pyytäisit lukijoita miettimään sanomisiaan, sen mihinkään vaikuttavan ;/ Korkeintaan lietsoo lisää riitaa aiheesta. Mun kokemuksen mukaan, jos alkuunkaan lähtee tappeluun mukaan, kannattaa jättää se kommenttiboksiin. Uudella postauksessa asiasta saa korkeintaan kannettua lisää vettä anonyymien myllyyn kun useampi kiinnostuu koko kohusta. Terveeseen järkeen ja käytöstapoihin vetoaminen on luultavasti ihan turhaa siinä vaiheessa, kun kommenttien sisältö on tätä “vitun tyhmä ämmä” -tasoa.

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 21:23

   Mun mielestä bloggaamisen pitää olla aitoa, ja bloggaajalla on oikeus kirjoittaa siitä, mistä tuntuu, ja jos mielen päällä on tällaiset asiat, saa niistä mun mielestä kirjoittaa :) Aina ei pidä miettiä, mitä joku muu siitä ajattelee, tai miten sitä kommentoidaan :)

   • Reply Pinja Monday, February 24, 2014 at 11:15

    Siis mun pointti ei ollutkaan, ettei niin “saa” tehdä, vaan että jos eii jaksa vääntää ihmisten kanssa pikkuasioista ja kuunella sitä loputonta paskanjauhantaa, niin helpoimmalla pääsee kun ignoraa vaan koko homman. Mutta jos se ei ole sulle mikään ongelma ja sitä vääntöä jaksat, niin ei siinä mitään sitten.

    • Reply Anna Wednesday, February 26, 2014 at 14:17

     Hmmmjoo, monesti paasee helpommalla, mutta ei koko elamaa voi menna silla asenteella :) Ei se ole mulle ongelma, jos voin edes yhden ihmisen mielipiteen muuttaa joskus :)

 • Reply lilhix Sunday, February 23, 2014 at 03:25

  Tosi ihana paita!!! :) ja todella kauniit kiharat! :)

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 20:52

   Kiitoksia :)

 • Reply Anu Sunday, February 23, 2014 at 04:42

  Olet MAHTAVA Anna ja ihan oikea asenne negatiivisia ihmisiä kohtaan. Niitä varsinkin Suomessa riittää… Minä sain varmaan päivän naurut kun luin sun jäkisintoilua täältä blogista. :D Olet hauska ja persoonallinen. Sissimarkkinointiguru Jari Parantainen sanoi, mulle kerran, että jos markkinointi ei suututa jotakin totaalisesti, niin olet epäonnistunut eikä tuotteesi tule menestymään. ;)

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 20:52

   Kiitoksia kovasti, kiva kuulla, niin se oli tarkoitettuki :) Hahah, no mun tuote, eli minä itse menestyn varmasti :D

 • Reply surku Sunday, February 23, 2014 at 05:32

  Noiden bloggaajavihaajien kommentteja eri blogeissa seuratessa on kyllä tullut niin usein mietittyä, että oonko todella jotenkin harvinaislaatuinen, kun mulle tulee vaan itselleni sitä pahempi mieli, mitä enemmän yrittää lietsoa itseään ajattelemaan pahaa jostakusta toisesta. Ei tulis mieleenkään vielä ekstrapönkittää sellaista fiilistä hieromalla naamaansa kys. tyypin olemassaoloa (eli tässä tapauksessa lukemalla blogia) puhumattakaan siitä, että tuhlaisi kallista aikaansa kommenttien kirjoittamiseen. (Ja ei, en usko olevani harvinaislaatuinen tässä asiassa, jotain toivoa ihmiskuntaan sentään on jäljellä.)

  Sullehan voisi olla suorastaan kateellinen siitä, että moisessa tulituksessa on taatusti kasvanut tosi paksunahkaiseksi. Siinä missä monet ihmiset ottavat tosi helposti itseensä kaiken tutuilta ja tuntemattomilta, esim. työpaikalla, tulevan kritiikin, niin paksunahkaisten ihmisten on varmaan helpompi käsitellä monia asioita ilman että koko seuraava viikko on pilalla jonkun yksittäisen kommentin vuoksi. Vai mitä mieltä olet, pystyykö tuollaisen ominaisuuden kääntämään voimavarakseen myös blogin ulkopuolella?

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 21:17

   Et todellakaan ole harvinaislaatuinen, mä ajattelen just samoin :) Ja ehdottomasti. Ei paljoa nykyään tunnu mikään missään, oot ihan oikeessa. Se on vähän samanlaista treeniä kuin jalkapallon potkiminen. Kaikki opettaa, ja tällä määrällä treeniä ei oikeen mulel voi sanoa mitään, mikä satuttaisi enää. Välillä tuntuu, että on jäätynyt liiaksikin, en oikein tunne enää aina niitä positiivisiakaan fiiliksiä kovin näkyvästi, oon jotenki lukinnu kaikki aika pitkälti kokonaan pois, eikä se ole myöskään hyvä asia. Olen huomannut, että mä en tunne mitään enää yhtä voimakkaasti kuin ennen tietyllä tapaa. On niin kova kilpi ulkomaailmaan. Mutta on se kieltämättä hyväkin. Olen minä vain todella läheisille ihmisille, muille olen se kilpi :)

 • Reply Sawia Sunday, February 23, 2014 at 08:29

  <3

 • Reply Krista Sunday, February 23, 2014 at 11:58

  Oikein!:D hyvä palaute narisijoille, tulipa hyvä mieli :)

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 20:48

   Kiva kuulla, kiitoksia :)

 • Reply Satu Sunday, February 23, 2014 at 12:41

  Olipa kiva postaus ja jälleen kerran raikkaat kuvat, näytät ihan Sinkkuelämän Carrieltä! :)) kiharapilvi ja läppäri! Ja tosi upeet kynnet! Täytyy testaa. Asiasta Huuto.netiin osaatko yhtään sanoa millon mahdollisesti voisi haaveilla sen ajankohdasta? Sori, ei painostusta, taisit juuri mainita joistain asioista joita sun pitäs tehdä! ;D

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 20:47

   Voi kiitoksia :) Ahmmm, ei nyt ainakaan ennen 7.3. kunnes pääsen Suomeen :) Tai jotain kuvia mulla on jo koneella, eli mahdollisesti niistä jokunen pääsee sinne, mutta katsotaan. En osaa yhtään sanoa :/

 • Reply Helmi Sunday, February 23, 2014 at 15:53

  Ah mä vaan tykkään sun tyylistä niiiiiiin paljon!!!! :D Heitäpä villi veikkaus, et uskaltaisko kukaan niistä sua netissä ANONYYMINÄ lyttäävistä lähiövalaista pukahtaa sanaakaan suoraan päin sun naamaa? No ei todellakaan.
  Oon ylpeä, että meillä on Suomessa näin hyvin menestynyt bloggaaja. Represent the hell out of finland there, babes!

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 20:44

   Hahahah, kiitoksia kiitoksia :)

 • Reply Katah Sunday, February 23, 2014 at 17:58

  Hieno asenne!

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 20:44

   Kiitos :)

 • Reply noora Sunday, February 23, 2014 at 19:05

  Aaaaa tuo paita!! <3 mulle kanssa

  • Reply Anna Sunday, February 23, 2014 at 20:44

   Se on kyllä ihana :)

 • Reply Kat Sunday, February 23, 2014 at 21:54

  Tätä paitaa olen yrittänyt epätoivoisesti metsästää kun viime kerran siitä mainitsit ja tietysti se jäi mieleen, mutta mistään ei tunnu sitä löytyvän… pakko kysyä, mistä löysit kyseisen yksilön? :D UPEA eikä lähde mielestä millään….

  • Reply Anna Monday, March 3, 2014 at 15:46

   Sain lukijalta meilin, että hän oli halukas myymään sen! Ihanaa!! :)

 • Reply suvi Sunday, February 23, 2014 at 22:51

  Heissan! Eikös tää paita ollu se jossain instagram kuvassa väärinpäin käännetty KappAhl neule? Muistan ko kehitit siitä taas pakkomielteen :D mistä onnistuit kyseisen paidan hommaamaan? On kyllä tosi kiva idea, vaikka lainattu onkin (;

  • Reply Anna Monday, March 3, 2014 at 15:47

   On joo!! :) Sain sen ostaa lukijalta, joka ei tarvinnut sitä enää :)

 • Reply Jenna Monday, February 24, 2014 at 10:04

  Asenteelle isoin peukku! Tykkään sun tavasta sanoa asiat suoraan ja selkeesti. Pidä ittes just tuollaisena! :)

  • Reply Anna Wednesday, February 26, 2014 at 14:26

   Kiitoksia kiitoksia :)

 • Reply salla Monday, February 24, 2014 at 10:27

  Et kertonut mistä onnistuit saamaan tuon siivet paidan, kun aiemmin sitä blogissa metsästit. :)

  • Reply Anna Wednesday, February 26, 2014 at 14:19

   Lukijalta sen sain ostaa :)

 • Reply Sara Monday, February 24, 2014 at 12:56

  Vitsi miten kivoja kuvia! Sun taidot näyttäisi vaan parantuvan… Ja negatiivista palautetta on aina vaikeeta saada (ainakin mulle henk. koht.) vaikkei sitä ottais kovin itseensä, mutta tuo venäläinen uskomus että tekee paremmin kuin palautteen antaja, on mielenkiintoista.

  Olisi muuten joskus kiva lukea miten editoit nuita kuvia? Olen huomannut että sumennat taustoja aika mukavasti, mutta miten? Ja sitten se bokeh jota joskus olet kans käyttänyt.. ehkä joku top viisi editointi ohjetta olisi joskus kiva, jos jaksaisit :). Ainiin muuten, olen yrittänyt lukea että kumpi linssi olisi 7D kanssa, 15-85 vai 18-135. Olisiko suosituksia kumman hankkia? Tarvitsisin sellasen linssin jolla pääsee hieman zoomaamaan lähemmäs kun itse ei pääsi subjektin lähelle ja video tarkoituksiin kans. Molemmat on hyviä linssejä, se on vaan että kumman itse haluaa. Olisi vaan kiva kuulla kokemuksesi, sullla kun on tuo 7D ollut käytössä jo pidempään.

  • Reply Anna Wednesday, February 26, 2014 at 14:10

   EN sumenna taustoja kasittelyssa, se tulee noista linsseista, kun on niin isot aukot (pienet f-numerot), etta sumentaa ne siihen :) Ma ottaisin ehka tuon 15/85 itse, tarkeinta kuitenkin tuossa on se f, eli kummassa se on pienempi numero, niin ottaisin sen :) Valovoimaisuus tulee siita :)

   • Reply Sara Wednesday, February 26, 2014 at 14:55

    Ahaa, vitsit sulla on sitten hyvä linssi (ja kamera tietty) Oon pikkuhiljaa ruvennu ymmärtämään nuista specseistä jotain, mutten kuitenkaan ole tajunnut mitä tuo f. tarkoittaa :D. Kiitos vinkistä! :)

    • Reply Anna Wednesday, February 26, 2014 at 16:09

     Eipä mitään :)

 • Reply NN Monday, February 24, 2014 at 12:58

  Voi tota tukkaa, mulle kans tollaset kiharat! Omat ei ikinä pysy :/

  • Reply Anna Wednesday, February 26, 2014 at 14:09

   Kiitoksia :)

 • Reply Marjo Monday, February 24, 2014 at 13:48

  Äh, muistan kun puhuit jossain postauksessa tästä paidasta, mutten nyt kuollaksenikaan muista milloin… Oonko ihan hakoteillä vai muistanko oikein, että tää olis KappAhlista ja etupuoli taaksepäin puettu? Ihana paita ja ihana paidan omistaja! ^^

  • Reply Marjo Monday, February 24, 2014 at 14:06

   Noniin, nyt tajusin että voinhan mä googlettaa sen täältä blogista ja olihan se :D Mutta ei taida tätä enää olla niillä myynnissä… :/

   • Reply Anna Wednesday, February 26, 2014 at 14:06

    Ei vissiin :(

  • Reply Anna Wednesday, February 26, 2014 at 14:07

   Joo, KappAhlissa noita oli :)

 • Reply tiui Monday, February 24, 2014 at 16:02

  Siis mistä löysit tuon paidan ?? Muistan kun siitä oli kuva täällä ja yritin ettiä itekin :) ja ps. mä aina kisojen aikaan odottelen sun lätkäjuttuja, kivaa vaihtelua jätkien know-it-all keskusteluihin

  • Reply Anna Tuesday, February 25, 2014 at 14:18

   Sain sen yhdeltä lukijalta ostaa :) Ja kiva kuulla :)

 • Reply Heli Monday, February 24, 2014 at 23:45

  Mistä tuo paita on ostettu? :)

  • Reply Anna Tuesday, February 25, 2014 at 13:54

   Lukijalta, mutta alunperin KappAhlista :)

 • Reply Elina Tuesday, February 25, 2014 at 14:30

  Hei,

  Tuossa alemmassa kuvassa näyttää että olis lähtenyt pidennyksiä irti kun on aukkoja, miten oot toiminut kun näin on käynyt? Toi on nimittäin just se mikä mua pelottaa pidennysten laitossa.

  • Reply Anna Wednesday, February 26, 2014 at 13:57

   Ei niita oo itse asiassa lahtenyt, mutta kun oon nukkunut ja maannut sangyssa selallani, niin siina on tollanne pyorre. Ois voinut ehka harjata noi :D

 • Reply jenska91 Tuesday, February 25, 2014 at 21:55

  Vitsit. Olin tulossa kirjoittamaan tänne, että MAHTAVAA! Mahtavaa, kun saat tehdä työtä, mistä monet unelmoivat. Mahtavaa, että olet saanut ja osannut toteuttaa unelmiasi noin paljon. Mahtavaa, että on ihmisiä, jotka uskaltavat ja osaavat. Olet selvästikin yksi heistä. Miksi tämä kirjoitus sitten sai minut kääntämään kelkkani? On ehkä perus suomalaista (ei perussuomalaista ;)) olettaa ja odottaa kanssaihmisiltä nöyryyttä. Ei siis kenellekään kumartelemista ja selkärangattomuutta, vaan ihan puhdasta rehellistä nöyryyttä.
  “Kiitos kaikesta. Jatkuvasta motivaatiostanne minua olemaan parempi ihmisenä kuin te. Jatkuvista ansiotuloistani, joita jatkuvasti minulle kerrytätte, ja joilla voin elää unelmien elämää. Ja jatkuvasta muistutuksesta siitä, että mun elämä on upeeta ja mulla menee niin paljon paremmin kuin monilla muilla.”

  Auts. Tämä särähtää vaan niin pahasti korvaan. Ymmärrän toisaalta mitä tarkoitat (tällä ehkä hieman provosoivalla tekstillä), mutta tämä kommentti ei motivoi mua samanlaiseen intohimoiseen unelmien tavoitteluun kuin sinä. Tämä sanoo, että olet parempi kuin muut. Ei hyvä. Hieman sun blogiin muutenkin tutustuneena näyttää muutenkin siltä, että otat vähän huonosti negatiivista kritiikkiä vastaan. Osaan samaistua. Minäkin. Se on yksi syy, miksen altista elämääni julkisen valokeilan alle. Ei sillä, että mun elämä olisi yhtään niin mielenkiintoista seurattavaa kuin sun. Mut enivei… mahtavaa jatkoa sulle! Harva voi varmasti sanoa kokeneensa samalla iällä yhtä paljon kuin sinä, mutta muista että vaatimattomuus kaunistaa ;).

  • Reply Anna Monday, March 3, 2014 at 18:07

   “Ehkä hieman”. Mä en koskaan ajattele olevani parempi kuin muut. Mutta, mä ajattelen olevani parempi kuin ihmiset, jotka vihaavat tuntemattomia ja jotka dissaavat tuntemattomia. Tuon kohdan ymmärsit siis täysin väärin :) Mun mielestä tuntemattomien vihaaminen on vaan niin säälittävää, että nuo ihmiet saavat kaiken mun säälin. Ja kyllä koen, että olen paremmassa elämäntilanteessa kuin sellaiset ihmiset :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post