“When you’re sleeping right next to me, I know you’re the one / So when I hear you calling my name, why do I turn away and run?”

IMG_9281

BLOGIURAN SUOSIKKIASU ESITTELYSSÄ. Hellurei hei aurinkoisesta Perthistä. Mä oon tässä pakannut jo kamat valmiiksi ja oon viittä vaille valmis sänkyyn. Huomenna käymme vielä Nooniksen ja hänen miehensä kanssa Swan Valleyssa pyörähtämässä ennen kuin suuntaan lentokentälle ja Balille viettämään joulua Merin kanssa :) Sitä ennen halusin kuitenkin vihdoin vaihtaa tuon bannerin ja julkaista samalla nämä kuvat, jotka ovat mulle ainakin blogiurani yhdet ehdottomista suosikeista.

FAVOURITE OUTFIT OF ALL TIMES. Hello from the sunny Perth! I’m all packed and ready to move to Bali. Tomorrow we’re off to Swan Valley and then the airport tomorrow before I’m off to spend Christmas with my dear friend Meri :) Before then I felt like sharing these photos. Out of all of the outfits from my blogging days, I think this is my favourite. 

IMG_9407

IMG_9261

IMG_9419

IMG_9430

IMG_9404

 

Tiedän, että moni ei varmasti ole kanssani samaa mieltä tästä, mutta jos voisin, pukeutuisin tähän yhdistelmään jokaikinen päivä! Tutkiessani ShopBopilla mahdollisia joululahjoja, kun törmäsin tähän tyllihameeseen. Mun sisäinen prinsessa, joka halusi pienenä olla taitoluistelija ja ballerina ja no, prinsessa, ei voinut vastustaa kiusausta. Hame ei maksanut maltaita, ja hetken mietittyäni päätin tilata sen kokeiluun. Olin aika lailla varma, että joudun tämän palauttamaan, mutta hame ylitti kaikki odotukseni kun sen paketista kuorin.

I know that many won’t agree with me, but if I could, I would look like this every day! When I was looking for Xmas presents at ShopBop, I came across this skirt, and fell in love with it. The childish princess in me, who always wanted to be a figure skater or a ballerina growing up, couldn’t resist it. I was sure I’d end up returning this piece, but it was even better than I expected. 

IMG_9249

IMG_9322

IMG_9400

IMG_9331

IMG_9387Kuten ehkä olette huomanneetkin, nuo Joien saappaat on vieny mun sydämen täysin, ja tämänkin hameen nähtyäni, halusin nähdä sen yhdistettynä niihin. Hempeä hame saa ryhtiä ja kontrastia valtavasti rokkaavista saappaista. Hameen kanssa vierekkäin rekillä majaili tuo Cristellen nahkatakki, ja päätin kokeilla näitä kahta yhdessä. Ja oonkin käyttänyt yhdistelmää jo useamman kerran. Rakastan noita hempeitä värejä ja tuota takin strukturoitua muotoa tyllin pehmeyden ja runsauden kanssa :)

As you may have noticed, I absolutely love those Joie boots of mine. They have stolen my heart, and as soon as I saw this skirt, I immediately thought of wearing the boots with the skirt. The edgy boots bring much needed contrast to the very soft layering of the tulle skirt. The skirt was hanging on the rack next to my Cristelle leather jacket, and since I tried these two together, I’ve worn them more than once. I love these subtle colours and that structured cut on the jacket together with the soft luxury of the skirt :) 

IMG_9279

IMG_9401

IMG_9273IMG_9254

Tässä välin kuvia katsellessa haluaisin lähettää miljoona lentosuukkoa mun siskolleni, joka on kuvannut nämä kuvat. Vuosien saatossa siskostani on kuoriutunut mahtava kuvaaja mulle, mutta nämä kuvat nähtyäni kameran näytössä, olin aivan häkeltynyt. On ihanaa, kun on perhe, joka tuki alkuun harrastusta, ja nykyään tukee työtäni, ja auttaa aina kun vaan voi. Yli viisi vuotta bloganneena ei voi kuin esittää valtavan suuret kiitokset mun perheenjäsenille, jotka on osaltaan mahdollistaneet sen, että tämä on nykyään mulle ammatti. Ilman siskoja, jotka toikkaroi itsensä vaikka suoraan sängystä Uggeihin varustautuen -15 asteeseen napsimaan asukuvia, ei hirveesti näitä asukuvia näkyisi blogissa. Ei ainakaan tällaisia. Kiitos siis mun siskoille, erityisesti pikkuisista vanhemmalle, joka on uhrannut aika paljon aikaansa auttaakseen mua ♥

Looking at these pictures, I just feel so grateful for having a supportive family, that has always helped me out with first my hobby, and now my work. My sister, who shot these photos, has become quite an amazing photographer, and I was completely blown away when I saw these photos in the camera. It is so great to have a family who spare no trouble to help me out ♥

IMG_9340

IMG_9211

Siinäpä siis tämä minun suosikkiasuni.

Mitä mieltä te olette, samaa mieltä vai ei pahemmin sytytä tämä asu? :) Ja mitäs tuumaatte uudesta bannerista? :)

So there’s my favourite outfit.

What do you think? Do you agree, or don’t really care for this? And what do you think of the new header? :)

1+

You Might Also Like

153 Comments

 • Reply Anna Thursday, December 19, 2013 at 17:50

  You look absolutely breathtaking! <3 like a ballerina princess, just with boots :) I do agree with you, that's my fav outfit of you so far. :)

  I'm following your blog now since summer '13 and I've to say, you're one of my fav bloggers or better rope model. You're such an inspiration for me and I'm always happ when I see you posted something.

  Just felt that I've to tell you that! x

  • Reply Anna Thursday, December 19, 2013 at 17:51

   I meant role model :) haha

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 09:24

   Thank you very much, so nice to hear :) Great to always see your comments here! X

 • Reply annatiinamaria Thursday, December 19, 2013 at 18:00

  ooon niin kade! toi on ehkä upeimpia hameita ikinä mitä oon nähnyt! ja sopii noitten rakkaussaappaiden kanssa täydellisestä :) bannerista tuli kans niin kivannäkönen :)

  xoxo,Anna

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 09:24

   Haha, kiitos kiitos :)

 • Reply maaritjohanna Thursday, December 19, 2013 at 18:03

  Ihana ihana takki! Ja kaikki natsaa loistavasti yhteen. Nappisuoritus, myös uudesta bannerista tykkään valtavasti :)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 09:23

   Kiitoksia <3

 • Reply megamer Thursday, December 19, 2013 at 18:09

  Taas kerran upea asu! Ei ikinä tulisi ajatelleeksi tuollaista ballerinahametta, mutta se sopii tosi hyvin, tulee vähän semmonen rockprinsessa tyylinen asu olematta mitenkään överi. + Tähän astisista bannereista tää uus on minun suosikki. Se on jo todella ammattimaisen näkönen.

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 09:23

   Kiitoksia ja joo, rockprinsessa sopii mulle oikein hyvin terminä :D K

 • Reply meow Thursday, December 19, 2013 at 18:32

  Tää asu on kyllä aivan mahtava! Ja oon jo monesti ihaillut tuota takkia. Oon aivan totaalisen rakastunut siihen. Jos saisin sen jostakin, niin kotiuttaisin heti! :)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 09:23

   Kiitoksia kovasti :)

 • Reply Katya Thursday, December 19, 2013 at 18:36

  Ihan mielettömän huikeet kuvat ja ihana banneri! Tuijotin oikeesti hetken aikaa tota banneria silmät pyöreenä, jotenki niin kiva :D

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 09:23

   Kiitoksia ihana! :)

 • Reply Tiina Thursday, December 19, 2013 at 18:56

  En oo kyllä varmaan koskaan aiemmin kommentoinut, mutta nyt on pakko. AIVAN IHANA ASU! Ei ois kyllä itselleni ikimaailmassa tullu mieleen, että tyllihame sopisi noinkin ihanan ja erikoisen takin/jakun(?) kanssa! Ihan rakastuin ensisilmäyksellä tähän kokonaisuuteen ja olen kanssasi samaa mieltä tuosta blogiuran suosikkiasun -tittelistä vaikka monia asukokonaisuuksiasi rakastan palavasti!

  Ja nyt ku eksyin sitten kommentoimaan, niin pitäähän sitä kans esittää lämpimät kiitokset sinulle, Anna, inspiroivan pitkistä postauksista ja aivan rakastettavasta blogista. Tänne on aina niin ihana palata seuraamaan unelmanomaista elämääsi ja ennen kaikkea asennettasi elämässä ja kaikkia vastoinkäymisiä kohtaan. Toivon sinulle kaikkea hyvää jatkossa, toivottavasti ensi vuodesta tulee yhtä hieno – ellei parempikin – vuosi kuin tästä! (Lämpimiä ;D) jouluja sinne Balille!

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:21

   Hahahah, jep, se toimii tossa erinomaisen hyvin :) Kiitoksia ihan hirmusti kommentistasi, lämmitti todella mieltä :)

 • Reply Rosita Thursday, December 19, 2013 at 19:01

  No on kyllä kaunis asu ja upeat kuvauspuitteet! Ihana rimpsuhame, tulee ihan prinsessamekot mieleen. Viimeisessä kuvassa näkyvä karvaliivi näyttää myös tosi kivalta, siitä olisi kiva nähdä lisäkuvia joskus! :)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 09:23

   Kiitoksia kovasti :) Toi on itse asiassa esiintynyt blogissa tosi usein, on nimittäin jo monta vuotta vanha H&M:n pörröliivini :)

 • Reply Rosita Thursday, December 19, 2013 at 19:03

  Niin ja olipas mahtava banneri, joka vaihtui kesken kommentinkirjoittamisen hih! Aivan upee :)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 09:22

   Kiitoksia :)

 • Reply Satu Thursday, December 19, 2013 at 19:17

  Mungocouture!! Kauniita kuvia :)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 09:22

   Hahahha, kiitoksia :)

 • Reply kaukokaipuu Thursday, December 19, 2013 at 19:17

  Mun on ihan pakko kommentoida, että aivan super upea asukokonaisuus! Ja oot muutenkin tyrmäävä näissä kuvissa, bannerista puhumattakaan.

  Eli KYLLÄ, big up ja superlike!

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 09:22

   Voi kiitoksia Nella!<3

 • Reply Veronika Thursday, December 19, 2013 at 19:30

  Ehdottomasti kauneimmat asukuvat ja uskomattoman kaunis banneri! :)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 09:22

   Kiitoksia :)

 • Reply Lauraa Thursday, December 19, 2013 at 19:32

  Niiin hienoja kuvia! Ja miten kaunis sä oot <3

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 09:22

   <3

 • Reply Suvi Thursday, December 19, 2013 at 19:33

  Moi Anna! Aivan ihana blogi sulla! Siskoni aikoinaan tätä suositteli ja sen jälkeen jäin koukkuun. Ihanasti ja rohkeasti yhdistelet asuja ja vaatteet näyttävät aina upeilta sun päällä. Mukavaa loppulomaa Perthissä! Itsekin suuntaan loppuvuonna ensi kertaa Australiaan, jännittävää! :)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 09:22

   Kiitoksia kovasti, ja ihanaa Australian matkaa sulle, ku muuttuu ajankohtaiseksi :)

 • Reply Marianne_ Thursday, December 19, 2013 at 19:38

  Aivan hurrrrrjan kiva asu, tykkään valtavasti! Hempeyttä, muttei mitään lällyä :) Ja banneri erittän jees myös!

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 09:21

   Kiitos kiitos :)

 • Reply Hanna Thursday, December 19, 2013 at 19:42

  Mielettömän söpö asu, just tollanen ihana prinsessaunelma! Ja toi takki, perfect! (:

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 09:21

   Kiitoksia :)

 • Reply Heidi Thursday, December 19, 2013 at 19:43

  Iiiihana hame. Tulee kalliiks tää sun blogi mulle, kun joutuu ostaa kaikkee ihanaa mihin rakastuu :) Ja musta toi banneri on tosi hyvä, kaunis.

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 09:38

   Hahahah, kiitos ja anteeksi :D Oliko hyvä tuo hame? :)

 • Reply Ulriikka Thursday, December 19, 2013 at 19:48

  TÄYDELLINEN ASU!!! <3

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 09:38

   Kiitos :)

 • Reply katinka Thursday, December 19, 2013 at 19:49

  Olet kaunis, kuten aina! :) Mutta tämä asu ei kyllä sydähdyttänyt.. värimaailma omaan silmääni ehkä liian hempeä ja pliisu.

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 09:38

   Kiitoksia :) Ja harmi juttu, mutta aina ei pidäkään miellyttää :)

 • Reply Essiiij Thursday, December 19, 2013 at 19:50

  Aivan upea kokonaisuus!!

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:20

   Kiitoksia :)

 • Reply sussu Thursday, December 19, 2013 at 20:10

  Hahha, ei voi muuta sanoa ku että vaaleanpunaisen tylliunelman ympärille saa katu-uskottavan kokonaisuuden luotua vain true “rokkimuija” :D Loistava suoritus! :)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:20

   Hahahah, kiitoksia :D

 • Reply Heifi Thursday, December 19, 2013 at 20:26

  On pitäny monedti jo sanoa ja oot ehkä ennen kuullutkin tämän mutta oot IHANKU CARRIE! Sinkkuelämästä siis :) jotenki tää sun pukeutuminen laukkurakkaus(carriellä tosin kenkä) bloggaus/kirjottaminen kaikki! :)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:12

   hahaha, kiitoksia :) En nyt sentään ihan Carrie ole, hän on kyllä ollut mahtava hahmo :)

 • Reply N Thursday, December 19, 2013 at 20:33

  Pakko tulla vihdoin monen vuoden seurailujen jälkeen kommenttoimaan, mutta nyt mä en enään tiedä mitä muuta sanoa kun,
  Anna, jumaliste sä olet upea nainen <3

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:12

   Voi miten ihanaa, että kommentoit, kiitoksia kovasti :)

 • Reply Jansku Thursday, December 19, 2013 at 20:40

  VAU. Oon hemmetin laiska ikinä kommentoimaan mitään, mutta nyt oli pakko. Ensiksi, banneri paras tähän astisista. Ja toiseks. Tää asu on minust upee, ja kuvauspaikka toimii enemmän kun paremmin, jotenki rauhallinen vaikutelma. En ehkä itse osaisi pukeutua tuohon asuun, mutta ei tosta voi silti muuta sanoa kuin että ihana! Innolla luen tätä blogia päivittäin:) Mukavaa joulua Balille!

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:20

   Voi kiitoksia, tosi kiva kuulla :) Ja kiitos, oli ihana joulu siellä kieltämättä :)

 • Reply L Thursday, December 19, 2013 at 20:45

  Kieltämättä varsin laadukkaita kuvia, miljöö ja kaikki. Kyllä sellaisiin blogeihin on kiva tulla joihin on panostettu, kyllä yrittäminen näkyy ja tekee sisällöstä houkuttelevampaa.

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:11

   Kiitoksia kovasti, tärkeää mulle tämänlainen palaute :)

 • Reply Laura Thursday, December 19, 2013 at 20:47

  Uuuu, aivan ihana hame! Tästä ois ehdottomasti kiva nähdä lisää erilaisia asuyhdistelmiä! :)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:11

   No niitä on varmasti tulossa :)

 • Reply Jonna Thursday, December 19, 2013 at 21:03

  Todellakin TYKKÄÄN!! Jotain niin ihanaa!!:)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:11

   Kiitos kiitos :)

 • Reply Ii Thursday, December 19, 2013 at 21:06

  I-H-A-N-A !!!

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:11

   :)

 • Reply Alice Thursday, December 19, 2013 at 21:07

  Aiivan ihania kuvia ja kyllä täytyy sanoa että toi asu on ehkä yks parhaista blogisi historiassa! :) Kauniit värit ja kaikki, huhhu!

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:11

   Kiitoksia kovasti :) <3

 • Reply IraCassandra Thursday, December 19, 2013 at 21:18

  I-H-A-N-A !! <3

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:11

   :)

 • Reply Julia Thursday, December 19, 2013 at 21:29

  Todella upea asu! Ehdottomasti mun suosikki kans :) Sulla on kyllä silmää koota upeita asuja, voi kun itsekkin osaisin. :D

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:11

   Haha, voi kiitoksia kovasti :)

 • Reply Sofia Thursday, December 19, 2013 at 21:35

  Onko nuo kummatkin isommat hopeiset sormukset Kalevalaa? Tuo mikä on samassa kädessä kellon kanssa näyttää vähän erilaiselta. Mistä olet sen hankkinut? :)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:12

   Toinen on :) Toinen on Kultajousesta :)

 • Reply primrose Thursday, December 19, 2013 at 21:42

  Tää on niin upea että hyvä etten saanut sydäriä. Ehdottomasti yksi blogihistorian upeimpia asuja. Aivan kä-sit-tä-mät-tö-män upea.

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:10

   Hahahah, no älä sentään :D Kiitoksia ihana! :)

 • Reply anna Thursday, December 19, 2013 at 21:52

  Ihanaa !

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:10

   :)

 • Reply Mankka Thursday, December 19, 2013 at 22:11

  Tosi makee asu, saappat hyvä kontrasti hameelle.

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:10

   Kiitoskia, kieltämättä toimii musta hyvin yhteen :)

 • Reply TanjaL Thursday, December 19, 2013 at 22:11

  Näistä kuvista ja sun asusta tuli kyllä aikamoiset Carrie Bradshaw fibat! Vai? :)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:10

   Hahah, kieltämättä itelleki tuli tosta hameesta Carrie-fiilis :)

 • Reply Ansu Thursday, December 19, 2013 at 22:19

  Aivan upea asu ja samaten sen kantaja <3 Sinulla on kyllä mahtava tyyli :)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:09

   Voi kiitos <3

 • Reply Linda Thursday, December 19, 2013 at 22:23

  Aivan upea asu ja sinäkin olet upea. Nämä kuvat saivat oikeasti haukkomaan henkeä! Ihastun blogiisi joka kerta enemmän, kun luen juttujasi ja katson mahtavia asukuvia! Kiitos, kun ilahdutat olemassa olollasi meitä! :)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:12

   Kiitoksia kovasti ihanasta kommentistasi :)

 • Reply Kaima2345 Thursday, December 19, 2013 at 22:30

  On kyllä kaunis ja rohkea yhdistelmä, laukku sopii asuun kuin nappi silmään ja buutsit tuo vähän “seksiä” muuten tyttömäiseen kokonaisuuteen. ;)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:09

   Haha, kiitoksia :) ja joo, toi laukku on kyllä joka asun pelastaja usein :)

 • Reply Ansu Thursday, December 19, 2013 at 22:37

  Vautsi mikä hame! Aivan ihana prinsessaunelma :)

  Samaa mieltä että blogihistorias upein apu. Tainut olla sekä kuvaajalla että kuvattavana hyvä päivä.

  Ei voi muuta sanoa kuin: VAU

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:09

   Voi kiitoksia kiitoksia :)

 • Reply milla Thursday, December 19, 2013 at 22:38

  Oh my! Pääs kyllä huokasu kun näin uuden bannerin ja postauksen kuvat!! Oot ihan tyrmäävän kaunis, niinku aina, ja asu on upea! Pus.

  – Milla

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:09

   Kiitoksia kovasti ihana Milla! :)

 • Reply miau Thursday, December 19, 2013 at 23:14

  unohdit kertoa, että otsikossa oleva tekstinpätkä on peräisin poetsien biisistä ;)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:09

   Ainiinjoo, niin unohdin :)

 • Reply Elämäntapaintiaani Thursday, December 19, 2013 at 23:18

  En pukisi itse päälleni, mutta sulle sopii.
  Tulee vähän Carrie Bradshaw / Sex and the City vibat :)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:08

   Nojoo, vähän ehkä jotain viboja sieltä :)

 • Reply *Suvi* Friday, December 20, 2013 at 00:02

  Banneri on tosi kaunis!

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:08

   Kiitoksia :)

 • Reply maisa Friday, December 20, 2013 at 01:05

  Sun vaateyhdistelmät on välillä jänniä. “You can pay for school, but You can’t buy class”, Jay Z. :/

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:08

   Hahhaah, selvä :D

 • Reply Outi Friday, December 20, 2013 at 08:31

  Huikea hame/asu!
  t. Toinen joka lapsena haaveili prinsessan urasta (nykyään pukeudun vain farkkuihin

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:08

   Mihin ne lapsuuden unelmat katoaa :/ Ihan tylsää :D

 • Reply Miaminttu Friday, December 20, 2013 at 09:10

  Upea asu, upea banneri! Olen häkeltynyt!

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:08

   Kiitoksia ihanainen :)

 • Reply Jenna Friday, December 20, 2013 at 09:36

  Mä en ikinä laittaisi tota päälleni (se on pinkki….) mutta se on IHANA ja sulle sopii tosi hyvin :>

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:08

   Hahahaha, kiitoksia :D Pinkkihän on just ihana :D (Venaa ku näät mun UV-asun :D)

 • Reply Päivi Helena Friday, December 20, 2013 at 10:33

  IHANA IHANA IHANA! TÄYDELLINEN ASUKOKONAISUUS! Sinä olet prinsessa!!!!

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:07

   Hahah, kiitoksia :) Voi kun olisinkin :D

 • Reply Maria Friday, December 20, 2013 at 10:50

  Banneri on tosi kaunis, tykkään paljon! :) Asu on myös mun mieleen, omakin tyylini on vähän tollanen rokahtavan ja tyttömäisen yhdistelmä. Saappaita ei todellakaan oo kulutettu vielä loppuun! :)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:07

   Kiitoksia kovasti, ja kieltämättä niille on vielä PALJON käyttöä tulossa :D

 • Reply Ellu Friday, December 20, 2013 at 11:28

  Ihan mahtava asu! Ja tossa hameessa on kyllä sitä jotain ;)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:07

   Kiitoksia :) ja kieltämättä aika rutosti sitä jotain :)

 • Reply Taru Friday, December 20, 2013 at 13:35

  Mulle tulee tosta asusta ihan jouluvibat, Pähkinänsärkijä, Sokerikuningatar… Ihana :)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:07

   Hahahah, no sopii siis sesonkiin hyvin :)

 • Reply Päivikki Friday, December 20, 2013 at 13:44

  IHANA! mäkin käyttäisin tuollasta aina jos vaan vois! :)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:07

   Kiitoksia :)

 • Reply kerbera Friday, December 20, 2013 at 15:17

  Ihana <3<3<3<3

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:13

   Kiitoksia :)

 • Reply tia Friday, December 20, 2013 at 15:39

  Tosi ihana asu. Silmääni pistää erityisesti tuo ihanan vaaleanpunainen tylli. Itse harrastin balettia 4-5 vuotiaana ja mulla oli melkein tuon sävyinen balettimekko ja tossut. :)) uusi banneri on myös hieno, ei mitään moitittavaa. :)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:13

   Hahhah, jep, musta se on ihan aikuisiän balettihame :D

 • Reply Minns Friday, December 20, 2013 at 15:54

  No huh huh, en mä osaa ees kommentoida tuota asua, vetää sanattomaksi (selvennän vielä, että siis positiivisessa mielessä). Joten sori, en pysty kehuu, mä tyydyn vaan tuijottelemaan näitä kuvia haltioituneena…

  (PS. Yritin kovasti metsästää tuota takkia netistä, mutten kerta kaikkiaan löytäny sitä mistään, onko jo sen verran vanhaa mallistoa..? :/ Haluunhaluunhaluun!)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:13

   Hahhaha, kiitoksia kovasti :) Se on yli vuoden vanha, eli oisko se A/W12 tai S/S12 peräti :/

 • Reply Minttu-Maaria Friday, December 20, 2013 at 17:01

  Ei ollut yllätys, että juuri nuo saappaat kuuluvat tähän suosikkiasuusi :) Mutta ne sopivat tähänkin asuun ihan mielettömän hyvin! En ole vielä minkään asusi kohdalla huokaillut niin paljon ihastuksesta kuin tämän. Huokaus, huokaus, huokaus :) Ihana, ihana, ihana!

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:13

   Jooo, ei kovin suuri yllätys, että kaikki rakentuu niiden ympärille :D Kiitoksia kovasti :)

 • Reply Laura Friday, December 20, 2013 at 17:22

  Melkeen henki salpaantu ku näin ton asukokonaisuuden :) Kaikki mätsää jotenkin niin täydellisesti toisiinsa!

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:05

   Kiitoksia kiitoksia :)

 • Reply siiri Friday, December 20, 2013 at 19:06

  Aluksi epäröin että onko tuo asu kiva, mutta kun olin parikertaa selannut kuvat, aloin pitämään siitä (: ja tuo banneri on aivan ihastuttavan ihana <3

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:05

   Kiitoksia ja kiva, että asu voitti sut puolelleen :)

 • Reply Minski Friday, December 20, 2013 at 19:20

  Aivan täydellinen asu<3 Ihana keijukainen :D Voisitko joskus tehdä videota siitä, miten teet nuo kiharat? Ne on niin kauniisti aina. Voi kumpa mullakin olisi jaksamista kihartaa jokapvä hiukset! :D

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:05

   Kiitoksia :) ja joo, voisin vaikka ensi viikolla yrittää :D

 • Reply SM Friday, December 20, 2013 at 21:53

  IHAN MIELETTÖMÄN ÄLYVAPAAN KAUNIS ASU!!!!!!
  LAITTOMAN MAGEE!!!!

  Anna, kaikki jotka haukkuu sua on vaan ihan vitun kateellisia.
  Oikeesti.

  :)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:04

   Hahah, kiitoksia kovasti <3

 • Reply Olivia Friday, December 20, 2013 at 23:24

  Anna, sun blogin kuvat on kyllä tosi hienoja, siksi aloin seurata sun blogia, eli taitava sisko sinulla :) Jos sisko ei ehdi, niin voithan käyttää jalustaa ja itselaukaisevaa, mutta eihän sillä tietty noin kivoja kuvia saa, mutta jotain kuitenki. Ja sulla on kyllä niin ihania vaatteita, munkin mielestä nää on kyllä parhaat, ihanasti oot yhdistelly herkkää ja raffimpaa :)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:04

   Joo, se jalustan käyttö on aika perberistä suoraan sanottuna :D Eli sisko saa jatkossakin olla mun ykköskuvaaja :)

 • Reply hmclehto Saturday, December 21, 2013 at 02:49

  WOW well done Annan sisko! Alahan valokuvaajaksi tieda vaikka Vogueen paatyisit, silmaa ja taitoa ainakin loytyy:)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:04

   Hahah, välitän terveiset :) Kiitoksia :)

 • Reply M Saturday, December 21, 2013 at 08:41

  No ihan mieletön asu! Tosi hyvä. Ja tuo kuva missä katse ylöspäin on ihan supercool.

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:03

   Kiitoksia kiitoksia :)

 • Reply Krt Saturday, December 21, 2013 at 11:59

  Ihana asu! Suloisen prinsessamainen ja tyylikäs yhtä aikaa. Mielettömän hienoja kuvia muutenkin :) Ihanaa joulun aikaa sinne Balille!

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:02

   Kiitoksia kovasti! Ja oli kyllä ihana viikko siellä :)

 • Reply tyty Saturday, December 21, 2013 at 14:01

  Oiiijj!! On kyllä ihana asu! :) ei ehkä tätä päivää, mut ei aina tartteekaa olla. Tulee mieleen Carrie sinkkuelämästä. Mäkin olin myyty ku näin nellyllä mekon jonka alaosa oli tollasta tylliä mustana ja yläosa paljettia :D iha huippu uudeks vuodeks! :) Aina pitää pukeutua miten itestä tuntuu eikä välittää muiden mielipiteistä (poislukien etikettimokat tietty)
  Hauskaa Balin reissua! :)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:19

   Hahahahah, nähtävästi Sinkkuelämää on jäänyt pysyäkseen meille sen sukupolven ihmisille :)

 • Reply Pesunalle Saturday, December 21, 2013 at 14:24

  Vau! Mun on pakko sanoa, että maailman täydellisin asu! :D Oon kuolannut noita saappaita ja tuota takkia ennenkin sun päällä, mutta nyt kun oot yhdistänyt niihin vielä tollasen tylliunelman… rakastan<3 En ois uskonu sanovani näin jonkun asusta, mutta pitää niin täysin paikkaansa. :D Kaunista!<3 Mun sisänen prinsessa on ihan hurmiossa täällä. :D

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:18

   Hahha, siinä on kieltämättä kaikki suosikit nyt samassa :) Ja prinsessailu on välillä aika kivaa :)

 • Reply Iida Saturday, December 21, 2013 at 16:07

  Upea asu! Mä harrastin koko lapsuuteni ja nuoruuteni balettia ja mun sisällä piilevä balleriina rakastui tuohon hameeseen. ♥ Nykyään tykkään kuitenkin vähän rokkaavammasta tyylistä prinsessajuttujen sijaan ja siksi erityisesti tuo rokkihenkisten saappaiden ja hempeän hameen yhdistelmä miellyttää mun silmää. :) Lienee siis sanomattakin selvää, että tykkään myös uudesta bannerista. ;D

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:18

   Kiitoksia kiitoksia :) Ja haha, toi on ehkä mun suosikkibannerini myöskin :)

 • Reply JohannaS Sunday, December 22, 2013 at 13:44

  Ihana mekko ja sopii hyvin takkiin ja kenkiinkin! Olisi ihana nähdä tuo mekko ihan ilman mitään takkia, niin näkisi millainen se on kokonaisuudessaan. Mutta kiitos vinkistä, käyn etsimässä sen Shopbobista! ;) En ole aikaisemmin kuullutkaan tuosta sivusta, mutta varmasti on luotettava, kun sinä sieltä olet vaatteita tilannut. :) Ja sinun siskosi on kyllä oiva kuvaaja, parempi, kun monet ammattilaiset, joiden kanssa olen tehnyt yhteistyötä. Sinun siskosi kannattaisi hakea ammattikuvaajaksi, sillä hän pärjäisi siinä tosi hyvin! Jos häntä kiinnostaa tehdä sitä työkseen, eikä vain harrastuksena. :p Mutta vielä kerran Upea mekko! Ja sinäkin Anna, olet aina niin kaunis. Kaunistut vaan vuosi vuodelta! :)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:17

   Se on itse asiassa hame, ei mekko :) Ja kyllä se varmasti täällä näyttäytyy vielä monesti :) Ja tosiaan, ShopBop on täysin luotettava sivusto, eli ei mitään hätää :)

 • Reply Julia Sunday, December 22, 2013 at 18:28

  Voi että, aivan ihana asu! Kaikki passaa kaiken kanssa niin täydellisesti yhteen, ja tuo hame on vaan niiin hurmaava! ♥ Ja tuo nahkatakkikin on upea, haluaisin itellenikin tollasen ^^

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 09:54

   Kiitoksia kovasti :)

 • Reply rosanna Saturday, December 28, 2013 at 00:33

  Vau! :) Vau mitä kuvia (sisaresi on todella hyvä valokuvaaja), vau mikä asu ja vau miten kauniilta näytät. Olen lukenut blogiasi lähes alusta asti, mutta tämä taitaa olla eka kerta ehkä kun kommentoin. En ole myöskään todella pitkään aikaan vieraillut sivuillasi, mutta olin aivan ällikällä lyöty kun nyt selasin näitä kuvia ja postauksia. Tämä blogihan on 100% ammattilaiskamaa ja silti yhä se sama Mungolife, jota silloin joskus seurasin. Olet varmasti suurena inspiraationa monille naisille, sekä asujesi että elämänasenteesi ansiosta. Kaikkea hyvää sinulle! :)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:17

   Kiitoksia kovasti ja kivaa, että tulit kurkkimaan takaisin! :) Samoin sinulle! :)

 • Reply riikka Sunday, December 29, 2013 at 17:49

  Noi kengät eikä toi hame mielytä mitenkään. Molemmat vois sytyttää tuleen!!

  • Reply Anna Monday, December 30, 2013 at 13:58

   Ei kiitos :)

 • Reply Johanna Monday, December 30, 2013 at 14:06

  Hei Anna,
  ihania kuvia oot kyllä taas saanut aikaiseksi ja tuo hame on kyllä niin hieno, itselläni on samantyyppinen harmaasävyinen mekko, joka kyllä on saanut paikkansa luottovaatteena jokaisessa vähänkin juhlavassa tilaisuudessa….ja vähän vähemmän tärkeässäkin illanvietossa.

  Kuvissa pisti silmään erityisesti ihanat sormuksesi mitkä näkyvät monessa kuvassa, leveät hopean väriset molempien käsien keskisormissa. Olen itse etsiskellyt leveitä sormuksia jo pidemmän aikaa. Mistähän olet nuo ihanuudet löytänyt?

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:16

   Kiitoksia kvoasti :) Tuo toinen on Perniö Kalevalalta ja toinen on hopeasormus Kultajouselta, jonka äiti joskus osti ja minä otin ikuisuuslainaan :D

 • Reply Mim Monday, December 30, 2013 at 14:20

  Meitä on moneksi, mielestäni tämä asu on ihana kokonaisuudessaan!:) Jos pukeutuisin vaaleampiin sävyihin, niin tyylini olisi todennäköisesti tällainen leikittelevä. Tuo takki on upea, harmi ettei löydy enää mistään, sillä ostaisin sen varmasti, jos vaan löytäisin jostain. :) Saappaat ovat myös kauniit, kelpaisivat myös minun käyttöön.

  En ole blogisi vakituinen lukija, mutta mielenkiintoisen tyylisi takia tulen aina silloin tällöin selailemaan tänne, vaikka itselläni tyyli on ihan erilainen.:) Todella hyvä maku siulla, asut ovat ihanan erilaisia ja mielenkiintoisia verrattuna moneen muuhun! Ei pukeutumista kannata ottaa vakavasti, vaan kannattaa välillä kokeilla jotain uutta.^^

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 10:16

   Kiitoksia kovasti :) Ja joo, kerrankin olin älykäs ja ostin tän silloin kun eka epäilin, että tulisiko sitä pitäneeksi. Maksoikin silloin alle 100 euroa, kun oli jossain erityisalessakin vielä :) Pahoittelut, jos oli suolaa haavoihin, ei ole tarkoitus :) Ja kivaa, että palailet aina välillä tännekin :)

 • Reply Gerluni Monday, December 30, 2013 at 16:39

  Siskosi on tosi ammattilainen kuvaamaan. Asu on ihana, tykkään.
  Hyvin yhdistelty kokonaisuus!
  Banneri on hieno, ilo silmälle :)

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 09:52

   Kiitoksia kovasti, ja joo, sisko on kyllä nykyään superlahjakas :)

 • Reply AB Tuesday, December 31, 2013 at 06:39

  Mää alan itkeä.. Ihan täydellisen kauniita kuvia.
  Oot kuin Carrie <3

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 06:44

   Voi kiitoksia ihana <3

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post