No no no no no no no

Okei. Toteen jo alkuun, että ketään ei todennäköisesti kiinnosta tää postaus metriäkään. Mutta koska mulla nousee savua ja höyryä ja varmaan jotain kipinöitäkin nyt korvista, niin oli pakko tulla avautumaan teille, vaikka lupasinkin jotain sisältörikkaampaa postausta.

Mä ostin itelleni tossa uuden kalenterin. Vuodelle 2014. Ja täyttelin sitä kovin innostuneesti äsken. Sain rikottua kaikki henkilökohtaiset ennätykset ja pakattua EILEN ILLALLA. Kokonaan. Tossa toi Samsonite nyt nököttää ja odottaa lentokentälle siirtymistä. Oon vähän harkinnut tänään onkohan mulla kaikki inkkarit kanootissa, kun heräsin kahdeksalta ilman herätyskelloa siihen, että kuulin auton äänen tuolta pihalta. Jos yksi huono asia tästä meidän kämpästä pitää keksiä, niin se on ikkunoiden ohuus, kun niistä kuuluu läpi kaikki mitä kadulla tapahtuu. Singahdin siis luodin lailla ikkunaan tuijottamaan oliskohan DHL:n tai UPS:n auto pihassa. Ei ollut. Ja samalla katosi viimeisetkin unihiekat silmistä. Sen jälkeen oonkin tässä sangen tyylikkäästi harrastanut sängyn ja ikkunan välistä singhtelua minkä olen ehtinyt ja pohtinut, että on aikuisella ihmisellä varmaan usein parempaakin tekemistä. UPS toi jo pakettinsa ja DHL:n sivujen mukaan sekin paketti on lähetin matkassa tulossa kohti minua. Pakko muuten todeta, että edellisen postauksen kissagiffi ei ollu mitään verrattuna meikäläiseen pyjamassa oviaukossa hengailemassa kun lähetti tuli hissistä ulos. No ei siinä. Oon tässä aikaisen herätyksen jälkeen maksanut kaikki laskut ja vastannut meileihin ja hoitanut kasan paperiasioita ja vastannut teidän kommentteihin. Nyt sitten otin pienen teehetken Iltalehden parissa, ja huomasin, että olympiajoukkue ilmoitetaan 7.1. Tästä päästään siihen kalenteriin.

Kalenteri kauniiseen räpylään ja kynä sauhuamaan olympia-pelien aikatualuja ylös. Koska en jaksanut mennä lukemaan verenpainetta nostattavaa hienoa älykkyyden multihuipentumaa nimellä Jatkoajan keskustelupalsta tutkiakseni onko Niko Kapanen ollut spekulaatioissa mukana, niin päätin tutkia miten herralla on kausi mennyt. En ole ylläripylläri hirveesti ehtinyt seuraamaan mitään KHL:n pelejä, ja toivuttuani järkytyksestä, että Kapanen on vaihtanut joukkuetta (hei, mä sain joskus kuulla Kiviniemen pääministeriydestä n. 4 kk myöhässä, tää on ihan normimeininkiä..), yritin vähän tutkia tilastoja, että miten on herra pelannut. No nähtävästi niin, että leikkauspöytä on ollut kaveri, ja olympiamatka peruunutunut. Mä en ala. Mä en kestä. Tää on ihan perseestä. Haluan hukuttautua neljän peiton alle itkemään.

Joojoo, joku lähentäjälihas voi olla ihan tärkee olla kunnossa olympiajäillä, vaikken oo koskaan ko. muskelista kuullutkaan. Mutta. Miksi se on nyt jo päätetty, ettei se tule olympialaisiin? 12.11 uutisoiduissa artikkeleissa toipumisajaksi on laitettu 8-10 viikkoa, ja mun laskujen mukaan jos Suomen peli on 13.2, niin tossa on ihan pleanty of time. (joojoo, en kaipaa mitään järkiperusteluja nyt tähän) Käsittääkseni Kapanen ei aio MM-kisoissa enää esiintyä (no en nyt jaksanu ettiä sitä haastattelua), joten tää olis ollut mun viimeinen mahdollisuus todistaa oman lempipelaajani pelaamista Leijona-paidassa. Ei näin. Ei hyvä. Ihan perseestä.

output_qqgYIB

Istuin tuossa Itsenäisyyspäivänä kaksi penkkiä Erkka Westerlundista kun olin katsomassa siskoni tähdistöottelua. Erkka saa nyt laskea muutenkin onnelliset tähtensä, nimittäin jos olisin ennen matsia lukenut noi Kapanen -uutiset, ei olis tullut loppua neiti Vanhasen antamilla teknisillä ohjeistuksilla liittyen siihen, miten KAPANEN NYT VAAN KUULUU JOUKKUEESEEN, ETKÖ SÄ YMMÄRRÄ!?! Äiti ja sisko piteli muutenkin paikallaan, etten menisi tenttaamaan raukalta kaikkea mahdollista Sochiin liittyvää.

Ja koska kukaan ei lukenut tätä postausta näin pitkälle, niin voin paljastaa silleen heittämällä top5 noloimman tarinan tähän väliin. Mähän oon siis fanittanut Kapasta kai 10-vuotiaasta asti, kun ihastuin siihen joskus HPK – aikoina. Yläasteella olin pari kertaa melkeen tappelussa kun joku jääkiekkoa harrastava poika ei YMMÄRTÄNYT Kapasen hienoutta. Keräsin kaikki mahdolliset lehtileikkeet tyypistä n. viiden vuoden ajan. Mun yksi suurimpia aarteitani on mun ala-asteen liikkamaikan, joka oli maajoukkuen valmennusringissä mukana, tuoma Niko Kapasen nimmari omistustekstillä. Pelastaisin sen palavasta talosta varmaan ensimmäisten asioiden joukossa. Muut fanitti jotain söpöjä näyttelijöitä, meikäläinen Lenni-Kalle Taipaleen kauan kadoksissa ollut kaksoisveljeä.

Tässä kämppiä tuhat kertaa muuttaessani viimeisen muutaman vuoden aikana, oon käynyt ahkerasti omaisuuttani läpi. Ihmettelin tuossa muutama vuosi takaperin, miksi mun muistolaatikossa on Aakkosia levällään. Sellaisia kuivia korppuja erivärisinä Aakkosina. No siksi, että olen ne sinne 12-vuotiaana laittanut, kun löysin yhdestä Aakkos-pussista just oikeat kirjaimet, joista sai Niko Kapanen -sanat kirjoitettua. Raaskin heittää ne roskiin, koska totesin, että kymmenen vuotta vanhojen karkkien säilyttäminen ei ehkä ole mikään munkaaaaaan elämäni järkevin veto.

Erehdyin kertomaan tän tarinan yhdelle mun miespuoliselle ystävälle tuossa pari kk sitten. Se ei oo lakannut vittuilemasta mulle aiheesta, vaan muistuttaa tästä päivittäin. Nyt tekin tiedätte. Paitsi kukaan ei lukenut tätä postausta tähän asti, niin ei mulla oo mitään hätää.

Jos joku tuntee Erkka Westerlundin, niin voitte kertoa, että a) 8 viikkoa Kapasen leikkauksesta tulee täyteen 7.1, eli juuri kun hän aikoo julkaista joukkueen, ja siinä on hyvin reilu kuukausi vielä aikaa olympialaisiin (siltä varalta, että koko maajoukkuejohdolta on jäänyt tämä asia huomaamatta), b) yksi hullu suomalainen ämmä masentuu lopullisesti, jos nelosketjun keskellä ei viiletä 39-numerolla Suomen joukkueen lyhin, mutta paras pelaaja ja c) jos tarvetta on, sama hullu voi tulla henkilökohtaiseksi hierojaksi ko. pelaajalle. Bonarina venäjän kielen taito, jolla voi mahdollisesti olla hyötyä paikan päällä, koska fyssarin kykyjä on ainakin nolla.

No niin. Näin saa yhdellä postauksella kadotettua n. 99 % lukijoista mielenkiinnon bloginsa tekstejä kohtaan, kerrottua kuinka vammanen osaakaan olla ja samalla ansaittua loppuelämän kestävä porttikielto pikkusiskon peleihin, ihan jo siltäkin varalta, että Westerlund on paikalla uudemman kerran.

Rakas joulupukki. Olen ollut kovin kiltti tänä vuonna, ja musta se ois aika OK jos saisin joululahjaksi nähdä Niko Kapasen nimen kaikesta huolimatta olympiajoukkueen joukossa. Eikä ees haittaa vaikka teknisesti lahja olisi myöhässä kaksi viikkoa. Mäkin aina olen. Ei siis mitään hätää.

Vittuperkelesaatana. (<- Oiva esimerkki siitä kiltteydestä.)

0

You Might Also Like

88 Comments

 • Reply Pepa Monday, December 9, 2013 at 15:17

  Haha mua naurattaa aina kun kirjottelet ihme lätkäjutuistas, joo ei kiinnosta mua paskaakaan mutta herättää aina semmosia “AWWWS”-reaktioita sua kohtaan :D outo, outo “muotibloggari”. Mä aloin nauramaan ku tajusin et tää postaus ei koskekaan ups- tai dhl-valitusta vaan LÄTKÄÄ :D Ennakko-olettamukset on lujassa! Voin kuvitella näitä wtf-momentteja mitä tää aiheuttaa meissä lukijoissa, mahtavaa hämmennystä :D

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:00

   Hahahahah, outo outo ämmä muutenkin :D

 • Reply Mimmi Monday, December 9, 2013 at 15:31

  Eikä ihan paras postaus! :-D itsekin olen kova kiekkofani, tosin en erityisemmin fanita ketään yksilöä, mutta kyllä multakin löytyy mielipiteet siihen ketä sinne olympialaisiin pitäisi lähettää ja ketä ei. Ja toki tästä saan aina raikuvat naurut isoveljeltäni. Mutta eihän se jääkiekko ole pelkästään miesten penkkiurheiluksi tarkoitettu ;) Täälläkin siis odotellaan tuota julkaisupäivää kuin kuuta nousevaa!

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:00

   No nimenomaan!! :D

 • Reply *Suvi* Monday, December 9, 2013 at 15:38

  :D Olet ihana! En siis ole ainoa jolla on a) muistolaatikko b) ollut (paino sanalla ollut) noloja asioita siellä. Minulla tosin on arkku, a la Pikku naisia. Kun viimeksi siivosin omani, lähti muutama äärimmäisen tärkeä ja rakas karkkipaperi jätesäkkiin.

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:00

   Hahhahaha, mulla on edelleen outoja ja noloja asioita siellä :D

 • Reply GM Monday, December 9, 2013 at 15:42

  Tää oli ehkä paras postaus pitkään aikaan,luin kokonaan ja syy siihen on Niko Kapanen! Munkin lempipelaaja ja ei oo ulkonäössäkään valittamista ;) Harmittaa myös vietävästi, ettei Kapsu meinaa MM-kisoissa enää pyöriä ja nyt nääkin pelit meinaa jäädä väliin :o Mua ei vaan yksinkertasesti kiinnosta yhtään lätkä, jos siellä ei oo Kapanen pelaamassa.

  ps. Toi “nolo” paljastus oli huippu :) Ihan noin pitkälle ei oo mun fanitus mennyt, mutta voit varmaan kuvitella kuinka paljon ketutti, kun eräässä lehdessä kerrottiin pari kesää sitten, että Kapanen oli perheineen ollut Visulahdessa just pari päivää ennen kun mä olin siellä. Se oli niiin lähellä että olisin voinut törmätä siihen! Onneksi kuitenkin Kapanen on tullut nähtyä livenä ja läääh kuinka komea joku voi olla :)

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:21

   No aijaa!! Kyllä mua kiinnostaa, mutta vähän itku silmässä tulis katottua pelejä :/

 • Reply Jatta Monday, December 9, 2013 at 15:51

  Voi ei ! :D Luulin jo, et on tapahtunu jotain kamalaa sun pääsyssä Australian matkalle, mut sit rupes vähän naurattaa ku tajusin et kyse onkin jääkiekosta. :D Ei sillä, ettei se ois tärkee juttu ja näin, mut kerroit ton just sillä sun omalla tyylillä et sait sen kuulostamaan jo hauskalta ! :D

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:00

   Hahahhaa, tää oli paljon pahempi asia :D

 • Reply LindaT Monday, December 9, 2013 at 15:53

  Ihanaa uskollisuutta! :D Mä luin loppuun ja olisin varmaan vielä lukenut toisen samanmoisen tekstin perään. Se on Erkan ymmärrettävä, että tiettyjen pelaajien on oltava mukana joukkueessa oli tilanne mikä hyvänsä. Täysin samaa mieltä asiasta. ;)

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:01

   No NIMENOMAAN!! :D

 • Reply alisa Monday, December 9, 2013 at 16:06

  hahahah tää postaus oli kyllä paras kaikista pitkään pitkään aikaan!!!!<3 mäki oon fanittanu kyseistä henkilöä pikkutytöstä asti ja itku pääs todellakin ku näin uutisen että Kapanen ei pelaa. Hei oikeesti ei nyt niin väärin voi mennä että Niko ei pääse pelaa!

  Rakas joulupukki, ihan vaan tällanen pikku pyyntö enää mutta ihan totta yksi isoimmista toiveista tänä vuonna olisi kyllä nähä suomen paras pelaaja olymppialaisissa. Nii jos oisit kiltti ja toteuttaisit. Ihan varmasti oon kiltisti ihan koko seuraavan vuoden. Ja varmasti enemmänkin… terv. toinen hullu ämmä suomesta

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:21

   Hahahah, kiitoksia ja joo, en kestä :/ Toivottavasti joulupukki kuulee meidän toiveet :(

 • Reply tiiainka Monday, December 9, 2013 at 16:06

  haha Anna, oot ihan huippu :D just tän takia kuulut mun lempibloggajiin ku osaat oikeasti kirjottaa vaan niin hyvin!

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:01

   Ihana kuulla, kiitoksia :)

 • Reply Karoliina Monday, December 9, 2013 at 16:18

  Heh, et oo ainoa, joka fanitti yläasteella (ja fanittaa vielä myöhemminki :D) jääkiekkoilijoita. Onneksi en ollut ihailuni kanssa ihan yksin, sentaan oli toinen tyttö samalla luokalla, jonka kanssa höpötellä pelaajista ummet ja lammet. Mulla se ihana paras mahtava oli T. Ruutu. Ihan kohta saa jääkiekkohöpinöitä, ihanaa, että arvokisoja onkin kahdet tänä vuonna, ihan kuin joulu kaksi kertaa :D

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:05

   Hahhahah, Ruutu on myös ihana :)

 • Reply Kati Monday, December 9, 2013 at 16:28

  “Näin saa yhdellä postauksella kadotettua n. 99 % lukijoista mielenkiinnon bloginsa tekstejä kohtaan.”

  Oma mielenkiintoni ainakin vain nousi! :D Olen pari viikkoa lukenut blogiasi ja valehtelematta tämä olin ainut, jonka luin aivan ensimmäisestä kirjaimesta viimeiseen merkkiin! Aivan huippu kirjoittaja olet ja tunnistin itseänikin tekstistäsi; vuodatan pettymyksen kyyneleet, jos muutamaa omaa lempparia ei listalta löydy :D

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:01

   Hahhha, no mutta mahtavaa :)

 • Reply Elisa Monday, December 9, 2013 at 17:14

  Aiaiai kun sä oot mahtava! :D

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:01

   <3

 • Reply eekku Monday, December 9, 2013 at 17:23

  :DD
  Onhan se ikävää, että näillä näppäimillä herra ei pelaisi olympialaisissa, mutta tää sun fanittaminen Kapasta kohtaan sillon alkuaikoina oli hyvä :D

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:01

   Hahah, se on edelleen aika paha :D

 • Reply Miibu Monday, December 9, 2013 at 17:37

  “Joojoo, joku lähentäjälihas voi olla ihan tärkee olla kunnossa olympiajäillä, vaikken oo koskaan ko. muskelista kuullutkaan.”
  – Lähentäjälihas on vähän niinkuin yhtä kuin sisäreisi. Voisin melkein rohjeta väittää, että sinäkin olet mitä todennäköisimmin joskus treenannut lähentäjälihaksia salilla, olit sitten kuullut siitä tai ei. ;) Ei tarvii olla ees olympiajäillä että lähentäjälihasta tarvii.

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:01

   Hahaha, no nyt kun mainitsit, niin joo, tuttu on :D

 • Reply roosa Monday, December 9, 2013 at 17:48

  haha i feel your pain. mä protestoisin samalla tavalla jos sergio ramos ei pelaisi espanjan peleissä :D

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:02

   Mulla ois aika sama Alonso ja Espanjan peli :D

 • Reply Tanja Monday, December 9, 2013 at 17:57

  Hahahhahaa!! Pakko sanoa sekä lätkä- että futisfanina, että ehkä jotenkin ymmärrän sun purkautumisen ja turhautumisen. Itse en kuitenkaan ole noin paljon ketään pelaajaa fanittanut. :) Mutta ainakin luin sun kirjoituksen loppuun asti ja vielä hymyillen. Tai nauraen ääneen :)

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:02

   Hahah, kiitoksia :) Ja joo, Kapanen on mulle pyhä pelaaja :D

 • Reply Essi Monday, December 9, 2013 at 18:00

  Hahah! Oot sulonen! :)
  Toivoa ei oo kuitenkaan vielä menetetty…

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:02

   Toivottavasti :/

 • Reply Ronja Monday, December 9, 2013 at 18:35

  mä niin rakastan näitä sun postauksia mistä ihan paistaa “passion” läpi :D

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:02

   Hahha, thanks :D

 • Reply Nannneih Monday, December 9, 2013 at 18:52

  Ahaha tiedän että tää on sulle varmaan raskas aihe, mutta enpä oo hetkeen nauranut millekään postaukselle näin paljon! Ja tarkoitan tätä pelkästään positiivisesti! Olet anna aiiiivan ihana ihminen ja ihailen niin paljon miten tunteella otat kaikki asiat!! Toivotaan että joulupukki näkee sun toiveen ;)

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:02

   Hahhaah, kiitoksia :D

 • Reply Eija Monday, December 9, 2013 at 19:04

  :DDDDDD ihana ;D

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:02

   :)

 • Reply johanna / maxandmoses.blogspot.com Monday, December 9, 2013 at 19:56

  :D
  Ja Espanjassa Itämaan tietäjät tuo lahjoja loppiaisena, että meniskö tuo lahja siihen piikkiin.

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:03

   JOOOOO!!!

 • Reply Lauraa Monday, December 9, 2013 at 20:06

  Tälläset postaukset on just parhaita! En sitte tiiä tykkääkö muut vai onks mulla vaa nii kieroutunu huumorintaju :D

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:03

   Hahah, kiva kuulla :D

 • Reply Emmi L. Monday, December 9, 2013 at 20:29

  Mä luin kokonaan ja ymmärrän täysin vaikka mä yleensä vaahtoankin omassa blogissa jalkapallosta, mutta fiilikset on tuttuja :D Mä aion vielä nähdä Daniele De Rossin pelaavan vaikka henki menis, koska oon nyt 4 kertaa yrittänyt ja aina se joko on loukkaantuneena ja ei pääse kentälle!

  Emmi L.

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:20

   Voi eiii, siinä on kyllä huono tuuri :/

 • Reply Heidi Monday, December 9, 2013 at 20:29

  Haha, ihan loistava :D Otan iteki jääkiekon (ja jääkiekkoilijat) vähän turhankin tosissani välillä

  ps, kapanen oli kuulemma joskus lätkässä (hehehe lätkässä) mun äitiin joskus 90-luvun alussa :D välillä sitä miettii, jos oisinkin kapasen lapsi. Olis ainaki syötävän hyvännäköinen isäukko

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:06

   OMG, sun äiti on mun idoli :D

 • Reply Ira Monday, December 9, 2013 at 20:36

  Eikää!:D Ahkerana mungon lukijana mun on pakko myöntää, että tää on ehkä lempparipostaus koskaan, enkä ihan heti odottanut tällaista lukevani täältä ;D t. yliaddiktoitunutlätkäseuraaja

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:06

   Hahah, kiva kuulla :D

 • Reply Viivi Finni Monday, December 9, 2013 at 20:51

  Olin varmaan se ainoa, joka sitten luki tekstisi loppuun, vaikka en itse valitettavasti ole kiinnostunut tippaakaan jääkiekosta. Valitettavasti kuitenkin työpaikastani johtuen itseasiassa tunnen Erkka Westerlundin ja varmaan olen tavannut Kapasenkin, vaikka en itse sitä tiedä.. :D Yritän muistaa välittää terveisesi jos Erkka eksyy työhuoneeseeni!

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:06

   Joo kerro lämpimät terveiset, että jumalauta se saa raskaan ämmän niskaansa seuraavissa teinien peleissä, jos Kapanen ei oo kisoissa mukana :D

 • Reply Siiri Monday, December 9, 2013 at 21:09

  Siis nää tälläset postaukset on yks syy miks luen tätä blogia :D ihan mahtavaa, sulla niin on sana hallussa! Jatka samaan malliin Vanhanen!

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:06

   Hahah, kiitoksia :)

 • Reply teezy Monday, December 9, 2013 at 21:11

  En ole erityisen kiinnostunut vaatteista ja muodista, mutta blogisi on yksi lemppareista siksi että sun tyyli kirjoittaa asiasta kuin asiasta on niin mahtava:D Hyvää matkaa!

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:07

   Kiitoksia ihana :)

 • Reply musta paavi Monday, December 9, 2013 at 21:15

  :D :D :D :D :D <3

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:07

   HV apina :D

 • Reply Anna Monday, December 9, 2013 at 21:17

  sait kyllä hymyn huulille vaihteeksi tällä postauksella! :D

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:07

   Kiitoksia :)

 • Reply Anna Monday, December 9, 2013 at 21:52

  Mä oon niin samaa mieltä sun kanssa, Kapanen vaan kuuluu MM-joukkueeseen! Eikai niitä pelejä ees kehtaa kattoo jos se ei oo siellä.. HAH aivan asian ytimeen osuit nyt, sielunsisko täällä ragettaa yhtälailla! :D

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:07

   No aijaa!!!!! :D

 • Reply Laura Monday, December 9, 2013 at 22:07

  Tääl on ainakin yks ihminen, ku vaivautu lukemaan koko postauksen! Haluisin avautuu tähän jotain kuumista pelaajista ja sellasista ketkä on tällä kaudella antanu vähän näyttöjäki jne… Mut tyydyn vaa jakamaan tuskasi, koska Niko on yks munki lempparileijonista!

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:08

   Tää on ihan kamalaa :(

 • Reply annatiinamaria Monday, December 9, 2013 at 22:38

  Niiin huippu postaus! Oot paras ja niin oli aihekin <3

  xoxo,Anna

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:08

   Voi kiitoksia :)

 • Reply Ansku Monday, December 9, 2013 at 23:24

  Aaaivan mahtava postaus. Tää lätkähullu nainen nauroi ittensä ihan kipeäksi :D

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:08

   Hahahahhah :D Kiva kuulla :)

 • Reply Heidi Tuesday, December 10, 2013 at 00:45

  JUST SAMAA OON MIETTINY! Pitää varmaan laittaa joku adressi aiheeseen liittyen! :) i feel your pain!!!!!

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:10

   Joojoojoojoo!! :D

 • Reply Noora Tuesday, December 10, 2013 at 01:07

  No hei mäkin oon ihan hullun ihastunut Kapaseen ♥ ja aivan surun murtama, jos hän ei ole olympialaisissa. :(

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:10

   Mä en kestä jos näin käy :/

 • Reply K Tuesday, December 10, 2013 at 01:10

  Nämä (arvokisa)lätkäaiheiset- postauksesi on aina mukavaa luettavaa(en nyt tarkoita, että juuri tämä postaus olisi ollut mukavaa luettavaa sisällöltään), vaan ajoin sitä takaa, että näistä todella välittyy se, kuinka suurellä sydämellä seuraat jääkiekkoa. Tuohon N. Kapasen tilanteeseen en nyt kommentoi mitään, kun ajatukseni asiasta on täysin samanlaiset kuin sinulla ja kaiken jo sanoitkin, mutta kiva, että kirjoiti tämän, tuli täysin uutena tietona mulle tuo tilanne, niin olenpahan nyt selvillä siitäkin.

  (Niin ja ihan täysin postaukseen liittymättömänä asiana kysyn, että ostitko kenties tuon kalenterin Suomesta ja jos niin, satutko muistamaan mahd. merkkiä? ) Anteeksi, kun vaivaan turhalla asialla, mutta mulla on joku ihme “vaiva”, kun ostin jo lukuvuosikalenterin alkusyksystä ja nut kuitenkin mietin taas kalenterin ostoa ja jostain sain päähäni kysyä, että millaisen ostit? Tähän ei ole pakko vasta. Järkevänä käyttäisin vain tyytyväisenä sitä 13-14 lukuvuosikalenteria, mutta “ongelmat” nyt ovat tätä luokkaa taas….. :)

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:23

   Hahaha, kiitoksia supportistasi :D Mä ostin taas saman ku ennenkin, eli Ordning and Redan kalenteri :)

 • Reply Idu Tuesday, December 10, 2013 at 09:07

  Hahahahaha. Täää oli just mahtava postaus! Vaikka tuo aakkosjuttu kyllä on aika…..uskomaton…. :-D

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:11

   Joo kieltämättä aika nolo :D

 • Reply Anna-Maija Tuesday, December 10, 2013 at 09:26

  :D

 • Reply Miaminttu Tuesday, December 10, 2013 at 09:44

  Jos oot puoliksikaan yhtä ihastuttava livenä kuin mitä olet blogissa, niin mahdat olla melkonen tyyppi! :D

  Nautihan munkin puolesta helteistä ja lomasta! Terv. kylmään ja pimeään semisti kyrsiintynyt lukijasi. Postaile ihan vapaasti (eli mahd. paljon..) kaikenmaailman rusketus- ja arskanlaskukuvia, tulee itsellekin pieni hyppäys pois arjesta kun niitä katselee :)

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:12

   Hahahha, voi kiitoksia :) Ja eiköhän niitä tule joo :D

 • Reply petra Tuesday, December 10, 2013 at 11:42

  Olen NIIN samaa mieltä sun kanssa Niko Kapasesta! Itse aloin fanittaa häntä Sveitsin jääkiekon MM-kisoissa vuonna 2009. Tietysti juuri viimeisen pelin aikaan, kun Suomi tippui jatkosta. Mutta se peli oli mulle käänteentekevä: siitä alkoi kaikkien EHT-turnauksien, KHL:n, MM-kisojen seuraaminen. Enää ei haitannut vaikka jokin tv-ohjelma ei jollain viikolla tullutkaan jääkiekkopelin takia :D Joten todella toivon, että 7.1. saataisiin lukea Nikon nimi ja pelinumero virallisessa olympiajoukkueessa.

  Ja sanonpa vielä, että ihailen tapaasi ylläpitää blogissasi. Postauksesi nostattaa aina välillä hymyn huulilleni, kiitos! :)

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:14

   Kiitoksia kovasti ja joooooo, toivottavasti 7.1 on mukava yllätys nimilistassa :)

 • Reply inna Tuesday, December 10, 2013 at 21:32

  Hahaha oot paras <3 voin vaan kuvitella sun tuskan, mut voi jumaliste miten hauskasti olit onnistunut kirjottamaan ! (hups, kirjotin tän eka tohon kotisivu-sarakkeeseen…)

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:15

   Hahha, kiitoksia :)

 • Reply katja Wednesday, December 11, 2013 at 12:27

  Ahahahaha huutonaurua alusta loppuun! Ihanan piristävä teksti, ja jotenkin niin paras kaiken asiallisemman tekstin välissä :D Ja selvis seki, ettei tälläsii voi lukee korkeekoulun oppitunneilla jäämättä kiinni.. Parasta!

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:16

   Kiitoksia kovasti, kiva kuulla :D Ja toivottavasti et saanut valitusta :D

 • Reply Juliana Wednesday, December 11, 2013 at 19:09

  Hahaa! Tällaset postaukset nimenomaan on se syy, miksi jaksan lukea tätä blogia vuodesta toiseen! :D oot kyllä ihan mahtava mimmi!

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 17:58

   Ahhahah, kiitoksia :)

 • Reply henna Monday, December 16, 2013 at 11:51

  Hahaha hauska postaus!!! :D Kapanen on yks munki ehdottomista lemppareista ja ärsyttää vietävästi kun se ei pääse mukaan!!!! Mut toisaalta eiköhän se oo koko joukkueen, suomen kansan ja niko kapasenkin kannalta parasta että jäällä on sillon ne parhaassa kunnossa olevat miehet, varsinki ku nää on olympialaiset eikä mm-kisat!! Suomella jää joukkueesta pois niin monta hyvää pelaajaa joita ei vaan voi ottaa mukaan just loukkaantumisen tai Westerlundin pelityyliin sopimattomuuden takia. Ja sen takia että on muita jotka sopii paremmin/on tällä hetkellä paremmassa kunnossa. Välillä tekis mieli sanoo jopa että Selännettä ei pitäis ottaa mukaan koska se on pelannu niin heikon syksyn… :( mut toisaalta sillä on niin paljon sitä henkistä kanttia tuoda joukkueeseen, ja just sitä kokemusta Erkka on painottanu valinnoissa. ::)

  Nää jääkiekkopostaukset on ihan parhaita, niin harva tyttö seuraa urheilua tosissaan ja niin fanaattisesti kun esimerkiksi minä, mutta sä vaikutat mun kohtalontoverilta XD tsemppiä, onneks Kapasta voi kattoo vielä KHL:n matseissa!! :) ja eihän noista maajoukkueessa pelaamisen lopettamispäätöksistä koskaan tiiä, on ne enneki peruttu :D

 • Reply LaUra Saturday, December 21, 2013 at 21:05

  Anna oot ihan liian ihana :D

  • Reply Anna Tuesday, December 31, 2013 at 09:58

   Hahaha, kiitoksia :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post