Mission accomplished

Huomenta ihanat! (okei, lienee paikallaan ilmoittaa, että nyt on edessänne postaus, joka tulee sisältämään ihanaa ihanan perään…)

Minulla oli eilen missio. Tai jossakin vaiheessa eilistä, mulla oli sellainen olo, että Markuksella on missio. Mä halusin Pariin reissulta mukaani saarivaltioon tuoda erään periranskalaisen, joskin Italiassa valmistetun, kaunottaren. Kuten aiemminkin jo kerroin, Markus oli merkinnyt puhelimen karttaansa tähdin reitin, jonka varrelta näitä aarteita löytyisi. Ystäväni J, joka on töissä Célinellä täällä Lontoossa oli salaa kertonut Markukselle, että todennäköisyydet juuri oikean kaunottaren löytymiseen ovat sangen slimmit. Markus vahingossa möläytti tämän tiedon mulle, ja suuntasin kohti Pariisia siinä toivossa, että tunnelin päästä näkyy edes auringon valoa, kun ei nähtävästi ainakaan minun toiveeni mukaista italialaista käsityötä.

Olin jo oikeastaan päättänyt, että en tule sitä saamaan. Kohtalon sanelemaa, se ei tule olemaan minun, antaa olla ja palataan asiaan, kun niitä jostakin saa. Markus kuitenkin Pariisia tuntevana johdatti minut ensin asemalta suoraan Lafayette Galleriesiin. Sieltä haukankatseella toisen kerroksen Célinen liike, ja varovainen kysymys. “Löytyisikö teiltä…?” Ei.
Kävelin jo viereiseen Printempsiin lisää toivoani hukanneena odottaen, että sielläkin myydään ei-oota…

I had a mission in Paris.. 

IMG_3745

IMG_3858-001

“Löytyy, molemmat. Kumman haluat?” Ehhh.

IMG_3782

Mission accomplished.

Olin jättänyt tämän osan täysin luojan lykkyyn. Minä halusin mustan Luggagen Mini -koossa. Iso (12″ x 12″), muttei valtava. Ja kaiken kanssa tästä vuosikymmeniksi eteenpäin sopiva väri. Olin pyöritellyt Luggagen omistavien ystävieni kanssa valintaa laukun nahasta, ja miettinyt pääni puhki. Koska Célinen kauppoihin tulee joka aamu yleensä vain yksi kipale tietynväristä Luggagea, eikä niitä voi varata, olin varautunut siihen, että jään nuolemaan näppejäni. Pieni toive oli siitä, että siellä jompikumpi musta olisi jossakin viidestä kaupasta, ja olinkin päättänyt, että se, kumpi laukku siellä on, on se jonka otan. Koska se olisi sitten kohtaloa. Blondilla meni pasmat ihan sekaisin, kun siellä oli molemmat.

Célinen luggage valmistetaan lähtökohtaisesti kahdesta nahasta. Toinen on smooth calfskin -nahkaa, eli todella kaunista viimeisteltyä sileäpintaista nahkaa, joka on hieman kiiltävämpi, ja joka ainakin jossakin vaiheessa oli kanssasisartaan kalliimpi (ellei muistini nyt temppuile). Toinen on drummed leather, eli sellaista röpelöistä nahkaa, joka on pinnaltaan vähän karheampaa. Laukut ovat molemmat mielestäni tajuttoman kauniita, ja nahkavaihtoehdoista puhutaan vastaan ja puolesta molempien.

Smoothin plussia on mm. se, että se pitää jämäkkyytensä hieman drummedia paremmin (tämä kokemus on siis ystäviltäni, jotka omistavat molemmat versiot ja ystävältäni, joka on liikkeessä töissä ja lukemattomista keskusteluista) ja muoto pysyy paremmin vuosia samana. Drummed nahka on hieman pehmeämpää, jolloin pientä löystymistä on havaittavissa. Smoothin plussa on myös sen vuori, joka on tuota samaa nahkaa. Helpompi pitää puhtaana kuin drummedin mokkamainen vuori, johon tarttuu helpohkosti kaikki pöly ja nöyhtä. Minun silmääni smooth on myös luksuksemman näköinen. Se nahka on jotenkin niin kaunista. Drummedin plussa smoothin yli sitten vuorostaan on se, että siinä näkyy vähemmän käytön jäljet. Pitipä myös miettiä sitä, että smoothissa on kultaiset metalliosat (minun toiveeni), kun taas drummedissa hopeiset.

Painin aikanaan saman ongelman kanssa Chanelia valitessani, ja silloin voitti caviar-nahka pehmoisen lampaannahan yli. Silloin vaakakupissa oli päivittäisessä käytössä todella helposti naarmuuntuva lampaannahka, joka menettää muotoaan helpommin kuin caviar-nahkainen, vaikka onkin mielestäni kauniimpi. Valinta oli aika helppo silloin. Käytännöllisyys vuosien sijoituksessa meni kauneuden yli, ja olen ollut äärimmäisen iloinen valinnastani. Chanelissani ei näy ulkopuolella mitään käytön jälkiä. Ei mitään. Laukku on kulkenut täyteen ahdatuissa Lontoon metroissa, turvatarkastuksissa heiteltynä lentokentillä ja vaikka missä. Ei naarmun naarmua ja sen muoto on yhtä jämäkkä kuin kaupasta ulos kantaessani. Vuorikangas siinä on burgundya lampaannahkaa, ja siinä kyllä näkyy muutama käytössä tullut naarmu. Mulla lampaannahkainen Chanel ei olisi mitenkään selvinnyt edes ensimmäisestä vuodestaan naarmuitta, toisin kuin caviar.

Pyörin siellä Célinen liikkeessä, enkä osannut päättää. Toisessa kädessä kiilteli uskomattoman kaunis laukku, joka pitäisi muotonsa paremmin. Toisessa kädessä vuorostaan kaunotar, jossa ei näkyisi käytönjäljet yhtä helposti. Poukkoilin peilille vuoron perään toinen käsivarrellani keikkuen, yhdessä ja erikseen. Tuskan hiki nousi otsalle kun en millään osannut päättää. Kauniita ne olivat molemmat. Suorastaan tyrmääviä. Kyse ei ollut edes siitä enää. Tiesin, että toisessa muoto säilyy paremmin, ja se tuntui kädessäkin jämäkämmältä. Toinen oli ehkä n. 4 grammaa kevyempi ja piilottaisi naarmut paremmin. KUMPI?!

All I knew was that I wanted a black Mini Luggage from Céline. I didn’t even think as far as which, since I thought I’d just get the one they have. It is so difficult to find anywhere in black Mini, and I was quite sure the mission would be a mission impossible. I feel that smooth is more luxurious, more beautiful. The smooth calfskin keeps its shape a little bit better, whereas the drummed skin seems to sag a little bit with time. Then again all the marks on the smooth skin are more visible than on the drummed, which hides them well, and doesn’t scratch as easily. Such a difficult decision… WHICH ONE?!

IMG_4023-001

IMG_4033-001

IMG_4042-001

IMG_4025-001 IMG_4041IMG_4028-001 IMG_4026-001

Valitsin smoothin. Siinä missä Chaneleissa valinta oli helppo, arvoin tätä varmaan tunnin ja soitin kriisipuhelun sen jälkeen Vivvelle Suomeen. Alan ammattilaisena arvostan mielipidettä aika korkeelle sillä naisella. “Ota se smooth”. Selvä. Ja kassan kautta ulos. Loppujen lopuksi tässä vei pidemmän korren se, että tuo uskomattoman kaunis malli pysyy vuodesta toiseen samanlaisena. Mun koulukaveri juuri valitteli sitä, että hänen vähemmän käyttämänsä drummed tuntuu vuoden käytön jälkeen siltä, että se painuu kasaan. Jos googlaatte “celine drummed luggage”, niin näette että useissa kuvissa laukku ei vaan ole yhtä särmikäs kuin smooth-nahkainen. Nahka on eläväistä materiaalia, ja siihen kuuluu mun mielestä tietyllä tapaa vähän kuluma ja pienet käyttönaarmut. Jos niitä smoothiini tulee, niin tulkoot. Mutta ainakin se pitää mallinsa ja muotonsa vuosia ja vuosia. Eikä tämä Celinen smooth-nahka todellakaan ole mitään hepposta matskua. Chanelin lampaannahka on niin uskomattoman pehmeetä, että se ottaa sen osuman paljon paljon helpommin kuin tämä. Siksi tässä valinnassa ei ollut niin suuressa roolissa loppujen lopuksi nahan kestävyys. Molemmat kun on helvetin kestäviä.

Viime vuodet laukkumarkkinoilla korkeessa asemassa jyllännyt Céline nostetaan tällä hetkellä alalla todella korkealle juurikin korkealaatuisen nahkansa takia. Vertauksena käytetään Hermesin Birkiniä, ja jotkut ammattilaiset tuntuvat olevan sitä mieltä, että Célinen nahka on jopa parempaa. Mene ja tiedä. Kuitenkin, laukku on tällä hetkellä kiistaton muotimaailman it-bag, ja alan arvioinneissa epäillään, että laukku tulee muutamassa vuodessa saavuttamaan Chaneleiden hintatason. Ennustuksissa on n. 400-500 euron arvonnousu vuodessa. Katsotaan onko moinen sitten muutaman vuoden päästä jo tuplannut arvonsa.

Mä halusin ostaa laukun ehdottomasti Pariisista enkä Lontoosta paristakin syystä. Ranskalainen merkki, joten mulle jotenkin toi lisäarvoa sille se, että ostin sen Pariisista. Tyhmä perustelu, mutta tunnearvo-puolella painitaankin tämä kohdalla. Järkevä perustelu on se, että Pariisissa laukku maksaa 225 puntaa vähemmän kuin Lontoossa. Siihen hintaan sai jo menopaluun Pariisiin junalla ja kaiken muunkin mikä Pariisissa päivän aikana kului. Lisäksi todennäköisyydet sille, että ehtii omansa nappaamaan on paremmat kuin Lontoossa :)

Tanssiessani ulos Printempsista valtavan valkoisen paperikassin kanssa, Markus vaikutti vähän pettyneeltä. “Mitä me nyt tehdään, kun ei tarviikkaan mennä kolmeen muuhun paikkaan?”

With my Chanel I chose functionality over beauty. Or well, actually I chose beauty over beauty. Caviar keeps it shape much better than lambskin. Lambskin is gorgeous, but I feel it’s not boxy enough after few years. It becomes even too smooth. And scratches so easily. So I went with caviar. Here I made sort of the similar choice and went for smooth. On the contrary to my choice with Chanel, my choice of Céline does scratch easier than its counterpart, but, and this is a big but, it does keep its shape firmer and doesn’t sag. I love my bags to have their boxy shape, so in the end, it wasn’t that difficult a choice. 

Yksi vuoden kivoimpia päiviä tulossa kuvien muodossa illalla teillekin nähtävästi :)

Mitäs tuumitte, valitsinko oikein? :)

So, what do you think. Did I choose wisely? :)

(Ja ne nillitykset mun merkkilaukkujen määristä/hinnoista kommenteissa voidaan jättää ihan suosiolla pois. Mua ei kiinnosta metriäkään kenenkään muun mielipide siitä, onko mulla liikaa laukkuja. Ne on mulle harrastus ja rakas asia, ja pidän niitä taide-esineinä siinä missä toiset Monet’n tauluja. Eikä se kuulu kenellekään muulle, montako laukkua mulla on. Piste. Ja ennen kuin joku vetää kortin siitä, miten minun tulee jättää hänen lapsilleen hyvinvoiva planeetta kuluttamalla vähemmän on hyvä ja miettii a) kuinka vähemmän kulutan määrällisesti, kun yhteen esineeseen käytän liikaa rahaa ja b) kuinka paljon se planeetta kuluu lasten saamisella ja näiden lasten kulutuksella sitten ylipäätään. Varsinkin meidän lapsettomien, jotka ei välttämättä lapsia tähän maailmaan edes halua tuoda, mielestä.)

0

You Might Also Like

185 Comments

 • Reply sandr-A-licious Wednesday, November 20, 2013 at 13:57

  En tajuu tota sun Markus-ystävää ! ihan käsittämättömän outo tyyppi – kuka mies haluaisi muka laukkuetsintärumbaan mukaan ?! :D

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 15:26

   Maailman paras ystävä :D Selkeestikin <3

   • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 21:42

    mietin aivan samaa :D

 • Reply Roosa Wednesday, November 20, 2013 at 14:22

  Ihana. Mihin sitä muita laukkuja kohta enää tarvitsee, kun omistaa tällaiset helmet, Chanelin ja Celinen. <3

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 15:25

   Nojep. Tässä itse asiassa seison vaatekaappini edessä arpoen mitkä menevät huuto.netin kautta myyntiin. Olen itselleni luvannut muutaman laukun myydä, kun en niitä oikeasti tarvitse näiden kahden lisäksi :D

   • Reply katja Wednesday, November 20, 2013 at 16:48

    Laita mielummin blogiin myyntiin! :-) täydellinen tuo celine <3

    • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 16:50

     Mä tykkään huuto.netistä, kätevämpi :)

 • Reply Sonja Wednesday, November 20, 2013 at 14:26

  Voih, on se niin kaunis! Oikea valinta, sanon minä. Laukuista tulikin mieleen, että mitäs sun mustalle Balenciagalle kuuluu? Vieläkös se sisältyy kokoelmiisi? :-) En muista hetkeen nähdeen sitä blogissa – minkä tosin ymmärrän täysin kaunotar-Chanelin ja nyt tämän upeuden takia! Laukkupostaus olisi aika ihana, kun sulla noita toinen toistaan esteetikon silmää hiveleviä kaunottaria on. Tosin, tulisikohan siitä viimeisen kappaleesi mukaista nillitystä..? Hmph, mälsää!

  No mutta siis ihme tarinointi hahah. POINTTI OLI ETTÄ ON SE IHANA! Ja oot sen ansainnu. Ja pöh mikään vuosia käytettävä ja rakastettava ihanuus kenenkään lapsen hyvinvoivaa planeettaa muuta epähyvinvoivaksi! Nauti uudesta vauvastasi <3

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 17:05

   On se vielä ja käytän sitä aika useinkin itse asiassa, en tiedä miksei ole asukuviin päätynyt :) Ja laukkupostaus on työn alla :) Kiitoksia, aion!! :D

 • Reply Henna Wednesday, November 20, 2013 at 14:28

  Aivan ihana laukku! Klassinen mutta mun mielestä myös söpön näkönen :) Ootan innolla asukuvia ton kanssa haha!

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 17:05

   Kiitoksia :) Mäkin odotan, että saan asukuvaajan näille tämän ympärille rakentuville asuille :)

 • Reply Salli Wednesday, November 20, 2013 at 14:30

  Kiva kertomus ja tuo laukku on upea, mutta tuo lopun kommentti ehkä vähän pilasi fiilistä. Ymmärrän kyllä, että ärsyttää tuomitsevat kommentit laukuistasi ja niiden hinnoista, mutta jotenkin tuo menee vähän kuitenkin provosoinniksi ja antaa sinusta vähän itserakkaan kuvan.

  Blogisi on kiva ja tykkään sitä lukea. Sinulla ei olisi mitään syytä ottaa muiden huonoista kommenteista itseesi ja edes vaivautua niitä kommentoimaan erikseen. Antaa niiden olla omassa arvossaan ja katso itse ylpeänä eteenpäin.

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 17:04

   Mun mielestä mulla on ihan oikeus laittaa loppuun tuollainen teksti, ettei turhaan tarvitse ottaa vastaan niitä kommentteja, kun itsellä on iloinen mieli, ja saa samalla ihmettelijät vastauksensa siitä :)

   • Reply hmm Thursday, November 21, 2013 at 17:45

    Joo, oli ihan hyvä laittaa loppuun tuo kommentti, koska ainahan sulle valitetaan kun ostat jotain uutta jne.

    Mutta tuo lapsi kommentti oli aika törkeä. Alatko nyt ihan oikeasti syyllistämään lapsia hankkineita ihmisiä siitä, kuinka paljon heidän lapsensa (kuten minun) tulevat saastuttamaan maailmaa.
    Ihan oikeasti, laukku ja lapsi, onko hieman eri asia ??

    • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:28

     Mä en syyllistä ketään, niin kauan kuin he eivät syyllistä minua. Sinun lapsesi on ihan samalla tapaa ihminen, joka tekee kulutusvalintoja, kuin minäkin. Ja se, että saa lapsen, on valtava paine planeetalle. Jos siis on valmis syyllistämään bloggaajaa, on kuunneltava samaa syyllistystä takaisin. Miksi ne, jotka eivät hanki lapsia, eivät kitise niille, jotka hankkii? Kyllähän siinä se planeetta tuhoutuu paljon nopeammin yhden uuden ihmisen kulutuksella, kuin sillä, ettei saisi lasta.
     Kyllä minäkin saatan vielä lapsia haluta, en ole lapsia vastaan. Kunhan ilmoitin, että kertakäyttövaippoja roskiin kovalla syötöllä heittelevä tuore äiti, voisi ajatella myös oman maailmansa ulkopuolella. Lasten saaminen on itsekästä, ihan kuin laukkujen ostaminenkin. Jos jommasta kummasta aletaan syyllistellä, niin syyllistellään molemmista ;)

     • hmm Monday, November 25, 2013 at 20:01

      Äiditkö sua on sitten täällä syyllistäny?
      Samallalailla voisit hyökätä ihan ketä tahansa kohtaan, jotka ehkä ovat sua syyllistäneet.

      Ja mulle on ihan sama montako laukkua ostat, muiden kulutus ei kuulu mulle. Mutta koin tuon lapsiin vertaamisen hieman tökerönä.

     • Anna Tuesday, November 26, 2013 at 00:46

      No vähintään pari kolme kertaa viikossa saan kommentin, miten minun ostokseni X on pois jonkun lukijan lapsen maapallolta.. Että kyllä, ovat.

 • Reply Elina Wednesday, November 20, 2013 at 14:35

  Saanko kysyä paljon tuo celine maksaa? Todella kaunis! Oliko tuo normaalikokoinen? Tiedätkö paljon mini maksaa?

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 17:04

   Nykyinen hinta minillä Pariisissa on 2000 euroa. Briteissä taitaa sama olla nyt 1950 puntaa, eli hintaero on huomattava :)

 • Reply mie Wednesday, November 20, 2013 at 14:37

  Todellakin valitsit oikein! Jotenkin super paljon siistimmän ja tyylikkäämmän näköinen tuo johon päädyit :)

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 16:58

   Kiitoksia kovasti, kiva kuulla, että tykkäät :)

 • Reply Ohikulkija Wednesday, November 20, 2013 at 14:39

  Luin postausta ja kun pähkäilit, kumman otat, ajattelin, että lopussa lukee: OTIN MOLEMMAT :D
  hahah

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 16:57

   Hahahah, ei sentään :)

 • Reply maria Wednesday, November 20, 2013 at 14:41

  Toi laukku on vaan niin järjettömän kaunis!

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 16:57

   Kiitoksia :)

 • Reply Marianne_ Wednesday, November 20, 2013 at 14:49

  Taitaa olla ensimmäinen kommenttini tähän blogiin; kylläpä kelpaisi minullekin tuollainen laukku! Opiskelijabudjetilla ei harmikseni tuollaisia vaan ostella. Katselin juuri eräässä liikkeessä suht halpoja mustia laukkuja, suurin osa selvästi käytössä muotonsa menettäviä ja suurin osa tekonahkaa, öh. Eli suht edullinen musta nahkalaukku, juurikin tuon ostamasi kokoinen olisi aika jees.

  Ja toisekseen, itsekin vapaaehtoisena lapsettomana komppaan tuota lopputekstiä täysin. Näissä keskusteluissa molemmat osapuolet usein näkevät toisensa itsekkäinä hirviöinä, joten asiasta on ylipäätään turhaan jankata, kulutetaan vaan turhaan negatiivista energiaa. Annetaanko vaan kaikkien kukkien kukkia jne. :)

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 16:57

   No juurikin näin :)

   • Reply Jaana Thursday, November 21, 2013 at 08:56

    Hei, ihan pakko sotkeentua tähän…. Se, että on opiskelija tai että on lapsia, ei missään tapauksessa sulje pois hienoja ja arvokkaita merkkilaukkuja. Jos upea laukku on se ihana juttu, mikä tekee iloiseksi, niin pienistä opiskelijatuloistakin pystyy kyllä “jonkun euron” laittamaan sivuun, pyytää vanhemmilta synttäri- ja joululahjat rahana. Pitkäjänteinen säästäminen tuo nämä upeat laukut ulottuville kyllä! ja sitten on vaan valinnan vaikeus, mihin laukkuun pennosensa haluaa sijoittaa :) Ihan yleisesti moni nainen kun vähän kriittisemmin katsoisi vaatekaappinsa läpi ja jättäisi ylimääräiset heräteostot tekemättä, niin kappas vaan sitä rahaa yhtäkkiä onkin säästössä laukkua varten. Toki vaatii hieman uhrauksia, mutta itse ainakin olen valtavan iloinen ihan jokainen kerta, kun nappaan aamulla käsivarrelle jonkin muutamasta ihanasta merkkilaukustani ja olen erittäin tyytyväinen, että aikanaan päätin lopettaa kaikenlaisen keinonahan ja muun “höpöhöpön” ostamisen ja siirryin näihin laadukkaampiin tuotteisiin. Itse en ole opiskelija, mutta minulla on kaksi pientä lasta. En tienaa mitenkään HURRRRJIA summia työssäni, mutta valinnat omassa kuluttamisessa mahdollistavat nämä laukkuhankinnat, eikä se oikeasti ole ns. mistään pois. Pitkäjänteisyys on avainsana! :) Ja voi sitä päivää, kun ne rahat on kasassa, ostat/tilaat sen laukun ja saat sen käsiisi ja pääset sanomaan “Tämä on mun!!!!” :)

    Ehdottomasti kannustaisin kaikkia ihmisia nauttimaan elämästä, säästämään sopivasti ja ostamaan sen unelmien merkkilaukun, kenkäparin, moottoripyörän, hifi kaiuttimet, mitä ikinä se onkaan, mitä materiaalina haaveilee ja sitten käyttämään sitä jokapäiväisessä elämässä – sillä nämä jutut ei lämmitä kenenkään mieltä kaapin/autotallin perällä :)

    • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:32

     Nimenomaan näin!! :)

  • Reply KatE Wednesday, November 20, 2013 at 23:16

   Opiskelijalle: oletko tsekannut suomalaisen Lumin laukut? Ne ovat hyvää, vahvaa nahkaa ja kestäviä, ja opiskelijabudjetille sopivampia kuin nämä it-laukut, silti minun mielestäni kauniita nekin. Törmäsin ko. merkkiin muutama vuosi sitten, ja koska itsekään en voi, enkä edes halua laittaa isoja summia laukkuihin (muusikolla on vähän toisenlaiset ison rahan reiät), niin olin iloinen, kun sain Vanhan joulumyyjäisistä viime vuonna hyvän, kestävän ja käytännöllisen nahkalaukun reilulla satasella mukaan.

   Anna, hieno valinta! Onnea uudesta tulokkaasta sulle sinne!

   • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:41

    Joo, Lumilla on hyvää nahkaa tarjolla :) Kiitoksia kovasti :)

  • Reply Ninni Thursday, November 21, 2013 at 10:31

   Just näin! Hei olen “lapsellinen” mutta ei se lapseltakaan ole pois jos äiti tai isä välillä suo itselleen jotain! Onpahan itse tienattu ja on jokaisen oma asia minne rahansa laittaa… =)

   • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:32

    Nimenomaan :)

 • Reply Anni Wednesday, November 20, 2013 at 15:03

  IHANA! Suunnatonlaukkukateus… Haha, hyvä toi viimenen ps. kohta :). Myönnän ihan suoraan, että olen kateellinen sun laukkukokoelmalle!! Mutta, mulla onkin 5 vuotta vielä aikaa saavuttaa sama määrä ;)

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 16:57

   Kiitoksia kvoasti :) Ja hei, siinä on hyvä aika, mä en ees alottanu ku vasta pari v sitten :)

 • Reply Veronika Wednesday, November 20, 2013 at 15:05

  Kyllä, valitsit ihan oikein :) Uskomattoman kaunis, ihan silmät sokaistuu kun katsoo kuvia laukusta! Toivottavasti se tulee nyt näkymään asukuvissa, jotta saa vähän muitakin näkökulmia ja asukokonaisuuksia, missä laukku esiintyy. :) Onnittelut!

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 16:57

   Kiitoksia kovasti :) Ja joo, eiköhän niitä ala pikkuhiljaa kohta tiputella :)

 • Reply Emilia Wednesday, November 20, 2013 at 15:15

  Tämä lakku on mun mielestä kyllä yks maailman kauneimmista laukuista! Teit kyllä ehdottomasti oikean valinnan. Kaunis ja samalla niin ajaton laukku:)

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 16:56

   Se on <3 Kiitoksia :)

 • Reply Essi Wednesday, November 20, 2013 at 15:17

  On se vaan niin upea! Toivottavasti joskus itselläkin olisi mahdollisuus saada tuo ihanuus kotiin. Kiitti muuten nahkavalistuksesta, en tiedä yhtään minkä nahkaa ja mikä karheus olisi hyvä laukussa :-D Tuleekohan tästä laukusta nyt sellainen jokapäiväinen villitys niinkuin ne ylipolvensaappaat? :-)

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 16:55

   Kiitoksia kovasti :) Ja mä nyt kerroin mitä itse tiedän, ei tuota kannata absoluuttisena totuutena ottaa :D JA eiköhän siitä tule jooo :D

 • Reply tia Wednesday, November 20, 2013 at 15:29

  Mä en sano mitään negatiivistä nillitystä sun kulutuksesta, ihan sinun oma asiasi mihin rahasi laitat. Itsellä on siis lapsi ja en mä halua sua tuomita mistään, miksi tuomitsisin, ehkä olen jo oppinut tän sun blogin kautta sen että välillä voi myös hankkia itselleen jotain mukavaa :) ja ihailen myös noita ihanuuslaukkuja, jos joskus itsekin voisin hankkia ensimmäisen merkkilaukun, koska mulla on huono tapa ostaa huonolaatuisia kun ne menee aina huonoon kuntoon ja joutuu sitten ostamaan uuden ja uuden:( ehkä joku päivä. Tällä hetkellä muut asiat mielessä ja tärkeysjärjestyksessä. En itse ennen ole kuullut tuosta celinestä, oikeestaan vasta sitten kun täältä sun blogista siitä luin ja kiinnostuin heti :)) onneksi olkoon uudesta laukusta, aivan ihana laukku ja varmasti kaiken sen etsiskelyn arvoinen!

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 16:54

   Kiitoksia kovasti :)

 • Reply Mira Wednesday, November 20, 2013 at 15:35

  Apua, tuo on ihan unelma! Niin täydellinen.

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 16:54

   Kiitos :)

 • Reply Jenny Wednesday, November 20, 2013 at 15:36

  Voi ei. Ensimmäistä kertaa ikinä näen merkkilaukun, jonka h a l u a n !!
  Taidan jättää parin Campbellit ostamassa ja alkaa siirtää rahaa sivuun tätä varten. Oikeasti. Pakko saada! Ajattelin, että elämä oli helppoa kun näki vain kenkiä, onko sen laukkuhulluudenkin pakko alkaa jossain vaiheessa??

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 16:54

   Kannattaa, koska toi tulee vielä olemaan THE iso juttu :) Ja tietenkin, laukuthan on ihania <3

   • Reply jeejee Thursday, November 21, 2013 at 14:24

    Eiks se ole jo THE iso juttu? ;) Ainakin yli vuoden kyseinen laukku on pyörinyt blogeissa ja julkkisten kädessä. Mutta upea tuo laukku on ja olet onnekas kun sait sellaisen ostettua! :) Haters gonna hate..

    • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:30

     No totta, tarkoitin, ehkä sitä, ettei se ole vielä ihan Birkinin ja Chanelin tasolla kummiskaan :/

 • Reply ansku Wednesday, November 20, 2013 at 15:59

  Herranjestas sentään, on se sitten kaunis! Ja miten upeasti olet saanut vangittua tuon nahan täydellisen pinnan… Valitsit ehdottomasti oikein, niin ylellisen näköinen että melkein itkettää!

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 16:53

   Kiitoksia, mä oon kanssa valintani takana vahvasti :)

 • Reply Anne-Mari Wednesday, November 20, 2013 at 16:04

  Miten upea voi laukku olla! Ihana! :)

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 16:53

   Se on <3

 • Reply :O Wednesday, November 20, 2013 at 16:12

  Wau. toi on tosi kaunis. :o
  pakko kysyä, onko tämä Markus tuleva miesystävä? :3

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 16:50

   Ei todellakaan ole :D Olemme tunteneet vuosia ja on yksi läheisistä ystävistäni :)

 • Reply Mala Wednesday, November 20, 2013 at 16:12

  Upea laukku! Itse jonottelen omaani…Paljon Pariisin hinta laukusta oli?

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 16:53

   Nyt oli kai just nostettu hinnat edeltävänä päivänä (tietenkin), niin 2000 e tuo vei tililtä.

 • Reply Sohvi Wednesday, November 20, 2013 at 16:13

  Mä en vaan voi sille mitään, et nään siinä hymiönaaman :| :D
  Muuten on kyllä laadukkaan näköinen, mut malli ei vaan uppoo. Ei sit millään.

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 16:52

   Hahahah, mä nään siinä vähän pokemonia, mutta on se silti kaunis musta :)

 • Reply nadu Wednesday, November 20, 2013 at 16:15

  Vaikka en merkkilaukuista pahemmin välitä enkä niistä paljoa ymmärrä, niin tätä lukiessa tuli hyvä mieli :) Jollekin iloa tuottaa laukut, toiselle vaikka postimerkit, mutta aidosta innostuksesta on mukavaa lukea!

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 16:52

   Näinpä juuri! :)

 • Reply milja Wednesday, November 20, 2013 at 16:27

  ihana toi markus! :D ja viel ihanempi laukku <3

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 16:51

   On!! :)

 • Reply krista Wednesday, November 20, 2013 at 16:32

  Vaadin, että käytät tota laukkua tästä lähtien joka päivä! Ehkä maailman kaunein laukku<3

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 16:51

   Hahahah, ensin se pitää tosin suojata vedeltä :=

 • Reply Marilyn Wednesday, November 20, 2013 at 16:50

  Hauska nähdä, miten joku on niin intohimoinen laukkuja kohtaan, mutta itsepäs olen samanlainen (tosin intohimonkohteeni ovat kyllä kamerat/tarvikkeet) :D

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 17:06

   Kaikilla omansa <3 Tossa toi mun uusi nököttää työpöydällä ja sitä siitä ihailen :D

 • Reply karla Wednesday, November 20, 2013 at 16:51

  IHANA. piste. ja sydän.

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 17:06

   Hahah, allekirjoitan :)

 • Reply Susanna Wednesday, November 20, 2013 at 16:56

  Ei tässä vaan voi sanoa muuta kuin että mieletön. Varsinkin mustana smooth-nahkasena kuten sulla ehkä maailman kaunein laukku ikinä. Ylivoimaisesti :D
  Onnittelut uudelle onnelliselle omistajalle!

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 17:06

   Kiitoksia kiitoksia :)

 • Reply Voi upeutta Wednesday, November 20, 2013 at 17:08

  En edes lue noita kommentteja, luulen et sulle ollaan taas hiukan kohtuuttomia. Musta tää oli erittäin viisas sijoitus ja kauniskin, Julialla kai (ex-OC) taitaa olla se pienempi versio tästä ellen ihan erehdy. Onnittelut siis löydöstäsi, en näe asiassa mitään moitittavaa.

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 17:34

   Kyllä vain, sitä hipelöin Singaporessa ihan onnessani, ja vahvistui vaan entisestään päätös :)

 • Reply Noora Wednesday, November 20, 2013 at 17:21

  Upea, ja niin laadukkaan näköinen! Asuja odotellessa :)

  • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 17:33

   Kiitoksia <3

 • Reply Senja Wednesday, November 20, 2013 at 17:33

  Toi on kyllä täydellisin laukku ikinä <3 hyvän aikaa jo itsekkin tullut kuolattua tuota laukkua!
  Ja ihana Markus! Tuuri käynyt itselläni, kun löytänyt sellaisen miehen, joka varmasti juoksisi etsimässä tiettyä vaatetta/asustetta mun kanssa niin kauan kun tarvis. Ollaan me useampaan otteeseen metsästetty suunnitelmallisesti jotain tiettyjä Niken kenkiä miehelle, niin, että itse alkanut jo olemaan se äijäosapuoli "cmon voidaanko jo mennä syömään tai hotelliin" :D
  Tositositosi harvoin tulee kommentoitua blogiisi, mutta lähes päivittäin tulee käytyä lukemassa :) Nyt on alkanut vähän pelottamaan, että jaksatko enää kauaa kirjoittaa blogia, kun kokoajan sataa paskaa joka suunnasta :( Toivotttavasti et anna periksi negatiivisille ja kateellisille ihmisille, tsemppiä!! Tohon viimiseen kappaleeseen vielä, että eikös tuo ole paljon fiksumpi ostos ihan ajatellen jokaista osapuolta, maapalloa myöten. Toisin kuin se, että ostaisi jokatoinen/kolmas kuukausi uuden halvan ketjuliikkeen laukun, jonka elinikä on niin lyhyt huonojen materiaalien vuoksi ;)

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:44

   Hahhahha, suhteet on kaksipuolisia, myös ystävyyssuhteet :D Eli jos joutuisin joskus metstästämään autoa tms. tekisin sen mukisematta :)
   Kiitoksia hirveesti, ja ei huolta. Jos joskus lopetan, niin tuskin tulee olemaan negatiivisten asioiden seurauksena. Mä uskon siihen, että luovuttaminen on heille voiton ojentamista :) q

 • Reply jossu Wednesday, November 20, 2013 at 18:12

  Kertakaikkiaan upea ja kaunis laukku. Naisella nyt ei vaan voi koskaan olla liikaa laukkuja tai korkokenkiä =D

  • Reply Anna Friday, November 22, 2013 at 18:45

   Kiitoksia :) Ja niinpä! :)

 • Reply Kipsu Wednesday, November 20, 2013 at 18:17

  Tuo nahka näyttää kyllä todella hyvältä, ja mielestäni valitsit paremman vaihtoehdon!

  Itse en ole tätä Celine-villitystä ymmärtänyt. En tajua noiden siivekkeiden merkitystä, ne eivät mielestäni kaunista laukkua. Oma makuni on ehkä vähän simppelimpi, mutta kuten sanottu niin makuja on monia. Ihanaa että sä olet löytänyt itsellesi uuden unelmalaukun! :).

  • Reply Anna Friday, November 22, 2013 at 18:46

   Kiitoksia kovasti :) Ja sehän onkin blogien ideana, ettei tarvii kaikesta olla samaa mieltä, vaan inspiroitua siitä, mistä haluaa :)

 • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 18:19

  Ensinnäkin onnittelut iiiihanasta laukusta! Löysin blogisi jonkin aikaa sitten kun etsin ulkosuomalaisten blogeja, enkä ole aikasemmin kommentoinut mutta nyt on hyvä hetki :) Aikamoiseen pyöritykseen oot kyl joutunu, ei voi ku ihmetellä miten jotkut kateelliset ihmiset jaksaa jauhaa susta paskaa keskustelupalstoilla ja tulla tänne aukomaan päätään. Uskon että vituttaa, mut toivottavasti löytyy “suodatuskeinoja” eikä lannista sun bloggailuja koska olet ihan huipputyyppi tän blogin perusteella.

  Tutustuin Celine-laukkuihin ekaa kertaa W1 blogissa ja ihastuin kovasti, nahka näyttää upealta ja toi just toi sun malli on aivan ihana. Pari viikkoa sitten hypistelin sun laukun sukulaisia Harrodsilla, hyvä tietää että Pariisista saa halvemmalla (ja sinne pääsee kivasti junalla) jos jossain vaiheessa budjetti sallii tollasen kaunottaren (jos nyt aloittais vaikka siitä et sais töitä täältä). Tykkäsin muuten tosi paljon sun aiemmasta Lontoo shoppailupostauksesta ja sain paljon uutta tietoa tällee uutena lontoolaisena eli kiitos kovasti siitä :) T: Kaimasi South Westistä

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:45

   Kiitoksia kovasti, tosi ihana kuulla :) Ja sinne Pariisiin kannattaa mennä muutenkin, sen verran hauska kokemus tuo junalla sinne meneminen oli :)

 • Reply Paula Wednesday, November 20, 2013 at 18:34

  AIVAN IHANA!!! Mitä mieltä oot 2or+byyatin laukuista? :)

  • Reply Anna Friday, November 22, 2013 at 18:47

   Kiitoksia :) Nyt on pakko sanoa, ettei ole mielipidettä, kun en merkkiä tunne sen kummemmin :/

 • Reply ss Wednesday, November 20, 2013 at 18:45

  aivan upea laukku ja teit todellakin oikean valinnan! yksi ainoista merkkilaukuista joka itseäni todella kiinnostaa. harmillista että todennäköisesti siinä vaiheessa kun itselläni olisi tuohon varaa on hinta jo noussut pilviin. ehkä löydän jotain muuta siihen mennessä :D

  • Reply Anna Friday, November 22, 2013 at 18:48

   Kiitoksia kovasti :) Ja joo, senkin takia kannatti hankkia nyt :)

 • Reply svi Wednesday, November 20, 2013 at 18:45

  On muuten kaunis ku mikä. Sulla taitaa mun kaikki unelma laukut nyt olla :D Tuo Céline, Chanelin 2.55, ja Vuittonin Neverfull.. Eri materiaaleissa ja väreissä ehkä mutta kuitenkin. Sangen hyvä laukkumaku siis! Vaikka nuo kaikki kyllä on aika “perus” laukkuja (perus unelma laukkuja, ei perus “kaikilla on toi”-laukuja, oon aika huono selittään sori :D) niin silti on niitä muitakin vaihtoehtoja joista olisit voinut valita, mutta päädyit noihin.

  Onnea paljon uudesta laukusta! Uskon että nautit tuosta monta vuotta ja kyllähän sitä tytöllä (ja miks ei pojallakin?) saa laukkuja olla. Itse ne hommataan ja itse niitä rakastetaan :)

  • Reply Anna Friday, November 22, 2013 at 18:49

   Kiitoksia ja juuri näin! :)

 • Reply N Wednesday, November 20, 2013 at 18:52

  Ohohh onpas se jo hinnoissaan. Samainen maksoi kaksi vuotta takaperin 1200. En kyllä silloin olisi voinut kuvitella, että se on nyt niin in. Olen itsekin lähdössä Pariisiin ja jonkun laukun sieltä hankin. Beige classic Chanel kyllä polttelee.. Mulla on myös sama caviar Chanel kuin sulla ja on kyllä ihan suosikkini. Kiitos ihanista laukkupostauksista, niistä ei koskaan saa tarpeekseen.

  • Reply Anna Friday, November 22, 2013 at 18:49

   Kiitoksia, kiva kuulla :) Ja joo, huikeesti on hinta noussut..

 • Reply Minna Wednesday, November 20, 2013 at 19:42

  Heh, taidankin sitten olla ihan outo tapaus kun muutaman lapsen äitinä koen laukut samanlaisina kuin sinä, eli siinä missä muut hankkivat taidetta niin minä hankin laukkuja ja perustelen vielä jos joku alkaa jankkaamaan (jota en ymmärrä kun omathan ovat rahani ja valintani mihin ne pistän), että jääpähän sitten tyttärilleni perinnöksi.
  Valitsit ihanan laukun enempää ei oikeastaan voi sanoa!

  • Reply Anna Friday, November 22, 2013 at 18:49

   Hahah, tuohan on van ihanaa!! <3

 • Reply jode Wednesday, November 20, 2013 at 19:42

  Mä en oikeestaan edes tykkää tosta laukusta (tai siis se ei herätä mussa minkäänlaisia tunteita mihinkään suuntaan), mut jotenki tää postaus on aivan ihana :D Sun oli ihan turha mainita tossa lopussa, että laukut on sun harrastus jne, kun se paistoi jo tuolta tekstistä! Kiva kun oot ton kaiken innostukses lomassa saanu kirjotettua näin informatiivisen tekstin, kaikesta tällasesta tiedosta on hyötyä sitten kun ostan itelleni ekan kunnollisen laukun näiden tekonahkahirviöiden keskelle. :)

  • Reply Anna Friday, November 22, 2013 at 18:50

   Hihi, kiva kuulla :)

 • Reply Liina Wednesday, November 20, 2013 at 19:42

  Oih, toi Luggage on niin kaunis! Ja oot saanut siitä noissa kuvissa vieläkin upeamman näköisen! Ja toi nahka on niin hyvän näköistä, että selkeästi teit oikean valinnan :)

  • Reply Anna Friday, November 22, 2013 at 18:51

   Kiitoksia kovasti :) Mun mielestä taas se on livenä paljon kauniimpi :)

 • Reply Martta123 Wednesday, November 20, 2013 at 19:50

  Tuo on kyllä kaunis laukku :)

  Olin itse Pariisissa syyskuun lopulla ja menin nimenomaan Celinelle ostamaan joko Mini luggagea tai Trapezea. Kumpikin löytyi ja siinä värissä minkä nimenomaan olisin halunnutkin, mutta niin vaan menin ja rakastuin Celinen all soft shoulder bagiin ja se oli menoa se. Valinnanvaikeutta lisäsi moninaiset värikombot mitä ko. laukusta löytyi ja loppujen lopuksi päädyin mustan nahan ja sinisen ja harmaan mokan komboon.

  Oi sitä rakkauden ja hymyn määrää mitä yksi laukku aiheutti. Jos sitten ensi kerralla ostan sen luggagen (tämä oli siis jo kolmas kerta kun menin ostamaan mini luggagea ja kertaakaan en ole vielä siihen päätynyt :D )

  Ihanaa loppuvuoden jatkoa sinulle Anna! En ole kovin kauaa blogiasi lukenut ja olen sinua jonkun verran vanhempikin, mutta tykkään palata aina tänne lueskelemaan tekstejäsi, koska niistä huokuu elämänilo ja nuoren naisen palo “täyttä elämää” kohtaan (tarkoitan siis sellaista täysillä elämisen asennetta!).

  Nauti elämästäsi ja kaikesta ihanasta ympärilläsi (esim. ne laukut), kerran täällä vaan eletään, niin eletään edes täysillä ;) ja mielensä pahoittajille ei anneta edes ajatusta!

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:45

   Hahahah, no ensi kerralla uusi yritys :D Ja kiitoksia kovasti, nimenomaan näinhän se on! :)

 • Reply Minttu-Maaria Wednesday, November 20, 2013 at 19:59

  Onnea uudelle laukulle :) Kaunis on ja tällä hetkellä aika suuresti halpakopioitu, kuten myös Chanelit ja Hermesit.

  Osaatko sanoa oman kokemuksesi perusteella, onko Lontoossa yleensä kalliimmat luksusmerkkien hinnat kuin esim. Pariisissa tai muissa kaupungeissa?

  • Reply Anna Friday, November 22, 2013 at 18:52

   Kiitoksia :) ja toi halpakopiointi on jotenkin niin surullista :/ Mä en osaa yhtään sanoa, katsoin vaan näiden huomattavan eron..

 • Reply chamaemor Wednesday, November 20, 2013 at 20:22

  Kohta pitää lopettaa tään sun blogin lukeminen, kun tekee niiin pahaa kattoo noita sun ostoksia, asua, sua jne! määki taahtoo tollasia! :D

  • Reply Anna Friday, November 22, 2013 at 18:53

   Voi eiii, älä lopeta :D

 • Reply Taija Wednesday, November 20, 2013 at 20:34

  Mua ei niinkään toi laukku nappaa, mutta pakko kommentoida tuota loppukirjoitustasi. :) Oon nimittäin täysin samaa mieltä tuosta asiasta, että kuluttamista on monenlaista, toiset kuluttaa rahansa ja “maapallon tulevaisuuden” niihin lapsiin, toiset autoon, toiset matkusteluun, toiset laukkuihin, eikä kellään ole mitään oikeutta kommentoida toisten valintoja ja nostaa itseään muiden yläpuolelle arvottamalla nuo valinnat!

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:43

   Nimenomaan näin. Tai lähinnä yritin herätellä ihmisiä miettimään omia valintojaan, ja miten helppoa heitäkin olisi syyllistää, ennen kuin syyllistävät mutia :)

 • Reply Valtsu Wednesday, November 20, 2013 at 20:41

  Huh tota on muutamia kertoja kuolailtu,ihan järjettömän upea!! Tuli jotenkin niin onnellinen fiilis sun puolesta kun sait sen,haha :)

  • Reply Anna Friday, November 22, 2013 at 18:53

   Kiitoksia :) <3

 • Reply Miisa Wednesday, November 20, 2013 at 20:48

  Aivan upee toi laukku! Ja siis mitä, eikö täällä ole kukaan nillittänyt hinnasta? Vai käsitinkö mä nyt jotain väärin.. Itse nään sen ainostaan hyvänä asiana, että ihmiset panostaa laatuun ja tässä taloudellisessa tilanteessa uskaltaa käyttää rahaa “ylimääräisiin” juttuihin.

  Joku toinenkin oli tästä sanonut, mutta tuon bannerin oikeanpuoleinen kuva näyttää ainakin minun silmiini jotenkin pituussuuntaan venyneeltä. Tuo banneri on kyllä muuten todella hyvän näköinen.. Johtuukohan se venyminen ipadista, jolla blogias aina luen…?

  • Reply Anna Friday, November 22, 2013 at 18:54

   Ei ole, uskomatonta kyllä :) Se kuva on vähän hassu, tai se on tollanen ihan valmiina, jotenkin outo kuvakulma :)

 • Reply Karoliina Wednesday, November 20, 2013 at 20:49

  Tämä on just se merkkilaukku, jonka haluan ja on pakko saada. Mielettömän kaunis ja samalla jotenkin söpö. Myös mun mielestä teit oikean valinnan.

  • Reply Anna Friday, November 22, 2013 at 18:54

   Kiitoksia ja onnea oman metsästykseen :)

 • Reply fiija Wednesday, November 20, 2013 at 20:51

  laukku on aivan upee! teit kyllä niin oikean päätöksen:-) pieni kateus herää.. mutta olis hei hauska tietää, että kauanko yleensä säästät näihin laukkuihin?

  • Reply Anna Friday, November 22, 2013 at 18:54

   Kiitoksia :) Se on tosi riippuvaista laukusta :)

 • Reply Oona Wednesday, November 20, 2013 at 20:54

  Moi Anna! Eipä liity tähän oikein, mutta toivottavasti muistat julkaista niistä daim cupcakeista sen reseptin, jäi vaan kolkuttelemaan jonnekin takaraivoon että pakko päästä testaamaan!:)

  • Reply Anna Friday, November 22, 2013 at 18:54

   Juu, ehdottomasti julkaisen :)

 • Reply Pia Wednesday, November 20, 2013 at 20:57

  Hei, onnea kauniista sijoituksesta.

  • Reply Anna Friday, November 22, 2013 at 18:54

   Kiitos :)

 • Reply Karoliina Wednesday, November 20, 2013 at 20:59

  Todella upea, laukku, unelmien täyttymys kyllä! Tästä kelpaa haaveilla, ehkäpä joku päivä… Ja minusta ihan oikein, että jokaisella on oma harrastuksensa, johon haluaa panostaa. Ja laukut ovat sijoitus ;)

  • Reply Anna Friday, November 22, 2013 at 18:55

   Kiitoksia kovasti :) Ja niinhän ne näyttää olevan ;)

 • Reply meow Wednesday, November 20, 2013 at 22:25

  No huh! Onpas kaunis laukku :) Mulla ei oo varmaan koskaan varaa ostaa tommosta + en ikinä uskaltais käyttää sitä :D

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:42

   Kyllä sitä uskaltaa, kun ei se naarmutu samalla tapaa :)

 • Reply Inka Wednesday, November 20, 2013 at 22:26

  Olen haaveillut uudesta mustasta isosta ja pienestä laukusta ja olen miettinyt juuri tätä celinen laukkua ja chanelin laukkua. Nyt vain mietin, että kumman ostaisin ensin, koska itselläni ei todellakaan ole varaa ostaa niitä molempia. : ) kysyisinkin, että tiedätkö yhtään missä hinnoissa chanelin pienet mustat klassikko laukut on? :)

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:42

   Mä en tiedä yhtään, mutta mielestäni halvinkin on yli 3000 Chanelilla tällä hetkellä :)

 • Reply Finventures Wednesday, November 20, 2013 at 23:04

  Hyvä valinta!

  Chanelille oli omat perusteet ja tälle omansa. :)

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:41

   Kiitoksia kovasti :)

 • Reply Anna Wednesday, November 20, 2013 at 23:11

  Onneksi olkoon laukusta, se on aivan upea <3

  Mulla ei ole varaa celineen, mutta oisin varmasti ostanut sen pari vuotta sitten jos vain pysytisin. Mun mielestä onkin hassua että tää luggage malli on vasta nytten nousemassa suosioon vaikka se on pyörinyt markkinoilla jo jonkin aikaa. Hyvä vaan että on, se ansaitseekin kaiken ihailun! :)

  ps. miten sut löytää huuto.netistä?

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:41

   Mungolife -nimellä, mutta linkkaan sitten blogiin ne tuotteet :) Ja kiitoksia :)

 • Reply Elisa Wednesday, November 20, 2013 at 23:18

  Niin upea! Kyllä tuo on todellinen helmi ehdottomasti. Joka kerta uuden hankinnan esiteltyäsi oikeasti ihmettelen miten sulla on niin täydellinen maku! Varsinkin näissä laukuissa, kelpaisi joka ikinen mullekin hih!

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:41

   Kiitoksia kovasti <3

 • Reply riiri Wednesday, November 20, 2013 at 23:33

  Hauska lukea tällaisia luksuslaukku postauksia, kun oma nahkareppu on joku 30 vuotta vanha äidiltä omittu ja toinen reppu on alle 20 euron Varustelekasta hankittu joku tsekkoslovakialainen varmaan ala-astelaisille tarkotettu kummallinen reppu. :D (Tosin noissakin huomaa, että joo, nahka on nahkaa ja se kestää, ja itseä ei yhtään haittaa se ajan patina mikä näkyy.) Tai siis hauskaa nimenomaan on se, että hauskahan tällaisia on lukea ja laukkuja ihastella, vaikka omaan käyttöön ne ei mulla istukaan ja siitä syystä ei oo varmaan omalla pankkitilillä pelkoa, että rahat luksuslaukkuihin katoais. Mutta kuitenkin tykkään ihan hurjana saada tietoa lisää noista laukuista ja tutkia niiden hintoja ja kuvia ja muuta. Olis kans kiinnostavaa lukea sun laukkukokoelmasta postaus! :) Ja NIIIIN, mitä mieltä oot Birkinistä? Onko se sun haaveissa vai pidätkö yliarvostettuna, kolahtaako vaiko ei? :) Se on ekaa kertaa tullu mulla vastaan jossain Gilmore Girlsin jaksossa ja sillon jo täyty ettiä, että häh mikä Birkin…

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:41

   Hhahah, noi sun reput itse asiassa kuulostaa siltä, että atm ne on tosi arvokkaita.

   Mä en oo koskaan syttynyt Birkinille. Musta se on jotenkin “vanha”. En osaa sanoa miksi, mutta ei vaan inspiroi mua mitenkään päin se :D

 • Reply Sunkissed Wednesday, November 20, 2013 at 23:44

  En kestä ton laukun täydellisyyttä! <3 Postausta lukiessani toivoinkin että valitsisit smoothin, mä olisin valinnut ihan samoin :) Täydellinen pinta omaan makuuni, kuten koko laukku muutenkin!

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:40

   Hahah, kiitoksia :)

 • Reply juuli Wednesday, November 20, 2013 at 23:46

  Voi vitsit, ikinä ennen en ole Luggagesta mallina tykänny, mutta nämä kuvat kyllä muutti mielipiteeni! Nahka näyttää aivan upealta näissä kuvissa. :)

  Haluaisin myös kysyä, jos sulla olisi jotain hyviä ravintola ehdotuksia Paddingtoniin(hotelli Lancaster Gatella) kun sinne olen tammikuussa matkaamassa. :) Käsittääkseni ainakin siinä lähistöllä oli edellinen asuntosi? :)

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:40

   Joo, ihan siinä vieressä asuin. Suosittelen käymään Queenswayn varrella löytyvässä Four Seasonsissa. Näyttää tosi dodgylta mestalta, mutta valittu Lontoon parhaaksi ketjuksi, josta saa ihan tajuttoman hyvää ankkaa. Se AskItalian siinä hollilla on kanssa ihan hyvä, mutta yleisesti mä lähin kyllä yleensä jonnekin muualle syömään. Mitään mindblowingia en keksi siinä alueella :D

 • Reply minnie Thursday, November 21, 2013 at 00:13

  Ekan kerran kun näin tästä kuvaa niin en lämmenny yhtään mallille! Nyt en todellakaan tajua että miksi, koska täähän on niin upea!! Nahka näyttää niiiiin hyvältä ja mallikin on ajaton. :)

  Mäkin odottelen laukkupostausta! Ja ehkä huutistakin, jos sinne laitat myyntiin sun ihanuuksia ;)

  Ja sitten vielä ihan btw, onko sun Korsin kellot ollu miten kestäviä ja ootko tykännyt? :)

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:38

   Mulla oli kanssa vähän hidas, mutta sitäkin tulisempi syttyminen tälle :D On ollut tosi kestäviä ja tykkään kovastikin, kolme löytyy :)

 • Reply jyylia Thursday, November 21, 2013 at 00:20

  Hei! Ei kyllä liity tähän laukkuasiaan millään lailla, mutta ajattelin kuitenkin kysyä kun olet tuollainen muodin ammattilainen, että onko olemassa sopivia baari/juhla-kenkiä jotka eivät ole korkokengät mutta ovat silti jotenkin ‘juhlavammat’, tai no paremmin tilanteeseen sopivat kuin perus tennarit tms.? Koska en tunne oloani todellakaan hyväksi koroissa (en osaa kävellä niillä + en halua yhtään enempää lisäsenttejä), niin onko näille jotain kuitenkin juhlavaa vaihtoehtoa? Kaunis kiitos etukäteen! :)

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:38

   Hmmmm. En osaa kyllä nyt sanoa :D Mun mielestä juhlat tarvitsevat korot. Tai sitten kesällä menee juhlavat korottomat sandaalit, mutta näin niin syksyllä/talvella en kyllä keksi mitään muita :/

 • Reply milski Thursday, November 21, 2013 at 00:30

  Aivan upea, toivon joskus omistavani samanlaisen <3

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:37

   Kiitos :)

 • Reply Saikku Thursday, November 21, 2013 at 00:48

  Onnittelut uudesta ihanuudesta. :) Mietiskelin tässä, että sulta löytyy tosi paljon laatutietoutta ihan vaatteista asusteisiin, senkin perusteella kun selkeästi panostat laatuun joka osa-alueella. Mulla olisikin tällainen postaustoive (tai ehkä jopa sarja postauksia?): Kuinka shoppailla laadukkaasti? Olen itse kovasti kiinnostunut tästä juuri lähiaikoina, suurimmaksi osaksi sun blogin ansiosta. Ja olen aika neuvoton materiaalien valitsemisessa tämän suhteen.. Yhden postauksen muistankin joka käsitteli aihetta, mutta olisi huikeaa saada esim. ihan rehellisiä oppaita vaatteiden, kenkien ja laukkujen valitsemiseen! Voisin kuvitella, että moni muukin olisi tästä kiinnostunut. :)
  Tän romaanin loppuun haluan vielä kiittää sua siitä, miten jaksat aina vaan panostaa tekstiin ja blogin kiinnostavuuteen sitä kautta! Oli postaus mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Tää on ainoita blogeja joissa on säilynyt asiaakin sisällössä, siinä missä muut suositut samantyyppiset blogit alkaa olla postauksiltaan “moi, tässä mun päivän asu ja esittely tuotteesta jonka oon saanut.” Oot lahjakas kirjoittaja ja ainakin blogin perusteella tosi värikäs persoona! Kiitos kun kirjoitat tätä mun, ja tuhansien muiden iloksi!!

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:33

   Voi kiitoksia kovasti <3

   Ja tuo postausidea on toteutukseen menossa, eli toivottavasti saan sen tehtyä mahdollisimman pian :)

 • Reply Johanna Lappalainen Thursday, November 21, 2013 at 01:38

  Nyt on pakko todeta, että olet aivan täydellisen laukun löytänyt! Ai että! Tuollaisen jos itsellenikin löytäisin niin…! Hienoa Anna! :) Tästä jo voisin todeta, että olen kateellinen. Enkä yhtään moralisoi tai paheksu ostostasi. :)

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:32

   Kiitoksia kovasti :)

 • Reply Jaana Thursday, November 21, 2013 at 08:29

  Ah, tuo laukku on ihana. Luin postausta kuin jännityskertomusta ja mielessäni toivoin koko ajan “Ota se smooth, OTA SE SMOOTH!!!!!”. Ja yes! Oikein valitsit! Itsekin kyselin Nina’s:sta tätä laukkua, mutta hillitön jonolista, eikä mitään havaintoa, milloin laukkua mahdollisesti olisi saatavilla. Olet onnekas, kun sulla on nuo matkustusmahdollisuudet ja pääsit laukkusi Pariisista hakemaan kotiin :) Selaan noita kuvia edes takas ja taas takas…..laukku on vaan NIIN kaunis! :)

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:32

   Hahahah, kiitoksia kovasti :) Se on kyllä upea <3

 • Reply Jenny M. Thursday, November 21, 2013 at 09:53

  Oooo, aivan ihana! Itsekin ihastellut laukkua blogeista. On tosiaan todellinen it girl laukku ja kaunis sellainen! <3

  Ja mitä noihin valitteluihin tulee, niin I hear you sister! :D Itsekin saan välillä niin paljon silmien pyörittelyä lapsiperheiltä omista matkusteluista ja shoppailuista. On se kumma kun kukin ei voi elää tyylillään. Teillä on se lapsi-elämä, minulla tällä hetkellä jokin muu. Ei kai pidä elämättä jättää sen takia, että itsellä ei juuri nyt ole lapsia? Huoooh…

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:37

   Nimenomaan näin :)

 • Reply erika Thursday, November 21, 2013 at 11:22

  Jotenki heti alus ku aloin lukee toivoin et otat sen smoothin :) iha oikein valitsit! Ihana laukku! Ei liity tähä mitenkää mut haluisikko kertoo mitä aineita kirjotit yo-kirjotuksis ja vaikuttiko ne tohon lontoon kouluun pääsyy paljonki? :D

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:32

   Joo, kyllä se oli äärimmäisen oikea :) Mä kirjotin L:N äikästä, matikasta ja pitkästä venäjästä, E:n yhteiskuntaopista ja enkusta ja M:n saksasta, ruotsista ja hissasta. Tänne vaadittiin vähintään kolmea M:a ylppäreistä, eli sikäli vaikutti joo, muttei ihan hirveesti. Tai siis haastikseen ei pääse, jos toi vaatimus ei täyty :)

 • Reply Frida Thursday, November 21, 2013 at 12:35

  Unelmalaukku! Mun on pakko tehä säästötili tota varten! :) <3 pitää vaan pehmittää miestä etten aiheuta hänelle sydänkohtausta kun kerron mitä varten mä säästän :D

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:31

   Hahahah, sinkkuna olemisen sietämätön keveys tulee tässä mieleen :D

 • Reply Nel Thursday, November 21, 2013 at 13:28

  Ihanaa, ois päästä Ranskaan…

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:30

   :)

 • Reply n. Thursday, November 21, 2013 at 15:48

  Kateellisille “mistä sait rahat nillinnillin” kommentoijille linkkaa jatkossa Britnin uusin Work Bitch ;)
  “You wanna live fancy
  Live in a big mansion
  Party in France
  You better work bitch”

  http://www.youtube.com/watch?v=3ubMFcbMR_s

  Upea laukku, mullekin tulee vielä joskus! :)

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:30

   Hahaha, niinhän helppoa se on! :)

 • Reply Kysymyss! Thursday, November 21, 2013 at 15:53

  Ei nyt liity aiheeseen, mutta haluaisin mielipiteen eräistä saappaista, kun sinäkin niistä pidät!:) Esim. näistä saappaista, kun on tuo taitettava varsi halkiolla, niin miltähän se näyttäisi kun sen nostaa ylös? Mietin kuumeisesti, että tuleeko saappaista silloin mukavan näköiset vai aivan kamalat?:D
  http://www.ellos.fi/ellos-shoes/saappaat-36-42/401471?N=1z141x1Z1z141o7&rcnt=100&Ns=RankValue7|1&Nao=30

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:30

   Mä en jotenkin tykkää, ne näyttää kauhean halvalta ainakin tuossa kuvassa :/

 • Reply Tuija Thursday, November 21, 2013 at 16:27

  Tuo loppukommentti, että muiden on turha nillittää tällaisista kalliista laukkuvalinnoista on jotenki latistava. Jos kertoo laukustaan (tai ihan mistä muusta itselleen tärkeästä ostoksesta), niin eikö se ole turhauttavaa selittää tuollaista loppukommentin kaltaista. Ymmärrätkö? Tai haluatko ymmärtää? Mun mielestä selittely on turhaa, jos ja kun asia kuin asia on itselle selvä eikä perusteluille tarvitse raivata tilaa, koska kyseessä on mielipide/mieltymys tai asia, jossa tekee kuitenkin niin kuin itse parhaaksi näkee.

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:37

   Mun mielestä se on hyvä käsitellä tollein lopussa yhtenä kappaleena, kuin sitten vastata samanlaisiin kysymyksiin monen monta kertaa. Itselläni kestää välillä vastata kysymyksiin parikin päivää, ja niitä samanlaisia kommentteja ehtii kertymään monen monta helposti. Helpompi sitten vastata kerralla ja heittää roskakoriin ne nillitykset, jotka on kuitenkin ollut jonkun pakko jättää :)

 • Reply Laura Thursday, November 21, 2013 at 16:53

  Mulla heräsi sellainen absurdihölmö kysymys että voiko laukkuja olla liikaa..?!
  Minusta ei voi, ei millään. Joka päivään ja joka fiilikseen ja joka asuun omansa! Ihana Celine, onnea uudelle vauvalle. Ps. Ilmoitatko blogissa milloin päräytät huuto.netin myytävät nettiin?

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:36

   Hahhaha, voi mun mielestä. Mun mielestä hyvä määrä on n. 10 täydellistä yksilöä, jotka saavat sitten reippaasti käyttöä. Siksi luovun osasta omiani :) Ja ilmoitan joo :)

 • Reply Laurahenriet Thursday, November 21, 2013 at 17:22

  Aivan mielettömän kaunis laukku! Oli tuo smooth ihan oikea valinta, etenkin pitkäikäisyyden takia. Ja on tuo jotenkin arvokkaamman oloinen! :) Ettei myöhemmin nahan rupsahtaessa käy harmittamaan.. Vaikka sitten tulee taas uusi tarve uudelle laukulle! ;)

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:36

   No aijaa!!! Tosin tällä hetkellä on sellainen olo, etten kaipaa ollenkaan mitän muuta laukkukokoelmanai. Ekaa kertaa pitkästä aikaa sellainen olo :)

 • Reply AnnaM Thursday, November 21, 2013 at 17:39

  Siis niin superihana laukku, saman oisin kyllä itsekin valinnut! ;) Niin klassinen ja helposti yhdisteltävä, en malta odottaa asupostausta ton laukun kanssa!! Ja siis miten monella on miespuolinen kaveri, joka haluu laukkuostoksille? Mäki haluun tollasen kaverin ASAP!

  Hei ja ihan aiheeseen liittymätön kysymys: muistelisin, että joskus kerroit nettisivusta, josta saa tilattua hajuvesiä vähän halvemmalla (vai olikohan se Meri…), mikähän tämä sivu oli tai olisiko jotain vinkkejä? :)

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:35

   Hahhaah, se on kyllä ihana :) Ja ystävä myös :) Meri on varmaan kertonut tosta, mä en juuri tilaile hajuvesiä :) Tai mä tiedän vaan shopping4netin :)

 • Reply Niinuska Thursday, November 21, 2013 at 19:26

  Voitko laittaa linkkiä Huuto.net kohteisiisi mitä myyt? Kovasti kiinnostaisi katsoa josko itselle jotain löytyisi!

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:26

   Voin toki ja laitankin :)

 • Reply Kurojaki Thursday, November 21, 2013 at 22:45

  Olis kiva tietää kuinka monella näistä “Ja ennen kuin joku vetää kortin siitä, miten minun tulee jättää hänen lapsilleen hyvinvoiva planeetta kuluttamalla vähemmän ” – tyypeistä on auto :D Parin tonnin autot on varmasti isompi paha maapallolle kuin parin tonnin kaunis laukku ;)

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:26

   Ainiin, sekin vielä :D

 • Reply Annaby Thursday, November 21, 2013 at 23:08

  Upee laukku, taas kerran! ihailen sun tyylitajua kyllä ihan mahottomasti :) Pyysit pistämään linkkiä kun kerroin liittäväni sut mun pituus aiheeseen postaukseen ja tässäpä se nyt olis : http://by-myeverything.blogspot.nl/2013/11/me-pitkat-naiset.html

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:26

   Kiitoksia tästä, mä käynkin lukemassa :)

 • Reply aimer Friday, November 22, 2013 at 01:58

  Ihana :) Olen muuten miettinyt tässä jonkin aikaa, että oletko tehnyt/tekemässä postausta siitä missä ja miten säilytät vaatteet, asusteet yms?

  • Reply Anna Friday, November 22, 2013 at 18:40

   Olen joo, ensi kuussa :)

 • Reply Muru Friday, November 22, 2013 at 14:41

  Ooh!!<3 osaatko chanelista sanoa olisiko se edullisempi ostaa lontoosta vai pariisista? ;)

  • Reply Anna Friday, November 22, 2013 at 18:35

   En valitettavasti osaa sanoa :/ En ole tutkinut, kannattaa tiedustella esim. PurseForumilta :)

 • Reply johanna / maxandmoses.blogspot.com Saturday, November 23, 2013 at 08:50

  Minä en nillitä mistään muusta kuin siitä, että tässä kotiäitimoodissa voin vain haaveilla tuon laukun tasoisesta tyylistä :) Ja muuten, 5 kk vauva tuottaa SEN VERRAN jätettä että siihen kuormitukseen mahtuu laukku jos toinenkin :D

  • Reply Anna Saturday, November 23, 2013 at 13:22

   Tää oli vähän tää ajatuskin, että moni nainen heittelee monen monta kertakäyttövaippaa roskiin, elämänsä aikana ehkä useammankin lapsen ja sitten tulee siitä avautumaan, että jonkun laukun ostaminen on hirveän epäekologista :D Ja kiitoksia :)

 • Reply anskuuu Monday, November 25, 2013 at 00:01

  Mun mielestä ehdottomasti kaunein laukku jonka omistat :)

  • Reply Anna Monday, November 25, 2013 at 17:56

   Musta kyllä yksi top 3:sta :)

 • Reply Emmi Wednesday, December 11, 2013 at 01:06

  Olen matkaamassa myös Pariisiin, en ole aiemmin käynyt ja kysyisinkin vinkkejä mitkä olivat ne muut 3 paikkaa Lafaytten ja Printempsin lisäksi mistä Celinejä voisi käydä metsästämässä? Kaunis on mini luggagen smooth valintasi! Onnittelut :)

  • Reply Anna Friday, December 13, 2013 at 18:15

   Kannattaa Celinen sivuilta katsoa ne Pariisin liikkeiden osoitteet :)

 • Reply Annak Wednesday, February 19, 2014 at 19:35

  Heippa! Bongasin tämän sun postauksen etsiessäni tietoa Celinen saatavuudesta Pariisissa. Kiitos upeasta tekstistä, tässä tulee kaikki asiat ilmi joita olen itse miettinyt laukkuhankintaa harkitessani!

  Olen matkustamassa Pariisiin keväämmällä ja mukanani haluaisin myös kotiuttaa mustan tai kenties erittäin tumman navyn mini luggagen smoothina. Kuinka slimmit mahdollisuudet tähän siis oikeastaan on, nyt Celinen ollessa todella suosittu? Tuleeko jokaiseen kauppaan joka aamu uudet laukut eri väreissä, myös mustana smoothina JA drummedina? Varmaan parhaat mahdollisuudet mission suorittamiseen ovat aivan aamutuimaan kauppojen avautuessa? Kaikki vinkit siitä miten saisin tuollaisen laukun mukaani Suomeen tulevat enemmänkin kuin tarpeeseen! :-)

  P.S. Keep up the good work!

  • Reply Anna Friday, February 21, 2014 at 11:32

   En osaa sanoa noista asioista sen tarkemmin, kuin että kannattaa olla aamulla liikenteessä. Joka väriä ei tule joka päivä, ja jos tulee, niin käsittääkseni vain yhtä kappaletta, eli ei oo helppoa löytää. Lisäksi Celine ei myy esillä olevia laukkuja kuin poikkeuksellisesti, eli sekin hankaloittaa hieman :/

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post