Sensationail!

Huomenta!!

Ennen kuin syöksyn luennoille ja siitä kotii muuttopuuhiin, niin luvatusti vähän kynsiasiaa :) Vähän hävettää muuten mennä tohon supertrendikkääseen muotikouluuni MLP-paidassa, verkkareissa, lenkkareissa ja pipossa, mutta ne onkin sitten ainoat vaatteet, jotka jätin tänne kämpille, valmiina muuttoon. Hups :D)

EDIT:// Ei helvetti! Mä tajusin just, että ainoa laukku, joka on pakkaamatta mihinkään syvimpiin syövereihin, on mun Chanelin laukku, jonka oon ajatellu siis heittää olalle ja viedä suojaan uuteen kämppään heti sitten muuttoautosta. Ei siinä muuten mitään. Mutta mulla on neljä päivää sitten pestyä tukkaa (pakkasin shampoot ja hiusharjan) peittämässä musta lörttöpipo, harmaat verkkarit, koralliset lenkkarit ja ponypaita päällä. En nyt kestä itseäni, mutta minkäs voi. Pakko mun on koulumateriaalit jossain raahata sinne, tosin ruokakaupan pussi ois nyt ehkä sopivampi. Muotimaailman suurin rikos on verkkariasu ja joku luksuslaukku. Ei näin. Ei ainakaan korallisten Nikejen kanssa perkele. Sanomattakin on selvää, että myös kaikki meikit on pakattu, ja myös esimerkiksi mun yliopiston pääsykortti, eli joudun vielä todistamaan siellä jotenkin aulassa kuka olen. Ehkä vähän turhan tehokas toi eilinen pakkaaminen, vai mitä luulette? Note to self, ensi kerralla kun pakkaat, muista tämä. Mun tänään 17-vuotias siskoni häpeää nyt just silmiään päästään silkasta ajatuksesta. (Onnea muuten täältäkin pallero!! <3)
KUKA HALUAA NÄHDÄ TÄSTÄ ASUKUVAT? ;D Ei hyvää päivää, stay tuned, päivitän tämän varmasti IG:iin :D

Mutta niin. Mä oon tosiaan käynyt laittamassa CDN-lakkauksen Helsingissä kerran, se maksoi 40 euroa, vei noin tunnin ja lopputulos kesti reilu viikon hyvännäköisenä. Totesin, että kyseinen ei ole mua varten, ei rahallisesti tai ajallisesti. Kuitenkin, koska kynteni lohkeilevat jatkuvasti ja kynsilakka pysyy niissä n. tunnin muuttumatta rumaksi, ja lisäksi, olen maailman laiskin kynsien lakkaaja, päätin kokeilla Sensationail -kittiä, jota saa täällä ainakin Boost -kaupasta, mutta joka on aika samanhintainen myös esim. eBaysta tilaamalla, jos moisen Suomeen haluaa tilata :)

Paketti sisältää:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vasemmalta oikeelle: Puhdistusaine, päällys- ja aluslakka ja kynsiprimeri.

Lisäksi mukana tulee tikku, jolla hieman siivoilla kynsinauhat, pieni kynsiviila ja puhdistuspaperia, josta ei irtoa nöyhtää.

Kynnet pitää siis putsata tolla puhdistusaineella, kun on ensin viilannut ne haluamaansa muotoon. Sitten vaan tuota primeria pintaan. Se kuivuu salamana, eikä siinä oo väliä, vaikka osuu kynsinauhoihin jne. Sen tehtävä on valmistaa kynnen pinta tulevaan :)

Sitten kerros tuota läpinäkyvää aluslakkaa. Tämän kanssa kannattaa olla tarkka ja levittää kunnolla kauttaaltaan, mutta jättää ihan vähän rakoa kynsinauhoihin ja kynnen reunoihin. Geelilakasta tulee sellainen “kerros”, että jos sen lakkaa vahingossa kynsinauhan päälle ees vähän, sinne pääsee ilmaa väliin, ja silloin se alkaa helposti repsottamaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sitten kun aluslakka on paikallaan, käsi UV-uuniin, joka tulee paketissa mukana. Tuo on siis ihan minikokoinen, eli supernäppärästi kulkee mukana! Mä lakkaan aina kerrallaan neljä sormea ja sitten erikseen peukalon. Suosittelen tällaista ratkaisua.

Uv-uuni toimii niin, että nappia painamalla se palaa minuutin verran. Siitä lähtee merkkiääni, kun kynnet on olleet uunissa 30 sek, joka on aluslakan vaatima aika.

Sitten värien kimppuun!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paketin mukana tulee noi reunimmaiset värit, joiden kanssa on siis helppo säheltää ranskalainen manikyyri itselleen :) Itse olen ostanut lisäksi hopeisen hileen, vaaleanpunaisen ja kirkkaanpinkin. Lisäksi tässä syksyn väri-intoiluissa nappasin myös burgundyn ja beigen ennen Singaporeen lähtöä, mutten niitä ole ehtinyt vielä kokeilemaan. Värejä on kuitenkin n. 20, mustasta valkoiseen. Hintaa niillä taitaa olla 15 puntaa, omani löysin alessa, kun Bootsissa on jatkuvasti aleja :)

Värilakkaa pitää pitää uunissa 1 min, että se asettuu.

Sitten mahdollisesti toinen kerros lakkaa ja päällyslakka, joka taas on vuorostaan 30 sek.

Heti tuon päällyslakan tullessa uunista, kynnet pitää pyyhkäistä tuolla puhdistusaineelta, ja ne on hetivalmiit :)

IMG_9093 IMG_9091

Ja lopputulos :) Olen laittanut tähän vaaleanpunaista lakkaa ja hopeisen liu’un, ja täsä kynnet on olleet jo melkein kaksi viikkoa. Kuten nähdä saattaa, hyvin pysyvät!

Lakkasin muuten samaan syssyyn varpaanikin!

IMG_9084 IMG_9082En jaksa yhtään lakkailla varpaankynsiä ja varsinkin näin saapaskautena se väri tuntuu kulahtavan alta aikayksikön.

Miinuspuoli tässä lakkaamiseen nähden on aika.
Yhden käden lakkaus:
Primeri, n. 30 sek
Aluslakka, n. minuutin lakkaus + 30 sek UV:ssa
Väri, n. 1 min lakkaus + 1 min UV:ssa
(Mahdollisesti toisto ja koristelu, n. 2 min -5 min)
Päällyslakka, n. minuutin lakkaus + 30 sek UV:ssa

+ samanlainen aikamäärä peukaloon, toiseen käteen ja toisen käden peukaloon. Simppeliin lakkaukseen menee siis parhaimmillaan parikymmentä minuuttia, vähän monimutkaisempaan ja koristeltuun versioon jopa helposti 40 – 60 minuuttia. Toimintaa hidastaa kun toinen käsi on uunissa, niin toisella ei voi tehdä mitään. Siskolleni tein tuosta puolessa ajassa, eli liukuvärisiin kynsiin meni ehkä 20 min. Kun siskon käsi oli UV-uunissa, niin sain tehtyä toisen käden. Kaverin kanssa siis paljon nopeempaa, mutta eipä mulle tuo vajaa tunti mahdottoman pitkältä ajalta tunnu.

Loppujen lopuksi kynsienlakkaamiseen menevä aika on aika sama kuin normilakalla, normilakan kun pitää antaa kuivua ja asettua, mun tapauksessa vähintäänkin vartin verran, ja geelilakalla laitetut kynnet on heti valmiita. Voit vaikka hypätä suihkuun heti kun kynnet on valmiit, ne on ja pysyy!

Itse tykkään valtavasti. Mulla kotona jo sisko ja mama odottelee, että lakkaan heidän kynnet sinne tullessani, niin varmasti saadaan vähän parempaa kuvamateriaalia eetteriin oikein pian tästä, nää kuvat on vähän heikkoja nyt :/ Pahoitteluni siitä.

Itse olen häkeltynyt lopputuloksesta, mulla kesti melkein 3 viikkoa erinomaisesti nuo kynnet. Hyvä juttu on se, että jos yksi vaikka vähän lohkeaa tms, ei tarvitse stressata, vaan kynnen voi korjata kotona. Loppujen lopuksi tuo alkupaketti kun maksaa alle 80 euroa, niin ei ole hinnalla pilattu. Se on kahden geelilakkauksen hinta. Nuo muut tarvikkeet on tosi halpoja, uuni ei oo ihan halvin mahdollinen, jos sen erikseen ostaa. Onnistuin kaatamaan tuon primeripullon vahingossa pitkin pöytää, ja kävin vähän tutkimassa uuden hintaa. Uusi paketti, jossa on kaikki kolme ylimmän kuvan pulloa, maksoi alle 20 euroa, ja samalla ostin putsarin, joka maksoi 6 puntaa. Se on sellanen saakelin iso pullo, jossa on kynsilakanpoistoainetta, jossa on 98 % asetonia. Samaan syssyyn ostin myös sellasen metallisen työvälineen, jolla kynnet on helppo “kuoria” pois. Kynnethän ei lähde tavallisella kynsilakan poistoaineella, eli niiden päälle voi vaikka laittaa omaa lempilakkaa, se nimittäin pysyy tuolla pinnalla paljon paremmin! Ja jos tolla alus-päällyslakalla lakkaa siihen oman suosikkilakan päälle, saa varmasti aika samanlaisen pitkäkestoisen vaikutuksen. Tuo Sensationailsin oma poistoaine on 98 % asetonia, eli pirun tujua, mutta noi geelit tosiaan poistetaan aina salongeissakin asetonilla. Siitä vaan laskutetaan yleensä 10-20 euroa. Arvioni mukaan nää matskut riittää helposti n. 20 lakkaukseen ainakin, eli silkkaa säästöä, jos joku käy noissa geelilakkauksissa muualla. Mulle pari frendiä on tarjoutunut maksamaan, jos teen heille kynnet, ettei aineita kulu. Ois se musta aika naurettavaa alkaa perimään frendeiltä silleen “4 euroa kiitos”. Ja tosiaan, kalleinta tässä on tuo UV-valoinen uuni, eli kerran sen kun hommaa, niin muut osat on tosi edullisia.

Ja ennen kuin joku vikisee mitään piilomainonnasta, niin ihan omilla rahoillani olen käynyt ostamassa nämä kaikki tarvikkeet ja suosittelen kyllä kaikille :)

Olen hommannut toisen tällaisen kitin, ja arvon sen sitten joulun alla lukijoiden kesken!! Eli kyllä, perinteistä joulukalenteria odotellessa ;) Tänä vuonna ajattelin tehdä taas samanlaisen, eli teidän toivepostauksia ja arvontoja vuoronperään!

Muita geelilakkaukseen hurahtaneita? Kiinnostaako teitä nähdä tuon liukuvärjäyksen tekeminen ihan videolla, jos nakutan siskoni videokuvaamaan sen Suomessa? Ja kiinnostaako teitä ihan kuvien muodossa sellainen “vaihe kerrallaan”-postaus tästä ylipäätään? Mä teen tosi vähän kauneusjuttuja, kun en oo ihan varma, kiinnostaako ne mitenkään erityisemmin. Nyt kuitenkin kun kotona on jonossa naiset oottamassa geelilakattuja kynsiä, voisin nakittaa heidät videokuvaamaan tapahtuman samalla :)

Psst!! Miksi mä heräsin tänään muuten 5 aamulla?! No, jäipähän aikaa tehdä teille postaus ennen koululle lähtöä.

Ainiin! Mun minishop Nelly.comilla on päivittynyt! :)

Screen Shot 2013-10-30 at 7.33.39.pngSinne oon valinnut aivan mielettömän ihania juttuja nyt, kannattaa tsekkailla se kuvaa klikkaamalla, TÄSTÄ tai tuolta yläpalkista pääsee aina helposti katsomaan uusimmat valintani MY NELLYSHOP -linkin kautta :)

(Postaus sisältää yhteistyölinkkejä Nelly.comin verkkokauppaan :) 

Ja koska tää postaus ei ole vielä tarpeeksi rönsyilevä, niin kertokaa mulle, oisko toi minishopin tämänhetkinen keulakuva kiva bannerikuva teistä? :)

0

You Might Also Like

57 Comments

 • Reply Bou Wednesday, October 30, 2013 at 10:12

  Noi on kyllä tosi käteviä :) Suomestakin noita on löytynyt myynnissä esim. Hairstoressa viime syksystä saakka! Ja tooosi hyvänä vinkkinä että ebayssa on myynnissä noita geelilakkoja ihan parilla dollarilla, kymmeniä eri värejä ja pysyvät yhtä hyvin kuin nuo Sensationailin, vaikka ovatkin ebaysta! Sieltä löytyy mm. sellaisia glitterlakkojakin niin ei tarvitse glitterin kanssa erikseen alkaa säheltämään :)

  • Reply Anna Wednesday, October 30, 2013 at 12:48

   Joo, mulla onki tosta sarjasta ihan glitterilakkaa :) Onkohan sulla kokemusta siita, mika toinen merkki on hyva? :)

   • Reply Bou Wednesday, October 30, 2013 at 15:20

    Orly myös hyvä merkki, jota saa Suomesta Kicksista ainakin. Taitaa olla jotain “orly smart gel”-lakkoja. :) ootko muuten koskaan miettinyt käydä minkäänlaista rakennekynsi-kurssia vai onko omien kynsien laitto se oma juttu?

    • Reply Anna Tuesday, November 5, 2013 at 15:01

     Okei, täytyy katsoa sitäkin :) En oo käynyt mitään kussia, enkä miettinytkään sitä, lähinnä omat kynnet ja kavereiden voin laittaa :)

   • Reply Hansu Thursday, October 31, 2013 at 06:37

    Mulla on kovastikin liuskottuvat kynnet ja peruslakka ei siis oikein kestä. Geelilakkauksista oon huomannut, että mulla ainakin Artistic-merkin lakkaus pysyy hyvin. Värivalikoimaakin on kivasti. Itse en ole vielä koittanut laittaa lakkauksia enkä varmaan koitakaan, kun hinta täällä salongeissa ihan ok (Aasian etuja ;)).

    • Reply Anna Tuesday, November 5, 2013 at 14:45

     Hmmm, täytyy tutkia, kiitos :)

 • Reply Laura Wednesday, October 30, 2013 at 11:04

  Kiinnostaa videot aiheesta tai vaihe vaiheelta jutut! Itse kun en ole vielä noita kokeillut…

  • Reply Anna Wednesday, October 30, 2013 at 12:46

   Oukkidoukki:)

 • Reply Roosa Wednesday, October 30, 2013 at 11:08

  Kiinnostaa!! Kerrotko vielä missä kadulla toi kaup

  • Reply Roosa Wednesday, October 30, 2013 at 11:09

   *kauppa on? Tulossa viikon päästä Lontooseen, vois käydä sieltä ton hakee!

   • Reply Anna Wednesday, October 30, 2013 at 12:43

    Bootseja on taalla ihan joka nurkalla, valkkaa joku iso, joka sattuu matkan varrelle :) Se on sellanen iso kosmetiikkakauppa ja oikeesti niita on ihan kaikkialla :)

 • Reply mirde Wednesday, October 30, 2013 at 11:39

  Voi tee ihmeessä video! Mä olen totaalinen kynsifriikki ja aina uudet asiat kiinnostaa. Ite oon tähän saakka pysytellyt perinteisissä lakoissa, koska nekin pysyy hyvinä suht pitkään jos huolella laittaa. Mutta toi geeli homma on kyllä seuraava juttu johon haluan tutustua :)

  • Reply Anna Wednesday, October 30, 2013 at 12:42

   Taytyy kuulostella jos saa enemmankin kannatusta tama idea :)

 • Reply Milla Wednesday, October 30, 2013 at 12:46

  Muakin kiinnostaisi nähdä lisää! :) noita samoja paketteja saa vissiin myös pretty.fi:stä ja isoimmista Seppälöistä Suomesta?

  • Reply Anna Tuesday, November 5, 2013 at 15:04

   Ai saa?! Mahtavaa :)

 • Reply Annie Wednesday, October 30, 2013 at 13:37

  Mun kynnet on ollut niin heikot viime vuoden jälkeen, kun koulussa tehtiin akryylikynsiä. Sen jälkeen varsinkin oon laittanut Shellac-merkkistä lakkaa. Se on auttanut mua kasvattaa mun kynsiä ja kestää vielä parhaimmillaan 3-4 viikkoa, riippuen miten pitää käsistään ja kynsistään huolta. Maksan maksimmissaan niiden laitosta £20 ja ne tekee alle 30 min.

  Olis hauskaa nähdä videota tosta sun valitsemasta merkistä. Oon nähnyt sen itsekin kaupoissa ja välillä miettinyt.

  • Reply Anna Tuesday, November 5, 2013 at 15:03

   Kiitoksia, ja videota varmasti tulee :)

 • Reply magia Wednesday, October 30, 2013 at 14:03

  kauneuspostaukset on just parhaita, näitä lisää kiitos! :) kannattaa kokeilla myös mereneidin geelilakkoja, ne on myös hyviä. oon ite kokeillu joskus niinkin että normaali kynsilakka (kuivuttava kunnolla, kokonaan!) + läpinäkyvä geelilakka päälle, pysyy pidempään ja ei tarvii geelilakkoina kaikkia värejä ostaa :)

  • Reply Anna Tuesday, November 5, 2013 at 15:02

   Kiva kuulla :) Ja kiitos vinkistä :)

 • Reply krista Wednesday, October 30, 2013 at 14:29

  Video!! :)

  • Reply Anna Tuesday, November 5, 2013 at 15:01

   Jep :)

 • Reply Oona Wednesday, October 30, 2013 at 15:33

  Huippukeksintö! Sain itse UV-lampun anopilta (ei kuulemma aikaa opetella käyttämään) ja on kyllä loistava juttu ihmiselle, joka haluaa aina huolitellut kynnet. Töissä joutuu itsellä kädet tosi koville ja normilakkaukset ei pysy päivääkään niin tää on iha huippu:)

  • Reply Anna Tuesday, November 5, 2013 at 15:01

   No niinpä!!! :)

 • Reply mm Wednesday, October 30, 2013 at 16:15

  Hei, todellakin kiinnostaa kuulla lisää, ja saada tarkempaakin postausta aiheesta!
  Pelkästään tän perusteella kiinnostuin jo sen verran että taidan tuon setin hommata itselle heti kun mahdollista. Kiitos vinkistä :)

  • Reply Anna Tuesday, November 5, 2013 at 15:00

   Kiva kuulla, minäpä teen sellaisen :)

 • Reply Helinä Wednesday, October 30, 2013 at 16:19

  Videota ja vaihe kerrallaan kuvineen -tyyppistä ohjeistusta toivon minäkin! :)

  • Reply Anna Tuesday, November 5, 2013 at 15:00

   Jepsan :)

 • Reply Noora Wednesday, October 30, 2013 at 16:37

  Kiinnostaa video! Oon jo pitkään harkinnut alkavani tekemään itse itselleni geelilakkauksia, mulla on ollut rakennegeelikynnet jo pitkään, mutta ne tosiaan vie paljon rahaa ja aikaa… Ja koska ennen rakennekynsiä omat kynteni ovat olleet supervahvat, uskon tollasen lakkauksen olevan just hyvä mun kynsille :)

  Muutenkin saa olla enemmän kauneus-/kosmetiikkajuttua :)

  • Reply Anna Tuesday, November 5, 2013 at 15:00

   Kiva kuulla, ja kyllä niitäkin on nyt tulossa :)

 • Reply e Wednesday, October 30, 2013 at 16:42

  ostin juurikin saman setin tässä vähän aikaa sitten! ainut ongelma oli löytää tarpeeksi asetonipitoista poistoainetta eli hyvin pysyy!! :)

  • Reply Anna Tuesday, November 5, 2013 at 15:00

   Haha, Sensationaililla on oma, jossa on 98 % asetonia :)

 • Reply Lillyann Wednesday, October 30, 2013 at 16:56

  Iso joooo kynsijutuille! :D …kuten ehkä arvata saattaa :D

  Oon itekin harkinnu laittavani kaverilla ihan oman kynnen vahvistukset, mutta meillä menee aikataulut aina niin ristiin, että nähdään todella harvoin. Omat kynnet on tällä hetkellä ihan hirveässä kunnossa, kun kylmien kelien tultua kaikki pitkäksi kasvaneet meni poikki. Lisäksi olin kuukauden ilman luottotuotettani OPIn NailEnvyä, joten hoitokin oli vähän niin ja näin. Koitan saada kasvatettua taas pituutta, jotta voisin itekin käyttää noita geelilakkoja. Pysyisi tosiaan ne lakkauksetkin nätteinä pidempään! Yksi hyvä vinkki tohon lakan kuivumiseen ja sen edistämiseen, on pikakuivattaja. En vois elää ilman sitä! Cesarsilla on vielä uv-valossa kuivuva vahva ja kiiltävä top coat, jonka kanssa lakat pysyy kuulemma hyvänä jopa viikon. Tohon pysymiseen vaikuttaa myös lakan koostumus ja laatu. Hologrammilakat ei pysy hyvänä kuin päivän (jos sitäkään :D), kun taas jotkut cremet ja peittävät glitterit voi pelittää viikonkin, kun muistaa välillä freshata laittamalla uuden kirkaslakkakerroksen.

  Ai niin, ootko tykänny niistä Kikon Sugar Matt -lakoista? Tiedän ihan tasan tarkkaan, että seuraavan kerran kun tuun Lontooseen, syöksyn eka Harrodsille hypistelemään vaatteita (ja tarkkailemaan ompelun jälkeä :D) ja sen jälkeen kierrän joka ikisen kaupas jossa myydään kynsilakkoja. :D Voisko sitä sanoa jo kynsimatkailuksi?

  Taas mä jauhan turhaa täällä sun kommenttiboksissa :’D Pardon!

  • Reply Anna Tuesday, November 5, 2013 at 15:47

   Ne oli itse asiassa aika pettymys. Vaikka KIKOn lakoista muuten oonkin tykännyt :) Tai jotenkin ne värit ei ollu musta niin kivoja, kuin purkissa. Ja kiitos neuvoista :)
   Hei, kynsilakkamatkailua tai lakkamatkailua, kaikki se on silti matkailua :)
   Ja antaa mennä vaan, jauha ihmeessä :)

 • Reply S Wednesday, October 30, 2013 at 17:41

  Video joo! Itsellä ollut nyt pari kuukautta aikeissa tilata uuni ja muita tarvikkeita. Tarviin vaan selkeät ohjeet geelilakkaukseen tekoon. :)

  • Reply Anna Tuesday, November 5, 2013 at 14:50

   Yritän saada sellaiset aikaiseksi mahdollisimman pian :)

 • Reply ellik Wednesday, October 30, 2013 at 18:51

  Sun postaustahti on tätä nykyä kyllä tosi mieleinen! Melkein joka kerta kun tänne eksyy niin täällä on uutta luettavaa =) Ihanaa, että vaikka sulla on kiireinen elämä, niin jaksat panostaa blogiin ja näihin postauksiin aina ihan täysillä ja tulee aina mielenkiintoista luettavaa :D Kiitos siis päivieni piristyksestä!

  Oon seurannu sua jo ihan alkuajoilta, mutta taitaa olla ensimmäinen kerta kun kommentoin :D

  • Reply Anna Tuesday, November 5, 2013 at 14:48

   Kiva kuulla, tosi kiva aina tietää että lukijat arvostaa, koska kyllähän tällainen tahti enemmän bloggaajalta vaatii aina :)

 • Reply Emma Wednesday, October 30, 2013 at 19:03

  Suomessa Kicks myy Dependin geelilakkoja jotka on tosi hyviä! Hintaa yhellä putelilla jotain 8€ ja tosi kivoja värejäkin on alkanu nyt tulemaan, kun tää geelibuumi kasvaa. Ite käytän niitä lakkoja sekä vaan oman kynnen lakkaukseen, mutta teen myös geelikynsiä (tippeineen, koristeineen kaikkineen) sekä itelleni että muille ja kaikissa tapauksissa toiminu tositosi hyvin ja oon ollu tyytyväinen! Toi hinta on halpa noihin muihin merkkeihin verrattuna vieläpä :-)

  • Reply Anna Tuesday, November 5, 2013 at 14:48

   Aijaaa, täytyy tutustua valikoimaan Suomessa :)

   • Reply Sussu Monday, February 24, 2014 at 08:59

    Voih, toivoin kovasti että nuo Dependin geelilakat olis olleet hyviä, kun ovat halvempia kuin sensationail ja niissä on upeita neonvärejäkin… Mutta ei ne vaan olleet, annoin useamman mahdollisuuden, mutta ne näyttää aika karuilta jo ennen kahta viikkoa, pakko poistaa. Sensationail on aina pysynyt hyvänä yli kolme viikkoa, itse asiassa ei ole koskaan alkanut lohkeilemaan tms, vaan olen vain halunnut vaihtaa väriä välillä :D

    • Reply Anna Wednesday, February 26, 2014 at 14:28

     Aijaa, mulla toimii se koralli tosi kivasti :)

 • Reply Petra Wednesday, October 30, 2013 at 21:58

  Joo ei vitsit tuo on oikeesti hyvä! Itse oon kyllä tykännyt tosi paljon :) Ehdottomasti hintansa arvoinen. Se on myös tosi kiva että omat kynnet siellä lakan alla kasvaa helpommin pitkiksi kuin tavallisen lakan kanssa. Mulla ainakin lohkeaa aina ilman geelilakkausta heti vähänkään pidemmät kynnet :D

  • Reply Anna Tuesday, November 5, 2013 at 14:46

   Noniinpä!!

 • Reply maisa Wednesday, October 30, 2013 at 23:28

  Video olis ihan parhautta!! Haluun kuulla sun äänen 8)

  • Reply Anna Tuesday, November 5, 2013 at 14:46

   Hahah, siinä ei oo mitään kuulemista, todella tylsä ja mitäänsanomaton ääni :D

 • Reply NN Thursday, October 31, 2013 at 13:42

  Hahah, asukuvia odotellessa! Vähänkö petyn jos ei saada mitään kuvamatskua! :D

  • Reply Anna Tuesday, November 5, 2013 at 14:43

   Hahahah, no en ehtinyt ottamaan :D

 • Reply Merja Thursday, October 31, 2013 at 17:17

  Hei,

  tuosta lakkaukseen menevästä ajasta… Eikö niitä peukaloita voisi laittaa samaan aikaan uuniin? Säästyisi neljäsosa ajasta. Tai lakata koko toinen käsi kerralla, kovettaa sitten kahdessa osassa. Vai täytyykö kynsi saada uuniin heti, kun se on saanut lakan pintaansa?
  Video olisi tosi tosi hienoa nähdä!

  -Tietämätön

  • Reply Anna Tuesday, November 5, 2013 at 14:42

   No niiden kynsien pitää olla vaakasuoraan siellä uunissa, ja jos sun muut sormet on siellä, niin sitten peukalo on vinossa :) Videota tulee Suomi-reissun jälkeen :)

 • Reply Laura Thursday, October 31, 2013 at 23:15

  Kiinnostaa ehdottomasti videot! :)

  • Reply Anna Tuesday, November 5, 2013 at 14:39

   Kiva kuulla :)

 • Reply Kats Friday, November 1, 2013 at 10:05

  Oi kyllä, videota kehiin! :) Oletko poistanut noita jo kynsistäsi, onnistuuko ihan kivuttomasti vai vahingoittuvatko omat kynnet? Olen katsellut näitä laitteita jo jonkun aikaa, mutta vähän olen vielä jäänyt arpovalle kannalle… Aiemmin mulla oli geelikynnet, mutta nykyään tuntuu turhalta maksaa niistä, kun vähintään parin viikon välein saisi olla uusimassa (en ole vielä löytänyt tasapainoa kynsien ja harrastusten yhteiselon välillä…). Tuollainen setti olisi ihan kätevä, saisi sitten ne huonossa hapessa olevat kynnet korjattua helposti. Kynsien kunto kuitenkin vähän huolettaa, noiden geelien jälkeen omat kynnet olivat aivan kamalassa kunnossa pitkään.

  • Reply Anna Tuesday, November 5, 2013 at 15:33

   Oon joo, ja ihan kivuttomasti on pariin otteeseen lähtenyt :) Joo, rakennekynsien jälkeen usein helposti on monta monta kuukautta huonossa kunnossa :/

 • Reply Amanda Friday, November 8, 2013 at 11:54

  Voi ei, inhoan itse kaikenmaailman pilkunviilaajia, mutta nyt oli aivan pakko tulla sanomaan tuosta ajasta yks juttu! Sensationailin mukana tuleva uuni on LED ei UV, eli kovettaa geelin puolet nopeemmin. Suomessa melkeimpä kaikki tehdään UV-systeemeillä, mutta nyt jenkkilästä on rantautunut nopeampi ja tehokkaampi LED-uuni! Joten käytännössä geelilakkaus on jonkin verran nopsempi tolla sun uunilla :-) Itse pallottelin pitkään LED:in ja UV:n välillä, mutten uskaltanut ostaa ensimmäistä vaihtoehtoa kotiini tietämättömyyttäni.. Olisi sittenkin kannattanut!! Odotan videota innolla, hih! 8)

  • Reply Anna Friday, November 8, 2013 at 17:51

   Ihan hyvä kun korjasit, kiva kuulla, että on joku parempi laite siis itsellä :D

 • Reply Julia Thursday, September 10, 2015 at 08:34

  Googlettelin tosta Sensationailista ja törmäsin tähän sun postaukseen. Voiko siis tuohon uuniin laittaa kynsille myös jotain omaa värilakkaa vai täytyykö olla tuon sarjan omia lakkoja kaikki? Kun mietein tota että miten oot tehnyt ton hopeisen liu’un ja onko sekin tuon sarjan lakkaa vai käytitkö sitä tuolla uunissa?

  • Reply Anna Friday, September 11, 2015 at 15:09

   Mä käytän kaikkia mahdollisia geelilakkoja sen kaa huolletta :) Ja teen sen liu’un sillai töpöttämällä useita kerroksia :) Siis siinä välissä kuin värilakka pitäisi laittaa :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post