“Don’t look in her eyes / You might fall and find the love of your life / Heavenly…”

Holla!

Alotetaan lupauksella. Tää on ainakin hetkeen viimeinen Lola Montez -otsikko :D

IMG_6801

Kuten tuossa aiemmin mainittua, meillä on täällä aika tiukka ohjelma ja aikataulu, joten ihan hirveen ajankohtaisesti en mitään materiaaleja pääse tuottamaan :) Tosin, haluan kuitenkin saada tän viikon postaukset mahdollisimman nopeasti toteutettua teille tänne, ettei taas jää roikkumaan. Älkää muuten hätäilkö. Muistan kyllä, että oon luvannut tehdä Budapestista ja Koh Taosta postaukset, ne on luonnoksissa jo, mutten ajatellut, että niiden aika olisi nyt, ettei mee ihan reissut sekaisin. Tavoitteena on saada nää Singapore-jutut aloitettua illalla, että pääsisitte elämään niitä ikäänkuin kaksi päivää jäljessä :)

IMG_6794

IMG_6950

Mähän siis käytin lentoni tänne sangen tehokkaasti tehden muistivihkooni blogi-kalenterin marraskuun loppuun asti :D Jätin toki rutkasti tilaa asukuville ja spontaaneille postauksille, mutta samalla tein listan niistä postauksista, joita on tarkoitus julkaista, mm. Viivin häistä ja noista matkoista, mutta monesta muustakin asiasta. Oon yleensä aika hyvä pysymään aikataulussa, kun sellaisen luon. Harmi vaan, että luon sellaisen aika harvakseltaan :D Olinkin kauheen innoissani kun mulla on päivämäärillä varustettuna suunnitelma niille postauksille nyt. Uuden vuoden lupauksena tänä vuonna voisin yrittää tehdä blogista taas vähän ajankohtaisemman…

IMG_6881IMG_6830

Tähän väliin oli kuitenkin hyvä loikata viime viikonloppuun :) Viikonloppu oli aika hektinen kun oli kaveri käymässä Suomessa, ja ohjelma sisälsi huippujen raflojen (opasta näistä tulossa pian!) lisäksi Michael Jacksonin Thriller Live -musikaalin ja totta kai Volbeatin keikan! Säät on kyllä Lontoossa hellineet, nimittäin tässä yhdistelmässä oli kuuma.. Mä oon lähes poikkeuksetta pärjännyt vielä ilman takkia, eli joko bleiserillä tai neuleella ja kaulaliinalla. Toivottavasti kelit jatkuu samanlaisena, sitä talvea saa sitten maistella Suomen reissuilla :D Ihanaa kun saa pukea saappaat jalkaan, muttei tarvitse vetää samalla neljää kaulaliinaa kaulaan ja päälle peiton kokoista untuvatakkia (ainiin, oon menossa ens vkl Suomeen. Eli kohta täytyy…)

IMG_6906

IMG_6838-001

Tummansininen paljettibleiseri on viime vuoden löytö Nelly.comilta, ja viihdyn siinä oikein mainiosti! Jämäkkä ja virallinen bleiseri saa ihan uutta virtaa noista paljeteista, joten sopii iltamenoihinkin hieman paremmin :) Tummansininen ja burgundy on tällä hetkellä mun varmaan pahin heikkous väriyhdistelmissä, ja tunnun turvautuvan siihen jatkuvasti. Siinä missä kesällä houkuttelee kaikki värikkäät vaatteet ja kauniit mekot, niin syksyn, talven ja alkukevään vietän melko turvallisesti istuvissa farkuissa, kivoissa saappaissa (yleisön pyynnöstä pitkästä aikaa muissakin kuin niissä Joien ;P) ja jossakin mukavassa topissa tai neuleessa.

IMG_6940

IMG_6863

Burgundy toppi on itse asiassa vahinkolöytö, jonka bongasin H&M:n ikkunasta. On todella todella vaarallista laittaa muotiopiskelijoiden opinahjo Oxford Circusin H&M:n viereen. Ihan oikeesti. Miten mun pitäisi selvitä metrosta kouluun katselematta ikkunoihin. Tämä siellä komeili, ja kyllä sen verran vakuuttava yksilö oli, että ostin sovitukseen sen. Ja vaatekaappiin se myös jäi. Tuo matsku on jotain sellata “kovaa” ja painavaa kangasta, joka ei rypisty ihan hirveen helposti ja laskeutuu kauniisti, eikä nuole jokaista kropan lommoa ja jenkkistä. Mä vihaan toppeja, joissa joutuu tuntemaan itsensä jotenkin epäonnistuneeksi tai epämukavaksi, ja kiskoa koko ajan eri suuntiin niitä. Kun toppi asettuu nätisti, ja liikkuu kropan mukana kauniisti, olokin on aivan eri :)

IMG_6833

Valmiina blogiin2-1IMG_6845

Arvatkaa kuka on tehnyt nuo kynnet? No meitsi! Bongasin täältä sellaisen geelilakka-kitin ja päätin kokeilla, tuleeko niistä mitään. Oon tekemässä aiheesta ihan oman postauksen, nimittäin toi sai multa ihan kymmenen pistettä ja papukaijamerkin! Mä oon pitäny aika paljon geelikynsiä sen takia, että mulla lohkeilee omat kynnet ihan hirveetä tahtia. Koko ajan lähtee kynttä niin kivuliaasti, että geelikynnet on ollu sopivampi vaihtoehto. Kuitenkin, niiden huollattaminen on ihan perberistä, kun maat vaihtelee miten sattuu, enkä jaksa ikinä sovittaa niitä käyntejä kunnolla mun menoihin. Kynsilakan kanssa oon tunnetusti tumpeloakin tumpelompi, ja se ylipäätään kestää nättinä päivän tai korkeintaan kaks. Sitten em. kynsien lohkeilu kyllä tekee tehtävänsä ja kynnet näyttää oravan raiskaamalta. Näin aikuismaisen kauniisti ilmaistuna.

Kuitenkin, noissa geelilakkauksissa yhdistyy monta hyvää puolta. Kynnet pysyy kauniina vähintään 2 vk (tossa kuvassa ne on ollu pari viikkoa..), mulla pysy ihan näppärästi 3 viikkoa, ja laitoin ne uusiksi värin vaihtamisen vuoksi lähinnä. Ne pysyy koko ajan kiiltävänä ja tasapintaisena, eikä halkeile. Ja ennen kaikkea, ne on heti valmiit. Mä rysäytän aina juurilakatut kynnet johonkin, kun niiden pitäisi antaa kuivua ainakin kaksi vuorokautta, ettei niille käy mitään. Noi on valmiit jahka ne pitää siinä UV-laitteessa 60 sek. Mä kestän tollasen odotuksen just ja just. No anyway, mä palaan asiaan lähipäivinä, kerrankin muistin ottaa todistusaineistokuvia mun rävellyksistä.

IMG_6840

IMG_6934IMG_6953

Noi Maison Martin Margiela for H&M:n saappaat on niin hurmaavan väriset. En tiedä vieläkään onko ne ruskeat vai burgundyt, mutta tuo korko aiheuttaa edelleen valtavaa hilpeyttä, kun ihmiset jäävät sitä ihmettelemään :)

Asulla pärjäsi mahtavasti mukavat lontoolaisen viikonloppupäivän, ja illan ohjelman kruunasi kyllä Volbeatin mahtava keikka Lontoossa. Täpötäydessä hallissa pääsi taas sielu irtaantumaan jonnekin korkeuksiin ja rakkaus bändiin syveni entisestään.

20120101_095444

On se vaan perkele miten seksikäs voi mies olla! Tää on taas tätä, että antakaa miehelle uskomaton ääni ja kitara käteen, niin mä oon ihan pehmeenä sitä mieltä, että siitä ei seksikkyyttä enää vaan enempää pysty olemaan. Vaikka ois oikeestaan minkänäkönen mies.

20120101_095440 20120101_094218 20120101_093802 20120101_092751 20120101_092409

Seistiin aika kaukana tuo keikka, mutta kyllä sinnekin kantautui oikein näppärästi bändin loistava tunnelma. Pitkästä aikaa eka keikka Lontoossa, ja sen kyllä kuuli yleisössäkin. Mun sydän suli meidän edessä seisoneelle pariskunnalle, jolla ikää oli n. 50 – 60 vuotta. Pokkari siinä räiskyi ja pariskunnan naispuolinen jäsen moshasi harmaa permis väpättäen. Ainoo päähän mahtunut ajatus oli, että “mä haluan olla toi täti muutaman kymmenen vuoden päästä, ja ehkä jostain löytyy samanlainen hullu setä siihen mennessä”. Rakkausyliannostus. Plain and simple.

Pakko muuten kehua tässä välissä myös mun Samsungin Galaxy kameraa. Tämä laite siis kyseessä. Kaikki nää bändiuvat on kuvattu sillä, ja laatu on musta tonkokoiseen kameraan ihan mieletön! Lisäksi toi on joka bloggaajan unelma, kun noi laadukkaat kuvat saa siitä kamerasta sitten suoraan blogiin / Instaan / Pintrestiin tai minne ikinä lystää. Kameran näyttö on siis periaatteessa kuin Samsungin puhelin, ilman sitä puhelintoimintoa vain. Kaikki muu Facebookista nettiin löytyy. Love it. Voin heittää kolme vuotta vanhalla keikkapokkarilla vesilintua, sillä ei ole mitään jakoa rinnalla. Tässä on kuitenkin ihan M-säädöt jne. niin helpot, että jopa meikämamma saa n. 56 rivistä tällaisia kuvia. Samalla kun tanssii villisti, saanenko huomauttaa.

20120101_091808 20120101_091734

20120101_084451

Katsokaa nyt noita!

Keikat on muuten Lontoossa paljon halvempia kuin Suomessa. Volbeat myi Areenan loppuun aika näpsäkästi (tai ehkä vaan lattiapaikat, mutta sama asia, rokkia ei kuulu katsoa istualteen…) ja kun Huutiksesta katselin, niin liput on päälle 100 euroa lattiapaikoille. Lontoossa keikka kustansi kahdelta ihmiseltä 60 euroa. Ei paha, sanoisinko. Ja noikin liput on siis “trokareilta” ostettu, mä ku missasin varsinaisen levymyynnin. Sama juttu muuten Avengedin kanssa. Sain kolme Avengedin lattiapaikkaa Wembleyyn alle 100 eurolla, yksi lippu Huuto.netissä tällä hetkellä on jotain 150 euroa. Ja alunperinkin taisi olla 70 euroa, ellen nyt ihan erehdy.

20120101_091435 20120101_08594820120101_083917 20120101_083825

Pearl Hartia ja Cape of Our Herota eivät tällä kertaa soittaneet, mutta ei se mitään. Sydän kävi taas jossakin kattokruunuissa kun Michael täräytti ilmoille ekan kerran “Feel the fire where she walks” ja keräilin itseäni ja hengityskykyäni sitten about loppukeikan. Jos ette ole ennen kuunnelleet bändiä, niin herranjumala nyt on korkea aika. Vielä n. 652 kerran, kuunnelkaa edes Lola Montez, Fallen ja Still Counting. Jos niistä ei ala bändi maistumaan, niin ei kai sitten mistään. No ok ok, kuunelkaa vielä Our Loved Ones. Jooko? Koska vielä olis mahdollista todistaa tätä livenä, Volbeat soittaa Hartwallilla 28.11! ;)

Mitäs tykkäätte asusta? :) 

0

You Might Also Like

40 Comments

 • Reply Katya Saturday, October 26, 2013 at 10:21

  Toppi on kyllä tosi nätti, iteki oon tykästyny just noihin ton mallisiin aika lujaa nyt! :) Ja voi vitsi kuinka hyvin tummansininen ja viininpunanen sopiikaa yhteen! :)

  • Reply Anna Sunday, October 27, 2013 at 10:50

   Kiitoksia kovasti :)

 • Reply NN Saturday, October 26, 2013 at 10:33

  Mä niin himoitsen tota huivia, se näyttää niin ihanan pehmeeltä <3 Kiva asu, miellyttää mun silmää tosi paljon. Ja noi saappat on kyllä aika jännät :D

  • Reply Anna Sunday, October 27, 2013 at 10:49

   Se on käsittämättömän pehmoinen :) Maailman ihanin kaulassa! :)

 • Reply Taru Saturday, October 26, 2013 at 10:44

  Koko asu on ihana, mutta ah, noi saappaat <3 Tykkään myös näin vuodenaikojen vaihtuessa kun kaivat kaapista tuttuja vaatteita ja asusteita. Usein blogien asukuvista tulee sellanen fiilis että bloggarilla on ehtymätön varasto uusia vaatteita (tietysti on ihan ymmärrettävää ettei samasta asusta halua ehkä julkaista monia kuvia :P), mutta mun mielestä on tosi kiva huomata että asukuvissa vilahtelee paljon tuttuja osia :)

  • Reply Anna Sunday, October 27, 2013 at 10:51

   Joo, ehdottomasti! Mun kaapin peruspilarit on kuitenkin kerääntynyt vuosien saatossa, ei nyt äkkiseltään sinne ilmestyneet :)

 • Reply Tiia Saturday, October 26, 2013 at 10:47

  Moi! Mulla ois nyt hollilla ebayssa noi samat saappaat, mutta kysyisin koosta. Eli onko nuo isoa kokoa vai pientä? Noista ei koskaan osaa sanoa :/

  • Reply Anna Sunday, October 27, 2013 at 10:48

   Aika oikeankokoiset mun mielestä :)

 • Reply Pia Saturday, October 26, 2013 at 11:09

  Valtavan kauniita kuvia, kuten yleensäkin :) Erityisesti tuo kolmas ylhäältä, missä tatuoinnit näkyy, ihan suoraan kuin jostain muotilehdestä! Vastavalo piirtyy kuvaan kauniisti ja bokeh näyttää hyvältä, isot kehut kuvaajalle ja osaavalle mallille :) On niin miellyttävää katsella ammattimaisesti toteutettuja kuvia.

  Tuli mieleen kysyä, jotta olisitko kiinnostunut tekemään jonkinlaista kokoavaa laukkupostausta kauniista laukuistasi joku päivä? :)

  Mukavaa loppusyksyä!

  • Reply Anna Sunday, October 27, 2013 at 10:48

   Kiitoksia :) Kuvaaja on varmasti oikein otettu tästä palautteesta :)

 • Reply jamia Saturday, October 26, 2013 at 12:14

  Mä mietin että oot näköjään löytäny tollasen bleiserin, mikä sulla oli Singaporen ostoslistalla. Tuon tapainen löytyki sulta jo näköjään valmiiksi! :D

  Mutta ihan ekana tuli mieleen että herranjumala miten kauniita asukuvia! Siis aivan loistava kuvaaja ollut! :)

  Ja asu on ihana, voisin ottaa kaappiini kaikki yksilöt. Varsinki noi saappaat. 8) Ja laukun…ja kaikki…

  • Reply Anna Sunday, October 27, 2013 at 10:47

   Kiitoksia kovasti, myös kuvaajan puolesta :)

 • Reply Sanni Saturday, October 26, 2013 at 13:21

  Oot aivan hirmuisen ihastuttavan, onnellisen ja kauniin näköinen! :)

  • Reply Anna Sunday, October 27, 2013 at 10:45

   Voi kiitoksia kovasti :)

 • Reply siiri Saturday, October 26, 2013 at 13:22

  Täällä ilmoittautuu toinen täysi kynsikatastrofi! Kynnet lohkeilee ja lisäksi hermostuessani saatan vähän pureskella niitä :/ ei hyvä. Olisi siis huippua jos saisi itse tehtyä noin kauniit kynnet mitkä kestää vähän pidempään kuin sen yhden iltapäivän! Innolla odottelen postausta millä tuotteilla teet noi :)

  • Reply Anna Sunday, October 27, 2013 at 10:39

   Tällä viikolla tulossa postausta, eli pysypä kanavalla :)

 • Reply Siru Saturday, October 26, 2013 at 13:22

  Ei herranjumala miten täydellinen glitter-bleiseri. Mä niin tarviin ton. Siis ihan just nyt :O Tältä siis ilmeisesti tuntuu rakkaus ensisilmäyksellä hahah! En mie ennen tällä tavalla hinkunut kaikkea kimaltavaa mikä vaan sattuu näköpiiriin mutta kai se on välttämätöntä kun vuoden asuu Las Vegasissa niin Suomeen palataan maailman jäätävimmän harakkasyndrooman kera :D Nyt kaikki näyttävä, kimaltava, erottuva, höyhenillä koristeltu taikka muuten vaan sparkly suorastaan huutaa mun nimeä :’D

  Jostain mun täytyy kyllä tontyylinen löytää, mitenhän mie olen tähän asti pärjännyt ilman…?! Sä et nyt yhtään auta mun säästöoperaatiota… :D

  • Reply Anna Saturday, October 26, 2013 at 19:20

   Hahahahah, pahoitteluni :D Se on kyllä yksi mun suosikkejani :)

 • Reply Marjutt Saturday, October 26, 2013 at 13:44

  Upea asukokonaisuus. Ihania väriyhdistelmiä ja tuo laukku on u-pe-a! :)

  • Reply Anna Saturday, October 26, 2013 at 19:19

   Kiitoksia kovasti :) Ihanaa kun jaksat aina kommentoida <3

 • Reply Katrij Saturday, October 26, 2013 at 17:03

  Navy ja burgundy on kyllä tosi toimiva väriyhdistelmä ainakin mun silmään! :)

  • Reply Anna Saturday, October 26, 2013 at 19:18

   Joo, itekin tykkään kovin :)

 • Reply Anna Saturday, October 26, 2013 at 17:47

  Is the scarf from the current collection? :)

  • Reply Anna Saturday, October 26, 2013 at 19:18

   Nope, last year :/

 • Reply Iitu Saturday, October 26, 2013 at 17:49

  Ihana asu taas kerran :) Ja tykkään kovasti kans tosta sun sulka- ja tekstitatuoinnista tuolla selässä, kun tunnistin niiden avulla sut viime kesänä rock the beachilla, kun kävelit mun ohi. Olin tosin niin sokissa, etten kehdannu sanoa mitään, vaan jäin vaan tuijottamaan monttu auki :D

  • Reply Anna Saturday, October 26, 2013 at 19:18

   Kiitoksia kovasti :) Hih, kiva kuulla, että se on mun tunnusmerkki :)

 • Reply Nina Saturday, October 26, 2013 at 17:50

  Nyt tuli kyllä kysymys sulle noista geelikynsistä. Haluisin nimittäin ite geelilakkauksen omiin kynsiin ja mulla on siihen tarvikkeetkin mutta miten kummassa ne geelit saa sormista pois sitten kun haluaa ne pois? :D Entä voiko geelin alla käyttää ihan normilakkoja vai pitääkö olla jotain erikoiskynsilakkoja? :D

  • Reply Anna Saturday, October 26, 2013 at 19:17

   Ahmm, tuota mun geelilakkasarjaa saa ihan poistoaineenkin :) On tikku, jolla ne voi “raapia” pois tai sitten 98 % asetonista poistoainetta. Sillä lähtee. Ja siis ihan erivärisiä geelilakkoja oon käytelly :)

 • Reply smallthingselina Saturday, October 26, 2013 at 18:36

  Toppi on paksua viskoosia :) Itselläni on tuo mustana ja on kyllä todella ihana päällä!

  • Reply Anna Saturday, October 26, 2013 at 19:17

   Noniin, sekin selvisi sitten :D

 • Reply audrey Saturday, October 26, 2013 at 23:05

  “pariskunnan naispuolinen jäsen moshasi harmaa penis väpättäen”

  … menen nukkumaan …

  • Reply Anna Sunday, October 27, 2013 at 10:39

   hahahhahahahahhah :D kuolin :D

 • Reply Elli Monday, October 28, 2013 at 13:42

  Ihanasti menee saappaiden ruskea ja topin burgundy yhteen ja kynnet kanssa kivat!

  • Reply Anna Tuesday, November 5, 2013 at 15:10

   Kiitos kovasti :)

 • Reply candyprincess Monday, October 28, 2013 at 14:25

  Siis apua, ihan aluks pitää sanoa, että kiitos, kun ”pakotit” kuuntelemaan noita Volbeatin biisejä, osu ja uppos, ja todella kovaa! :) En oo yhtää sitä tyyppiä, että kuuntelisin ton tyylistä musiikkia, mutta tämä.. Huhhuh! Enpä tässä olekaan kuunnellu parii päivää ku just noita kolme biisiä :)

  Ja asusta vielä sen verran, että kun näin välähdyksen tosta kuvasta, missä näyt kokonaan ja saappaiden korko näkyy selvästi, niin ensimmäinen ajatus oli, että onpas hölmöä ku kävelee vaan päkiöillä! Hahhah :) Mutta tykkään tosi paljon tosta paljettibleiseristä, ja tosta väriyhdestälmästä myös!! :)

  • Reply Anna Tuesday, November 5, 2013 at 15:39

   Hahahah, ihanaa, yksi lisää käännytetty!! :) Hahahah, joo, noi on aika hassut noi korot :)

 • Reply Minttu-Maaria Monday, October 28, 2013 at 15:11

  Olen tänä syksynä kauhistellut paljettimuotia, mutta ehkä teitä nuorempia se ei kauhistuta, koska ette ole nähneet livenä 80-luvun paljetteja :) Minä olin silloin ihan pikkuinen, mutta elävästi muistan sen kimalluksen. Vaikka en paljettifani olekaan, niin tykkään tuosta bleiseristä, ehkä siksi, että se ei ole 100 % paljettinen. Ja koko asu on ihana, etenkin saappaat!

  Kävin syyslomalla eli toissaviikolla Lontoossa ja mun mielestä siellä oli kylmä! Onneksi en uskonut kenenkään vaatevinkkejä vaan pakkasin lämpöistä mukaan ja ohuehkolle pipolle ja lämmittävälle kaulahuiville oli käyttöä.

  • Reply Anna Tuesday, November 5, 2013 at 15:08

   Kiitoksia kovasti :) Ja siis mähän rakastan ajatuksena kaikkea kasaria, eli siksin sitä tulee pidettyä aika paljon varmasti :D Outoa, mä edelleen hiihdän ballerinoissa ja nahkatakeissa, eikä mulla oo yhtään kylmä :D

 • Reply maiju Monday, October 28, 2013 at 15:34

  Volbeat rakkaus täälläkin, sain jotkut ihan surku istumapaikat Hartsun keikalle, mutta pakkohan sitä on mennä kattomaan. Rakastuin bändiin kun rupesin miehekkeen kanssa seurustelemaan 2007 ja se soitti mulle I only wanna be with you:ta ja siitä lähtien oon ylikuluttanut kaikki niiden levyt ja opetellut biisit ulkoa, vanhemmista lähtien. Soulweeperit on jotai parhautta, samoin kuin human instrument ja moment forever. Uudempi on enemmän poppia, mutta uppoaa kyllä ihan täysillä!
  Olin 2010 Tanskassa vaihdossa ja Volbeat sattui sopivasti olemaan silloin Århusissa ja vaihtarikavereiden budjetti ei riittänyt keikalle, joten matkustin sitten itekseni Herningistä keikalle ja yöllä takaisin, ja oli ehkä paras keikka ikinä!
  Olin ihan eturivissä NRGIarenalla ja pojat oli todella lähellä!
  Se oli ihan mieletön keikka, ja pieniä koettelemuksiakin matkaan mahtui, raavaampien miesten halutessa eturivin tytön tieltään, porukkaa nosteltiin aitojen yli kun rupesi ahdistamaan ja bändi kerran jopa marssi lavalta olutsuihkujen takia.
  Keikan jälkeen kuitenkin Bredahl tuli antamaan mulle ja mun vieressä seisoneille pojille plektrat ihan niinkun kädestä käteen ja olin ihan huumassa koko kotimatkan. Ne on vaan huikeita :)

  • Reply Anna Tuesday, November 5, 2013 at 15:51

   Voi vitsi oon niiiiiin kade :D Ja Volbeatin miehet on niiiin ihania, niin ihania fanejaan kohtaan musiikillisten lahjojensa lisäksi :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post