“And when you turned to me and smiled it took my breath away / And I have never had such a feeling such a feeling / Of complete and utter love, as I do tonight”

Huhhei!

Täällä on edelleen aivan mielettömät kelit ja superlämmin. Tarkenee kulkea ohuessa neuleessa ilman mitään takkia, vielä illallakin. Suomessa on kuulemma kelit pikkasen eri mallilla, mutta ennen kuin Helsingissä viileni ihan kunnolla, käyvimme kävelyllä ja vähän riehumassa syksyisten lehtien joukossa :)

Ehkä itsekästä sanoa, mutta näistä kuvista tulee mulle ainakin niin mukava fiilis, että mielelläni halusin ne julkaista näin vähän synkemmällä kelillä. Kuvat on kuvattu yhdellä mun ehdottomasti lemppareimpia paikkoja Helsingissä, Johanneksenkirkolla.

Hello hello!

It’s still amazing weather here in London, but I hear weather in Helsinki is very cold. But before I left there, I did have a nice walk around one of my favourite buildings of the city, the St. John’s Church  :)

It might be selfish to say, but these pictures make me feel happy again, so I quite like them :)

IMG_2098

IMG_2327

IMG_2041

Voisin kehua loputtomiin tuota Mangon maximekkoa, kuten ylipäänsä kaikkia Mangon maxeja. Mä oon 175 cm pitkä, ja noi mekot on kaikki aina mulle sopivan mittasia. Ne jopa viistävät maata mun käytössä. Tiedän, että lyhyemmät naiset kiukuttelee usein sitä, miten ihanat mekot on liian pitkiä. Ymmärrän tuskanne, mutta useimmiten ne pystyy lyhentämään. Toki jotkut eivät sitten istu ja laskeudu yhtä hyvin, mutta useimmiten jos vaate on liian pitkä, on sen lyhennys mahdollinen. Toisinpäin, no se ei oo ihan niin helppoa :D Sitä kangasta kun ei voi taikoa lisää mistään.

For all the tall ladies out there, if you’re looking for a maxi dress, Mango is your store! It’s the best for tall girls, since their maxis are long enough to even touch the ground, even though I’m 175 cm, and for example Zara dresses almost always are too short for me :)

IMG_2125

IMG_2324

Mun on vaikea kuvitella, että menisin naimisiin kirkossa, mutta jos ikinä päätyisin tällaiseen ratkaisuun, niin näkisin mahdolliseksi vain Tuomiokirkon tai Johanneksenkirkon, jotka on mun mielestä molemmat poikkeuksellisen kauniita kirkkoja. Tosin, molemmat on niin valtavan isoja, etten kyllä ihan heti nää mun häissä sellasta määrää porukkaa. Sain muuten vihdoin mun ystävän hääkuvat kaikki hänelle, eli häähulin-postausta tulossa tällä viikolla, siksi ehkä asia mielessäkin mulla nyt. Naimisiinmeno nyt ei oo omalta osaltani näköpiirissä edes pikkuruisena pisteenä horisontissa nykytilanteessa, mutta jossitellahan voi aina. Jos mä saisin valita, niin mä menisin naimisiin paljain jaloin kauniilla rannalla kauniissa mekossa ja vain ehdottomasti lähimpien ihmisten läsnäollessa. Ymmärrän kyllä isoja häitä, joissa on paljon vieraita; monilla on isoja sukuja ja ystäväpiirejä, ja helposti vieraita kerääntyykin. Omassa tapauksessani en kuitenkaan näkisi sellaista vaihtoehtoa itselleni, vaan ennemminkin haluaisin todella intiimin tilaisuuden, jossa olisi mun lähimmät ystävät ja perhe läsnä. Ja sormuspoikana Simba. Tietenkin. Jossakin kaukana lämpimällä rannalla, missä voisi vaan nauttia läheisten seurasta viikon. Sen sijaan, että käyttäisi tuhansia juhliin, joista itse ei välttämättä juurikaan tunne kaikkia tai edes pidä kaikista ihmisistä.

But then again, mä en ole varma, tuunko koskaan olemaan henkisesti niin eheässä tilanteessa, jossa pystyisin sitoutumaan avioliittoon, joten turha ehkä edes sanoa mitään ääneen. Oon niin tuuliviiri, että tämän kaiken sanottuani meen kuitenki vuoden päästä naimisiin täydessä Tuomiokirkossa :D Sanoinhan mä yhtä vakaasti joskus, etten koskaan pidä maxihameita. Hah!

I can’t really imagine myself getting married and even less getting married in a church, but if I ever did, it would definitely be the St. John’s in Helsinki. I would much prefer and intimate beach ceremony somewhere far with only a handful of my closest people with me there. I’ve just finalised all of my best friends wedding photos, so I will be publishing them soon. Maybe that’s why I gave the whole idea of getting married even a thought.

Outfits vaiheessa-001

IMG_2306

IMG_2145

Mulla ei oo oikeen mitään asiaa tästä asusta (kuten ehkä todella pitkälle karanneesta lässytyksestä voikin päätellä…), koska tässä ei ole mitään uutta saati ihmeellistä, vaan enemmänkin tykkään näiden kuvien tunnelmasta ja tekee hyvää mun ihan pienoiseen Helsinki-nostalgiaan :) Näillä kelieroilla olen todella paljon mieluummin lämpimässä Lontoossa kuin kylmässä Helsingissä.

I really don’t have anything significant to say about this outfit. There’s nothing new or special about it, but these photos I just found very nice, and wanted to publish them because of that :)

IMG_2330

IMG_2332

IMG_2195 IMG_2199

  • Mekko / dress, Mango
  • Sandaalit / sandals, Zara
  • Laukku / clutch, Jimmy Coo for H&M

IMG_2248

IMG_2325

IMG_2329

IMG_2273

Lapsi on terve kun se leikkii…

Autumn brings the inner child in me…

IMG_2294IMG_2313 IMG_2323

Sellanen iloitseva syksypostaus täältä tällä kertaa :)

Mitäs te tykkäätte asusta, ja mitä ajatuksia siellä herää häistä? Unelmoitteko prinsessahäistä kirkossa vai intiimistä juhlapäivästä jossakin kaukana? :)

So, that’s the outfit this time :) 

What do you think of it? :) And, do you dream about a big church wedding, or do you prefer a small ceremony somewhere far away? :)

Psst! Mua muuten kiinnostaa, tunnistatteko te noita otsikoita ikinä? Esim. tunnistasko joku nyt otsikon takana olevan biisin? Luetteko te niitä ikinä ja pohditteko niiden takana olevia biisejä? :)

0

You Might Also Like

119 Comments

 • Reply samson Monday, October 7, 2013 at 17:41

  mulla on nyt sellanen tilanne etten tosiaankana tiedä a) menenkö ikinä naimisiin b) haluanko mennä kirkossa naimisiin. Tuskinpa meen kirkossa naimisiin ensinnäkin koska oon ateisti ja toiseksi koska kirkko ei välttämättä hyväksyisi tulevaa kumppaniani (voi olla mies tai nainen). Tämä optimistina luultavasti muuttuu ihan muutaman vuoden sisällä mutta tiedän melko varmasti että kirkkoon en astu valkoisessa mekossa. Luultavasti mä kirjotan paprut jossain ja pidän isot bileet muualla. Minä en halua solmia liittoani jonkun “jumalan” edessä kun sellaseen en usko.

  ja luen aina otsikot ja tunnistan jotenkin ne mutta yleensä olen liian laiska googlettamaan mistä kyseisestä biisistä ne sanat onkaan. Sevenfoldin sanat tunnistan aina (;
  varhaisdementikko nyt ei muista oonko tästä jo sanonut mutta sanonpahan uudestaan. nyt kun asut siellä lontoossa niin on sun aika tutustua englantilaiseen artistiin nimeltä Ed Sheeran. Ole hyvä ja anteeksi sun tulevat tunteenpurkaukset koska se on ihana :( suosittelen ehdottomasti aloittamalla niille tunnetuimmilla biiseillä Give me love, A-team, Kiss me ja Small Bump. Todella kaunis ja herkkä ääni ja vielä kauniimmat sanat, hän löytää erilaisen kuvauksen ihan kaikelle. ah.

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:40

   Amen alulle, tai lähinnä tolle: “Minä en halua solmia liittoani jonkun ”jumalan” edessä kun sellaseen en usko.”

   Apua, täytyykin tutkia tuota artsitia, kiitos :)

 • Reply jawelina Monday, October 7, 2013 at 17:51

  Luen otsikot aina ja mietin mistä biisistä. Useimmiten en kuitenkaan tunnista. Hassua, että kysyit sitä juuri nyt kun mietin ihan samaa kysymystä otsikon nähdessäni. Sen takia oli itsekin ihan pakko vastata:)
  /Heidi

  ps. Hääkysymys on ajankohtainen myös:D Itse ratkoin järjestämällä molemmat! Eli ensin pienellä porukalla maistraattiin ja kesällä isommat juhlat. Ei tosin kirkkoon silloinkaan vaan muualle. Halusin sit kuitenkin sen päivän prinsessana after all.

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:34

   Hahah, noi saa kyllä usein helposti googlattua jos jää vaivaamaan :) Ja hei, onhan toikin sopiva kompromissi :)

 • Reply Alice Monday, October 7, 2013 at 17:51

  Ihana mekko! Olen itse metsästänyt nättiä maksimekkoa turhaan jo vaikka kuinka kauan, kun aina nähdessäni kivan yksilön se on liian lyhyt. Pituuttakaan ei ole loppujen lopuksi niin älyttömästi, jotain 171-172cm, enkä enää tiedä tykkäänkö vaan makseista normaalia pidempänä vai onko ne kaikki vaan oikeasti mitoitettu alle 170-senttisille…

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:34

   No niinpä, toi on ihan outoa, minkä mittaisille niitä suunnitellaan, esim. suomalaisnaisen keskipituus kun on 168 cm :)

 • Reply Susanna Monday, October 7, 2013 at 17:53

  Hei ja kaunis lady in red olet näissäkin kuvissa :) Mulle nuo otsikot on mukavia pähkinöitä, mutta en kyllä lähde googlettamaan, jos en tunnista. Ja tietysti ne jää sitten päähän soimaan loppupäiväksi…

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:35

   Kiva kuulla :) Ja joo, välillä voin kuvitella helposti jäävän soimaan :D

 • Reply Marissa Monday, October 7, 2013 at 18:33

  En lue otsikoita ikinä, johtuu siitä että mielestäni fontti on siinä niin epäselvä!

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:35

   No voi harmi, on nimittäin mun mielestä kauheen kiva fontti :)

 • Reply Jas Monday, October 7, 2013 at 18:34

  Sä olet kyllä ihan oikeassa tosta, että maximekon voi helposti lyhentää. Jos ja kun tulee vastaan sellanen ihanalla värillä tai kuosilla oleva maksimekko, ostan ja lyhennän! Ihanan värinen tämäkin sun korallinpunainen (?) mekko. :)

  Noista otsikoista, mä en koskaan tunnista niitä kun on muutenkin tämä musiikkitietämys/lyriikoiden muistaminen hakusessa. :D

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:35

   Kiitoksia kovasti :) Ja no, ei sillä ehkä oo niin väliä tunnistaako vai ei, tän nimi on esim. Lady in Red, eli siksi se on siinä :)

 • Reply IraCassandra Monday, October 7, 2013 at 19:08

  Asu on ihana, ja nää kuvat varsinkin – ilo on katsella kun on niin laadukkaita kuvia :) Varsinkin lehtien heitto – kuva on valloittava!

  Ymmärrän niin ton maximekkoahdistuksen! Koitin kesällä löytää kummityttöni ristiäisiin maxia, ja ihastuinkin Spirit Storessa yhteen palavasti, mutta eihän se tietenkään ollut tarpeeksi pitkä mulle, 183 senttiselle :/ Onneks löysin yhtä ihanan yksilön muualta, ja se oli tarpeeksi pitkäkin! Silti jäi harmittamaan, se on kun johonkin vaatekappaleeseen ihastuu, niin…. :D

  Häistä senverran, että mulla on aika ristiriitaset ajatukset paikasta; Vanajan kirkosta olen haaveillut, toisaalta meren / järven rannalla olisi ihana myös.. Mut sit ulkoilmahäissä pelkäisin vaan kuollakseni sadetta ja pilaisin päiväni stressaamalla :P

  Hyvää viikon jatkoa!

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:39

   Kiva kuulla, kiitoksia kovasti :) Ja tiedän ton ihastumisen, maxien kanssa se on vaan aina niin mahdoton ihastus :/ Kiitos ja sinne samoin :)

 • Reply silja Monday, October 7, 2013 at 19:10

  onpa outoa et kysyitkin just nyt noista otsikoista, meinaan mietin sitä just ennen tätä postauksen lukemista, et en ikinä lue noita, koska jotenki tuntuu etten ikinä keksi mistä noi on repästy. Sit kuitenki mietin että toi on sun tapas otsikoida nää, ni en valita :D

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:35

   Hahah, no ne on yleensä aina jotenkin liittyviä psotaukseen :)

 • Reply Helinä Monday, October 7, 2013 at 19:20

  en aina googlaa mikä biisi on kyseessä, mut – anteeks, myönnän – päättelen/arvailen niistä jotain siitä puolesta sun elämää josta et kirjota. ei sillä et niistä olis tarpeellista kirjottaa. joskus ne vaan sattuu mätsäämään omiin olotiloihin ja sit on symppispisteitä ja paljon.

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:36

   Hmmm, no kai ne siitäkin jotain kertoo :)

 • Reply tia Monday, October 7, 2013 at 19:29

  Olen menossa ensi vuoden alussa naimisiin pyhän laurin kirkossa vantaalla. Hassua että mulla vaihtu mieli aivan täysin vuodenajasta jolloin menen naimisiin. Olen ihan nuoresta asti unelmoinut kesähäistä ja erityisesti juhannushäistä, mutta mies käänsi mun pään totaalisesti kun ehdotti talvihäitä ja perustelut miksi juuri talvihäät. Enää en ole kesähäiden kannalla. :) meillä tulee olemaan sellaset pienehköt häät, meillä ei ole kummallakaan kauheen iso suku, varsinkaan mulla, niin kutsutaan vaan kaikki läheiset sukulaiset ja ystävät. Muutama kymmenen tulossa. Ihan riittävästi. Ahdistaa jos on liikaa ihmisiä ympärillä. :)

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:37

   Voi miten ihanalta kuulostaa :) Pitäkää ihana päivä sitten! <3

 • Reply Pupsu Monday, October 7, 2013 at 19:32

  Prinsessahäistä ehdottomasti, mutta en kirkossa. En kuulu kirkkoon ja poikaystäväni edustaa toista uskontoa. En ole kyllä koskaan haaveillut kirkkohäistä, mutta prinsessahäät haluan. Itselle häät ovat ajankohtaiset kahden kolmen vuoden päästä ja en malttaisi millään odottaa!

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:36

   Jep, mullaki on vähän toi, että kirkkohäät tuntuis väärältä, koska en usko :)

 • Reply piipa Monday, October 7, 2013 at 19:46

  Ei täällä ole kylmä! Espoossa on ainakin ollut lähemmäs 15 astetta ja aurinkoista eli aivan ihanista syyskeleistä on saanut nauttia toistaiseksi :)

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:36

   No mut hei kiva! :)

 • Reply jjeweeee Monday, October 7, 2013 at 19:47

  Mä unelmoin molemmanlaisista häistä, kuin myös kesä ja talvihäistä. Mutta kaikkea ei voi saada, sillä tarkotuksena tosiaan vaan kerran mennä naimisiin. Viime aikoina enemmän miettiny talvihäitä, niitä ihania jouluvaloja ja kynttilöitä juhlapaikassa, vintage teemalla. Mutta eipä ne oo vielä ajankohtaset joten mieli myös ehtii muuttumaan sata ja viiskytkaheksan kertaa.

  Ja joo välillä tulee katottua noita otsikkoja, jopa kuunneltua biisiä. Joskus vaan lukee suht kiireessä ja ei jotenkin ees ajattele mitään.

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:36

   Talvihäät kuulostaa kyllä kieltämättä aika ihanalta idealta :)

 • Reply Emppu Monday, October 7, 2013 at 20:04

  Meniskö jo vähän överiksi tuo fonteilla leikkiminen?
  Less is more.

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:36

   Mieluummin överit ku vajarit ;)

 • Reply em Monday, October 7, 2013 at 20:07

  Pakko kirjoittaa tosta hääjutusta.. Me mentiin 1.3.13 naimisiin Meksikossa rannalla 20 läheisen todistamana ja oli muuten sellainen kokemus etten vaihtaisi mistään hinnasta! :) suosittelen lämpimästi kaikille! :)

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:37

   Voi miten ihanalta kuulostaa :)

 • Reply Liina Monday, October 7, 2013 at 20:14

  En yleensä tunne, koska meillä on sen verran erilainen musiikkimaku. Paitsi sillon kun sulla oli Lola Montez, mun lempparibiisejä! Ja toi maksimekko on niin upea! :)

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:37

   Hahahah, no ehkä sieltä jotain tuttuja tulee taas :)

 • Reply Aaa Monday, October 7, 2013 at 20:36

  Itse menin naimisiin toissa kesänä ja olosuhteiden pakosta jouduin luopumaan hyvin samankaltaisesta haaveesta kuin sulla. Noh, ei menty kirkossa vaan erään saaren rantakallioilla ja vieraatkin saatiin karsittua alle 40:ään. Siskoni karkasi aikoinaan naimisiin, joten äitini takia perinteiset hääjuhlat “oli pakko” järjestää. Sai kyllä jäädä serkut yms. kutsumatta eikä äitikään enää vastustanut kun uhkailin ulkomaille lähtemisellä :D juhlat oli hienot, kaikki viihtyi, mutta itse kaipaan edelleen niitä unelmahäitäni rannalla vain muutaman ystäväpariskunnan kera. Ei ollut nuo häät minua varten. Onneksi sain sentään unelmieni miehen :) Ehkä sitten vihkivalojen uusiminen jonkin hääpäivän kunniaksi-salaa!

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:38

   Mulla on vähän sama, että varmaan olosuhteiden pakosta joutuisin tekemään myönnytyksiä, vaikken kyllä haluaisi :D Jos ikinä siinä tilanteessa ees olisin :D

 • Reply maiju Monday, October 7, 2013 at 20:38

  Oon muutaman vanhoja postauksia lueskellessa tunnistanut, ja joskus pitää googlettaa jos sanat osuu oikein itseen. Hauskaa olis jos laittaisit tyyliin postauksen loppuun mistä kappaleesta otsikko on :)

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:38

   Joo, voisin alkaa loppuun heittämään helpottamiseksi :)

 • Reply ulla Monday, October 7, 2013 at 20:43

  Meillä on niin erilainen musamaku, etten vois vahingossaan tunnistaa sun otsikoiden biisejä, mut välillä (esim. just tänään!) harmittelen sitä. Haluisin nimittäin voida kokea sen tunnelatauksen, mitä noi sanat yhdistettynä musiikkiin tuottaa. Tämänkin päivän säkeistä aistii, et ko. biisin kohdan täytyy olla tosi tunteisiin käyvä, mut nyt elämys jää vajaaks :(

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:38

   Mulla on jotenkin todella laaja musamaku, että kyllä sieltä varmaan jotain samoja voisi löytyä :) Päivän biisi oli Chris de Burgh – Lady in Red :) Siksi siis tässä postauksessa :)

 • Reply tainav Monday, October 7, 2013 at 20:44

  En ole aiemmin miettinyt,mutta nythän tuo on Lady in red Chris de Burghilta,ihana,muistan kuin teininä kuuntelin ja ajattelisin jos olisin jollekulle se lady in red,huokaisu:)

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:39

   Jep, kunnon nostalgiapommi :D

 • Reply E Monday, October 7, 2013 at 20:46

  Mä ainakin aina luen otsikon ja usein tunnistankin biisin :) Kiva asu! :)

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:39

   Kiitoksia :)

 • Reply Diva Monday, October 7, 2013 at 20:47

  En tarkistanu googlella, mut eiks toi ole Lady in Red toi biisi? Sopis sun mekkoonkin…

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:39

   Onhan se :)

 • Reply potokka Monday, October 7, 2013 at 21:08

  Hei tää ei liity varsinaiseen postaukseen, mutta oon ettinyt tota mekkoa kun tossa sivussa pyörii välillä, fashionstoren mainos, guess by marcianon mekko. Onkohan sitä myynnissä missään? Taikka tiedätköhän sen nimeä millä sitä voisi etsiä. Siinä oli beigeä, turkoosia ja valkoista ja taisi olla aika pitkä mekko!

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:33

   En osaa sanoa mikä mekko, tai onko sitä missään, sori :(

 • Reply Hemppe Monday, October 7, 2013 at 21:21

  Ihana asu, tykkään kovasti ♥ ite aina pähkäilen mistä noi sun otsikon sanat on, jotkut tunnistan mut jotkut jää hämärän peittoon (kuten tää otsikko, häiritsee kun kuulostaa todella tutulta mut siltikään ei tuu mitään mieleen :D).

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:33

   Se on Chris de Burghin Lady in Red :) Ja kiva kuulla :)

 • Reply Lmuu Monday, October 7, 2013 at 21:29

  Tykkään tosi paljon noista sun otsikoista! Joka postaukselle on oma biisi ilman perinteistä youtube-linkitystä ja ne tekee blogista persoonallisen ja tekijänsä näköinen, musiikki kun on lähellä sun sydäntä samoin kuin se on sitä täälläkin! :)
  Ja täähän on chris de burghin lady in red!;) oot upeus ja toi mekko on tosiaanki täydellinen sulle!

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:33

   Kiva kuulla, mä ite kanssa tykkään noista noin :)

 • Reply jassu Monday, October 7, 2013 at 21:41

  Hassu et just kysyit tosta otsikosta, ku just ennen ku aloin lukee tätä postausta ni mietin et en muuten ikinä edes lue niitä (kun mukamas liian pitkä luettavaks;D) vaa skippaan ihan kokonaan, mutta otsikot ole mun mielestä tärkeitä, joten samapa tuo! Ihan kiva, eroaa muista!

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:33

   Hahha, kiva kuulla :)

 • Reply finglish :) Monday, October 7, 2013 at 22:25

  Kuuntelen aika erilaista musiikkia, ja olen aika hukassa muutenkin sanoituksissa niin en sen kummemmin kiinnitä otsikkoihin huomiota. Sen olen huomannut että lähes poikkeuksetta ovat englanniksi, musta sulla on kuitenkin hauska tapa kirjoittaa ihan suomeksikin, niin voisit yrittää olla kekseliäämpi suomenkielisissä otsikoissa! Tiedän että sulla on kansainvälisiä lukijoita niin se on varmaan kätevämpää näin, tuntuu vaan että kaikki (blogit, mainokset, puhekieli) on nykyään “wannabe international” (itsekin syyllistyn siihen nyt kun käytän englantia :D) ja ei osata olla luontevia suomeksi.

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:33

   Mä kuuntelen niin vähän suomalaista musaa, että sieltä ei ihan heti tuu mieleen lainauksia :/

 • Reply Jasmin Monday, October 7, 2013 at 22:28

  Lady in Reeeed, is dancing with meee… Eli tunnistin kyllä kappaleen, ja mulla ainakin tulee luettua aina otsikot mut läheskään aina en tunnista kappaleita, sillon tällön kuitenkin :) Oonkin joskus miettinyt että kun sulla alkaa olemaan näitä postauksia jokseenkin paljon niin tuleeko koskaan tilannetta että et vaan yksinkertaisesti keksi mitään otsikkoa? Tai tuleeko samaa otsikkoa käytettyä useamman kerran? :)

  Anyway, on kyllä todella upea mekko ja sä kannat nuo maximekot aina niin kauniisti :) Tällasena vannoutuneena farkkutyttönä on kuitenki pakko kysyä että eikö nuo helmat oo aina hirveen likaset? :D Kun se kuitenkin osuu ainakin melkein maahan asti ja muutenkin kävellessä aina lentää katupölyä ja muuta niin joutuuko sitä helmaa pesemään koko ajan vai onko se jotain taikamateriaalia mikä ei likaannu? :D

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:32

   Hahha, kyllä mulle yleensä tulee tosi helposti mieleen kappale, koska niin paljon musaa kuuntelen :) Ei ne ees oo, ne askelten mukana nousee kuitenkin sen verran, ettei koko ajan viistä maata :)

 • Reply Kati Monday, October 7, 2013 at 23:02

  Lady in Red. :) Mä kyllä luen otsikot ja joskus tulkitsen niistä jonkinlaista fiilistä, mutta ellen tunnista, en yleensä ala biisiä selvittämäänkään. Ehkä nyt tämän jälkeen kun otit puheeksi, tulee kiinnitettyä enemmän huomiota asiaan.

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:26

   Hahah, no kiva kuulla :)

 • Reply Melissa Monday, October 7, 2013 at 23:45

  Nyt Anna englannin kielioppikurssille. Nauttisin muuten blogistasi, mutta englannin kieliset tekstit ovat niin virheellisiä, että tulen hulluksi!!! Oma äidinkieleni on englanti (isä on Suomesta). Ymmärrän, että suomalaiselle englanti on haastava kieli, etenkin lauserakenteen kannalta. Mutta käytät myös prepositioita ihan päin Jonkka ja kirjoitat sanojakin täysin väärin, aaargh! Tuntuu, että Suomessa yläkoululaisetkin kirjoittavat parempaa englantia!

  “best church IN Helsinki” ei of Helsinki, joka opetetaan jo alakoulussa…. FinaliZe, eikä sopinut lainkaan verbiksi jne.

  Ymmärrät varmasti hyvin englantia ja ehkä puhutuin sitä siedettävästi, mutta kirjoittamisen taso on jämähtänyt suomalaisen kuudesluokkalaisen tasolle.

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:21

   Nyt Melissa rauhoittumaan ja tutkimaan osaako itsekäänsittenkään paremmin englantia, ennen kuin opettaa muita :D Tiedoksesi vaan, mun englannin kieli on parempi kuudeluokkalaisen, enkä kyllä tuota kovin äidinkiellellisesti oikeaa sisältöä tänne suomeksi, saati englanniksi, tämä kun on BLOGI, ajatusvirtaa nopeesti naputeltuna. Mulla on useamman alan ammattilaisen mielipide mun englannin kielen taidosta, joihin luotan enemmän kuin sun huutavaan palautteeseesi :D

   Ensinnäkin: Best church in Helsinki ja Best church of Helsinki on kaksi erilaista tapaa ilmaista se asia. In on nimenomaan kaupungissa, of on kaupungin kirkoista tässä tapauksessa. Molemmat toimii oikein hyvin englanniksi :) Ja toiseksi, se on ihan vaan finaliSe, täällä meillä briteissä kun vältellään aika ahkerasti tuota amerikkalaistumista kaikessa, muun muuassa z-kirjaimissa :D Samaan syssyyn voin kertoa, että omptimise, emphasise, apologise on sataprosenttisen oikeaa englantia. Moni väittäisi, että se on jopa oikeempaa kuin tuo sinun muotosi, joka on jenkkiä, ei alkuperäistä englantia ;)

   Ja kiitos vaan, puhun englantia paljon paremmin kuin siedettävästi, ja myös kirjoittamiseni taso on oikein näppärällä mallilla :)

   • Reply Myös Anna Tuesday, October 8, 2013 at 17:18

    Melissa ei ole ainut! Mua ahdistaa eniten noi jatkuvat artikkelivirheet, joita ei vaan voi aina laittaa huolimattomuuden piikkiin kun niitä tulee koko ajan :( esim eka kappale englanniksi, THE weather!

    • Reply Anna Wednesday, October 9, 2013 at 20:53

     En ymmärrä kuinka monta kertaa mun pitää toistaa samat asiat. Mä en koe tarpeelliseksi kirjoitta kirjakieltä, ja mä sanoisin ton asian puhekielellä juurikin noin. Kuvaileva sana weatherin edessä ekassa kohtaa poistaa tarpeen sille ja jälkimmäisessä kun sen sanoo ääneen, niin luontevammin se tulee sanottua noin. Ei kukaan natiivi englantilainen puhu kaikkia artikkeleja, ja se ei vaan voi olla niin vaikeeta kellekään ymmärtää, että mä kirjotan tänne niinku puhun. Suomeksi JA englanniksi :)

   • Reply Kate Tuesday, October 8, 2013 at 18:09

    Minusta vaikuttaa että osaat paremminkin englantia entä jos äidinkielenäsi olisi, kun kerran äidinkielenään puhuva luulee noita vihreiksi. Samantyylisiä muitakin eroja Amerikan ja Englannin englannissa esim. colour – color. Vähän samantyylinen kuin tuo finalize-finalise. Minua kaiken lisäksi ärsytti että Melissalla tuli valtavasti suomen kielen virheitä, jos moittii toisen kielenkäyttöä, oman pitäisi olla aika lailla virheetöntä. Mikä tuo Jonkka on? Ja miksi hän sen kirjoitti isolla :D “puhutuin” eikös sen pitäs olla puhutkin.

    “Ymmärrän, että suomalaiselle englanti on haastava kieli, etenkin lauserakenteen kannalta.”

    Näyttää että tässä tapauksessa “monikielinen” ihminen ei sitten aina osaa kumpaakaan kieltä hyvin, jotenka turha sanoa että suomalaiselle englanti haastava kieli, itse voisin kommentoida että näköjään sinulle “kaksikielisenä” suomi tuottaa vaikeuksia.

    • Reply Anna Wednesday, October 9, 2013 at 20:55

     Jep, erojahan on :D Theater ja theatre on yhtä oikein ja juuri tuo sun esimerkki :D Välillä naurattaa kun ihmisten mielestä se, että kirjottaa äidinkielen tasoisesti tarkoittaa täydellistä. Mä tunnen kymmeniä ausseja ja monia brittejä, ja suurin osa niistä tekee ihan käsittämättömiä virheitä :D Ihan luennoitsijoista normi-ihmisiin. Fakta on se, että ihmiset ei puhu tai kirjoita äidinkieltään juuri ikinä täydellisesti. Miksi siis kielen todella hyvin oppineen pitäisi? :D

  • Reply Naiádes Thursday, October 10, 2013 at 20:48

   Niin siis, ilmeisesti aivan mahdoton ajatus olisi olla lukematta näitä englanninkielisiä tekstejä, kun niin vituttaa? : D

   Miten musta tuntuu, että nämä joka postaukseen (ja satunnaisesti vauva.fi-palstalle keskusteluja aiheesta tekevät) SUOMENkieliset ihmiset tulee tänne vain lukeakseen mitä olet kirjoittanut englanniksi, jotta voivat niistä etsiä kaikkia mahdollisia kirjoitusvirheitä ja kouluttaa sua. Parempaan englanninkieleen siis tietysti, koska olet kielitasoltasi kuitenkin kun ala-astelainen. Näissä ihmisissä myös aina on yksi yhdistävä tekijä – ne jostain henkilökohtaisesta syystä tai toisesta osaa vaan ihan pikkasen paremmin. Aina. Esimerkiksi nyt, kun Melissan äidinkieli kuitenkin on englanti. Tottakai se siis tietää.

   Pitäisiköhän munkin nyt siis tietää tästä asiasta pikkusen enemmän, kun sekä mun äiti, että täti on englanninopettajia? Olisi meinaan kyllä todella kielellisesti lahjakas kuudesluokkalainen kyseessä!

   • Reply Anna Friday, October 11, 2013 at 22:26

    Nää on näitä asioita, jotka mua aina ihmetyttää :D

 • Reply Katie Tuesday, October 8, 2013 at 05:53

  Onpahan mielettömän upea postaus näiden upeiden kuvien vuoksi! Wauh! Minä kuvittelin aina isot häät, koska on niin paljon rakkaita ihmisiä. Sitten rakastuin aussi mieheeni ja pidimme todella pienet häät (15 henkilöä) ja ajelimme ympäri Melbournea limusiinillä juoden kuohuviiniä. Meillä oli todella rennon ihana päivä, vaikka ikävöinkin perhettä Suomessa…. <3

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:24

   Voi kiitoksia kovasti :) Ihanalta kuulostaa :)

 • Reply Pesunalle Tuesday, October 8, 2013 at 09:42

  No mä en lue noita kilometriotsikkoja ikinä. :D Luultavasti en kuitenkaan tunnistaisi kappaletta, niin en jaksa lukea noin pitkää pätkää.

  Niin ja kun tulee sun blogiin niin tulee tuo pop up mainos (jotain matkoja) tuohon koko näytön kokoiseksi, se ei ollut mikään mukava yllätys, mun kone meinas seota. :D

  Mutta mä pidän äärimmäisen paljon siitä, millasia muutoksia oot tehnyt blogiin. :) Tollanen yksi kuva bannerina on ihanan fressin olonen. Samoin tämä uusi värimaailma ja siitä plussaa että kaikki kuvat ovat yhtä leveitä. :D

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:24

   Hitsi, mikä pop up -mainos?! Miksi mä en nää sitä?

   • Reply Pesunalle Tuesday, October 8, 2013 at 22:36

    No en mäkään enää itseasiassa… :D Oli ilmeisesti vaan Rantapallon puolesta vahingossa? :D Mutta hyvä näin päin, että oli äärimmäisen nopeasti ohimenevä juttu! :)

    • Reply Pesunalle Wednesday, October 9, 2013 at 15:34

     Itse asiassa sana takas, tuli taas. :D Siinä lukee vasemmassa yläkulmassa “aurinko” ja eri maita ja niiden hintoja sekä “katso kaikki tarjoukset”. Ja lävähtää tosiaan koko näytön kokoiseksi. :)

     • Anna Wednesday, October 9, 2013 at 20:34

      Mitäköhän ihmettä? Onko muilla?

     • Paula Thursday, October 10, 2013 at 07:07

      Joo tulee tuo mainos mullekin.

     • Anna Friday, October 11, 2013 at 22:23

      Mitäköhän ihmettä. No nyt sen pitäisi olla poissa :/

     • Lise Thursday, October 10, 2013 at 11:47

      Mulla on kans näkyny nuo pop-upit jo kauan, aina kun on sun blogiin tullut:] kiva asu ja kauniita kuvia btw!:)

     • Anna Friday, October 11, 2013 at 22:21

      Mitäköhän ihmettä? Ne ei oo mun mainoksia, mutta laitoin tiedon eteenpäin ja nyt niiden pitäisi olla poissa :)

    • Reply Anna Wednesday, October 9, 2013 at 20:41

     Outoa, todella outoa :/

     • m. Thursday, October 10, 2013 at 16:03

      Itekin ihmettelin tuota lävähdystä ruudulle. Jotain matkatarjouksia tosiaan.. :/
      Mutta ei ne sun kauniita kuvia häirinny. Ihanat värit ja tunnelma!
      Ihanaa syksyn jatkoa Anna! :)

      ps. harmittaa ihan pirusti etten oo tuota laukkua aikoinaan huomannu!

     • Anna Friday, October 11, 2013 at 22:29

      Ihme juttu :/ Mutta nyt sen pitäisi olla poissa :/

 • Reply Siru Tuesday, October 8, 2013 at 11:50

  Ah mie sit aina vaan rakastan tota sun punasta maxia! Niin täydellinen väri ja malli ettei tosikaan. Harmi vaan että mun pitkänhuiskealle 158 cm:n litteälle varrelle toi ei ehkä välttämättä olis ihan yhtä imarteleva :D

  Ja mitä tulee tohon hääasiaan niin mun unelmissa on myös aina siintänyt (siis jos tämä huithapeli seikkailija koskaan löytää tarpeeksi kärsivällisen miehen ja jostain syystä vielä päätyy naimisiinkin :D ) jotkut ihanat tunnelmalliset biitsihäät jossain Tyynellävaltamerellä. Tai jotain sellasta.

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:23

   Ahh, samoja ajatuksia siis täällä :)

 • Reply NN Tuesday, October 8, 2013 at 12:34

  Mungolla mangomekko, heh, olinpas hauska ;) Kivat värit asussa, mutta eikö sulla ollut kylmä?! :D mulla on nimenomaan toi toinen ongelma noiden maxien kanssa, kuten voi päätellä, kun pituutta on 158 cm, mutta onneksi ne lyhenee näppärästi.

  Häistä sen verran, mä oon taas aina ajatellut, että haluan suht. koht isot häät, jossa ei rahassa säästellä. Sen päivän aion olla maailman napa, prinsessa ison väkijoukon keskellä. Sen jälkeen voin taas palata omaan vaatimattomaan rooliini ;)

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:23

   Hahhah, no kieltämättä :D Ei tullu kylmä, oli tossa takki mukana ja noista kuvista on jo hetki :)

 • Reply Tiia Tuesday, October 8, 2013 at 12:36

  Musta noiden otsikoiden luettavuus ei ole erityisen hyvä. Johtuu fontista ja väristä, jotenkin ne krijaimet tuntuu hyppivän silmissä. Siksipä en niitä juuri koskaan lue, hyppelen yli tyynesti vain.

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:22

   No voi harmi, itse kyn tykkään kovasti tuosta fontista :)

 • Reply Riikka Tuesday, October 8, 2013 at 12:45

  Heh, just eilen pohdittiin miehen kanssa millaiset häät tahdotaan – eihän me olla seurusteltu kuin kuukauden päivät, joten ei millään tapaa ajankohtaista, mutta näitä on kiva miettiä. Mies on ulkomaalainen ja sanoi heti ensimmäisenä, että tottakai me pidetään ne kahdessa maassa. Anteeksi, mä en ole niin innoissani koko hää ideasta muutenkaan, että vielä kahdet?! Eh. Samaan sysäykseen sainkin jo loistavan idean, mitäs jos pidettäis vain yhdet, miehen kotimaassa. Mä en kuitenkaan halua kutsua kuin kaikkein läheisimmät, joita ei ole paljoa, ja mä rakastan miehen kotimaata, joten saa nähdä. Siis jos meille ikinä edes mitään häitä tulee, mutta unelmiahan nämä vain ovat. :)

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:22

   No siinähän on hyvä kompromissi :D

 • Reply missy Tuesday, October 8, 2013 at 14:27

  Aivan ihana asu ja todella upeita kuvia, varsinkin tuo jossa heität lehtiä ilmaan haha :D Pakko myöntää että oon sun blogia nyt varmaan vuoden lukenut ja tää on eka kerta ku kommentoin… Jotenki ihailen sun asennetta elämään ja kaikkeen muuhunkin ja oot tälläselle viistoista vee tyttöselle suuri inspiraation lähde! :D Rakastan myös sun tyyliä kirjoittaa, ois kiva lukee joitain mielipidetekstejä sulle tärkeistä aiheista :) Hyvää syksyn jatkoa sinne Lontooseen!

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:22

   Voi kiitoksia kovasti, ihanaa, että kommentoit vihdoin :)

 • Reply noora Tuesday, October 8, 2013 at 14:54

  Napakymppi yhdistelmä!! Sä vaan Anna osaat! Ja samoilla linjoilla mennään, oon ihan piku tytöstä halunnut/unelmoinut, että menisin naimisiin paljain jaloin tosi kauniilla rannalla nätissä mekossa! <3 se vaan toimis mun mielestä! :)

  • Reply Anna Tuesday, October 8, 2013 at 15:22

   Kiitoksia kovasti :) Ja se ois kyllä ihanaa :D

 • Reply Ace82 Tuesday, October 8, 2013 at 16:19

  Olen ateisti ja tulen kirkossa jotenkin pahoinvointiseksi. Moni kirkko on tosin kaunis, mutta mulle se ei tule olemaan koskaan edes vaihtoehto. Enkä tiedä, haluanko naimisiin koskaan koska avioliitto on edelleenkin niin vahvasti yhdistettävissä uskontoon. En myöskään oikein näe siinä muita kuin taloudellisia hyötyjä, yhdessä voi olla ilmankin – kuten näin 12 vuotta on mennytkin. :) Jos menisin, luultavasti pitäisin sellaiset yllätyshäät pienen joukon kera ja oltais menty aiemmin maistraatissa naimisiin. Eikä mitään saakelin junttimusaa kuten se “Tahdon oikeesti olla sinun, enkä vain leikisti rakastaa”, “Sä oot silkkii”, “Sinä vain” ja muut kaameudet…

  Tuo yks kuva tuon kukkaruukun edessä on kuin sellainen keijukaiskuva, tuo ruukku näyttää jotenkin niin liioitellun suurelta – ihan kuin sinä tai se ruukku ois fotaroitu tohon! Kaunis asu ja kyseenalaiset kiitokset tosta Lady In Redin vinkkauksesta, nyt on taattu korvamato täksi päiväksi. ;)

  • Reply Anna Wednesday, October 9, 2013 at 20:54

   Hahahha, kieltämättä vähän hassunnäkönen tuo :D Ja herranjumala, noi kamalat biisiesimerkit on niiiiiin cheesy :D

 • Reply e Tuesday, October 8, 2013 at 17:42

  luen otsikot, hyvin harvoin vaan tunnistan biisiä. Tässä vähän aikaa sitten madonnan biisistä olleen otsikon kuitenkin tunnistin ja olihan se voittajafiilis! ;D

  • Reply Anna Wednesday, October 9, 2013 at 20:51

   Hahahah, mä ajattelinki, että tuleeko lukijoille sellanen “jjeeee, mä tiedän tän” -fiilis :D

 • Reply meow Tuesday, October 8, 2013 at 18:04

  Hehee, häähöpinöitä. Kyllä ne häät kuule sullakin vielä tulee olemaan edessä ;) En ole onneksi menossa vielä moneen vuoteen naimisiin. En oikein tiedä, millaiset häät haluaisin. Todennäköisesti kuitenkin kirkkohäät.

  • Reply Anna Wednesday, October 9, 2013 at 20:51

   Nojaa, en nyt lähtisi sitä kirkossa kuuluttelemaan ;D Pun intended :D

 • Reply sirpa Tuesday, October 8, 2013 at 18:36

  Olispa aina maxi-mekko-säät! <3

  • Reply Anna Wednesday, October 9, 2013 at 20:49

   No niinpä!

 • Reply Sara Tuesday, October 8, 2013 at 18:47

  Ei varsinaisesti liity postauksen aiheeseen, mutta kummat nappaa enemmän, britti- vai suomalaismiehet? Ulkoisesti sekä sisäisesti? :)

  • Reply Anna Wednesday, October 9, 2013 at 20:43

   Mä voisin kirjottaa postauksen aiheesta :D Ulkoisesti def. Lontoossa asuvat miehet. Herranjumala täällä on komeita miehiä!! :D Mutta sisäisesti en osaa sanoa, en ehkä tunne täältä niin syvästi ketään miestä samalla tavalla kuin suomalaisia ystäviäni ja menneitä rakkauksia :)

   • Reply Sara Wednesday, October 9, 2013 at 23:11

    Kannatan ehdottomasti postauksen tekemistä aiheesta, mua ainakin kiinnostaisi!! :)

    • Reply Anna Friday, October 11, 2013 at 22:24

     Haha, no kai sellainen pitäisi sitten tehdä :D

 • Reply sera Tuesday, October 8, 2013 at 19:47

  Mäkin oon monesti miettinyt tota otsikkoa, että hieman vaikea lukea. Oon epäillyt sen johtuneen mun omista silmistä ni en oo viittinyt sanoa, mutta nytten kun muutkin siitä mainitsi ni palautteena haluan vaan sanoa, että varsinkin pidemmät otsikot myös minä usein skippaan juuri tuosta syystä. Ehkä eri värinen fontti auttais vähän, vaikka onkin nätti fontti muuten :)

  • Reply Anna Wednesday, October 9, 2013 at 20:56

   No voi harmi juttu. Väri muuttuu tässä syksyn mittaan :)

 • Reply Emma Tuesday, October 8, 2013 at 19:57

  Noista mxeista haluisin vaa sanoo, että itse juuri ja juuri 160 cm mittaisena on todella todella vaikea löytää minkään laista maxia! Etsiminen on todella raivostuttavaa, ja kuten juuri sanoit, kun niitä lyhentää niin kangas ei ikinä enää laskeudu niin kauniisti, kun minulta niitä täytyisi lyhentää niin paljon ( mummoni on ollut ompelija, hän onneksi yrittää taikoa mekkojani :P ). Mutta en koskaan ole saanut täydellisesti laskeutuvaa ja istuvaa mekkoa kun ne ovat niin pitkiä :( . Tuosta kirkossa naimisiin menosta, oma tilanteeni on sikäli paha että itse en usko mihinmkään jumalaan, mutta mieheni isovanhemmat taas ovat lestadiolaisia, ja sukua on hyvin paljon, ja minkään laista ratkaisua tilanteeseen on vaikea löytää, kun itselläni ei ole mitään naimisiinmenohalua, kun toiselta puolelta suvun painostus on kova ! :)

  • Reply Anna Wednesday, October 9, 2013 at 20:59

   Tuota juuri ihmettelen, että miksei niitä tehdä kahteen kokoon? Siis maxeja. Lyhyille ja pitkille tytöille. Ihmiset ois paljon tyytyväisempiä :D

 • Reply Salla Tuesday, October 8, 2013 at 19:58

  Tuo laukku on tosi kaunis!

  • Reply Anna Wednesday, October 9, 2013 at 20:42

   Kiitoksia :)

 • Reply Lauraa Tuesday, October 8, 2013 at 21:09

  Vaikka en sua tunnekkaa nii noi paljain jaloin rannalla pidettävät häät kuulostaa ihan sulta! :)

  Itteäni en sanois uskovaiseks vaikka kirkkoon kuulunki. Enkä osaa oikein olla mitään mieltä Jumalasta, mut mä haluun silti naimisiin kirkossa, valkosessa puvussa. Haaveilen jo puvuista vaikka oon vasta 17.. Mieli kerkee kyllä muuttua moneen kertaa, mutta ei se haittaa :)

  • Reply Anna Wednesday, October 9, 2013 at 20:57

   Hahahah, kietämättä :) Ja varmasti muuttuu sataan otteeseen, joten älä päätä mitään ;)

 • Reply R Wednesday, October 9, 2013 at 00:42

  Upea mekko! Toi väri sopii sulle tosi hyvin!
  Mulle tuli heti mieleen, että toi näyttäis tosi hyvältä myös vauvamahan kanssa, en tiedä miksi :D damn you vauvakuume..

  • Reply Anna Wednesday, October 9, 2013 at 20:41

   Hahhahaha, en kyllä tiedä mikä kyseinen sairaus on :D Mutta kiitoksia :)

 • Reply Eva Wednesday, October 9, 2013 at 01:03

  Haluan ehdottomasti kirkkohäät! Oon uskova, ja en jaksa odottaa päivää jolloin saan sanoa mun tulevan aviomiehen kanssa “tahdon” Jumalan edessä :) Avioliitto on niin pyhä asia ja sitä pitää vaalia. Puhuit aiemmin jossain kommentissa, miten uskovat eivät usein hyväksy ateisteja. Olen pahoillani jos sulle on jäänyt tuomitseva kuva uskovista! Raamatussakin käsketään rakastamaan kaikkia, ja rakkauteen kuuluu hyväksyntä. Toki on välillä vaikea ymmärtää muiden valintoja tai uskomuksia, mutta sen ei kuuluisi tuottaa muille pahaa mieltä.
  Sun asusi on todella kaunis! Hyvää syksyä sulle :)

 • Reply Tanja Wednesday, October 9, 2013 at 06:32

  Moikka! Mää oon lueskellu tätä sun blogia ihan alkuajoista asti, siis sillon kun asuit vielä Helsingissä ja elelit sen Valtterin kanssa! =) Mahtavaa ollut seurata tätä sun kehitystä bloggaajana ja kyllä se Anna itsekkin on kehittynyt ja kasvanut! =D Mulla tuli mieleen semmonen postaustoive:Päivä Annan matkassa – videopostaus. Eli olisi kivaa nähdä sun sellanen arkipäivä postaus ja sitten toisena joku tommonen hulivilipäivä/lomapäovä videopostaus. =) Vois olla aika mielenkiintoista katottavaa. =) Kun nää oot niin vauhdikas persoona. =) Ihailen tota sun positiivista elämänasennetta ja kykyä heittäytyä juttuihin mukaan! =) Itessäni samaa piirrettä paljon. =) Kiitokset siitä, että nää kirjottelet tänne vähän syvällisempiäkin juttuja ja jorinoita, että mitä nää aattelet asioista ja sun elämästä. =) Kivaa vastapainoa noille asukuville ja pinnalliselle hömpötykselle. =) Lontoosta on aina kiva kuulla kaikkia juttuja, itse odotan innolla, että pääsisin sinne joku päivä matkustamaan! =) Imen itseeni kuin sieni kaikkia juttuja Lontoosta. =) Rohkeutta sulta löytyy kyllä kaikenlaiseen. Oothan nää asunu jo Australiassa ja nyt Lontoossa! =) Käyny lakikoulussakin ja nyt sitten uskalsit valita itsellesi mieluisen ammatin ja ottaa uuden suunnan elämälle. =) Mukavaa päivää sulle Anna sinne Lontooseen! =) Kirjoittelen sulle taas lisää joku päivä. =)

  • Reply Anna Wednesday, October 9, 2013 at 21:00

   Kiitoksia kovasti ja hyvää päivänjatkoa sullekin :)

 • Reply Nella Wednesday, October 9, 2013 at 09:15

  Nyt ei toimi yhtään tää mobiiliversio rantapallon sivusta? Kuvat vääristyy tosi pahasti:(

  • Reply Anna Wednesday, October 9, 2013 at 20:35

   Joo, alussa oli pientä lanseerausongelmaa :(

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post