“You are in love with a shadow that won’t come back”

Hello hello Puolasta!

Mulla on teille ajastettuna postaus illemmaksi, jossa on tosiaan tuo mun opintoaine, ja yritän myös ehtiä vastaamaan kommentteihinne edelliseen postaukseen mahdollisimman pian. Juuri nyt Viivi on aamupalalla ja sen jälkeen alkaa meikkaus, tukanlaitto, ja morsiuskuvien ottaminen, joten voipi olla, että olen aika kiireinen nyt nämä pari päivää :)

Hello from Poland!

I’m having a massive weekend since I’m photographing my friends wedding here, and I’ve scheduled another post in reg. with my Uni for the evening, but before then, here’s some outfit shots :)

IMG_7956

 

Tähän väliin halusin kuitenkin nopeasti tulla julkaisemaan asukuvia keskiviikko-illalta, kun kävimem Vivven kanssa Goodwinin kutsuvieras-avajaisissa syömässä aivan uskomattoman hyvää ruokaa. Suosittelen ehdottomasti kaikille ko. ravintolaa, ruoka oli aivan uskomattoman herkullista ja palvelu oli kyllä niin ystävällistä ja asiantuntevaa, että tuli vaan jotenkin tosi mukava mieli olla siellä syömässä, ja ehdottomasti tuli hinku takaisin sinne mahdollisimman pian kokeilemaan muitakin menun osia. Goodwinin lihat on ekologisilta farmeilta USAsta ja Australiasta ja siis pitkään aikaan ei oo suomalaisessa ravintolassa saanut niin tuhohyvää mediumiksi paistettua pihviä.

Kuvat on otettu jo vähän illan hämärtyessä, joten pahoittelut, kun laatu ei ole ihan parasta, vaan olen joutunut hieman kikkailemaan valosäädöillä. Eilen lentokentällä latailin uusia fontteja mun Photoshopiin ja oon kauheen innoissani nyt tekemässä kaikkia näitä asukuva-juttuja siellä, jos vaan jostain repeytyisi sitä kuuluisaa aikaa :) No, toisaalta, mulla on “loma” nyt kuukauden jahka täältä Puolasta selviydyn kotiin :)

This is an outfit I wore to the VIP opening of a restaurant in Finland, and God, the food was great! If you ever visit Helsinki, I strongly recommend Goodwin Steak House in the center of the city, amazing steaks!

The photos from this posts were taken in a bit of a twilight, and the settings are a bit off, I tried saving as much as I could with Photoshop :/

IMG_7911

 

Olette kovasti kyselleet asua, jossa on tuo ylävatsan paljaaksi jättävä pitsi”puku”, ja näin minä sen asustin sinne Goodwiniin. Ensi kerralla voisin harkita onko tämä kuitenkaan se paras puku a) Vespalla ajeluun tai b) järkyttävän ison illallisen nauttimiseen. Ei ole. Voin muuten kertoa.

My readers have been eager to see this midriff dress in action, and here it is. I just added a white blazer and some nude accessories, and that’s about it. Just let me tell you, this is NOT the dress to wear when you’re a) driving a Vespa and b) stuffing yourself with a 4-course meal :D

IMG_7946

IMG_7951-001

Muuten tykkään puvusta kyllä erittäin paljon! Mun maha ei oo koskaan ollu mun lempiruumiinosa, ja ajattelinkin, että tämä ei välttämättä istu mulle ollenkaan kun on tota pikkupömppistä alavatsassa, eikä korkeevyötäröiset tiukat hameet muutenkaan oo se mun kroppaa imartelevin vaatekappale, kun tätä lantiota on muutama hassu sentti siunaantunut. Kuitenkin, tää on sikäli hauska “mekko”, että se tosiaan jättää näkyviin sen imartelevimman alueen, ainakin mulla. Jos vaikka mun alavatsa kaipaisi ehkä hieman salilla viipymistä, niin ylävatsalihakset on kyllä lentopallohistorian jälkeen pysyny aika hyvässä kunnossa. Hame peittää sisälleen vatsan alaosan ja jättää näkyviin vain ylävatsat, joka luo jopa tällaiseen salia-ei-niin-rakastavaan keskivartaloon lihaksikkaan vaikutelman :D Arvostan. Bodyconia parhaimmillaan, eikö vaan? :D

Usually high skirts are not the most flattering for my bodytype, but this one definitely emphasizes the best bits of my stomach. I look muscular!! :D My hips are not made for tight skirts like this, but hey, you can’t always win.

IMG_7993

IMG_7939

Asusteina tutut ja turvalliset kaiken kanssa yksiin menevät Vuittonin Eva ja Geigerin peruskorkkarit :)

Very safe and familiar accessories :) Louis Vuitton Eva and pumps from Kurt Geiger.

IMG_7915-002

IMG_7974-002

 

Näytän jotenki ihan zombie-vaalealta näissä kuvissa, kun on iltahämärällä kuvattu, ja värit ei välity ihan hirveen hyvin. Muistuttaa mua vaan siitä, että väritys tulee kohta oikeesti olemaan tuollainen, kun syksy tulee ja auringosta nauttiminen loppuu. No, onneksi syksyssä on niin paljon kivoja asioita, että ehkä mä kestän takaisin kalkkilaivan kapteeniksi paluun :D

I look so pale because of the wrong settings and the twilight. Don’t want autumn to start yet, I don’t want to become all zombie again :(

IMG_7980 IMG_7998

Siinäpä se asu kaikessa yksinkertaisuudessaan, mitäs tykkäätte? :)

So that’s the outfit, what think you? 

Pakko vielä muuten mainita, että Nellylla on muuten tänään alkanut kampanja, joka kestää tiistaihin asti, ja sen teema on hyvin yksinkertainen:

Screen Shot 2013-08-23 at 10.50.14.png

Mustia mekkoja ja mustia korkkareita saa -40 % alella, joten jos on vielä hakusessa pikkumusta (tai miksei maxikin) syksyn rientoihin, niin kampanjasivulta kaikki tuotteet on tosiaan -40 &, eli kovalla alella nyt sais syksyn bilemekot tai mm. klassiset mustat peruskorkkaritkin sieltä löytyy :) Kuvaa klikkaamalla tai TÄSTÄ pääsee kampanjaa tutkimaan! :)

(Postaus sisältää mainoslinkin Nelly.comin sivulle)

0

You Might Also Like

96 Comments

 • Reply Liisa Friday, August 23, 2013 at 14:25

  Eieieiei.

  Sä olet aivan upea nainen, mutta tää asu saa sut näyttää lyhyeltä, leveeltä ja paksulta. Kaulattomaltakin, mutta sitä en osaa sanoa onko siinä kyse paidan leikkauksesta vai ootko ehkä nostanut olkia ylemmäs kuvaa napatessa :)

  • Reply Anna Sunday, August 25, 2013 at 12:20

   Ei se mua kyllä lyhyennäköiseksi saa :D Ja mullahan on tosi lyhyt yläkroppa, eli ihan totuuden se näyttää :) Mutta aina ei voi kaikkien makuun olla :)

   • Reply Hanna Monday, August 26, 2013 at 13:33

    Saa kyllä myös minun mielestäni lyhyennäköiseksi ja korostaa lantiota :(

    • Reply Anna Tuesday, August 27, 2013 at 20:29

     No nää on selkeesti näkemyseroja, ei niistä voi väitellä :)

 • Reply Anna Friday, August 23, 2013 at 14:32

  Moi Anna,
  Tosta pihviraflasta, niin sanottiinko teille siellä että ne on jostain ekologisilta farmeilta vai mistä toi tieto on peräisin? Yritin heidän nettisivuiltaan löytää tarkemmin tietoa lihan alkuperästä, mutta siellä oli lähinnä juttua vaan valmistusprosessista, ei niinkään siitä että miten se eläin eli elämänsä. Tai että mitä tuo “ekologinen” tässä yhteydessä meinaa? Ekologinen lihafarmi kun tuntuu olevan aikamoinen oksymoron.
  Tämä jäi askarruttamaan.

  • Reply Anna Sunday, August 25, 2013 at 12:20

   Siinä pöytäliinassa luki, mutta siis oiskohan se nimenomaan niin, että on tuotettu ekologisesti. Nyt en ihan sanatarkkaan muista :)

  • Reply Merrryyyy Sunday, August 25, 2013 at 17:12

   Ekologinenhan tarkoittaa luontoystävällistä / vähemmän luontoa kuluttavaa ja siihenhän voidaan monenlaisilla mm. valmistusprosesseihin liittyvillä asioilla vaikuttamaan. Se MITEN ne eläimet siellä ovat elelleet, liittyynee enemmän etiikkaan jos nyt siis eläinten hyvinvointinäkökulma oli se mihin halusit kiiinnittää huomiota. Tottahan toki on se että verrattuna esim. viljelyyn lihantuotanto häviää ekologisuudessa aina…

   • Reply Anna Tuesday, August 27, 2013 at 20:36

    Nyt on pakko sanoa, että en muista tarkkaa sanamuotoa, mitä siinä luki pöydässä, mutta jotain asiaan liittyvää :D

   • Reply Anna Wednesday, August 28, 2013 at 10:45

    No kun kyse oli farmista, niin silloin se liittyy siihen miten ne eläimet ovat elelleet. Farmeillahan ei sitä lihaa käsitellä, eli jos se käsittely on ekologista niin se on ihan eri asia, eli liinoissa olisi pitänyt lukea “käsitelty ekologisin menetelmin teurastamoilla” tms. “Ekologinen farmi” tarkoittaa että ne eläimet kasvatetaan ekologisesti, mitä se ikinä sitten meinaakaan.

    Tosin Anna nyt jo vastasi ettei muista tarkkaa sanamuotoa.

 • Reply x Friday, August 23, 2013 at 14:42

  “So that’s the outfit, what think you?” ???

  Aika jännä asu, periaatteessa pitsi on tosi kaunis ja väri sulle hyvä… Mutta eikö tosta muka näy vatsamakkarat kun istuu? :D

  • Reply Anna Sunday, August 25, 2013 at 12:19

   What think you on puhekielinen ilmasutapa :) Kiitoksia kovasti :) Ja ei näy!

   • Reply x Monday, August 26, 2013 at 16:58

    Ilmeisesti siis Ausseissa käytössä? Koska ainakaan 6 vuotta Briteissä eläneenä en oo koskaan kuullut :)

    • Reply Anna Tuesday, August 27, 2013 at 20:13

     Kyllä se on Briteissäkin käytössä :) Ei ehkä kuolemanvakavissa teksteissä, mutta meillä kuulee ainakin yliopistolla jossei päivittäin niin viikottain :)

     • Tara Tuesday, August 27, 2013 at 21:29

      Kylläpä ihmiset jaksaa nillittää ja tarttua pikkuasioihin. :D Suomessakin kielellä, sanoilla ja sanajärjestyksellä leikitellään koko ajan, varsinkin puhekielessä. Miksei englannissa saisi?

     • Anna Wednesday, August 28, 2013 at 10:28

      No niinpä :)

 • Reply Kalypso Friday, August 23, 2013 at 15:00

  Tässä taas nähdään, miten erilaisia ihmiset on, mikä aina jaksaa hauskuuttaa. :D Mullehan toi mekko olisi täys katastrofi edustavien puolien korostamisen kannalta, koska mulle kertyy läski nimenomaan “ylämahaan” rintojen alle, eikä sellaiseksi “kohtupömppikseksi”, kuten naisilla yleensä. (Ja ennen kuin kukaan luulee, että mun mielestä vain rasvattomuus on edustavaa, niin tarkoitin nyt siis sitä, että mun ylävararenkaani vain tursuisi kummallisesti tuolta välistä ja tursuilu ei mun mielestäni ole edustavaa rasvaprosentista riippumatta, koska se saa vaatteen näyttämään liian pieneltä.)

  Mutta mekko on kyllä todella sievä, vaikka Nellyn mallikuvaa ensin irvistelinkin, kun ensimmäisenä tuli sellaiset slutty prom dress -vibat. x) Mutta juuri sen vuoksi kiva nähdä se tälleen oikeasti käytössä, ihan eri fiilis.

  • Reply Anna Sunday, August 25, 2013 at 12:18

   Kiitoksia kovasti :) Ja joo, kaikki meidän naisten kropat on erilaisia, ja kaikki ihan samalla tavalla kauniita :)

 • Reply Tiuku Friday, August 23, 2013 at 15:40

  Sori mut nyt pitää hehkuttaa sulle kun mä olin hääpukuliikkeessä toissa päivänä töölössä ja käväsin sitte tilaamassa hääpuvun!;) jei! En malta yhtään odottaa kun saan sen päälleni. Sopii tosi hyvin toi pitsimekko, itse en tykkää tosta napapaitavillityksestä joka on tullu uudelleen muotiin, tulee ihan yläasteen napapaidat mieleen. Pitsistä itsessään tykkään tosi paljon, mulla on neonvihreä, valkoinen ja neonoransso pitsimekko tolta john zackilta.

  • Reply Anna Sunday, August 25, 2013 at 12:18

   Kiitoksia kovasti, ja oihhh, on varmasti upea se sun pukusi! :)

 • Reply Tine Friday, August 23, 2013 at 15:51

  STUNNING! Tykkään sun tyylistä tosi paljon ja tää on niiku iha överi upee! Ihana :)

  • Reply Anna Sunday, August 25, 2013 at 12:17

   Kiitoksia :)

 • Reply Tiuku Friday, August 23, 2013 at 16:00

  Ai niin.,tilasin ison kasan tuotteita nellystä ja kaikki ne oli joko liian isoja tai malli ei ollu yhtään tarkoitettu mulle, varsinkin se burgundi maximekko, nyyh, oon niin sad sen mekon takia kun se olikin mulle liian pitkä. Muuten istu tosi hyvin. :( maanantaina sitte postiin kaikki palautukseen. :(

  • Reply Anna Sunday, August 25, 2013 at 12:18

   Voi möhh!! Mun Nelly-paketti odottaa postissa vielä sen burgundyn mekon osalta, nyt jännittää! Jos se oli sulle liian pitkä, niin mullahan on sitten mahiksia :)

 • Reply Jet Friday, August 23, 2013 at 17:36

  Honestly? Liika on liikaa. Itse olisin yhdistänyt napapaidan kanssa pitkän maxihameen. Nyt ei MUN mielestä mennyt nappiin…

  • Reply Anna Sunday, August 25, 2013 at 12:16

   Nyt on muuten jännä ajatus, en edes miettinyt sitä! :) Tuo kun tosiaan on ihan pukuna tullut :) Nyt täytyy kyllä heti kokeilla sen Kookain hameen kanssa tuota :) Kiitos ideasta! :)

 • Reply Lauraa Friday, August 23, 2013 at 17:38

  Pyhpyh, sun lantios näyttää hyvältä tossa hameessa! :)

  • Reply Anna Sunday, August 25, 2013 at 12:15

   Kiitoksia :)

 • Reply Annaa Friday, August 23, 2013 at 18:01

  Aivan upea kokonaisuus, passaa sulle mahdottoman hyvin :)

  • Reply Anna Sunday, August 25, 2013 at 12:15

   Kiitoksia :)

 • Reply Jaana Friday, August 23, 2013 at 18:20

  En tykkää sitten yhtään. :( Jotenkin vain mauton.

  • Reply Anna Sunday, August 25, 2013 at 12:15

   Selvä.

 • Reply samson Friday, August 23, 2013 at 21:12

  sanot mitä sanot laadusta mun mielestä toi näyttää tosi hyvältä toi tummuus! varsinkin puhelimelle oikee pisti silmää että kivan näköset. Ja nyt oon minäkin kääntymässä ton naistenlehtilookin puoleen, hyvä kun teit mistä ite tykkäsit ja keskityit oman taidon parantamiseen etkä kuunnellut vikisijöistä on kyllä hyvän näkönen toi!

  Sevenfoldin albumi tuli muute tänää ulos, ootko ostanu tai aiotko ostaa? just parhaillaan kuuntelen sitä ekaa kertaa iiips!

  • Reply Anna Sunday, August 25, 2013 at 12:15

   Kiva kuulla, että joitakin miellytti, itseäni vähän ärsytti nuo kuvat :) Ja joo, itse tykkään kovasti noista teksteistä kuvissa :)
   En oo vielä kuunnellut. Tää vkl on ollut niin haipakkaa, ja halusin ostaa levyn ja kuunnella sen ekan kerran ihan nautiskellen ajan kanssa :)

 • Reply Anniina Friday, August 23, 2013 at 21:33

  Jos toi on sun mielestä zombie-vaalee niin varmaan pyörtyisit jos näkisit mut… Oon niin vaalee kun vaan olla ja voi enkä IKINÄ RUSKETU. Jos oon pitkään auringossa niin ainoo muutos on se että muutun normaalia punasemmaks :DD

  • Reply Anna Sunday, August 25, 2013 at 12:14

   Haha, no ehkä olen siis vain tyytyväinen värityykseni sellaisena kuin se nyt on :)

 • Reply nanu Friday, August 23, 2013 at 22:19

  Hei, mulla on ihan samanlainen kroppa kuin sulla, hoikat jalat ja kädet ja suht litteä maha – mutta se lantio! en oikeen tiedä onko se se leveyskään niin, vaan ehkä korkeus? vai molemmat. Ei oikeen kireät ja korkeavyötäröiset hameet/housut imartele muakaan, vaikka ylipainoa ei ole. Mutta onko tää nyt sitten se ennenmuinoin paljon ihannoitu tiimalasivartalo? Aloin vaan yksi päivä miettiä, kun googlettelin kuvia tiimalasivartalosta ja näytti ihan samalta. Mulla on vyötärön ja lantion erotus 29cm, ootko mitannut omaasi? :D Tiimalasivartalossa erotus on 20-30cm, joidenkin mielestä tulisi olla lähemmäs 30cm koska 20cm on vielä aika tavallinen.

  Toisaalta jotenkin oon alkanut hiljalleen arvostamaan kurvikasta lantiotani, eipähän oo sit sellanen ihan suora pötkylä koko kroppa niinkuin pojilla (ennen olisin halunnut juuri sellaisen. :D ) Etenkin tutkiskeltuani tuota tiimalasikroppa-asiaa.

  Ihanan rohkea ja kaunis asu sulla tässä, itse en oo rohjennut edes noin paljon lantion muotoa paljastavaa asua pukea, vaan lähinnä jotain löysiä yläosia. Mutta tutkittuani tuota tiimalasivartalo-asiaa, on mieli muuttunut positiivisemmaksi lantiotani kohtaan.. ennen häpeilin sitä. Olis kiva kuulla sunkin ajatuksia tästä :)

  • Reply Anna Sunday, August 25, 2013 at 12:31

   Joo, just toi korkeus!! Mulla on jotain samaa, oisko 27-28 cm se erotus :) Ja kyllä mä loppujen lopuksi tykkään mun “kaarista”, ne on osa mua :) Anna mennä vaan ja pukeudu puoliasi korostavasti, ei piilottavasti :)

 • Reply Sharron Saturday, August 24, 2013 at 04:39

  Wow Anna you look fabulous!! I wish I could pull off an outfit like this someday.
  Your hair looks amazing as well!!!

  xo

  -Sharron

  • Reply Anna Sunday, August 25, 2013 at 12:06

   Ohh, thank you very much :)

 • Reply huu Saturday, August 24, 2013 at 08:27

  mun mielestä midriff ei imartele kauheesti sun kroppaa. näyttää ainakin kuvissa siltä et ois hartiat korvissa :D

  • Reply Anna Sunday, August 25, 2013 at 12:05

   No ei ne kyllä ole, enkä ymmärrä miten midriff vaikuttaa hartihoihin, mutta kiitos mielipiteestäsi :)

 • Reply pretty woman Saturday, August 24, 2013 at 10:14

  näytät kasarihuoralta:D järkyttävää.

  • Reply Anna Sunday, August 25, 2013 at 11:46

   Kuulostat aivokuolleelta :D järkyttävää.

   • Reply Tia Sunday, August 25, 2013 at 14:59

    Toi mun kommentti oli siis tälle joka sua haukku:)

   • Reply Linda Sunday, August 25, 2013 at 19:27

    Hyi kuinka järkyttävän ala-arvoisesti ihmiset voikaan toiselle sanoa!!! Siis jos asu ei miellytä, niin ei sen kantajaa sentään tarvi huoraksi haukkua MISSÄÄN olosuhteissa. Aivan järkyttävää kielenkäyttöä ja käytöstavat jossain niin hukassa. :(

    • Reply Anna Tuesday, August 27, 2013 at 20:34

     Jep :D No, kukin tyylillään :D

  • Reply Tia Sunday, August 25, 2013 at 14:56

   Hei haloo! Toi menee jo kunnianaloukkauksen ja kiusaamisen puolelle!! Eikö sulla ole mitään muuta tekemistä elämässäsi kun huoritella ihmisiä netissä. Todella säälittävää! Mene itseesi ja heitä voltti!

 • Reply Rosita Saturday, August 24, 2013 at 16:58

  Olet kyllä yksi upea ilmestys, huh huh! :))

  • Reply Anna Sunday, August 25, 2013 at 11:38

   Kiitoksia :)

 • Reply Q Saturday, August 24, 2013 at 18:49

  Näytät jotenki hirveen miesmäiseltä + rumat polvet! en tykkää :D

  • Reply Anna Sunday, August 25, 2013 at 11:38

   Selvä. Kuulostat jotenkin todella typerältä + ruma persoona! en tykkää :D

   • Reply hanna Sunday, August 25, 2013 at 15:55

    kuolen nauruun täällä näitä sun vastauksia :DDD ihana anna!

    • Reply Anna Tuesday, August 27, 2013 at 20:38

     Haha :D

   • Reply Emilia Tuesday, August 27, 2013 at 14:24

    Hahaha en voi uskoa että tuo Q vois edes olla tosissaan, mitä ihmettä! :D hyvältä Anna näyttää !

    • Reply Anna Tuesday, August 27, 2013 at 20:03

     No, kukin tyylillään kato :)

 • Reply Elämäntapaintiaani Saturday, August 24, 2013 at 20:41

  Vau, olen aina miettinyt kuinka vaikea tuollainen yläösa on pull off, mutta sä teet siinä kyllä ihan kiitettävän suorituksen! Tykkään asusta enemmän toi bleiseri päällä, koska se tuo vähän sopusuhtaisuutta kokonaisvaikutelmaan. Noin lyhyt yläosa katkaisee jo ennestään mittasuhteissa “lyhyehkön” ylävartalon mun makuun vähän luonnottomasti ja blokkimaisesti, vaikka korostaakin pitkiä jalkoja upeasti.
  Mun mielestä tuohon asuun kuuluukin muodokkuus ja leveä lantio, koska muuten olisi vaara että kokonaisuus näyttäisi liian Hulk-bodybuilder -vaikutteiselta pötkylältä (kuvitellen itseni asuun hehehee, olen muuten aika sama kuin sinä, mutta tasapaksumpi keskivartalosta) :D

  • Reply Anna Sunday, August 25, 2013 at 11:36

   Kiitoksia kovasti :) Ja mä jotenkin aina vähän kadehdin tyttöjä, joilla on suoremmanmalliset kropat, kun voisin kuvitella shoppailun olevan hieman helpompaa, ja sit aina muistan, että kaikissa on omat ongelmansa :)

 • Reply ami Saturday, August 24, 2013 at 21:42

  Wiiiuhhh mikä daami! Upealta näyttää kuten aina, mutta tällä kertaa jopa vähän upeammalta. Ihana mekko!

  • Reply Anna Sunday, August 25, 2013 at 11:34

   Voi kiitoksia :)

 • Reply Tiina Sunday, August 25, 2013 at 11:07

  Hei Anna, sun tyyliä ihailen, sulla on yleensä kivoja vaatteita ja ne sopii sulle, mutta nyt tuntuu, että sä yrität liikaa.. Tuo pitsinen “mekko” ja paljastava vatsanseutu ei imartele sua yhtään, sä vaikutat kuvissa myös tosi vaivaantuneelta, tuntuu, että tiedät itsekin ettei menny valinta nappiin. Koruja on liikaa, “vähemmän on enemmän” sopii paremmin :) Myös nuo teinien rakastamat sormukset on minulla “ei kiitos”- listalla. Mielenkiinnolla odotan miltä sun juhlatyyli näyttää.

  • Reply Anna Sunday, August 25, 2013 at 11:33

   Itse asiassa, joudun sanomaan, että olet tosi väärässä :) Viihdyin mekossa oikein erinomaisesti, tykkään siitä kovasti, enkä ollut yhtään vaivautunut, ehkä ennemminkin ärsyyntynyt hämärästä :) Ja koruja mulla on aina sama määrä, samat korut, tykkään kun koruja on paljon. Jotenkin tuollainen “en tykkää yhtään suntästä tyylistä, innolla odotan miltä juhlatyylisi näyttää” saa kuulostamaan ihan siltä, että haluu vaan päästä mahd. pian dissaamaan seuraavaa tyyliä. Ei varmasti ollut tarkoituksesi, mutta siltä se kyllä korvaan särähtää.

   • Reply Tiina Sunday, August 25, 2013 at 20:58

    Joo en todellakaan tota noin ajatellut, kuten kirjoitin tykkään yleensä sun tyylistä :) ja juhlamekossa muuten näytit taas aivan upealta! Tuntuu, ettei lukijat saa enää yhteenkään blogiin kirjoittaa tuntojaan, vaikka kuinka kyselette mitäs pidätte. Ei aina voi tykätä kaikesta. Tätä ennen oon aina kehunu sua, yksi rakentava palaute vaan.

    • Reply Anna Tuesday, August 27, 2013 at 20:33

     Ei kun siis jotenkin tuosta kommentista vaan tuli sellainen kuva :) Kannattaa välillä yrittää ymmärtää mua/bloggaajiakin. Kun saa niin paljon negaa niskaansa, niin sen rakentavankin palautteen vahingossa voi tulkita väärin. Voitko itse nähdä tuossa kommentissa sellaisen “innolla odotan…” hahah-meiningin? :D

 • Reply Iiris Sunday, August 25, 2013 at 12:16

  Voi luoja kun jotkut kehtaavat täällä kertoa toiselle, että hän muka itse tietää ettei valinta mennyt nappiin. :D Valoja päälle, ja vielä jotkut kehdanneet haukkua miesmäiseksi ja kasarihuoraksi, tuollaiset provot ovat vaan niin naurettavia ja lapsellisia. :D Suurin osa noista ei ole näköjään edes kehdannut nimimerkikseen laittaa nimeään.

  No anyway, näytät kyllä Anna todella kauniilta tuossa asussa! :) Ja mielestäni tuo sopii kyllä vartalollesi, sanoivat muut mitä sanoivat.

  • Reply Anna Sunday, August 25, 2013 at 12:17

   Kiitoksia kovasti :) Joo, tollaset kasarihuorittelut voi jättää ihan omaan arvoonsa, ja sekin on musta aika selvää, että jos en olisi asussa viihtynyt, tuskin sitä olisin julkaissut tuhansien pällisteltäväksi :D

   • Reply Iiris Sunday, August 25, 2013 at 15:09

    Aivan, tuollaisista haukkumisista ei kannata välittää ollenkaan, ne osoittavat vaan niiden kirjoittajan epäkypsyyyden, ja varmasti myös ovat itse noin upeasta vartalosta kateellisia. :)

    • Reply Anna Tuesday, August 27, 2013 at 20:39

     Kiitoksia kovasti :)

 • Reply IraCassandra Sunday, August 25, 2013 at 12:46

  Anna, sun tapa vastata noille dissaajille on ihan mahtava! Mä en oo ikinä oikein ymmärtäny tollasta käyttäytymistä mitä nuo pari kommentoijaa tuolla ylempänä harrastaa, mun mielestä voi sanoa asiallisesti jos asu ei ole OMAAN MAKUUN (koska makuasioistahan ei voi kiistellä), mutta tollaset kasarihuorittelut ja “näytät miesmäiseltä ja sulla on rumat polvet” – kommentit on ihan uskomattomia! :D Jatka siis samaan tyyliin, haters gonna hate ;D

  Mun mielestä on hienoa miten vaihteleva ja monipuolinen sun tyyli on, ja sä onnistut loistamaan jokasessa asussa ja kannat kaikki vaatteesi hienosti :) Tälläistä asua en itse laittaisi ylleni (juurikin siksi kun kaikki ylimääräinen mikä sattuu kertymään tähän 183 cm varteen kerääntyy keskivartaloon :/), mutta sulle se sopii! Tuollaisen bleiserin tosin ottaisin omaan vaatekaappiini koska tahansa <3

  • Reply Anna Tuesday, August 27, 2013 at 20:41

   Haha, kiitoksia kovasti :) Ja hei, se on Hennesiltä, kannattaa ettiä ;)

 • Reply NN Sunday, August 25, 2013 at 13:04

  Mulla tulee jotenkin tästä sellanen vaikutelma, että toi asu näyttää paremmalta luonnossa kuin kuvissa.. Ei ehkä imartelevin asu lantiolle, mutta propsit siitä, että uskallat tuoda kurvit esille ja kantaa niitä ylpeydellä, niin se pitääkin olla! Kasari vibat tosta kyllä tulee, mutta positiivisella tavalla :)

  • Reply Anna Tuesday, August 27, 2013 at 20:39

   Kiitoksia kovasti, ja mun mielestä aina ei tarvitse yrittää näyttää huippumallilta, kaikki me ollaan yksilöitä :)

 • Reply Juu Sunday, August 25, 2013 at 15:35

  Muuten sulla on kyllä tyylikkäitä asuja, mutta tää asu vaikuttaa vähän hmmm… Tulee mieleen Pretty Womanin nainen. Rohkeaa kuitenkin kokeilla uusia asuja!

 • Reply Juu Sunday, August 25, 2013 at 15:37

  Vielä täytyy lisätä, että hyvältä näyttää kuitenkin tuon bleiserin kanssa!

  • Reply Anna Tuesday, August 27, 2013 at 20:38

   Thanks :)

 • Reply Diamanta Sunday, August 25, 2013 at 16:58

  Melko rohkea asu! Pakko arvostaa, jos osaa tuntea olon mukavaksi koko illan tuollaisen kanssa.
  En ymmärrä noita muutamaa miesmäisyyskommenttia. En ymmärrä ylipäänsä ajatusta, että kaikki vähänkin mielenkiintoinen ja yksilöllinen piirre pitäisi tehdä näkymättömäksi eli “sopusuhtaistaa”. Jos vaikka olis leveät hartiat niin onko se muka kauhee katastrofi naiselle, vai voisko sellasta jopa joskus harkita KOROSTAA, koska se on yksi just sen ihmisen jutuista?

  • Reply Anna Tuesday, August 27, 2013 at 20:38

   Joo, mun mielestä toi on jotenkin jännä, että kaikkien pitäisi näyttää VS:n enkeleiltä, tai sitten pukeutua kaapuun :/

   • Reply Elina Wednesday, August 28, 2013 at 13:17

    En tiiä muista, mutta mun mielestä ton asun ja burkhan välillä on vaihtoehtoja…

    • Reply Anna Wednesday, August 28, 2013 at 18:41

     Onhan niitä :) Ja mielestäni ne jokainen on täysin sallittuja :)

 • Reply Jenny Sunday, August 25, 2013 at 17:09

  En oikein tiedä mitä mieltä tuollaisista mahan paljaaksi jättävistä asuista olen.. Periaatteessa ihan kivoja ja sinunkin päällä kaunis kokonaisuus, mutta joka kuvassa näyttää kyllä pahasti siltä että et luontevasti pysty olemaan vaan jännität vatsaa ja vartaloa muuten kovasti ja siksi aika epäluonnollisen näköistä ja näyttää ettet viihdy asussa yhtään.. :/

  • Reply Anna Tuesday, August 27, 2013 at 20:37

   Pakko sanoa, etten ymmärrä miksi se näyttää jännittämiseltä, kun en jännitä :D Ei noi hartiat oo yhtään sen enempää korvissa ku yleensäkään (viitaten aiempaan kommentiin) ja tollanen mun kroppa on, ku seison suorana (semivaikeena kun kadulla olen kuvattavana :D) :)

 • Reply linda Monday, August 26, 2013 at 12:20

  Upea tuo valkoinen bleiseri ja se kyllä kruunaa asun! Luin ohimennen muutaman kommentin ja on pakko kirjoitella täältä, että mielestäni kannat upeasti tuon asun, itse pidän eniten juuri tuosta bleiserin kanssa olevasta kuvasta, mutta voi olla, että livenä myös ilman bleiseria asu näyttäisi todella todella kivalta :) kuviin kun ei aina välity se maagisuus ja tyyli jolla ihminen kantaa itsensä ja asunsa.

  • Reply Anna Tuesday, August 27, 2013 at 20:29

   Kiitoksia kovasti :)

 • Reply AB Monday, August 26, 2013 at 16:26

  Kiinnitin heti ensimmäiseksi huomiota sun vatsalihaksiin!! :)

  Omaan silmään toi on mun mielestä tosi hyvä esimerkki siitä miten VOI ja KANNATTAA pukeutua niin että juuri oman_kropan_parhaat_puolet korostuu.
  Väri on tosi nappiin myös, tuo vähän viileyttä ja tyylikkyyttä toi tummanpuhuva sininen.

  Ois kiva nähdä toi joskus vähän rouheempana kokonaisuutena isomman laukun ja mustan nahan kanssa.

  • Reply Anna Tuesday, August 27, 2013 at 20:27

   Haha, no en lähtis sanomaan, että mulla on kovinkaan vatsalihaksia :D Ylimmät erottuu nyt jokaisella, joka on semihoikassa kunnossa, alapömppis on sitten asia erikseen :D Mutta sehän onki hienoa tossa puvussa, se peittää sen pois :D

 • Reply Marsa Monday, August 26, 2013 at 17:56

  Siis voi hyvää päivää tätä porukkaa! Harvoin luen tän blogin kommentteja (koska ne tulee niin paljon postausta jälkikäteen, hehe :D ) mutta nyt luin ja olin ihan huuli pyöreenä että millä perusteella jengi täällä kokee oikeudekseen arvostella sua tai sun asua tai vartaloa, ja vielä noin yksityskohtaisesti?? Ja siis nimenomaan negatiiviseen sävyyn! Jos ei mitään positiivista voi sanoa niin eikö se olis palvelus kaikille jos sitten oliskin sen kerran ihan hiljaa? Ja joojoo, pitää voida antaa negatiivistakin palautetta mutta ei sitä nyt joka asiasta tarvi kertoo. Ärsyttää tollanen ihmisten yltiönegatiivisuus.:D Onneks näytät osaavan suhtautua asiaan huumorilla!

  Tää blogi on noussu ihan mun lemppariks aika lyhyessä ajassa, alkuun ihmettelin että onpa pitkiä postauksia ja kauheeta jaarittelua ja miten noi asukuvat tähän liittyy, mutta sit tajusin että sehän on just parasta! On tosi rohkeaa antaa itsestään noin paljon blogille, se tekee tästä niin hyvän blogin! Kiitos! :)

  Ps. noi SÄÄRET on to die for!!!

  • Reply Anna Tuesday, August 27, 2013 at 20:43

   Hahah, no viime aikoina ne on tullu aika kiltisti? :D

   Mun mielestä asiallinen negatiivinen palaute koskee vaan vaatteita / blogia, ei bloggaajan kroppaa, mutta siinä me kai erotaan monen kanssa. Voin kommentoida vaatteen väriä, mallia tms, mutten itse ikinä kommentoisi ihmisen kroppaa :(

   Ja kiitoksia, aivan ihana kuulla :)

 • Reply Milla Monday, August 26, 2013 at 18:02

  VAU! Nyt on asu just eikä melkein. Juuri näin kurvikkaiden naisten tulisi korostaa parhaita puoliaan, uskomattoman naisellinen kokonaisuus. Asu on hyvin erilainen kuin mitä olen ehkä tottunut sinulla näkemään, olet kyllä kirjoittanut leveästä lantiostasi mutta väljien yläosien vuoksi vyötärö-lantio-suhde ei ole niin pistänyt silmään. Nyt se näkyy, erittäin hyvällä tavalla, ja ihanaa että olet niin sinut vartalosi kanssa, ja sietääkin olla kuin on noin mieletön kroppa. Suomessa ei naiseutta ja kurveja niin paljon olla totuttu korostamaan, mutta kyllä olisi maailma parempi paikka elää jos kaikki osaisivat pukeutua näin vartalonsa muotoja korostaen. Aivan mieletöntä.
  Nämä ihme kommentit lienevät juuri näiden ihmisten näppäimiltä jotka ovat itse niitä turvallisen keskitien kulkijoita, jotka pukeutuvat mahdollisimman vähän huomiota herättäen, ja katselevat paheksuen naisia jotka erottuvat positiivisesti massasta.
  Juhlitaan naiset kurvejamme, kaikkien ei tarvitse olla hieman liian löysiin vaatteisiin pukeutuvia poikavartaloita! :)

  • Reply Anna Tuesday, August 27, 2013 at 20:42

   Amen to that! :) (ja kiitos :)

 • Reply Sun Tuesday, August 27, 2013 at 23:23

  No ohhoh kyllä näyttää hyvältä! Sun blogia pitkään lukeneena ja seuranneena, niin ihan oikeet paikat sulla näkyy tässä asussa :) Ja varsinkin kiva nähdä tän kaltasia asuja hyvin toimivina, näin niinkun ihan myös “normi” vartalon omaavien tyttöjen päällä!

  • Reply Anna Wednesday, August 28, 2013 at 10:22

   Kiitoksia kovasti, mukava kuulla :)

 • Reply tanja Tuesday, August 27, 2013 at 23:47

  Luen aina sillön tällön sun blogia ja en yleensä lue kommentteja. Nyt kuitenki ajattelin noit asukuvia kommentoida, kunnes huomasin et ootki jo saanu kommenttii siitä mikä mulla oli mielessä.. Oot ihan sairaan kaunis, mut kyl näytät tosi jäykältä näissä kuvissa. Asu sopii sulle todella hyvin, mut mun mielestä kuvat ei oo onnistuneet ollenkaa.

  Mitä noihin muihin kommentteihin tulee nii ei sun tarvii jokaseen vastata? Asiattomat on erikseen, mut jos kysyt sun lukijoilta et mitä mieltä ootte, nii ei sun tarvii ittees puollustella :) Tärkeintä on se, että viihdyt ite tossa asussa!

  • Reply Anna Wednesday, August 28, 2013 at 10:26

   No mä pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin, vaikka ymmärrän, että vastausten lukeminen voi olla monesta puuduttavaa :D Mutta kyllä mun mielestä jokainen kommentoija ansaitsee perustellun vastauksen jos mulla on vaan mitenkään aikaa :)

 • Reply Veronika Wednesday, August 28, 2013 at 00:01

  Vaikka itse olenkin islaminuskoinen ja pukeudun peittäviin vaatteisiin (en kuitenkaan kaapuihin…) niin silti täytyy sanoa että uskomattoman kaunis asu ja sopii kantajalleen hyvin. Tykkään todella paljon tyylistäsi ja otan siitä vaikutteita omaan tyyliini, niin hyvin osaat pukeutua! Kiitos siis inspiroivasta ja ihanasta blogista, käyn täällä päivittäin :)

  • Reply Anna Wednesday, August 28, 2013 at 10:24

   Voi miten mahtavaa kuulla, että noinkin eri perspektiivistä vaatteita ja pukeutumista ajatteleva löytää inspiraatiota, tosi kiva kuulla :)

 • Reply Johanna Wednesday, August 28, 2013 at 19:16

  Siis herranjumala noita kommentteja.. ei voi ymmärtää. Ite nään kuvissa vaan todella näyttävän naisen ;) rakastan sun tyyliä!

  • Reply Anna Thursday, August 29, 2013 at 15:11

   Kiitoksia :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post