“I feel like we could be really awesome together / So make up your mind because it’s now or never”

Hellureihei täältä Koh Taolta!

Vikaa iltaa Koh Taolla tässä vietellään, eikä koti-ikävästä ole vielä mitään tietoa. Voisin jäädä huomattavasti pidemmäksi ajaksi loikoilee aurinkotuoleihin ja nauttimaan auringosta.

Ennen lähtöämme oli Helsingissäkin aurinkoista, ja tässäpä yksi aurinkoisen päivän asu Helsingistä, yhdeltä ehdottomista lempipaikoistani rakkaassa kotikaupungissamme :) Antaa kuvien puhua puolestaan, ne usein kertovat enemmän ku mun pitkät lässytykset.

Hello from Koh Tao! It’s our last night at Koh Tao, we’ll spend couple of more nights at Koh Samui, and I’m really in no rush to get home. Even without any signs of home sickness, I wanted to publish some photos from my favourite place in Helsinki, the main church in the center of the city. I always feel at peace and at home when I’m there.

6N6A9952

6N6A9857

6N6A9840

 6N6A0066

6N6A9906

Uhmattiin siskon kanssa turisteja Helsingin varmaan kuvatuimmalla paikalla ja piilouduttiin Tuomiokirkon taakse ottamaan kuvia :) Välillä toi pikkunen onnistuu kyllä fiiliksen nappaamisessa, ja vaikka asetuksissa voi olla vikaa, ja aurinko pelata meitä vastaan, niin kyllä pakko sanoa, että kun nämä kuvat siirsin koneelle, heti tuli sellainen olo, että tässä on mun lemppareimmat kuvat itsestäni pitkään aikaan.

I remember when I saw these photos on my laptop after moving them from my camera, I immediately thought these are the best photos taken of me in a while :) Sometimes my little sis just captures the mood so perfectly!

6N6A0005

6N6A9817-001

Oon mielenkiinnolla tuolla aurinkotuoleissa lojuessa lueskellut teidän ajatuksia Mungolifen kuluneiden vuosien muutoksesta, ja muutama teistä on maininnut negatiivisena muutoksena sen, että mun asuihin ei pysty enää samalla tavalla samaistumaan, koska olen viime aikoina hankkinut kalliimpia vaatteita / asusteita, ja tuntuu, että tavallisten ketjuliikkeiden vaatteet ovat tehneet kaapista katoamistempun. Se on varmasti tietyllä tapaa totta, oon muuttanu mun kuluttamista viime aikoina, ja ratkaiseva hankinta sillä tiellä oli se Chanelin laukku, mutta tosiasia on kuitenkin se, että mun kaapista löytyvät vaatteet on edelleen suurimmaksi osaksi ihan niitä jokaiselle tuttuja liikkeitä, kuten Zaraa, Mangoa, H&M jne. Mä oon vaan satsannu viime vuosina asusteisiin ja koruihin, koska ne kulkee asusta toiseen, kun asun pohja vaan vaihtuu. Kuten eilisistä kollaasesta saattoi huomata, samat korut ja kellot pyörii sielläkin aika lailla, asusta toiseen :)

Tää mun ajatus lähti itse asiassa tässä siitä, että mun lempiasia tässäkin asussa on tuo mekko, vaikka se on muutaman vuoden takaa Hennesiltä, ja maksanut muistaakseni 19,95 tai 24,95. Kengät on River Islandilta tämän kesän löytö, ja nekin maksoivat reippaasti alle 100 €. “Kalliita” osia tässä asussa onkin sitten vain tuo laukku, joka on Diane von Furstenbergin upea clutch, joka on varmaan mun eniten käyttämä clutch, koska se edelleen säväyttää joka kerta käytössä kauneudellaan omistajansa.

My readers have sometimes complained that it’s more difficult to identify themselves with myself, since I’ve been shopping accessories and shoes that are more expensive than the ones you find on the high street. That maybe truth, but honestly it’s only something I do with accessories. My clothes are still mainly from high street, and I spend my money on accessories, since you can use the same bag and shoes with many different outfits, so I find them better object to invest my money in. Still, for example with this outfit, my favourite part of this outfit is definitely the dress, even though it only cost me under 25 € from H&M couple of years bag. I do love the shoes and the DVF clutch, but still, I will never forget this dress, it’s been my summer favourite for some years now :)

6N6A0020

6N6A9742

6N6A9894

Kaappien siivous viime kuukausina on johtanut myös siihen, että korut on muuttunu jonkin verran varastossa (ootte paljon pyydelly aiheesta postausta, ja sellainen on tulossa :) Rihkamaa sieltä edelleen löytyy jonkun verran (esim. juurikin nuo Hennesin sormukset), mutta olen viime aikoina yrittänyt panostaa koruihin, jotka kestää käyttöä ja kulutusta ihan eri tavalla ku jotku Ginan helyt. Kuitenkin käytän päivittäin korujani ja hopeisista koruista suurin osa on ihan sitä hopeeta, kultaisita pyrin hankkimaan kullattua hopeeta tai sitten jotain muuta matskua / merkkiä, jossa väri pysyy, eikä muutu vaaleanpunaiseksi heti käytön jälkeen :)

Tässä asussa koruina:

Belanciaga-henkinen beige koru, ShopBop, Juicy Couturen moniketjuinen ranneke (tilasin muuten aikanaan samaan aikaan DVF-clutchin kanssa, aika onnistunut nettikauppa ;), sormukset Hennesiltä, kello Michael Korsin, pääkallokoru ASOSilta (muistaakseni) Niittirannekoru on myöskin ShopBopilta ja beige ranneke ruuveilla taitaa olla Nelly.comilta.

I’ve been cleaning out my closets last few months, and I’ve extended it to jewellery. I’ve thrown out a lot of old jewellery, that has lost its shine and colour and tried replacing them with more quality pieces :)

In this outfit:
Beige Balenciaga-like bracelet from ShopBop, multichain bracelet from Juicy Couture, rings from H&M, watch by Michael Kors, skull bracelet from ASOS, screw-bracelet from Nelly.com (I think..) and the chain with studs from ShopBop as well :)

6N6A9958-001

6N6A9767-001

6N6A0040-001

6N6A0044

 • Mekko / dress, H&M
 • Korkkarit / heels, River Island
 • Laukku / bag, Diane von Furstenberg
 • Korut / jewellery, sieltä täältä / from here and there

6N6A9807

Mun tän kesän suurimpia väri-ihastuksia on ollut neonkeltainen, ja ostin nämä korkkarit kesän rusketusta silmällä pitäen alkukesästä Lontoosta, jossa yksi mun lempiliikkeitä on kyllä ehdottomasti River Island. Ne on mun varmaan korkeimmat korot, ja uskomatonta kyllä, SUPERmukavat. En oo ihan varma onko ne päässy vilahtaa asukuvissa vielä, mutta ainakin puolet kesän iltariennoista on mennyt näissä.

One of my definite favourites this summer is neon coloured yellow, and I’m deeply in love with these heels I got early summer from River Island. They are my highest heels, but they’re so comfy! I’ve been out in these most of our partynights this summer.

6N6A9850

6N6A9803

6N6A9837

6N6A9943

Sellainen asu, mitäs te tykkäätte? :)

So, that’s the outfit, how do you like it? :)

Me painellaan nyt tutkimaan Taon yöelämä, kun täällä on jotku isot bileet, mutta palaamme huomenna taasen! :)

0

You Might Also Like

105 Comments

 • Reply JonnaH. Sunday, August 11, 2013 at 18:44

  Noi kengät on aivan mielettömän ihanat!

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:51

   Kiitoksia :)

 • Reply Minski Sunday, August 11, 2013 at 18:58

  Noi korkokengät vei mun sydämen<3 ihanat<3 paljon niissä on korkoa :D tiedätkö..?

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:52

   Apua, oiskohan noissa 12-13 cm, mutta on platoakin :)

 • Reply tiuku Sunday, August 11, 2013 at 19:00

  No joo, se on totta että vähän alko tuntuu siltä että sulla oli kokoajan jotain tosi kalliita vaatteita ja kenkiä ja tuntu vähän sellaiselta että ei oikein voinu sulle alkaa kehuskelemaan mun saman tyyppisestä henkkamaukkalaukusta tai tarjoustalon legginseillä :)) tää on niinku esimerkki vaan. Ei pystyny muuta kuin vaan ihailemaan ja kehumaan kuinka ihania asusteita ja vaatteita sulla on ja tietty pientä kateuttakin ollut ilmassa mutta en ole antanut sen itsestäni mitenkään tuoda esiin ja turha kateuden näyttäminen on ihan turhaa. Ja jossain vaiheessa oli susta sellanen fiilis että sulla oli niin glamouria elämä ja ei mitään negatiivista tapahtunu ja kaikki on niin pumpulia ja glitteriä. Tottakai meitä on erilaisia ihmisiä tässä maailmassa ja jokainen tekee elämällään mitä haluaa ja tekee siitä sellaisen kun haluaa ja eihän me lukijat nyt ihan susta sitä koko totuutta kuitenkaan koskaan saada tietää ;). Mutta anyway..en halua sua tällä kommenteilla mitenkään loukata vaan olen tottunut samalla tavalla kuin sinä niin sanoa suoraan mielipiteeni ja tuntemukseni. Olet ihana bloggaaja ja nautin sun blogin lukemisesta päivittäin!:)

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:51

   Ei mitään hätää, en tietenkään loukkaannu :) Ihanaa aina nähdä miten kommentoit päivittäin, ja aina itse yritän ajatella, että toivottavasti voin toimia inspiraationa, enkä mitenkään suorana vertauskuvana välttämättä :) Sehän tässä ideana on! :)

 • Reply Ann Sunday, August 11, 2013 at 19:11

  Aivan ihana asu ja näytät kuvissa muutenkin erityisen kauniilta! :) Olet sitä toki yleensäkin, mutta näissä on sellainen omanlaisensa fiilis. Vaikka kesä onkin, yleensä jotenkin vierastan pukeutumisessa noinkin värikästä yhdistelmää, mutta tämä asu antoi siihen uutta inspiraatiota :)

  Pakko muuten vielä sanoa noista teksteistä, harvoissa blogeissa tykkään niistä, mutta näissä sun kuvissa kaikki fonttivalinnasta asetteluun toimii tosi hyvin! :)

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:50

   Kiitoksia kovasti, tosi mukava kuulla, ja erityisesti lämmittää mieltä, että tekstis kolahtaa :)

 • Reply Hhannap Sunday, August 11, 2013 at 19:16

  Wau wau wau wau! Ihan mieletön asu! Ihanan värikäs asu, ja vaikka värejä onkin runsaasti, kokonaisuus ei ole sekamelska, vaan ihanan kesäinen ja tyylikäs asu :) saisivat suomalaiset ottaa pukeutumisessa mallia sulta, niin saataisiin vähän väriä katukuvaan :D

  Ja tuohon, kun ihmiset sanoo, etteivät voi samaistua asuihisi, koska ne sisältävät kalliita vaatekappaleita tai asusteita. Niin itsellä asia on ainakin päinvastoin: saan enemmän inspiraatiota, kun nään hienojen merkkien vaatteita ja asusteita, ja jos mulla ei ole niihin varaa, niin käytän luovuuttani ja keksin miten saan samantyylisen jutun halvemmalla :) ei aina tartte mennä ostamaan sitä täsmälleen samaa riepua H&M:stä. Ite yritän kanssa päästä samaan noiden vaate-/asustehankintojen kanssa ja luoda laadukas ja kestävä vaatekaapin sisältö, joka kestää vuodesta toiseen esimerkkinä nahkalaukut tai klassiset trenssit. Tietty jotain sesonkien hittituotteita ostan sitten edullisemmin, kun eivät kestä vuodesta toiseen.

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:50

   Tosi mahtava kuulla, että toimii noinkin päin, nimittäin niin aina toivon sen menevän :)

 • Reply Black Moomin Sunday, August 11, 2013 at 19:26

  Yläosa on kyllä .. ihan pakko sanoa, jotta voin säilyttää alati häilyvän sisäisen tasapainoni … karmea kolttu. Olen ollut sitä mieltä siitä lähtien, kun sen ensimmäistä kertaa jossakin näin.

  Makuasioista ei sovi kiistellä, ja pois se minusta, mutta koko asu on tällä kertaa räikeä ja käsittämättömän mauton – ainakin näin “Musta on hyvä väri joka päivä” -tyyppiselle tanttaralle. Toivottavasti näin kriittisestikin saa ilmaista – Huom! Arvostelu kohdistuu yksinomaan garderobiin, ei bloggaajan persoonaan = en vain tällä kertaa tykännyt rytkyistä.

  Tsempit Thaikkuihin ja aurinkoista säätä!

  Terv. Mrs. BusyBody a.k.a Black Moomin

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:49

   No, eri asiaa saakin olla :) Tietenkin saa aina kritisoida asua, juurikin ne persoonaan ja ulkonäköön kohdistuvat asiattomuudet on ne, joita en haluaisi nähdä, tällaiset kommentit on hyvinkin tervetulleita :)

 • Reply Nina Sunday, August 11, 2013 at 19:29

  Kengät <3 Ja nää kuvat on ihan huikeita!

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:48

   Kiitus ihanainen! :)

 • Reply Emmi L. Sunday, August 11, 2013 at 19:36

  Noi kengät on täydelliset! Sielu itkee kun en selän takia pysty käyttämään korkoja ollenkaan. Onneksi niitä voi ihailla muilla :)

  Emmi L.

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:48

   Voi ei, mitä selälle on käyny? :/

 • Reply Hemppe Sunday, August 11, 2013 at 19:37

  Aivan ihana tuo mekko ! :)

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:27

   Se on :) Kiitos :)

 • Reply Lauraa Sunday, August 11, 2013 at 19:38

  Vitsi nää kuvat on upeita!

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:26

   Kiitoksia :)

 • Reply Karoliina Sunday, August 11, 2013 at 19:39

  Upea asu, kaikki ihan jotenkin viimeisen päälle käy yhteen, mutta silti on rentoa ja samalla huolliteltua :) Tykkään kovasti :)

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:48

   Kiitoksia kovasti, tosi kiva kuulla :)

 • Reply Katya Sunday, August 11, 2013 at 19:41

  Ei herraijje mitä kuvia, ihania!! ♥ voisinko saada noi kuvasupaikat (ja asukuvaajan..) tänne Tampereelle kans? :D Toi mekko on kyllä semmonen, että sun päällä ihan upee, mutta jos ite laittais tommosen päällensä, nauraisin itteni hautaan! Noi kengät on kyllä hirveen nätit ja näyttää kyllä hyviltä jalkaan, vaikka korkoa löytyy reippaasti!

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:25

   Hahahah, kuvaaja on kyllä mun leivissä vielä syyskuuhun asti, sitten sitä saa kosiskella minne hajalaa ;D Kiitoksia jälleen kerran :)

 • Reply Junde Sunday, August 11, 2013 at 19:44

  Vitsi noi kengät on ihanat!! Ja toi hame (?:D) on kans aivan ihana!! :)

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:25

   Kiitoksia :) Ja se on mekko :)

 • Reply Heidi Sunday, August 11, 2013 at 19:54

  Mä rakastuin aivan totaalisesti noihin kenkiin. Aivan ihanat ja mieletön väri :)

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:25

   Voi kiitos, ne on kyllä ihanat :)

 • Reply Anne-Mari Sunday, August 11, 2013 at 20:01

  Tää on ehkä yks sun kivoimmista asuista koskaan! Hyvin oot saanut noinkin värikkään asun toimimaan :) Noi neonkeltaset kengät on upeat, ja joka kerta kun nään ton DVF:n clutchin ni iskee kyllä keski paha laukkukateus – harmittaa kauheesti etten tilannu sitä Shopbopilta sillon ku niitä oli vielä muutama alessa jäljellä. :D

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:24

   Kiitoksia kovasti :) Mä oon niiiiiin onnellinen, että otin sillon pienen riskin ton värin suhteen, yksi ehdottomia suosikkeja nimittäin tuo nykyään :)

 • Reply Anniina Sunday, August 11, 2013 at 20:04

  Tuo mekko se vaan jaksaa aina ihastuttaa yhtä paljon! Se on i h a n a.

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:24

   Se on <3

 • Reply Lillasin Sunday, August 11, 2013 at 20:06

  Ihania kuvia! Todella we heart it meininkisiä! Saa ylistää kuvaajaa!!

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:24

   Kiitoksia, välitän ylistykset :)

 • Reply Nanne Sunday, August 11, 2013 at 20:10

  Aivan ihana asu! Oot tosi onnistunu tuon kokoamisessa, sillä tuossa on kuitenki niin paljon värejä, mutta silti se pysyy tosi raikkaana ja tyylikkäänä. Kaiken vielä kruunaa se, että säähän ihan loistat noissa kuvissa! :)

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:24

   Kiva kuulla, kiitti :)

 • Reply AB Sunday, August 11, 2013 at 20:31

  Mistä tunnut löytävän sekä a)mukavia ETTÄ b)upeita korkkareita?
  :) Tuli vaan mieleen että kun netissä niitä ei voi kokeilla, että joudutko palauttelee paljon kenkiä/sovittelee kaupassa hirveen monia kenkiä ennenkuin löydät hyviä, vai ootko niin taitava että näet ulkoapäin sopiiko se?

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:24

   Kyllä mä välillä palauttelen jonkun verran, mulle se sopiminen on tärkeetä. Noita kokeilin kaupassa ku oli huiman korkeet, mutta tuntu jalkaan niin napakalta ja tukevalta, ettei kysymystäkään, että olisin kauaa niitä pohtinut :)

 • Reply KiaJessika Sunday, August 11, 2013 at 20:41

  Rakastuin noihin kenkiin!!!

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:23

   Kiitos :)

 • Reply penni Sunday, August 11, 2013 at 20:59

  Ihania kuvia, mutta tossa ekassa näyttää ihan että sulta näkyis pylly! Ajattelin kommentoida jos et itse sitä jo huomannut. Muuten kyllä ihanan onnellinen kuva!

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:23

   Kiitos, ja en itse asiassa alkuun kiinnittäny mitään huomiota, mutta näiden kommenttien jälkeen kun katsoin tarkkaan, niin takareidet siinä kuvassa on, ei mitään sen vaarallisempaa :D

 • Reply Laura Sunday, August 11, 2013 at 20:59

  Ihania kuvia taas!:)
  Millä ohjelmalla muokkaat kuvat/kirjotat tekstit niihin?:)

  -Laura

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:22

   Kiitoskiitos, ja Photarilla ihan :)

 • Reply TT Sunday, August 11, 2013 at 21:12

  Upeita kuvia, kaunis mekko ja kauniit kengät. Värit piristää aina. Pitäisi itsellä käyttää enemmänki. :) Niin ja tietty ihana ihana Helsinki.

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:22

   Kiitoksia :)

 • Reply nau Sunday, August 11, 2013 at 21:39

  Mä olen myyty… Harvoin kommentoin asukuvia mutta nyt todellakin rakastuin. Kuvat on aivan mahtavia ja rakastan tota mekkojuttua edelleen… mutt NOI KENGÄT ON UPEAT !
  t. kenkäfriikki joka onneksi ei asu lontoossa jos se tollainen kenkäparatiisi on :D

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:22

   Hahhah, kiitoksia kovasti ja mä valitettavasti/onneksi asun :D

 • Reply Windy Sunday, August 11, 2013 at 21:54

  Kiva asu ja kuvat, huomaa kyllä, että olet viime aikoina panostanut blogiin, sillä postaukset ovat olleet tosi kivoja :) Erityisesti tykkään kengistä, ihanan väriset! Mahtaisikohan noita vielä saada River Islandilta…

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:22

   Tosi mukava kuulla, onkin ollut ihan eri intoa postaamiseen :)

 • Reply avi Sunday, August 11, 2013 at 22:01

  Noi kengät! Ihan täydelliset! Ja oot hienosti koonnu ton asun, ite oisin pukenu vaan koko mustan kanssa (toki sekin ihan kiva, mutta aika tylsä) mutta tää että värkiäs mekko ja värikkäät kengät on ihan super nätti. Ja ei mikää perus, vaan tosi näyttävä.

  Ja oli vielä pakko tota “sun asuihin ei voi enää samaistua niin paljoo” kommenttia kommentoida. Itse en ainakaan lue blogeja sen perusteella keneltä voisin asun juuri samanlaisena kopioida, vaan enemmänkin keneltä saa uusia ideoita (kuten värikäs mekko + värikkäät kengät voi näyttää todella hyvältä) joita voi sitten omasta vaatevarastosta toteuttaa. Itselläni ei ainakaan olisi kuitenkaan varaa ostaa juuri samanlaista asua kuin sinulla olisi (vaikka olis ihan H&M kamaa kaikki) niin jokatapauksessa joutuisi soveltamaan mitä jo löytyy. Että kiva katsella kauniita merkkituotteitasi (Chanel = tosirakkauteni) kuin Zaran vaatteitakin. Mutta kaikki makunsa mukaan :)

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:21

   Kiitoksia kovasti, tosi mukava kuulla :) Mä oon kanssa myös itse ajatellut juuri noin, että mun mielestä blogien idea on antaa se idea, se ajatus, ja sen voi sitten toteuttaa skimp tai spend -tyyliin, kumpi itselle vaan sopii :)

 • Reply Maria Sunday, August 11, 2013 at 22:09

  Nuo kengät on aivan upeat!! :) W-A-U!

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:21

   Kiitoksia :)

 • Reply Anna Sunday, August 11, 2013 at 22:26

  Is your sister a professional photographer or just your personal one? :P I like that oufit, so colorful. I used to wear always black, but since I’m reading some blogs I’m trying on different colors :)

  The place where did you shoot the pics is everytime so crowded. You can’t take a pictures without millions of people on it, and then I see yours and NO ONE :D haha.

  <3

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:20

   Haha, she’s just my personal one :) Haha, yep, we hid in the back of the church and took most of the shots there :)

 • Reply Rosita Sunday, August 11, 2013 at 22:26

  Huikean kauniita ja värikkäitä kuvia, aivan upeita! Tunnut ihan säteilevän näissä kuvissa! :) Mutta noista kengistä, en vain pysty uskomaan, että niillä olisi mukava kävellä, heh. Nätit ovat tosin ja sopivat hyvin asuun!

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:20

   Voi kiitoksia :) Ja oikeesti, noilla pärjää illan niin, ettei tee edes mieli lähteä paljain jaloin kävelemään baari-illan päätteeksi :)

 • Reply Nelli Sunday, August 11, 2013 at 23:09

  Oooih, ihanat kengät ja erityisesti ihana laukku!! Mun silmissä noi kengät ja mekko ei oikein sovi yhteen, mut enivei sä oot todella kaunis näissä kuvissa! :) Toi kynsilakkakin on iiiihanan väristä, pitää varmaan itsellekin käydä hommaamassa sama… :)

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:19

   Kiitoksia kovasti, ja toi Essien Go Ginza on kieltämättä tosi ihanaa :)

 • Reply krista Sunday, August 11, 2013 at 23:24

  En tiedä huomaatko tai välitätkö itse, mutta jo heti ensimmäisessä kuvassa “alakertasi loistaa”.. Eikö sinua itseäsi häiritse julkaista tuollaisia kuvia kaikkien nähtäville, “vahingosta” tuskin on kyse? Yleensä sentään jalat/hameen helma peittävät näkymät.

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:18

   Nyt kyllä pitää olla todella härski ja vilkas mielikuvitus, että saa alakerran loistamaan näissä kuvissa :D Kuvistahan yhdessä näkyy peräti takareidet. Huhhh!! Enpä itse ole edes katsellut kuvan hameen alapuolella olevaa osaa, vaan itse kuvaa, kyllä tässä taitaa katsojan mielikuvituksesta olla hieman kyse :D Mulla ei ylipäätään oo tapana kuljeskella keskustassa ilman alkkareita, ja tossakin on jalassa kyllä sekä persuksen, että “alakerran” oikein mainiosti peittävät alushousut päällä :D

 • Reply milja Sunday, August 11, 2013 at 23:57

  ihania kuvia, oot taas niin upeena :) En kestä kuinka ihanat noi kengät on !!

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:16

   Voi kiitos :)

 • Reply *Suvi* Monday, August 12, 2013 at 02:45

  Ahaha :D Juuri ajattelin tuon ensimmäisen kuvan nähdessäni, miten hyvin sinuun voi välillä samaistua. Tuo Hennesin mekko on seikkaillut kuvissa ennenkin ja eikä tosiaan ole maksanut paljon. Ja sopii upeasti clutchin ja korkkareiden pariksi.
  Itsellä on rajoitetummin taloudellisia resursseja kuin sinulla, mutta saan silti inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Kun katselen muiden (mm. bloggaajien) tapoja yhdistellä eri vaatteita ja asusteita, osaan nähdä omankin vaatekaapin sisällön vähän eri valossa.

  Samaa mieltä, onnistuneet kuvat :)

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:15

   Tosi ihana kuulla! :) Ja kiitoksia kovasti :)

 • Reply Juulia Monday, August 12, 2013 at 08:56

  IHANIA KUVIA! Superkaunis nainen.

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:15

   Kiitoksia <3

 • Reply Happyhappy Monday, August 12, 2013 at 09:39

  Näytät upeelta!! Aivan mahtava toi mekko! :)

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 21:22

   Kiitoksia kovasti :)

 • Reply lagritsi Monday, August 12, 2013 at 11:07

  Pakko. Saada. Nuo. Kengät. <3

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 21:16

   Ne on kyllä ihanat :)

 • Reply s Monday, August 12, 2013 at 11:11

  aivan upeat kengät! näen noi niin piristämässä omia värittömämpiä asujani. korkeuden puolesta täytyy sanoa, että kävelehän varovasti :D

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 21:13

   Haha, noilla on tullu juhlittua tunteja putkeen ilman mitään ongelmia, ihan parhaat kengät! :)

 • Reply Ani Monday, August 12, 2013 at 11:30

  Nyt näkyy ykköskuvassa vähän liikaa, tulee epämielyttäviä mielikuvia päähän.

  • Reply Ani Monday, August 12, 2013 at 11:30

   Mekko on kyllä muuten kiva :)

   • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 21:13

    Kiitoksia :)

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 21:13

   No ne mielikuvat on kyllä ihan omassa päässä, reidet kuvassa näkyy kyllä, mutta se tuskin on luokiteltavissa kovin shokeeraavaksi näyksi :)

 • Reply eveee Monday, August 12, 2013 at 14:48

  Aivan ihania kuvia !!

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 21:12

   Kiitoksia :)

 • Reply Ooo Monday, August 12, 2013 at 18:57

  Upea asu ja upea sinä!! Ihan mahtavia kuvia, pisteet kotiin sun siskolles, näyttää nimittäin joltain ammattikuvaajan ottamilta! Rakastan muuten tota kuva missä istut portailla ja takana näkyy isona mutta sumeena Tuomiokirkko :)

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 21:08

   Kiitoksia kovasti :) Iteki tykkään kuvasta :)

 • Reply oiwen Monday, August 12, 2013 at 20:14

  Katotko ens kerralla ettei sun perse näy kuvissa.

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 21:06

   Eipä näy nytkään. Jos oikein stalkkeristi kyttää, niin takareisiä kyllä näkyy alaviisto-kuvassa, mutta se nyt tuskin minishortsi-aikakautena kenenkään elämää hetkauttaa :D

 • Reply Laura Monday, August 12, 2013 at 21:43

  I H A N A T kengät! Ja hyvä kokonaisuus muutenkin :)

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:14

   Kiitoksia :)

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:15

   Kiitoksia :)

 • Reply MinnaK Monday, August 12, 2013 at 21:47

  Ihanan aurinkoisia kuvia! Ja tosi hienot kengät!! Harmi vaan, ettei omat jalat tuommosia kestäis..

  • Reply Anna Monday, August 12, 2013 at 22:14

   Voi harmistus, miksei?

 • Reply Mia Tuesday, August 13, 2013 at 12:23

  Heippa!

  Oot kyllä niin supernainen, ihanaa lukea tällaista blogia missä ihminen tuntuu elämän unelmaa.
  Pakko vain kysyä, kun Helsingissä asun, että miten ihmeessä jaksat/pystyt tässä kaupungissa köpöttelemään tollasilla koroilla?!
  Oon itekin korkkareiden suurkuluttaja, mutta kun jalkoihin nää hemmetin mukulakivet käy sen verran pahasti että tennareilla mennään aina… :D neuvo siis tietämätöntä, jotta voisin jatkossa koristaa lyhyet sääreni upeilla koroilla.

  • Reply Anna Wednesday, August 14, 2013 at 15:00

   oi kiitoksia kovasti :) Ja se on taito jonka oppii :D Pitää vaan aina osua korolla kiven keskelle :D

 • Reply s.m.e Tuesday, August 13, 2013 at 22:32

  Oi tykkään asusta tosi paljon! :) Ihanan värikäs <3

  • Reply Anna Wednesday, August 14, 2013 at 15:00

   Kiitoksia :)

 • Reply Lotta Wednesday, August 14, 2013 at 10:18

  Älyttömän kauniita ja laadukkaita kuvia! Näytät ihan hehkuvan :’)

  • Reply Anna Wednesday, August 14, 2013 at 14:59

   Kiitoksia :)

 • Reply soyy Wednesday, August 14, 2013 at 20:39

  Aivan uskomattoman kivat kengät! Tahtoo!

  • Reply Anna Saturday, August 17, 2013 at 10:17

   Kiitoksia :)

 • Reply Heidi Wednesday, August 14, 2013 at 21:09

  Yleensä skippaan bloggaajien asupostaukset, mutta sun omat mun on aina pakko katsoa! Tosi hienoja kuvia, oot todella kaunis ja kuvaaja on onnistunut työssään :)

  • Reply Anna Saturday, August 17, 2013 at 10:17

   Voi kiitoksia :)

 • Reply Pia Saturday, August 17, 2013 at 18:54

  Ihanan kesäinen ja värikäs asu! Ja mahtavat kuvat. :)

  Täytyy kyllä sanoa, että on kyllä just oikea asenne noiden asusteiden kanssa! Asusteet nimenomaan on niitä, joita käytetään moneen otteeseen ja monissa eri asuissa, ja ne kuluvat vähemmän kuin vaatteet, joten tottakai kannattaa enemmin sijoittaa niihin kuin vaatteisiin, joita jokainen käyttö kuluttaa jonkin verran.
  Ei ainakaan itse tällaisena sotkemisen maailmanmestarina tulisi edes mieleen laittaa satoja saatikka tuhansia euroja vaatteseen, kun saisi kokoajan pelätä sen puolesta. :P

  Ja muuten, iiiiiso plussa siitä, että osaat valita kenkien korkeuden oikein! Näkee jo kuvista heti, että tämä korko ei ole liian korkea, kun jalka nätisti asettuu kengän myötäisesti.
  Liian usein näkee (varsinkin nuorien joukossa) väärin valittuja korkeuksia, eikä kengät istu jalkaan ollenkaan.
  Terv. Katkera, jonka pitää käyttää melko matalia korkoja jalan kaaren takia.

  • Reply Anna Monday, August 19, 2013 at 14:14

   Kiitoksia kovasti :)
   Ja joo, mulla on itse asiassa tosi “joustava” jalka, eli mulle sopii aika korkeat korot hyvin siihen. Kun taas sitten mä en oikeen voi pitää sellasia 5 cm korkoja, ne ei vaan istu mitenkään jalkaan. Toisaalta, enpä mä niitä pitäisikään :D

 • Reply mmie Monday, August 19, 2013 at 16:16

  Kuten monet muutkin sanoneet, niin mainitsen myös että upeat kengät!
  Josta tulikin mieleeni, että voiko olla mahdollista että jalka on sen mallinen ettei
  voi pitää avokkaita, koska ne eivät pysy jalassa?
  Ihan perusavokkaissa 37 on liian iso ja 36 puristaa, mulla on kyllä leveä lättäjalka, ehkä sekin vaikuttaa? 37 ei myös yleensä pysy vaikka kantapäähän laittaisi sellaisen silikonijutun.

  Toinen mikä kiinnostaa, niin pystytkö kävelemään kuinka tahansa korkeilla koroilla ilman että jalkoihin alkaa sattumaan muutaman tunnin päästä? Onko vaan kyse ettei ole kävellyt niin paljoa korkeilla? Jos päkiässä on vähän “korkoa”/on paksummat nii silloin ei ala sattumaan.
  Anteeksi romaaniteksti :)

  • Reply Anna Monday, August 19, 2013 at 16:34

   Hmm, voi olla mun mielestä :) Mä suosittelen kokeilemaan jotain jenkkimerkkejä, jotka tekee puolikkaita kokoja? Esim. Badgley Mischkalla on puolikkaita kokoja, ja Burchilla kai :)
   Mä pystyn joo taituroimaan aika lailla missä vaan kengissä, jos ne on hyvät. Siis jos pysyn pystyssä korolla, jonka mitta on X, niin sitten sillä ei ole vaikutusta onko se jalassa 20 min vai 5 h. Jos lesti on hyvä ja kenkä tukeva jalassa, ja istuu nimenomaan mun jalkaan, niin sitten ihan sama kuinka kauan sitä pitää, ja useinhan mä esimerkiksi kävelen Stadissa / shoppailen jne. pitkiäkin matkoja tulee talsittua ja pitkiä aikoja oltua liikkellä, ihan peruskorkkareilla :) Jos päkiän alla on platoa, niin yleensä se pehmentää sitä painetta, joka päkiään tulee JA kaventaa tavallaan sitä kaarta, koska päkiäkin on ylempänä, eikä korko ole enää niin korkea, oot oikeessa :) Ja mä luulen, että mun tapauksessa joo kokemus on se, miksei satu kävellä, koska jalat on tottunu :)

   • Reply mmie Monday, August 19, 2013 at 21:54

    Kiitos paljon! Täytyy etsiä noita puolikkaita kokoja, ei tullut itsellä mieleenkään.

    • Reply Anna Tuesday, August 20, 2013 at 11:36

     Joo, niitä on aika monella firmalla :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post