“I know how it looks, but all that glitters ain’t gold”

Hiphei!

Mä oon taas takas Töölössä, blogin ulkoasu alkaa olla valmis ja mobiiliversiokin alkaa olla valmis ihan pian :) Reippaasti kiitoksia teille eilisistä ja tämänpäiväisistä kommenteista, niistä on ollut paljon apua tässä väkertäessä taustalla! Vielä aion fiksailla hieman sivupalkkia, fontti muuttuu ihan vähän, ja tällasia pieniä hienosäätöjä taustalla tapahtuu, älkää siis ihmetelkö, jos täällä on välillä hassuja tapahtumia kun blogin avaa.

Eilen oli muuttopäivä, Ullanlinnasta (tai Kaartinkaupungista, en vieläkään oo ihan perillä missä asuin :D) takaisin Töölöön, ja asuntohan on täällä aika jännän räjähdyksen vallassa. No ei se mitään, huomenna on aikaa siivota.

Hellohello!

I’ve been working on the technical stuff here, and finally the blog is starting to look the way I want it to look. The mobile version is being constructed now, so there will be a change coming to it as well. I had another moving day yesterday, by moving to my original summerflat, and afterwards I spent some time at my parents house with some delicious food and great company :) 

IMG_2518

Eilen muuton jälkeen suunnattiin porukoille vähän ahmimaan herkkuruokia, ja päälleni puin nähtävästi kaiken nuden, mitä kaapista vaan irtosi. Sain mun Nelly-paketin, josta kirjoittelin täällä, ja sieltä jäi suurin osa kyllä pidettäviksi jutuiksi. Eniten iloa ovat aiheuttaneet nuo kengät ja tuo kello, jotka tekivät lähtemättömän vaikutuksen muhun! Olin melkeen järkyttynyt miten hiton hyvä istuvuus noilla kengillä oli! Odotin jo, että taas yksi pari, joka on upeannäköinen ja jalkaan ihan hirveä, mutta ei, ne olikin aivan ihanat päälle!

My Nelly -order arrived last week and it was all in all a success! But, the two most favourite purchases were definitely the new watch and the new sandals, which both surprised me! The watch was even more gorgeous than in the photo (yes, I know, I couldn’t have imagined that possible) and the heels were so so comfortable, which is quite rare for heels that are not that expensive and made of faux materials.

IMG_2685

Mä oon jo pitkään käyttäny päivittäin juurikin Michael Korsin kelloja, ja multa löytyy hopea “timanteilla” ja täyskultainen yksilö korulippaasta. Oon kaipaillu rinnalle jotain erikoista versiota vielä. Tykkään noiden koosta, ne toimii hienosti ja ne on klassisen kauniita. Joskus kun katsoin Blind Side -leffan, ihastuin Sandra Bullockin hahmon valkoiseen tollaseen isoon kelloon. Se oli kuitenkin mulle vähän “liikaa”, enkä oikeen osannut hahmottaa, minkä kanssa sitä tulisi pidettyä. Nyt kun tuo Bradshaw -tuli, niin kyllä se oli heti nappi mun silmään! Täydellinen sekoitus valkoista ja kultaa, eikä nimikään ollut kellolla hullumpi ;) Mulle tärkeä juttu on myös noiden kellojen vedenkestävyys, koska muuten mun molemmille kelloille ois käyny kaputt jo aikoja sitten :D

I’ve been using my Michael Kors watched on a daily basis for a couple of years now, and I have one in silver and one in gold, so now I was looking for something more special. I fell in love with the white watch Sandra Bullock wore in the movie Blind Side, but that was a little bit too much for me. So when I saw this Bradshaw -watch come out in gold and white, I didn’t hesitate. It’s gorgeous, just as its name ;) 

IMG_2662

IMG_2576

En kestä, että on jo elokuu. Kohta ei enää hirveesti sandaaleilla hiivitä yhtään missään, joten pitää ottaa ilo irti vielä näistä hetkistä, kun noilla voi kävellä. Toisaalta, Lontoossa näytti tänään lämpöasteet 31 astetta, joten voipi olla, että siellä on vielä syyskuussa sandaalikelit :)

I don’t even want to think it’s already August, it’s so annoying! I’m not ready to say goodbye to the summer! Well, at least it was like +31 in London today, so I think it’s still gonna be warm there when I return in September :)

IMG_2573

IMG_2686

Nellyn paketista kuoriutui kellon, kenkien ja erinäisen vaatekasan lisäksi tuollainen ihana rannekoru, joka sopi niin nätisti tuohon kelloon, että pitihän sekin siis tilata.

In addition to the new watch, I ordered this cool piece of jewellery to go along with the watch :) Beautiful, isn’t it? 

cuffed

IMG_2677

IMG_2530

IMG_2815

IMG_2666

IMG_2656

Kynsissä jälleen kerran Essien Go Ginzaa. Voisin melkeen heittää kaikilla muilla lakoilla vesilintua, kun sisko eilen huomautti, ettei oo paljoo näissä nakkisormissa muita värejä näkyny. Ei ole ei :D Otin tossa myös (ihan itse….) rakennekynteni irti kun jotenkin omaa silmää tällä hetkellä miellyttää hirveesti enemmän lyhyet kynnet. Mä en oo oikeen koskaan ymmärtäny pidennysvastaisuutta missään muodossa, koska munkaltaiselle tuuliviirille on esimerkiksi kätevää, kun voi vaihtaa pituutta esim. kynsissä ja hiuksissa helposti ja vaivattomasti. Jos huomenan haluan, että mulla on polkkatukka, niin sitten ei tarvii kuitenkaan vuosia itkeä ja kasvattaa, vaan voi iskeä jatkot päähän ja olla pitkätukkanen. En oo oikeen koskaan ymmärtänyt miten esim. hiustenpidennykset eroaa hiustenvärjäämisestä. Epäluonnollista kumpikin. Mutta sehän nyt onkin vaan mun mielipiteeni. Kynsien kaa vähän sama juttu. Oon niin tohelo ja mulla on niin helposti liuskottuvat kynnet, ettei mitään toivoa, että ois omat kynnet pitkät, joten geelillä saa välillä apuja siihen. Vaikka tällä hetkellä taas voisin vaikka vannoa, että aina vaan omat kynnet, mieli voi olla hyvin eri tossa viikon päästä :D

I got rid of my fake nails ’cause at the moment I just love short nails with cute nailpolish. My sister is laughing at me for only using Go Ginza from Essie, but I get easily attached to certain things I guess. I don’t think I’ve had much of other nailpolishes lately. 

I’ve never really uderstood why people have a problem with extensions. I really think they make life easier, wether they’re hair extensions or fake nails, it makes it so much easier to change your look! If I wanna have short hair today and long tomorrow, it’s possible. I change my mind hundred times a day, so it’s a good thing for someone like me :D

IMG_2652

IMG_2545

IMG_2820

Kello löytyy tosiaan siis täältä, koru täältä ja noi kengät täältä :)

You can find the watch here, bracelet here and the heels here :)

IMG_2814

IMG_2689

Muuttosankarit sai aika herkkuruokaa, kun mama oli tehnyt kunnon pöperöt, pihvejä ja kanttarellikastiketta. Nam! Tomaatitkin oli ihan äitin omalta kasvimaalta, ja nyt niitä majailee rasiallinen jääkaapissa. Ihanaa!

Muutto meni näillä eväillä melko kivuttomasti, kun saatiin muuton jälkeen navat täyteen. Yllättäen mitään ei jaksanutkaan sitten illalla enää täällä asunnossa purkaa, ja tänään on koko päivä leikitty kuurupiiloa milloin suoristimen milloin jonkun vaatekappale X:n kanssa. Huoh! Nyt kuitenkin ajattelin suunnata On the Rocksin synttäreille ja palailla taas maisemiin huomenna!

After an exhausting move it was nice just to hang out with the family and enjoy amazing food that my mom cooked for us! The tomatoes are even from her own garden, how cool? 

Kertokaahan, mitä tykkäätte mun kullansävyttämästä asusta? 

So, what do you think of the gold and nude outfit? :) 

(Sisältää Nelly.comin mainoslinkkejä) 

0

You Might Also Like

46 Comments

 • Reply Tiuku Thursday, August 1, 2013 at 21:00

  Ihanat noi nudekengät. Katoin että nellystä sais vielä tota ihan pienintä kokoa 36 tosta kengästä..ehkä tilaan ehkä en..syksy kun tule niin ei ehkä enää viitti ostaa mitään kesäkenkiä..höh, vaikea päätös :))

  • Reply Anna Thursday, August 8, 2013 at 21:37

   Ne on kyllä ihanat kengät, mutta kieltämättä syksy on jo nurkan takana :)

 • Reply Tara Thursday, August 1, 2013 at 21:09

  Moi Anna! Oon huomannut että nyt kun olet vaihtanut Nikonista Canonin 7D:hen, niin oot kuvannut eri asetuksilla kuin entisellä kamerallasi (oon valokuvaaja, kiinnitän ihan liikaa huomiota näihin, sori :D). Tässä postauksessa mm. asukuvissa on ISO 1600, aukko 2 ja suljinaika 1/4000. Kokeile pistää ISO vaikka 100-200 ja suljinaikaa pienemmäksi, niin kuvista tulee vähemmän rakeisia ja värit & yksityiskohdat toistuu kauniimmin.

  Sori jos tää on ihan tuttu juttu ja höpötän sulle turhaan itsestäänselvästä asiasta! :)

  • Reply Anna Thursday, August 1, 2013 at 21:18

   Joo se iso oli jääny jostain liian isoks tohon, mutta ehdottomasti vaan neuvoja kehiin! :) sekä Canon että täysmanuaali on mulle ihan uusia, niin kiitollisena otan kaikki neuvot vastaan jotka kehittää mua kuvaajana / kameran käsittelijänä :)

   • Reply Tara Friday, August 2, 2013 at 09:33

    Mullakin oli aikamoista hampaiden kiristelyä kun siirryin Nikonista Canoniin, kaikki nappulat tuntui olevan ihan väärässä paikassa ja niistä tapahtui ihan vääriä asioita! :D

    Jos linssisuosituksia kaipaat, niin 17-40mm f4 L tai 24-105mm f4 L. Ihan huippuja jokapaikan linssejä ja koska ovat L-sarjaa niin laatukin on erinomaista (näillä tulee hyvät asukuvat ;) ) Eikä kumpikaan mun mielestä oo päätähuimaavan kallis ja tuo ensimmäiseksi mainittu on usein hyvässä tarjouksessa.

    • Reply Anna Thursday, August 8, 2013 at 21:17

     Joo, tota 17-40 oon pohtinut, toi 24-105 jää ainakin vielä hankkimatta, kun löytyy jo 18-135, niin menis vähän tavallaan päällekkäin :)

 • Reply Suvi Thursday, August 1, 2013 at 21:10

  Saako sille tehtyä mitään että postaus ei näy puhelimella bloglovinissa, vaan se pitää avata painaa “näytä alkuperäinen postaus” tms. jolloin lataa normaalin nettisivun, ei siis mobiilisivua. Ärsyttävää lukea ja välillä bugaa, lienee toki varmaan bloglovinin oma ongelma, joka liittyy kaikkiin rantapallon blogeihin iPhone 5 ja 4.

  • Reply Anna Thursday, August 8, 2013 at 21:37

   Valitettavasti sille en voi tehdä mitään, se on koko Rantapallon sivuston juttu, jota ei päästä ihan helposti muuttelemaan :(

 • Reply E Thursday, August 1, 2013 at 21:25

  Nail polish ei ole yhdyssana, sitä ei kirjoiteta nailpolish.
  Olet kirjoittanut kaksi kertaa väärin.

  • Reply Anna Thursday, August 8, 2013 at 21:36

   Ajatusvirhe kun suoraan suomentelen. Kynsilakka kun on yhdyssana, niin mun aivot ei osaa kääntää tarpeeksi hyvin :D

 • Reply meow Thursday, August 1, 2013 at 22:16

  Heii! Pakko vain sanoa, että sä ja tää asukokonaisuus on aivan mielettömän upea :)

  • Reply Anna Thursday, August 8, 2013 at 21:35

   Voi kiitoksia <3

 • Reply sitruuna Thursday, August 1, 2013 at 22:39

  Ois kiva, jos tekisit postauksen sun lempikoruista/eniten käytössä olevista koruista ja miten yhdistelet niitä. Samanlainen vois olla kans kenkäpostaus, ehkä myös laukkupostaus vois olla. Mut korut ja kengät nyt ainakin :) onko noi Michael Korsin kellot ollu kestäviä? Joutuuko esim huollattaa, tuleeko helposti naarmuja kellotauluun tai muihin kellon osiin? Pitää vissiin harkita Korsin kellon ostoa… on ne ainakin hyvän näkösiä, jos ei muuta! :)

  • Reply Anna Thursday, August 8, 2013 at 21:35

   Mulla on ainakin kestänyt kellot tosi hyvin, ja mikä parasta, ne on vedenkestäviä!! :) Noita kokoelmapostauksia yritän saada aikaiseksi :)

 • Reply *Suvi* Thursday, August 1, 2013 at 22:42

  Kävisi pidemmän päälle vähän tylsäksi, mutta voisin jokaiseen postaukseen kommentoida, että upea asu :D Sinä vain satut pukeutumaan niin upeasti, kaikkine yksityiskohtineen. Tämäkin. Yksinkertainen pohja, johon on päälle rakennettu asusteilla tosi kaunis kokonaisuus. Rakastan myös tekstejä kuvissa. Ihana fontti + itse tekstit.

  Pakko sanoa myös palautteena, että ihana kun olet alkanut lisätä nuo selkeät viittaukset yhteistyöstä tai mainoksesta postauksen loppuun! Nyt ei pitäisi jäädä enää kenellekään epäselväksi asia ja ihmettelen, jos jollakin vielä tulee jotain nillittämistä.

  • Reply Anna Thursday, August 8, 2013 at 21:34

   Hahah, mulle se ei kyllä olisi tylsää, ihanaa aina nähdä vakkarikommentoijien kommentit :) Mulle ei oo koskaan ollut ongelma se yhteistyön kertominen, vaan enemmänkin se mentaliteetti sen taustalla, että bloggaajien kuuluu (vrt. tv-ohjelmat, naisten lehdet, ulkomaiset blogit jne…) ja se, että se pitäisi tehdä kissankokoisin kirjaimin lukijoidenkin älykkyyttä väheksyen :) Nyt olen mielestäni löytänyt kivan tavan tehdä se, ja samalla se on musta selkeä kaikille :)

 • Reply sirpa Thursday, August 1, 2013 at 23:17

  Oikein kaunis asu! :) Kulta on aina ihanaa! Sopii varsinkin kun olet noin kauniin ruskettunut! :)

  • Reply Anna Thursday, August 8, 2013 at 21:33

   Kiitos kiitos :)

 • Reply Sanna Thursday, August 1, 2013 at 23:58

  Ootko ajatellu käydä kampaajalla värjäämässä pois ton jäätävän tyvikasvun? Yleensä oot niin tarkka tukastasi, mutta nyt miksi annat tukan hapsottaa noin ja kasvaa ton tyvikasvun? Näyttää tosi homssuiselta!

  • Reply Anna Thursday, August 8, 2013 at 21:33

   Toi jäätävä tyvikasvu on siinä ihan tarkoituksella liukuvärinä kiitos :)

 • Reply Jenna Friday, August 2, 2013 at 00:24

  Hui en muistakkaan millon viimeksi oon sulle kommentoinu, mutta nyt on kyllä pakko :) oon lukenu sun blogia säännöllisesti jo kolme vuotta. Tänää oon lukenu ja muistellu noita sun vanhempia postauksia ja pakko sanoo et oot kyllä upee nainen! Aussivuotesi on ihan mun lemppari, sillä ihailen sun rohkeutta pakata kamat ja lähteä maailmalle toteuttamaan unelmiasi! Ehkä mäkin vielä joskus uskallan ;) Mungolifea luen eniten, koska olet upea persoona, niin aitoja elämäniloinen :) ihanaa seurata sun arkea ja reissuja, toivottavasti jatkat vielä pitkään!
  Ihanaa loppukesää! :)

  • Reply Anna Thursday, August 8, 2013 at 21:33

   Voi kiitoksia, ihana kuulla! <3

 • Reply leilaaa Friday, August 2, 2013 at 01:25

  no hiustenpidennykset eroaa värjäämisestä myös siten että ne on toisen naisen hiuksia!! jonkun köyhän jonka piti ne myydä jotta joku länsimaalainen nainen saa jatkot päähänsä… joo sellainen on maailma, ja en ole itsekkään mikään pyhimys, mutta toi on se syy miksi en ole itse ottanut pidennyksiä vaikka mielessä niiden ottaminen toki on monesti käynyt…

  • Reply Anna Thursday, August 8, 2013 at 21:32

   No mun mielestä on parempi jos intialainen nainen saa rahaa perheelleen myymällä hiuksiaan, kuin esim. myymällä itseään / raatamalla tuntikaupalla tehtaalla tai olla vaan syömättä esimerkiksi. Ei se mun mielestä niiden naisten pakkoriistoa ole, vaan heille varmasti mukava ja helppo tapa tienata verrattuna vaihtoehtoihin :/

 • Reply imlacking Friday, August 2, 2013 at 01:39

  Toi huivi on niin ihana, tykkään tosta väristä ja muutenkin se on täydellinen.

  Essien lakat on tällä hetkellä mun lemppareita, ainakin itselläni pysyy kynsissä todella hyvin. Mun lemppari on pinkki Lovie Dovie, Mint candy apple on kans kiva.

 • Reply Milla Friday, August 2, 2013 at 07:43

  Tulin nyt innolla tsekkaamaan sun uudet sivut, mutta mulle n näkyy samanlaisina kuin ennenkin.. Eikö muutos tapahdukkaan tänään?

  • Reply Anna Thursday, August 8, 2013 at 21:18

   Muutokset on tosi pieniä, ja osaa odotellaan vielä :) Teema muuttuu vähän, ja sitten muutoksia oli tuo kuvien koko ja tekstin keskittäminen ja sitä mukaa sitten hieman erilainen tekstipohja. Ei mitään kovin näkyvää :)

 • Reply MRSQ Friday, August 2, 2013 at 09:02

  Voi jösses kuinka upeet korkkarit!! <3

 • Reply Marika Friday, August 2, 2013 at 11:23

  Hei, mietin tässä vain, että minkä pituinen sun oma tukka on? Sullahan on ollu pidennykset jo vaikka kuinka kauan? Leikkaatko aina omaa lyhyemmäksi, vai kerrostatko, vai käytätkö pidennyksiä lähinnä tuuhennoksina? Oon kyllä aina ihaillu sun hiusta, se on jotenkin niin cool. :-)

  • Reply Anna Thursday, August 8, 2013 at 21:17

   On se jo kasvanut aika hyvin, mutta on se vieläkin aika lyhyt. Terkkuja vaan sille kanadalaiselle kampaajalle, joka kyni tän :/

 • Reply Emmi L. Friday, August 2, 2013 at 12:36

  Mä en kanssa ymmärrä miks pitää niin kauheasti olla jotain asioita vastaan. Ei mua ainakaan haittaa, että jollain on hiustenpidennykset tai rakennekynnet vaikkei mulla oo. Enkä ainakaan tällä hetkellä haluiskaan (oon niin tohelo, ettei siitä tulis mitään), mutta jos joskus haluan niin sitten hankin sellaset :)

  Emmi L.

 • Reply utelias Friday, August 2, 2013 at 13:36

  Mikset käytä enää mungolife for nelly-mallistosi vaatteita itse?

  • Reply Anna Thursday, August 8, 2013 at 21:16

   Mä oon laittanu ne kaikki vaatteet varastoon :/ Mulla on yksi kappale jokaisesta, paitsi Everlong-huivista ja siitä takista, ja en raaski käyttää niitä :( En jostain syystä tajunnut ottaa kahta kappaletta kaikista, ja haluan säilyttää ton koko malliston :) Black Widowta ja Everlongia käytän kyllä melko paljon :)

 • Reply annatiinamaria Friday, August 2, 2013 at 14:25

  Mä rakastuin niin tohon mekkoon! Sopii sulle ihan älyttömän hyvin :) ja mun niin pitää käydä noi sandaalit tilaamassa itselleni kun ilmestyy rahaakin tilille :)

  xoxo,Anna

 • Reply Anna Friday, August 2, 2013 at 14:47

  This is one of my fav outfits so far! I love the dress and the accessories. :)

  I’m dreaming of a Michael Kors watch. Maybe I’ll get one for Christmas or my birthday. :)

  I’m in Helsinki atm and maybe I’ll meet you by accident. Would be so cool! <3

 • Reply Anne Friday, August 2, 2013 at 16:12

  Hei ootko huomenna menos siis myymään vaatteita hietalahden torille?? :)

  • Reply Anna Thursday, August 8, 2013 at 21:15

   En ollut, kun en saanut pöytää :/

 • Reply Jcnna Friday, August 2, 2013 at 16:37

  Kengät ovat upeat! Ostaisin samanlaiset itselleni, mutta nilkkani ovat hyvin paksut. :D En halua korostaa niitä, tosin en tiedä menisikö nuo edes kiinni. :D

 • Reply neila Friday, August 2, 2013 at 21:31

  Moikka! Oon lukenut sun blogia Australia-ajoista asti, mutta kommentointi on jäänyt. Nyt täytyy kyllä kommentoida, että tää on ehdottomasti mun lemppariasu sun asuista. Toi mekko ja huivi, ahh! Sun hiuksetkin näyttää ihan mielettömältä tässä.

  Ite toivoisin, että Australia-vuotta ei poistettais. Musta on kiva käydä välillä lukemassa sen ajan postauksia. Itelläkin suunnitelmissa vuosi Australiassa jossain vaiheessa. Mutta tietysti tää blogi kertoo sun elämästä, joten sulla ainoastaan on oikeus päättää, mitä säilytät täällä ja mitä et.

  Oot nykyään ihan mun lempibloggaajia, kun oot tosi rehellinen ja aito oma itsesi. Ja tietysti mielettömän kaunis ja tyylikäs. No, nyt tuli kehuttua oikein kunnolla, kaikkien vuosien edestä :D

  • Reply Anna Thursday, August 8, 2013 at 21:14

   Kiitoksia tosi paljon :) Ja sait toiveesi, ne Aussiajan jutut nyt ainakin vielä jää tuonne näkyviin :)

 • Reply Ida Saturday, August 3, 2013 at 10:18

  Moikka! Mikä on tuon fontin nimi jota käytät kuvissa? Löytyykö a beautiful messistä?

  • Reply Anna Thursday, August 8, 2013 at 20:34

   Ei taida :) Ja mä vaihtelen tosi paljon fontteja :)

 • Reply Chenille Wednesday, August 7, 2013 at 11:43

  Ihana asu! Olen niin kauan ihaillut tuota Vero Modan mekkoa, varmaankin siitä asti kun ekan kerran sen täällä näin. Ja aina on yhtä ihanan näköinen.

  • Reply Anna Thursday, August 8, 2013 at 20:26

   Kiitoksia kovasti :) <3

 • Reply Ninni Friday, August 9, 2013 at 20:53

  En tiiä onko sulle koskaan kukaan tätä sanonu, mut musta näytät ihan Gossip Girlin Serenaa näyttelevältä Blake Livelyltä, ainakin näissä kuvissa, asuki on iha ku kopio yhestä jaksosta ! :D ja pakko sanoa vielä, että Blake sattuu olemaan yksi idoleistani, joten tämä on enemmän kuin kohteilaisuus :)

  • Reply Anna Saturday, August 10, 2013 at 21:14

   Voi apua, kun näyttäisinkin! :) Mutta, kiitoksia kohteliaisuudesta, Blake on upea! :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post