Discopallo

Hiphei!

Nyt on selvitty edes vähän perheen pussailusta ja sydämentykytyksistä siskon eilisen pelin tiimoilta. Ainii, mun pikkusiskon maailman paras joukkue pelaa muuten salibandyn SM-finaalissa!!!! Pikkusisko tosin häpee vielä ainaki kaks viikkoo meikäläisen eilisiä kannustusotteita katsomossa ja multa varmaan kielletään kaikkien muiden pelien katsominen, mut hei, mikäs siinä. Ääni käheänä on tyytyväinen täti täällä, ku siskon joukkue näytti eilen närhen munat ja pelasi ittensä finaaliin. Äitille lupasin ensi peliin ostaa nitroja, ja ite voisin harkita, että ens Bali-reissulla tutustun tarkemmin siihen reseptivapaaseen Valium-valikoimaan. T: Anna, joka aina sano, että mustahan ei sitten tule sellasta futismutsia. Ei nii, oon vaan jo nyt sellanen siskona…

Mutta. Muihin aiheisiin, koska kukaa ei varmaan oo kiinnostunu kuuntelemaan mun tiukkaa selvitystä eilisestä pelistä.

Aloitetaan siitä, minkänäkönen lapsi odotteli äitiä kotona reissusta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Köhöm. Äitini lähetti mulle Balille viestin, jossa kertoi leikanneensa hieman Simban turkkia, kun se oli niin pitkä. “Meillä on maailman söpöin sheltti kotona, on niin komea nyt!” Kaksi tuntia myöhemmin tullut siskon viesti vuorostaan kerto naurunaamojen kera, että tapan mutsin ku tuun himaan, ja että Simba näyttää melko jännältä.

Kukin voi itse päätellä kumpaa Simba tällä hetkellä edustaa, sen jälkeen ku mama hieman näytti keittiönsaksia herran turkille. No, eipähän oo mutanen ihan heti, ja onneksi toi karva on uusiutuva luonnonvara… Simba näyttää taas vähän pennulta, ja ite vaikuttaa ainaki ihan tyytskäriltä kevennettyyn karvakasaansa. Itehän saan hysteerisiä naurukohtauksia aina vähän väliä, ku Simba ilmestyy lähelle. Note to self: ensi kerralla et jätä asiaa itse hoitamatta antaen äidillesi luvan trimmaamisen.

Sain myös siskoltani viestin Balille koskien erästä pakettia, joka kotona odotti… Zipperall lähetti mulle pari omavalitsemaani hupparia, ja sain kuulla naurunaamojen säestämänä jälleen, miten hirveä Michael Jackson meets Johanna Tukiainen -takki mua himassa odottaakaan. Olin eri mieltä, ja ilmotin Jannalle, ettei mee viikkoakaan, kun se haluaa lainata sitä. En ollu väärässä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No onko siisti, onko?!?! Kevättakki / huppari, joka on niin pirtee, että hymyilyttää vaan kun sen laittaa päälle! Kaiken lisäksi malli on just täydellinen! Tollanen bomber-henkinen malli maailman isoimmalla hupulla. I loves it so very much! Olkoonkin, että näytän semisti kävelevältä discopallolta se päällä. MJ mun sisällä hykerteli tyytyväisenä tämä päällä koko eilisen päivän.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olin eilen kuskina kun mentiin peliin, ja voin muuten kertoa, että oli aika jännä kokemus toi päällä. Auringon paistaessa tosta lentelee heijastuksia joka suuntaan, ja rattia kääntämällä koko auto vaikutti siltä, ku ois ollu kovemmanki luokan kasaridisco kyseessä. Mötley ei tällä kertaa suinkaan soinut tosin, vaan meidän perheen tytöt kauniilla äänillään luritteli ilmoille (köhöm…) muutaman Cheekin tuotannon helmen, Bieberiä ja Robinia. Ai että. Ollapa taas teini-ikäinen. Tuli mieleen omat “kulta-ajat” futisjoukkueessa jengibussissa Bäkkäreitä luukuttaen. Kauas ei ole menty. Mä kannustan aina ja ikuisesti teini-ikäisenä joukkueurheilun harrastamista, koska näin vielä yli vuosikymmenen myöhemmin muistan lämmöllä ja kaiholla sitä aikaa. Pelit ja treenit ei välttämättä oo jääny mieleen, mutta ne bussimatkat ja turnausmeiningit, niitä ei unohda ikinä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaunis anteeksipyyntö muuten koko Helsingiltä, joka sai eilen kärsiä sitä, että voittoisasta pelistä Dennisin pizzat naamaan vedettyämme ajelimme kotiin, ja basarit jyskyen volyymit kaakossa takapenkki kilju menemään Jippikayjeistä Sokka irtiin välissä kauniita covereita Sydämestä puuttuu palasta ja totta kai Bieberin Love me:sta. Se siitä, että meikäläinen ei oo koskaan kuullu yhtään Bieberin biisiä kokonaisuudessaan. 14-vuotias DJmme luukutti kyllä niin antaumuksella, että jos se ei kuulunu kaikkialle Konalasta Kontulaan, oon melkee järkyttyny.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oon kaveripiirissäni melko tunnettu siitä, että eläydyn kannustukseen aika lailla. Mun ystäväni oli eilen meidän kanssa kattomassa systerin peliä, ja tyyppi jaksaa aina muistella meikäläistä viime keväänä kun Suomi pelasi puolivälierää, ja meidän talon katto pysy jotenkuten paikoillaan tän tädin reagoimiselle. En kestä ollenkaan tollasia tärkeitä pelejä, ja kun eilen oli kentällä vieläpä oma babysisko, niin S oli kiinnostunu tulla näkemään lähinnä mun kannatusmeiningin. Meiän mamalta on ollu kielletty peleissä käyminen viimeset kolme vuotta, ja syy sille selvisi ehkä siinä vaiheessa ku melkeen vuoden mun kannustukselle naureskellu S totes eilen, että mähän oon meiän perheen kesyin… Kiitos ja anteeksi kaikille paikalla olleille siis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joko mä oon jauhannu tarpeeks tosta eilisestä pelistä? Oon mahdollisesti enemmän innoissani siitä ku joukkueellinen teinityttöjä. Ylpeä isosisko on vaarallinen luonnonvoima. Voisin ehkä keskittyä tohon asuunkin. Ei sikäli, että siinä mitään kummallista on, mutta voin taas huijata itseäni uskomaan, että tässä blogissa on ees piirun verran sitä muotiosaa vielä. Heti ku näin ton mun paljettihupparin, ei ollu kysymystäkään siitä, mitä pitää saada päälle. Hupparin kaa ainoo oikee ratkaisu oli tennarit, ja päästäänkin samalla siis esittelemään teille yks mun viimeaikojen lempikenkäpareja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun mä näin ekan kerran wedgetennarit, kirosin ne alimpaan helvettiin samaan porukkaan crocsien, pohjallisten conssien ja retkisandaalien kanssa. Ja noin viikkoa myöhemmin halusin omat sellaiset. Tietenkin. Ainoa ongelma oli kenkien muhkeus. Toiset tykkää muhkummasta, ja mäki joissakin asioissa, mutta kengiltäni vaadin aina siroutta. Mulla on ollu nuoresta asti kenkäkompleksi, jolle ei ole enää kyllä mitään syytä. Mutta skidinä vihasin mun jalkoja, kun mun kukkakeppikoipiini oli kiinnitetty 40-koon räpylät. Nykyään mun jalat on täysin normaalisti pienentyny kokoon 38, eikä oo ees isot, mutten oo päässy tosta koskaan yli, ja siksi en esim. osaa käyttää Consseja, ellei ne oo niitä ohutpohjaisia. Ihan vaan havainnollistakseni teille miksi kompleksi syntyi…

Screen Shot 2013-04-10 at 16.29.32

Anna 12-v. Moikkamoi vaan. Ihan keskituloisessa perheessä Suomessa kasvanut, äärimmäisen hyvin syönyt, lapsi. Jos siis joku ihmetteli, miltä keskitysleiriltä mut on löydetty.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, en pääse tosta kuvasta yli.. Noniin, Anna, keskity. Noi tennarit. Etin varmaan melkeen vuoden verran tollasia korollisia tennareita, ja kaikki oli jotenki perkeleen isoja aina. Väritoiveena oli nimenomaan beiget tai konjakkiset ja mistään ei sellasia löytynyt. Ei siis ainakaan kokoluokassa, joka ei näyttäny siltä, että niillä liiskais alleen ainaki sotanorsun. Sitten ihan vahingossa pari kk sitten Lontoossa bongasin jonku halpiskaupan ikkunasta noi. Ne oli sirot!! Ja beiget! Ja TÄYDELLISET jalassa! N. viiden sentin korko ja mun heittämällä yhdet mukavimmista kengistä. Jos voin rehellisesti sanoa, että ihan sama laitanko noi vai Uggit jalkaan, niin ollaan musta aika täydellisellä mukavuusalueella. Tennareiden ja hupparin kaveriks maailman simppelein pohja alle, eli valkoinen toppi ja siniset farkut, ja kainaloon Chanel, vaikkei se MITENKÄÄN sovi tohon asuun. Mulla oli vaan niin kova ikävä sitä. Tarviin ihan selkeesti sen beigen version tosta. Ihan vaan noiden kenkien kaveriks. Ois muuten niin mua ostaa 4000 €:n laukku 25 €:n kenkien takia. Ei ois ees kummallisin asia, jonka oon tehny.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • Farkut / jeans, Wrangler
 • Toppi / top, Ausseista
 • Tennarit / wedgesneakers, joku kauppa Lontoossa / random store in London
 • Huppari / hoodie, Zipperall
 • Laukku / bag, Chanel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sellanen asustus siis voittoisasti eilen päällä. Mutta, mitäs mieltä te ootte asusta, ja ennen kaikkea hupparista ja tennareista? :) 

0

You Might Also Like

51 Comments

 • Reply salla Wednesday, April 10, 2013 at 18:39

  Eikä! Ensimmäistä kertaa nuo kengät saa minut miettimään: “mulle kans!” Yleensä nuo on vaan niiin järkyttävän kömpelön näköisiä, mutta nuo iski ja lujaa. Oli aivan pakko kommentoidakin, tekivät sen verran suuren vaikutuksen :)

 • Reply a Wednesday, April 10, 2013 at 18:47

  Mahtavat kengät… harmi vaan jos ei myynnissä netissä missään….. ja/tai mustinakin vielä… oO

 • Reply peppi! Wednesday, April 10, 2013 at 18:47

  mitä onko S siellä??? ootteko taas yhdessä?? ihanaa, S on ihan mun lemppari!!

  • Reply Anna Wednesday, April 10, 2013 at 22:45

   Nyt rauha näille kommenteille :D S on mun suomalainen ystävä :D

 • Reply Suvi Wednesday, April 10, 2013 at 18:51

  Oi toi huppari <3 Tahtoo samanlaisen! Ihana rusketus sulla, ja oot todella kaunis! :-)

 • Reply Polina Wednesday, April 10, 2013 at 19:13

  Repesin ihan täysiä noille 40-koon kengille :) Ai että, kiitos päivän ellei koko viikon nauruista!

 • Reply Veera Wednesday, April 10, 2013 at 20:25

  Tapasitko sä siis Australian S:n sun ja Vivven Bali-reissulla? :) oi ihanaa, olitte mahtavia yhessä!

  • Reply Anna Friday, April 12, 2013 at 12:54

   En. S on mun suomalainen ystäväni.

 • Reply Ii Wednesday, April 10, 2013 at 20:45

  Mahtava toi Anna 12-v -kuva!!! Mua ei koskaan naurata mikään netistä löytyny juttu sillai kunnolla, mut tota sun selitystä repesin ihan täysin :D hekottelin ittekseni ihan jonkun aikaa…
  Muuten, kiitos ihan parhaasta blogista! Oon ehkä maailman huonoin/laiskin kommentoimaan, mut luen kyllä ahkerasti, sun juttuja ei haluu jättää väliin :)

 • Reply -Iidy- Wednesday, April 10, 2013 at 20:45

  siiis IHANA toi huppari!
  Oon ettiny vaik kuin kauan paljettihupparia.
  Onko toi sama mitä myydään bubbleroomilla?

  • Reply Anna Friday, April 12, 2013 at 12:54

   En osaa sanoa, laita linkki niin voin kattoa :) Zipperallin Stardust :)

 • Reply Miraprkl Wednesday, April 10, 2013 at 20:46

  Tuleeko sulle vaaleaan toppiin tumma alareuna farkuista tarttuneesta väristä? Mulla monikin toppi on kokenut kurjan kohtalon, koska väri muuttuu likaseks, vaikka pesis kuinka :o Miten sä farkkuihmisenä selviät tästä mahdollisesta ongelmasta? :D Ihanan simppeli asu <3

  • Reply Anna Friday, April 12, 2013 at 12:54

   Ei mulla oo kyllä tota ongelma akoskaan ollu :)

 • Reply Whatttt Wednesday, April 10, 2013 at 21:28

  Heipsan! Oon nyt miettiny piiiitkän aikaa sitä, kun sä aina sanot “I loves it” ?! kirjoitetaanko se muka noin vai onko toi vaa sun joku “sanonta” tapa vai häh:-D On mullakin suuret pohdinnat, mutta nyt oli pakko viimein kysyä!

  • Reply Anna Friday, April 12, 2013 at 12:54

   Ei mee oikein noin, se on vaan sellanen juttu, joka on tullut jostain :)

 • Reply Ann Wednesday, April 10, 2013 at 21:45

  Ihana asu! Ite tilasin kanski kaks hupparia, ku ziperall lanseeras noi hupparit ja pohdin pitkään ton paljettiunelman kanssa. Päädyin etten ite ikinä pystyisi sitä päälle laittamaan, mutta sullehan se sopii täydellisesti. Tosin mikäs sulle nyt ei sopisi (hieman katkeruutta äänessä, köh köh) :D Minkä muun hupparin sieltä sait?

  • Reply Anna Friday, April 12, 2013 at 12:54

   Sellanen kiva eläimellinen ;)

 • Reply Lotta Wednesday, April 10, 2013 at 21:46

  Odotan näitä sun asukuvia aina kun kuuta nousevaa! Sulla on niin ihanan rohkea tyyli ja uskallus kokeilla uusia asioita :) Ja yleensä vielä onnistut yhdistelemään tosi kivoja kokonaisuuksia, niin myös tällä kertaa :)

 • Reply meow Wednesday, April 10, 2013 at 21:46

  Toi huppari on ihana!! Pakko metsästää jotain vähän samantyylistä itelleki.. :)

 • Reply Laura Wednesday, April 10, 2013 at 22:24

  Ite jaksoin ainakin lukea koko tekstin ja varsinkin peliosiot t. yli 10 vuotta säbää pelannut 18 v tyttö joka on vieläkin hulluna lajiin :D missä joukkueessa ja sarjassa (a, b, vai c tytöissä vissiinki c jos hän on 14 v??) sun siskosi pelaa?

  Ja toinen asia on se, että sä jaksat aina piristää sun ihanilla teksteillä ja nyt oli pakko jopa kommentoida. Se on niin lennokasta, humoristista ja mukavaa luettavaa, mutta pysyy hyvän maun rajojen sisäpuolella niin sitä on ilo lukea. :) kelpais allekirjottaneellekin tollaset kirjotustaidot. Oot muutenkin niin upea ja inspiroiva ihminen ja elämäniloa muille jakava, että jatka Anna vaan samaan malliin! Sua ei voi kuin ihailla :):)!!!

  • Reply Anna Friday, April 12, 2013 at 12:53

   Ellu pelaa C-tytöissä :) Ja kiitoksia kovasti :)

 • Reply ckz Wednesday, April 10, 2013 at 22:42

  voi ei.. äitejä ei kyllä saa missään nimessä päästää saksimaan koirien turkkeja. oma äiti on myös innostunut trimmaamaan keittiösaksilla omaa kultastanoutajaa. lopputulos ei ole kyllä mikään kaunein. :D

 • Reply Twigyo Wednesday, April 10, 2013 at 23:07

  Aikamoinen discopallo tosiaan :D Ei tulisi ehkä itselle ensimmäisenä mieleen ostaa noin blingiä vaatetta, mutta esim. neonväreihin yhdistettynä asusta saisi vielä päheämmän ja kreisimmän! :)

 • Reply Vilmaa Wednesday, April 10, 2013 at 23:19

  Moikka Anna. Miten jalankoko voi pienentyä :D?

  • Reply Anna Friday, April 12, 2013 at 12:53

   Haha, vaikee sanoa :D

   • Reply elli Friday, April 12, 2013 at 14:44

    Samaa mie oon miettiny!

    Terveisin
    Elli, 14-vuotiaana kenkä 41, nyt 21v jalan koko 38,5

 • Reply Never Wednesday, April 10, 2013 at 23:33

  Hahahhahaa toi teksti oli niin paras ! :D sulla on niin hauska ja persoonallinen tapa kirjottaa, tykkään !!! Plus toi kuva 12-vuotiaasta susta:D hahhhahahhaaa….. Siroilta näyttää juu sun kengät.

 • Reply Katja Thursday, April 11, 2013 at 00:05

  Vähä hämäävää toi kirjainten käyttö “salaniminä” ystävistäsi, S on tullu jo tunnetuksi sun yhtenä ex-kumppanina joten voi tuottaa muutamatki kyselyt ku nyt käytät samaa “nimeä” eri ihmiselle.:D

 • Reply ter-hi Thursday, April 11, 2013 at 00:18

  Huppari on ihana! Ite vihasin noita tennareita alussa mut hups nyt mulla on kolmet :D Mulle on tuottanu ongelmia löytää tarpeeks pienet kun oma koko on 35-36

 • Reply KWASHA Thursday, April 11, 2013 at 02:35

  Juuri gossip girlin jakson päädyttyä kun tulin tänne nii toi edellinen kommentti on aivan kun gossipista :D mutta sitä tulin sanomaan että toi huppari on aivan ihana!! Ja oli hauska lukea miten teijän perhe on avoimesti oma itsensä ja rohkeasti iloitsee perheestä :))

 • Reply KWASHA Thursday, April 11, 2013 at 02:38

  Jaaha tuli muutama kommentti lisää :D pahoittelut!

 • Reply lobri Thursday, April 11, 2013 at 09:24

  Ihanaa et näitä postauksia tulee taas, oli jo ikävä <3

 • Reply Jenny Thursday, April 11, 2013 at 11:28

  Aivan mahtava tuo huppari, bongasin jo Instasta! Mutta sitä ei löydy netistä vielä..? Aivan musthave ensi kesää ajatellen! :)

  Btw, Suomessa myytiin K-kengässä viime syksynä aivan täydellisiä konjakkisia (nimenomaan konjakki eikä mikään beige!) wedgejä. Itsellä oli sama ongelma sirouden suhteen, mutta noi oli aivan omaa luokkaansa, eivätkä edes kalliit. Värejä oli tuhottomasti, ja mulla on kutina että niitä saattais olla siellä eri väreissä nyt keväälläkin. Käy ihmeessä katsomassa jos inspiroidut noista enemmänkin :)

  • Reply Anna Friday, April 12, 2013 at 12:53

   Kyllä se Zipperallin sivulla oli ainakin vielä hetki sitten :)

 • Reply l a u r a Thursday, April 11, 2013 at 12:17

  Älä välitä sun jaloista, mä oon yli 170cm ja 41-42 jalka riippuen kengästä.. .Ei oo ikinä mua häirinny ja pääosin käytän pelkkiä consseja :D Ei ehkä mitenkää viehättävää et poikaystävälläki on pienempi jalka (se ei kyllä myönnä sitä) mut mitäpä tollasista.

 • Reply Fiina Thursday, April 11, 2013 at 12:37

  Niin kivat ja jotenkin kesäiset rennot vaatteet. Munkin eka ajatus hupparista oli Tuksu, mutta kun noita kuvia pläräs alaspäin, niin se alkoi näyttämään äärimmäisen kivalta. Outoa, mutta nyt tuli aivan kamala hupparikuume.

 • Reply zapaam Thursday, April 11, 2013 at 13:26

  Aivan upeen väriset kynnet! Jos viittit niin mainitse ihmeessä jossain tulevassa postauksessa mitä lakkaa :)

  • Reply Anna Friday, April 12, 2013 at 12:52

   Nyt en osaa kyllä sanoa, kun lainasin jotain Merin lakkaa Balilla :D

 • Reply Viivi Thursday, April 11, 2013 at 13:51

  voi ei!!! mä TARVIIN ton hupparin elämääni. <3 viitsistkö millään kertoa, mitä kokoa sun oma on? ollaan bepaut samaa pituutta ja rakennetta niin ei tarvitsis arpoa kokojen väliltä. :) kiitos kaunis!

  samaan aikaan rakastan ja vihaan sua kun mun lompakko ei oikeesti tykkää musta kun oon vieraillut sun blogissa. kengätkin on aika mahdit mut en vaan onneks tohon trendiin oo oikein ihastunut, tennarit tennareina ja korkkarit korkkareina mulle, kiitos!

  Ihanaa kevättä sulle ja Simbanssille!

  • Reply Anna Friday, April 12, 2013 at 12:52

   Mun huppari on kokoo S :)

 • Reply Dino Thursday, April 11, 2013 at 14:48

  Eii miten hieno huppari! Ihan mieletön! Mie niin haluan kans tuollasen!

 • Reply Vilma Thursday, April 11, 2013 at 15:41

  Mä en oo aiemmin kommentoinut sun blogiin muistaakseni mutta nyt aattelin tulla kommentoimaan. Mä haluun vaan sanoo että sä oot tosi inspiroiva ihminen ja ihailen sua oikeesti. Olen lukion ensimmäisellä luokalla ja kirjoitin tänään englannin esseetä aiheesta “Woman I admire” ja kirjoitin sen susta ja kaikesta mitä ihailen sussa. Sun rohkeutta kun uskalsit muuttaa ulkomaille vuodeksi, itse olen lähdössä vuodeksi Brasiliaan vaihtoon ja sä oot ollut osatekijä siinä päätöksessä. Sulla on mieletön asenne elämään ja se on ihailtavaa että oot niin positiivinen ihminen. Se, että sä oot tehny ahkerasti töitä saavuttaaksesi unelmasi inspiroi. Toivon että mulla olisi sitten aikuisena mahdollisuus matkustaa noin paljon kun sä.

 • Reply jenny Thursday, April 11, 2013 at 15:56

  Mä kuolen aina tolle kerteellä olevalle farkun lahkeelle…… vaikka se ei ees oo nyt pahasti :D on mullaki ongelmat. (Okein ehkä tää hajotus olo johtuu tällä kertaa lyhyestä yöstä ja pitkästä työpäiväsätä :D)

  • Reply jenny Thursday, April 11, 2013 at 15:59

   ja ehkä myös noi kirjotusvirheet : )

 • Reply Utelias Thursday, April 11, 2013 at 17:42

  Onko M vielä kuvioissa mukana? Hänestä ei ole kuulunut enää mitään pitkään aikaan ja vielä syksyllä mainitsit hänet joka postauksessa ainakin jossain yhteydessä :D

 • Reply minnie Thursday, April 11, 2013 at 20:19

  Haha, arvasin et joku erehtyy luulemaan mainitsemaasi S:ää täksi vanhaksi tuttavuudeksi. :D Muutenki oli huippu postaus, nauroin tuon 12-v kuvan ironiselle kuvatekstille niin paljon!! :D

 • Reply hiekkis Friday, April 12, 2013 at 06:20

  Ihana simba! meillä kans sheltti kotona, ja mä oon NIIN väsyny sen kuran ja hiekan sisälle kantamiseen tuolta pihalta :D taitaa meidänkin herralta lähtee nyt viikonlopun aikana ehken hieman tuota ylimääräistä turkkia ;)

 • Reply Alessia Saturday, April 13, 2013 at 10:17

  En kyllä yhtään lämpene tuolle hupparille vaikka tykkään paljetti housuista, shortseista ja mekoista:D Ehkä ajan kanssa totun paitoihinkin:D

 • Reply Riikka Saturday, April 13, 2013 at 13:34

  Äidit täytyy kyllä pitää kaukana pitkäkarvaisista koirista saksien kanssa.. Mun pk collie asuu käytännön syistä porukoilla, ja oon ihan muutaman kerran kokenut pienimuotoisen järkytyksen koirani nähdessäni.. Nyt oon yrittäny päästä parin viikon välein “kotiin”, että voin itse leikata sen aina sopivaksi, se äitin tekemä jälki kun on jotain aivan jäätävää. Ihan liian lyhyt, tönkösti leikattu, täynnä lovia.. Voi koira parkaa :D

 • Reply ldnlove Sunday, May 12, 2013 at 15:40

  Noi kengät!! Olin just itse Lontoossa käymässä pidennetyllä viikonloppureissulla ja koko matkan koitin metsästää täydellisiä hidden-wedge tennareita. Ja arvatenkin ei onnistunut.. kuten sanoit, liian isoja tai sitten mun budjettiin liian kalliita tai sitten vieläpä epämukavia jalassa. Oon siis kateellinen noista kengistä!! Hyvä löytö!

  • Reply Anna Monday, May 13, 2013 at 16:30

   No hitto, mä löysin onneksi omani, mutta helppoa se ei tosiaan ollu :(

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post