Discopallo

Hiphei!

Nyt on selvitty edes vähän perheen pussailusta ja sydämentykytyksistä siskon eilisen pelin tiimoilta. Ainii, mun pikkusiskon maailman paras joukkue pelaa muuten salibandyn SM-finaalissa!!!! Pikkusisko tosin häpee vielä ainaki kaks viikkoo meikäläisen eilisiä kannustusotteita katsomossa ja multa varmaan kielletään kaikkien muiden pelien katsominen, mut hei, mikäs siinä. Ääni käheänä on tyytyväinen täti täällä, ku siskon joukkue näytti eilen närhen munat ja pelasi ittensä finaaliin. Äitille lupasin ensi peliin ostaa nitroja, ja ite voisin harkita, että ens Bali-reissulla tutustun tarkemmin siihen reseptivapaaseen Valium-valikoimaan. T: Anna, joka aina sano, että mustahan ei sitten tule sellasta futismutsia. Ei nii, oon vaan jo nyt sellanen siskona…

Mutta. Muihin aiheisiin, koska kukaa ei varmaan oo kiinnostunu kuuntelemaan mun tiukkaa selvitystä eilisestä pelistä.

Aloitetaan siitä, minkänäkönen lapsi odotteli äitiä kotona reissusta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Köhöm. Äitini lähetti mulle Balille viestin, jossa kertoi leikanneensa hieman Simban turkkia, kun se oli niin pitkä. ”Meillä on maailman söpöin sheltti kotona, on niin komea nyt!” Kaksi tuntia myöhemmin tullut siskon viesti vuorostaan kerto naurunaamojen kera, että tapan mutsin ku tuun himaan, ja että Simba näyttää melko jännältä.

Kukin voi itse päätellä kumpaa Simba tällä hetkellä edustaa, sen jälkeen ku mama hieman näytti keittiönsaksia herran turkille. No, eipähän oo mutanen ihan heti, ja onneksi toi karva on uusiutuva luonnonvara… Simba näyttää taas vähän pennulta, ja ite vaikuttaa ainaki ihan tyytskäriltä kevennettyyn karvakasaansa. Itehän saan hysteerisiä naurukohtauksia aina vähän väliä, ku Simba ilmestyy lähelle. Note to self: ensi kerralla et jätä asiaa itse hoitamatta antaen äidillesi luvan trimmaamisen.

Sain myös siskoltani viestin Balille koskien erästä pakettia, joka kotona odotti… Zipperall lähetti mulle pari omavalitsemaani hupparia, ja sain kuulla naurunaamojen säestämänä jälleen, miten hirveä Michael Jackson meets Johanna Tukiainen -takki mua himassa odottaakaan. Olin eri mieltä, ja ilmotin Jannalle, ettei mee viikkoakaan, kun se haluaa lainata sitä. En ollu väärässä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No onko siisti, onko?!?! Kevättakki / huppari, joka on niin pirtee, että hymyilyttää vaan kun sen laittaa päälle! Kaiken lisäksi malli on just täydellinen! Tollanen bomber-henkinen malli maailman isoimmalla hupulla. I loves it so very much! Olkoonkin, että näytän semisti kävelevältä discopallolta se päällä. MJ mun sisällä hykerteli tyytyväisenä tämä päällä koko eilisen päivän.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olin eilen kuskina kun mentiin peliin, ja voin muuten kertoa, että oli aika jännä kokemus toi päällä. Auringon paistaessa tosta lentelee heijastuksia joka suuntaan, ja rattia kääntämällä koko auto vaikutti siltä, ku ois ollu kovemmanki luokan kasaridisco kyseessä. Mötley ei tällä kertaa suinkaan soinut tosin, vaan meidän perheen tytöt kauniilla äänillään luritteli ilmoille (köhöm…) muutaman Cheekin tuotannon helmen, Bieberiä ja Robinia. Ai että. Ollapa taas teini-ikäinen. Tuli mieleen omat ”kulta-ajat” futisjoukkueessa jengibussissa Bäkkäreitä luukuttaen. Kauas ei ole menty. Mä kannustan aina ja ikuisesti teini-ikäisenä joukkueurheilun harrastamista, koska näin vielä yli vuosikymmenen myöhemmin muistan lämmöllä ja kaiholla sitä aikaa. Pelit ja treenit ei välttämättä oo jääny mieleen, mutta ne bussimatkat ja turnausmeiningit, niitä ei unohda ikinä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaunis anteeksipyyntö muuten koko Helsingiltä, joka sai eilen kärsiä sitä, että voittoisasta pelistä Dennisin pizzat naamaan vedettyämme ajelimme kotiin, ja basarit jyskyen volyymit kaakossa takapenkki kilju menemään Jippikayjeistä Sokka irtiin välissä kauniita covereita Sydämestä puuttuu palasta ja totta kai Bieberin Love me:sta. Se siitä, että meikäläinen ei oo koskaan kuullu yhtään Bieberin biisiä kokonaisuudessaan. 14-vuotias DJmme luukutti kyllä niin antaumuksella, että jos se ei kuulunu kaikkialle Konalasta Kontulaan, oon melkee järkyttyny.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oon kaveripiirissäni melko tunnettu siitä, että eläydyn kannustukseen aika lailla. Mun ystäväni oli eilen meidän kanssa kattomassa systerin peliä, ja tyyppi jaksaa aina muistella meikäläistä viime keväänä kun Suomi pelasi puolivälierää, ja meidän talon katto pysy jotenkuten paikoillaan tän tädin reagoimiselle. En kestä ollenkaan tollasia tärkeitä pelejä, ja kun eilen oli kentällä vieläpä oma babysisko, niin S oli kiinnostunu tulla näkemään lähinnä mun kannatusmeiningin. Meiän mamalta on ollu kielletty peleissä käyminen viimeset kolme vuotta, ja syy sille selvisi ehkä siinä vaiheessa ku melkeen vuoden mun kannustukselle naureskellu S totes eilen, että mähän oon meiän perheen kesyin… Kiitos ja anteeksi kaikille paikalla olleille siis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joko mä oon jauhannu tarpeeks tosta eilisestä pelistä? Oon mahdollisesti enemmän innoissani siitä ku joukkueellinen teinityttöjä. Ylpeä isosisko on vaarallinen luonnonvoima. Voisin ehkä keskittyä tohon asuunkin. Ei sikäli, että siinä mitään kummallista on, mutta voin taas huijata itseäni uskomaan, että tässä blogissa on ees piirun verran sitä muotiosaa vielä. Heti ku näin ton mun paljettihupparin, ei ollu kysymystäkään siitä, mitä pitää saada päälle. Hupparin kaa ainoo oikee ratkaisu oli tennarit, ja päästäänkin samalla siis esittelemään teille yks mun viimeaikojen lempikenkäpareja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun mä näin ekan kerran wedgetennarit, kirosin ne alimpaan helvettiin samaan porukkaan crocsien, pohjallisten conssien ja retkisandaalien kanssa. Ja noin viikkoa myöhemmin halusin omat sellaiset. Tietenkin. Ainoa ongelma oli kenkien muhkeus. Toiset tykkää muhkummasta, ja mäki joissakin asioissa, mutta kengiltäni vaadin aina siroutta. Mulla on ollu nuoresta asti kenkäkompleksi, jolle ei ole enää kyllä mitään syytä. Mutta skidinä vihasin mun jalkoja, kun mun kukkakeppikoipiini oli kiinnitetty 40-koon räpylät. Nykyään mun jalat on täysin normaalisti pienentyny kokoon 38, eikä oo ees isot, mutten oo päässy tosta koskaan yli, ja siksi en esim. osaa käyttää Consseja, ellei ne oo niitä ohutpohjaisia. Ihan vaan havainnollistakseni teille miksi kompleksi syntyi…

Screen Shot 2013-04-10 at 16.29.32

Anna 12-v. Moikkamoi vaan. Ihan keskituloisessa perheessä Suomessa kasvanut, äärimmäisen hyvin syönyt, lapsi. Jos siis joku ihmetteli, miltä keskitysleiriltä mut on löydetty.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, en pääse tosta kuvasta yli.. Noniin, Anna, keskity. Noi tennarit. Etin varmaan melkeen vuoden verran tollasia korollisia tennareita, ja kaikki oli jotenki perkeleen isoja aina. Väritoiveena oli nimenomaan beiget tai konjakkiset ja mistään ei sellasia löytynyt. Ei siis ainakaan kokoluokassa, joka ei näyttäny siltä, että niillä liiskais alleen ainaki sotanorsun. Sitten ihan vahingossa pari kk sitten Lontoossa bongasin jonku halpiskaupan ikkunasta noi. Ne oli sirot!! Ja beiget! Ja TÄYDELLISET jalassa! N. viiden sentin korko ja mun heittämällä yhdet mukavimmista kengistä. Jos voin rehellisesti sanoa, että ihan sama laitanko noi vai Uggit jalkaan, niin ollaan musta aika täydellisellä mukavuusalueella. Tennareiden ja hupparin kaveriks maailman simppelein pohja alle, eli valkoinen toppi ja siniset farkut, ja kainaloon Chanel, vaikkei se MITENKÄÄN sovi tohon asuun. Mulla oli vaan niin kova ikävä sitä. Tarviin ihan selkeesti sen beigen version tosta. Ihan vaan noiden kenkien kaveriks. Ois muuten niin mua ostaa 4000 €:n laukku 25 €:n kenkien takia. Ei ois ees kummallisin asia, jonka oon tehny.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • Farkut / jeans, Wrangler
 • Toppi / top, Ausseista
 • Tennarit / wedgesneakers, joku kauppa Lontoossa / random store in London
 • Huppari / hoodie, Zipperall
 • Laukku / bag, Chanel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sellanen asustus siis voittoisasti eilen päällä. Mutta, mitäs mieltä te ootte asusta, ja ennen kaikkea hupparista ja tennareista? :) 

51 vastausta artikkeliin ”Discopallo

 1. Eikä! Ensimmäistä kertaa nuo kengät saa minut miettimään: ”mulle kans!” Yleensä nuo on vaan niiin järkyttävän kömpelön näköisiä, mutta nuo iski ja lujaa. Oli aivan pakko kommentoidakin, tekivät sen verran suuren vaikutuksen :)

 2. Mahtava toi Anna 12-v -kuva!!! Mua ei koskaan naurata mikään netistä löytyny juttu sillai kunnolla, mut tota sun selitystä repesin ihan täysin :D hekottelin ittekseni ihan jonkun aikaa…
  Muuten, kiitos ihan parhaasta blogista! Oon ehkä maailman huonoin/laiskin kommentoimaan, mut luen kyllä ahkerasti, sun juttuja ei haluu jättää väliin :)

 3. Tuleeko sulle vaaleaan toppiin tumma alareuna farkuista tarttuneesta väristä? Mulla monikin toppi on kokenut kurjan kohtalon, koska väri muuttuu likaseks, vaikka pesis kuinka :o Miten sä farkkuihmisenä selviät tästä mahdollisesta ongelmasta? :D Ihanan simppeli asu <3

 4. Heipsan! Oon nyt miettiny piiiitkän aikaa sitä, kun sä aina sanot ”I loves it” ?! kirjoitetaanko se muka noin vai onko toi vaa sun joku ”sanonta” tapa vai häh:-D On mullakin suuret pohdinnat, mutta nyt oli pakko viimein kysyä!

 5. Ihana asu! Ite tilasin kanski kaks hupparia, ku ziperall lanseeras noi hupparit ja pohdin pitkään ton paljettiunelman kanssa. Päädyin etten ite ikinä pystyisi sitä päälle laittamaan, mutta sullehan se sopii täydellisesti. Tosin mikäs sulle nyt ei sopisi (hieman katkeruutta äänessä, köh köh) :D Minkä muun hupparin sieltä sait?

 6. Odotan näitä sun asukuvia aina kun kuuta nousevaa! Sulla on niin ihanan rohkea tyyli ja uskallus kokeilla uusia asioita :) Ja yleensä vielä onnistut yhdistelemään tosi kivoja kokonaisuuksia, niin myös tällä kertaa :)

 7. Ite jaksoin ainakin lukea koko tekstin ja varsinkin peliosiot t. yli 10 vuotta säbää pelannut 18 v tyttö joka on vieläkin hulluna lajiin :D missä joukkueessa ja sarjassa (a, b, vai c tytöissä vissiinki c jos hän on 14 v??) sun siskosi pelaa?

  Ja toinen asia on se, että sä jaksat aina piristää sun ihanilla teksteillä ja nyt oli pakko jopa kommentoida. Se on niin lennokasta, humoristista ja mukavaa luettavaa, mutta pysyy hyvän maun rajojen sisäpuolella niin sitä on ilo lukea. :) kelpais allekirjottaneellekin tollaset kirjotustaidot. Oot muutenkin niin upea ja inspiroiva ihminen ja elämäniloa muille jakava, että jatka Anna vaan samaan malliin! Sua ei voi kuin ihailla :):)!!!

 8. voi ei.. äitejä ei kyllä saa missään nimessä päästää saksimaan koirien turkkeja. oma äiti on myös innostunut trimmaamaan keittiösaksilla omaa kultastanoutajaa. lopputulos ei ole kyllä mikään kaunein. :D

 9. Hahahhahaa toi teksti oli niin paras ! :D sulla on niin hauska ja persoonallinen tapa kirjottaa, tykkään !!! Plus toi kuva 12-vuotiaasta susta:D hahhhahahhaaa….. Siroilta näyttää juu sun kengät.

 10. Vähä hämäävää toi kirjainten käyttö ”salaniminä” ystävistäsi, S on tullu jo tunnetuksi sun yhtenä ex-kumppanina joten voi tuottaa muutamatki kyselyt ku nyt käytät samaa ”nimeä” eri ihmiselle.:D

 11. Juuri gossip girlin jakson päädyttyä kun tulin tänne nii toi edellinen kommentti on aivan kun gossipista :D mutta sitä tulin sanomaan että toi huppari on aivan ihana!! Ja oli hauska lukea miten teijän perhe on avoimesti oma itsensä ja rohkeasti iloitsee perheestä :))

 12. Aivan mahtava tuo huppari, bongasin jo Instasta! Mutta sitä ei löydy netistä vielä..? Aivan musthave ensi kesää ajatellen! :)

  Btw, Suomessa myytiin K-kengässä viime syksynä aivan täydellisiä konjakkisia (nimenomaan konjakki eikä mikään beige!) wedgejä. Itsellä oli sama ongelma sirouden suhteen, mutta noi oli aivan omaa luokkaansa, eivätkä edes kalliit. Värejä oli tuhottomasti, ja mulla on kutina että niitä saattais olla siellä eri väreissä nyt keväälläkin. Käy ihmeessä katsomassa jos inspiroidut noista enemmänkin :)

 13. Älä välitä sun jaloista, mä oon yli 170cm ja 41-42 jalka riippuen kengästä.. .Ei oo ikinä mua häirinny ja pääosin käytän pelkkiä consseja :D Ei ehkä mitenkää viehättävää et poikaystävälläki on pienempi jalka (se ei kyllä myönnä sitä) mut mitäpä tollasista.

 14. Niin kivat ja jotenkin kesäiset rennot vaatteet. Munkin eka ajatus hupparista oli Tuksu, mutta kun noita kuvia pläräs alaspäin, niin se alkoi näyttämään äärimmäisen kivalta. Outoa, mutta nyt tuli aivan kamala hupparikuume.

 15. voi ei!!! mä TARVIIN ton hupparin elämääni. <3 viitsistkö millään kertoa, mitä kokoa sun oma on? ollaan bepaut samaa pituutta ja rakennetta niin ei tarvitsis arpoa kokojen väliltä. :) kiitos kaunis!

  samaan aikaan rakastan ja vihaan sua kun mun lompakko ei oikeesti tykkää musta kun oon vieraillut sun blogissa. kengätkin on aika mahdit mut en vaan onneks tohon trendiin oo oikein ihastunut, tennarit tennareina ja korkkarit korkkareina mulle, kiitos!

  Ihanaa kevättä sulle ja Simbanssille!

 16. Mä en oo aiemmin kommentoinut sun blogiin muistaakseni mutta nyt aattelin tulla kommentoimaan. Mä haluun vaan sanoo että sä oot tosi inspiroiva ihminen ja ihailen sua oikeesti. Olen lukion ensimmäisellä luokalla ja kirjoitin tänään englannin esseetä aiheesta ”Woman I admire” ja kirjoitin sen susta ja kaikesta mitä ihailen sussa. Sun rohkeutta kun uskalsit muuttaa ulkomaille vuodeksi, itse olen lähdössä vuodeksi Brasiliaan vaihtoon ja sä oot ollut osatekijä siinä päätöksessä. Sulla on mieletön asenne elämään ja se on ihailtavaa että oot niin positiivinen ihminen. Se, että sä oot tehny ahkerasti töitä saavuttaaksesi unelmasi inspiroi. Toivon että mulla olisi sitten aikuisena mahdollisuus matkustaa noin paljon kun sä.

 17. Mä kuolen aina tolle kerteellä olevalle farkun lahkeelle…… vaikka se ei ees oo nyt pahasti :D on mullaki ongelmat. (Okein ehkä tää hajotus olo johtuu tällä kertaa lyhyestä yöstä ja pitkästä työpäiväsätä :D)

 18. Onko M vielä kuvioissa mukana? Hänestä ei ole kuulunut enää mitään pitkään aikaan ja vielä syksyllä mainitsit hänet joka postauksessa ainakin jossain yhteydessä :D

 19. Haha, arvasin et joku erehtyy luulemaan mainitsemaasi S:ää täksi vanhaksi tuttavuudeksi. :D Muutenki oli huippu postaus, nauroin tuon 12-v kuvan ironiselle kuvatekstille niin paljon!! :D

 20. Ihana simba! meillä kans sheltti kotona, ja mä oon NIIN väsyny sen kuran ja hiekan sisälle kantamiseen tuolta pihalta :D taitaa meidänkin herralta lähtee nyt viikonlopun aikana ehken hieman tuota ylimääräistä turkkia ;)

 21. Äidit täytyy kyllä pitää kaukana pitkäkarvaisista koirista saksien kanssa.. Mun pk collie asuu käytännön syistä porukoilla, ja oon ihan muutaman kerran kokenut pienimuotoisen järkytyksen koirani nähdessäni.. Nyt oon yrittäny päästä parin viikon välein ”kotiin”, että voin itse leikata sen aina sopivaksi, se äitin tekemä jälki kun on jotain aivan jäätävää. Ihan liian lyhyt, tönkösti leikattu, täynnä lovia.. Voi koira parkaa :D

 22. Noi kengät!! Olin just itse Lontoossa käymässä pidennetyllä viikonloppureissulla ja koko matkan koitin metsästää täydellisiä hidden-wedge tennareita. Ja arvatenkin ei onnistunut.. kuten sanoit, liian isoja tai sitten mun budjettiin liian kalliita tai sitten vieläpä epämukavia jalassa. Oon siis kateellinen noista kengistä!! Hyvä löytö!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>