It’s alive!!!

Heippa murut!!

Oon hengissä. Barely. Oon tosi pahoillani, että tää kuukaus on nyt ollu tällasta, nyt on vaan ollu liikaa kaikkea tällä naisella agendassa, mutta vihdoin alkaa tasoittumaan. Nyt on asuntotarjous annettu, ja toivottavasti saan lokakuun 1. päivä maailman ihanimman asunnon!

Oon myös ilmoittautunut yliopistoon vaikka opintolaina-asiat onki vielä rempallaan, mutta niiden selvittämiseen on annettu vielä kuukausi.

Ymmärrän, että teitä kiinnostaa valtavasti kaikki mahdollinen asuntojen hausta opintojen rahoittamiseen, ja lupaanki kertoa teille ne kaikki kun ne on omalta osaltani järjestyksessä, niin on helpompi neuvoa muitakin :) Hieman malttia siis, niin kerron kaiken!

Oon pahoillani, että tää syyskuu on menty näin hiljaisella sykkeellä ja negisasenteella blogin puolella, mutta on yksinkertasesti fakta, että 24 h vuorokaudessa tuntuu liian vähältä tällä hetkellä. Maan vaihtaminen ei ole koskan helppoa, ja siihen ku ottaa vielä huomioon yliopiston aloittamisen, on aikamoista… Ihan vaan esimerkkinä kerrottakoot, että kaks viimestä lentoani Lontooseen oon lähtöselvittäny itteni koneeseen 4 min ja 2 min ennen lähtöselvityksen sulkeutumista. Tätä postausta kirjoitan tällä hetkellä notepadiin puhelimellani metrossa matkalla vielä asuntonäyttöön. Jokainen hetki ja mahdollisuus on siis käytössä loppusekunteihin asti :D ja onneksi on ollut onneakin mukana!!

Oon juuri tätä kirjoittaessa matkalla yliopiston tutustumistilaisuudesta, ja eilen sain ensimmäisen viikon aikataulun, koulu alkaa 1.10, ja lähden Helsingistä 30.9. Nyt on siis pari viikkoa aikaa omistaa vielä ystäville, perheelle, Simballe ja erityisesti M:lle. Blogin ajoittainen negistely johtuu mun päänsisäisestä kakssuuntasesta mielialahäiriöstä, jossa joka toinen hetki oon superinnoisani yliopistosta ja mun koulutuslinjasta ja joka toinen hetki masentunu frendien, Simban ja M:n jäämisestä Suomeen. Siihen päälle vielä jatkuva asuntostressi, niin tervemoi. Tänäänkin lentokentälle meno on laskettu viime tinkaan, ku vika näyttö on 16, ja lento Heathrowsta lähtee 18.40.

No, anyway, nyt alkaa pikkuhiljaa helpottaa. Opiskelijakortti ja -oikeus on, ensimmäiset luennot on tiedossa, ekat materiaalit käsissä ja asuntotarjous jätetty. Kaksi kivaa back up asuntoa on tiedossa, jos tää ei natsaa, eli voin olla melko rauhallisin mielin tällä hetkellä.

Tässä on tiedossa pieni rentoutumismatka M:n kanssa Tallinnaan, mutta muuten saan olla aika rauhassa kotona, joten ehkäpä vihdoin on aikaa blogillekin!! Mulla on jo ikävä teitä! Uskon kuitenkin, että jokainen ymmärtää mun ottavan nyt kaiken irti fyysisestä läheisyydestä rakkaideni kanssa Suomessa, te saatte kuitenkin olla kiinteä osa mun seikkailua Lontoossa ja pääsette sitä läheltä seuraamaan!

(Mun Lontoon unikaveri)

Pitäkää mulle siis peukkuja tän asunnon suhteen ja ollaan pian kuulolla :)

50 vastausta artikkeliin ”It’s alive!!!

 1. Miten oot hakenu tonne kouluun?:) kiinnostais postaus:) itselläni on nyt tälläistä et tekis mieli niin lähtee johonkin ulkomaille opiskelemaan ja lontoo kohteena kiinnostais:) Pitäis vaan osata ottaa niskasta kiinni ja vaan lähteä:( en oikee tiiä mitä elämältä haluaisin…

 2. siiis herranjumala tässä on nyt taas ihan huomannu kuinka koukussa oon tähän sun blogiiin ! :D muutaman kerran päivässä käyny kurkkii joko ois uutta postausta tullu :DD ! mut hei tsemppiä nyt tohon koko lontoo meininkiin ja uskon kyllä, että kaikki sujuu hyvin :)

 3. Tosi kiinnostavalta näyttää tulevat opinnot, mitä tossa on noita kursseja lueteltu. Mun oma ala on jotain muuta, mutta jos joskus innostut avaamaan sitä puolta niin oispa kiinnostava kuulla mitä ja millasia kursseja sulla milloinkin on meneillään!

 4. Vitsi ymmärrän ihan täysin! Itse muutin just Malmöseen yliopisto opintojen perässä ja vaikka en kauaksi muuttanutkaan, niin toiseen maahan kuitenkin. Ja sehän tarkottaa aina vähän kaikkea hermoille käyvää ekstra hoidettavaa. Mutta ehdottomasti sen arvoista se on, kun opinnot vihdoin alkaa ja kämpät ja muut on tiedossa, niin koko homma alkaa luistaa ja näyttää parhaimpia puoliaan!

  Lycka till! :)

 5. Hei tää ei nyt liity tähän ollenkaan, mut tuli vaan mieleen tai pakko sanoa.

  Kävin tänään kattoo Magic Miken, ja tykkäsin siitä tosi paljon! Okei mitä nyt Channing Tatum ja Alex Pettyfer oli ihan yli-ihania, mutta siis mä ainakin itse kehittelin päässäni tarinaan juonen, joka mun mielestä siinä oli. Ja oi sitä vatsalihasten määrää.
  Niinpä mä siis kysynki sulta, että oliks sullaki sen jälkeen tunne, ettet oikeen tienny, miten hengitetään? :D Mulla leffateatterista ulosastuessa ei pyöriny ku ne puolalastomat komeudet sixpäkkeineen mielessä ja hyvä että pysyin pystyssä. Liian nopee loppu, mutta kuten kaveri ehdotti, ehkä se enteilee jatko-osaa.. ;)

  Kivaa syksyä Mungo, oot huippu! <3

 6. Voi että onnea matkaan! Maasta toiseen muuttaminen tosiaan on järkyttävä rumba, nii jos joku uskaltaa valittaa päivitystiheydestä niin pistäkööt itsensä samaan tilanteeseen tai miettiköön eikö heillä todellakaan ole elämälleen parempaa tekemistä kuin valittaminen :)

 7. Kyl kaikki ymmärtää et blogi ei oo tällä hetkellä se ykkösjuttu, turha sun on siitä murehtia :)
  Peukut pystyssä, toivottavasti saat sen unelmien asunnon!

 8. En malta oottaa et pääsee seuraan sun elämää Lontoossa! :) toivottavasti kaikki järjestyy, ja kyllä ne tavalla tai toisella järjestyy, pidän peukkuja! Koita pitää ittes hengissä äläkä kuluta ittees loppuun:)

 9. On mukava kuulla, että sun asiat alkaa hiljalleen järjestyä asunnonkin suhteen. :) Ja tottakai sä otat nyt ilon irti läheistes kanssa olemisesta, ei tarvii tuntea huonoa omatuntoa siitä, ettet ehdi päivittää blogia nyt kovin usein. Sun postaustahti varmasti normalisoituu, kun pääset asettumaan Lontooseen. :)

 10. Voiii oon niin onnellinen sun puolesta! Eiköhän kaikki ymmärrä että sulla on kiireistä ja muutto toiseen maahan on stressaavaa eikä blogille riitä niin paljon aikaa :) Täällä kuitenkin odotetaan jo innolla sun Lontoo-seikkailun alkamista! Tsemppiä ja ihanaa aikaa Suomessa ennen muuttoa! :)

 11. Voi pikkuinen! Tsemppiä paljon ja eiköhän kaikki ymmärrä, ettei tuollaisella kiireellä ja rytmillä ehdi blogia oikein ajattelemaan! :) Kyllä kaikki järjestyy.

 12. Moi. Oon lukenut sun blogia jonkin aikaa, mutta koskaan en oo jättänyt kommenttia. Mutta nyt mulla olis ihan asiaakin, niin päätin laittaa viestiä. Eli, joskus taannoin tuossa keväällä muistelin, että olisit kirjoittanut jonkun postauksen opiskelusta ja pääsykokeista ja ylipäätään opiskeluun liittyvistä asioista. Kerroit siinä omasta pääsykoetilaisuudesta ja muutenkin annoit hyödyllisiä vinkkejä miten pärjätä pääsykokeissa ym. Oon yrittänyt etsiä tuota postausta, mutta en ole löytänyt. Voisitkohan kertoa mistä löydän tuon postauksen? Oon voinut etsiä vääristäkin paikoista. Kiitos.
  Terv. Elisa

  • Kannataa tutkia asiat, ennen kuin niihin ottaa kantaa viilaillen mitään. Briteissä sana ”college” tarkoittaa jotakin hieman muuta, ja kyseessä on yliopisto, London University of Arts :)

   • Koko nimi on Trinity College, University of Dublin. Sama ilmio kuin esim. Oxfordissa ja Cambridgessa, missa yhden yliopiston sisalla on useampi College. Tosin University of Dublinissa ei taida olla kuin pari muuta opettajakoulutus-Collegea Trinityn lisaksi. Pitais ehka tietaa, kun opiskelin siella 5 vuotta, mutta syytan wanhuutta :)

    • Joo, noin se just menee. Että mä oon esimerkiksi London College of Fashion, University of Artsissa. Lyhennettynä LCF of UAL :D Oon tullu siihen tulokseen, että täällä College sana vastaa vähän ku tiedekuntaa välillä :) Toisaalta tosi arvostettuja kouluja on esim. Kings College ja Imperial College, jotka on molemmat siis todella tasokkaita yliopistoja :)

    • No mä olen ihan UAL:ssa esimerkiksi, University of Artsissa, mutta College of Fashionissa. Se on vähän ku tiedekunta noiden Collegejen suhteen täällä. Ei ole Faculty of Fashionia esimerkiksi, vaan on College of Fashion.

 13. Nyt taas eksyin blogisi pariin (viimeksi luin ahkerasti kun muutit takaisin suomeen) ja muutaman postauksen verran oon miettinyt et eikö S. ole enään kuvioissa? Eikö kaukosuhde toiminut vai veikö M. jalat alta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>