YR

Heippa muruset!

Sain sähköpostia siitä, että Yves Rocherilla on alennuksessa kaikkia ihania juttuja vaihteeks, ja koska mulla on jo valmiiks miljoona laatikkoa raahattavaa Lontooseen, niin on se ihan ok katella niihin laatikoihin vielä vähän lisää täytettä…. Oon ollu tosi ahkera heittää tavaraa ”myyntiin” -kasoihin, ja teitä odottaa tällä hetkellä kolme IKEA-kassillista, jotka menee Huutikseen jahka ehin kuvailla niitä.. Mutta niin, itse asiaan, jäin jumittaa kampaajan tuolissa Yvesin sivuille, ja nyt pohdiskelen, mitä kaikkea ehdottomasti tarvitsen Lontooseen mukaan.

Kasvipohjaiset Omega 3 -valmisteet kuulostaa hyvältä, ja mun on ainaki pakko syödä aina tollasia syksyllä/talvella, muuten oon koko ajan puol ihoo lähtemässä irti kuivuudesta.

Yks kaveri kehu tota Yves Rocherin BB-rasvaa maasta taivaaseen, ja vaikka mulla onki ollu jo Garnierin ja No 7:n rasvat käytössä, niin pakko ehkä kokeilla tätä :) Toi BB-rasva on nyt -45 % hinnasta.

Tää kiinnostaa mua kyllä ehdottomasti eniten, nimittäin hiuksia kirkastava hoitoaine. Mun ongelma tän vaaleen tukanvärin kanssa on usein se, että kampaajalta lähtiessä se on kyllä upean kiiltävä ja kaunis, mutta tuntuu, että siitä tulee tunkkainen tosi nopeesti aina. Mulle ei laiteta koskaan kestovärejä, vaan ainoastaan sävytteitä, ja tuntuu, että niistä lähtee juurikin se kirkkaus ensimmäisenä. Toi on parabeeniton tuote, jossa on siis vadelmaetikkaa, joka luo sen kirkastavan vaikutuksen. Mun on ehkä pakko kokeilla tota.

Kaikki tuotteet, joissa on argan oilia, on musta mielenkiintoisia, ja tää on senki puolesta jännä, että se on savinaamio, joka käy hiusten lisäks myös nassulle. Mielenkiintoista ja helppoa, ku ei tarvii raahaa ku yhtä tuotetta mukana.

Toi hoitoaine on nyt -40 % ja savinaamio -50 %.

Mun ihon ongelma on tosiaan kuivuus, joten jos jossain lukee ”tehokosteuttaja”, mua kiinnostaa varmasti. Toi on tollanen 7 päivän tehokosteutuskuuri iholle, ja mulla ainaki syksy ja talvi on sellasia, että tehokosteutusta kaivataan…

Samaa sarjaa on kosteuttava puhdistusemulsio.

Nää on molemmat alennuksessa melkein puoleen hintaan.

Tuolla oli nyt kaikkia ihania uusia meikkejäkin! Mähän vannon edelleen jo varmaan seittemän vuoden ajan Yves Rocherin kulmakynään, mutta nyt mun kiinnostuksen herätti pari muuta juttua.

-44 % alessa oleva Touch of Gold – Selected by Christina Dueholm meikkipaketti näyttää kokonaisuudessaan musta tosi mielenkiintoiselta, ja mun on ehdottomasti päästävä kokeilemaan noita luomareita. Toi irtohelmiäisluomiväri on aivan ihanissa sävyissä myynnissä, ja mua kovasti kiinnostaa, miltä se näyttää luomilla. Ja koska oon edelleen ihan hutelo silmien rajauksessa, vaikka joka päivä eyelineria käytän, niin tollanen voidemainen eyeliner kuulostaa tosi mielenkiintoiselta vaihtoehdolta, ainaki sellaselta, jolla mä varmaan sotkisin vähemmän.

Mä RAKASTAN Yves Rocherin suihkusaippuoita. Tossa jäin arpomaan nyt malvauute-saippuan ja argan oil -saippuan väliltä, mutta toisaalta noi nyt on sen 2,50 €/purnukka, nii ehkä voin kokeilla molempia?

Noi Yves Rocherin tuotteethan on kaikki luonnontuotteita, ja eettisesti valmistettuja, jos joku ei siis vielä ole tutustunut liikkeen tarjoamiin tuotteisiin :)

Yves Rocherilla on nyt tosiaan muuten kampanja, jossa saa 5 euron alennuksen noista uutuustuotteista, kun tilauksen arvo ylittää 20 euroa. Jos siis haluaa kokeilla jotain uusia juttuja, niin nyt on erinomainen hetki sille :)

17 vastausta artikkeliin ”YR

 1. Hei Anna!
  Haluaisin korjata, että Yves Rocherin tuotteet eivät ole luonnontuotteita, vaan nissä on luonnosta saatuja ainesosia. Luonnontuotteessa taas pitää olla 100% luonnollisia ainesosia. Ois todella jees jos ottaisit tämän asian huomioon, niin moni kuuntelee ja uskoo sua! Oot upee nainen, jatka samaan malliin. :)

   • Niin paljonko tosiaan? Mä yritin nimittäin selata niiden sivuja missä ois puhdasta tilastoo tms. ja googlailla enkä löytänyt oikein mitään muuta kuin omaakin käsitystäni vastaavia foorumikeskusteluja mielipiteellä että Yves Rocher kuuluu mm. Bodyshopin ohella ”feikkiluonnontuotteisiin”. Eikä luonnontuotesertifioitujen listalta löytynyt. Ei sulla ois mitään faktapohjaista linkkiä tai tietoa asiasta? :)

 2. aaah!! ihana lukea tätä, kun omistaa nuista tuotteista osan jo valmiiksi :) On hiuksille kirkaste, tosin mulla oli vissiin eri marja ku vadelma, tuo kajaali hommeli löytyy, tosin se on siitä vaikea kun se terä ei oo terävä kovinkaan kauaa ja ei oo oikein teroitettavissa. Ite ratkasuksi: hemmetin ohut sivellin ja sillä sitte ku kynää käyttäis. BB on hankintaan -listalla! :)

 3. Oon miettinyt todella pitkään missä teet töitä ja miten hyvä palkka siinä on oltava, koska tuntuu että kuin olisit joku miljonääri? Michael Korsin laukkuja, Guessin koruja yms. Mistä ihmeestä revit rahan näihin? :)

 4. Ei liity mitenkään aiheeseen, mutta halusin vaan sanoo, että sen 2010 Sonisphere/Mötley/fiasko-postausten jälkeen oot ollu mun soulsistah ainaki näin netin välityksellä. Meidän musiiki ja miesmaku tuntuu lyövän niin täyellisesti yhteen!
  Jaksat aina olla nii mieletön ja ihana, vaikka naiseuteen kuuluu miesten ajoittainen vihaaminen ja vittuuntuneisuus, mutta you know?
  You’re just so freaking amazing!

  P.s. Tää kuulosti ihan itsari/goodbye-kirjeeltä, vaikkei sitä oo… :D Mutta you’ll get the idea ;)

 5. Heimoi!

  Saako kysellä milloin paljastat Nellyn lahjakorttiarvonnan voittajan? Vai oonko ollu vaan ihan sokea ja se on menny multa ohi? :)

  Ja aiheesta seuraavaan, olisiko mahkuja aikanaan saada sun uudesta Lontoon kämpästä sisustuspostausta? Innolla odottelen kuvia ja kertomuksia ja kokemuksia ja kaikkea! Kaikkee hyvää sulle sinne Brittein maalle, toivotaan että kaikki menee hyvin ja kotiudut nopeasti :)

 6. olis mukava, jos merkitsisit nämä mainokset jotenkin selkeämmin. hyödytkö sä jotenkin näistä klikkauksista? vai mistä tässä nyt oikeasti oli kyse.. ihan puhtaasta innostuksesta YR:ia kohtaanko näitä mainostit? :)

 7. Poistit ilmeisesti kommenttini, vaikka se oli täysin asiallinen. Toki sinulla on siihen täysi oikeus mutta ihmettelen että miksi. Ehkä et halunnut keskustelua rahasta tai jotain. Mutta niin, ihmettelen kyllä täysin asiallisen kommentin poistamista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>