Jatkot

Heissansaa!

Mun sähköposti pääti mennä näköjään roskapostikansioon, kun yritin kysellä vahvistusta yhteen juttuun QHairin tyypeiltä, joten tässä on nyt mennyt muutama päivä ennen ku oon saanu teille ulos tätä tukkapostausta:) Kävin tosiaan ottamassa mun pidennykset QHairissa, joka sijaitsee Uudenmaankadulla Helsingissä. Mun kampaaja oli superihana Sedin, joka sai mun olon tuntuu hyvältä, ja luottamaan kampaajaani. Mun vakkarikampaaja Simo tietää, että mulla on aikamoiset trust issuesit, mitä tulee kampaajiin, mutta Sediniin luotin jo puolen tunnin kohdalla ja annoin aika vapat kädet:D

Koska eräs typerä kanadalainen kampaaja raiskas tän reuhkan aika perusteellisesti, jäi nyt se liukuväri vähän unelmaks. Mulla on tosi painavasti ja paljon tukkaatossa päälliosassa, ja jos tota mun tukkaa ois lähteny säätämään liukuvärjätyks, ois se voinu mennä pahasti pieleen, kun päälliosa on tosi tosi lyhyt. Nyt puhutaan oikeesti karvoista, jotka on 5 cm parhaimmillaan. Päädyimme (Sedin päätyi…) siihen, että laitetaan raitaa kirkastamaan väriä, tyviväri ja joku sävyte. Tukka luonnontilassaan näytti siis tuolta. Juurikasvua, joka suuntaan sojottava ei-malli, ja aika huonossa kunnossa olevat latvat (efektiä korostaa sen kuivuus, kun tukka on tossa likainen…) Kiva muuten esitellä aina tuhansille ihmisille pärstäänsä tällai, ku ei oo esim. viittiny meikata, vaan tullu kampaajalle suoraan ripsihuollosta. Nice.

Väri päähän, ja siitä tuli täydellinen! Sitten alko operaatio ”Annan istumalihakset jumiin”. En muistanutkaan, kuinka kauan menee laittaa pidennykset.

Mutta tiedättekö mitä? It’s all worth it! Tadaa!!

Leikkaamattoman jatkot päässä.

Mä valitsin pidennystekniikaks kylmäkeratiini-pidennykset, joita moni suositteli. Sinettien käyttäjistä suuri osa on muuttaanut tähän uuteen pidennystekniikkaan. Kyselin hirveesti Sediniltä näistä kaikista, ja hän kyllä selitti, valitettavasti sen osaa itse selittää ihan yhtä hyvin. Mä selitän tähän Anna-tyyliin… Sinetithän kuumennetaan, tai oikeastaan poltetaan, tukkaan kiinni, mikä rasittaa aika lailla omaa hiusta ja niiden murtaminen ei sitten oo omalle tukalle kivaa ollenkaan. Lisäksi sinetti tulee omaan tukkaan kiinni tavallaan tukan ympärille. Eli jos siis otetaan pieni hiusosio, niin jatkot tulee siihen sen ympärille. Kylmäkeratiinissa ne tulee limittäin siihen hiusosion päälle, ja jakaantuu tasaisemmin, eikä luo sellasta nuudelitukka-vaikutelmaa.

Olennaisinta tossa on kuitenki nyt se, että kyseinen menetelmä ei käytä ollenkaan lämpöä. Siinä on sellainen liimamainen aine, kylmäkeratiini käytössä, joka painetaan tukkaan kiinni, se kovettuu siihen ja on siinä sitten kiltisti kuukausitolkulla. Huomattavasti hellävaraisempi omalle tukalle, ja pysyvämpi ku sinetit. Siinä missä sinettien alla oma tukka hajoilee, nää pidennykset voi kestää vaikka puoli vuotta, ilman nostamisen tarvetta, koska niiden kiinnitysmekanismi on niin erilainen.

Ja mikä parasta, nää on tosi huomaamattomat! En kestäis teippijatkoja, koska ne näkyis joka välissä, ja sineteissäki se kiinnitysosa oli aina vähän vaaleampi ku muuten se pidennys.

Siinäpä niitä! Noi jatkot näyttää tollaiki siltä, että siinä ois vaan raitoja tukassa, eiks näytäki?

Tän näkymättömyyden hyvä puolihan on se, että tukalla saa leikkiä ja sitä saa laittaa just niinku haluaa, ja lisäks tukkaa voi laittaa aika ylös ja lähelle ohimoita, kun se ei paista sieltä. Esim. niinku mun tapauksessa senki takia, että sais tasotettua ton Kanada-kampaajan raiskaaman tukan.

Ja melkein ready… (Tarkkasilmäiset bongannee mitä tarkoitan, kun puhu tosi lyhyestä, ylikerrostetusta päälliosasta?) Sedin sai ton tukan istumaan mun päähän tosi hyvin, ja sai tasotettua ton mun kauhuosaston pitkään tukkaan erinomaisesti! Lähin täynnä hymyä tuolta QHairilta ja oon ollu ikionnellinen tosta mun uudesta reuhkasta.

Toi hius, mitä QHairissa laitetaan on intialaista hiusta, VidaHairia, joka sopii suomalaiseen hiuslaatuun paremmin kuin aasialainen hius. Tuo intialainen hius liuotetaan kuukauden verran, jotta väri saadaan vaalenemaan, sitten värjätään. Aasialainen hius, esim. Simply Hair, vuorostaan räjäytetään jotenki oikeanväriseks, jossa kärsii itse hius. Aasialaista hiusta pyritään saamaan tuotantoon huomattavasti nopeammin, siksi kestävyys on hieman erilaista. Intialainen hius vuorostaan pääsee väriinsä hieman järkevämmällä aikataululla, ja näin ollen sopii pitkäaikaiseen pidennykseen paremmin, kestävyytensä vuoksi. Simplya ennen päässä pitäneenä voin sanoa, että tää intialainen tukka tuntuu ”aidommalta”. Tää on vähän karheempi ja kovempi, mutta esim. harjatessa, tää tuntuu paljon aidommalle:)

Moni on kysynyt, miksen mennyt Simolle, ja se johtuu siitä, että Simo ei ole vielä käynyt kylmäkeratiini-koulutusta, kun taas QHairin kampaajat ovat tehneet noita pidennyksiä jo hetken aikaa, joten heillä on niistä parempi kokemus. Aikanaan kun QHair perustettiin, yks mun senaikaisia luottokampaajia, meni töihin sinne, ja jo siitä tiesin, että voin luottaa paikkaan. Sedin osoittautui ihan huipputyypiksi mielettömällä ammattitaidolla, ja voin ihan ehdottomasti suositella QHairia kaikille!!:)  

Tukka näyttää aina parhaalta, kun sen on päässyt pesemään ja laittamaan sen itse. Mulla ainaki. Ihan sama kuka kampaaja ja missä, oon reuhkani suhteen niin natsi, että haluan laittaa sen aina itse:D

Tältä se siis näyttää valmiina ja laitettuna:

Väri. Täydellinen.

Se on pitkä, muttei liian. Se on aivan tajuttoman kiva ja helppo laittaa. Se on täydellinen!:)

Ainii. Näin viikon käyttökokemuksia. Ekan pari päivää tuntu vähän ilkeeltä noi pidennykset, ku tuntu, että ne kiristi hiuksia. Samaa oli aikanaan sinettien kanssa. Se meni kahdessa yössä ohi. Toi kiinnityskohta pidennyksessä on sellanen, että se pehmenee käytössä ja pesujen aikana, eli ei tunnu niin kovalta enää pian. Lisäksi noita kiinnityskohtia voi rikkoa pienemmiksi osioiksi, mistä on tullu mun ihan uus lempileikki, ku mietin jotain. Stressilelu omassa päässä:D

Tukka ei takkuunnu juurikaan, vaan on helppo harjata, ja se pitää kiharan tosi hyvin pariki päivää, vaikka välissä harjais hiukset:)

Kaikin puolin, oon superhyper-onnellinen näistä jatkoista!

Pidennyksen hintoja on vaikea alkaa sanomaan, koska jokaiselle tulee erilainen määrä tukkaa päähän, ja erimittaista jnejne. Mulla on esim. kolme eri sävyä 50 cm hiusta. Hintoja voi siis kysellä suoraan QHairista. Sen verran tiedän, että Sedinilla on vissiin syyskuulle asti aika täyttä, mutta samaa tekniikkaa laittaa kampaamossa kaksi muutakin kampaajaa, eli soittoa siis vaan kiinnostuneet tuonne, ja siitä sitten konsultoimaan:)

Muita ku hintakysymyksiä voi heittää tänne kehiin, mä voin sitten kysellä eteenpäin niitä, jos en itse osaa vastata!!:)

Translation:// Just some information on my extensions:) I got my hair done in QHair in Helsinki, used VidaHair -extensions and they are attached with cold keratin. Absolutely love my new hair!!:)

179 vastausta artikkeliin ”Jatkot

 1. Tästä ei käynyt oikein selväksi, että saitko siis itse nuo pidennykset ilmaiseksi/alennuksella vai maksoitko ihan täyden hinnan? Ja paljonko itse maksoit, niin voisi vähän arvioida hintaa :) Vaikka et näitä hintakysymyksiä halunnutkaan ;)

   • Tästä ei nyt vieläkään oikein käynyt selväksi, että saitko itse palvelun ilmaiseksi/alennuksella vastineeksi blogissa mainostamisesta. Hinnalla ei ole minulle väliä, mutta mielestäni tuon seikan pitäisi käydä postauksesta selkeästi ilmi.

     • Kiinnostaa varmasti sen takia, että blogeissa on piilomainontaa ja -markkinointia pilvin pimein ja monesti etenkin näiden palveluiden kohdalla ei käy ilmi, onko blogissa ko. palvelun mainitseminen johtanut hinnanalennukseen tai ilmaiseen palveluun. Ei ole tarkoituksena udella sun raha-asiostasi tai euromääristä (ne ei mua kiinnosta) tai olla hyökkäävä ja ilmeisesti tämän ko. paikan mainitseminen blogissasi ei tarkoittanut sinulle alennusta palvelun hinnasta vaikka suoraa vastausta on aika haastava saada.

 2. Sulle sopii tosi hyvin noi suorat hiukset. Tiedän, että itse tykkäät tosta pörröstä ja se on ominta sua, mutta silti liputan suorien hiusten puolesta. (ei sillä etteikö noi kiharatkin olis kivat) Mutta joka tapauksessa, tosi luonnollisen näkönen lopputulos, kiva ettei oo mennyt ns. överiksi, niinkuin monella pidennykset usein menee :)

  Mitä turkoosia sulla on tossa viimesessä kuvassa päällä? Asukuvaa tulossa?

 3. Näytät tosi kauniilta tossa kuvassa, jossa pidennykset on päässä leikkaamattomina! Varmaankin siksi, että tukka näyttää luonnolliselta suorana ja sulla on niin vähän meikkiä/ei meikkiä? Pitäisit useamminkin tollasta natural-lookia, oot aina tosi laitettu:) EI sillä et sekään huono olis!
  ihANAA kesää!

  • Tukka on kaikkea muuta ku luonnollinen suorana, sen suoristus mun reuhkaan on paljon rankempi prosessi ku kihartaminen. Mulla on normaalisti tosta enemmän meikkiä ehkä neljä tuotetta:D Ja mä pidän siitä, että saan olla laitettu. Kiitoksia kovasti:)

 4. Toi hiustenväri on täydellinen. Niin täydellinen et muhun sattuu. Mä en ole puoleen vuoteen (!!) värjännyt mun hiuksia, koska mä olen sen vaiheilla, että värjäänkö vaaleiksi vai kasvatanko oman värin takaisin. Lisäks oon kasvattamassa hiuksia, joten toi vaaleeks värjääminen ei siinä mielessä kuulosta hyvältä. Kun osais päättää. Ehkä mä elän tän reuhkani kanssa, kunnes osaan päättää. Tai sit mä varaan itelleni kampaaja-ajan parin kuukauden päähän, ja se on sit mun deadline, et pitää päättää. Niin mä teen…..

 5. Ihanaa ku joku laittaa kerranki sellaset pidennykset, jotka näyttää oikeesti luonnollisilta eikä näy kilometrin päähän et on ylipitkät pidennykset isketty sinne oman reuhkan joukkoon :D Tosi kivat hiukset tuli niinku sulla kyl aina on!

 6. Ooksä X:ssa töissä, tai siis kun näin sut eilen ja olit kassalla (: Hihi, katoin eka sillei et tutunnäkönen (okei, luen sun blogia joka päivä mutten silti tajunnu ajatella et se olit sinä, varmaan joku shokki) ja sitte tajusin et se oot sä! Oot ihanan pitkä livenä, ite oon 175 ja oon aina kelannu et oisit mua lyhyempi :P Oli ihana yllätys nähdä sut siellä! (:

 7. VAU! Näytät ihan älyttömän hyvältä suorilla hiuksilla! Mun makuun siinä kuvassa olevat hiukset ovat liian pitkät, mutta siis silti, näytät tosi hyvältä suorillakin hiuksilla!

 8. Aivan mieletön tukka, todella upea!! En ole pitkään aikaan nähnyt noin hyvin tehtyä hiustenpidennystä, tuosta ei huomaa kyllä ollenkaan että kaikki ei ole omaa tukkaa :) Sitä haluaisin tiedustella, että miten nuo pidennykset sitten otetaan pois? Eli saako ne ite nyhdettyä pois vai ottaako kampaaja pois? Entä sitten kun oma hius on kasvanut jo sen puoli vuotta, niin voidaanko noita vaan nostaa ylöspäin vai miten sitten toimitaan?

  Tiedän, että sanoit että hinta-asioista pitää kysyä suoraan sieltä kampaajalta, mutta olisiko sinulla antaa vähän osviittaa hinnasta, esim. paljon tuo sinun tukka maksoi?

  • Ne otetaan sellasella poistoaineella pois ja aina laitetaan uus tukka. Vida Hair on aika edullinen, niin mieluummin vaihdetaan aina uus tukka. VidaHair on suunniteltu niin, että jokaisella ois varaa siihen, muuten kaikki kyssärit suoraan vaan QHairille:)

 9. Tukan tulos on mielettömän nätti ja luonnollinen:) Liian pitkät pidennykset näyttää tönköiltä, noi menis mainiosti sun omista hiuksista! Sopii kyl valtavan hyvin, tulee ihan mieleen sun vanhat kuvat ennen kuin otit pidennykset pois!

 10. Yksi kysymys… Mikset pidä tukkaa ikinä suorana? Näytät aika hottikatilta. :D Ei kiehkuroissakaan tosin vikaa ole. ;)

  Kiva kuulla uusista tekniikoista. Voin kyllä melkein lyödä vetoa, että Turussa tästä(kään) ei kuultukaan… Olis kiva sitten nähdä seuraavaksi, miltä hiukset näyttää ennen huoltoa ja sen jälkeen, ja menikö kaikki niin kuin promised. :)

  • Mähän oon melko usein kuvissa ilman meikkiä, ja mun päivämeikki on n. 5 min, ja kevyt. Mulla on sen verran vahvat kasvonpiirteet, että pieniki määrä meikkiä näyttää enemmältä ku on.

 11. tulipas ihanat noist sun hiuksistas:)! nyt mua harmittaa ku tilasin rapunzelilta clipsit… tollaset olis ollu kivat ja ne clipsit näkyy viel nii paljo mun hiuksist koska mun hiukset on niin lyhyet:/eka kelasin sinettei mut sin päädyinki clipseihi:D vitsiku olisin tienny tollasist nii olisin heti hankkinu tollaset mielummi ku clipsit :D

 12. Jokusen kerran käynyt itsellekin niin, että ei oikein parturin kanssa ole oltu samalla aaltopituudella ja ei ole tiennyt itkeä vaiko nauraa kun on lopputuloksen nähnyt… Mutta onneksi hiukset kasvaa aina uudestaan, kun vaan malttaisi odotella (Nimim.Kasvatusvaihe taas menossa ja tuntuu, ettei nää meinaakaan kasvaa mihinkään) Katoin eka nopeella selauksella, että noissa 2. ja 3. kuvissa on joku muu kuin sinä.. Miten voikin olla ihminen niin eri näköinen suoralla ja kiharalla tukalla?:) On nuissa sun uusissa kutreissa nyt kyllä kadehdittavan paljon mittaa ja passaa muuten älyttömän hyvin suoristetutkin hiukset sulle!:)

 13. Herrajesta noi pidennykset pitkänä ja suorana!:DD noin jos ois, niin varmaan joku kaveriskin kävelisi ohi kun ei tunnistais. näyttää niin erilaiselta. ois kyl unelma itellekin, ressi raiskannu tukan niin eihän siitä ole kuin hiirenhäntä jäljellä huuh:D

 14. Et oo ainoo, jonka mielestä se on täydellinen.. Aivan ihanat!:D Nyt haluaisin ittekki kokeilla tota tekniikkaa, mutta en usko että täällä perämettän kampaamoissa kukaan sitä vielä käyttää:/ Sinetit mulla oli joskus, mutten tykänny niistä yhtään. Ne oli just sellaset ”nuudelimaiset” niin ku sanoit. Jäi hirveesti ”rakoja” hiusosioiden väliin tai miten sen selittäis:D Lisäks niitä sinettejä tuntu olevan ihan liian vähän, jäi kauheen ohueks tukka. Nyt käytän klipsipidennyksiä, mutta niissä on sitte aina oma hommansa.
  Oon niin kateellinen sulle tosta tukasta!:D Ei oo reiluu!:D

 15. ite ostin itelleni ton alotuspaketin ja kaks kaveria joille ne pidennykset tein, niin tukka räjähti ensimmäisessä pesussa. :/ eri puntit/paketit siis kyseessä. Ja tietysti annoin qhairin hoito-ohjeet sekä kertasin ne asiakkaan kanssa, jotta niiden kanssa ei ole epäselvyyksiä..

 16. Kivat hiuksethan noi on, ite tykkäsin sulla enemmän niistä lyhyemmistä mut uskon et vaihtelu virkistää! Eniten mua ärsyttää kyllä noi sun kiharat.. itellä on luonnonkiharat hiukset mutta kun niitä alkaa kihartelemaan muilla keinoin ni niistä tulee tikkusuorat! Ehkä 10 minuuttia pysyy mutta siinä se ja kaikkea on kokeiltu. Ei oo taas menny nallekarkit tasan ;)

 17. Heissan!
  Nyt täytyy kyllä sanoa, että on ÄLYTÖMÄN siistis pidennykset! Jos et olisi kertonut, en missään nimessä olisi edes tullut ajatelleeksi pidennyksiä, menee ihan sinun hiuksistasi! Upeaa jälkeä!

 18. En tunnistais sua yhtään suoralla tukalla, ilme on niin eri näköinen! Ihan tosi onnistuneen näköinen lopputulos mun mielestä ja melkeen haluaisin itekin kokeilla tän perusteella, vaikka omaa tukkaa on kyllä omasta takaa ihan hyvin..:D

 19. En malta olla kommentoimatta, että on mukava katsoa sinusta kuvia suorassa tukassa ja vähemmällä meikillä. Näytät meinaan todella hyvältä myös ”totisena”. Myös ilman kirkasta huulipunaa ja tummia rajauksia olet fotogeeninen ja raikas!
  Lisää tämän tyylisiä kuvia rohkeasti vaan :) Tuo piristävää vaihtelua myös asukuviin!

  • Musta on hauskaa ku puhutaan tummista rajauksista, ku mä laitan wetlineria ehkä kaks kertaa viikossa:D Mä en viihdy tukka suorassa, ja mun normaalissa päivämeikissä on n. 5 min pidempi panostus, jossa on kulmakynä, poskipuna ja ripsari, sekä vaalea luomari:D Nää puheet on musta tosi hassuja..:D Mutta, ei tuu tollasella juurikaan kuvia, eli turha edes odottaa:)

 20. Oii, tosi kauniit! Nyt itellekin tuli fiilis, että haluaisi pidennykset.. :D tähän ohueen reuhkaan olisi kiva saada vähän enemmän hiusta sekaan.
  Sun hiukset näyttää muuten tosi kivoilta ilman kiharrustakin :)

 21. Sulle kyllä sopii suoratkin hiukset, mutta en aio olla taas yksi, joka neuvoo pitämään hiuksia niin :P Jännä myös nähdä sua meikittä. Oot nätti niinkin, mutta ymmärrän hyvin, että et halua blogiin kuvia laittautumattomana. En nimittäin itsekään halua koskaan itsestäni otettavan kuvia täysin meikittä, hyi, näytän hirveältä. Kamalinta on, jos jossain bileissä on käynyt saunassa ja sitten joku tulee kuvaamaan, kun naama punoittaa ja kiiltää ja hiukset on märät, HYI.

 22. Todella luonnollisen näköiset kyllä, tuollaiset voisi ottaa itselle kyllä tuuhennoksiksi myös jos jälki on tuollaista. Pitänee selvittää saako tuolla tekniikalla muualta kuin Helsingistä :) Ja näköjään vastoin yleistä mielipidettä kommenttiboksissa mun mielestä kiharat sopii kyllä sulle suoria paremmin ehdottomasti.

 23. Hyvän näköiset hiukset, suorinakin, vaikka tykkään enemmän sun omasta tyylistä. Mä en oikein ole aiemmin ollut innostunut hiuspidennyksistä mutta nuo näyttävät luonnollisilta, mikäköhän tämä hiustenpidennystyyli on englanniksi…

 24. Oiiii, niin ihanat!!! Ja tosi luonnolliset, tykkään paljon!:) ja mulla on käyny ihan sama juttu kampaajalla tosin iha suomes, olin sen jälkee kyllä hieman raivos. Mun tukka on vielä jonku verran pidempi kun sun lyhyemmät oli niin näyttää 7cm haihtuvat hieman naurettavalta :D enkä edes pyytänyt uusia kerroksia ..? No onneks on jo vähän kasvanu et kyl tää varmaa tästä :D silti kyl ärsyttävää ku laittamine on nii vaikeeta et sais nää ees jonku näkösiks! hnngh. Tietää ainaki ens kerral varottaa toista kampaajaa mitä en todellakan halua :D

 25. Aivan upeat hiukset!!
  Mulla oli joskus teippipidennykset ja ne on pilannu mun hiukset ja haluaisin ottaa uudestaa pidennykset. Osaatko sanoa vahingoittaako kylmäkerantiinipidennys hiusta kuinka paljon?

 26. Herranjestas miten upean näköinen olet suorilla hiuksilla! Siis oikeasti, jotenkin se tekee paljon… tyylikkäämmän ja arvokkaamman ja jopa älykkäämmän näköiseksi! Gorgeous! Eikä näytä pidennyksiltä, tosi luonnolliset. Vaikka et tykkääkään ulkonäöstäsi suorilla hiuksilla, niin kokeile silti ihmeessä joskus! Vaihtelu virkistää, eikä siinä mitään menetä.

 27. Hei, osaatko sanoa kuinka lisätukka laitettiin päähän? :) tai siis öö :D leikattiinko hiustupsu hiusnauhasta ja siihen laitettiin keratiinia ja sit päähän vai miten? :) Aivan upea :) ja jäin vaan miettimään että kuinka tuo homma toimii :)

 28. Jos ei tietäis nii ei todellakaan vois sanoo että sul on pidennykset! Must se näyttää urpolta jos on nopeesti ohi mennen laitettu klipsit päähän ja ku erottaa missä on omat hiukset ja missä pidennykset.
  Nyt mäki alan haluu tollaset, kevätjuhliks olis kivat mut 2.6 tulee vähän liian nopeesti :s

 29. Mun mielestä on hauskaa, että itse eka kauhistelet meikkaamatonta naamaa, mut heti ku jengi kommentoi sitä, sä vastaat et hei ei mulla normaalisti oo juuri yhtään enempää meikkiä! No onhan, se nyt on ihan fakta, et näytät erilaiselta kuvissa ilman meikkiä ja meikin kanssa, oli voimakkaat kasvon piirteet tai ei.
  MUTTA todella kauniit hiukset, suorina ja kiharoina! Aivan ihanat! Ja samoin sinä, meikillä tai ilman.

 30. Oonkohan ainut, joka näiden kuvien perusteella tykästyi enemmän noihin sun kiharoihin? :D sopii mielestäni paljon paremmin :) On kyllä todella luonnollisen näköinen lopputulos! :)

 31. ”Jotenkin räjäytetään oikeanväriseks” :D Eli varmaankin vaalennetaan vaalennusaineella, eli aukaistaan hiussuomut ja hajotetaan kaikki mahdollinen pigmentti sieltä pois… :)

 32. Heh, eikö ärsytä jokaiselle vastata ”en pidä hiuksistani suorina”.. :D Ihanat hiukset ! Mäkin haluisin kiharat, tuuhean pehkon :) EIkö oo olemassa jotain muuta kun permanenttia jolla ne sais pysymään kiharina. Ei jaksais aina kihartaa..

 33. Ihanaa lukea näin positiivisia kampaajakokemuksia! Sen jälkeen kun blondiuduin, niin olen käynyt kampaajalla tosi harvoin (tukka kasvaa olemattoman hitaasti ja on luonnostaankin vaaleahko, niin eipä paljoa tarvitse juurikasvusta piitata), mutta aina kun astelen mun luottokampaajan luota, niin olen yhtä hymyä ja tekisi vaan mieli laulaa ja tanssia. :D Siis ihan maailmanvalloittaja queen-of-the-world -fiilis! <3 Olisipa kaikilla yhtä hyviä kokemuksia.

  Munkin mielestä sun hiukset on kauniit myös suorina, mutta hyvä, että tiedät, mistä tykkäät. :) Itsekin olen ihan tietoinen siitä, millaisilla hiuksilla (ja vaatteilla jne.) olisi "suuren yleisön" mielestä parhaimman näköinen, mutta kyllä ne omat mieltymykset sen ulkomuodon määrää. Mulla on ollut kahdesti megapitkät pidennykset ompelutekniikalla, mutta tästä on jo muutama vuosi aikaa, ja nyt alkoi kieltämättä kiinnostaa tuo uusi tekniikka.. Sponsoria odotellessa! :D

  Sellaista kysyisin, että meneekö nuo omaa tukkaa helpommin takkuun ja hoidatko niitä jollain erityisillä tuotteilla? Mulle on suotu luonnostaan maailman silkkisin ja pehmoisin tukka (kääntöpuolena siinä ei meinaa saada edes ponnaria pysymään oikeista kampauksista puhumattakaan :D), joten voi tietty olla, että mun näkökulma pidennyksiin on aika jyrkkä. Molemmat mun aiemmista pidennyksistäni menivät suht helposti takkuun, joten niille piti käyttää ihan muita tuotteita kuin omalle tukalle, mikä asetti oman haasteensa.

  • Kiitoksia kovasti kommentista:) Ei mee hirveen helposti takkuun, eikä kyllä oo jatkotkaan menny hirveen helposti takkuun koskaan:) Et voi olla aineissa enemmän vikaa ku jatkoissa?

 34. Aivan mielettömän ihana toi sun tukka! :) Eiks se kuitenki kärsi siitä kun kiharrat niitä noin useasti? Oisko mahollista saada meikki postausta, jossa kertosit vähän millasia meikkejä käytät, sekä hiusten muotoulutuotteista? :) Sekä videopostausta jossa näytät miten se kihartaminen käy suoristusraudalla..? :)

 35. Aika tyhmä kysymys, mutta kysytään nyt kun on hiuksista juttua:D Miltä näytät kun heräät aamulla? Eli siis kiharratko hiukset joka aamu, vai onko sulla jotenkin pysyvät kiharat?:)

 36. Minä en kyllä vois edes kuvitella sinua suorilla hiuksilla. Kivasti neki sopii, mutta on tuo kihara kyllä sun juttus ihan täysin :)

  Mun mielestä on ihanaa että nainen laittautuu ja pitää itsestään huolta, sillä LIIAN monet suomalaiset naiset ei panosta omaan pärstäänsä ollenkaan, kun ovat esimerkiksi löytäneet poikaystävän :D

 37. Mun mielestä toi kiharapilvi on aivan ihana! Todella onnistunut lopputulos, sulla on mun unelmien hiukset :> Saanko kysyä mitä huulipunaa /-kiiltoa sinulla on tuossa viimeisessä kuvassa jossa sinulla on sininen mekko päällä?

 38. Miksi et vastaa suoraan kysymyksiin, joissa kysytään
  maksoitko pidennykset itse vai saitko palkkiona postauksesta?
  Jää melko hänärään onko tämä vain hehkutusta vai piilomainontaa..

  • Maksoin pidennykset itse, tuttava-alennuksella tosin, kun tunnen paikan:) En ole vältellyt kysymyksiä maksusta, välttelin kysymystä hinnasta, koska tota ei voi kukaan muu arvioida kuin kampaaja:)

 39. Oon pahoillani jos joku on aikaisemmin kysynyt ihan samoja asioita kuin minä, mutten sokeena oo huomannut niitä kommentteja. Mutta siis mitä noille sun pidennyksille nyt näin parin viikon jälkeen kuuluu? Ja hinnasta en kysyisi muuta, kuin että oliko paljon kalliimpi kuin mitä sinettipidennyksesi ovat olleet? Onko ilmennyt jotain huonoja puolia, vai ootko ihan täysin tyytyväinen tohon tekniikkaan ja suosittelisit kaikille mieluummin tuota, kuin esim sinetti- tai teippipidennyksiä? Iso kiitos jos jaksat vastata!

  • Tosta on nyt melkeen kuukaus, ja tosi hyvää kuuluu:) Kaikki on päässä, ja on ollu tosi hyvät ja muuttumattomat:) Ei oo paljoa kalliimpi ku mitä sinetit oli:) En oo keksiny yhtäkään huonoa puolta, mikä on aika uskomatonta mun maulla:D

 40. Moi Anna,
  Saako noita siis halkaista pienemmiksi osiksi eikä se tee mitään pahaa liimakohdalle/pysyvyydelle? Onko se luonnollisemman näköinen pienemmissä osissa vai mikä syy siihen halkomiseen on?
  Katsotko muuten että nuo tulee kalliimmaksi loppupeleissä, kun samaa hiusta ei voi käyttää uudelleen, jos siis haluaa pidemmän aikaa käyttää?
  Minulle sanottiin että ei tarvitsisi vältellä hoitoaineita liiman lähellä, kuten sineteissä ja muissa jatkoissa. Oletko saanut samanlaiset ohjeet? Se kuulosti liian hyvältä ollakseen totta enkä uskalla kyllä kokeilla ellei muista kampaamoista ole tullut samanlaisia ohjeita. Voihan se olla että tuon menetelmän takia hoitoaine ei liuotakaan pidennysosaa irti..?
  Entä täytyykö näissäkin kuitenkin varoa harjaamista? Mulle vidahair on ensimmäinen pidennys ja mietin että sehän on niiiiin kivaa harjata oikein antaumuksella päänahan ”läpi” hiukset, että täytyykö nyt tosiaan opetella harjaamaan vain latvat vai miten homma toimii? Tai pesemään hiukset jotenkin varovaisemmin?

  Oletko VIELÄKIN tyytyväinen? :) Aiotko ottaa uusiksi?

  Sata kysymystä mutta toivottavasti vastaisit näihin kun kylmäkeratiinimenetelmästä on löytynyt todella vähän tietoa mistään..

  • Mulla ei oo vaikuttanu toi halkaiseminen mitenkään pysyvyyteen.. Ja mulla piti sinetitki vaihtaa aina, tai se tukka, ku ei se koskaan parin kuukauden jälkeen ollu missään hirveen hyvässä kunnossa enää. Ja iha koko päätä oon pessy hoitsikalla, eikä oo mitenkään vaikuttanu :) Kyllä mä harjaan ihan koko tukan, päälaelta asti, ja siis noihin on ihan spessu harjansa :)
   Olen vieläkin tyytyväinen ja vaihtoaika on jo varattu :)

 41. Jeeee Ihana että löysin tämän jatko postauksen ! Varasin heti ajan tuonne , kohta on mullakin pitkät blondit hiukset :)) Noi näyttää ehdottomasti luonnollisimmilta pidennyksiltä mitä oon koskaan nähny !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>