Kotona!!

Heissan!!

Yksi kappaletta väsyneitä matkaajia olisi nyt kotona, hyvin onnellisena siitä, että on kotosalla:) 100 päivää, 10 maata on nyt plakkarissa, ja oon onnellinen ku oon himassa mun rakkaiden kanssa:)

Siis nopee photoBooth-kuvatus tähän välin:) Kaivoin jostain paketista mulle lähetetyn ihanan Zipperallin leokuosisena, ja nyt nautin vaan perheestä ja mun pikkusesta…

… pikkusesta, joka on keränny vähän lihaa luiden ympärille, ja on jo aikamoinen tynnyri, joka on noussu painossa kilon kolmessa kuussa:D Tässä 5,5-kiloisessa olemuksessa se näkyy ja tuntuu. Mulla on nyt tosi tärkee tehtävä tennispallonheittelijänä, mutta lupaan palata bloggaamiseen ja kommentteihin ja kaikkeen, heti huomenna, ku kaikki lähtee töihin ja kouluun:)

Ihanaa olla kotona!!

Ootte ihania, palaan pian siihen normaaliin bloggailuun, nyt on vähän huono omatunto ja syyllinen olo, mutta nyt omistaudun perheelle ja huomenna teille!!:)

Pusuja!

Translation:// I’m home finally!! 100 days of travel, 10 countries, and now I’m finally home!!

64 vastausta artikkeliin ”Kotona!!

 1. Jeeeee!! Nyt nautit, etkä yhtään syyllistä itseäs! Oot ollu niin ahkera koko matkan ajan, että en oikeestaan voi kun ihmetellä, miten oot kaiken sen reissaamisen keskelläkin jaksanu niin usein kirjotella meille, kiitos siitä:)

  Ja niinkuin sanoin, nauti olostasi nyt täysin siemauksin:)) Paljon rapsutuksia tuolle pikku riiviölle, joka aiheuttaa mulle aina ”pienen” awww-reaktion!

 2. Ihan kreisiä, että sä oot jo kotona!! Mietin sillon ku lähitte, että hitto tohon paluuseen on ylipitkä aika, mutta niin se vaan on, että aika on lentäny ku siivillä :D Voin kuvitella miten mahtava kokemus toi matka oli ja toivon, että isompana saan kokea ees jotain vastaavanlaista! :) Nauti nyt perheestä ja Suomesta, mä ootan innoissani täällä jo matkapostauksia :D :D

 3. Oi ihanaa, tervetuloa kotiSuomeen! : ) Upeaa oli seurata matkaanne maailmalla, ja innokkaasti
  roikutaan mukana jatkossakin! Nautihan rakkaiden seurasta ja kaikista suomijutuista! Suunnittelemasi koru tuli, ja on minulle kyllä monen asun pelastaja. Siskon rippijuhliinkin pääsee mukaan, ja mihin lie tulevan kesän aikana. Se vaan sopii kaikkeen;) Koko, matsku, kaikki, ihana!Oon fiiliksissä sun puolesta, että pääset iloitsemaan kaikesta siitä, mitä oot matkalla kaivannut! Ihan niistä pienistäkin jutuista. Jee:)

 4. Haha Simba näyttää kunnon vampyyrilta tossa kuvassa hampainensa:D Ihana kuva ja varmasti ihanaa olla taas kotona! Itse vietin yhden kesän ulkomailla kokonaan ja kyllä sen jälkeen oli koti-ikävä, vaikkei aika nyt sen pidempi ollutkaan!:)

 5. En tiedä miks, mut mua alko melkein itkettää tää. Ehkä siks, että kotiin on aina ihana tulla. Ehkä siks, että reissupostaukset loppuu. Ihan sama, tervetuloa takas Suomeen! Nauti siitä nyt koko kesä vaan :)

 6. Onnellisen näköinen matkaaja pääsi kotiin :) Kiitos, kiitos ja kiitos kun jaoit meidän kanssamme teidän upean reissun! Nyt saat viettää aikaa rakkaimpien kanssa ja herkutella suomifoodilla :) joka maistuu niin hyvältä aina reissun jälkeen!

 7. Oon seuraillu sun blogia melkein vuoden verran ja haaveilen itsekin reissaamisesta maailmalla. 100 päivää ja 10 maata kuulostaa ihan mahtavalta, jospa saan toteutettua matkustushaaveen vielä joskus :)

 8. Eikös se ollut niin, että Simba kastroitiin ihan vasta? Kannattaa tosiaan varoa sitä lihomista, leikattu uros tarvitsee reilusti vähemmän sapuskaa kuin leikkaamaton. Mun saman kokoluokan otus (ennen leikkausta 2,5-vuotiaana 5,7 kg) painaa nyt viisveenä 7,1-7,4 kg… :D Ja ei muuten lähde helpolla tuo kerääntynyt paino! Poju on ollut dieetillä viime lokakuusta asti ja tosiaan ei tipu alle tuon 7,1 kg:n. Jos sais painon johonkin 6,7-6,8 kiloon, olisin jo aivan äärimmäisen tyytyväinen. Toki tuo rutjake on rotevoitunutkin siitä mitä oli silloin 2,5-vuotiaana, rodun urosten itse asiassa ”kuuluukin” kerätä massaa vielä nelivuotiaaksi asti, eli kaikki mikä on tullut ei todellakaan ole onneksi läskiä. Mutta sitäkin on! Asuttiin Ranskassa tovi ja sen jälkeen toi rupes sit lihomaan.

  • Joo, ja itse asiassa sillä oliki nyt väärää kuivamuonaa:D Mut ihan hyvä, että on vähän painoa saanu, on ollu turhan laiha poika aina. Nyt pitää vaan rajottaa ruokaa sille:D

 9. Tervetuloa Suomeen :) Sekosiko Simba miten pahasti sut nähdessään? Vanhempien (ja mun) koira sekoaa ihan kiitettävästi kun mennään käymään siellä ja siinä ei toistaiseksi ole ollut lähellekään näin pitkää taukoa kuin sulla ja Simballa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>