Että nii

Mä aina kuvittelin, että miehet tangoissa on jotain ällöä ja yöks… Mentiin tonne Thunder from Down Under -juttuun aika vitsillä naurumielessä.

Oon nyt peruuttamattomasti rakastunu…

Äiti, tossa on sun tuleva vävypoika.

Terkkui, Anna ja noin 2378734567843 astetta promilleja.

Psst!! Kuinka monta kirjoitusvirhettä tättä postauksessa on?!?!?!?

P.S. Järjestetäänkö Rantapallon lukijamatka Vegasiin?! Tuun oppaaks tanssii tonne eturiviin ”Matthew, marry me” -paita päällä.

64 vastausta artikkeliin ”Että nii

 1. Itse näin nuo muutama vuosi sitten, kun olivat Suomessa kiertueella ja ei se nyt niin kovin yöks ollukaan kuin aluksi luulin:D Joskus sitä yllättyy positiivisesti.

 2. Eikää!! Anna :DD piristystä ja ihastusta tän postauksen myötä tuli ainaski mun päivään. Eka en etes huomannu mittää kirjotusvirheitä !! taitaapi johtua omasta syntymähumalasta tai tosi huonosta äidinkielen taidosta, mutta enikeis Anna oot ihana! :D

  • Ei. Mä tuon mieluummi about samassa tikissä olevan erään toisen:D (Muru, sä oisit ollu niin liekeissä meidän kanssa tuolla, ei mitään järkee… Ja sun on ymmärrettävä tää, sä tiedät mun inhon miesstrippareita kohtaan:D)

 3. Mä olisin ainaski heti lähössä mukaan lukijamatkalle (se vois sisältää myös joku miljoona muutaki maata ja kaupunkia :D), mut perhana ku oon alaikänen!!! Olis ehkä mahtavinta hilluu miesten strippiesitysten eturivissä :D

 4. Moi Anna! Täysin off topic, mutta miten pääset sen yli kun joku tuntematon tulee ja tylyttää sua? Katsoo että tuossa on just sopiva uhri, puranpa pahan oloni siihen. Käykö sulle sellasta? Mulla saattaa mennä kokonainen VIIKKO pilalle siitä että joku random akka tai ukko valitsee mut sylkykupikseen.

  Kysyn tätä sulta siksi että olet positiivinen ja vaikuttaa siltä että pystyt pääsemään esim. tollasten asioiden yli nopeasti ja ”helposti”.

  • No jos joku livenä tulee tylyttää, nii on vika kerta ku tylyttää, mä oon aika käärme suustani, jos mulle alkaa aukomaan. Ja blogissa nyt aukomisia tulee harva se päivä, mut en ota niitä millään lailla kuuleviin korviini. Mä en osaa sanoa tohon vastausta. Mä en ole kiinnostunut niiden ihmisten mielipiteistä. Jos ne kokee tarvetta avautua ja ”tylyttää”, on niillä muutama ruuvi löysällä, ja miks mä oisin kiinnostunu sellaisen ihmisen mielipiteestä. Mä vaan unohdan sen tilanteen n. 3 sekunnissa. Parempaa vastausta en osaa antaa:/

 5. Hei mietin vaa et mitä oot menossa sinne lontooseen opiskeleen?Ku oon tässä ajatellu lontooseen muuttoa ja kenties opiskelujen aloittamista ja ois kiva mitä sä oot sinne menos opiskelee?:)
  Ja jääkös ihana simba suomeen vai lähteekö lontooseen?:)

 6. Ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään, mutta mulla on pieni probleema ja aattelin sulta kysyä apuja… Eli siiis mulla olis ensi viikolla yhet ”tanssiaiset” joihin mun pitäis ite laittaa hiukset ja meikata, mutta en vaan keksi millaiset meikit sopis ja miten hiuksetkin pistäisin ! Oon aika huono laittamaan hiuksia, suoristaa ne kyllä osaan ja suoristusrautakiharat onnistuu aina joskus..:D Millasta kampausta ja meikkiä ehottaisit mulle ? Mun mekko on pinkki ja polvipituinen, hiukset on varmaankin suunnilleen sun hiusten pituiset, ehkä vähän pidemmät, ja väriltään aika luonnolliset kullanväriset blondit :D Oon myöskin aika käsi meikkaamaan, rajausten tekeminen silmiinkin tuottaa vaikeuksia…;) Mutta siis lähinnä meikistä sen verran et minkä väristä huulipunaa/-kiillettä, rajaukset vai ei ja sellasta :D Toivottavasti osaat auttaa mua vaikka et mua koskaan oo nähnykkään, yritin laittaa mahollisimman paljon tietoja tohon niin ehkä niistä on apua !:) Ja ihana täää postaus !!;)

  • Nyt on valitettavasti pakko sanoa, etten voi auttaa, kun en tiedä miltä näytät:/ Noi antamasi tiedot ei millään lailla vie asiaa pidemmälle, koska tosiaan, en tiedä, miltä näytät:( Ennen kaikkea olennaisinta on se, että sun pitää laittaa tukka ja nassu oman maun mukaan, ei sen mukaan, mitä joku tuntematon bloggari sanoo;)

 7. Hyyyii. Siis sikspakki on viel ihan sexy mut moi vinotpikkuvatsalihakst ku on noin nakyvilla nayttaa ihan jarkylta!! Mun silmaan nayttaa ihan joltain kiduksilta, hahah joo, oon erittain johdonmukainen.

 8. No huhuhuhuhhh ja lääh :D tuli muuten anna mieleen sellainen kysymys että saiko S tatskatähtipaikkaa jalkaasi? Tai onko lähipäivinä tulossa uusia tatuointeja? :-)

 9. Moikka! Tää ei nyt liity tähän postaukseen, mutta meikkipostauksessasi olleesta BB- voiteesta kysyisin vielä yhtä asiaa. Eli minulla on suht hyvä iho (muutama näppy silloin tällöin leuassa/nenässä) , mutta muuten esim. nenänpielet punoittaa. Osaatko sanoa että miten toi voide ”reagoi” tohon punaisuuteen =peittääkö vai näyttääkö vain kauhealta? Kiitos jo etukäteen vastausesta tyhmään kysymykseeni :)

 10. Jooooooo, tehdään lukijamatka tonne, mä ilmoittaudun mukaan :D Voi vitsit, ”aika” kiva kuva… Hmmmmm miten tässä vois nyt keskittyä työntekoon… :) Katsonpas vielä ”kerran” ton kuvan…

 11. Sori, on kyllä mun tuleva aviomies tuo:) No ei, mut tässä sen taas huomaa et ku joskus heittää ennakkoluulot romukoppaan, voikin löytää uusia yllättäviä kiinnostuksenkohteita :D

 12. hahaha voi anna… :D mun poikaystävä asuu vegasissa ja aina kun ehdotankaan sille että mentäis joskus kattomaan noita niin saan siltä vaan silmien pyörittelyä. täytyy ehkä värvätä joku naispuolinen seuraks ennemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>