Koulun penkille mars!

Heippa muruset!

Ollaan tossa Valtterin kanssa juteltu mun kouluu hakemisesta ja siitä, että motivaatio on nyt nolla hakea mihkään Suomeen yliopistoon ku toi Lontoo on auki… Nohh, piti mun kuitenki materiaali Helsingin Yliopistonki pääsykokeisiin tilata ja ainaki kokeilla sitten sitä, jos Lontoo ei natsaa:)

Yhteishaku alkaaki tossa 5.3 ja monella teillä on varmaan aika kova show siellä menossa sen pyrkimisen kanssa:) Valtteri kun on kiinteässä yhteistyössä Verkkoakatemiaan ja Pääsykoekirjat.fi -sivustoon, niin minäpä nappasin lukijoille pientä alemahdollisuutta.

Verkkoakatemiassa kyseessä on siis Turun kauppiksen opiskelijoiden perustama yritys, joka järjestää valmennuskurssjea ja tarjoaa pääsykoekirjoille aika opiskelijaystävälliset hinnat:) Tää ei oo mikään kuiva etäisten tyyppien juttu, vaan nää on niitä opiskelijoita niistä kouluista, minne haetaan, he ymmärtää hakijoita ja osaa muotouttaa tekemisensä niihin tarpeisiin. Ja minähän tuen nuoria suomalaisia yrittäjiä oikein mielelläni toiminnassa:) Törmäsin tähän tosiaan vaan Valtterin kautta, mutta omat pääsykoekirjat on nyt tuolta.

Verkkoakatemia on periaatteessa valmennuskurssi kauppakorkeaan verkossa siis. Verkkoakatemia takaa oman opiskelun tueks ammattitaitoisten opettajien luennot ja tuen. Lisäksi sivustolta löytyy keskustelufoorumi ja tarjolla on tehtäviä, minitestejä ja vaikka mitä kaikkea muuta. Tää osuus on periaatteessa siis vaan kauppikseen tähtääville, ja lisää tietoa saatte osoitteesta www.verkkoakatemia.com.

Pääsykoekirjat.fi -sivustolta taas saa tilattua aika lailla minkä tahansa yliopiston pääsykoekirjat suoraan kotiovelle, järkevään hintaan, ja lisäksi sieltä saa kaikkee harkkamateriaalia, tehtäviä jne, mitkä varmasti helpottaa pyrkimistä.

Vaikkei musta juristia tuukkaan, niin mun pyrkiminen oikikseen oli aikanaan oikein onnistunut ja kiitän siitä mun valmennuskurssia, etenki niitä tehtäviä. Jos ei siis tee mieli kuluttaa sitä valmennuskurssin penkkiä livenä, nii tollanen verkkojärjestely ja etäharjoitusmateriaalit on parasta ikinä.

Koska ootte aina ollu ihania Valtterille, niin Valtteri hankki teille tänne alekoodin:)

mungolife123 -koodilla kaikki Mungon opiskelemaan hakevat saavat ilmaisen kuljetuksen pääsykoekirjoille ja 10 % alennuksen Verkkoakatemiasta. Ja ennen kaikkea, ette tue valtava ketjua, joka tuo kirjoja liikkeisiin, vaan nuoria suomalaisia, yrittäviä opiskelijoita:) Eli jos pääsykoekirjat on vielä hankkimatta, nyt ne tota kautta kotiovelle kuulkaas!

Kaikille kevään pyrkijöille tasapuolisesti tsemppiä hakuihin ja pidän peukkuja, että kaikille lukijoille aukee unelmien koulupaikka!:)

26 vastausta artikkeliin ”Koulun penkille mars!

 1. Samaa mieltä oon tosta nuorten suomalaisten yrittäjien tukemisesta, että se kannattaa. Samoin kuin nuo opiskelijoiden itse järjestämät valmennuskurssit ja lisämatskut pääsykokeisiin, tukekaa mieluummin niitä kuin isoja yrityksiä. Opiskelijat itse opiskelee haettavassa paikassa ja tietää mitä sisään pääsemiseen tarvitaan.
  Anna totesit, että sun pyrkiminen oikikseen oli oikein onnistunut valmennuskurssin takia, ja mä kans komppaan. Pääsin itse Rovaniemelle oikikseen ekalla kerralla, ja kuinka uskomattomalta se kuulostaakaan niin etäkurssin avulla. En käynyt siis istumassa valmennuskurssilla, vaan vasta kertauspäivillä oli mukana. Sain kuitenkin tiivistelmät ja tehtäviä ym. opastusta pääsykokeisiin lukemiseen. Voin siis tosi lämpimästi suositella Lapin yliopiston oikeustieteelliseen hakeville Artiklan valmennuskursseja. Niistä löytyy lisää Artiklan nettisivuilta http://www.artikla.com/artikla/valmennuskurssit.

  • Niin no Rovaniemeen on kyllä helpompi päästäki ku pk-seudulle, huomattavasti helpompi itse asiassa:) Mutta, pääsykoematskut on aina hyvät etänäki, jos ei jaksa kurssilla istuskella, minne vaan:)

 2. Vau! Tää tuli ihan parhaaseen aikaan, oon nimittäin just tilailemassa pääsykoekirjoja.. Ihan huippublogi muutenkin! Oon koko Australia-vuoden ajan seurannu päivittäin sun blogia, ja ehdottomasti kaikista paras!

 3. Olet ilmeisesti hakemassa kauppakorkeaan Suomessa? :) Tsemppiä pääsykokeisiin ja toivottavasti motivaatiota löytyy lukemiseen kuitenkin jostain! Onhan se hyvä olla olemassa plan b vaikka sun pääsykokeet Lontoossa tuntuivat hyvin menneenkin. Tuo Verkkoakatemian konsepti näyttää olevan samanlainen kuin tamperelaisten opiskelijoiden perustamassa verkkovalmennuskurssiyrityksessä joka on muutaman vuoden toiminut alalla. Nyt taitavat tehdäkin sen yhteistyössä. Varmasti hyvä mahdollisuus osallistua valmennuskurssille jos on esim. hajanaiset aikataulut tai asuu syrjäseudulla.

 4. heippa! nyt tulee kommentti ihan aiheen ohi, mutta pakko vaan kysyä. menikö miulta jotain ohi sen siun vaatesuunnittelujutun kanssa, kun ymmärsin, että suunnittelemasi vaatteet tulisi nelly.comiin myyntiin helmikuun puolessa välissä, mutta nyt eletään jo maaliskuun alkua enkä ole nähnyt vaatteista sivuilla vilaustakaan?

 5. Voisitko kertoa lisää oikikseen hakemisesta ( lukemisesta), omia kokemuksiasi ja vinkkejä? Haen tänä keväänä ensimmäistä kertaa Helsinkiin ja olisi hienoa kuulla sinun pääsykoekeväästäsi.

 6. Moi Anna ja ihan ekaksi kiitokset mainiosta blogistasi! Saanko kysyä, et mitä alaa haet opiskelee Helsinkiin? Toivon kyl kovasti, et pääset sinne Lontooseen, koska muoti on ehdottomasti sitä sun kaikkein ominta alaa!!! :)

 7. Onnea tosi paljon siitä Lontoon-paikasta, niin hieno juttu!!!! Saanko silti udella mikä ala valtsikasta sulla oli mielessä? itse opiskelen viestintää siellä joten olisikohan juuri se ollut kyseessä…?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>