Tyttö pojan vaatteissa

Hei muruset!

Nyt ei todellakaan oo tarjolla mitään kovin ihmeellistä tyyliä, vaan aika mun perusasu, jota oon terästäny koroilla…

Mun yks ehdottomia lempivaatekappaleita tässä maailmassa on Dieselin farkut, jotka oon aikanaan ostanu Valtterille kirpparilta ehkä kolmella eurolla. Valtteri hylkäs ne aikanaan käytöstä ja mä nappasin ne käyttööni. Miesten koon 32″ farkut vaan ei ihan ollu hirveen hyvin istuvat, vaikka onki tällanen metrilantio. Ja vaikka kuinka on kyseessä boyfriend-farkut, nii ei ne ihan toiminu sillai polvitaipeessa roikkuen. Ja jos edellinen käyttäjä on henkilö, joka pelannu futista nassikasta asti, nii voinette kuvitella, millaset reidet ne farkut on majoittanu. Laitoin ompelukoneen laulamaan ja kavensin noita aika huolella, ja nyt ne on yks mun ehdottomia lempivaatteita! Luonnollisesti kulahtaneet, revenneet ja hieman ompelukoneen avulla muokatut:D

Mä rakastan pitää tollasia rentoja ja löysiä farkkuja ku on rento päivä, ja useimmiten tollaset peruskauppareissut sun muut hoidan noissa ja jossai rennossa topissa. Kaverina niillä on useimmiten ballerinat, mutta jollai kieroutuneella tavalla rakastan noita farkkuja korkkareiden kaverina, ja välillä onki ihan välttämätön tarve yhdistää ne sellasiin. En oo ihan varma, onks toi yhdistelmä superkiva vai sellanen, joka ei sovi ollenkaan yhteen. Tykkään tästä yhdistelmästä ja pitääki kokeilla noita joskus sillai, että ne on kääritty ylöspäin ja nilkat jää näkyviin:)

Mun suurin fanaattius löysiin farkkuihin nousee aina sillo, ku katon jotain tanssiohjelmia tai -leffoja. Tänään katottiin Merin kanssa aamulla This Is It. Oon nähny sen leffan tähän mennessä ainaki 17 kertaa, ja ku kuulin, että Meri ei oo nähny sitä, nii oli pakko käydä vuokraa se. Mä rakastan sitä leffaa niin paljon! Michael on musta niin ihana, ja se koko leffa on niin symppis. Harmittaa niin vietävästi, ku sitä kiertuetta ei koskaan päässy maailma näkemään, ois ollu nimittäi aika mieletön! Ja jos ette oo vielä tutustunu, nii suosittelen kattomaan ne ekstrat DVD-levyllä. Esim. puvustusjuttu oli ihan mieletön! Ne puvut, jotka rakennettiin MJ:lle tolle kiertueelle on ihan eri maailmasta! Se on se joku The Gloved One, löytynee netistäki jostain, jos ei koko DVD:ta viitti ekstrojen takia vuokrata. Tosin levyllä on ekstroja n. 1,5 tunnin edestä.

Eksyin taas asiasta, mutta tosiaan.. Joka ikinen kerta, ku katon jonku tollasen kunnon tanssileffan, nii mua himottaa kulkea koko ajan tiukassa topissa ja löysissä farkuissa. Kattokaa vaikka Street Dance 3D, nii ehkä ymmärrätte. Paskaa näyttelemistä, mut jotenki niin makeita tanssiasuja, ja tanssiminen on vaan niin mielettömän näköstä tollasessa 3D-leffassa:) Ongelma numero yks mun tanssipukeutumisessa on se, että mulla ei ole siihen asuun tarvittavaa kroppaa. Tollaseen tanssija-asuun tarvitaan lyhyemmät jalat ja pidempi selkä ja tiukkojen toppien pitämiseen tarvitaan hieman vähemmän ampparimainen keskikroppa. Mulle ei mitenkään istu tiukat topit, ja jos alaosa on levee, niin toppi ei voi olla hirveen löysä. Ongelma numero kaks on se, että mulla ei oo oikeen tanssijoiden sitä sellasta gasellimaista liikkumista verissä, saati asennetta… No, aina saa yrittää:D

Varastin Merin kaapista lainaan tollasen Monkin semisti läpinäkyvän topin, joka on varmaan meidän kämpän lyhyin toppi, eli sopii tälleki miniselälle suht hyvin:D Laukkua ei tarvinnu ku mukana kulki vaan iPad ja pankkikortti.

 • Farkut, Diesel, kirpparilta, DIY
 • Toppi, Monki, Merin
 • Korkkarit, Tony Bianco
 • iPad-kotelo, Michael Kors
 • Korut, Guess / Kello, Michael Kors

Sellanen neiti pojan vaatteissa. Mitäs tuumitte?:) 

63 vastausta artikkeliin ”Tyttö pojan vaatteissa

 1. Vähän erilainen asu mitä sulta on tottunu näkeen. :p mutta näyttää ihan kivalta ja voi kuinka mäki välillä haluaisin boyfriend -farkut ! Jack&Jonesin miesten puolella on yhdet kivat, ehkä mun on pakko ostaa ne sit ittelleni ku poikaystävälle ei kelvannu. :D löysät farkut, tiukkatopi, löysä pipo ja tennarit, ah <3 mii vants !

 2. Hei, mistä kaikkialta kavensit noita farkkuja ja miten? avasitko ihan saumat vai…? Ja miten oot löytänyt noin matalat miesten farkut, yleensähän nuissa on sitä tilaa eessä…. Kiinnostaa tosi paljon kun itellä vartta on 186cm (ja 2/3 pituudesta jaloissa… ) ja boyfrend farkut sais olla ylipitkät, niin oon miettinyt tota että miesten farkut joita kaventelisi =)

  • No siis en oo leikannu auki, vaan kääntäny ympäri ja vetäny sieltä lahkeen päästä koko matkan ylös, ja sit sillai kaarena haarasta ja takas alas. Pari kertaa samasta kohtaa ja sitten vaan leikannu pois ylijäämät:D EI sen sankarillisempaa. Ja otin pari kertaa lisää pois, ku jäivät vielä löysäks:)

 3. Tosi ihana ja hurmaava asu! Toi toppi sopii noihin farkkuihin täydellisesti :) Mun mielestä korkkarit on tosi nätit boyfriend-farkkujen kanssa oikeestaan aina!:) Tuo sitä naisellisuutta lisää! Rakastan tota sun IPad-suojusta, aivan ihana! hihi, uskalsin kommentoida kun sillon joskus ihmettelit miksei kaikki uskalla kommentoida… Mulla syynä se, että aattelen, että saat niin paljon kommentteja, että niistä on melkein jo vaivaa sulle :D Ja jotenkin siitä on jäänyt tapa, ettei ikinä oikein kommentoi mihinkään blogiin :)

 4. Just tollasia löysiä farkkuja ois ihana pitää, jos vaan olis siihen sopiva kroppa :D Ja tanssi leffat on ihan parhautta, itekkin oon tanssinu monta vuotta, mutta jostain syystä loppui kun vanhenin.. Aina välillä on mielessä että vois alottaa uudestaan, varsinkin kun Vaasassa on ihan tanssikouluki :)

 5. TII on mulle niin tärkeä, koska olen ollut MJ-fani lapsesta saakka. Kävin katsomassa sen leffateatterissa lukuisia kertoa (tietysti ensi-iltaesitys ja viimeinen esitys oli ne surullisimmat), joka kerta löydän dokumentista jotain uutta, se on niin moniulotteinen. Ja kaikki extrat niin mahtavia, etenkin se Remembering Michael. Ja kaikki muusikot ja tanssijat niin symppiksiä! Edelleen toivon, että vielä joku päivä julkaistaisiin lisämateriaalia noista harjoituksista, ihan mitä tahansa, kaikki kelpaisi…

 6. Ihmeellistä miten paljon vaatteilla voi vaikuttaa omaan kroppaan! Vaikka oot tosi hoikka ja sulla on ihana kroppa niin tuo toppi saa sut näyttämään jotenkin isommalta. En tiedä miksi.. lättänä mahahan sieltä vilkkuu, mutta en tiiä! Ehkä se näkyy vaan mun silmään. :)

  Muuten rakastin sitä (niitä? onko niitä ollu useampia..?) postausta, jossa just näytät miten minkäkin vartalonmallin kannattaa pukeutua! On niin mahtavaa nähdä, että sun upean vartalonkin saa näyttämään huonolta väärillä vaatevalinnoilla. Olis tosi kiva jos sellaisia vois saada lisää.. Vaikka jonkun päivitetyn version, vaikka tuskin ne asiat nyt on mihinkään muuttunut!

  • Ollaan me jollekki jotain opetettu täällä, ja S:lle oon yrittäny opettaa ja sillä on puhelimessaki sellanen Finnish for Dummies -ohjelma, mut se on vähän kärsimätön kieltenopiskelija… ”Vähän” olkoot operatiivinen sana tässä…

 7. muuten kiva, mutta housun lahkeet on jotenki liian suorat. Näyttäis paljon paremmilta jos ne ois ryppyisemmät, eikä noin laskeutuvat. Taikka paremmalta näyttäis etenki korkkareitten kans, jos nilkat näkyis! :) Sun jalat näyttää loputtomiltaa.. :D Muthei muuten eripasseli asu!

  • Kiitos kovasti, mutta en mä kyllä missikisoihin ikinä hakisi, mun mielipide niistä on todella negatiivinen:D En siis sano, että pärjäisinkään siellä, mutta en kyllä menisikään…

 8. Hei !! iha for real yks päivä just mieteinki että en oo varmaa koskaan nähny asua jossa sulla ois boyfriend farkut , koska muistin lukeneeni sun jostai vanhan blogin jutusta niistä… :) ihan kivalta näyttää ! different. mutta oho ! en muuten tienny ton ipad kotelon olevan noin iso ! luulin sitä vähän pienemmäks :p

  • Joo, noi farkut on ollu siellä vanhassa blogissa joskus:) Ja ei toi kotelo ees oo iso:) Siis tuo on tasan iPadin kokonen, ehkä 1 cm leveempi ja korkeempi ku iPad. Ja sit about kaks kertaa paksumpi, että suojelee sitä padin näyttöä:)

 9. nyt kyllä kolahti täydellisesti tää asu ! aivan ihana toppi ja noi housut on aivan täydelliset ihan niin täydelliset kuvat :) tunnistan itteniki tosta että tanssileffojen jälkeen alkaa aina täydellisten löysien farkkujen metsästys..
  ajatteletko muuten tai miellätkö itelles jonkun tietyn tyylin pukeutumisessa ? mun kaveri yritti selittää minkälainen tyyli yhdellä tytöllä oli ja lopulta sano vaa sillee et ”no sellanen mungoannatyyli”. tajusin kyll heti jotenki mitä meinas nii aloin aatella että miellätköhän sä ite ittes jonku tyylin edustajaks. ja siis kaikki tää on tarkotettu hyvällä vaan :) mun mielestä oot upee ihminen ja sull on ihana tyyli. keep going ! :)

 10. Näyttää ihan hemmetin hyvältä, yllätit mut ihan täysin :)

  Ootko kaventanu lahkeita ihan joka saumasta vai vaan esim. ulkosaumoista? Just aiemmin tänään mietin yhen kaksilahkeisen kaapin läpipenkomista, jos löytäisin jotku vaan pientä tuunausta vailla olevat yksilöt :)

 11. Mulla on toi sama toppi xs-kokosena ja mulle se on ihan normaalipitunen niin, että se ulottuu peittämään vyön normikorkusissa farkuissa. Pitäskö mun jotenkin huolestua että oon vielä tapimpi mitä oon ajatellukkaa jos se on sulle tommonen napa-mittanen melkee :D

  Mutta niin joo itse asuun, ekaks toi kokonaisuus näytti hirveen oudolta, mutta nyt kun oon katellu kuvia pitkään niin toi alkaakin näyttää tosi kivalta. Nostan hattua sun rohkeudesta pukeutua noin erillaiseen asuun, musta toi ei oo mitää peruskauraa :) Ja ahhh keskisininen farkku ja valkoinen toimii aina niin ihanasti yhdessä!

  P.S Hyvä että sivistit vähän Meriä! This is It on yksi rakkaimmista elokuvista ikinä. Terveisin 5 litraa leffassa sitä katsoessa itkenyt.

 12. Kiva asu jälleen, mutta ois ollut vielä enemmän mun mieleen jos farkut ois kääritty nilkkapituisiksi :) Sulla on niin upeat kapeat nilkat, että niitä kelpaa esitellä! :) Omani on erittäin paksut ja mun pohkeet näyttää sen vuoksi tosi pökkelöiltä :(

 13. kiva asu, välillä vähän erilaista meille näytettävää asua!:) hei jos saisi postaustoivetta toivoa, niin olis kiva jos lähiaikoina pistisit vaikka jonkun semmosen postauksen missä olis paaaaljon kuvia sieltä ausseista vaikka teijän jostai normipäivästä sillai et samalla ottanu kuvia maisemista sielä lähellä (vaikka no ollaanhan me ranta ja se ostoskkeskus nähty ja paljon muutakin nähty, kiitos siitä:) mut ne kuvat on aina tosi kivoja!:) oot vaan yksinkertaisesti niiin päivän piristäjä!!

 14. Hei Anna haluisin kysyä sulta neuvoa kun olen lähdössä Australiaan tapaamaan yhtä kaveria joka on siellä vaihdossa. Haluaisin kovasti viedä tuliaiseksi vähän suomalaisia karkkeja, kaverin lemppari mehutiivistettä ja ruisleipää. Onkohan tämä matkalaukussa (joka on ruumassa) ihan ok? Mietin vaan et joudunko heti siellä sitten johonkin tarkastukseen! :D

  • Periaatteessa tänne saa tuoda ruokia, jotka on ”processed”. Tulkintoja siitä, saako ruisleipää tuoda, on monia. Suklaata (vaikka siinä ois pähkinöitä) saa tuoda, karkkia kanssa. Mehutiivistettäki. Ainoo rajoilla oleva on tuo leipä, mut monien tulkintojen mukaan senki saa ruoda:) Sulle isketään maahan saapuessa maahantulokortti, ja sun pitää merkata siihen, mitä kaikkea sulla on.. Siinä on kymmenen kohtaa, joissa on joo tai ei. Ja sitten ne vaan kysyy. Tyyliin, ku toin suklaata, nii merkkasin pähkinäkohtaan joo. Ne sitten kysy, että mitä pähkinöitä, sanoin että suklaata. Sama ku vastasin kyllä processed foods -kohtaan. Ilmotin, että karkkia ja teetä, ja ne oli fine. Kunhan merkkaat, niin ei oo ongelmia. Vaikka ne kieltäis jonku ruisleivän (ois aika niuhoo, en oo kuullu tollasesta…), nii sit vaan heität roskiin. Niin kauan ku oot rehellinen, ei tuu ongelmia:)

 15. Hei! olen metsästänyt ja metsästnyt täydellisiä nude korkkareita ja mitä nyt näenkään! Siulla on juuri sellaiset :) Saanko kysyä mistä olet hommannut, saako ihan netistä tilaamalla? KOitin tuolla Tony Biancon sivuilla kurkistella, muttei kyllä omaan silmään osunut :(

 16. Ampparivartalo + tiukka toppi = ei kiva, terkuin kokemusta on:D MIKÄÄN toppi tähän mennessä ei oo pysyny vyötäröltä tiukkana. Ja se näyttää hassulta, kun vyötäröltä toppi on iha löysä, mutta lantiolta supertiukka. Ja vaikka kuinka se 34-koko ois hyvä (muuten kokoa 36-38 käyttävällä), on edelleen se ihan liian löysä kaistale vyötärön kohdalla. Mur:D

  Noi farkut sopii sulle ihan superhyvin:) Mun mielestä löysät farkut sopii just parhaiten korkkareiden kanssa, ne tuo sellasta särmää muuten rentoihin housuihin:) Ja toi iPad-kotelo on ihana, loistava syy siis hankkia iPad.

 17. Hyvältä näyttää, ei niin tuttua sua mutta toimii ! Haluaisin nähdä asun vielä puntut käärittynä : )

  Mäkin salaa haaveilen boyfriend-farkuista, mutta mulla on sit taas niin pieni pylly ettei ne sovi mulle lainkaan.

 18. Yllättävän kivalta tuo asu näyttää, vaikka en oikein ole löysien farkkujen ystävä. Oon jotenkin aina vaan tykännyt enemmän tiukoista farkuista – ja kiitos sinun ja Merin opastusten, oon oppinu ostamaan oikeesti hyvin istuvia farkkuja. :) Mutta joo, kuitenkin jokin noissa löysien farkkujen rentoudessa viehättää. Näyttää hyvältä ainakin sinun päälläsi, itse en osaisi moisiin pukeutua. :)

 19. Ensinäkemältä toppi ei musta oikeen sopinut tohon asuun, mut toisaalta taas ehkä toi on parempi kuin vaikkapa jokin pitkä, löysä toppi. Ois ehkä vähän liikaa löysää. :D Eli tykkäilen kyllä!

 20. Hyvältä tuo asu näyttää! Ja itsehän juuri nuo boyfriend farkut yhdistäisin korkkareihin, joten ainakin minun silmää miellyttää hyvin paljon :) Harmivaan että oma runkoni ei taivu sitten millään tuollaisiin asukokonaisuuksiin, kun itselläni on kanssa nuo vartalosuhteet hieman sinne ja tänne :D

 21. Tykkään ihan älyttömästi tuosta asusta. Se on jotenkin söpö, koska siinä on tosi naisellinen yläosa ja sitten poikaystävä farkut, tosin varmaan näyttäisi paremmalta lahkeet käännettyinä, koska silloin korot pääsisivät vielä paremmin oikeuksiinsa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>