Luottokosmetiikka

Heissan!

Nyt ois luvassa sitten tokavika ”kauneus”aiheinen postaus, eli noi loput mun kauneudenhoitotuotteet. Multa välillä kysellään kaunueudenhoitorutiineistani, ja mua naurattaa jo koko sana tavallaan, koska mulla ei ole ”rutiineja”, ja mun ”kauneudenhoito” on aika perushygieniaa loppujen lopuks. Tänää viimeks mun ripsiteknikko kysy, mitä tuotteita käytän nassuuni, kun iho näyttää niin hyvältä. ”Öhhhh, vettä?!”:D

Pesen meikit pois juoksevan veden alla ja aamulla pesen naaman vedellä, ja ehkä laitan meikin alle kosteusvoidetta. Jestas mitkä rutiinit…

Yks mun rutiineja on kuitenki aina aamuisin suihkaus hajuvettä ja niitä onki sitten muutama:) Tällä hetkellä ehdoton lemppari on Victoria’s Secretin Noir Tease Sexy Lil’ Things, jonka ostin Jenkeistä. Ihana tuoksu ja ihana puteli! En osaa yhtään sanoa mistä saa tilattua Suomeen, kertokaa joku fiksumpi!

Jatkuvassa käytössä vuorottelee lisäks Victor & Rolfin Flowerbomb, Escadan Ocean Lounge, Escadan Magnetism ja Hugo Bossin Femme. Täällä on aika törkeen hintasia hajuvedet (no, on ne Suomessaki) ja useimmiten tilaan noita tai ostan lentokentiltä:) Suomeen saa tilattua aika edullisesti Shopping4netista, sieltä on esim. toi Ocean Lounge, joka makso ehkä 20 e suunnilleen:)

Hajuvesien lisäks käytössä on C-vitamiini-pillerit (ne harvat aamut ku muistan), joita saa ihan apteekeista. Whitecrestin valkaisuliuskat (noitahan pitäis vetää viikko putkeen ja sillo on tulos paras, mutta koska en muista koskaan, nii yleensä vaan laitan ku muistan yhen, ja se jo hieman piristää sitä väriä), Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream sillo ku on huulet tosi rohtunu tai jotain ihottumaa/muuta hässäkkää iholla. SkinDoctorsin IngrowGo sisäänkasvaneiden karvojen estämiseen (toimiii!), Palmer’sin naamarasva aamuihin ja Herbinan Marja Spa niihin harvoihin tilaisuuksiin ku kerran puolessa vuodessa muistan laittaa kasvonaamion:D

Whitecresteja saa tilattua IsoSmilesta, Elizabeth Ardenia saa ainaki Shopping4netista, SkinDoctorsia saa tilattua ainaki Sokokselta ja Herbinaa saa varmaan jokaisesta K-Supermarketista.

Uusimpina tulokkaina on matkalla tulossa nyt Dr. Hauschkan puhdistusvoide ja ruusuvoide. Toi ruusuvoide on vähän ku Eight Hour Cream, mutta edullisempi. Ihan voittajatuote! Puhdistusvoidetta en oo vielä kokeillu, mutta Dr. Hauschkan tuntien se tulee olee erinomainen!

Dr. Hauschkaa (ja muita ihania luonnonkosmetiikkatuotteita) saa tilattua EcoDealista ainaki:)

Piilareissa mulla on vahvuus -1,5 ja käytän Air Optix Aquan kuukausilinssejä, jotka toimii mulla törkeen hyvin. Noita saa lähtökohtaisesti pitää 6 yötä putkeen pois ottamatta (mä välillä unohdan ne pidemmäkski aikaa), ja mulla ei oo ollu ikinä mitään ongelmaa kuivuuden tai muun tollasen kanssa:) Ja hyvin pysyy silmissä suolavedessä ja vaikka missä. Täällä on piilarit aika hintavia, joten yritän ostaa ne Suomesta ja tilaan neki nykyään Shopping4netista, ku on melkein edullisimmat siellä:)

Ripsipidennykset mulla on XtremeLashesilta, Suomessa laittaa mm. KittyCat Beauty Centerit ja XtremeLashesin sivuilta voi tarkastaasertifioidut tekijät. Xtremeet on varmaan melkeinpä kalleimmat ripset, mutta en vois suositella enempää!! Mulla pysyy aina helposti 4 viikkoa tosi hyvän näkösenä ja koskaan ei oo kutissu/ärsyttäny silmiä:)

Hiukset mulle laitto Suomessa aina Forumin Peilin, nykyisin Forumin Sydämen Pohjasta -kampaamon Simo, joka on mun kokeilemista kampaajista ehdottomasti maailman paras!

Mä yritän kaikissa kauneustuotteissa siirtyä pikkuhiljaa sellaseen meininkiin, että kaikki on luonnonkosmetiikkaa/mineraalimeikkejä. Aika hyvin oon siihen jo matkalla, mutta vielä on yritystä:) Täällä päin maailmaa ei oikee ymmärretä luonnonkosmetiikan arvoa vielä (tai en oo törmänny vielä hirveen usein), mutta Suomestahan sitä saa vaikka millä mitalla jo!

Siinäpä ne, palataan vielä viimeisellä kauneusaiheella huomenna ton detoxin osalla:)

20 vastausta artikkeliin ”Luottokosmetiikka

 1. Moikka! Mietippä lähteekö rasvaisesta kattilasta rasva pois pelkällä vedellä..No ei taatusti lähde, sama on ihollasi. Olet vielä niin nuori että pärjäät noin mutta hiukan kun vartut, tulet huomaamaan että iho tarvitsee puhistusainetta että saat kaiken lian ja rasvan pois rasittamasta ihoa yön ajaksi.

 2. Tiedän ettet puhu blogissasi raha-asioistasi ja se on täysin ymmärrettävää. Onko sulla kuitenkin joku budjetti millä ostat tiettyjä asioita? Tuntuu että uusia vaatteita ja merkki laukkuja/kelloja/kenkiä tulee joka viikko jonkunlainen. Plus ripsien huolto maksaa! Voisitko tehä jonku järkevän rahankäyttö postauksen?

  • En tee raha-aiheisia postauksia, mauton aihe kaikin puolin:/ en budjetoi tarkkaan, vaan budjetoin niin, että varmasti riittää. Plus eri kausina kuluu eri määriä:)

 3. Kannattaa olla varovainen piilareiden kanssa! Itse oon käyttäny monta vuotta ja nyt vähintään puolen vuoden piilaritauko, kun piilarit on pilannu silmät :( silmätippoja 2krt päivässä ja tässä nyt ootellaa millo tulehdus loppuu. Piilareita ei voi käyttää ollenkaan tai muuten menee silmät nii pahaksi ettei sais ikinä enää käyttää, ja se ois katastrofi!

  Eli kuulostaa aika hasardilta toi et pidät yli 6 yötäki putkee :D kannattaa pitää hygienista tosi hyvin huolta

 4. Miks musta tuntuu, että kaikilla, jotka ”hoitaa” ihoaan noin on paljon kauniimpi iho kuin niillä, jotka läträä kaikenmaailman aineilla. :D Monta sellasta taydellisen ihon omaavaa ihmistä tavannu. ”Millä hoidat ihoos kun se on noin tasanen?” ”Pesen suihkugeelillä ja rasvaan joskus”. Ok..:D

  • Mä oon aina ollut sitä mieltä että mitä vähemmän, sen parempi. Kun miettii mites ne ihmiset hoiti hygieniaansa ja kauneuttaan silloin ammoisina aikoina ja kuinka hyvin ne ihmiset voi niin ei tee mieli itsekään laittaa nassuun paljoa :)

 5. Kysymys tuosta ihon vesipesusta, you lucky devil täydellisine ihoinesi. :)

  Lähteekö meikit tosiaan pelkällä vedellä?
  Itse olen joskus kokeillut meikinpoistoaineen loputtua ja kauppalistalta unohduttua, ja aina tuntuu jäävän meikkivoidetta huokosiin ja luomarit ja poskipunat onnistun vaan levittämään tiukasti kiinni ympäröivään ihoon. Ripsari varsinkin tuntuu jäävän tiukasti silmiin (huomaa aamulla, kun silmät on turvoksissa ja silmänaluset mustina). Olen siis kiltisti pysytellyt meikinpoistoaineessa ja jos sitä ei löydy, niin mikä tahansa käsisaippua edes käyttöön.

  Onko tässä joku niksi, lämmin vesi, kylmä vesi, pehmeä vesi, kova vesi? Joku tekniikka? Loiskitko käsillä vai hankaatko (ei varmaan hyvä juttu)?

  Olis kiva päästä helpommalla ja olla rasittamatta ihoa liioilla kemikaaleilla.

  • Mä yleensä pesen vaan juolsevan veden alla naamaa pitämällä ja vähän poskii ja otsaa pyörittämällä:) ihan siis lämpimällä vedellä:) ja mä en käytä meikkivoidetta ja ripsariki on vesiliukosta nii lähtre helposti:)

   • Eli syytän sitä meikkivoidetta siis. :D
    Se taitaa tosiaan olla se pahis, mutta kun iho ei ole täysin kunnossa, tuntuu hurjalta jättää se poiskaan. Ikuinen kierre – peität meikkivoiteella epätasaisuudet ja -puhtaudet, mutta samalla se aiheuttaa niitä lisää.

    Pitänee kokeilla pelkkää pohjustusvoidetta ja jotain peittävää mineraalipuuteria. Eiköhän täältä Suomesta löydy myös haamuihoisillekin oma valikoima.

 6. En tie mitään taivaallisempaa tuoksua ku toi Noir Tease. Ostin Heathrowlta, eli sieltäki saa. Harmittaa, etten ostanu ku vartalovoiteen ja vartalopuuterin, hajuvesi olis ollu viel aivan must-ostos.

 7. Moi,
  sori jos luin huonosti ja kerroit jo mutta nyt on kyllä silti pakko kysyä kun kiinnostaa niin paljon, siis noista yönyli -piilareista ja meikinpoistosta: Miten saat silmämeikin pois? Itse olen tähän saakka pessyt silmämeikin silmämeikinpoistoaineella (siis semosella laitetaan vanulapulle, pyyhitään pois) ja jotenkin olen ajatellut että sitä likaa vois mennä piilareiden allekin. Kiinnostaisi kuitenkin tosi paljon siirtyä noihin yön-yli piilareihin, nyt käytössä on air optixin ne vähän halvemmat kuukausilinssit joita ei saa pitää yön yli. Ne pitää kuitenkin ottaa pois ja pestä joka päivä ja blaablaa… Tää silmämeikinpoisto on vaan aina epäilyttänyt, joten mielellän kuulisin vinkkejä siihen, + mitä ripsaria muuten nyt käytät? Suurkiitokset jo etukäteen :).

 8. Hei!

  Liittyen tuohon Dr. hauschkaan niin kannattaa tutustua heidän sivullaan oleviin ohjeisiiin kuinka tuota puhdistusvoidetta käytetään, heidän ideanaan ei ole siis rasittaa ihoa hankaamalla sitä vaan painella puhdistusvoide kasvoihin. (Aine on siis hieman rakeista)

  Itse olen tykännyt hauschkoista aivan mielettömästi ja saanut niillä ihoni tosi hyvään kuntoon:)

  Tuossa linkki sinne: http://www.drhauschka.fi/tuotteet/kasvojenhoito/ihon-puhdistus/

 9. moi Anna! oon ettiny escadan marine groove -hajuvettä todella kauan, ja nyt se löyty tuolta shopping4netistä. luin arvosteluja tästä nettikaupasta ja ei houkuttele tilaamaan.. mitä mieltä sä oot? on sanottu, että tuoksut ei tuoksu siltä miltä kuuluisi ja asiakaspalvelua haukuttu hirveesti. nähtävästi sun escada on ihan normaali? kiitos etukäteen vastauksesta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>