Läkerol-voittajat ja selitystä

Jottei tule väärinymmärryksiä Läkerolin arvonnan tiimoilta, niin halusin tulla nopeasti kertomaan voittajat! Valitettavasti kaikki osallistujat eivät nähtävästi lukeneet ohjeita, joissa selitin, että kilpailuun osallistuu kertomalla oman suosikin terveellisen makean herkun. Mielestäni “Oi!” ja “mukana” -tyyppiset vastaukset eivät ole tällaisia vastauksia, joten valitettavasti niille ei nyt voitto osunut. Laskin vain oikeasti kysymykseen vastanneet kommentit, ja näin voittajiksi selvisi:

Business woman 
EB
Karrie 
Jossu 
Ilona 

Pahoitteluni, jos joku ehti jo tuuletella voittoa siellä päässä, mutta mielestäni olisi väärin antaa näiden ohi-kommenttien vääristää lopputulemaa, sillä nämä kommentoijat kommentoivat asiaa juurikin numeroilla 16, 21, 39, 44 ja 63 :)

Kumpi on muuten mieleenne enemmän, random valinta vai tällainen nopeuspeli? 

P.S. Voittajat, check your email!!

July 1st

Desktop1-001

Kesä on alkanut jo hetki sitten, mutta itsellä on sellainen fiilis, että mun kesä alkaa ihan vasta nyt, kun tänään on viimeinen työpäivä ennen koko heinäkuun kestävää lomaa. Odotan kesältä ja lomalta paljon, mutta en ihan hirveesti ole suunnitellut lomaa. Haluan oikeasti vähän lomaillakin :) Tiedän, että joillekin kesät on myös vähän tylsiä, kun koulut tai työt on tauolla, eikä oikein keksi, mitä tekisi. Ajattelin listata tähän kivoja juttuja, millä voisi parantaa kesäänsä.

1. Aloita uusi harrastus. Itse vaihdoin nyt kuntosalia, tavoitteenani käydä mahdollisimman paljon ryhmäliikunnassa. En ole kovin kummonen salikävijä, niin ehkä näin tulee vastapainoa grillailulle ja terassilla istumiselle. Harrastusten alkuvaihe on aina se kaikista innostavin, ainakin itselleni, ja siksi on loistava idea aloittaa kesällä tai lomalla, kun voi panostaa uuteen harrastukseen lisää aikaa. Kokeile tankotanssia, ryhmäliikuntaa, uutta pallolajia, valokuvausta tai vaikka maalausta. Mikä ikinä hyvältä tuntuu.

2. Lepää ja ime itseesi D-vitamiinia. On täysin aliarvostettua maata ulkoilmassa ja nauttia vaan kevyestä tuulenviireestä kasvoilla. Arjessa tuntuu päivät menevän niin hirveetä vauhtia, ettei ehdi vaan pysähtyä. Olemaan tekemättä mitään Continue Reading

A party of one bachelorette

polttarit (3 of 41)

Kuten varmaan muistattekin, yksi rakkaimpia ystäviäni meni naimisiin tuossa pari kk sitten. Sain kunnian toimia häissä toisena kaasoista ja samalla sain kunnian tänä keväänä olla polttarivastaava. Sain tietää tehtävästäni jo viime syksyn puolella ja aloitin hyvissä ajoin.

Koska joukossa on varmasti monia, joille tämä tehtävä vielä joskus osuu eteen, halusin jakaa hieman vinkkejäni :)

Polttareiden järjestämisessä tärkeintä on mielestäni se, että ne ovat morsiamen näköiset. Jos ystäväni olisi TV-hahmo, hän olisi kiltti ja sydämellinen Gossip Girlin Blair. Aina tyylikäs ja tykkää kauniista asioista. Halusin siis järjestää hänelle mahdollisimman luksus-polttarit, joita hän voisi muistella aina lämmöllä ja muistaa ne päivänään prinsessana. Ystäväni rakastaa hyvää ruokaa, tyttöjen iltoja kotona ja kaikkea hieman erityistä.

Kaava oli siis selvä. Hemmottelua, ystävien kanssa viihtymistä ja vähän kreisibailaamistakin. Pistin Facessa pystyyn ryhmän kaikille tytöille, joiden yhteystiedot sain morsiamelta. Sinne sitten ideakanavaa pystyyn ja arpomaan sopiva päivä. Meillä kävi onneksi niin, että kaikille sopi yksi tietty lauantai, ja löimme sen lukkoon.

Aloitin varaamalla meille paikan. Continue Reading

Sirkuksessa // Kuopio

sirkuksessa (1 of 1)

Vaahtokarkki sirkuksessa. Esittelin Jenni Julian tekemän sinisen tyllihameen taannoin morsiusneidon asussani, ja nyt pääsinkin kokeilemaan sitä hieman arkisemmassa asussa. Vaahtokarkki-hame sopi erinomaisesti sirkusympäristöön muiden hattaroiden joukkoon. Vaikka en käynyt yhdessäkään laitteessa tällä kertaa, niin viihdyn aina ihan superhyvin sirkuksissa ja huvipuistoissa. Rakastan hattaraa, vuoristoratoja ja kaikista eniten kauniita karuselleja. Halusinkin kuvata tämän hameen karusellissa, johon se jotenkin sopii niin kivasti. Nämä kuvat tuskin tuovat suurestikaan inspiraatiota huvipuisto-pukeutumiseen, sillä ei kukaan hullu varmaan siellä käy tyllihameessa laitteissa pyörimässä. Tällä kertaa halusin kuitenkin toteuttaa hieman erilaiset kuvat, sillä pihassamme pönötystä onkin näynyt enemmän kuin tarpeeksi. Kohta muuttuu piha, niin saadaan jotain uutta sen tiimoilta :D

Huhh, että osaakin väsyttää. Kävin juuri ruokakaupassa hakemassa eväitä huomista varten, kun suunnitelmissamme on grillailua ystävien seurassa. Vielä pitäisi jaksaa hieman siivoilla ennen nukkumaanmenoa, vaikka veikkaan, että siitä ei mitään tule. Vielä kaksi päivää lomaan, niin nämä superpitkät päivät tulevat päätökseen. Tänään sain sentään käytyä urheilemassa, vaikka virallisesti aloitimme remontin tänään ja on ollut paljon säätämistä asian tiimoilta. Ei Continue Reading