Korkeissa koroissa

*Kaupallisessa yhteistyössä Ideapark

Kävimme tuossa vähän aikaa sitten pienellä porukalla testaamassa Ideaparkissa Pirkanmaan Tanssiopiston tanssituntia, ja mun on pitänyt palata asiaan kertoakseni hieman tuosta kokemuksesta. Mä en todellakaan oo mikään tanssija, mutta kun kuulin tuosta High Heels -tanssitunnista, kuulosti se niin kivalta ja hauskalta tavalta urheilla, että oli pakko kokeilla! Mä oon sillai vähän ujo, että tanssiminen ei oo mun forte. Tai siis ei mua kai ujoksi voi sanoa, mutta joissakin asioissa ujous iskee, ja tanssiminen on kyllä yksi niistä. Kyllä mäki oon todellinen parkettien partaveitsi aina muutaman viinilasin jälkeen, mutta selvinpäin tuntemattomassa porukassa tanssiminen onkin sitten hieman eri asia.

Kun kuulin, että Pirkanmaan Opiston High Heels-tuntia vetää mies koroissa, jotenkin ajatus oli musta hirveän symppis. Tai siinä oli ehkä vähän sellaista helpotusta siihen pelkoon siitä, että menee paikalle, ja siellä on vaan timmejä korkkaritaiteilijoita ja mä olisin kuin norsu Louboutineilla. Tunnin vetäjä on ihan supersymppis (ja korkkaritaiteilija!) ja saa osallistujat rentoutumaan ensi hetkestä ja koko tunti on ihan superhauska! Hauskanpitoa, ryhtiä ja oman pikku Beyoncen irti päästämistä. Continue Reading

0

Mielipidemaanantai: Sekundaarinen lapsettomuus

Taisi olla aika hiljaista uutisrintamalla viime viikolla vaikka oli kaikkea mahdollista Trumpin ja Putinin tapaamisen spekuloimisesta fudiksen MM-kisoihin. Siitäkin huolimatta useampi eri bloggaaja sai näkyvyyttä iltapäivälehtien sivuilla, minä mukaan lukien. Vartalopositiivisuuden lisäksi eräs toinen aihe kirvoitti mielipiteitä, ja se onkin sellainen aihe, josta olen halunnut kirjoittaa.

Sekundaarinen lapsettomuus.

Mä vihaan tuota termiä. Se on mun mielestä harvinaisen epäonnistunut ja huono termi. Mun mielestä jo tuo termi on sellainen, mikä aiheuttaa ihmisissä hirveästi tunteita, joita ei välttämättä eri termi samalla tavalla aiheuttaisi. Jos me emme mieheni kanssa voisi saada jostain syystä toista lasta joskus, niin vierastaisin todella pahasti tuollaista termiä. En kokisi millään mittarilla olevani lapseton, onhan minulla tämä yksi ihana lapseni. Olen siis jo biologinen vanhempi, niin miten minusta voisi käyttää termiä lapseton enää ikinä koskaan? Lapsettomuus ja vapaaehtoinen lapsettomuus on mun mielestä selkeitä ja järkeviä termejä, mutta tuo sekundaarinen sanana ei yhtään pelasta sitä tosiasiaa, että vaikka lapsensaaminen aiheuttaisi vaikeuksia vaikka toisen, kolmannen tai neljännen lapsen kohdalla, ei kyseinen henkilö vaan yksinkertaisesti ole lapseton. Ja samaan syssyyn sanottakoot, että kun ihminen menettää lapsensa, pitäisi sille olla oma terminsä.

Kun puhutaan jo lapsen saaneiden ongelmista tulla uudestaan raskaaksi, pitäisi Continue Reading

24+

10 x laukkuhaaveita

Multa kysytään tosi usein mun laukkuhaaveita ja pari päivää sitten kun saitte kysellä multa Instagramissa kaikkia kysymyksiä, tätä kysyi tosi moni, niinpä vastasin postauksena :)

Rehellisyyden nimissä on sanottava, että mun piti jopa hetken miettiä, mitäs laukkuhaaveita mulla vielä onkaan, kun oon viime aikoina tehnyt aika paljon laukkuhankintoja ja tykkään kokoelmastani tällä hetkellä tosi paljon! Toki tällaisella laukkuhullulla on varmaan aina jotain materialistisia unelmia, mutta tällä hetkellä ne onneksi ovat enemmän toisen auton ja matkojen kohdalla ja vähemmän laukkujen. Mieheltä kihlapäivälahjaksi saamani uusi laukku makaa tässä juuri vieressäni ja se on kyllä niin älyttömän ihana, että poisti kyllä hyvin vahvasti kaikki muut ihastukset tällä erää. Tai no okei, tossa tuo 30-v. kolkuttelee ovella ja sitä haluan juhlistaa eräällä isommalla hankinnalla, joka on paraikaa työn alla :D Vaikka siis laukkukokoelma kasvoi tuossa yhdellä laukulla, se samalla myös pieneni neljän laukun verran kun möin muutamia laukkujani ja tokihan laukkuhaaveita aina jonkin verran on… Continue Reading

8+