Terveisiä Ras al Khamahista

Hello Ras al Khamahista!

Me ollaan selvitty perille kun ensin nautittiin Dubaista täysin siemauksin pari päivää. Meillä on kyllä ollut ihan mieletön munkki tän koko matkan tähän asti. Helsingin päässä odotti ylläri, kun meidän oli upgreidattu Turkish Airlinesin lennoillamme business luokkaan. Helsinki-Istanbul -välillä se ei sinänsä niin valtavasti vaikuttanut, toki oli mukavaa kun oli leveämmät mukavat tuolit ja ihan superhyvää ruokaa, mutta sitten Istanbulissa ja sieltä eteenpäin. My God. Ensinnäkin, Turkish Airlinesin lounge Istanbulissa on “something else”. Se mesta. Mä oikeesti toivoin niiiin paljon, että meidän Dubain lento myöhästyisi :D Sairaan hyvää ruokaa, ihana rauhallinen jätti-iso paikka, ja kaikkea mitä ihminen vaan voi toivoa. Mini-formularata, golfsimulaattori, leffateatteri (joo), bilispöydät, lepotilat, suihkut ja kaikki mahdollinen. Lisäksi siellä oli aivan valtava juomavalikoima, superhyvää ruokaa ja esim. kakku- ja baklavabuffa. Ihan totta, älytön mesta. Mietin jo mitä sinne maksaa pääsy, mutta valitettavasti sinne ei pääse edes maksamalla, vaan on oltava Star Alliancen joku vähän parempi jäsenyys tai lennot Turkish Airlinesin business-luokassa.

Continue Reading

10+

Enemmän kuin erilainen

*Kaupallisessa yhteistyössä Ideapark

Kun muutimme Lempäälään, joku lukijani laittoi minulle viestiä, jossa toivotti tervetulleeksi Lempäälään ja jakoi muutaman Lempäälä-vinkin. Yksi niistä oli tietenkin Ideapark, joka oli mulle jo paikkana tuttu. Itse asiassa kun allekirjoitimme kauppakirjat talostamme, juhlistimme sitä ystävämme kanssa siivillä Ideaparkissa.

Ideapark on mulle tosi tuttu ostoskeskus jo vuosien takaa, oon ekan kerran käynyt siellä joskus 2010 ja nykyään siellä tulee käytyä vähintäänkin viikottain. Iso valikoima kaikkea, ravintolamaailma, kahvilat ja urheilumahdollisuudet aiheuttaa sen, että siellä tulee käytyä sangen usein. Välillä jopa kahdesti, kuten eilen :D Ensin piti käydä täydentämässä pari tarpeellista juttua reissuun ja illalla jääkaapin jo ammottaessa tyhjyyttään suuntasimme siiville. Minnekäs muuallekaan kuin Sticky Wingersiin. Se voittaa meidän kirjoissa Hookin ja Siipiweikot ja siellä on kaiken hyvän lisäks iso leikkipaikka muksuille. Parasta. Continue Reading

7+