Bloppis

Meidän taloudessa on nykyään liian monta objektiivia, kun kameraa ja objektiivia löytyy molemmilta aika paljon, joten päätettiin laittaa osa objektiiveista nyt myyntiin. Varsinkin kun hankintalistalla on yksi uusi objektiivi. Lisäksi tää 80/20 % tilajako vaatekaapissa ei oo ehkä reilu, niin päätin nyt laittaa muutaman laukkunikin myyntiin. Pari uutta on tullut hankittua viime aikoina, ja yksi on hankintalistalla, joten ihan hyvä vähän myydä nyt edeltäjiä.

Tällä kertaa listasin nää ihan blogin puolelle, kun joillain ei ole Huutis-tunnuksia, toisilla ei sitten taas ole Facebook-tunnuksia. Kokeillaan näin. Meilillä voi ottaa yhteyttä ja tehdä tarjouksen, jos jostain kiinnostuu :) Kuvissa siis hintapyyyntö, tarjouksia otan vastaan mielelläni!

OBJEKTIIVIT CANON-KIINNITYKSELLÄ:

SIGMA 30mm f/1.4.

raita (1 of 17)

Loistava yleisprime, joka oli musta aivan mahtava yhdistelmä Canon 7D:n kanssa. Valovoimainen ja todella hyvä yleislinssi. Käytetty, mutta erinomaisessa kunnossa. OVH Rajalalla nyt 499 euroa. Myyn uuden linssin alta pois. Henkilökohtaisesti pidän tätä parhaana joka-paikan-linssinä 7D:n kaveriksi.

HP: 385 euroa. (nouto tai +postarit)

CANON 50mm f/1.4.

raita (5 of 17)Linssi, joka erinomaisessa kunnossa, ostettu vasta viime vuoden kesällä / syksyllä, myöskin uuden alta pois. Supervalovoimainen ja mahtava syväterävyys. Loistava peruslinssi täysikennoiseen kameraan tai ihan aloittelijan runkoon. MF ja AF -tarkennukset. Kevyt ja helppo optiikka joka tilanteeseen. Rajalalla OVH 399 nyt tarjouksessa.

HP: 330 euroa. (nouto tai +postarit)

OLYMPUKSEN LINSSIT: 

17mm 1:2.8.

raita (2 of 17)

Supervalovoimainen ja todella käytännöllinen pikku-pancake. Sopii OM-D ja PEN-malleihin. Loistava mukana kulkevaksi linssiksi, jolla saa hyvät kuvat niin ravintolassa, sisätiloissa kuin ulkona. Kevyt ja pienikokoinen. OVH: 349 euroa.

Vähän käytetty, ei naarmuja tms.

HP: 275 euroa. (nouto tai +postarit)

60mm 1:2.8 Macro

raita (3 of 17)Makrolinssi yksityiskohtiin / luontokuvaajalle tms. Ihan muutamia kertoja ollut käytössä, loistava kovan luokan optiikka uudenveroisessa kunnossa. Tekee hyvää jälkeä myös kauemmassa otetuissa kuvissa. Pöly- ja roiskevesitiivis. OVH: 519 euroa. OM-D ja PEN -malleihin sopiva.

HP: 400 euroa. (nouto tai +postarit)

Olympus 45mm 1:1.8

raita (4 of 17)Loistava esimerkiksi muotokuviin / asukuviin, käy PEN- ja OM-D -malleihin Olympuksesta. Aurinkosuoja mukaan. Linssi itse loistavassa kunnossa, vähän käytetty. Päällä rungossa naarmuja ja käytön jälkiä. OVH: 319 euroa.

HP: 255 euroa. (nouto tai +postarit)

LAUKUT: 

TORY BURCH SNAKE EMBOSSED NEON MINI BAG

raita (6 of 17)raita (12 of 17)

Neonkeltainen käärmekuosinen upea pikkulaukku kesään. Tory Burchin laadukas nahkalaukku, joka pikkuruinen, mutta sitäkin upeampi statement jokaiseen juhla- / kesäasuun :) Uudenveroisessa kunnossa. OVH 295 USD.

HP: 225 euroa (nouto tai +postarit)

ALEXANDER WANG KIRSTEN CLUTCH

raita (8 of 17)

raita (11 of 17)

Alexander Wang Kirsten clutch mustana mustilla metalliosilla. Loistava iltalaukku, joka kääntyy niin rokkiasuun kuin klassisen asun piristeeksi. Käytetty, mutta loistavassa kunnossa, ei käytön jälkiä. Dustbag mukaan. OVH 530 USD

HP: 400 euroa. (nouto tai +postarit)

PHILIP LIM 31 HOURS BAG EMBOSSED CROC

raita (16 of 17)raita (17 of 17)

Uudenveroisessa kunnossa oleva loppuunmyyty Philip Limin 31 Hour Bag krokotiilikuosissa. Käytetty rakastaen, eli ei mitään käytön jälkiä; naarmuja, viiruja, kulumaa tms. Lisäkuvia. OVH: 790 euroa. Dustbag mukaan.

HP: 620 euroa (nouto tai +postarit)

LONGCHAMP NAHKAINEN CLUTCH

raita (9 of 17)raita (10 of 17)

Useita vuosia sitten ostettu, todella vähälle käytölle jäänyt Longchampin upea nahkainen clutch pehmoisesta nahasta. Ei naarmuja tai muita jälkiä. Asunut dustbagissa kaapissa suurimman osan elämästään. Kultaiset vetskarit. Etutaskuun mahtuu näppärästi kännykkä. OVH taisi olla 320 euroa, saatan olla väärässä. En tiedä mallin nimeä. Superlaadukasta Longchampin nahkaa.

HP: 200 euroa (nouto tai +postarit)

TORY BURCH ROBINSON MINI BAG

raita (1 of 1)-16

Tory Burchin musta Robinson -laukku kauniissa kestävässä Saffiano -nahassa kultaisella ketjulla. Lisäkuvia ja mitat. Loistavassa kunnossa, vähän pidetty. OVH 350 euroa.

HP: 275 euroa.

KURT GEIGERIN JADENVIHREÄ HUMBUG CLUTCH

raita (15 of 17)raita (14 of 17)

Loistokunnossa oleva vihreä kaunis Humbug Clutch Kurt Geigerilta. Pehmeää nubuck-nahkaa, kultainen iso vetskari. Tilava ja kiva käyttää piristämään asua kuin asua. OVH muistaakseni 190 euroa.

HP: 140 euroa (nouto tai +postarit)

ASOSIN MOKKANAHKAINEN CLUTCH

raita (13 of 17)

raita (7 of 17)Asosin kaksiosainen mokkanahkainen clutch. Kerran käytetty, ei mitään käytön jälkiä. 2014 loppuvuodelta. Hyvää jämäkkää mokkanahkaa, isokokoinen kiva laukku, joka sopii arkeen ja iltamenoihinkin. OVH taisi olla n. 65 euroa. 

HP: 45 euroa. (nouto tai +postarit)

Lähetä tarjouksesi anna (at) mungolife.fi, jos kiinnostuit jostakin! Nouto tapahtuu Helsingistä; mahdollisuus noutaa ma 2.3. klo 21 asti tai 19.3. jälkeen.

”The love that you feel inside, / I want you to show me”

raita (1 of 2)-2

LAUANTAI, VIIKONLOPPU, KEVÄT. Alkuun pahoitteluni, että blogi on madellut vähän puolikuoleman mailla koko kuukauden. On ollut jotenkin niin paljon kaikkea lopputenttien, kouluhommien, muuton, flunssan ja kaikkien blogiin liittymättömien työhommien myötä. Olen vähän laiminlyönyt blogia, mutta se lienee korjattavissa pian. Nimittäin lähtöömme on enää kaksi päivää, ja sitten onkin luvassa pläjäys asukuvia ja lämpimiä aurinkoisia kuvia. Mulle aiheutti tänään järjettömän onnenfiiliksen, kun huomasin, että tänään on talven viimeinen kalenteripäivä! Huomenna alkaa virallisesti kevät, ja fiilis on sen mukainen! Reissussa on luvassa lämpöasteita reippaasti yli Suomen kesäkelien, mutta jo ajatus täällä alkavasta keväästä saa kotiinpaluun tuntumaan helpommalta. Olen kevätfiiliksissä selkeesti myös pukeutumisen puolesta, nimittäin kokovaalea asu tuntui lähes pakolliselta tuomaan valoa päiviin tällä viikolla.

raita (5 of 7)-3 raita (2 of 7)-3 raita (4 of 7)-3raita (3 of 7)-3On ollut aivan ihanaa olla Helsingissä, no okei, säätä lukuunottamatta. Ihanaa saada viettää aikaa rakkaiden kanssa ja elää normaalia arkea kotona. Kaupungissa ja asunnossa, joka tuntuu jotenkin eniten kodilta pitkään aikaan. Päivittäin saa viettää aikaa rakkaiden kanssa; nytkin lähdetään ihan just näkemään ystäväpariskuntaa ja sitten perheeni luokse pussailemaan pikkupörröjä ja hengailee perheemme kanssa. Huomenna kestitsemme vieraita vuorostaan meillä. Ihana viikonloppu, josta on mukavaa aloittaa ihana loma. Kohde lienee aktiivisimmille blogin seuraajille jo tiedossa, ja muillekin selviää maanantaina tai tiistaina. Voin kuitenkin vihjaista, että menemme kahteen mun todella rakastamaan kaupunkiin, ja  saamme viettää aikaa ystävien kanssa myös siellä :)

raita (6 of 7)-3

raita (2 of 2)-2 raita (7 of 7)-2

Asusta sen verran, että olen jo hetken fiilistellyt ajatusta täysivalkoisesta asusta. Haluan pukea tämän keväämmällä korkkareiden kanssa, mutta nyt päätin kokeilla asua näiden kevätbootsien kanssa :)

Mitäs te tykkäätte tästä yhdistelmästä? Jeij or neij?

P.S. Laitan muuten illalla myyntiin kameravarustusta ja laukkuja, luon tänne blogin puolelle oman blogikirppiksen, joten olkaapas hereillä illalla :)

Koko

*Postaus toteutettu yhteistyössä Arabian kanssa ja sisältää tuotesijoittelua*

raita (1 of 1)-15

ONNEKSI OLKOON, 10-VUOTIAS KOKO. Blogini lukijoina olette varmaan huomanneet, miten tarkka olen astioistani. Vein mun Iittalan ja Arabian astiat Lontooseenkin asti muutettuani sinne. Nyt ne palasivat takaisin Suomeen. En muista milloin viimeksi olisin ollut niin surullinen, kun Satumetsä-kulhoni särkyessä muutossa. Onneksi ihana lukijani möi minulle omansa, muuten olisin kyllä kiukutellut iäisyyden itselleni. Joka tapauksessa, kun sain taannoin mahdollisuuden yhteistyöhön Arabian kanssa, en epäröinyt hetkeäkään. Minä rakastan Iittalan ja Arabian astioita, joten oli aivan ihanaa päästä osallistumaan tähän kampanjaan :) Arabian KoKo-astiat täyttävät tänä vuonna 10 vuotta, ja uusina väreinä tähän kauteen saatiin pirteän kesäiset Sahrami ja Niitty! Lähtökohtaisesti olen valkoisen suuri ystävä, mutta ihastuin heti ajatukseen tuosta Niitystä täydentämässä Satumetsä-astioita.

Pääsinkin tekemään oman fiilikseni mukaisen kattauksen KoKo-sarjan uusista väreistä :)

raita (5 of 8)-2

raita (1 of 8)-2raita (4 of 8)-2raita (3 of 8)-2Musta on ihanaa tehdä ruokaa ja kattaa pöytä nätiksi. On ihanaa kutsua ystäviä kylään, syömään jotakin hyvää ja nauttimaan seurasta. Mä oon kaikilla elämän osa-alueilla aika esteettinen ihminen, eikä asia mitenkään muutu mitä tulee astioihin ja keittiöön. Ja tämä pätee jokaiseen arkipäivään. Mulla on kotona melkein aina leikkokukkia ja kynttilöitä palamassa. Mulle koriste-esineet ja kauniit astiat on arjen pieniä riemuja, jotka rikastuttavat elämää ihan hirveästi. Rakastan sitä, että voi oman rakkaan kanssa istua illalla alas, kattaa nätisti pöydän ja syödä kaikessa rauhassa höpötellen päivän kuulumisia. On vielä mukavampaa kun voi sen ruokansa nauttia kauniilta astioilta. Meillä onkin nyt mun Helsinkiin paluun jälkeen niin onnellinen tilanne, että voidaan asua asunnossa, jonka keittiö aiheuttaa iloa joka päivä. Ei ole tarvinnut tinkiä astioista tai keittiövälineistä, vaan ollaan valittu just ne meille parhaiten sopivat jutut. Mitä tulee kotiin ja keittiöön, mä olen kyllä välineurheilija :D

raita (2 of 8)-2

raita (8 of 8)-2raita (6 of 8)-2Tähän kattaukseen käytin siis uusien Niittyjen ja Sahramien lisäksi mun Satumetsiä ja Essence-laseja Iittalalta. Täydensin kattausta vielä Arabian tarjoiluastioilla ja kastikekaatimella. Tuli jotenkin hirveän keväinen olo näistä KoKon uusista väreistä, ja ruoaksikin tuli kokattua jotain melko terveellistä ja kesäisen kevyttä. Turskaa, salaattia ja tämänhetkistä ehdotonta suosikkilisukettamme, bataattiranskalaisia tsatsiki-kastikkeella.

Tekin saatte nyt mahdollisuuden ihanaan kattaukseen ja kivoihin astiakaapin täydennyksiin. Nimittäin Arabialta on luvattu pieni kilpailu Mungolifen seuraajille! Osallistuaksenne kilpailuun toivoisin teidän kommentoivan tähän postaukseen kertomalla, mikä tai mitkä ovat teidän lempivärit jo melko lailla legendaarisesta Koko-sarjasta? Vastaajien joukosta arvon voittajan, joka saa valita 150 euron edestä Koko-sarjan tuotteita :)

Ruokakauppa

raita (18 of 21)

IMG_9954-001RUOKAKAUPPA. Olettekos helsinkiläiset tietoisia, että Iso-Roballe on avattu Ruokakauppa-niminen kahvila ravintola ruokapaikka ööööö ruokakauppa? Ystävillämme on catering-yritys, joka on toiminut jo reilu kymmenen vuotta, ja jolle avattiin ikään kuin näyteikkuna kesän lopulla osoitteeseen Iso Roobertinkatu 20-22. Ruokakaupassa myydään samoja catering-herkkuja ja muita herkkuja, jotka valmistuvat asiakkaan katseen alla ikkunoiden takana olevassa keittiössä. Paikan päällä voi herkutella tai sitten sieltä voi ostaa ja tilata mukaan herkullisia ruokia ja leivonnaisia.

raita (8 of 8)raita (1 of 21)raita (2 of 21)raita (3 of 21)raita (4 of 21)raita (5 of 21)raita (6 of 21)

Ruokakauppa ei ole luomuruokaan rajoittunut, joskin paljon käytössä on luomutuotteita, etenkin leivonnaisissa ja leivissä. Kasvisruoan ystäville Ruokakauppa on paratiisi, nimittäin paikasta löytyy lounaspöytä, joka koostuu pelkästään kasviksista. Kasviruokaa voi lihan ystävät täydentää sitten kana-, kala- tai lihaherkuilla, joita löytyy tiskiltä. Ruokailla voi Ruokakaupassa paikan päällä tai ostaa mukaan. Kasvisruokaa suositaan jo ihan senkin takia, että nykyään käytetään niin paljon tehotuotettua lihaa ja Ruokakaupan takana olevista naisista on tärkeää osoittaa, että kasvisruoka voi olla täyttävää, ruokaisaa ja ennen kaikkea tajunnanräjäyttävän herkullista!

Liharuoat taittuu näiltä neideiltä kylläkin aivan yhtä hyvin, sillä catering-puolella niitä saa tehdä päivittäin.

raita (1 of 8)raita (2 of 8)raita (3 of 8)raita (4 of 8)raita (5 of 8)raita (6 of 8)raita (7 of 8) raita (8 of 21)Kakut, pullat ja kausittaiset herkut on Ruokakaupassa sydämen asia ja sieltä löytyykin aina vaihtuvaa valikoimaa, jota kannattaa seurata Facebookista. Jos siis haluaa herkutella Helsingissä herkullisella, terveellisellä ja ihanan kotoisan aidolla ruoalla, Ruokakaupasta löytyy :) Me käydään siellä tavan tästä; on ihanaa, että lähellä on ruokapaikka, josta saa mukaan herkullisia ja erikoisia ruokia samaan tapaan kuin ruokakaupan tiskiltä. Ne vaan ovat paljon parempia!

raita (9 of 21) raita (10 of 21) raita (11 of 21) raita (12 of 21) raita (13 of 21)
raita (15 of 21)
raita (17 of 21)
raita (19 of 21)raita (21 of 21)

Jos kiinnostuitte, niin käykää tutustumassa paikan päällä tai mat.st -osoitteessa. Menua ja muita yksityiskohtia voi seurata Facebookissa ja Instagramissa :)

Translation:// Some friends of mine opened this great little place with delicious food here in Helsinki, which I can highly recommend to anyone visiting my beautiful city. You can find some really yummy and healthy food at Iso Roobertinkatu 20 – 22 in a place called Ruokakauppa :)