Black and yellow – details

peilta (3 of 3)

Onpas ollut aivan täydellisen ihana viikonloppu! Jos välillä menee arki ja viikot ihan väsyksissä ja kiireissä kun on töitä ja sitä ja tätä ja tuota koko ajan, niin nyt on ollut kyllä pari ihanaa päivää. Toki eilen oli vielä työpäivä, mutta sen jälkeen suunnattiin miehen kanssa isolla porukalla illalliselle ja drinksuille. Kotiin rantauduimme vasta aamukolmen maissa, ja tänään olemmekin vain nautiskelleet viikonlopusta, hyvästä ruoasta ja toistemme seurasta. Ihania tällaiset päivät! Aamulla saa nukkua niin pitkään kuin sielu sietää (mies kävi tosin ulkoiluttamassa Benjin heti aamusta, jonka jälkeen herra päätti repiä kaikki sisälmykset Ikea-pandastaan aka tyttöystävästään pihalle sillä aikaa kun omistajat vetelivät tirsoja :D) ja aamupalan voi syödä puolenpäivän jälkeen rennosti nautiskellen. Käytiin miehen kanssa ottamassa matsi sulkapalloa ja kokkailtiin herkkuruokaa. Ollaan koko päivä poltettu kynttilöitä ja äsken tultiin piiiiitkältä kävelyltä Benkun kanssa. Niin ihanaa kävellä tuolla syksyisessä ilmassa, kun ilma tuntuu jotenkin erityisen hapekkaalta ja raikkaalta. Juuri sateen jäljiltä metsälenkki tuntui aivan ihanalta ja Benkkukin syöksyili pensaalta toiselle ihan innoissaan. Ihana päivä.

Nyt ajateltiin tehdä kunnon juustolautanen ja nauttia vapaapäivän illasta katsomalla joku hyvä leffa.

Eilen asunani toimi yhteen erinomaisen hyvin sopivat crop toppi ja hame mustasta pitsistä. Hauskaahan on siis se, että hame on ihan eri paikasta kuin toppi, nimittäin hame on Ted Bakerin ja toppi River Islandin. Continue Reading

I ♥ fall

syssy (4 of 7)

Tavallaan mä oon kesätyttö.

Vihaan kylmyyttä ja sateita, joten kesä on mulle mieluisin lämpötiloiltaan. Mutta todellisuudessa syksy on mun suosikkiaikaa.

Syksyssä on ihanaa…

… pitkästä aikaa polttaa kynttilöitä ja nauttia pimeydestä ja hiljaisuudesta

… ihailla ruskaa ja kauniina hohtavia punaisia ja keltaisia puita

… uusien mahdollisuuksien tuntu ilmassa. Vuosia koulun penkkiä kuluttaneena sisäinen kalenterini kertoo vuoden alkamisen syyskuusta, ei tammikuusta. Syksy toi aina mukanaan uuden kouluvuoden, harrastuskauden, uuden opinahjon, uudet tuulet elämään. Yhä edelleen syksy tuntuu eniten ajanjaksolta, jona kaikki uusiutuu ja maailma tarjoaa miljoonia mahdollisuuksia.

… lämpimiin neuleisiin ja neuletakkeihin pukeutuminen

… sateiset vapaapäivät, joina voi pukeutus lämpimään kotiasuun ja villasukkiin hukuttautuen samalla lämpöisten vilttien alle kirjaa lukemaan

… nilkkurit. Löysin rakkauden nilkkureihin hyvin myöhään, mutta nyt en osaisi edes kuvitella tätä syksyä ilman mun Colteja.

Continue Reading

Vaaleanpunaisissa tossuissa // Kuopio

vaalpuntakki (1 of 15)

Hieman eilen jo vilahteli yksi viikonlopun asuista, ja nyt sain vihdoin loputkin kuvat koneelle. Nyt kun tämä syyskuu onkin ollut yllättävän lämmin, olen vielä viihtynyt kesäfarkuissa ja korkkareissa aina kun voi. Vaikka kaivoinkin jo esille kaikki ihanat talvivaatteet, ja vaatekaappi on täynnä mukavia ja lämpöisiä mohair-vaatteita ja nilkkureita, en ole vielä valmis ottamaan niitä käyttöön kunnolla. Syksy ja talvi tulee olemaan pitkät ja uskon kyllä, että lämpimiä vaatteita ehtii käyttää enemmän kuin tarpeeksi. Aion siis nauttia näistä keleistä ja avokkaista niin pitkään kuin voin! Varsinkin näistä tämän kesän hankinnoista, eli vaaleanpunaisista ruudullisista rusettiavokkaista. Bongasin nämä alkukesästä ASOSilta ja vaikka ne eivät ehkä ihan päivittäistä tyyliäni ole, olivat ne niin valloittavan suloiset, etten voinut vastustaa kiusausta. Nämä ovatkin osoittautuneet ihanaksi asun piristykseksi niin mustavalkoisiin asuihin kuin tavallisen tylsiin farkkuasuihinkin. Vaaleanpunainen ja muut pastellisävyt ovat edelleen mielestäni aivan ihastuttavia, ja tämä lämpöinen ohkanen Zaran takki sopii näihin keleihin aivan loistavasti! Seuraavaksi haluan nähdä takin harmaan asun kaverina, mutta tällä kertaa yhdistin sen valkoisen ja sinisen kaveriksi.

Nyt kun syyskuu lähestyy loppuaan, tuntuu ihan siltä, kun kesää Continue Reading

Hymyile!

hymyile (3 of 3)

Mulla on tosi paha bitchy resting face -syndrooma. Kuten ehkä huomasitte eilisellä videollakin; heti jos en keskity, naama valahtaa sellaiseen “kaikki on huonosti ja mua ärsyttää” -asentoon. Mulle on elintärkeää muistaa hymyillä. Työtilanteissa, illanvietoissa ja monessa muussakin sosiaalisessa hetkessä on pakko välillä muistaa käskeä itseäni hymyilemään. En ymmärrä miksi, mutta mun keskittynyt, intensiivinen tai vaikka ihan vaan puolikuunteleva ilme on kaikki lähinnä “hieman” kyllästyneen näköisiä. Asukuviakin jos napsitaan asukuvia perusilmeellä, niin näytän vaan siltä, että mä haluun tappaa jonku. Ja oon täysin kyllästynyt ja kypsä koko hommaan. Oon tietosesti yrittänyt hymyillä paljon enemmän. Siis ihan kadulla, bussissa, kaupassa, missä tahansa ja kaikkialla yritän muistuttaa itseäni siitä, että voisin hymyillä. Ei nyt tarvii tuolla hulluna virnuillen hiihtää menemään, mutta jos vaikka vähän sellaista pientä hymynkaretta saa nipistettyä, niin ei näytä niin ylimielisen ärsyyntyneeltä kaikkeen.

Mulle hymy on ihan hirveen tärkee ihmiskontaktissa. Mä nauran ja hymyilen tosi paljon mun ystävien ja läheisten seurassa. Toki osaan olla myös vakava, mutta useimmiten sellaiset rennonkeveät sosiaaliset tapahtumat on niitä, kun tulee hymyiltyä ja varsinkin naurettua paljon. Mun hampaat aiheutti mulle pitkään ärsytystä tapahtumissa, kun ne oli mun mielestä aina hirveen keltaiset. No eihän ne koskaan olleet kovin keltaiset, mutta viime vuosina ne on ainakin pysyny hyvin valkoisina. Continue Reading