Vuoden hulluimmat alet

*Sisältää kaupallisia linkkejä

Vuoden sekopäisin ostospäivä on täällä! Black Friday on siis koittanut ja aleja on joka puolella, tässä omat suosikkini :)

MUNGOSHOPiin laitoin vuorokauden ajaksi kaiken -20% alennukseen koodilla BFRIDAY20, joka koskee koko valikoimaa.

ZALANDOlla on Black Fridayn kunniaksi hirveä määrä tuotteita alennuksessa jopa -70 %, ja keräsin tähän omat suosikkini tuotteista, joissa alennus on vähintään -40%, eli useimmiten 50-60%. Ihan pari poikkeusta joukossa on, joissa alennus on pienempi alennus.

Continue Reading

1+

Ihana päivä!

*= kaupallinen linkki

Mulla on ihan mahdottoman hyvä päivä menossa. Oon ollut yhtä hymyä koko päivän!

Tänään mua on ilahduttanut…

… teidän tilaukset Mungoshoppiin! Oon ollu ihan superotettu ja iloissani siitä, miten hyvin ootte ottaneet kaupan vastaan. Ekat tilaukset on jo paketeissa ja huomenna pakkaan ne pahvilaatikoihin ja vien postiin. On ollut itse asiassa tosi hauskaa pakata noita tilauksia, kun tuntuu ihan siltä, kuin itse pakkaisi lahjoja monille ihmisille. Tulee väkisinkin hyvä mieli. Sain muuten lisättyä maksutavaksi myös PayPalin, kun siitä oli muutamia toiveita tullut :)

… Dante. Hän tosin ilahduttaa mua joka päivä. Hän on ollut jotenkin supersuloinen, toisaalta yhtä hymyä ja toisaalta halunnut hirveästi olla sylissä, nimittäin arvatkaa kelle tuli eka hammas! :) Mä oon yrittänyt hampaita kokeilla ja kopsutella, mutta ihan hirveästi mua ei oo päästetty ikenien kimppuun. Lääkärissä korvatulehduksen jälkitarkastuksessa lääkäri kuitenkin totesi, Continue Reading

11+