”They brought you the moon and showed you the light / And all that you wanted was freedom to fight”

raita (1 of 2)KASARI. En ole oikein koskaan ymmärtänyt, miksi kasarista puhutaan aina negatiiviseen sävyyn. Mä olen kasarifani. There, now I said it. Jos se on jolleki vielä yllätys. Kuuntelen mielelläni Mötley Crueta ja Aerosmithia ja muuta sukkahousuheviä musiikin kulta-ajalta. Pidän leopardikuosista ja voin pukeutua siihen päästä varpaisiin. Vieläpä yhdistäen siihen punaisen värin kynsissä ja huulissa. True kasari.

raita (11 of 11) raita (10 of 11)raita (8 of 11)

raita (9 of 11)raita (2 of 11)

raita (4 of 11)

Yksi harvoja viimeaikaisia ostoksiani on löytö Zaran aleista. Nilkkamittainen leopardikuosinen jumpsuit rokotti lompakkoa vajaa parikymppiä, enkä voinut unohtaa sitä, kun sen näin. Kietaisumallinen jumpsuit on mukava käyttää, kevyt päällä ja laskeutuu kauniisti rypistymättä. Äitinikin halusi heti samanlaisen, mutta ne olivat ehtineet jo mennä. Äiti muisti nuoruutensa, ja naureskeli sille, että minä olen selkeästi kasarilapsi. Tukka pörrössä punainen puna huulilla oli vaikea väittää vastaankaan. Olen aivan ihastunut tuohon siskoni kiharruspuikkoon, jolla voi loihtia mitä pörröisemmät kiharat, jotka pysyvät vaikka maailmanlopun yli.

raita (1 of 11)

raita (7 of 11) raita (6 of 11) raita (5 of 11) raita (3 of 11)

raita (2 of 2)

Siinäpä se kasariasu tällä kertaa. Mitäs te olette mieltä siitä? Tuleeko kauhunväristyksiä vai näyttääkö teidänkin silmiin kivalta? :) 

Pikapika

raita (1 of 1)Hello hello Wienistä! :) Mä oon lähdössä juuri toista kaupunkipäivää viettämään, mutta sitä ennen halusin kertoa, että Mungostylen puolelle päivittyi eilen illalla eräs rennon letkä Linnanmäki-asu, käykää tsekkailemassa se! Mungostylen puolelle on tänään illalla tulossa tähän liittyvä postaus, joten pysykääs sielläkin mukana.

Meillä on tänään ohjelmassa Prateriin tutustumista ja muuta kivaa, mutta palaan illalla asiaan sitten tuoreiden Wien-kuvien kera.

P.S. Olen ihastunut tähän kaupunkiin. Täällä on juuri niin kaunista kuin odotinkin!

Off to Vienna!!

wien_shutterstock_102065311Arvatkaa mitä? Mä lähden huomenna aamulennolla Wieniin! :) Mun ystävä on jo siellä, ja itse liityn seuraan huomenna neljäksi päiväksi. Olen pitkään halunnut käydä Wienissä ja odotankin innolla kaupunkiin tutustumista. En oo ehtinyt vielä ihan hirveesti tutustua kaupungin tarjontaan ja ajattelin viettääkin tämän illan vähän pohdiskellen mitä nämä neljä päivää tehdään.

Jos joku on ahkera Wienin kävijä, niin vinkkejä saa toki heittää kehiin, ehdin ne varmasti lukea huomenna aamulla kentällä :)

Iiiii, odotan niin innolla! Taas uusi kaupunki, pieni kaupunki getaway on jotain, mitä kaipaan juuri nyt!

Palataan siis huomenna Itävallasta :)