About my wedding dress

puku (1 of 1)-9

Lupasin kirjoitella muutamia häihin liittyviä postauksia, ja nyt kun häistämme on tasan kuukausi, onkin hyvin sopiva hetki palata hetkeksi takaisin tuohon ihanaan päivään, ja tarkemmin hääpukuuni :)

Lähdin metsästämään hääpukua sillä ajatuksella, että haluaisin A-linjaisen puvun, mutta totesin pian, että raskausmahan kanssa sellainen näyttäisi vaan joka suuntaan hirveän leveältä. Lisäksi en tuntenut mitään tarvetta piilotella mahaani imartelevan leikkauksen taakse. Meille tämä raskaus on äärimmäisen iloinen asia, ja mielestäni maha sai olla esillä hääjuhlassammekin :) Lähdin siis etsimään sellaista pukua, jonka olisin halunnut ilman raskauttakin. Pitsipuku, jossa olisi pitkät pitsihihat, merenneitohelma ja kaunis pääntie. Ajattelin, että ostaisin puvun, joka olisi liian iso, ja sitten veisin ompelijalle korjattavaksi. En tiedä miksen edes yrittänyt etsiä hääpukua, joka olisi suunniteltu raskaana olevalle, mutta jotenkin ajattelin, etten sieltä löytäisi mieleistäni kuitenkaan.

Selailin miljoonaa nettisivua, kunnes äitini kyseli, olenko katsonut käytettyjä pukuja. Suuntasin ensimmäisenä tori.fi:hin ja törmäsin tosi edulliseen ja kauniiseen pukuun! En ollut ihan varma puvun istumisen suhteen tietenkään, mutta sain myyjän kanssa sovittua, että voisin sovittaa mekkoa, vaikka asummekin eri puolella Suomea. Postikulut molempiin suuntiin oli pieni hinta tuosta mahdollisuudesta, ja kun mekko saapui, se oli aivan tyrmäävä! Laadukkaasti ommeltu, käsityötä ja mikä parasta, suomalaista käsityötä! Minua on aina ajatuksena tuskastuttanut häämekkojen “kertakäyttöisyys” ja siksi oli mielestäni mahtavaa löytää täydellinen puku käytettynä. Continue Reading

Mistä haluaisitte lukea?

Desktop68

Nyt kun mammaloma on pian alkamassa ja on enemmän kotona oleskeluaikaa, on myös enemmän aikaa blogille ja erilaisille blogijutuille. Ajattelinkin kysellä teiltä mistä haluaisitte lukea lähiaikoina enemmän?

Kiinnostaako…

… ruokajutut?

… kosmetiikkajutut?

… mielipidejutut / ajatukset? Mistä asioista?

… kotijutut?

… erilaiset listaukset? Vaatteista, asusteista, luonteenpiirteistä, mistä?

… jotkut ihan muut jutut?

Kertokaa, mikä kiinnostaa blogin sisältönä lähiaikoina, niin pääsen toivottavasti toteuttamaan toiveitanne :)

Rentoiluasu // Kuopio

rento asu (1 of 9)

Hellurei ja ihanaa viikon alkua! Täällä on kotiuduttu mökkitunnelmista ja yritetty myös toipua hieman reissusta. Jännästi ottaa voimille pienikin univelka tässä vaiheessa raskautta, nimittäin vaikka mökillä otettiin muuten iisisti, niin lautapelejä pelattiin ja maailmaa parannettiin aina niin, ettei unelle jäänyt ihan hirveesti aikaa. Eilen illalla mies vei auton pesuun ja me otettiin Benjin kanssa töpäkät iltaunet, mikä ei suinkaan estänyt sitä, että nukuimme Benin kanssa sitten melkein yhteentoista asti :D Onneksi työajat on liukuvat vaikka kyllä tavallaan ärsyttää tehdä töitä iltamyöhään kun on laiskotellut aamun. Toisaalta mä olen kyllä ehdottomasti tehokkaimmillani iltaisin. Musta on tosi tärkeetä käydä nukkumaan ja herätä yhdessä, ja kun miehen työaika ei ole liukuva, elämme useimmiten hänen työaikojen mukaan. Menen siis melko aikaisin nukkumaan ja herään myös melko aikaisin. Se sotii täysin mun luontoa vastaan, sillä olen tuotteliaimmillani ja tehokkaimmillani n. 19-03 välisenä aikana. Noo, parisuhde on kompromisseja, eikö? Tosin kompromissien suhteen on menty vähän valikoivasti tässä raskauden aikana kun on väsyttänyt hirveesti ja aamukahvi ei ole mahdollisuus närästyksen takia. Miehen lähtiessä töihin oonkin siis yleensä hiippaillut takaisin sängyn pohjalle peiton alle ja Benji on seurannut esimerkkiä hyppäämällä Continue Reading

Related Posts

BookBeat

bookbeat (1 of 1)-2

*Kaupallisessa yhteistyössä BookBeat

Mä oon aina ollut aikamoinen kirjahiiri. Tai siis lapsena ainakin. Kun olin nuori, niin mä rakastin meidän lähikirjastoa. Sen lisäksi, että siellä pääsi tietokoneelle ilman äidin motkotusta siitä, ettei puhelinlinjoja pitkin saanut kukaan kiinni ja että on niin kallista (oh yesss, se oli sitä aikaa kuulkaa), sieltä aukesi kaikki uudet maailmat. Luin kaikki Neiti Etsivät, kaikki Viisikot, kaikki Hullut Luokat, Babysitters Clubit, Sweet Valley Hight ja tietenkin Harry Potterit.

Oon aina lukenut paljon ja pyrkinyt ylläpitämään sitä intoa. Näin aikuisempana mut on koukuttanut pahiten Harry Hole -sarja Jo Nesbolta, Karin Slaughterin kirjat, Jillian Hoffmanin kirjat ja kaikki jännät rikoskirjat oikeastaan. Rakastan sitä tunnetta, kun pääsee uppoutumaan kirjaan, kuvittelemaan sen koko maailman ja löytämään sieltä oman mielen sopukoista niitä uusia maailmoja, joita ei ole koskaan osannut edes kuvitella. 

Nyt kun elämä on melko kiireistä, on masentavaa kuinka vähän ehtii lukemaan. Kirjoista on tullut luksusta. Lomalla ehtii lukemaan ja siellä ahminkin aina kirjan toisensa perään. Vapaa-aika on niin kortilla, ettei ykskaks olekaan tuntikaupalla aikaa paneutua tiettyyn kirjaan, tiettyyn tarinaan. Kirjoihin perustuvat leffat eivät koskaan anna samaa elämystä kuin kirjat, enkä ole vielä tavannut kirja-elokuva -yhdistelmää, joissa mielestäni leffa olisi parempi. Samalla huomaan, että minulla on aikaa, mutta ei mahdollisuutta lukea. Kokkaillessani saatan katsella sivusilmällä jotakin sarjaa. Tai tarkemmin, kuunnella, samalla kun paneudun ruoanlaittoon. Kun käsittelen kuvia, tai teen muuta manuaalista hommaa, joka ei vaadi sen kummempaa ajattelua, kuuntelen musiikkia tai kuuntelen jotain sarjaa telkkarista. Niin paljon mieluummin lukisin, mutta kun ei kädet riitä! Kahden asian samanaikaisesta tekemisestä on tullut arkea.  Continue Reading

Related Posts