Ihana päivä!

*= kaupallinen linkki

Mulla on ihan mahdottoman hyvä päivä menossa. Oon ollut yhtä hymyä koko päivän!

Tänään mua on ilahduttanut…

… teidän tilaukset Mungoshoppiin! Oon ollu ihan superotettu ja iloissani siitä, miten hyvin ootte ottaneet kaupan vastaan. Ekat tilaukset on jo paketeissa ja huomenna pakkaan ne pahvilaatikoihin ja vien postiin. On ollut itse asiassa tosi hauskaa pakata noita tilauksia, kun tuntuu ihan siltä, kuin itse pakkaisi lahjoja monille ihmisille. Tulee väkisinkin hyvä mieli. Sain muuten lisättyä maksutavaksi myös PayPalin, kun siitä oli muutamia toiveita tullut :)

… Dante. Hän tosin ilahduttaa mua joka päivä. Hän on ollut jotenkin supersuloinen, toisaalta yhtä hymyä ja toisaalta halunnut hirveästi olla sylissä, nimittäin arvatkaa kelle tuli eka hammas! :) Mä oon yrittänyt hampaita kokeilla ja kopsutella, mutta ihan hirveästi mua ei oo päästetty ikenien kimppuun. Lääkärissä korvatulehduksen jälkitarkastuksessa lääkäri kuitenkin totesi, Continue Reading

9+

Kukkamekossa Välimerellä // Napoli

Kiitos kaikille ihan tuhannesti eilisistä kommenteista tuohon uutiseeni. On ollut ihan mykistävää huomata, miten paljon ihania kommentteja teiltä on satanut ja oonkin tänään ollut ihan ihmeissäni siitä, miten hyvin kauppa on otettu vastaan ja pakkaillut ensimmäisiä tilauksia! Kiitos, ylititte ihan kaikki odotukseni!

Pääsin nyt vihdoin purkamaan meidän risteilykuvia koneelle ja ajattelin syventyä loppuillaksi luonnostelemaan teille hieman postauksia tuolta reissun päältä. Tosin ajattelin aloittaa sen tällä Erdem x H&M mekolla ja sen ympärille rakennetulla asulla. Koko H&M:n mallistosta odotin eniten tätä ja sitä pitsimekkoa saapuvaksi myyntiin ja onnekseni sain napattua itselleni tämän kauniin kukkamekon. Pitsimekko ehti myydä loppuun ennen kuin ehdin sitä klikkailemaan ostoskoriin, mutta onneksi tätä oli mun koossa vielä tarjolla. On ollut sangen onnistunut haukkailu sekä Erdemin malliston että viime vuonna Balmainin kanssa, sillä se helmibleiseri on ihan yksi vaatekaappini kruununjalokivistä. Leveiden hartioideni takia voisin ehkä ennemmin haluta siitä koon 38 nykyisen 36 tilalle, mutta toisaalta, eipä tuo ole mitenkään turhan pieni. (Jos jollain lukijallani on moinen koossa 38 ja haluaa vaihtoa, niin ilmoitella saa kyllä :)

Tää Erdem-malliston mekko on siitä ihana, että siinä yhdistyy täydellinen malli ja kangas. Mekko ei ole silkkiä, kuten jotkut malliston vaatteista, mutta tää materiaali on ihan mieletöntä, nimittäin tää ei mee millään ryppyyn! Ihana asia vaatteessa. Lisäksi tää on musta ihana niin talvella kuin kesälläkin. Kukkakuosi tekee siitä tarpeeksi hempeän kesäksikin, vaikka mekko onkin musta, mutta toisaalta musta väri sopii sukkisten ja saappaiden kaveriksi myös talvella. Välimeren risteilyllämme yhdistin sen eräälle illalliselle vaaleanpunaisen YSL:n laukkuni ja Valentinon korkkareiden kanssa, mutta yhtä lailla mekko toimisi kauniiden ylipolvensaappaiden tai nilkkureiden kanssa. Mekon kukkien värimaailma vuorostaan mahdollistaa vaikka minkä erilaisten huulipunien käytön. Ihana, kaikin puolin, ja erityisesti tuo etupuolen kaunis malli on mieleeni!

Continue Reading

8+