Hindsight is always 20-20

syssy (5 of 7)

Olenkin näköjään tässä viime päivinä erikoistunut julkaisemaan teasereita asukuvista, mutten itse asukuvia. No ei se mitään, ehtii ne vielä! Voisin yrittää aloittaa vaikka tänään illalla, kun eilinen meni vähän ohi. Siivottiin eilen vihdoin meidän varasto, joka on ollut ihan kaaosopesäke ton muuton ja remontin jäljltä. Samalla kaivettiin loputkin vaatteet varaston nurkista (tää projekti lähti liikkeelle siitä, etten keksinyt missä mun Canada Goose on, ja sain pienen paniikin. Löytyihän se, ja löytyi samalla lämpimimmätkin syyssaappaat käyttöön. Pohdiskelin eilen täyden vaatekaapin edessä hirveässä inspiraation puutteessa syksyisiä asuja, ja päädyin illalla surffailemaan niin vanhoja omia asuja kuin Pinterestin inspiskuviakin. Samalla ajattelin tehdä pienen throwbackin kolmen menneen vuoden syyskuisiin asuihin, näinä syyskuun loppupuolen päivinä julkaistuihin kokonaisuuksiin :)

2015:
2015

Viime vuoden yksi suosikkejani oli tämä vampirellaksi nimeämäni asu. Continue Reading

Black and yellow – details

peilta (3 of 3)

Onpas ollut aivan täydellisen ihana viikonloppu! Jos välillä menee arki ja viikot ihan väsyksissä ja kiireissä kun on töitä ja sitä ja tätä ja tuota koko ajan, niin nyt on ollut kyllä pari ihanaa päivää. Toki eilen oli vielä työpäivä, mutta sen jälkeen suunnattiin miehen kanssa isolla porukalla illalliselle ja drinksuille. Kotiin rantauduimme vasta aamukolmen maissa, ja tänään olemmekin vain nautiskelleet viikonlopusta, hyvästä ruoasta ja toistemme seurasta. Ihania tällaiset päivät! Aamulla saa nukkua niin pitkään kuin sielu sietää (mies kävi tosin ulkoiluttamassa Benjin heti aamusta, jonka jälkeen herra päätti repiä kaikki sisälmykset Ikea-pandastaan aka tyttöystävästään pihalle sillä aikaa kun omistajat vetelivät tirsoja :D) ja aamupalan voi syödä puolenpäivän jälkeen rennosti nautiskellen. Käytiin miehen kanssa ottamassa matsi sulkapalloa ja kokkailtiin herkkuruokaa. Ollaan koko päivä poltettu kynttilöitä ja äsken tultiin piiiiitkältä kävelyltä Benkun kanssa. Niin ihanaa kävellä tuolla syksyisessä ilmassa, kun ilma tuntuu jotenkin erityisen hapekkaalta ja raikkaalta. Juuri sateen jäljiltä metsälenkki tuntui aivan ihanalta ja Benkkukin syöksyili pensaalta toiselle ihan innoissaan. Ihana päivä.

Nyt ajateltiin tehdä kunnon juustolautanen ja nauttia vapaapäivän illasta katsomalla joku hyvä leffa.

Eilen asunani toimi yhteen erinomaisen hyvin sopivat crop toppi ja hame mustasta pitsistä. Hauskaahan on siis se, että hame on ihan eri paikasta kuin toppi, nimittäin hame on Ted Bakerin ja toppi River Islandin. Continue Reading

I ♥ fall

syssy (4 of 7)

Tavallaan mä oon kesätyttö.

Vihaan kylmyyttä ja sateita, joten kesä on mulle mieluisin lämpötiloiltaan. Mutta todellisuudessa syksy on mun suosikkiaikaa.

Syksyssä on ihanaa…

… pitkästä aikaa polttaa kynttilöitä ja nauttia pimeydestä ja hiljaisuudesta

… ihailla ruskaa ja kauniina hohtavia punaisia ja keltaisia puita

… uusien mahdollisuuksien tuntu ilmassa. Vuosia koulun penkkiä kuluttaneena sisäinen kalenterini kertoo vuoden alkamisen syyskuusta, ei tammikuusta. Syksy toi aina mukanaan uuden kouluvuoden, harrastuskauden, uuden opinahjon, uudet tuulet elämään. Yhä edelleen syksy tuntuu eniten ajanjaksolta, jona kaikki uusiutuu ja maailma tarjoaa miljoonia mahdollisuuksia.

… lämpimiin neuleisiin ja neuletakkeihin pukeutuminen

… sateiset vapaapäivät, joina voi pukeutus lämpimään kotiasuun ja villasukkiin hukuttautuen samalla lämpöisten vilttien alle kirjaa lukemaan

… nilkkurit. Löysin rakkauden nilkkureihin hyvin myöhään, mutta nyt en osaisi edes kuvitella tätä syksyä ilman mun Colteja.

Continue Reading

Vaaleanpunaisissa tossuissa // Kuopio

vaalpuntakki (1 of 15)

Hieman eilen jo vilahteli yksi viikonlopun asuista, ja nyt sain vihdoin loputkin kuvat koneelle. Nyt kun tämä syyskuu onkin ollut yllättävän lämmin, olen vielä viihtynyt kesäfarkuissa ja korkkareissa aina kun voi. Vaikka kaivoinkin jo esille kaikki ihanat talvivaatteet, ja vaatekaappi on täynnä mukavia ja lämpöisiä mohair-vaatteita ja nilkkureita, en ole vielä valmis ottamaan niitä käyttöön kunnolla. Syksy ja talvi tulee olemaan pitkät ja uskon kyllä, että lämpimiä vaatteita ehtii käyttää enemmän kuin tarpeeksi. Aion siis nauttia näistä keleistä ja avokkaista niin pitkään kuin voin! Varsinkin näistä tämän kesän hankinnoista, eli vaaleanpunaisista ruudullisista rusettiavokkaista. Bongasin nämä alkukesästä ASOSilta ja vaikka ne eivät ehkä ihan päivittäistä tyyliäni ole, olivat ne niin valloittavan suloiset, etten voinut vastustaa kiusausta. Nämä ovatkin osoittautuneet ihanaksi asun piristykseksi niin mustavalkoisiin asuihin kuin tavallisen tylsiin farkkuasuihinkin. Vaaleanpunainen ja muut pastellisävyt ovat edelleen mielestäni aivan ihastuttavia, ja tämä lämpöinen ohkanen Zaran takki sopii näihin keleihin aivan loistavasti! Seuraavaksi haluan nähdä takin harmaan asun kaverina, mutta tällä kertaa yhdistin sen valkoisen ja sinisen kaveriksi.

Nyt kun syyskuu lähestyy loppuaan, tuntuu ihan siltä, kun kesää Continue Reading