The Incredible Facemask

maybeauty (1 of 10)

* Kaupallisessa yhteistyössä Maybeauty 

Sain tuossa vähän aikaa sitten kokeiltavakseni erästä kasvonaamiota, jota haluaisin suositella teille lämpimästi! Tilasin juuri nämä samat naamiot siskoilleni ja äidilleni, koska olin niin vaikuttunut tuloksesta.

MayBeautyn The Incredible Mask on mutanaamio, joka imee talia ja rasvaa iholta ja puhdistaa ihohuokoset kaikista epäpuhtauksista. Se auttaa samalla ihohuokosia sulkeutumaan ja tekee ihosta tasaisemman ja puhtaamman. Tai näin naamio ainakin lupaa! Olin yllättynyt, kuinka valtavan hyviä tuloksia naamiosta tuli ihan kertakokeilullakin! Olen aina vannonnut parin muun mutanaamion nimeen, mutta hintalaadultaan tämä helähti kyllä ihan ykköseksi!

Mun ongelma on kuiva iho, joka kaipaa syväpuhdistusta, jotta kosteuttavat aineet imeytyisivät paremmin. Ennen kaikkea ihollani on taipumus menettää kuultoa ja sellaista tervettä hehkua, ja muuttua hieman harmaaksi, kun ulkona on kuivat kelit tai on stressaavia aikoja ja päivät on pitkiä. Continue Reading

Related Posts

Hyvää itsenäisyyspäivää Suomi!

itsenaisyys (1 of 3)

Mä inhoan kaikkia “pakkojuhlia”. Tai siis lähinnä sellaisia vappuja, juhannuksia, uuden vuoden juhlintoja jne. Sellaisia, jolloin on oikeastaan pakko juhlia jotakin. Pääsääntöön on aina poikkeuksensa, ja mulle ne osuu joulukuulle. Mä nimittäin rakastan itsenäisyyspäivää ja joulua! Toki itsenäisyyspäivänä ennen kaikkea muistaa ihan eri tavalla kaikki Suomen upeat puolet. Vaikka usein suomalaisuuden jotkin piirteet ajavatkin minut hulluksi, niin onhan tämä maailman upein maa asua. Varsinkin näin perheen perustamisen ensiaskeleita ottavana ei voi muuta kuin arvostaa sitä, kuinka upea maa Suomi on lapsille ja perheille. Kiitollisuuden ja onnellisuuden lisäksi itsenäisyyspäivä on mulle vaan jotenkin äärimmäisen iloinen päivä, jota rakastan viettää läheisteni kanssa.

Mulla on ihan omat itsenäisyyspäivä-perinteet ja oon aina superonnellinen koko päivän. Kun vielä ulkona on -17 astetta, lumihiutaleet ikkunoilla ja ikkunalaudoilla ovat jähmettyneet kauneimpaan muotoonsa ja aurinko paistaa taivaan täydeltä, ei voisi enempää toivoa tältä päivältä.  Continue Reading

Sekalainen asukokonaisuus

beigee (2 of 13)

Kotiinpaluu on sujunut mallikkaasti, joskin aikamoinen jetlag tuntuu vaivaavan. Oon sammunut ihan pystyyn joskus 20-21 aikaan ja herännyt aamukuudelta. Eilen ehdimme sentään pyörähtämään asioilla ja sain heti tekosyyn kaivaa paketeista viime viikon aikana tulleet uudet ostokset :)

Tilasin ennen reissuun lähtöämme uuden kaunottaren laukkuhyllyyn, eikä se harmikseni ehtinyt tulemaan ennen kuin lähdin reissuun. No, onneksi sain sen heti eilen käyttööni, sillä se oli täydellinen ja juuri odotusteni mukainen! Valitettavasti joudun esittelemään sen vähän heikoissa kuvissa, mutta aurinko ehti jo laskea eilen ja päädyimme kuvaamaan hämärässä. Vaikka kuvista kuinka yritin sinisyyttä taittaa, jäivät ne kovin kylmän sävyiseksi. No toisaalta, oli tuolla kylmäkin :D Terkut muuten sille miehelle, joka pysähtyi eilen moikkaamaan meitä kesken kuvailun! Olin ihan hämmentynyt, kun joku mieslukija tuli juttelemaan blogistani, enkä oikein meinannut saada sanaa suustani :D

Pohdin tätä Dionysus-laukkua Guccilta hetken aikaa. Ensimmäinen fiilikseni laukusta oli no-no, sillä siitä tuli ihan ala-asteen guccivibat mieleen, tai siis ne armottomat feikkiguccit, jotka siihen aikaan oli superyleisiä. Tuo monogrammi oli jotenkin puhkikulutettu tuolloin. Nopeasti silmäni kuitenkin lämpeni tälle mallille ja kun näin kymmeniä ja kymmeniä ihania yhdistelmiä tämän kanssa, siirtyi se nopeasti toivelistalle. Continue Reading

Related Posts

Muistutus!

Desktop38

Olettehan muistaneet käydä päivittäin tsekkaamassa Mungolifen joulukalenterin? :) 

Siellä on tällä hetkellä käynnissä viisi ensimäistä arvontaa, ja tarjolla on niin Balmuiria, V10Plussaa, ColorWOWta kuin Dermoshopin tuotteita ja ihania paperikalentereitakin!

En siitä erikseen muistuttele, niin kannattaa käydä kalenteriin tutustumassa tarkemmin joka päivä klo 9.00 Mungo-kilpailujen puolella!