Muumeja päästä varpaisiin & pehmoinen sunnuntaiarvonta!

*Kaupallisessa ytheistyössä Martinex

Kirjoittelin jo Mungolifen puolelle mahdollisuudestani yhteistyöhön Martinexin kanssa ja kuinka tämä suomalainen yritys on tehnyt jo vuosia Muumien kanssa. Kyseinen yhteistyö näkyy mm. Martinexin lastenvaatteissa, nimittäin Martinexilta löytyy mahtava valikoima Muumiaiheisia vauvavaatteita ja lasten vaatteita, jotka suunnitellaan Suomessa ja jotka läpikäyvät todella tarkan laadunvalvontaprosessin, ennen myyntiä.

Mä oon kasvanut jotenkin Muumien ulottumattomissa jostain syystä. Meillä katsottiin pienenä enemmän Disneyn piirrettyjä, ja Muumit vaan jotenkin jäivät puuttumaan mun lapsuudessa, jossa mentiin Leijonakuninkaasta Neiti Etsivisn suurhamstraukseen. Mieheni kuitenkin on kova Muumi-fani ollut lapsena ja se on ehdottomasti yksi hänen odottamia asioita Danten kanssa. Että pääsevät yhdessä katsomaan Muumeja. Miehen mukaan Muumeissa on niin mahtavia seikkailuja ja sellaista “aitoa” toimintaa, että hän haluaa lapsen piirretty-aikaa käytettävän sellaiseen. Ja sitähän Muumit pitkälti on, väritykseltään ja piirroksiltaan ne ovat jotenkin todella todellisen oloisia, eikä niissä ole paljoakaan esim. Disneyn piirretyille ominaisia stereotypioita, usein ei voi edes olla varma hahmon sukupuolesta. 

(Haisuli-pipo täältä)

En siis pane ollenkaan pahakseni, jos isin ja Danten yhteinen juttu on joskus tulevaisuudessa Muumit. Tällä hetkellä Muumit vaikuttaa meidän arjessa vahvasti vaippojen muodossa, ja nyt myös ihanien Muumi-uutuuksien muodossa. Sain valita Dantelle Martinexin uutuuksien joukosta ihania Muumi-vaatteita, ja tässä näkyy hieman meidän suosikkeja. Muumi-vaatteissa hurmasi kuosien ja pehmeiden materiaalien lisäksi niiden erinomainen laatu.

Pienten asiakkaiden turvallisuus on Martinexille ensiarvoisen tärkeää, ja tuotteille asetetaan todella korkeat vaatimukset turvallisuutta ajatellen. Martinex tekee jatkuvasti koko tuotannon kattavia laatu- ja turvallisuustestejä, ja lastenvaatteet testataan erityisen tarkasti. Martinexin vauvanvaatevalikoima täyttää Öko-Tex Standard –sertifikaatin tiukat vaatimukset. Öko-Tex Standardi on kansainvälinen tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä, joka kehitettiin vuonna 1992. Standardi rajoittaa tiettyjen haitta-aineiksi katsottavien tekstiilikemikaalien käyttöä. Riippumattomien tutkimuslaitosten myöntämä sertifikaatti takaa, että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

(Muumipeikko body täältä

(Retki-pipo täältä ja housut täältä)

Lisäksi kaikki Muumi-vaatteiden puuvilla on GOTS- sertifioitua. Global Organic Textile Standard on laaja tekstiilien ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti, joka kattaa koko tuotantoprosessin luonnonmukaisesti viljellystä raaka-aineesta koko tuotantoketjun läpi lopulliseen tuotteeseen asti. Huomioon otetaan myös ihmisten ja eläinten hyvinvointi. Pehmoiset puuvillatuotteet Muumi-mallistossa ovat siis myös luonnonmukaisesti viljellystä puuvillasta, mikä tekee vaatteesta sekä ekologisen että eettisen valinnan. 

Kaikki Muumi-vaatteet suunnitellaan Martinexilla Raisiossa, ja korkeiden laatustandardien takaamana mallisto on siis suomalaisen suunnittelun lisäksi vastuuntuntoisesti tuotettu alusta loppuun.

Tuo fleecehaalari osoittautui aika nappihankinnaksi jo näin elokuussa, sillä Kuopioon iski lokakuu näin elokuussa. Pari päivää on ollut +13-14, ja Dante on ollut mukavan lämpöisesti tuolla haalarin kätköissä. Haalari on itse asiassa aivan mahdottoman hyvä! Lämmin ja pehmeä ja todella käytännöllinen. Hyvä huppu ja käännettävät sukat ja hihansuut on superhyvät vielä näin pienelle. Lisäksi tuo jalan vetoketju aukeaa vasemmassa jalassa ihan koko matkalta, joten haalari on erittäin helppo pukea päälle ja riisua. 

Muista vaatteista suosikkejamme ovat Haisuli-kokonaisuus ja Retki-kokonaisuus. Nuo Muumi-pipot on itse asiassa aika täydellisiä tälle säälle, nimittäin ne ovat ohuita, mutta napakoita, ja suojaavat kylmältä kesätuulelta. Retki-kokonaisuus taitaa olla Danten suosikki, sillä siinä on paljon pieniä kuvia ja kontrastia, jota pieni on jäänyt tutkimaan hihoissa ja lahkeissa. Äidin suosikit ovat noi Haisuli-housut, jotka on supersuloiset tuon polvipaikkansa kanssa. 

(Retki-pyjama täältä)

Käytännöllisin Muumi-vaatteistamme on ollut Meri-hattu, jota ollaan aurinkoisilla keleillä pidetty tosi paljon. Hattu on käännettävä, ja se istuu ainakin Danten päähän tosi hyvin. Sillä sai hyvin Prahassakin suojattua heppua auringolta, kun hattu peitti niskan ja kasvot pystyasennossa. 

Muumi-vaatteiden koosta sen verran, että ne ovat himpun isohkoja mun mielestä. Ja taas, riippuu mihin vertaa. Meidän poitsulla on käytössä koko 68, ja se on hänelle tällä hetkellä reiluhko. Ei nyt päältä tipu, mutta on parhaimmillaan varmaan muutaman viikon päästä. Dante on nyt 67-senttinen.  Sanoisin siis, että jos haluaa napakasti istuvan vaatteen, kannattaa ottaa kokoa pienempi, mutta muutoin nuo vastaa suht. hyvin kokoa. Meillä on haalarista koko 68, ja se taita palvella meitä melkeinpä koko syksyn. Erityispisteitä helposta puettavuudesta, esim. pyjaman vetoketju aukeaa melkein nilkkaan asti ja haalari aukeaa yhden jalan kohdalta koko matkan, pieni kiemurtelija on paljon helpompi pukea tällaisiin vaatteisiin, kun jossain tuntuu haalareiden ja pyjamien vetskarit jäävän turhan lyhyeks, ja vauva on hankalampi saada nopeasti sujautettua vaatteeseen sisään.

Hinnoiltaan Muumi-vaatteet ovat aika samassa hintaluokassa ketjuliikkeiden lastenvaatteiden kanssa, ja esim. body on 14,90, haalari 29,90. 

Näiden meidän välitsemien vaatteiden lisäksi esimerkiksi nuo Pikku Myy-vaatteet olivat aivan todella hurmaavia!

Tuollaiset hieman ohuemmat haalarit on mun suosikkeja, kun niissä vauva pystyy helposti liikkumaan, mutta ne on lämpimiä. Lisälämpöä saa peitolla tms. mutta vauvalle ei tule heti kuuma bussissakaan tai muuten sisätiloissa. Toki haalarin helppo riisuttavuus takaa sen, että vauvan saa helposti poiskin siitä. Haalarista on muuten superihana vaaleanpunaisin tehostein oleva Sateenvarjo-haalari, meillä on tuo Hatut-haalari.

Nyt yhdessä Martinexin kanssa arvommekin kaikkien postausta kommentoineiden kesken yhden Hatut-haalarin ja yhden Satenvarjot-haalarin. Kokomitoitus näillä on 56-86, joten kommentoithan kumpi olisi mieluisampi ja missä koossa. 

Ja arvontaan osallistut kommentoimalla tähän, onko Muumit olleet osa sinun elämääsi ja mikä niissä on parasta :)

Kaikki syksyn Muumi-uutuudet löydätte täältä :)

12+

Related Posts

317 Comments

 • Reply Shii Sunday, August 27, 2017 at 18:59

  Meille sopisi hatut-haalari koossa 68. Ihania kuoseja kyllä!

  Muumeja olen katsonut pienenä ja näin aikuisenakin, ja ehdottomasti katsotaan pojankin kanssa sitten kun siihen ikään pääsee! Omistan myös kaikki alkuperäiset Toven piirtämät sarjakuvat. Ne tarinat ovat vaan niin huikeita ja hahmot hauskoja ja persoonallisia, varsinkin sarjakuvissa!

  • Reply Heli-Pauliina Kantala Monday, August 28, 2017 at 23:48

   Muumit ovat ihania, koko perheen suosikkeja!Jos arpaonni suosis, liikkuis lasten eka äitinpuolen serkku pian synnyttyään hattukuosis.

 • Reply Minna Sunday, August 27, 2017 at 19:19

  Ha ha, me katsotaan välillä miehen kanssa niitä Youtuben dybattuja muumeja. Niitä aikuisten versioita :D …olikohan tämä nyt oikein sopiva kommentti kisaan… :D kumpi vaan väri kelpaa, jos arpaonni suosii :) koko mun täytyy tsekata kummitytön äidiltä :)

 • Reply Crista Sunday, August 27, 2017 at 19:19

  Muumeja kattonu paljon pienenä, ja nykyään pojan kanssa kun katselen, niin jokaisen jakson muistan :D<3

 • Reply Tiia Sunday, August 27, 2017 at 19:22

  Mä oon ollut läpi elämäni kunnon Muumi-fani. Pienenä tyttönä tuijottelin niitä ihan intona ja nykyäänkin koen, että Muumit on ihan parhaita. Muumit on hauskoja, sympaattisia ja sisältää oikeasti ihan hyödyllisiä ohjeita elämäänkin. :D Oon ostellut Muumi-aiheisia lahjoja parhaan ystäväni pojalle ja veikkaan, että se lapsi ei kyllä pääse Muumeista eroon niin kauan kuin mun seurassa aikaa viettää. :DD Jos voittaisin niin haalarikin lähtisi sinne suuntaan! Hatut ja 74 kokoa :)

 • Reply Nede Sunday, August 27, 2017 at 19:31

  Muumit on meillä lemppareita, meidän häävalssikin oli yksi laulu muumeista <3 Tänne voisi arpaonnen osuessa olla mieluisin tuo hattu-kuosinen ja 56-koko, beibi kun vielä potkii masussa pari viikkoa.

 • Reply Riina/Sarkasmia ja shampanjaa Sunday, August 27, 2017 at 19:33

  Aah rakastan Muumeja! Meillä oli pienenä kaikki jaksot nauhoitettu VHS:lle ja jo lähes kymmenen vuotta sitten keräsin ne kaikki DVD:t hamaassa tulevaisuudessa siintänyttä perheenlisäystä ajatellen. (Ja vihdoin voidaan pian alkaa yhdessä jälkeläisen kanssa niitä ahkerasti katsomaan.) Kerään myös Muumi-mukeja ja kotoa löytyy erinäistä krääsää aina laudeliinoista leipälaatikkoon. Tämä on sukuvika, joten en voi sille mitään.

  Meidän puolivuotiaalle neidille haluaisin sateenvarjot-haalarin koossa 74😊

 • Reply Kaisa Sunday, August 27, 2017 at 19:35

  Itse en koskaan välittänyt erityisesti Muumeista omassa lapsuudessani, vaikka olenkin Muumeja telkkarista katsellut. Esikoisen kanssa on tullut luettua Muumi(kuva)kirjoja, ja lahjaksi on saatu erilaista Muumi-sälää ja pikkuhiljaa olenkin lämmennyt itsekin Muumeille.

  Jos voittaisin arvonnan, niin mieluisampi olisi Sateenvarjot-haalari, koossa 62.

 • Reply L Sunday, August 27, 2017 at 19:42

  Sateenvarjot ja koko 74 olisi aivan ihana meidän neitokaiselle! 😍 Itse en pienenä muumeista pahemmin perustanut, mutta muumien tunnari muistuttaa aina neuvolakäynneistäni esikoistamme odottaessani, sillä muumit pyörivät aina neuvolan televisiossa. Siitä tulee edelleenkin lämmin ja onnellinen fiilis! Ja hei, onnittelut synttärikaimalleni jo näin etukäteen! 🌹

 • Reply Heidi Sunday, August 27, 2017 at 19:43

  Muumit tosi tuttuja ja rakkaita lapsesta lähtien! Kasetille oli nauhoitettuna kaikki jaksot ja aikuisenakin tullut katseltua jo ennen lapsia. Muuminuki-villitys iski myös kovaa muutama vuosi sitten, mutta se on jo helpottanut :D enää ei pakonomaisesti astiakaapit täyty. Haalareista mieluisampi olisi sateenvarjot haalari 86 koossa

 • Reply Sini Sunday, August 27, 2017 at 19:44

  Muumeja on kyllä tullut luettua ja katsottua pienenä ja vähän isompanakin :) Toki kaapista löytyy myös jokunen Muumi-muki.

  Noita vauvan vaatteita on tullut ihailtua nyt, kun esikoisen laskettuun aikaan on pari viikkoa. Hui!

  Tuo hatut-haalari koossa 62 olisi varmasti ihan loistava syysvauvalle.

 • Reply Janni Sunday, August 27, 2017 at 19:46

  Muumit ollut mukana pienestä asti, pienenä piirrettyjen kautta ja tälleen “aikuisena” mukaan on tullut muumimuki. Parasta muumeissa on ehdottomasti niiden hyvät elämänviisaudet. Hatut haalari koko 62.

 • Reply Ruusunen Sunday, August 27, 2017 at 19:47

  Vink vink! Muumifanien kannattaa käydä tsekkaamassa Tampereelle avattu uusi Muumimuseo! Se on aivan lumoava! Ja arvontaa varten hatut-haalari koossa 62 :)

 • Reply Nipsu Sunday, August 27, 2017 at 19:48

  Muumit ollet osa lapsuutta, ja varmasti olen aina omistanut jonkun muumituotteen. Pienenä minut herätti muumi-herätyskello, koulussa oli muumi-reppu, isompana koululaisena mukana heilui muumi-heijastin ja sitten tätä nykyä juon kahvini muumimukista. Nyt kun oma tytär kasvaa kovaa vauhtia kohti taapero ikää, haaveilen muumi maailmasta, muumitalo leikeistä ja tottakai aion katsoa yhdessä muumeja telkkarista. Muumi-vaatteet ovat yksi suosikeista ja erityisesti pikku myy kuosit, koska näyttäisi siltä, että aika Myy on tuo tytärkin.. Joten sateenvarjot 80cm.

 • Reply E Sunday, August 27, 2017 at 20:17

  Lapsuudessa mua sanottii aina pikkumyyks :)

  Meillä on muumit nyt mukana enemmän vaippojen ja lelujen muodossa ku on vauva :)
  Koossa 80 lähtis hatut haalari tänne !

 • Reply VIE Sunday, August 27, 2017 at 20:21

  Muumit ovat tuttuja omasta lapsuudesta nimenomaan kirjojen muodossa. Niihin myös omaa lastani haluan tutustuttaa, kunhan tuosta vielä hiukan kasvaa. Muumeissa viehättävät erityisesti hahmojen filosofiset pohdiskelut! Meille sopisi parhaiten Hatut-haalari koossa 68. :)

 • Reply Tarza Sunday, August 27, 2017 at 20:27

  Ihanan näköisiä😌
  Meille hatut haalari olisi passeli 62 koossa :)

  • Reply Tarza Sunday, August 27, 2017 at 20:29

   Ja muistan tyyliin jokaisen muumijakson ulkoa :D ne katsottiin tv:stä ja meillä on edelleen tallessa ne 12 vhs-kasettia muureja, joita katsottiin kipeänä, sadepäivinä tai kun muuten vain oli tylsää :D

 • Reply Eve Sunday, August 27, 2017 at 20:31

  Muumit oli kyllä lapsuuden lempisarja, tarinat olivat mielenkiintoisia, vaikka kaikkihan ne jo osasi ulkoa ;) erityisesti muistan, että sairaana ollessa sai kattoa koko päivän muumeja videolta. Jos arpaonni suosisi niin sateenvarjot ja koko kaiketi 68

 • Reply elsa Sunday, August 27, 2017 at 20:42

  On kyllä ihania ja laadukkaan näköisiä vaatteita :) omassa lapsuudessa muumit jääny kyllä aika vähälle. Myöhemmin sitten sukulaislasten kanssa tullut välillä katsottua joitakin jaksoja :D

  Meille sopisi hatut koossa 68. Jos sattuis voittamaan niin olisi hyvä syy shoppailla toiselle kaksospojalle sitten oma samanlainen haalari ja siinä sivussa vähän muutakin :D

 • Reply Emppu Sunday, August 27, 2017 at 20:48

  Muumit on ollut oma lemppari myöskin ihan pienestä asti, ja lokakuussa syntyvä esikonenkn varmasti tutustutetaan Muumien maailmaan :) Meille sopiva taitaisi olla Hatut-haalari koossa 62 :)

 • Reply Jenni Sunday, August 27, 2017 at 20:56

  Ihania!! 86 vaaleanpunaisilla tehosteilla :)

 • Reply Eemmsse Sunday, August 27, 2017 at 21:06

  Muumeissa parasta on niiden ajattomuus. Pienempänä tuli katsottua Muumeja telkkarista ja teini-ikäisenä luettua Muumikirjat ja liitän Muumeihin tietynlaisen zen-asenteen elämään.

  Hatut-haalari koossa 56 menisi ystävän lokakuussa syntyvälle esikoiselle <3

 • Reply Elina Sunday, August 27, 2017 at 21:13

  Meille ehdottomasti mieluinen olisi hatut haalari 68-koossa.

 • Reply Jessika Sunday, August 27, 2017 at 21:13

  Hatut haalari olisi kyllä ihana koossa 74! Meilläki miehellä ja minulla on ollut muumit vahvasti osana lapsuutta ja nyt on ollut kauheat metsästykset muumi-dvdestä, että lapsemme pääsee seuraamaan muumien ihmeellistä maailmaa. Parasta muumeissa on se, että niistä nauttii niin lapset kuin aikuiset ja tarinat on ihanan mukaansatempaavia. ❤

 • Reply Nina Sunday, August 27, 2017 at 21:14

  Katselen aina välillä muumeja imettäessäni. Tyttäreni on vasta 8 viikon ikäinen joten enemmän se äidin viihdykettä kuin lapsen! Tytölle voisi sopia sateenvarjot-haalari koossa 62.

 • Reply Annika Sunday, August 27, 2017 at 21:14

  Oii.mö RAKASTAN muumeja!! Kumpi vaan sopisi meidän kaksosille ja koossa 68. Muumit on ihan parhaita. Jopa ne vaipat 😉

 • Reply Saija Sunday, August 27, 2017 at 21:27

  Meillä neidin isä katselee jo muumeja neidin kanssa, vaikkei meidän 6viikkoinen pikkuinen niistä vielä niin ymmärrä. Eli muumifanitus täällä jo päällä! Meille sopisi tuo sateenvarjot -haalari koossa 62 <3

 • Reply Henni Sunday, August 27, 2017 at 21:28

  Hatut-haalari koossa 62 tulisi jemmaan loppuvuodesta syntyvälle pojalle :)
  Olen katsonut Muumeja paljon lapsena. Yksi muistoista on, kun veljeni kanssa pelkäsimme mörköä ja menimme aina isosetäni selän taakse sitä piiloon :D Isosetä siis asui meillä ja katsoi yleensä lastenohjelmien aikaan meidän peräämme.

 • Reply Sanna Sunday, August 27, 2017 at 21:33

  Ysärin lapsena muumit on kyllä vahvasti kuulunu lapsuuteen ja toivon mukaan poikakin niistä vielä innostuu. :)
  Meille hatut-haalari koossa 74 :)

 • Reply Maarit Sunday, August 27, 2017 at 21:37

  Sateenvarjo koossa 86 :)
  Muumien filosofia ja mietelauseet ovat oikein hyviä elämänohjeita :) muumit ovatkin kulkeneet tavalla tai toisella elämässäni jo 27 -vuotiaaksi asti, ja samaa 9kk tyttärenikin saa kokea :D

 • Reply Ellunen Sunday, August 27, 2017 at 21:40

  Muumit on ihan suosikkeja. Näin aikuisena innostus on jatkunu muumimukien muodossa joita on n. 70 kpl tähän mennessä. Kahden viikon päästä olisi laskettu aika. Pienelle pojalle olisi ihan tuo hatut ja koossa 62 :)

 • Reply Riitta Sunday, August 27, 2017 at 21:42

  Olen lapsena katsonut Muumeja ja nyt olen yrittämässä tehdä pojastani Muumi-fania. :) Hatut-haalari koossa 62 tulisivat tarpeeseen.

 • Reply Emmiina Sunday, August 27, 2017 at 21:51

  Ovat olleet iso osa lapsuutta ja vielä nuoruuttakin. Muumi-piirretyt ovat täynnä hienoja tarinoita erilaisuuden kohtaamisesta, rakkaudesta, empatiasta ja hyväksynnästä. Teemat korostuvat alkuperäisissä kirjoissa, joita teininä ja nyt aikuisenakin lukee mielellään. Täynnä viisautta ja ihania huomioita elämästä. Toivon siirtäväni Muumien opetukset pienelle tyttärelleni, kunhan hän vielä vähän kasvaa ja päästään yhdessä lukemaan pitempiä tarinoita.

  Näistä mieluisampi on ihana ihana ihana Sateenvarjo-haalari, josta koko 80 olisi sopiva.

 • Reply Linda Sunday, August 27, 2017 at 22:01

  Rakastan muumeja ja osaan varmaan edelleen kaikki jaksot ulkoa <3 meillä pienestä miehestä koulitaan muumi-fania kovaa vauhtia :) Hatut-haalari 74cm olisi just nyt passeli!

 • Reply Erika Sunday, August 27, 2017 at 22:08

  Sateenvarjot-haalari koossa 68. Itse olen pienestä asti ollut suuuri muumi fani ja kaikki muumit on tullut katsottua moneen otteeseen. Näin vanhemmiten sitten keräily kohteena onkin muumimukit ja muut astiat sekä pyyhkeet. Kesällä syntyi esikoistyttömme ja hänen tulevat astiat koostuukin paljolti muumin astioista. Pari viikkoa sitten bongasin tämän ihanan muumimalliston prismasta ja tuo haisulipipo tarttui jo matkaan mukaan ja muita vaatteita sitten on neidin joululahja listalla :)

 • Reply Iitres Sunday, August 27, 2017 at 22:27

  Kummityttö tykkäis varmasti tuosta sateenvarjohaalarista. Koko 62 ois varmaan soppeli.

  Muumit oli oleellinen osa lapsuuttani. Vanhemmat nauhoittivat kaikki jaksot vhs-kaseteille ja niitä katsottiin niin paljon että useimmat jaksot osasi ulkoa. Myöhemmällä iällä olen tajunnut kuinka opettavaisia muumit on ja arvostus niitä kohtaan on noussut!

 • Reply T Sunday, August 27, 2017 at 22:31

  Minun ristiäislahjaksi saamassani kummilusikassa on muumipeikon kuva ja lusikka on jo aika paljon yli 30 vuotta vanha. Silloin ei pahemmin tainnut vielä muumi-piirretyt pyöriä tv:ssä tai muumi-kuvat vaatteissa. Sitä en tiedä miksi siinä lusikassa on muumi :)

  Hatut -haalari olisi aika bueno koossa 68!

 • Reply Mari Vesterlund Sunday, August 27, 2017 at 22:36

  Olen aina tykännyt muumeista. Lapsena katsoin muumeja ja nyt olen saanut tartutettua innostuksen myös lapsilleni. Yhdessä aina katsotaan dvd:tä.
  Meiltä löytyy myös muutama muumi-vaate. Sateenvarjot-haalari koossa 86 olisi meijän neidille hyvä.

 • Reply Jii Sunday, August 27, 2017 at 22:40

  Muumit on mulle tuttuja lapsuudesta lähinnä kirjojen perusteella.
  Nyt itse asiassa meidän vauva sai just kesällä lahjaksi vissiin juurikin Martinexin Muumi-yökkärin, joka on kyllä ainakin ihan äidin lemppari! Iso plussa nimenomaan siitä toisen jalan nilkkaan asti aukeavasta vetskarista!! Tänne kotiutettais mielellään tuollanen Sateenvarjo-haalari koossa 74. :)

 • Reply Nipsuuh Sunday, August 27, 2017 at 22:53

  Hatut haalari koossa 56 :). Muumien filosofiaa aiotaan todellakin opettaa myös vuodenvaihteessa syntyvälle esikoiselle.

 • Reply Teija Sunday, August 27, 2017 at 22:56

  Meillä pikkumies rakastaa muumien tunnaria! Ja kyllä äitiki niitä mielellää uudestaan kattelee. Hatut haalari koossa 80 olis meille passeli :)

 • Reply Johanna Sunday, August 27, 2017 at 23:00

  Muumeja oon katsonut pienenä sisarusteni kanssa, lämpimiä muistoja niistä ajoista. Muumeissa parasta on ollut seikkailut ja tietynlainen huumori, joka uppoaa myös nöin aikuisena, kun katsoo muumeja omien lasten kanssa. Muumivaatteet on olleet myös kovassa käytössä meidän lapsilla, hyvä hinta-laatu suhde ja ovat mukavan lapsellisia ja iloisia :)
  Arvontaan hattu-haalari olisi mieluinen koossa 86.

 • Reply Greta Sunday, August 27, 2017 at 23:17

  Muumit on ollu mun suosikki ohjelma jo pienestä asti! Muistan kun viikonloppu aamuina hiivin olohuoneeseen katsomaan ensiksi ruotsinkieliset muumit vaikka en ymmärtänyt kieltä yhtään 😁 Meidän joulukuussa syntyvälle esikoiselle haalarin koko 56 olisi hyvä!

 • Reply Taru Sunday, August 27, 2017 at 23:19

  Meillä katsottiin muumeja ahkerasti pienenä ja pikku hiljaa esikoinen on myös innostunut! 😊 Meille kävisi tuo ihana sateenvarjot haalari koossa 74 😍😍

 • Reply Mariella Sunday, August 27, 2017 at 23:50

  Sateenvarjot koossa 74 omalle tytölle. 😊 Tykkäsin muumeista jo lapsena ja edelleen tykkään, odotan jo että pääsen omalle lapselle niitä näyttämään. Niissä on hyviä opetuksia.

 • Reply Emmi Sunday, August 27, 2017 at 23:53

  Omaan lapsuuteen muumit ovat kuuluneet ja varsinkin tv-sarjan tunnnusmusiikki on jäänyt mieleen. Muumeissa parasta on, että jokaiselle löytyy oma hahmo mihin samaistua ja josta löytää tuttuja piirteitä. Tänään juuri Keskisuomalaisessa hyvä juttu muumeista ja japanialaisista muumituristeista 🙂 Meidän pian tulevalle pienelle sopisi Hatut -haalari ja 62cm.

 • Reply Janette Monday, August 28, 2017 at 00:16

  Hatut-haalari olisi meille mieluinen koossa 62 😍
  Itse katsoin muumeja pienenä hyvinkin ahkerasti ja parasta niissä on se opetus! Näin vanhempana varsinkin kun niitä katsoo, huomaa siellä opetuksia hyvinkin paljon ja muistuu mieleen, kun jotkut niistä onkin painunut pää koppaan jo pienenä! Ensi kuussa syntyvälle esikoiselle muumit tulevat varmasti tutuksi, kunhan vähän kasvaa! ☺️

 • Reply Maija Monday, August 28, 2017 at 00:42

  Muumit ovat olleet osa elämääni 90-luvulla. Niihin liittyy paljon positiivisia muistoja. Kotona on ollut huopainen Nuuskamuikkunen hyllynreunusta koristamassa ja leikeissä mukana. Kymmenvuotiaana vuonna 1994 tuli myös käytyä Naantalissa Muumimaailmassa muumeja katsomassa. Jännittävintä reissulla oli, että Muumimaailmaan mentiin upealla laivalla ja itse paikan päällä sain osallistua näytelmään ex-tempore. Myöhemmin työelämässä olen päässyt hyödyntämään Muumien elämänviisauksia. Nyt vieressä tuhisee 2,5kk pieni poikanen, ja hänelle jatkan mielelläni muumiperintöä etenkin kun hänen isänsä tulee toisesta kulttuurista. Siispä osallistun arvontaan. Kumpi vain haalarimalli sopisi pikkuherralle, tulevaa ajatellen koossa 74cm.

 • Reply Laura Monday, August 28, 2017 at 00:44

  Meille sopisi Sateenvarjo-haalari koossa 68 loistavasti tulevaan syksyyn ja talveen. Muumeja on katsottu paljon lapsena ja parasta niissä on tarinat ja seikkailut, joihin muumit päätyvät. :)

 • Reply Riikka Monday, August 28, 2017 at 05:41

  Äiti luki meille lapsena Muumipeikko ja pytstötähti -kirjaa. Se tuntui silloin aika pelottavalle ja jännittävälle! Onneksi loppu oli onnellinen 😀. Hatut koossa 68 lämmittäisi mahtavasti Englannin lämpimässä “talvessa” meidän pientä poikaa.

 • Reply Jessica Monday, August 28, 2017 at 07:38

  Muumeja on tullut katottua ihan lapsesta asti ja vieläkin viikonloppuisin laitan tv:n päälle kun muumit alkaa, vaikka ei ihan sama enää olekaan kun jaksot äänitettiin uudelleen :D myös kaikki muumi kirjat löytyy edelleen lapsuudesta. Yritän kyllä saada pojankin muumeista innostumaan tulevaisuudessa, voimme sitten koko perheen voimin katsoa jaksoja :D kirpparilta ostan aina muumi vaatteen/asusteen jos vain sopiva koko löytyy ja hinta-laatusuhde kohdillaan, myös uutena ollaan ostettu muutama ja lahjaksikin saatu muutama body.
  Ensi kesänä sitten muumimaailmaan :D
  Haalarista valitsisin Hatut ja koon 74 <3

 • Reply Krista Monday, August 28, 2017 at 08:10

  Olen itse tutustunut muumeihin jo pienenä television ja kirjojen kautta ja mielestäni niiden parasta antia on, että ne herättävät monenlaisia tunteita niin lapsissa kuin aikuisissakin. Minulla on kolmen kuukauden ikäinen esikoispoika, jolta jo muumi-tavaraa löytyy ja tuollainen haalari Hatut-kuosilla koossa 68 olisi ihana!

 • Reply Noora Monday, August 28, 2017 at 08:14

  Mä oon itse disney-leffojen lisäksi olut lapsena Muumi-fani, mutta 5v esikoinen ei ole oikein ikinä niistä innostunut 😄 Katsotaan miten käy kuopuksen kanssa. Meidän pojalle sopisi toi hatut-haalari koossa 86 😍

 • Reply Sari Monday, August 28, 2017 at 08:20

  Muumit eivät kuuluneet munkaan lapsuuteen, mutta nyt omalle vauvalle niitä on tullut vähän hankittua :) Liittyy varmaan siihen että kun ei asuta Suomessa niin liitän muumit vahvasti suomalaisuuteen ja sitä kautta ovat tulleet tutummiksi/tärkeämmäksi itsellekin.
  Saatiin juuri kummilta muumipyjama ja se on ihana! Sateenvarjo-haalari koossa 74 olisi mieluinen :) Ja tuo Haisuli-myssy meidänkin on kyllä hankittava :D

 • Reply Sonja Monday, August 28, 2017 at 08:37

  Sateenvarjohaalari koko 74.

  Muumit on ollut osa lapsuuttani. Katsoimme aina siskoni kanssa muumoja ja muumifiguripehmot kainalossa. Pienenä muumit tuntu kavereilta, joiden seikkailuja pääsi seuraamaan. Nyt äitinä odotan, että tämä pikkuneiti on tarpeeksi vanha muumien katsomiseen. Vähän kuin saisi esitellä vanhat kaverit tälle :) harmi vaan ku jaksot on ääninäytelty uusiksi :/

 • Reply Nassu Monday, August 28, 2017 at 08:44

  Ihanat muumit! <3 Lapsuuden lempihahmot ja heidän hurjat seikkailut. Pelottava mörkö ja ihana muumimamma. Odotan esikoista ja Hatut-haalari voisi olla parempi vaihtoehto, kun sukupuolta ei vielä tiedetä. Koko 62 voisi olla sopivin.

 • Reply Satu Monday, August 28, 2017 at 08:54

  Muumeja on tullut kyllä pienenä katseltua, pahinta oli kun joku vahingossa nauhoitti muumikasetin päälle jotain muuta ohjelmaa! Parasta muumeissa on tarinat ja muumien elämänasenne, siitä voisi kaikki ottaa vähän oppia. :) meidän neidille sopisi sateenvarjot-haalari koossa 68.

 • Reply Heidi Monday, August 28, 2017 at 09:10

  Olen katsonut Muumeja lapsena ja vieläkin katson mielelläni! Muumeissa musiikit sytyttävät erityisesti, ne on niin taiten tehtyjä ja omalaatuisia, että tunnistaa kyllä aina Muumien soundtrackiksi.

  • Reply Heidi Monday, August 28, 2017 at 09:11

   Äh, ja meille sopisi siis Hatut koossa 80.

 • Reply Emmi Monday, August 28, 2017 at 09:15

  Meillä katsottiin Muumeja ja leikittiin niillä myös pienenä. Nyt veljen tytär on ihan hullu 2v. Muumi-fani.
  Meille vasta odotellaan pientä saapuvaksi, mutta hänelle olisi Hattu-haalari koossa 56 aivan ihana! <3

 • Reply Jonna Monday, August 28, 2017 at 09:19

  Sateenvarjohaalari koossa 86 olis ihan unelmien täyttymys ja tulisi tarpeeseen! ❤

  Lapsena on tullut katsottua paljon muumeja. Ihaninta on miten niissä oleva musiikki nostaa hymyn huulille vieläkin!

  On meillä ollut vaikka minkälaista oheistavaraakin tietty, lautasia, pehmoleluja jne! :D

 • Reply Tiia Monday, August 28, 2017 at 09:20

  Mä oon muumifani ja niin myös tyttäreni. Tyttärellä on hametta ja housua muumikuosissa, sekä muumimukit ja -laitaset. Nyt meijä pikkujätkä 1kk on myös saanu muumia päälleen. Ja vaippoja!! Kiitos synnärin ja sun postauksen. Meille sopis varmaa koko 68. Menis ainaki sopivan pitkään!

 • Reply Karoliina Nummila Monday, August 28, 2017 at 09:20

  Muumit ovat olleet todella vahvasti aina mukana meidän elämässä niin piirrettynä, vaatteina kuin sisustuksessakin. Pojalle olisi aivan ihana tuo hatut haalari koossa 86 😍

 • Reply Jenni Monday, August 28, 2017 at 09:22

  Hatut koossa 68 olisi ihana lisä ristiäislahjaan kummipojalle.

 • Reply Sohvi Monday, August 28, 2017 at 09:26

  Oih, sateenvarjot 68 sopisi meidän pikkumyylle (temperamenttiselle neidille) paremmin kuin hyvin. Ennestään löytyykin jo body ja yökkäri uusimmasta mallistosta – niin ihania!

 • Reply Sanni Monday, August 28, 2017 at 09:26

  Vanhempani nauhoittivat muumeja vhs-kaseteille kun tulivat telkkarista ja niitä sitten kasetteja sitten kulutettiin ihan urakalla! Hatut-haalari koossa 74.

 • Reply Maria ja pojat Monday, August 28, 2017 at 09:27

  Ihan pakko tulla kommentoimaan ja osallistumaan arvontaan, sillä lasten myötä olen minäkin löytänyt Muumit uudelleen, juurikin nuo Martinexin Muumi-vaatteet ovat olleet tämänkin äidin suosikkeja. ❤ Meille kelpaisi tuo Hatut -haalari koossa 74 cm. :)

 • Reply Jansku Monday, August 28, 2017 at 09:30

  Meille sopisi marraskuussa syntyvälle vauvalle hatut haalari koossa 56. Olis just hyvä lämpöpussin alle laitettavaksi! :-)
  Muumit on olleet osa lapsuuttani ja ovat vieläkin! Parasta niissä on kun voi katsoa uudestaan ja uudestaan kyllästymättä. Vieläkin katsomme esikoisen kanssa aina viikonloppuisin!

 • Reply Sonja Monday, August 28, 2017 at 09:31

  Pikkuneitimme sai nimiäislahjaksi ihanan Niiskuneiti-bodyn, joka mahtuu vielä nippanappa koossa 62, vaikka neiti on kasvanut hurjasti kesän aikana ja on nyt varmaan ainakin 66 senttiä, eli oot oikeassa koon suhteen, mutta tykkään et on kasvunvaraa pituudessa :) Materiaali on ihanaa ja harmittelen jo valmiiksi, kun body jää pieneksi. Täytyy siis ostaa uusi seuraavassa koossa :) Haalareita meillä ei vielä syksyksi olekaan ja sateenvarjohaalari sopisi ihanasti viilenevään säähän!

 • Reply Tarina Monday, August 28, 2017 at 09:33

  Mä olen lapsena (ja vähän aikuisenakin esim. saikulla) katsonut tosi paljon muumeja. Mä olen kanssa tykännyt heidän tekemistään seikkailuista ja siitä, että Pikku Myy on tyttönä ollut se kaikkein rohkein. Meille on syntymässä talvella ensimmäinen lapsemme ja odotan innolla, että päästään muutaman vuoden päästä katsomaan yhdessä Muumeja. Haalari olisi tosi kiva vaate talvivauvalle!

  • Reply Tarina Monday, August 28, 2017 at 09:34

   Ja ainiin. Sateenvarjohaalari 62 koossa :)

 • Reply Anna Monday, August 28, 2017 at 09:36

  Söpöjä ja käytännöllisen oloisia vaatteita! Myös malli on aivan hurmaava. Meidän tytölle sopisi tuo Sateenvarjot-haalari 68-koossa. :)

 • Reply Tuulia Monday, August 28, 2017 at 09:37

  Muumeja olen katsonut paljon lapsena ja aion katsoa myös lapsen kanssa. Juuri viikonloppuna tapetoitiin tulevasta vauvanhuoneesta yksi seinä muumo-tapetilla ;) Mun mielestä muumeissa parasta on ajattomuus. Meidän tulevalle lokakuiselle sopisi Hatut-haalari koossa 56!

 • Reply Tiina Alanen Monday, August 28, 2017 at 09:38

  Täällä todellinen muumifani (äiti siis)! Ollaan esikoisen kanssa katsottu muumeja, mutta eipä oikein ole innostunut. Onneksi sentään tunnistaa muumihahmot :)
  Jospa sitten tammikuussa syntyvälle pikku veljelle iskisi muumit paremmin, siispä hatut-haalari koossa 62 olisi passeli :)

 • Reply Jenna Monday, August 28, 2017 at 09:40

  Haalari harmaana kävis meille esim koossa 56cm. Ihailin näitä jo prismassa ja ajattelin käydä sen vielä ostamassa ennen laskettua aikaa ellei arpaonni suosi :) esikoisella on ollut noita muumiyökkärihaalareita ja se on ollu ehdottomasti paras ja pehmosin yökkäri. Yökkäri on ollut koossa 86cm käytössä jo reilusti yli puolivuotta, pidempään kun mikään muu, ovat jotenkin joustavia 😍

 • Reply Katja / Kurkistus Monday, August 28, 2017 at 09:41

  Meille sopisi hatut koossa 86.

  Muumit oli vahvasti läsnä omassa lapsuudessani, ja muistan vielä yli 20 vuoden jälkeen kirkkaasti, miten uskomatonta oli vierailla Muumimaailmassa! En malta odottaa, että oma lapseni pääsee kohtaamaan saman taianomaisuuden.

  Muumeissa tykkään eniten just kaikenlaisesta neutraaliudesta. Sukupuolia ei korosteta ja kaikki on muutenkin kovin yksinkertaista. Monesssa muussa lapsille suunnatussa on paljon enemmän räväkkyyttä, värejä ja sen sellaista. Muumit on tässä virkistävä poikkeus. On suorastaan nerokasta, miten vähillä tehokeinoilla muumit onnistuu viihdyttämään niin lapsia kuin aikuisiakin!

 • Reply Tiinuska Monday, August 28, 2017 at 09:43

  Muumit ovat kuuluneet meän perheeseen 90 luvulta asti sillä muumifilmit olivat meän lasten suursuosikkeja. Nyt vanhin tytär on saanut oman pikku pojan ja muumeista tykkäävänä äitinä myös pikku Oscar puetaan usein muumi-vaatteisiin ❤ Osallistun hatut haalarin arvontaan koossa 74 cm.

 • Reply Alli Monday, August 28, 2017 at 09:44

  Sateenvarjot koossa 62 olisi meille oikein hyvä! Olenkin kattellut näitä!

 • Reply KaisaR Monday, August 28, 2017 at 09:47

  Pienempänä ollaan veljeni kanssa katsottu todella paljon Muumeja ja Muumimaailmassakin päästiin kerran käymään. Kyllä muumit ovat mielestäni ehdottomasti yksi parhaita lastenohjelmia, mitä on :) Kun tyttöni vähän kasvaa, aion kyllä hänen kanssaan myös katsoa muumeja :) Jos arpaonni osuu kohdalle, niin meille olisi mieluinen Sateenvarjo-haalari koossa 86cm :)

 • Reply Jessica Monday, August 28, 2017 at 09:51

  Muumeja on tullut katseltua ja paljon. Olen aina ollut iso muumi-fani ja kotoa löytyykin kaikki muumi-pyyhkeistä muumi-mukeihin. Tällä hetkellä odotan esikoista ja Hatut-haalari olisi aivan ihana koossa 62.

 • Reply Sara Monday, August 28, 2017 at 09:53

  Muumit ovat olleet osa elämää jo päiväkoti-ikäisestä lähtien. Hatut-haalari koossa 74 sopisi meille!

 • Reply Leena Monday, August 28, 2017 at 09:54

  Muumit on ihana kestosuosikki, joka on kulkenut mukana lapsuudesta asti! Hatut-haalari koossa 62 olisi passeli!

 • Reply Minna R Monday, August 28, 2017 at 09:55

  Meille olisi passeli sateenvarjot haalari koossa 68. Muumit on aina ollut mukana menossa. Pienenä pelkäsin ihan hirveästi Muumi mörköä ja näin siitä painajaisia. Minulta löytyis Muumimamma ja nuuskamuikkunen pehmolelutkin. Parasta muumeissa on muumien viattomuus nyt näin äidin näkökulmasta. Tarinoissa ei ole väkivaltaa, ammuntaa, räjähtelyitä vaan muilla tavoin on saatu tarinoista jänniä ja opettavaisia.

 • Reply Tiia Monday, August 28, 2017 at 09:58

  Ihana sateenvarjo haalari koossa 68, omalla pienelle prinsessalle. Mie katoin aina pienenä muumeja, nykyisin harmittaa siinä se ääni kun ei enää ennallaan ole 😕 mies on myös muumifani ja meidän ensimmäinen yhteinen lapselle joka syntyy jouluna, tämä haalari olisi kevättä varten ihana💓

 • Reply Laura Monday, August 28, 2017 at 10:01

  Sateenvarjot koossa 74 <3

 • Reply Sanna Monday, August 28, 2017 at 10:02

  Kyllä! Rakastin muumeja pienenä ja edelleenkin. Samoin mies on lapsena niitä katsonut ja molempien vanhemmat aikoinaan nauhoitti niitä kasetille meille joita sit katsottiin monia monia kertoja! Ihana sarja, opettavainen, jännittävä ja mielenkiintoinen. Vaikka Disneyn leffat ollut myös osa lapsuutta niin muumeissa on sitä jotain. Ollaan yritetty pojalle (4kk) etsiä niitä vanhoja muumeja joissa vanhat äänet dvdeinä mut ei oo vielä löytynyt :(

  Hatut haalari ja varmaan 74 koko ois meidän poitsulle passeli nii menis koko syksyn :)

 • Reply Tanja Monday, August 28, 2017 at 10:06

  Muumit ovat olleen osana omaa elämääni ihan pikku lapsesta asti ja nyt omien lasten elämässä vielä enemmän :) Lelut ja vaatteet ovat usein muumiaiheisia. Muumimaailmassakin ollaan käyty ja varmasti käydään vielä monta kertaa.
  Haalareista valitsisin Sateenvarjon ja koossa 74 :)

 • Reply Sanna Monday, August 28, 2017 at 10:08

  Muumien lähes tulkoon kaikki jaksot olen nähnyt. Nyt välillä katsellut jaksoja näillä uusilla äänillä. Pienokainen tulee varmasti muumeja katsomaan kunhan hieman kasvaa. Meille olisi ensi keväällä tarvetta sateenvarjot haalarille koossa 80.

 • Reply Krista Monday, August 28, 2017 at 10:11

  Muumit olivat tärkeä osa lapsuuttani. Muumilaakso oli kuin turvallinen rinnakkaistodellisuus, jonne halusi aina päästä uudelleen. Aikuisenakin muumit ovat osa arkea esim. mukien ja petivaatteiden muodossa :) Toiveissa olisi Sateenvarjot-haalari koossa 68.

 • Reply Mariiia Monday, August 28, 2017 at 10:12

  Meidän marraskuiselle sopisi Hatut-haalari koossa 56 :)

 • Reply Suski Monday, August 28, 2017 at 10:13

  Minun ensimmäinen muumilelu oli muumitalo, jonka sain joululahjaksi lapsena. Muistan jouluaaton yön kun kuulin aamulla kuinka ovi kävi. Herättyäni muumitalo löytyi kuusen alta. Kuvittelin aina, että joulupukki kävi meillä aamulla tuomassa muumitalo. Oikeasti se oli vain isäni, joka kävi hakemassa lahjan kellarista piilosta. Nyt on toki tovi mennyt, että olen ollut tekemisissä muumien kanssa mutta nyt on taas hyvä aika ihailla muumien leluja ja vaatteita meidän pikkuisen huhtivauvan myötä. Hatut-haalari olisi kiva saada ilahduttamaan meidän pientä muumifania koossa 86.

 • Reply Emmi Monday, August 28, 2017 at 10:18

  Sateenvarjo haalari koko 74 olisi meidän tytölle aivan täydellinen nyt syksyllä 😍Muumit on kyllä ollut vahvasti mukana lapsuudessani ja huomaan laulavani muumien tunnarit myös meidän tyttärellemme. Ehdottomasti tullaan katsomaan muumeja yhdessä tytön kanssa tulevaisuudessa! Tunnustan myös, että niitä muumimukeja on myös kertynyt jonkun verran vuosien varrelta 😁 parasta muumeissa on ehdottomasti kaikki seikkailut ja elämänviisaudet 😊

 • Reply Emilia Monday, August 28, 2017 at 10:19

  Muumeja katsottu pienenä ahkerasti. Parasta tarinat , on riemua,seikkailuja ja vähän jännitystäkin :-) hatut koossa 86

 • Reply R Monday, August 28, 2017 at 10:22

  Ihana hatut haalari koossa 68. Pienenä ollaan seurattu Muumeja ja heidän hauskoja kömmähdyksiä. Nyt katsotaan niitä myös oman lapsen kanssa ja hyvin jaksaa aikuinenkin seurata mukana. :D

 • Reply Laura Miettunen Monday, August 28, 2017 at 10:32

  Hatut haalari koossa 86 mun pojalle😍 Täälläkin jo viileät ilmat, tänä aamuna +3 astetta🙄

 • Reply Jenny Monday, August 28, 2017 at 10:34

  Muumit on pienestä pitäen olleet osa elämää. Ensin piirretyt, sitten sarjakuvat ja kirjat. Muumimukeja vieläkin kaappi väärällään.

  Tulevalle pienelle voisi olla kiva toi Sateenvarjot koossa 62.

 • Reply Jenni Monday, August 28, 2017 at 10:34

  Nää muumi-vaatteet on aivan ihania! :) Meille sopisi parhaiten 56 koossa sateenvarjot-haalari, tulisi lokakuun puolessavälissä syntyvälle esikoistyttärellemme. Tässä olis ihana kuljettaa tyttö vaikka sairaalasta kotiin :) muumeja oon koko lapsuuteni katsonut, ja edelleen uppoavat! Muumeissa kivointa on, että ne viihdyttävät sekä aikuisia että lapsia. Varmasti muumit tulee olemaan meidän perheen ohjelmistossa, kun lapsi kasvaa :)

 • Reply Krista K Monday, August 28, 2017 at 10:37

  Suloisia kuoseja! Itse olen lapsuudessa pitänyt paljon muumeista. Tytölleni (5,5 kk) sopisi hyvin syksyyn sateenvarjo haalari koossa 68.

 • Reply Essi Monday, August 28, 2017 at 10:39

  Muumit lapsuuden ihan ehdoton suosikki!😍

 • Reply Riina Monday, August 28, 2017 at 10:41

  Oih mitä kuoseja! 😍 syntyvälle esikoiselle 56 sateenvarjo 💕😍

 • Reply SAANA Monday, August 28, 2017 at 10:43

  Meidän pojalle hatut haalari koossa 74!mekin tykätään muumivaatteista, nyt käytössä mm retkellä body! :-)

 • Reply Sohvi Sillanpää Monday, August 28, 2017 at 10:50

  Muumit on ollut osana minun ja miehen lapsuutta pienestä pitäen. Kun muutimme yhteen muistan kuinka hienoa oli yhteisessä kodissa, uudessa sängyssä kölliä ja katseltiin muumeja tietokoneelta 😂 Kun tulin raskaaksi ja olin tarpeeksi pitkällä raskaudessa kävin ostamassa pojalle martinexin pikkuisen muumipeikko bodyn jonka kanssa sairaalasta tulimme kotiin💙 Jatkossakin olen ostanut matrinexin muumi vaatteita pojulle koska ne ovat niin ihania jo kuosien puolesta mutta myös laadun! Haalarin tahtoisin meidän pojulle koossa 86 😍 Itse silmäilin haalaria lähi prismassamme ja kaikkia muita vaatteita ja asusteita jotka olitte myös pojallenne valinneet! Aivan ihania 😍😍 muumit on vaan niin 💙 Ja minä muumihöperö olen kerännyt kaapit täyteen muumimukeja niin ovat muumit mukana joka päivässä 👌🏻

 • Reply Eveliina Monday, August 28, 2017 at 10:51

  Hattu-haalari koossa 86 meidän pojalle :)<3 muumit on ihan parhaita! Olen katsonut niitä aina pienenä kun olin kipeänä ja monta jaksoa peräkkäin! Omistan monta muumimukia ja -lautasta ja kaikkia muitakin muumituotteita<3 miehen lapsen kanssa olemme myös muumeja katselleet vuosikausia ja parasta on kummankin mielestä Pikku Myy :D nyt kun oma poika on 9kk, toivon, että hänkin ihastuu muumeihin kuten muukin perhe :)

 • Reply Hemuli Monday, August 28, 2017 at 10:53

  Muumit oli todellakin SE juttu lapsuudessa, olen yrittänyt löytää dvd-bokseja kirppareilta että oma poika pääsisi myös katsomaan niitä kunnon vanhoilla äänillä <3 Parasta muumeissa on ehdottomasti tarinat ja vertaansa vailla olevat omanlaisensa hahmot! Myös Muumi-mukeja löytyy kaapeista vino pino ja pojan ekat lakanatkin on Muumien kuvittamat. Haalareista meille paras olisi Hatut koossa 62.

 • Reply Fanny Monday, August 28, 2017 at 10:58

  Hatut haalari koossa 68 olisi täydellinen meidän tulevalle pienokaiselle. Muumit ovat olleet mukana pienestä pitäen, parasta niissä on että sopivat sekä lapsille sekä aikuisille katsottaviksi.

 • Reply Meri Monday, August 28, 2017 at 11:03

  Sateenvarjo haalari koossa 80!😍😍 oma lapsuus meni muumien kans mutta tytär ei oo vielä kiinnostunu telkkarista niin häm ei niitä oo vielä kattonu:)

 • Reply Manna Miettinen Monday, August 28, 2017 at 11:10

  Olen itse katsonut muumeja pienenä ja tullaan tyttelin kanssa katsomaan niitä varmasti yhdessä. 68 senttinen sateenvarjo kuosi on pop!

 • Reply Kaisa Monday, August 28, 2017 at 11:15

  Muumit ovat ihania ja sympaattisia ja muumi-tarinat hauskoja. En malta odottaa että pääsen vauvan kasvaessa muumimaailmaan. ❤ Meiltä jo paljon martinexin muumivaatteita löytyykin ja tuota haalaria olen harkinnut jo hetken.

  Meille sateenvarjot-haalari koossa 62 tai 68, riippuen pituudesta arvontahetkellä.

 • Reply Kerttu Monday, August 28, 2017 at 11:18

  Sateenvarjot 80 kokoisena!

  Muumit on ollut osa elämää jo lapsuudesta saakka. Meiltä löytyy mm. mukeja, lakanoita ja kirjoja. Lisäksi toki televisiosarja ja elokuvat on käyneet tutuksi! :)

 • Reply Alisa Monday, August 28, 2017 at 11:20

  Itse en ole valitettavasti katsonut niin paljon Muumeja, kun haluaisin. Mutta varmasti nyt tulen katsomaan. Vauva on vielä pieni (8 kk), mutta kohta aloitetaan. Muumeja ovat kivoja. Meille sopisi molemmat värit (74 koko). 😊💋

 • Reply Zelinda Monday, August 28, 2017 at 11:20

  Kyllä on muumit tallennettu aikanaan VHS:lle ja ne puhki katsottu, että vuorosanat osaa nykyäänkin ulkoa 😅 Mieluisa olisi hatut haalari koossa 56 :)

 • Reply Hanna Monday, August 28, 2017 at 11:21

  Voi ihanuus! Tytölle olisi kuin nenä päähän tuo sateenvarjot koossa 86 😍

  Muumit ovat omasta lapsuudesta tuttuja. Nyt ne ovat tulleet töistä tutuiksi uudestaan.. työskentelen kehitysvammaisen pienen pojan kanssa, jolle muumit ovat aktivoiva osa-alue. Hieno huomata kuinka katse kirkastuu kun muumit soi 😊
  Jaksamisia muuton keskelle. Ihanaa, että jaksat ilahduttaa meitä teksteilläsi 😊

 • Reply M Monday, August 28, 2017 at 11:23

  Oi muumit 😍 Eli joo, kuului omaan lapsuuteen ja vieläkin melkein kolmekymppisenä niitä katson lasten kanssa. Muumimamma on ihanin, mamman olemus ja viisaudet ovat parhaita!
  Kuopukselle hatut-haalari koossa 86 😍😍😍

 • Reply milka Monday, August 28, 2017 at 11:23

  Sateenvarjot ois aivan ihana! Koko 68 :-)

 • Reply EK Monday, August 28, 2017 at 11:29

  Sateenvarjot haalari koossa 56 olisi täydellinen meidän tulossa olevalle babylle!

  Muumit on olleet iso osa lapsuutta ja kieltämättä myös aikuisuutta. Meillä on kotona nauhoitettu vanhalle kunnon VHS:lle muumit telkkarista ja nauhat on katsottu lähes puhki. Myös vanhat kunnon Muumi-sarjakuvat on kahlattu läpi. Nyt aikuisena sain kaikki muumijaksot mitä on ilmestynyt ja ne katsottiin miehen kanssa yhdessä – vanhoilla kunnon ääninäyttelijöillä tietenkin. Ah, muumit on parhaita.

 • Reply Heidi Monday, August 28, 2017 at 11:33

  Tytölle 68cm sateenvarjo haalari😍 itse olen jo pienestä pitänyt muumeista ja niin ollen tytöillekin niitä on jo paljon kerääntynyt niin lelujen kuin vaatteiden muodossa. Muumimaailmassakin viimeiset kaksi kesää vierailtu ❤

 • Reply Sanna Pantsar Monday, August 28, 2017 at 11:35

  Ostin juuri tuon seikkailu yöpuvun! Ihastelin myös haalaria. Nyt pidetään peukkuja, hatut koossa 68 ois meille ihana!

 • Reply joulukuinen Monday, August 28, 2017 at 11:39

  Muumeja kulutettiin täälläkin lapsuudessa oikein urakalla!:-) Sateenvarjot-haalarin haluisin 62-kokoisena joulukuussa syntyvälle vauvallemme! <3

  • Reply joulukuinen Monday, August 28, 2017 at 11:42

   ^^ja komppaan miestäsi, parasta muumeissa on mahtavat tarinat ja seikkailut!:-D Pikkumyy on hahmoista ehdottomasti lemppari ja niin huvittava!

 • Reply Satu Monday, August 28, 2017 at 11:41

  Ihanan tyylikkäitä Muumi-aiheisia vaatteita! :) Meille sopisi Hatut-haalari koossa 62 cm.

 • Reply Marika Monday, August 28, 2017 at 11:43

  Muumit on parasta! Monet repliikit osaa vieläkin ulkoa, kun lapsena tuli katsottua muumeja uudestaan ja uudestaan. :)

 • Reply Saija Monday, August 28, 2017 at 11:45

  Hatut haalari 68 koossa. 😍
  Muumeja oon aina pienenä tykännyt katsella ja nyt aion pienen poikani kanssa myös niitä katsella. 😊

 • Reply Taru Monday, August 28, 2017 at 11:48

  Meille sopis hatut-haalari koossa 86 :)
  Itse olen lukenut koko lapsuuteni ajan muumi -kirjoja. Mielestäni parasta on muumien huoleton meininki ja se, miten sadut sopivat vauvasta vaariin.

 • Reply Heidi Pelkonen Monday, August 28, 2017 at 11:49

  Oi, muumit on ihania! ❤️ Ollut aina osa lapsuutta ja nytkin niitä löytyy kaapista melkein viidenkymmenen muumimukin muodossa! 😜 Arpaonnen suosiessa meille sopisi tuo hatut-kuosinen koossa 56. 😊

 • Reply Iidis Monday, August 28, 2017 at 11:58

  Mä oon muumi fani ja lapsikin saa kasvaa muumien kanssa :) haalari olisi ihana ja koko 68

 • Reply Laura Monday, August 28, 2017 at 12:02

  Ihania haalareita!😊 Meidän tytölle kävisi mainiosti Sateenvarjo -kuosilla oleva haalari koossa 74. 😊

 • Reply Leila Monday, August 28, 2017 at 12:19

  Meidän nuoremmalle pojalle sopisi hatut koossa 86. Kylmä syksy tuli liian aikaisin ja tulisi tarpeeseen.

  Muumeja olen katsonut lapsuudessani ja muumeja näytän myös lapsilleni. Vanhempi poikani 2,5v on jo kova muumifani. Nyt aikuisena katsoessa olen kuitenkin huomannut kuinka hurjiakin jotkut muumien jaksot ovat. Joten muumeja katsotaan yhdessä, että voi tarpeen tullen sensuroida :D Onneksi muumit toimii myös aikuisena, joten en pistä pahakseni, että “joudun” niitä katsomaan :)

  PS.Dante on tosi suloinen pieni poika♡

 • Reply S. Monday, August 28, 2017 at 12:27

  Sateenvarjot-haalari koossa 86! :)

 • Reply Johanna Monday, August 28, 2017 at 12:30

  Meillä myös muumeillaan melko paljon. Vaipat muumia, muutamia vaatteita, pari isompaa pehmoa halikaverina ja uusimpana suosikkina kirjat. Ikiliikkuja-neiti 1v2kk malttaa todella hyvin keskittyä kirjoihin. Ja äiti niin tyytyväinen kun vielä kirjat kiinnostaa enemmän kuin piirretyt.
  Koko 86 ja sateenvarjot. Meiltä vielä puutyuukin syksylle/alki talvelle autoilupuku.

 • Reply Päivi Lä Monday, August 28, 2017 at 12:46

  Hatut haalari 56cm

 • Reply Janna Monday, August 28, 2017 at 12:48

  Minä oon ollu pienenä hirmunen muumifani, erityisesti Muumipeikko ja pyrstötähti VHS:kasettina kulutettiin meillä loppuun: paras oli kohta jossa piisamirotta istui muumimamman kakun päälle ! :D meille on tulossa pieni tyttö tammikuun pakkasiin, joten ottaisin mielelläni Sateenvarjot-haalarin 56 senttisenä jolloin se menisi kätevästi esim lämpöpussissa yhtenä kerroksena ! :)

 • Reply Suvi Monday, August 28, 2017 at 12:49

  Muumit on aivan lemppari ja itsekin lasta tällä hetkellä odottaessa odotan myös sitä hetkeä, kun pääsen lapsen kanssa katsomaan Muumeja! Toki täytyy myöntää, että katson niitä nyt jo ihan yksinkin… Tuovat ihanat lapsuusmuistot mieleen ja hauska nähdä kuinka hyvin vieläkin muistaa tyyliin kaikki jaksot ulkoa.

  Koska meidän tulevan lapsen sukupuoli jäi vielä arvoitukseksi, niin taidan valita Hatut-haalarin koossa 56.

 • Reply Johanna Monday, August 28, 2017 at 12:50

  Muumit ehdoton suosikki lapsuudessa, parasta mukaansatempaavat tarinat. Meidän kleinin virallinen nimikin muumien mukaan snufkin eli nuuskamuikkunen :) Puolivuotiaalle tyttärelle sateenvarjo haalari koossa 68

 • Reply Hanna Syrjäneb Monday, August 28, 2017 at 13:00

  Muumit olivat osa lapsuuttani viikottaisen tv-ohjelman ja joka kesäisen Muumimaailmavierailun merkeissä. Nyt 2-vuotias tyttäreni voisi tuijottaa Muumeja aamusta iltaan ja kesän ehdottomin kohokohta oli Muumimaailmassa vierailu, josta puhutaan päivittäin ja jonne hän haluaa kovasti uudelleen. Hatut haalari sopisi 4 kk pikkuveljelle koossa 74 😍

 • Reply Anna Monday, August 28, 2017 at 13:03

  Muumit olivat vahvasti osa omaa lapsuutta, niissä hauskinta lienevät tarinat joka viihdyttävät lasta ja huumori joka aukeaa aikuiselle toisessa muodossa. Sateenvarjot haalari olisi meille tarpeen koossa 56 jos koot ovat reiluja.

 • Reply Maria Monday, August 28, 2017 at 13:03

  Hatut-haalari koossa 56 olisi meidän kolmeviikkoiselle pikkumiehelle hyvä lisä syyspukeutumiseen! :)

 • Reply Elina Monday, August 28, 2017 at 13:07

  Hatut-haalari, ja koossa 62. :)

  Meillä oli pienenä kaikki Muumit-jaksot VHS:llä, ja olihan se vuosia meidän sisarusten lempparisarja. Vieläkin tykkään, ja odottelen kanssa että poika pääsee siihen ikään…

  Parasta muumeissa on se musiikki! :D

 • Reply veerala Monday, August 28, 2017 at 13:12

  Hatut-haalari koossa 80 :)

 • Reply Susannai Monday, August 28, 2017 at 13:14

  Sateenvarjo haalari 😍 meidän 10,5 kk tytölle. Koko 74

 • Reply Maria Monday, August 28, 2017 at 13:22

  Kyllä muumeja tuli lapsena paljon katsottua ja vois varmaan katsoa vieläkin :) Hatut-haalari koossa 74 ois kiva.

 • Reply Anni Monday, August 28, 2017 at 13:23

  Hatut haalari koossa 80 olisi meille hyvä! Muumit kuului tiiviisti omaan lapsuuteen ja rakastan muumien tarinoita. Niissä on sellaista ihanaa elämän filosofiaa. Toivon, että oma poikanikin innostuu muumeista kasvettuaan.

 • Reply Ronjajovi Monday, August 28, 2017 at 14:13

  Mä kuulun myös siihen ryhmään, joka on kasvanut ja elänyt muumien kanssa. Meiltä löytyi miltei jokainen VHS ja leluja niin pienistä hahmoista isoihin pehmoleluihin.
  11kk ikäiseltä pojalta löytyy pehmeä muumipallo, mutta itse ohjelmaa ei jaksa vielä seurata.
  Meille olisi oikein passeli Hatut-haalari koossa 86. :)

 • Reply Liisa Monday, August 28, 2017 at 14:14

  Me ollaan pikkuveljen kanssa molemmat katsottu muumeja koko lapsuus, niin yhdessä kuin erikseen, Sain vähän aika sitten veljen (nyt 23v) kiinni tässä yksi päivä kun katseli niitä vanhoja hyviä jaksoja läpi :) Osaan ne varmaan ulkoa ja on meidänkin poitsua odottamassa kunhan vähän kasvaa. Meille olisi sopivin Hatut -haalari koossa 68. Ihania vaatteita kyllä tullut :)

 • Reply Pauliina Monday, August 28, 2017 at 14:17

  Muumilaakson tarinoita on katseltu paljon pienenä ja nyt onkin kiva katsoa omien lasten kanssa. Yllättävän paljon muistaa jaksoista yli 20 vuoden jälkeen :) Meidän pikkulikalle Sateenvarjot koossa 74.

 • Reply Mimmuliini Monday, August 28, 2017 at 14:20

  Esikoinen katseli Youtubesta joskus nelisen vuotta sitten kaikki Muumi-jaksot läpi etu- ja takaperin tuhat kertaa. Onkohan sama edessä nyt uuden vauvan kanssa (2 viikkoinen). Meille sopiva olisi Sateenvarjo koossa 56 :)
  Ihana arvonta :)!

 • Reply Jennaj Monday, August 28, 2017 at 14:33

  Muumit oli ihan lemppariohjelmani lapsena! Yritän tartuttaa muumi-innostuksen tyttärellenikin ehdottomasti. Tuo sateenvarjo puku olisi ihana! Koko olisi 86.

 • Reply Anne Monday, August 28, 2017 at 14:51

  Sateenvarjo-haalari koossa 68 :) Tulisi lahjaksi veljentytölle, jolla ei tällaista haalaria syksyksi taida ollakaan! Nää kaikki muumikuosit on kyllä aivan ihania ja ajattomia, sekä sopii ihan kaikille lapsille.

 • Reply Pia Monday, August 28, 2017 at 14:58

  Muumit kokonaisuudessaan on parhautta! 😍 Kuitenkin yksi yksittäinen parhaus niissä on aivan mielettömät mietelauseet, joita niin lapsi kuin aikuinenkin pohtii tavallaan. Esim. “Luultavasti myrskyjä onkin vain siksi, että niiden jälkeen saataisiin auringonnousu.”

  Omalle pikkuiselle toivoisin Sateenvarjot-haalaria koossa 62 😊

 • Reply Emma Monday, August 28, 2017 at 15:05

  Muumit oli pienenä mun lemppari ohjelma! Ihania tarinoita ja osa jaksoista jopa vähän liiankin jännittäviä :D

  Nyt aikuisena muumihulluus jatkuu keräilyn muodossa. Astioita rupeaa olemaan lähemmäs sata ja saattaa löytyä vähän taulujakin.. okei ja pyyhkeitä. Ja joo tytöltä pehmoja ja vaatteita. Okei. Kaikkea tavaraa joka liittyy muumeihin. :D

  Siispä sateenvarjo haalari koossa 74 ois ihana :)

 • Reply Jessica Monday, August 28, 2017 at 15:08

  Olin tosi kova muumi fani pienenä ! :)
  Meille sopisi hatut haalari ja koossa 80 :)

 • Reply Emppuliisa Monday, August 28, 2017 at 15:10

  Tuo sateenvarjohaalari koossa 56 menisi heti käyttöön huhtikuussa syntyvälle esikoiselle. Muumeja on minulle luettu pienestä pitäen ja parasta niissä on ajattomuus ja se, että ne sopivat kaikille iästä riippumatta.

 • Reply Ulla-Maija Monday, August 28, 2017 at 15:17

  Hatut koossa 56 :)

 • Reply Mia Monday, August 28, 2017 at 15:23

  Muumien iso fani ilmoittautuu mukaan! Myös mieheni on pienestä pitäen muumeista pitänyt, ja varmasti tulee näkymään tulevan esikoisemmekin elämässä. Lokakuussa meillä ois laskettu aika, ja ultran mukaan poika sieltä olis tulossa, joten hatut -haalari kiinnostaa. Koko 56-68 väliltä ☺

 • Reply Laura Monday, August 28, 2017 at 15:24

  Ihania!! Meille hatut haalari olisi aivan täydellinen syksyyn, koossa 74 :)

 • Reply Emma Monday, August 28, 2017 at 15:39

  Hatut-haalari 56 koossa olisi meidän joulukuussa syntyvälle esikoispojalle ihana :) Muumit on kyllä ollut ihan läpi elämän kova juttu, viimeksi eilen katsottiin miehen kanssa Ruotsin risteilyllä huonosti dubattuja Muumeja :D

 • Reply Saana Monday, August 28, 2017 at 15:47

  Sateenvarjo haalari koossa 86! Muumit on ollu osa mun lapsuutta ja toivottavasti tulee olemaan myös osa meidän pikkuneidin lapsuutta :) Parasta on ku muumeja katsoo sekä lapset että vanhemmat, ja samoja jaksoja voi katsoa miljoonia kertoja eikä kyllästy :)

 • Reply Oona Monday, August 28, 2017 at 15:49

  Meidän pieni mies kaipaisi hatut-haalaria koossa 62.
  Ollaan ihasteltu noita muumipyjamia ja seuraavassa koossa ainakin haisulissa nukutaan meillä. 😁

 • Reply Jenniinau Monday, August 28, 2017 at 15:50

  Muumitarinat on ihan super hauskoja:D lapsena mulla oli tapana heti koulun jälkeen katsoa päivän muumijakso. Ja käytiin myös muumimaailmassa monena kesänä! Sinne pitäis kyllä omat pojatkin viiä!
  Yks kuiselle pojalle haluaisin hatut haalarin koossa 56 😍

 • Reply Henriikka Monday, August 28, 2017 at 15:56

  Meidän pian 9kk esikoistyttärelle sopisi syksyksi lämmittämään sateenvarjo haalari koossa 80. &Hyvällä tuurilla se lämmittäisi vielä keväälläkin. :) Martinexin kuosit erottuvat edukseen marketin valikoimasta ja yöpuvut ovat tosi hyviä!

 • Reply Eeelina Monday, August 28, 2017 at 15:58

  Ihania vaatteita! Valintani olisi Hatut-haalari 56-kokoisena. Odotan vasta esikoistani joten siksi tuo pienin koko, voisi mahdollisesti päästä päälle sairaalasta kotiutumiseen. :)

 • Reply Kaisa Monday, August 28, 2017 at 16:19

  Muumit on parhaita lempeiden värisävyjen ja kiinnostavien musiikkien vuoksi, ja aikuinenkin jaksaa näitä katsella :) meille olisi haalareista mieluisa hatut koossa 62!

 • Reply Anne Monday, August 28, 2017 at 16:22

  Muumit ovat aikanaan kuuluneet isona osana mun lapsuuteen. Ja nyt aikuisena löytyy kodista paljon erilaisia muumi tuotteita. Mä rrrrakastan muumeja. Jokin niissä on mikä mua viihdyttää suunnattomasti. Varmaan tärkeimpänä kaikki ihanat lapsuuden muistot muumien parissa. Ihanat hahmot, ihanat tarinat ja ihanat muistot <3
  Meille olisi ihana saada hatut haalari koossa 74.

 • Reply Elina Monday, August 28, 2017 at 16:32

  Tuo sateenvarjot haalari sopisi täydellisesti siskontytölle! :) Koossa 86 oli varmaan just sopiva parin kuukauden kuluttua.

 • Reply Anna Monday, August 28, 2017 at 16:43

  Sateenvarjot-haalari koossa 80 olisi ihana! Muumit olivat iso osa lapsuuttani, ja Muumimaailmassa kävin ekan kerran 9-vuotiaana. Nyt sinne on taas päässyt omien 3 ja 1-v. lasten siivillä, jotka ovat isoja Muumi-faneja!

 • Reply katja Monday, August 28, 2017 at 17:13

  Sateenvarjot koossa 86cm olis meille hyvä. Itse en ole ollut mikään muumifani, mies sen sijaan on. Ei niinkään piirrettyjen vaan Toven kirjojen ja sarjakuvien suuri ystävä. Tytät tykkää kovasti muumeista ja unileluna on muumipehmo.

 • Reply Noora Monday, August 28, 2017 at 17:19

  Hatut haalari koossa 68, kerta on reilua mitoitusta! :)

  Lapsuuden ainoita piirrettyjä joota seurattiin tosissaan ja katseltiin myös välillä koko perheen kesken oli Muumit! Pojan 3kk kanssa varmasti myös muumeillaan kunhan hän vain niistä alkaa innostua ja ymmärtää! Nyt meiltä löytyy käytöstä vasta muumiyökkäri sekä tietty muumivaipat.

 • Reply Minna Monday, August 28, 2017 at 17:23

  Hatut-haalari koossa 68 olisi sopivaa kokoa meidän poitsulle :)

  Muumit oli vahvasti osa mun lapsuutta, niitä töllättiin aina ennen pikku kakkosta ja videolta päivät pitkät. Pati vuotta sitten katselin niitä siskojen kanssa muumi-maratooneina :D Ja suunnitelmissa on katsella niitä oman lapsen kanssa, kunhan vähän vielä kasvaa.

 • Reply Mimnu Monday, August 28, 2017 at 17:27

  Sateenvarjo haaalri koossa 74.

 • Reply JonnaABC Monday, August 28, 2017 at 17:57

  Tämä olisi ihana haalari esikoiselleni! Sateenvarjo, koko 68

 • Reply Emmalik Monday, August 28, 2017 at 18:05

  Muumit kuuluneet pienestä pitäen elämääni, parasta Muumeissa on opettavaiset tarinat. Meille tarpeellinen olisi Sateenvarjot-haalari 80cm.

 • Reply tiian Monday, August 28, 2017 at 18:05

  Sateenvarjo- haalari ois ihana meiän vastasyntyneelle, koossa 56. :) muumit on ollu lapsena ihan suosikkeja! Muumit vaan on parhaita kokonaisuudessaan. :)

 • Reply Julia Monday, August 28, 2017 at 18:12

  Voih! Just synnäriltä kotiutumassa pienen poitsun kanssa ja ajattelin juuri matkalla että mistähän löytäisi sellaisen puvun että olisi hyvä olla nyt syksyllä päällä viltin alla eikä tulisi autossa esimerkiksi kuuma. Tuo haalari on kyllä pakko saada! <3 Muumit on tullu lapsuudessa tutuksi ja ihan parhaimmat muumit löyty minun mummolta jotka oli semmosia isoja pehmoleluja. Ne on jäänyt niin mieleen! <3

 • Reply Vilma Monday, August 28, 2017 at 18:54

  Sateenvarjot koko 62 :-) oon katellu muumeja lapsena paljon ja mieskin on ihan muumifani :-D

 • Reply Essi Monday, August 28, 2017 at 18:55

  Ihania 😍
  Hatut-haalari sopisi meille koossa 56.

 • Reply Heli Monday, August 28, 2017 at 18:58

  Suurena muumi-fanina ottaisin Sateenvarjot haalarin koossa 56. :)

 • Reply Tarja Ronkanen Monday, August 28, 2017 at 19:13

  Äitinä ja nyt jo mummoja on tullut katsottua muumeja sekä omien lasten että nyt jo lastenlasten kanssa . Myös lapsenlapselle on tullut muumivaatteita ostettua :)

 • Reply elsa Monday, August 28, 2017 at 19:42

  koko 74, ja Hatut <3

  Minä olen miehesi tavoin elänyt lapsuuteni Muumien kanssa. Parasta niissä on se että samaistumispintaa riittää kaikille sukupuolille ja ikäluokille, ja juuri tuo että ne rikkovat stereotypioita. Muumien kanssa (niin sarjan kuin kirjojenkin) pääsee tutustumaan koko ihmiselämän tunneskaalaan <3

 • Reply Elina Monday, August 28, 2017 at 19:55

  Meille sopisi sateenvarjo-haalari koossa 86 :)

  Muumeja on tullut katsottua lapsena, myöhemmin siskon lasten kanssa ja toivottavasti myöhemmin oman lapsen kanssa. Vaatteita ollaan hamstrattu kasa, rakastan näitä Muumi-vaatteita!

 • Reply Suni Monday, August 28, 2017 at 20:12

  Muumit on ollu pienestä pitäen SE juttu. :) Muistan että köllötettiin koko sisaruskatras lattialla tyynyjen päällä ja katsottiin muumeja. Nyt oma tytsy on 11kk ja aion kyllä näyttää muumeja kunhan vähän kasvaa. :)

  Ps. Sateenvarjo ja koko 80 ois meille perrfect!

 • Reply Nina Monday, August 28, 2017 at 20:21

  Meillä Muumit on todella kova juttu tytöllä, aina kun näkee kaupassa esimerkiksi Muumi-vaippapaketin alkaa tanssia. Katsotaan dvd:ltä muumeja ja aina neiti hytkyy alku- ja loppumusiikit onnessaan. Nyt kun puhetta on alkanut tulla kuuluu jatkuvasti “muuma! Pappa! Mamma!” ja toki meiltä löytyy jonkin verran näitä vaatteitakin jo, mutta tuo Sateenvarjo uupuu ja kokokin olis passeli 86cm ;)

 • Reply Kaisu Monday, August 28, 2017 at 20:45

  Voi, mä olin pienenä super Muumifani! VHS kasetit oli kovassa kulutuksessa. Vielä aikuisenakin muumeista tykkään :) kaapeista löytyy mm. Muumi mukeja.
  Tytölle olen myös joitain Muumi vaatteita ostanut.
  Nyt syksyksi olisi ihana tuo hatut-haalari koossa 68 :)

 • Reply Emmi Monday, August 28, 2017 at 20:54

  Muumeja katsoin lapsena :) Meille hattu haalari koossa 80.

 • Reply Heidi Monday, August 28, 2017 at 21:08

  Täällä ilostuttaisi suuresti Hatut-haalari koossa 62. Muumit on ollut osa omaa lapsuutta videoiden muodossa ja nyt aikuisenakin kotiin on kertynyt muumitavaraa astioiden ja kodin tekstiilien muodossa. Parasta muumeissa on niiden “aitous” ja se, ettei niihin kyllästynyt pienenä eikä vielä vanhempanakaan vaan saman videon/kirjan jaksoi katsoa ja lukea useaan otteeseen.

 • Reply Lotta Monday, August 28, 2017 at 21:08

  Lapsuudessa tuli katsottua muumeja niin paljon että jaksot muistaa vieläkin ulkoa, ja myös omalle vauvalle muumit on ainoa tv-ohjelma mitä alle vuotisena voi jo seurata :) Paras muumimuisto lapsuudesta on se kun aina pyydettiin äitiä laittamaan jakso missä oli mörkö, ja sitten kuitenkin juostiin nurkan taakse piiloon kurkkimaan kun se oli niin pelottava <3 Omalle pojalleni ottaisin hatut haalarin koossa 74 :)

 • Reply Milla Monday, August 28, 2017 at 21:08

  Meillä käyttöön tulisi sateenvarjot-haalari koossa 68. Meidän neidin kutsumanimi oli “Myy”, joten muumit ovat olleet osa meidän vanhempien lapsuutta ja tulevat toivottavasti olemaan osa lapsiemmekin lapsuutta :)

 • Reply Anlie Monday, August 28, 2017 at 21:12

  Muumit – erityisesti romaaneissa – kuvaavat aika tarkasti ihmisen mieltä ja meidän eloa, vaikka sijoittuvatkin kuvitteelliseen Muumilaaksoon. Odotan kovasti uutta piirrosversiota! Sateenvarjo-haalari koossa 62 olisi oikein mieluisa!

 • Reply Sara Monday, August 28, 2017 at 21:20

  Ihania! Sateenvarjot 86 koossa :-)

 • Reply Heli Monday, August 28, 2017 at 21:36

  Muumit kävi lapsuudessa tutuks pikkusiskon kautta, jolle kyseisen tv-sarja oli ihan MUST! Mieleen on jäänyt myös kuinka sikana systeri pelkäs hattivatteja :D :D :D
  Nyt omat pienet tytöt muistuttaa persooniltaan Muumi-hahmoja: vanhempi Niiskuneitiä ja nuorempi Pikku Myytä <3
  Siispä sateenvarjot 80cm.

 • Reply ElluKoo Monday, August 28, 2017 at 21:37

  Pienenä olen katsonut paljon muumeja ja kyllähän se taisi olla ihan lempipiirrettyni monen vuoden ajan. Aikuisena löysin muumit uudestaan kirjojen muodossa, ne on kyllä ihania. Jos voitto osuu kohdalle, ottaisin Hatut-haalarin pienimmässä mahdollisessa koossa. :)

 • Reply Emma Monday, August 28, 2017 at 21:39

  Muumeja on tullut kulutettua ihan urakalla pienenä ja vähän isompanakin 😃 ihana on pukea myös tuleva esikoinen, joka syntyy tammikuussa,muumeihin!

 • Reply Katja Monday, August 28, 2017 at 21:44

  Ihania noi Muumi-vaatteet! Meille sopivin olisi Hatut-haalari koossa 62. Katsottiin siskon kanssa pienenä aina yhdessä Muumeja, Viidakkoseikkailu-VHS oli meidän lemppari, hyviä muistoja ((:

 • Reply Elllu Monday, August 28, 2017 at 21:46

  Muumilahjoja sain aina kummeilta :) ne on vaan niin symppiksiä. Hattuhaalari koossa 68 :)
  elina_jokitalo(at)luukku.com

 • Reply Päivi Monday, August 28, 2017 at 21:52

  Sateenvarjot koossa 80 :) Muumeja katellaan ahkerasti nyt kun niitä taas näkyy telkkaristakin vkl-aamuisin ja kaikki menee tallennukseen, jotta nyt 1vee tyttö voi myöhemmin niitä katella :D parasta muumeissa on yksinkertasesti juurikin se aitous

 • Reply Maria Monday, August 28, 2017 at 22:07

  Hatut-haalari koossa 56 ois passeli meidän marraskuussa syntyvälle vauvalle. Muumit ei kovin vahvasti ollu kyllä esillä lapsuudessani, kirjojen muodossa ehkä eniten. Muumeissa parasta kyllä Pikku Myyn letkautukset :D

 • Reply Leena Monday, August 28, 2017 at 22:12

  Hatut. 74. Muumit on kulkeneet mukana läpi elämän: kirjoina, tv-sarjana ja elokuvina, nykyisin aamulla kahvimukissa ja sanomalehden sarjakuvassa.

 • Reply H Monday, August 28, 2017 at 22:30

  Sateenvarjo haalari koossa 80 :)

  Meillä Muumit on olleet iso osa lapsuutta ja muistan edelleen, miten sain 18-vuotislahjaksi kaikki Muumit DVD:nä…. Ilmoitin kouluun olevani kipeänä ja katsoin kaikki jaksot yhden päivän aikana :D

 • Reply Laura Monday, August 28, 2017 at 22:43

  Hatut-haalari koossa 62.

  En ole itse lapsuudessani Muumeja katsonut, mutta näin aikuisiällä niitä on tullut katsottua esim. kummilasten kanssa 😊

 • Reply Tiitiäinen Monday, August 28, 2017 at 22:55

  Muumit oli ihana ja todella tärkeä osa omaa lapsuuttani, edelleen muistan kaikki jaksot ulkoa sanasta sanaan! <3 Ehdottomasti omatkin lapset täytyy tutustuttaa muumien maailmaan. :) Meille (kaksospojalle) hatut-haalari sopisi koossa 68, ja varmaan siskolle pitäisi sitten hankkia tuo sateenvarjot samassa koossa kanssa. :D

 • Reply Janni Monday, August 28, 2017 at 23:10

  Meillä katsottiin pienenä paljon muumeja ja nyt katson omien lasten kanssa, 2v poika tykkää hirveästi eikä 5kk ikäinen tyttökään pistä vastaa jos muumit pyörii… :)
  Sateenvarjot 68cm

 • Reply zirpale Monday, August 28, 2017 at 23:18

  Lapsena en kyllä katsellut muumeja ja muumiperheen lisäksi en juuri muita hahmoja tiennytkään. Omilla lapsilleni on ollut monena jouluna peräkkäin muumikalenteri ja siitä olen hahmoja oppinut (mahtava joulukalenteri, melkein päivittäin pyydetään niitä muumeja leikkiin).
  Sateenvarjo, koko 80

 • Reply M Monday, August 28, 2017 at 23:22

  Meille olisi tarpeen hatut-haalari koossa 74! Muumit kuului pienenä lapsuuteeni, niitä katsottiin telkkarista ja vhs:ltä. Tällä hetkellä kotoa löytyy muumi astioita ja jos minkä sorttista purnukkaa. Myös 4,5kk ikäisellä pojalla muutamia muumi vaatteita, kun ne on vaan niin suloisia! Muumit on aivan ihana ohjelma, ja salaa toivonkin että meidän poika innostuisi niitä katsomaan.

 • Reply Heini Tuesday, August 29, 2017 at 05:21

  Jostain syystä en pienenä lämmennyt muumeille, vaikka kaverit tuntuvat katselevan aikuisiälläkin niitä innoissaan. Hahmot kuitenkin miellyttävät ja oman alkuvuodesta syntyvän pienokaiseni aion totuttaa muumeihin, jospa innostuisi enemmän kuin äitinsä. Osallistun arvontaan, sateenvarjot-haalari 68cm. :)

 • Reply Jenni Tuesday, August 29, 2017 at 08:57

  Lapsena muumit tuli katsottua moneen kertaan ja nyt aikuisena lueskelen välillä alkuperäisiä muumikirjoja, sillä sopivat myös aikuiseen makuun kevyeksi luettavaksi. Haalari olisi tarpeen, eli sateenvarjot koossa 68 :)

 • Reply Heini Tuesday, August 29, 2017 at 09:14

  Sateenvarjo-haalari siskon typylle, hän on kuukauden vanhempi kuin sinun pienokainen eli koko 74cm olisi nappi, jäisi vähän kasvunvaraakin :)

 • Reply Annukka Tuesday, August 29, 2017 at 09:31

  Meille pojalle hatut ja kokona 86cm. Muumi vaatteita meillä sekä 2v tytöllä ja nyt tällä 9kk poitsulla. Näistä tykkää niin lapset sekä äiti. 😊

 • Reply Inkeri Tuesday, August 29, 2017 at 09:33

  Muumit ovat kuuluneet omaan lapsuuteeni ja toivottavasti myös tuleva pikkuinen pitää niistä! Sateenvarjot haalari koossa 62 sopisi täydellisesti meidän prinsessalle :)

 • Reply Nimk Tuesday, August 29, 2017 at 09:35

  Sateenkaarikuosi koossa 68 kävis meidän neidille :)

  Muumeja oon katsonut lapsena valtavasti ja nyt tvssä pyörivät jaksot on tallennuksessa neitiä varten :) Sen lisäksi rakastan näitä muumivaatteita :D

 • Reply Suvi Kuosmanen Tuesday, August 29, 2017 at 09:45

  Itse olen lapsena muumeja katsonut, mutta oma lapsi ei jostain syystä innostunut muumeista. Nyt koitetaan sitten vauvalle näyttää muumeja niin jospa isompikin tykästyisi :) Sateenvarjo haalari koossa 74 ois meidän valinta :)

 • Reply Kiia Tuesday, August 29, 2017 at 09:50

  Meidän lapsuudessa Muumit oli ihan ykkösjuttu! <3
  Omka lapsia ei vielä ole, mutta ystäväpariskunnan pikkuista voisin lahjoa 74-kokoisella Hatut-haalarilla:)

 • Reply Ronja Tuesday, August 29, 2017 at 09:59

  Todellinen muumifani olen ollut aina! Lapsuuden upeimpia kokemuksia oli kyllä päästä muumimaailmassa käymään :D
  Koko 74 olisi kiva :)

 • Reply Keke Tuesday, August 29, 2017 at 10:12

  Moi! Meillä on sama tilanne kuin teillä :) En muista itse mitenkään ikinä innostuneeni pienenä muumeista, mutta mieheni on sitäkin enemmän innoissaan ja suunnitteli myös katsovansa tytön kanssa sarjaa jo ennen vauvan syntymää :D Nyt niitä katotaankin melkein päivittäin, vaikka tyttö innostuu vain alku- ja lopputunnareista… Olen myös itse tässä samalla päässyt aikuisiällä tutustumaan muumeihin, ja kivointa onkin ehdottomasti se, että kyseessä on suomalaiset hahmot ja näin ollen sarjan jaksojen juonikin tosi erilainen kuin esim. Disneyllä :) Meidän tytölle kelpaisi Sateenvarjot-haalari koossa 86 cm.

 • Reply Sanni Lukander Tuesday, August 29, 2017 at 10:35

  Nämä Martinexin muumivaatteet ovat kyllä ihania ja käytössä hyvänlaatuisia. Meidän 4kk ikäiselle jätkänpätkälle menis nyt syksyllä hyvin hatut-haalari koossa 62.

 • Reply miida Tuesday, August 29, 2017 at 10:47

  Muumeja olen katsonut urakalla pienenä. Lemppari oli pikkumyy :) Tyttäreni haluan tutustuttaa myös muumien maailmaan. Ne on lapsiystävällisiä ja tietää varmasti ettei tule mitään pelottavaa (paitsi mörkö ;)). Sateenvarjo -haalari, koko 80.

 • Reply Milla Tuesday, August 29, 2017 at 10:59

  Muumit on kyllä ihan parhaita. Ollut jo pienestä asti. :) Olen ostanut kaikki muumi-DVDt ja muumimukejakin löytyy useita. Ehdottomasti aion meidän pikkuneidillekkin näyttää muumeja. Käytössä onkin jo muutama muumikuosinen yöpuku ja body, ihania ovat. Meille mieluinen olisi sateenvarjot ja koossa 68.

 • Reply Vilma Tuesday, August 29, 2017 at 11:00

  Muumit kuuluivat lapsuuteen niin tv-sarjana kuin kirjoinakin ja kiva huomata, että nyt 3-v kummitytön lemppareihin kuuluvat edelleen Muumi-kirjat. Valloittavia persoonallisuuksia ja mielenkiintoisia hahmoja. Nyt oman tyttären syntymään enää hetki (la vajaa 3vk päästä) ja mahtavaa olisi, jos pääsisi aloittamaan elämäänsä söpössä Sateenvarjot-haalarin pienimmässä koossa.

 • Reply Annaleena Tuesday, August 29, 2017 at 11:06

  Muumit on oman lapsuuden lemppari ja yhtälailla näistä on omatkin (4kpl) lapset innoissaan. Ihania vaaatteita. Nuorimmaiselle olisi ihana tuo hatut koossa 80

 • Reply Kirsi Tuesday, August 29, 2017 at 11:30

  Muumien katsominen on todellakin ollut osa omaa lapsuutta! Meidän 8kk pojalle kävisi Hatut-haalari koossa 86 :)

 • Reply kms Tuesday, August 29, 2017 at 12:02

  Muumit olivat ihan lemppareita omassa lapsuudessani ja nyt jo Muumikirjoja luetaan puolivuotiaan tytön kanssa. Meille sopisi syksyyn Sateenvarjo-haalari koossa 68.

 • Reply Emmi Sabell Tuesday, August 29, 2017 at 12:13

  Pienenä tuli katsottua, mutta mikään suuri fani en ollut. Meilläkin voiton vei enemmän Disneyn maailma ja erityisesti eläintarinat :) Muumeissa kuitenkin on hyvää tarinoiden yksinkertaisuus ja hyvät hahmot. Oonkin näitä tuotteita katsonut ja meijän neidille sopis sateenvarjo-haalari koossa 68!

 • Reply Kia Tuesday, August 29, 2017 at 12:17

  Olen ollut oikeastaan koko ikäni Muumi-fani, joten ihastuin myös noihin Martinexin tuotteisiin bongattuani ne netissä. Olisin jo aiheen puolesta kommentoinut muutenkin, mutta kiva yllätys kun lopussa oli vielä arvonta. Odotan esikoistani syntyväksi kuukauden päästä ja koska syksy tekee tuloaan tuollainen lämmin haalari olisi varmasti tarpeen. Ottaisin mielelläni Sateenvarjo-haalarin koossa 62.

 • Reply xod Tuesday, August 29, 2017 at 12:28

  Mä katsoin pari vuotta sitten kaikki muumijaksot läpi :D Nyt odotan että pääsee oman lapsen kanssa katsomaan :)
  Ottaisin sateenvarjo-haalarin koossa 86

 • Reply Senni Tuesday, August 29, 2017 at 12:41

  Pikkusiskoni kanssa katsottiin aina Muumeja pienenä – oli ihan lemppareita! Sisko tosin katsoi aina tyynyn takaa, kun Mörkö oli ruudussa :D
  Nyt omalla pikkupojalla on Muumi-mobile ja -leikkimatto ja hän todella rakastaa niitä!
  Sopiva meille olisi Hatut-haalari ja koossa 74.

 • Reply Veronica Tuesday, August 29, 2017 at 12:55

  Muumi vaatteet ovat ihania. Sateenvarjo haalarille olisi juuri tarvetta. Koko 80.

 • Reply Venla Tuesday, August 29, 2017 at 12:56

  Hatut haalari koossa 56 pääsisi heti käyttöön viikon ikäiselle pojallemme :) pienenä tuli luettua paljon muumikirjoja, nyt omille lapsille on ollut myös kiva ostaa joitain muumi-aiheisia vaatteita sekä kirjoja.

 • Reply Piia Tuesday, August 29, 2017 at 13:19

  Kyllä on tullut muumeja katsottua ja varmasti myös pojan kanssa tullaan katsomaan :) meille sopisi hyvin hatut-kuosi koossa 68.

 • Reply Myy Tuesday, August 29, 2017 at 13:54

  Pienenä on tullut katsottua:) Vielä ei oma lapsi ihan jaksa keskittyä katsomaan ohjelmia. Myy on paras <3 Sateenvarjot-haalari ja koko 62cm.

 • Reply pampula Tuesday, August 29, 2017 at 14:00

  Kyllä sitä sarjaa on tullut lapsena katsottua, ja nyt näytän niitä tyttärelleni 2v :) Meille sopisi tuo hatut haalari, koossa 62, tammikuussa tulossa toinen ja sukupuolta ei aiota kysyä, niin se olisi neutraali. Sattumalta googlailin lämpöpusseja ja löysin blogisi, hauskaa että olette täältä samaisesta kalakukkokaupungista kuin mekin :D Mukavaa syksyä teille pojun kanssa!

 • Reply Alise Tuesday, August 29, 2017 at 14:34

  Lapsena olen katsonut muumeja ja leikkinyt muumitalolla. Nyt pieni poikani käyttää muumivaippoja ja katsellaan muumikirjoja. :)

 • Reply Pia Tuesday, August 29, 2017 at 14:41

  Muumit oli parhautta lapsena sekä ihania edelleen. Ehdottomasti hatut ja koossa 86

 • Reply Suvituulia Tuesday, August 29, 2017 at 15:24

  Muumit on olleet suosikkejani lapsuudesta asti ja parasta niissä on ehdottomasti kaikki hauskat elämänviisaudet joita hahmoilta olen oppinut :) Sateenvarjo koossa 56 tulisi meille tarpeeseen :)

 • Reply Sari Tuesday, August 29, 2017 at 15:49

  On ollu ja on vieläki! Sateenvarjo-haalari koossa 74 olis kummitytölle huippulahjakas, ko vanhemmat on muumi-hulluja… 😁

 • Reply Hansutar Tuesday, August 29, 2017 at 16:09

  Sateenvarjot koossa 86 <3
  Muumit on ihania ja rakastan kaikkea muumijuttuja!

 • Reply Mari v Tuesday, August 29, 2017 at 16:27

  Muumit olleet lapsesta asti suosikkeja! Hatut ja koko 86 olisi sopiva kummipojalle :)

 • Reply Minna P. Tuesday, August 29, 2017 at 16:53

  Katsoin Muumeja lapsena, nuorena ja nyt aikuisena. Kohta 6 kk töyttävälle tyttärelleni laulelen muumien tunnaria ja olenpa tainnut sen myös youtubesta pikkuiselle näyttääkin. Toinen jää sitä silmät suurina katsomaan ja hihkuu oikein riemusta. :) meille sopisi sateenvarjot-haalari koossa 80.

 • Reply Katri Tuesday, August 29, 2017 at 16:56

  Muumit on tosi iso osa elämää. Himoitsen kaikkea missä vaan on muumeja. 😀 haluaisin vaaleanpunaisen sateenvarjo haalarin kokoa 74

 • Reply Jossu Tuesday, August 29, 2017 at 17:18

  Muumit olleet koko lapsuuden mukana, ja muistan kuinka isäni rakensi pöydän päälle kunnon muumilaakson. Nyt meidän esikoinen on ihastunut muumeihin. Toivottavasti synttärilahjaksi saa muumitalon ♥

  Kuopukselle tahtoisin tuon sateenvarjo -haalarin koossa 68 :)

 • Reply Piia Tuesday, August 29, 2017 at 18:06

  Muumit on niin ajattomia, niistä tykkää sekä lapset että aikuiset. :) Hatut haalari olisi mieluisampi ja koossa 62cm.

 • Reply Jenni Tuesday, August 29, 2017 at 20:01

  Muumit ovat aina kuuluneet minun ja sisarusteni lapsuuteen. Odotan pääseväni katsomaan muumeja myös oman, marraskuussa syntyvän tyttäreni kanssa!

  Jos voittaisin, niin mieluisampi olisi Sateenvarjot-haalari, koossa 62.

 • Reply Tiina Tuesday, August 29, 2017 at 20:07

  Muumit on ollu osa omaa lapsuutta. Pikku myy ja Haisuli ehdottomia suosikkeja! Omalle pian puoli vuotiaalle olenkin Martinexista ostanut muumi vaatteita :) Tuo sateenvarjot haalari koossa 80 olisi pöörfekt tulevaksi talveksi!

 • Reply Ulla Tuesday, August 29, 2017 at 20:42

  Muumit on tuttuja omasta lapsuudesta ja jatkossa niitä tulee varmasti katsottua pikkupirpanan kanssa. Muumivaatteisiin onkin jo pukeuduttu ja todettu ne tosi kivoiksi :) Jos onnetar suosisi, niin Sateenvarjot koossa 74 olisi ihana!

 • Reply Liisi Tuesday, August 29, 2017 at 20:54

  Muumi vaatteet ovat ihania! Sateenvarjohaalari tulisi lahjaksi kummitytölle. Koko 80.

 • Reply Heini Tuesday, August 29, 2017 at 21:13

  Muumit kuuluvat vankasti lapsuuteeni ja nyt omia lapsiani olen tutustuttanut muumien maailmaan. Jos arpaonni osuu kohdalle, omalle pojalleni valitsisin Hatut koossa 80

 • Reply Mia Tuesday, August 29, 2017 at 21:43

  Meille sopisi tuo ihana sateenvarjohaalari koossa 86 <3 esikoinen on pian kolme ja rakastaa muumeja joten muumit ovat meillä arkipäivää. Käytiinkin äsken muumimaailmassa, missä itse viimeksi kävin lapsena. Ihania muistoja. Mukana reissussa oli myös meidän pienin, kohta taapero, joka vähän väliä yrittää napata isoveikan muumipehmot. Sisarusrakkautta :D

 • Reply Noora Tuesday, August 29, 2017 at 22:12

  Hatut-haalari, koko 68
  Muumit olivat osa lapsiuttani ja kyllä seuraavaa tv-jaksoa odotettiin koko viikkoa. Muumeissa parasta on elämän asenne ja hahmojen erilaiset luonteenpiirteet.

 • Reply Jenni Tuesday, August 29, 2017 at 22:46

  Sateenvarjot koossa 74. Muumit on ihania Ja lähes joka ilta luemme lapsille muumikirjan iltasatuna:)

 • Reply Sanna Merivirta Tuesday, August 29, 2017 at 23:42

  Meille syksyyn sopisi Sateenvarjot koossa 74 😊 Muumit ovat kuuluneet minun lapsuuteni, mieheni taas ei ole muumeja katsellut. Äiti nauhoitti minulle kaikki jaksot ja niitä katsottiin uudelleen ja uudelleen pikkuveljen kanssa.

 • Reply RH Wednesday, August 30, 2017 at 00:05

  Muumit olivat lapsuuden suosikkeja. Sateenvarjo koossa 56 olisi meille passeli. 😊

 • Reply OutiH Wednesday, August 30, 2017 at 06:40

  Muumit ovat ihania. Hatut haalari ja koko 86.

 • Reply Katja Wednesday, August 30, 2017 at 06:49

  Meidän perheessä katsottiin myös muumeja ja joku on saattanut näin aikuisiällä edelleen silloin tällöin nostalgiamielessä katsella jakson pari. Nyt on oma vauva tulossa, joten oon jo ajoissa laittanut muumeja nauhalle tulevaisuuden varalle. Ei millään muulla niin väliä, kunhan muumeja on nauhalla ;) jos arpaonni suosisi, olisi sateenvarjot koossa 56 meille paras.

 • Reply Miuku Wednesday, August 30, 2017 at 08:33

  Hatut-haalari olisi sopiva meille, kun vauvan sukupuolesta ei vielä ole tietoa :)
  Meillä esikoinen ei ole koskaan ollut erityisen kiinnostunut Muumeista, mutta kuopus sen sijaan on niistä vallan innostunut. Omaan lapsuuteenikaan eivät Muumit mitenkään erityisesti kuuluneet, kyllä niitä joskus tuli ohimennen vilaistua, mutta sama juttu, että Disney on ollut ehdottomasti se hitti :)

 • Reply -TIINA- Wednesday, August 30, 2017 at 08:59

  Sateenvarjo-haalarin ottaisin koossa 62cm. Muumit ovat ihania ja heidän elämänviisauksia tulee monesti lainattua kortteihin ja vieraskirjoihin!:)

 • Reply Jenna Wednesday, August 30, 2017 at 09:16

  Muumeissa parasta on se, että ne eivät ole aikusen näkökulmasta ärsyttäviä, kuten niin moni muu lastenohjelma. Kekseliäät ja kauniit tarinat, joita voi hyvin jäädä lapsen kanssa seuraamaan. Ja vaikka ilmankin lasta.

  Sateenvarjo koossa 68 lämmittäisi mukavasti meidän pientä.

 • Reply Sakke Wednesday, August 30, 2017 at 09:27

  Meillä oli VHS-kasetilla nauhalla ehkä 5 muumijaksoa, joita sitten koko lapsuus katsottiin. Osattiin jo ulkoa jaksot, vaan silti niitä katottiin yhä uudelleen ja uudelleen. :D Ihan parasta! Hatut-haalari tulisi tarpeeseen koossa 68, tajusin juuri, että meidän huhtikuiselle on kaikki syksyvaatteet hankkimatta.

 • Reply Henrika Wednesday, August 30, 2017 at 10:42

  Harmaa haalari koossa 68. Ei ole tiedossa kumpi meille talvella syntyy :)

 • Reply Enni Wednesday, August 30, 2017 at 11:36

  Lapsuus tuli vietettyä muumeja katsellessa! Muumit ovat ihana ohjelma ja sopii kaiken ikäisille sekä lapsille että myös aikuisille. Monta vhs-kasettia tuli katsottua puhki, nytkin satunnaisesti viikonloppuisin aamulla avaan television ja katson aamupalaa syödessä muumeja. Esikoiselle olisi ihana saada sateenvarjo haalari koossa 62.

 • Reply Hantsu Wednesday, August 30, 2017 at 13:11

  Sateenvarjohaalari olisi pienelle Myy-vauvalleni ihana, meille sopisi koko 80. <3

 • Reply Eve Wednesday, August 30, 2017 at 14:12

  Muumit on ollu minun lapsuudessa vahvasti esillä ! Ja esikoinen katselee muumeja ja pikkusisko myöhemmin toivottavasti myös ☺ sateenvarjo haalari olisi meille 68 kokoisena paras syksyn viileille keleille 😍

 • Reply Heli Wednesday, August 30, 2017 at 14:54

  Tove Jansson on ollut suurin suomalainen filosofi! Haepas youtubesta Pikku Myyn laulu (alkup. ruotsinkielinen teksti Toven omaa käsialaa.) Muumipapan urotyöt -kirja on lastenkirjaksi naamioitua viiltävän terävää analyysia kanssaihmisistä. Eli lapsena löysin muumit, aikuisena ymmärsin :) Tytölle voisi sopia sateenvarjot-haalari koossa 62.

 • Reply Cici. Wednesday, August 30, 2017 at 19:58

  Pienelle pojalle tarvetta olisi hatut haalarille koossa 68. Nuo muumi tuotteet on vienyt minunkin sydämmen ja niitä kotoa jo löytyykin.

 • Reply Susanna Wednesday, August 30, 2017 at 21:42

  Muumeja tuli pienenä katsottua ja kuulemma minun ollessani vasta 2v äitini luki minulle muumikirjoja ( niitä joissa muutama mustavalkokuva). Parasta muumeissa mielestäni on se positiivinen fiilis mikä niistä tulee. Hatut haalari olisi ihana koossa 80.

 • Reply Laura Wednesday, August 30, 2017 at 22:02

  Meille sopisi Hatut-haalari koossa 86. Muumeja olen seurannut pienestä pitäen ja edelleen ne ovat aivan ihastuttavia. Erityisesti kaikki muumivaatteet vauvoille ovat ihania. <3

 • Reply Leenuli Wednesday, August 30, 2017 at 22:07

  Muumit on aina ollut mukana! Ne tarinat on vaan niin hyviä :) meille sopis Sateenvarjot koossa 86.

 • Reply Elisa Thursday, August 31, 2017 at 01:17

  Oon kattonu lapsena varmasti kaikki muumit, ihan parhaita! Edelleen niitä jumittuu itsekin katsomaan jos jossain sattuu vilahtamaan. 😀 tuo sateenvarjot-haalari koossa 62 ois tarpeen!

 • Reply Merkkari Thursday, August 31, 2017 at 12:33

  Muumisarjat ja kirjat ei ole ollut lapsena suosikkeja, mutta jostain syystä nyt aikuisiällä muumikuvioiset vaatteet ja kaiken maailman peltipurkit miellyttää silmää :D Noi martinexin muumivaatteet on onneksi tosi laadukkaita, joten niitä ostaa mielellään.

 • Reply katja Thursday, August 31, 2017 at 16:06

  Kukas tän voitti?

 • Reply Johanna Thursday, August 31, 2017 at 16:34

  Itse olen katsellut muumeja pienenä ja isompana keräillyt mukeja ja muita muumi astioita :) muumeissa parasta on että ne sopivat kaikenikäisille! :D Meille sopisi hatut haalari koossa 68 :)

 • Reply Anna-Sofia Thursday, August 31, 2017 at 16:48

  Muumit ovat vahvasti olleet osa lapsuutta ja toivon, että omankin lapsen kanssa voisi niitä tulevaisuudessa katsoa😊 Haalari tulisi vastasyntyneelle eli ilmeisesti kokoa 56-58? Ja koska sukupuoli ei ole vielä varma, niin tuo Hatut-versio voisi mennä tytöllekin hyvin☺️

 • Reply Terhi Thursday, August 31, 2017 at 19:07

  Sateenvarjo-haalari koko 86cm.

  Meidän 1-vuotias tunnistaa jo Muumit esim. vaatteista ja kirjoista. Lisäksi Muumit-laulu “paapapapaapapa maamaamamam” aiheuttaa aikamoista hytkymistä tytössä :D

 • Reply Jenni Thursday, August 31, 2017 at 19:20

  Muumeja ei ollut vielä minun aikanani. Hatut-haalari koossa 80 olisi paikallaan. :)

 • Reply Jane Friday, September 1, 2017 at 06:53

  Muumeja katsottiin paljon pienenä ja parasta niissä on vauhdikkaat tarinat ja musiikki:)

  Hatut-haalari koossa 68cm olisi ihana!<3

 • Reply Ronja Friday, September 1, 2017 at 10:50

  Hatut 68 olis meille ihana :)
  Minun lapsuudessani muumikirjat olivat vahvasti läsnä. Muistan vielä illat kun isä luki muumipappa ja meri kirjaa meille ääneen ja joskus jännitti niin että piilouduin peittoon.
  Sitten pikkusiskoni ollessa pieni tuli muumi sarja telkusta ja ilmottauduin aina vapaaehtoiseksi katsomaan hänen kanssaan vaikka olinkin jo isompi itse. Se onkin osa muumien parhautta, ne sopivat ihan kaiken ikäisille ja tarinat ovat ajattomia <3

 • Reply Laura Friday, September 1, 2017 at 11:40

  Meille kelpaisi kumpi vain koossa 56. Sain eilen tietää odottavani kaksosia ja aika odottavat ja erikoiset fiilikset, tosi erittäin onnelliset! Muumit ovat mun ykkösjuttu, kaikki DVD:t löytyy ja lähes kaikki muumimukit. Toivon saavani lapsilleni siirrettyä DVD jaksojen katselua. Muumit ovat ihania!

 • Reply Maija Friday, September 1, 2017 at 12:37

  Hatut-haalari koossa 86 pojalleni :)
  Muumeja en ihan lapsena katsonut, olikohan niitä silloin… mutta vähän vanhempana kyllä ja näin aikuisenakin Pikku Myy on naurattanut melkoisesti.

 • Reply Riia Friday, September 1, 2017 at 14:13

  Sateenvarjo-haalari koossa 68 sopisi meille. Muumit kuuluivat omaan lapsuuteeni ja tarkoitus on myös oma tyttö tutustuttaa muumeihin. Parasta on se, että tv:n lisäksi muumit seikkailevat myös kirjoissa ja tarinat sopivat eri ikäisille :)

 • Reply HannaB Friday, September 1, 2017 at 15:37

  Ihania kuvia! :)
  Muumit oli mun lemppari :) Niitä katsottiin aina telkkarista. Aikuisiällä muumit ovat olleet mukana mukien keräilyn kautta.
  Eiköhän muumit meidän pojankin arjessa tule olemaan :) Hatut – koko 68

 • Reply Nata Friday, September 1, 2017 at 16:33

  Ihanat muumit! Hatut haalari koossa 80 olis pojalle juuri passeli. Noi retki aiheiset on ihania! Pitää käydä ostamassa toi yöpuku ja pipo :)

 • Reply Gigi Friday, September 1, 2017 at 18:12

  Yllättävän vähän tuli pienenä katsottua, nyt pitää kyllä oman beben kanssa niitä katsoa! Meille olisi mieluisa sateenvarjot -haalari koossa 62 :)

 • Reply Moona Saturday, September 2, 2017 at 05:23

  Muumit oli parhautta ja aina kipeänä ollessa oli pakko katsoa kurpitsa-jakso, koska Muumimamman kurpitsakeitto näytti niin herkulliselta! Vaikka söin kurpitsakeittoa ensimmäistä kertaa vasta aikuisena niin lapsena kipeänä ne piirretyn keiton lämpimät höyryt jotenkin lohdutti ja helpotti oloa. :)

  Hatut haalari koossa 56 olisi ihana. <3

 • Reply Noora Saturday, September 2, 2017 at 07:15

  Pienenä katsoin paljon muumeja. Ja nykyäänkin tulee katsottua, kun pojat on myös innostunut niitä katsomaan. Parasta on hauskat ja erilaiset tarinat. Hatut haalari koossa 68.

 • Reply Liisukka Saturday, September 2, 2017 at 08:19

  Muumit olleet vuosia menossa mukana. Lastenvaatteissa, astioissa, lakanoissa, kirjoissa, leluissa …
  Hatut haalari koossa 62 olisi upea saada.

 • Reply Paula Saturday, September 2, 2017 at 09:42

  Muumit kuuluu meillä jokapäivään, mukit käytössä päivittäin ja nyt kolmevuotias tyttö on innostunut ilokseni katsomaan muumeja. Parin viikon sisällä syntyvälle pienelle valitsisin sateenvarjot-haalarin koossa 56 :)

 • Reply Lotta Saturday, September 2, 2017 at 10:56

  Muumeja on tullut katsottua ihan pienestä asti ja nykyisin myös oman 9kk pojan kanssa 😊 Parasta niissä on ajattomuus ja jotkut sutjautukset, jotka naurattavat näin aikuisiällä ehkä enemmän kuin pienenä 😄
  Jos arpaonni suosii, niin meille olisi tuo Hatut- haalari koossa 86 aivan tosi tarpeellinen!

 • Reply Muumifani Saturday, September 2, 2017 at 12:21

  Osaan edelleen kaikki Muumien vuorosanat ulkoa 😊 Ja minusta on hauskaa kun edelleen voi kavereiden kanssa viitata mihin tahansa Muumi jaksoon ja kaikki muistavat ne yhä. Odotan että kummityttö pääsee Muumi ikään. Tämän haalarin kuitenkin antaisin kaverin kolmannelle lapselle, joka syntyy marraskuun alussa. Eli joku pieni koko, esim. 62 ja hatut kun en tiedä sukupuolta.

 • Reply Mari Saturday, September 2, 2017 at 14:10

  Olin lapsena oikea Muumi-fani ja aion niitä meidän pojalle näyttää kun aletaan piirrettyjä katselemaan. Ja lemppari on Hatut-haalari koossa 74 :)

 • Reply Enni Saturday, September 2, 2017 at 14:40

  Oi, sateenvarjot -haalari koossa 62!!

 • Reply Anna Saturday, September 2, 2017 at 15:39

  Sateenvarjo-halari koossa 86 olisi tosi tarpeen nyt! Minä olen myös koko lapsuuteni fanittanut muumeja ihan täysillä.

 • Reply Kiia Nafie Saturday, September 2, 2017 at 17:02

  Tämä äiti on pienenä katsonut muumeja, ja on edelleen näin parikymppisenä ihana ohjelma, jonka jaksoja voi katsoa uudelleen ja uudelleen. Pojalle on myös odottamassa pari muumi DVD:tä, joita pääsee katsomaan kun alkaa piirretyt olemaan enemmän kiinnostavia :) Meillä ei vielä ole hirveästi haalareita käytetty, vaikka pitkään onkin hankintalistalla ollut! Hattuhaalari koossa 80 olisi meille oikein passeli ❤

 • Reply Kaisa Saturday, September 2, 2017 at 18:16

  Hei, kiva arvonta. Hatut-haalari olisi kiva ja sanotaan vaikka koossa 80 Tällä hetkellä se tulisi lahjaksi kun omaa lasta ei ole. Muumit ovat olleet tärkeitä omassa lapsuudessa ja myös siskonlasten maailmaan kuuluvat nyt oleellisesti. Muumitavaroita ja -pyyhkeitä on tullut annettua aina lahjaksi kun kaverit ovat lapsia saaneet.

 • Reply Sara Saturday, September 2, 2017 at 19:22

  Sateenvarjot-haalari 62 koossa :) Aivan ihania muumiasuja!

 • Reply Iina Saturday, September 2, 2017 at 20:20

  Heippa!

  Muumit ovat kuuluneet lapsena minun ja mieheni lempipiirrettyihin. Muumi- äänikirjaa luemme lastemme kanssa. Muistan Muumien olleen jännittäviä ja niissä oli aina niitä lastensarjoihin kuuluvia hyviä “oivalluksia” elämästä! 😀
  Meillä tulisi tarpeeseen Hatut koossa 68 cm.

 • Reply Iina Saturday, September 2, 2017 at 21:56

  Hatut haalari koossa 68. :)

  Muumit ovat olleet pienenä meilläkin kova juttu ja edelleen on kiva juoda aamukahvit muumimukista.

 • Reply Marine Saturday, September 2, 2017 at 21:59

  Voi miten ihania muumiuutuuksia. Muumit ovat olleet todella paljon osana minun lapsuutta. Niitä nauhoitettiin vhs kaseteille ja katsottiin jaksot todella moneen kertaan. Tykkäsin pienenä aivan valtavasti ja pikku myy oli suosikkini.
  Ja jos voitto kohdalle osuu niin haluaisin sateenvarjo haalarin koossa 68.

 • Reply Jenny Sunday, September 3, 2017 at 10:05

  Sateenvarjot -haalari koossa 68cm.
  Omassa lapsuudessani luettiin Muumi -kirjoja, ja nyt omilla lapsillani on ollut noita Muumi -yökkäreitä, jotka ovat ehkäpä markkinoiden parhaita sellaisia, ja vaippoja myös. Esikoisemme oppi 1,5 -vuotiaana Muumi -kirjasta värit! :)

 • Reply Minea Sunday, September 3, 2017 at 12:41

  Muumit tuli katsottua lapsena ja nyt muumien maailma on avautunut uudelleen oman 2-vuotiaan myötä!! 😍 Tytön lempileluja on pienet muumi-hahmot, ne otetaan mukaan joka paikkaan. 😊

  Haalari menisi kuitenkin pikkuveljelle, hatut-kuosissa ja koossa 68.

 • Reply Terhi Sunday, September 3, 2017 at 21:57

  Hei, ja voi ei mikä hurmuri hän onkaan 😍
  Muumien parissa olen kasvanut, niitä katsottiin, niiltä opittiin, ja joskus niitä pelättiin (lumikuningatar 😓, mörkö😓, mamelukkikala😓😓)
  Minun poikani myös tulee kasvamaan muumien voimalla, vaatteita martinexilta meillä jo onkin, mutta aina mahtuu lisää 😍

  Ja minusta hatut-haalari on suloisempi pojalle ja koossa 80

 • Reply Hessu Sunday, September 3, 2017 at 22:57

  Hatut-haalari 86

 • Reply Tulitikkutyttö Sunday, September 3, 2017 at 23:10

  Muumi-kasetit oli kyllä mun lapsuudessa ne eniten katsotuimmat. Muumijaksot oli niin monipuolisia ja sopi sekä tytöille että pojille iästä riippumatta. Myös jännitystä löytyi sopivasti muutamista jaksoista. Hahmoihin on lisäksi tosi helppo samaistua. :)
  Hatut-kuosinen haalari koossa 86 olisi mun valinta. (:

 • Reply Pauliina Milla Monday, September 4, 2017 at 10:19

  Mäkin oon ostellut muutamia muumi-vaatteita ja saanut niitä lahjaksi. :) Jossain ihastelin tuota haalariakin, olisi ihana! Meille passaisi Sateenvarjo-haalari koossa 56 :)

 • Reply Marianne Monday, September 4, 2017 at 13:59

  Muumeissa parasta on niiden ajattomuus, tarinat/opetus ja rauhallinen tunnelma – ei liikaa räiskettä ja megalomaanista ärsykkeiden tulvaa (: Arpaonnen suosiessa koko 62 hatut kuosista.

 • Reply Marianne Monday, September 4, 2017 at 14:02

  Muumeissa parasta on niiden ajattomuus, tarinat/opetus ja rauhallinen tunnelma – ei liikaa räiskettä ja megalomaanista ärsykkeiden tulvaa (: Arpaonnen suosiessa koko 62 hatut -kuosista.

 • Reply Kipsu Monday, September 4, 2017 at 21:39

  Hatut-haalari koossa 62 jos arpaonni suosii:)

 • Reply minttu47 Monday, September 4, 2017 at 23:10

  Sateenvarjo koko 86 cm. Kyllä ovat muumit ihania, niiden ajatelmat ovat parhaita.

 • Reply Hiisukas Monday, September 4, 2017 at 23:26

  Muumit ovat olleet jo omassa lapsuudessa tärkeä juttu. Nyt ne ovat ajankohtaisia omilla lapsilla. Muumeissa onkin parasta se, ettei aika niitä haalista ja muumiaihe sopii kaikenikäisille. Onnen suosiessa valintani olisi koon 86 sateenvarjohaalari.

 • Reply Jessika Tuesday, September 5, 2017 at 08:19

  Sateenvarjot-haalari koossa 62 :)
  Muumit on ollut aina mnu lemppari! Itse en koskaan ole välittänyt disneyn elokuvista, kaikkia en ole tänä päivänäkään nähnyt, mutta kaikki muumit osaan ulkoa! Muistan kun iskä nauhoitti niitä mulle videokaseteille jok’ikisen jakson ja tyytyväisenä katsoin ja kelasin ne puhki :D MUUMIT <3

 • Reply Riina Tuesday, September 5, 2017 at 21:06

  Sateenvarjohaalari 68.😊

 • Reply Viola Tuesday, September 5, 2017 at 23:12

  Sateenvarjot -haalari koossa 56 joulukuun tytölle!
  Kaikki muumijaksot on lapsena tullut katsottua. Se oli sunnuntain kohokohta monta vuotta :)

 • Reply Maj Wednesday, September 6, 2017 at 08:53

  Hatut koossa 68. :)
  Muumit ovat opettavaisia ja hahmot monipuolisia, sopivat niin tytöille kuin pojille iästä riippumatta!

 • Reply Maarit Wednesday, September 6, 2017 at 11:52

  Omassa lapsuudessa ei vielä ollut muumi-televisiosarjaa vaan muumit tulivat tutuiksi kirjojen kautta. Tarinoiden hienous aukesi ehkä vasta näin myöhemmällä iällä, mutta hahmot miellyttivät kovasti jo tuolloin. Televisiosarjaa on sittemmin katsottu esikoisen kanssa ja nyt innolla odotan, että pääsen “muumeilemaan” uudelle kierrokselle pienen 2kk tyttäreni kanssa. Hänelle haalarikin tulisi, jos arpaonni sattuisi suosimaan. Toiveena Sateenvarjo-haalari koossa 62cm.

 • Reply susanna Thursday, September 7, 2017 at 21:18

  Muumit on olleet osana omaa elämää pienestä asti ja nyt kotoa löytyy oma pikku myy, joka tulee varmasti kasvamaan Muumien kanssa. Omalle pikkuselle valitsisin sateenvarjot -puvun koossa 80. :-)

 • Reply Eveliina Thursday, September 7, 2017 at 21:54

  Vähänkö ihania <3 Hatut haaari ois just eikä melkein hyvä ystävän vauvalle, joka tulee maailmaan parin viikon kuluttua :)

 • Reply Katrin Friday, September 8, 2017 at 16:19

  Nyt kun mietin, niin meiltä löytyy yllättävän paljon muumituotteita. Parkkikiekko, mukeja, vaatteita, pehmoleluja…
  Meidän huhtikuiselle pojalle kelpaisi hatut-haalari koossa 74 :)

 • Reply jeni Tuesday, September 12, 2017 at 08:31

  Tuo sateenvarjot 68 koossa olisi ihana <3

 • Reply Laura Tuesday, September 12, 2017 at 15:01

  Tuo sateenvarjot 86 koossa olisi ihana meidän tytölle <3 Muumit oli omassa lapsuudessa kova juttu, mutta vielä en ole tuolle päälle 1 vuotiaalle niitä näyttänyt, kerkeeähän sitä vielä :) ja äidin vanha muumitalokin odottaa uutta leikkijää :')

 • Reply Nora Tuesday, September 12, 2017 at 17:18

  Voi juku, miten ihana haalari! Tuo sateenvarjot koossa 68 tulisi tarpeeseen. Sisko sai vastikään vauvan, joten sinne menisi. Tai sitten omaan varastoon, raskaus kun on haaveissa…
  Muumeja löytyy multa lähinnä mukeista, niitä keräilen. Löytyy multa myös vhs:iä kaapista mutta niitä ei oo paljoa katseltu viimeaikoina :D

 • Reply Jenni Tuesday, September 12, 2017 at 21:21

  Tänne kelpaisi Hatut-haalari koossa 86 😍 Muumit on vaan niin parhaita ja pienenä tuli kyllä ahkeraan niitä katsottua 😊 Omalle reilu 1-vuotiaalle ei vielä olla Muumeja näytetty, kun ei tuo televisio häntä niin kiinnosta 😀

 • Reply H Wednesday, September 13, 2017 at 12:48

  Oih ihana olisi haalari 1v esikoistytölle eli sateenvarjot 86cm :) muumilauluja on kovasti tytölle jo laulettu ja taputettu yhdessä niiden tahtiin <3

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post