Minin vappupäivän asu

Väläyttelin tuossa Mungolifen puolella minin vappupäivän asua, ja kun kiinnostuneita hänen asujaan näkemään oli viime kysymän mukaan useampia, niin ajattelin vähän väliä näitä hänen jokapäiväisiä asujaan tänne laitella :) Vappupäivänä mini kulki raidallisessa bodyssa ja farkkuleggareissa, jotka kaipasi tietenkin seurakseen Converset. Farkkuleggarit on itse asiassa Zaran tyttöjen vaatteiden puolelta, joskaan se ei ole haitannut minua tai miniä. Ne näyttää ihan farkuilta, mutta on pehmoiset ja mukavantuntuiset. Musta on ylipäätään hassua, että monissa Zaran vauvanvaatteissa on jako tyttöihin ja poikiin, niissäkin vaatteissa, joissa sitä ei mielestäni kaivata. Esim. tällaisissa farkkumaisissa pöksyissä. Lisäksi Zaran koot on musta tosi pieniä, eli meidän muista vaatteista vielä 56-62 käyttävälle meni näistä leggareista 68 jo nyt, toki lahkeita vähän käänsin kenkien tieltä :)

Converset saimme ihanalta Hannalta lahjaksi ennen minin syntymää, ja ne ovatkin olleet ehdottomasti meidän eniten käyttämät tossut. Sopivat hänelle hyvin kun ovat pikkuruiset ja sopivat asuihinkin. Mä oon natseillut pipojen kanssa vielä tosi tarkkaan, eli joka päivä pienellä on päässä kypäräpipo (vai kypärähattu?) lämpimämmän pipon alla, mun suosikki on Reiman, sopii tuollaiselle kapeallekin päälle hyvin. Eniten oon tällä hetkellä käyttänyt vauvalla H&M:n tuollaista nallekorva-pipoa, joka sidotaan leuan alle. Se pysyy parhaiten päässä, on lämmin ja tietenkin myös supersöpö. Meillä on itse asiassa jo toinen tällainen menossa, nimittäin se pienin koko kävi jo hieman pienen tuntuiseksi, joten käytiin hakemassa seuraava koko.

Takki on Debenhamsista, Jasper Conranin mallistosta. Junior by Jasper Conran muistaakseni on merkki. Debenhamsista voi muuten tilata Suomeenkin, ja siellä on aivan ihania lastenvaatteita! Mm. Ted Bakerin vauvavaatteita saa Debenhamsista tilattua, ja nää Jasper Conranin vaatteet on musta tosi kivoja ja edullisia. Tää takki maksoi muistaakseni 16 puntaa, tai jotain sinne päin. Ostin tuon kun olimme Lontoossa käymässä talvella, koska tuollainen duffeli olisi mielestäni sopinut kummalle vaan.

DEBENHAMS takki
CONVERSE kengät (*täältä)
ZARA farkut (second hand kirpparilta) 
H&M pipo (ei näy netissä, mutta liikkeissä varmaan löytyy vielä)

Ja kyllä, mä tykkään pukea vauvan aika neutraaleihin väreihin ja kuin miniaikuisen välillä. Hänellä on vielä edessä se kausi, jossa haluaa varmasti kulkea riemunkirjavissa dinosaurusvermeissä, ja silloin hän niin saakin tehdä. Vielä kun vauva ei omiin asuihinsa pysty vaikuttamaan, mennään vanhempien maun mukaan :D

18+

Related Posts

18 Comments

 • Reply T Wednesday, May 3, 2017 at 20:32

  Älyttömän söpö vauva ja ihanat vaatteet!
  Sinusta ja teksteistäsi huokuu kaikinpuolin sellaista ihanaa äitiyttä, rauhallisuutta ja tyytyväisyyttä :)

  Ja piposta minäkin olen samaa mieltä, kypärämyssy päähän. Korvat ovat niin herkät paleltumaan, että ennemmin vähentää vaatetta muualta kuin päästä.

 • Reply Westend Mum Wednesday, May 3, 2017 at 20:55

  Tulinkin heti tänne tuon takin takia – aivan ihana!

 • Reply E Wednesday, May 3, 2017 at 21:15

  Onpas komea asu, Hän on kyllä niin valokuvauksellinen. Saa nähä sitku ilmeet alkaa syntyy millanen linssilude paljastuu :)
  Oon ettiny välikausipukua tälle 4kk poitsulle mut kai täytyy tyytyy sit johki takki tyyliseen ku muutakaa en löydy ! Onko poitsu muuten kuumakalle vai vilukissa? :D Meillä potkitaa peitot jo yöllä pois ku tulee liian kuuma…

 • Reply HV Wednesday, May 3, 2017 at 21:19

  Voi mikä ihana ja tyylikäs mini! 😍 Tällaiset vauvan päivän asu-postaukset ovat kivoja 😊

 • Reply HelKaMa Wednesday, May 3, 2017 at 21:53

  Kypärämyssy ;)

  • Reply T Thursday, May 4, 2017 at 16:03

   Ja kypärälakki meillä :) Eli vaihtelee alueittain.

 • Reply Sirpa Wednesday, May 3, 2017 at 22:30

  Ihana ihana!! Meillä on huomenna kerhossa valokuvaus. En saa varmaan unta, kun pohdin pojan asua!!! 😁

 • Reply Kia Thursday, May 4, 2017 at 09:11

  Minäkin odotan nimenomaan sitä, että saan pukea pikkuiselle niitä kokonaisuuksia, mitä haluan ja sitten kun omaa tahtoa rupeaa tulemaan esiin niin saa kulkea vähän hupsummissa yhdistelmissä. Tuosta vauva-ajasta pitää senkin vuoksi nauttia :) Tykkään itsekin kun lapsille on sellaisia aikuismaisia vaatteita.

 • Reply E Thursday, May 4, 2017 at 09:30

  Niin söpö vauva ja ihana asu hänellä! :)

 • Reply Minnea Thursday, May 4, 2017 at 11:44

  En kestä, miten suloinen! Nukkuvat vauvat ovat niin liikkiksiä <3

 • Reply Minna Thursday, May 4, 2017 at 11:51

  Hehe, tuo viimenen lause pisti ihan naurattamaan :D Itsellä kun on kaksi poikaa niin juurikin näin, vauvana ja vielä taaperona minä sain päättää mitä pojille laitetaan päälle ja nyt kun isompi on jo kohta 6-vee niin kulkee millon missäkin asuissa. Joskus käyn kaupassa Hulkin kanssa, joskus ninjan ja kaikkea siltä väliltä, ja siihenpä on ihan turha minun yrittää mussuttaa että eihän nyt naamiaisasuja ole pakko aina pitää tms. :D

 • Reply Emilai Thursday, May 4, 2017 at 13:12

  Nauti vielä kun voit valita vaatteet😉 meidän neiti 3 vee haluaa jo itse päättää, toki vanhemmat asettaa säänmukaiset reunaehdot mut niiden puitteissa saa kyllä valita jo itse! Nautinkin suuresti kun tuolle puolivuotiaalle kuopukselle me vanhemmat saamme vielä valita asut:) ihania vaatteita teidän pikkuprinssillä! Hän on niin söpö, meiltäkin löytyy tuo sama valkea pipo jo toisessa koossa, ollut ihan lemppari heti synnäriltä lähtiessä!

 • Reply Suvi Thursday, May 4, 2017 at 13:47

  Aivan ihana pikkuinen teillä ja ihanat on hänen vaatteensakin! Kiva, kun jaksat panostaa näin paljon kahteen blogiin, vaikka onkin vauva-arki menossa! :)

 • Reply Ninni Thursday, May 4, 2017 at 16:30

  Pään suojauksen kanssa kannattaakin natseilla, näin mummo ja äiti opettanut :) pää on niin arka ja sen suojaaminen antaa isommallekin vauvalle turvan tunnetta

 • Reply noora Thursday, May 4, 2017 at 19:42

  Hauska kun luin tämän sen jälkeen kun katsoin videon jossa samainen Hanna sanoi, että ensimmäiselle lapselle viitsi vielä laittaa kengät jalkaan, mutta seuraaville ei enää ehdi 😄

 • Reply Milla Thursday, May 4, 2017 at 21:26

  Miksi käyttää sanaa natsi jos halutaan kuvata asiaa, jota pidetään tärkeänä? Natsi ei tarkoita perfektionismia, vaan paljon ikävempiä asioita. Tämä on pistänyt silmään jo usein ja pakko kommentoida, koska en yhtään toivo että tähän kamalaan sanaan liitetään mitään positiivisia mielleyhtymiä. Ystävällisesti, Kukkahattutäti :)

 • Reply HelKaMa Thursday, May 4, 2017 at 22:35

  Hihii, näin teidät tänään iltakävelyllä :) Ajoin autolla ohi ja hyvä etten ajanu “ojaan” kun tajusin ketkä ootte :D Ja ei ollu ees eka kerta kun teidät näin, en tajuu itteeni :D

 • Reply Emilia Tuesday, May 16, 2017 at 14:37

  Vauvalle ei missään nimessä kannata laittaa vielä yhtään mitään kenkiä. Töppöset riittää. Kengät eivät anna lapsen jalan liikkua vapaasti ja vaikuttavat jopa asentoon ja kasvuun. Miten ne saa edes hyvin puettua vauvan velttoon jalkaan?
  Yst.terv. Neuvolan terkkari

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post