Häät raskaana

babywedding (1 of 1)-15

*Kuvissa näkyvät alkoholittomat skumpat saatu Henkelliltä ja postauksen lopussa oleva arvonta on kaupallisessa yhteistyössä Henkellin kanssa

Kuten tuossa Mungolifen puolella jo mainitsinkin, häät raskaana olivat minulle älyttömän posiitivinen yllätys! On varmasti monta asiaa, jotka tulee huomioida siinä, jos haluaa viettää ikimuistoiset hääjuhlat raskaana, ja koska myös jokainen raskaus on erilainen, on jokainen hääjuhla raskaana erilainen. Minulle se oli aivan mahtava!

En olisi osannut edes kuvitella, että raskaana häiden juhliminen olisi mielestäni näin mahtavaa. Rakastan näitä hääkuviamme, jossa masu on mukana ja erityisesti kuvaajamme “salaa” nappaaman kuvan, kun kohtasimme miehen kanssa hieman ennen seremoniaa kahden kesken. Minulla oli hänelle pieni lahja, jonka halusin antaa jo ennen seremoniaa ja siinä missä ojennan hänelle lahjapakettia, on miehen kädet masulla. Se kuva on ihan suosikkini kaikista juhlakuvista! ♥ Meille vauva on ainakin niiiin toivottu ja haluttu lisä elämäämme, että olisi vaikeaa kuvitella elämää ilman jo nyt. Toisaalta on ihanaa, että hän on osa minua. Meillä oli lapsettomat häät ja toivoimmekin, että kaikki yli vuoden ikäiset jätettäisiin hoitoon. Aikuisten juhlat oli ihan tosi tärkeä ajatus meille häistämme, ja olisikin nurinkurista, jos olisimme häitä juhlineet niin, että itsellämme olisi sitten ollut lapsi matkassa. Nyt hän oli täälläkin hieman salamatkustajana, mukana, muttei häiriöksi :)

Kaiken kaikkiaan kokemukseni naimisiin menosta raskaana on pelkästään positiivinen. Jotenkin se tieto, että ihan pian me olemme avioparin lisäksi myös vanhempia teki koko päivästä vieläkin ihanemman!

Huomioitavia asioita on kuitenkin lukuisia. 

babywedding (1 of 1)-13

babywedding (1 of 1)-11

babywedding (1 of 1)-19

Hääpuku: 

Tätä mä pohdin pitkään. Ensin meinasin tilata isomman puvun, jossa on A-linjainen leikkaus, joka lähtee rintojen alta. Totesin, että näyttäisin siinä ihan joka suuntaan tosi leveeltä vaan, joten päädyin merenneitohelmaan, joka olisi ollut valintani silloinkin jos häämme olisi pidetty alkuperäisen suunnitelman mukaan. Olen aina tykännyt pitsihihaisista häämekoista, ja ne sopivatkin talvihäihin ihan erityisen hyvin. Löysin aivan vahingossa hääpukuni superhalvalla tori.fistä ja kun se oli “yllättäen” hieman pieni, tiedustelin luotto-ompelijaltani mahdollisuuksia sen löystämiseen. Mulle selvisi, että liian pienen mekon suurentaminen voi olla jopa helpompaa kuin kauttaaltaan liian ison pienentäminen, sillä jos rintaosa istuu, on mekko helpompi suurentaa vatsan kohdalta. Mun mekko oli siis mulle rinnasta ja hartioista sopiva, tarpeeksi pitkä ja muuten hyvä, mutta vatsasta ja lantiolta liian pieni. Niinpä mulle avattiin sivusaumoja, iskettiin niihin sopivat kaistaleet väliin ja laitettiin hyvin samannäköistä pitsiä sivuihin. Mekosta on mahdotonta edes sanoa, että sitä on täydennetty eri pitsillä ja että sitä on ees muokattu, niin täydellistä jälkeä luotto-ompelijani teki.

babywedding (1 of 1)

babywedding (1 of 4)

babywedding (2 of 4)

babywedding (4 of 4)

Alkoholittomuus: 

Mulle alkoholi tai varsinkaan humalassa olo ei ole millään lailla tärkeää. Vaikka viinin ystävä olenkin, niin en kokenut tätä millään lailla hankalaksi häitä silmällä pitäen. Mun hääjuomina oli veden ja mehun lisäksi alkoholiton Somersby (jota saa Virosta, maailman parasta!) ja ennen kaikkea Henkellin Alkoholfrei -skumppa. Henkelliltä otettiin muhun päin yhteyttä, josko haluaisin maistaa heidän alkoholitonta skumppaansa. Suhtauduin asiaan aika skeptisesti, sillä en ollut siihen mennessä maistanut yhtäkään hyvää alkoholitonta viiniä ja olin jo täysin valmis viettämään skumpattomat häät. Tuo Alkoholfrei yllättikin täysin!! Vielä häissä kun mulle tuotiin alkoholitonta skumppaa, jouduin pari kertaa varmistamaan mieheltä, että onhan tuo nyt eri viiniä kun sulla, kun tämä maistuu ihan oikealle skumpalle! Valmisteluvaiheessa joimme kaasojen kanssa alkoholitonta skumppaa, jota molemmat kovasti kehuivat ja huomasinpa hääjuhlassa muutaman naisvieraan juovan vahingossa alkoholitonta skumppaa piccolo-pullosta. Maku on aivan kuin oikealla skumpalla, ja siihen vaikuttanee tuon skumpan valmistusprosessi. Skumppa valmistetaan samalla tavoin kuin mikä tahansa muu skumppa, mutta siitä poistetaan alkoholi jälkikäteen. Maistuu aidolle skumpalle, alkoholia 0,0 %. Voin ihan sydämestäni kehua ko. juomaa, jos jollakin on tarvetta pitää babyshowereita tai muita juhlia, joissa alkoholi ei sovi kuvioon.(Siinä tapauksessa kannattaa kurkata postauksen loppuun :)  Hinnaltaan tämä ei hirveästi eroa halvimmista skumpista, sillä pullo tätä maksaa 6,5 €, mutta on aivan ehdottomasti rahan väärti.

babywedding (1 of 1)-8

babywedding (1 of 1)-10

Ajoitus: 

Itselläni oli kamala ensimmäinen kolmannes ja aivan ihana toinen kolmannes. Tämäkin voi vaihdella vaikka minkä verran, mutta yleisesti ottaen toinen kolmannes lienee kaikista turvallisin aika mennä naimisiin. Meidän hääpäivä oli silloin kun itselläni oli 28 täyttä raskausviikkoa, eli melko myöhään, mutta mulla oli ainakin mitä loistavin olo. Toisaalta, mulla ei olekaan ollut keskiraskauden tai loppuraskauden ikäviä oireita. Hieman ehkä aamukahden aikaan nivuset oirehtivat kevyttä liitoskipua, mutta muuten en kokenut millään lailla olevani raskaana. Ajoituksen puolesta en voi kuin kehua toista raskauskolmannesta. Pahin stressi sikiön voinnista on omalta osaltani ainakin vähentynyt huomattavasti rakenneultran jälkeen ja erityisesti sen jälkeen kun vauva on alkanut liikuskelemaan ihan hirveän paljon. Myös kun tuntee viikkojen puolesta olevan “turvallisilla” vesillä, niin minua ei huolettanut pätkääkään raskaus vaan nautin täysin siemauksin juhlistamme.

Ruoka:

Me teimme itse häämenun ja huomioimme siinä niin vieraiden ilmoittamat ruoka-ainerajoitukset kuin myös raskausajan rajoitukset. Totta puhuen en edes ehtinyt syömään ihan hirveästi, koska oli koko ajan menoa ja meininkiä. Jos nyt ei ehdottomasti halua graavilohta tai sushia häissään syödä, on mielestäni hyvinkin helppoa tehdä ruokalista, joka sopii myös raskauteen.

babywedding (1 of 1)-21

babywedding (1 of 1)-7

Onko maha tiellä ja jaksanko mä tanssia?

Mähän siis spurttasin pari kk ennen häitä sohvalta ja pakotin miehen ylös. Tungin pienen sohvatyynyn paitani alle ja pakotin miehen tanssimaan. “Mahdutaanko me tanssimaan kunnolla siellä häissä?!” Mahduimme. Helposti :D Mun maha on ainakin aika järkevänkokoinen, joten kunnon syleily miehen kanssa ei ole mitenkään hankalaa.

Toki jos mulla olisi enemmänkin liitoskipuja tms. epämukavuuksia, niin en voisi suositella. Mutta mä oon jaksanut lähes tauotta pyöriä ja tanssia aamukahteen ja senkin jälkeen vielä istua juttelemassa perheeni ja mieheni kanssa ja menin nukkumaan puoli viideltä. Helposti. Toki tästä kiitos vauvalle, joka oli hyvin mukavasti hääpäivän, eikä painanut niin pahasti nivusiin ja kiitos myös ylipäätään hyvin säyseälle keskiraskaudelleni :)

babywedding (1 of 1)-12

Mitähän muut ajattelevat?

Ajattelevatkohan kaikki, että me mennään nyt naimisiin vaan koska vauva? Että nyt kävi tällainen vahinko ja pakko mennä äkkiä naimisiin? Pakko sanoa, että me ei edes hetkeäkään ajateltu mitään tuollaista. Meidän häissä ei ollut paikalla kuin läheisimmät ystävämme ja perheemme, joista jokainen kyllä tiesi miksi me menemme naimisiin ja kuinka toivottu tämä vauva meille olikaan. Meidän ystävyyssuhteet ovat melko avoimia, ja vauvahaaveemme eivät ole olleet kellekään salaisuus tai yllätys. Me itse tiedämme, miksi me menimme naimisiin. Niin tietävät meidän läheisemmekin. Kenenkään muun mielipiteillä ei ole mitään väliä :) Niin yksinkertaista se on.

Minusta on ihanaa, että me menimme naimisiin juuri nyt! On ihanaa näyttää vauvallemme vuosien päästä hääkuviamme ja näyttää, että tuolla sinäkin olet ja tanssit vimmatusti äidin mahassa koko juhlan :)

Ihmisiä häiritsee eri asiat, ja varmasti joidenkin mielestä on outoa heitellä riisiä tai mennä naimisiin valkoisessa mekossa ja hunnussa kun on jo pulla uunissa. En oo kyllä yhdenkään morsiamen kohdalla ajatellut hänen olevan neitsyt, kun valkoisissaan on pyörinyt, joten en näe siinäkään mitään ongelmaa. Vanhoilliset, ajoittain jopa sovinistiset, uskomukset olen ainakin itse ripustanut naulaan, ja mulle huntu ja valkoinen mekko edustavat nimenomaan “hääuniformua”, kaunista vaatetta ja asustetta, jotka on varattu vain morsiamen käyttöön tämän hääpäivänä.

babywedding (1 of 1)-18

babywedding (1 of 1)-9

Positiivisia pikkujuttuja: 

– Mä en kertaakaan miettinyt, näytänkö lihavalta tai pömpöttääkö maha :D No kyllähän se pömpöttää ja kaikki tietävät siihen syynkin! :D Eipähän tarvinnut miettiä mitään raskausdieettejä tai tiukan mekon istuvuutta pikkupömppis mielessä, koska sain ihan luvan kanssa näyttää isommalta.

– Ei ollut mitään riskiä sille, että hermostuksissani / unohtaessani syödä, olisin tinttassut vahingossa itseni tuiteriin.

– Oli erinomainen tekosyy laittaa matalammat kengät.

– Tunsin oloni aivan täydelliseksi, täydeksi. Tiesin, että meistä tulee ihan juuri perhe ja meidän pieni on mukana meidän häähumussa. Ja sen tiesi kaikki vieraatkin. Ei tarvinnut kuunnella kenenkään ihmettelyjä tai pohdintoja siitä, että “noooooo millos teillä kuullaan vauvatuhinaa?“. No itse asiassa hyvinkin pian :D

– Jos vauva saa äidiltä stressi- ja onnellisuushormoneja imettyä itseensä, niin miettikää mikä ilopilleri siellä tällä hetkellä pyörii? En ole koskaan ollut niin onnellinen kuin lauantaina, ja siitä astikin olen ollut yhtä hymyä. Ei siinä vauvallakaan varmaan kovin huonot oltavat ole olleet :)

babywedding (1 of 1)-16

Kuten sanottua, nämä ovat vain omia kokemuksiani ja ymmärrän jokaista, joka ei halua ottaa mitään riskejä, ja mennä naimisiin raskaana. Jos kuitenkin vauvaonni osuu kohdalle ennen kauan suunniteltuja häitä, niin suosittelen kyllä pitämään mielen avoimena naimisiinmenolle raskaana. Minulle se oli ainakin ihan korvaamattoman upea kokemus!

P.S. Tähän loppuun muuten olisi pieni arvonta! :) Nimittäin kun tuossa kiittelin Henkellin porukkaa häideni parantamisesta vielä yhdellä asteella, keksittiin, että joillekin Mungobabyn lukijoille voisi olla tarvetta alkoholittomalle skumpalle :) Onko joku järjestämässä ystävälleen baby showereita, polttareita tai muuten vaan holitonta juhlaa? Me voisimme nimittäin yhdessä Henkellin kanssa arpoa yhdelle onnekkaalle laatikollisen (24 pll) noita piccolo-pulloja! :) Silläpä pääsisi mukavasti lahjomaan jotakuta, joka kaipailee viiniä raskaana ollessaan tai muuten vaan alkoholitonta linjaa pitäessään! Hihkaiskaa blogin kommenttiboksiin kommenttia, niin osallistutte tuon laatikon arvontaan!

1+

Related Posts

203 Comments

 • Reply MM Thursday, January 26, 2017 at 20:43

  Oi, kuinka kauniit teidän häät ovat olleet! Ja kuvista kyllä todella välittyy onnellisuus. :)
  Mukana arvonnassa.

 • Reply Ansku Thursday, January 26, 2017 at 20:47

  Maistuisi skumpat! Oot kaunis morsian. 😊 Kiva kun avasit ajatuksia hunnusta. Se alkuun kiinnitti huomioni, mutta hyvin perusteltu ja ymmärrän täysin sen käytön!

 • Reply Lisa Thursday, January 26, 2017 at 20:55

  Olis huippu testata kun alkoholit on jääneet sivuun vatsavaivojen takia. Ei niitä kyllä oikeestaan enää kaipaa, mutta tällä saisi samaa juhlallista fiilistä.

 • Reply Johanna Thursday, January 26, 2017 at 20:58

  Oi olisi ihana voittaa laatikollinen skumppaa jota itsekin voisin juoda esikoispoikamme ristiäisjuhlassa (kunhan herra ensin suvaitsee syntyä, meillä olisi tänään laskettu aika) ja olisin silti kykeneväinen imettämään, kun pojalle tulee nälkä. ☺️

 • Reply Merja Thursday, January 26, 2017 at 20:58

  Onnellisen naisen juttuja on mukava lukea.

 • Reply Riikka Thursday, January 26, 2017 at 21:00

  Aivan ihanat häät! Paljon onnea!

 • Reply Piia Thursday, January 26, 2017 at 21:01

  Paljon onnea, näytät tosi kauniilta ja onnelliselta! <3 Ja ihan mielettömän kaunis kimppu!

  Skumppa kuulostaa ehdottomasti testaamisen arvoiselta!

 • Reply Petra Tuomaala Thursday, January 26, 2017 at 21:02

  Alkoholiton skumppa ois mitä parhain tähän tilanteeseen kun on kahdet eri baby showerit järjestettävänä! :)

 • Reply jenni Thursday, January 26, 2017 at 21:02

  Rakkaan siskon baby showereihin sopisi hyvin juomaksi :)

 • Reply Ripatti Thursday, January 26, 2017 at 21:03

  Ihanaa että teillä oli onnistunut päivä! Muistan tuon jo itsessään humalluttavan onnentunteen mikä hääpäivänä oli, en ole koskaan ollut niin onnellinen ja muistan vaan liihotelleeni varmaan puoli metriä maanpinnasta hymy huulilla koko päivän 😄 Ja mikä parasta, se onnentunne kesti vielä piiiitkään häiden jälkeenkin! Eikä tämä nyt jo muutaman vuoden ikäinen avioliittokaan lainkaan hassummalta tunnu, päinvastoin 😍

  Mutta siis asiaan! Olen järjestämässä piakkoin ystävälleni polttareita, joihin alkoholiton skumppa tulisi kyllä tarpeeseen! Aion ostaa tuota luultavasti vaikka nyt arpaonni ei suosisikaan, joten kiitos vinkistä!

 • Reply Rouva H Thursday, January 26, 2017 at 21:08

  Olispa ihana päästä testaamaan! Eka kolmannes menossa ja viinihammasta kyllä välillä kolottaisi, mutten kovin hyviä alkoholittomia vaihtoehtoja ole vielä löytänyt.

 • Reply Riina Thursday, January 26, 2017 at 21:14

  Ehdottomasti menisi skumpat tulevan kummilapseni äidin, parhaan ystäväni babyshowereille! :)

 • Reply Summer Thursday, January 26, 2017 at 21:17

  Ihana kuulla ajatuksistasi häistä raskaaana! Haluaisin ehdottomasti piristää siskoani tällä alkoholittomalla juomalla! Kaikkee hyvää teille.

 • Reply SK Thursday, January 26, 2017 at 21:17

  Juuri on suunnittelun alla yllätys babyshower juhlat yhdelle parhaimmalle ystävälleni. Alkoholiton skumppa olisi todella jees lisä juhliin!

 • Reply Nea Thursday, January 26, 2017 at 21:18

  Onnea ihan älyttömästi kauniille parille, niin toistenne löytämisestä kuin tulevasta pienokaisesta! 💗 Ja ihan ehdottomasti haluun osallistua arvontaan, ihan mahtava sellainen!! En henk. koht. pidä alkoholin mausta tai käytä sitä muutenkaan, ja olenkin kokeillut holittomia versioita ja happy joe on ainut, mikä on tähän mennessä miellyttänyt 😅 ja kiitos somersby-vinkistä, menee kokeiluun! mutta tosiaan nyt keväällä olisin valmistumassa ylioppilaaksi ja holittomat juhlaskumpat on etsinnässä, joten todellakin kokeilen onneani tässä!!

 • Reply MimiH Thursday, January 26, 2017 at 21:18

  Juurikin ystävän babyshowereille olisi hauska saada näin kehutut juotavat tarjoiltavaksi! :)

 • Reply Satu Thursday, January 26, 2017 at 21:19

  Ihana puku, kaunis pari ja kaikki se onnellisuus, joka näistä kuvista huokuu. <3 Oma onnen ja rakkauden päivä koittaa onneksi reilun viiden viikon päästä. Ei millään malttaisi enää odottaa! :D Hyvin sopisi varmasti holittomaksi alkumaljaksi tämä "skumppa". Kiitos vinkistä! :)

 • Reply Jonna Thursday, January 26, 2017 at 21:24

  Oi,tämä olisi täydellinen yllätys rakkaan ystäväni tuleville babyshowereille! <3

 • Reply Aino Thursday, January 26, 2017 at 21:25

  Kiitos ihanasta postauksesta, Anna, ja kiitos ajatuksistasi raskaana vietetyistä häistä! Olemme sulhaseni kanssa menossa ensi kesänä naimisiin ja olen vähän jännittänyt, että mitäs jos tässä ehtii pärähtää vielä pulla uuniin ennen sitä… miten juhlien sitten käy? Tämän postauksen jälkeen ajattelen asiaa paljon rennommalta kantilta. Asiat ovat suurimmaksi osaksi järjestelyseikkoja ja, kokemuksestasi päätellen, juhlista tulisi varmaankin vaan entistäkin ihanammat!

  Meillä on järjestelyt melko hyvällä mallilla, vaikka häihin on vielä aikaa. Olen koittanut hoidella sellaisia asioita, mitkä on mahdollista tehdä valmiiksi hyvissä ajoin, koska häitä edeltävät päivät täyttyvät kuitenkin kaikesta pienestä säädöstä. Juomatkin olemme jo hakeneet, mutta tuo alkoholiton skumppa puuttuu vielä! Olemme koittaneet etsiä hyvää ja nimenomaan aidon skumpan makuista, mutta kaikki ovat olleet sellaisia esanssilitkuja. Pistän siis arpalipun vetämään, mutta jos ei lykästä, niin kiitos toimivan kuuloisesta skumppavinkistä! Tämä menee seuraavaksi testiin.

 • Reply Eve Thursday, January 26, 2017 at 21:27

  Mukana arvonnassa! Sisko on raskaana, joten varamasti löytyisi käyttöä :)

 • Reply Sakke Thursday, January 26, 2017 at 21:28

  Minä minä minä! Oon kovasti haaveillut tyttöjen viini-illanistujaisista näin raskausaikana, mutta en myöskään oo löytänyt vielä mitään kivaa korvaajaa oikeelle viinille. Näiden voitto ois loistava tilaisuus pitää semmoiset juhlat! :)

  Aivan ihania kuvia teidän juhlasta. Oot todella kaunis ja hehkut onnea! :) Varmasti lapsikin pomppii mahassa riemusta, kun äiti noin onnellinen! :) Ja onnittelut vielä naimisiinmenosta! :)

 • Reply Sofia Thursday, January 26, 2017 at 21:28

  Teidän häät vaikuttavat aivan upeilta! Olet oikein kaunis kaikissa kuvissa! Toivon teille kaikkea hyvää yhteisellä matkallanne! Vauvanne on oikein onnekas saadessaan teidät vanhemmikseen :)

 • Reply Tilde Thursday, January 26, 2017 at 21:30

  Musta oli ihanaa lukea näitä hääjuttuja, kun tekstistä paistoi sellanen onnellisuus läpi niin hirveän vahvasti! Ihan hirmuisesti onnea teille:—)
  ps. alkoholiton skumppa kelpaa aina:D

 • Reply Lara Thursday, January 26, 2017 at 21:30

  Voi, olen järjestämässä polttareita morsiamelle, joka on koko elämänsä ollut absolutisti ja tällainen yllätys varmasti ilahduttaisi häntä yli kaiken! Hän kun on suotta murehtinut polttareiden juomapuolta ja uskoisin Henkellin laatujuomien sopivan muillekin vieraille, alkoholia tai ei.

 • Reply Minna R Thursday, January 26, 2017 at 21:30

  Aivan ihania kuvia ja varmasti ikimuistoinen päivä! Täällä olisi kaipuuta alkoholittomille. Esikoinen tulossa, rv 19 ja kohta olisi miehen 30v synttärit. Lisäksi sitten omat synttärit huhtikuussa, baby showerit, kesäkuussa vauvan syntymä ja ehkäpä päästään kilistelemään myös asuntokauppojen parissa. Paljon siis juhlia tulossa. 😊 Ihanaa vuotta 2017!

 • Reply Satu Thursday, January 26, 2017 at 21:32

  Mä oon järjestämässä nyt keväällä kahdet Baby Showerit, joten alkoholiton skumppa olisi kiva lisä niille. :)

 • Reply Ella Thursday, January 26, 2017 at 21:32

  Ei voi muuta kuin ihailla teitä, teidän onnea ja kauniita kuvia. :) toivon itse kokevani joskus samaa!

 • Reply Oona Thursday, January 26, 2017 at 21:34

  Teidän häätkuvat kyllä näyttää niin onnellisilta ja rakkaudentäyteisiltä että ei voi kuin ihastella ❤
  Yhdellä parhaimmista ystävistäni on myös kovasti toivottu pikkuinen tulossa, ja nimenomaan baby showereilla ensi kuun puolessa välissä olisi ihana yllättää skumppatuliaisilla. Itse kovasti toivoin, että olisin nää showerit voinut hänelle järjestää, mutta koska asun itse ulkomailla, niin olen joutunut jäämään hieman taka-alalle, vaikks toki mahdollisuuksien mukaan olen mukana ollutkin.
  Ainiin ja hei, mungolifen puolella taisit aiemmin kysellä että onko kiinnostusta kuulla lisää hääjuttuja, niin todellakin on, varsinkin ruokapuoli kiinnostelee tarkemmin kaiken muun ohella!

 • Reply Heli Thursday, January 26, 2017 at 21:35

  Oikein paljon Onnea! :) Haluaisin osallistua arvontaan.. Paras ystäväni sai pari kk sitten vauvan ja täyttää ensi kuussa 25v mutta imetyksen takia ei halua juoda. Tämä voisi olla juuri oikea juoma juhlistamaan! :)

 • Reply Sanni Ä Thursday, January 26, 2017 at 21:37

  Skumppa on alkoholeista ihan lemppari ja tuo alkoholiton versio kuulostaa kyllä ihan super hyvälle! Mukana arvonnassa :)

 • Reply Elli Thursday, January 26, 2017 at 21:38

  Tänne maistuisi!

 • Reply Heini Thursday, January 26, 2017 at 21:38

  Muutama tilaisuus kevään aikana tulossa, mihin alkoholittomat skumpat sopisi loistavasti! Mukana arvonnassa siis ☺

 • Reply Suvi Thursday, January 26, 2017 at 21:42

  Niin ihania kuvia! Tippalinssissä tätä luin! Mutta tosiaan sattuipa sopivasti, kahdella kaverilla on vauva tuloillaa. Ja olisi ihana järjestää heille babyshowerit ja mikäs sen parempaa tarjoiltavaa kuin alkoholiton kuihuva!

 • Reply Laura Thursday, January 26, 2017 at 21:42

  Osallistun arvontaan :)

 • Reply Linda Thursday, January 26, 2017 at 21:45

  Aivan ihana postaus! Näytätte niin onnelliselta ja sinä super kauniilta 😍
  Siskoni on raskaana ja keveemmällä ollaan järkkäämässä ylläri babyshowereita niin nuo alkoholittomat skumpat olisi super lisä niihin!!😊

 • Reply Salla Thursday, January 26, 2017 at 21:45

  Holittomat skumpat kelpaisi kyllä tänne! Elokuussa juhlitaan omia häitä, niin kyllähän sinne holittomiakin pitää hommata… Varsinkin, kun itse en paljoa alkoholia juo! Hyvä kun kolmea siideriä saan alas :D

 • Reply Sanni Thursday, January 26, 2017 at 21:47

  Olen mukana järjestämässä babyshowereita yhdelle parhaista ystävistäni, jonka olen tuntenut jo lapsesta saakka. Sattuipa sopivasti tämä arvonta siis :) Juhlien ajankohta tulee olemaan maalis-huhtikuussa ja olisi kiva juhlistaa tuota ihanaa päivää kippistelemällä kaikille sopivalla kuplivalla!

 • Reply suvi Thursday, January 26, 2017 at 21:48

  sisko on synnyttämässä kohtapuoliin pienen nyssykän maailmaan, joten baby showereita ajatellen tämä arvonta sopii kuin nenä päähän!

  ja Anna, oot niin kaunis morsian! Ihana mekko ja ihana onnellinen hymy joka kuvassa!

 • Reply JenniJ Thursday, January 26, 2017 at 21:48

  Miten ihanaa olisi voittaa tällainen palkinto! Meille on tulossa kolmas vauva juuri vähän ennenkuin esikoinen täyttää kolme vuotta, joten tässä on raskauksien ja imetysten vuoksi oltu monta vuotta lähes kokonaan ilman kuplivaa. Ja voin kertoa että kyllä tekee välillä mieli! Toivottavasti arpaonni kerranki suosii ☆
  Ja miten upea oletkaan ollut häissäsi!! Paljon onnea teille ja tsemppiä loppuraskauteen! :)

 • Reply Hanna Thursday, January 26, 2017 at 21:50

  Olen itse nyt puolivuotiaan pojan äiti ja ystäväpiirissäni on vauvabuumi parhaimmillaan (tuorein tapaus tämän viikon maanantailta!). Haluaisin järjestää meille äideille brunssin – sellaisen hemmotteluhetken tämän onnellisen, mutta väsyneen arjen keskelle. Siispä nämä skumpat olisivat ihan mieletön kruunu muiden tarjoilujen päälle! 🍾

 • Reply Nina Thursday, January 26, 2017 at 21:51

  Henkelin holiton skumppa ois ihan huippua meidän elokuun häihin! Olen juurikin tuota meille himoinnut kun sitä pääsin maistamaan!

 • Reply Milla Thursday, January 26, 2017 at 21:51

  Mukana! Olisi kiva kokeilla, alkoholista kun en niin välitä, vaikka viinin ja kuoharin mausta pidänkin.

 • Reply Heini Thursday, January 26, 2017 at 21:51

  No nyt on pakko osallistua tähän arvontaan :) Valmistuin juuri ja suunnitelmissa on järjestää piakkoin valmistujaispippalot lähipiirille. Kevään aikana juhlimme myös kuopuksen nimiäisiä, joten sinnekin kelpaisi enemmän kuin hyvin alkoholittomat juhlajuomat! Ja jottei juhliminen jäisi vielä liian vähäiseksi, täytän myös pyöreitä tänä vuonna :D

 • Reply CcC Thursday, January 26, 2017 at 21:52

  Meillä on pojan ristiäiset kolmen viikon kuluttua ja vieraita on yhteensä 24 kpl – ei tarvitsisi edes kuohuviinilaseja vuokratilaan raahata kun olisi nämä piccolo-pullot :)

 • Reply .RIIKKA Thursday, January 26, 2017 at 22:03

  Moikka Anna, kiitos aivan ihanasta postauksesta ja hurjasti onnea vielä! ❤️ Oli jotenkin erityisen ihanaa lukea tästä aiheesta, sillä meillä on mieheni kanssa häät ensi kesänä ja myös suurena toiveena raskautuminen jo ennen häitä. Ihana ja rohkaiseva kirjoitus siis! Skumppasuositus menee myös testiin häitämme ajatellen ☺️

 • Reply Nina Thursday, January 26, 2017 at 22:09

  Todellakin maistuisi alkoholittomat skumpat! Ollaan meidän ystävien kera “mammapiireilemässä” usein ja sillon tällön maistuisi lasillinen, mutta meillä on mukana aina myös aikamoinen liuta lapsia. Ja kun kaikki näistä juoksee eri suuntiin, olisi alkoton versio todella hyvä! Pysyy äipät vauhdissa mukana :D

 • Reply Sini Thursday, January 26, 2017 at 22:11

  Moikka, oon itse raskaana rv26 ja olisipa ihan omiin baby showereihin mahtava lisä vieraille tarjottavaksi, sillä en ole ainut joka raskaana:)

  Kiitos blogistasi, ollut ihana lukea sitä kun melkein samaan aikaan odotetaan!

  Pilvi

 • Reply Tiina Thursday, January 26, 2017 at 22:12

  Ystävän 30-vuotis juhliin kelpaisi skumppa, itsellä toinen kierros masun kasvattelua menossa. 😊

 • Reply Veera Thursday, January 26, 2017 at 22:13

  Yllättäisin rakkaan serkkuni noilla piccolo-pulloilla :) Serkullani on pienet, melko lähekkäin syntyneet lapset sekä raskauksien jälkeen puhjennut sairaus joka estää melko lailla kokonaan alkoholin juomisen, joten hän ei ole päässyt juuri kuohuviinistä vuosien aikana nauttimaan. Olisi kiva järjestää hänelle sekä muille läheisille sukulaisillemme kiva illanvietto, jossa voitaisiin nauttia pienestä ajasta ns. “aikuisten kesken” ja hyvän skumpan äärellä tietty :) Ja pakko vielä loppuun kehua ihanaa hääpukuasi, olet todella kaunis! :)

 • Reply Mira Thursday, January 26, 2017 at 22:13

  Oi oispa ihana päästä tarjoomaan alkoholitonta skumppaa rakkaan ystäväni babyshowereissa, jotka järjestämme hänelle piakkoin! 👌🏼

 • Reply Kaisa Thursday, January 26, 2017 at 22:20

  Hyvän ystävän babyshowereihin sopisi nämä skumpat paremmin kuin hyvin! :) Paljon onnea teille ja tsemppiä loppuraskauteen!

 • Reply LauraH Thursday, January 26, 2017 at 22:20

  Oi mun yksi parhaista ystävistä on saamassa vauvan joten babyshowereihin tää ois ihan mahtava juttu !
  Upean näköinen olet ollut häissä ja ylipäätään raskaana ja kauniin näköiset häät teillä. Onnea!

 • Reply Mai Thursday, January 26, 2017 at 22:26

  Ihania kuvia! Niin onnellisen näköinen morsian!

  Mukana arvonnassa.

 • Reply LK Thursday, January 26, 2017 at 22:29

  Voi, miten kauniilta ja onnelliselta näytät kuvissa! Paljon onnea teille onnellisille!
  Juuri viime kauppareissulla sanoin miehelleni, kun Alkon ohi kävelimme, että voi kuinka odotan sitä hetkeä, että pääsen skumppapullon poksauttamaan! Olen nimittäin itsekin onnellinen tuore äiti kaksi kuukautiselle tytöntyllerölle ja luonnollisesti skumppaa en ole päässyt hetkeen nauttimaan (jostain syystä en ole edes tullut ajatelleeksi alkoholitonta vaihtoehtoa). Rakkaan esikoistyttären ristiäiset ovat edessä ensi kuussa, jonne alkoholiton skumppa olisi “kirsikka kakun päälle”.

 • Reply JonnaE Thursday, January 26, 2017 at 22:37

  Olemme juhlimassa tänävuonna häitämme, ja emme kumpikaan juo enää alkoholia. Olemme monesti ihmetelleet miksei kyseistä Henkelin alkoholitonta skumppaa ylistetä parhaimmaksi alkoholittomaksi skumpaksi, koska sitä se on! Juomaan liittyy erityinen muisto, kun yllätin mieheni “salakuljettamalla” pullon matkalle Wieniin, jotta saisimme nauttia skumppaa hotellihuoneen kylpyammeessa kynttilänvalossa.

 • Reply Katja Thursday, January 26, 2017 at 22:38

  Sisko sai kaksiviikkoa sitten vauvan ja olisi kiva pitää tyttöjeniltaa niin että vauva voi olla mukana ja imetys luistaa :)

 • Reply Hennam Thursday, January 26, 2017 at 22:39

  Mukana arvonnassa! Voisi piristää muutamaa raskaana olevaa ystävää :)

 • Reply sarkkku Thursday, January 26, 2017 at 22:42

  Voii, mukana arvonnassa! Paras ystävä saa vauvan ensikesänä, ois ihanaa yllättää tuleva mutsi. :) ♡

 • Reply Ansu Thursday, January 26, 2017 at 22:42

  Niin ihanan näköinen aviopari :)

  Kesällä tulossa ystävän babyshoweril jossa ois ihana tarjota holitonta skumppaa 😄

 • Reply EK Thursday, January 26, 2017 at 22:44

  Tätä oli aivan ihana lukea, koska meillä on (toivon mukaan) tulossa häät, joiden yhtenä vieraana on mahassa asuja! Oon hirveesti stressannut, että pitäisikö yrittämisen kanssa pitää taukoa häiden takia ja tä teksti sai mut vielä vahvemmin tajuamaan, että todellakaan en halua pitää taukoa ja raskaus ei häiden viettoa rajoita – jos ei nyt huono tuuri raskauden oirelotossa käy!

  Kiitos siis! Olen myös mukana arvonnassa :)

 • Reply VV Thursday, January 26, 2017 at 22:45

  Lähitulevaisuudessa on läheisen sukulaisen häät ja sinne nää sopis paremmin kuin hyvin, kun itse morsian ei niin alkoholista välitä :-) ois sinne mukava viiä morsiammen ja muiden alkoholittomien ihmisten iloksi😛 Tätilleni näytinkin näitä sun hääpostauksia, oot kyllä ollu ihan mahottoman kauniina ja raskaus ehdottomasti korostaa sitä☺️

 • Reply Maria Thursday, January 26, 2017 at 22:47

  On ollut ihanaa lukea sun hääpostauksia. Oot upea nainen, arvostan sun uskollisuutta omille perustelluille ja syvällisesti pohdituille näkemyksillesi, mitä ei vieraiden ihmisten ilkeät kommentit horjuta.

  Olen mukana arvonnassa, skumpat tulisivat käyttöön rakkaan ystäväni baby showerissa.

 • Reply titta Thursday, January 26, 2017 at 22:48

  Skumpat tulisivat kyllä tarpeeseen, kun siskon baby showerit parin viikon päästä. Ellei hänen pienokainen päätä syntyä jo ennen sitä. :) todella kaunis hääpuku sinulla ja kauniita kuvia.

 • Reply Pioni Thursday, January 26, 2017 at 22:49

  Näitä sun blogipostauksia on aina niin piristävä lukea ja varsinkin viime päivinä, kun ne oikein pursuavat onnentunteita. Minulla on pian valmistujaisjuhlat, joissa olisi ihana tarjota holitonta skumppaa!

 • Reply Liisi Thursday, January 26, 2017 at 22:52

  Kaverin laskettuaika toukokuun alussa ja just suunnitellaan hänelle babyshowereita. Olisi täydellinen juoma siihen! Mukana arvonnassa!:)

 • Reply Jane Thursday, January 26, 2017 at 22:54

  Upeita kuvia. Onnea vielä<3

 • Reply Iina Thursday, January 26, 2017 at 22:56

  Ihana arvonta, ehdottomasti mukana. :)

 • Reply emmi Thursday, January 26, 2017 at 22:57

  Mukana arvonnassa! :)

 • Reply Jenna Thursday, January 26, 2017 at 23:04

  Onnea ja iloa!
  Yksi rakkaimmista ystavistani saa vauvan loppukevaalla. Asun itse ulkomailla ja luultavasti en paase hanen babyshowereihinsa. Olisi ihana lahettaa yllatyksena kukkien ja lahjan lisaksi korillinen alkoholitonta skumppaa juhlijoille!

 • Reply Jonnz Thursday, January 26, 2017 at 23:11

  Mukana! :) mies on täysin (ei edes tippaa) alkoholiton ollut koko ikänsä. Toivoisin juhliimme jotain hyvää ja laadukasta holitonta. Täytyy ehdottomasti maistaa.

 • Reply Janette Thursday, January 26, 2017 at 23:14

  Ihanat häät teillä ollut! Ja uskomattoman kaunis tuo sinun pukusi ja sinä <3!

  Alkoholiton skumppa kelpaisi tänne suunnalle, minulla esikoinen masussa ja olisi tulevissa juhlissa mukava siemailla holitonta skumppaa :) !

 • Reply SHaidi Thursday, January 26, 2017 at 23:17

  Onnea koko perheelle!
  Mukana samalla arvonnassa

 • Reply Milla Thursday, January 26, 2017 at 23:21

  Mukana arvonnassa! Kiva olisi testata, koska en muutenkaan koskaan juo skumppaa sen takia, että siinä on alkoholia, vaan se vaan tekee tilaisuudesta juhlavamman :)

 • Reply Marianne Thursday, January 26, 2017 at 23:24

  Onnea hääparille! Näytätte todella onnellisilta ja blogejasi on ollut ilo lukea viime aikoina, sillä onnellisuutesi välittyy teksteistä ja saa aina lukijankin hyvälle mielelle! Juomat tulisi tarpeeseen, sillä järjestän ystävälleni keväällä polttarit ja siellä on useampikin raskaanaoleva paikalla! Lisäksi saattaa olla babyshoweritkin edessä ja tämä kuulostaa kokeilun arvoiselta juomavaihtoehdolta!

 • Reply Sara Thursday, January 26, 2017 at 23:30

  Tänä keväänä tulossa jopa kahdet baby showerit, joten nämä skumpat menisivät kyllä hyvään tarkoitukseen! Joten ehdottomasti mukana arvonnassa :))

 • Reply Lara Thursday, January 26, 2017 at 23:35

  Ihana arvonta ja ihana blogiteksti <3
  Toivoisin arpaonnen osuvan tänne ruudun toiselle puolelle keskelle raskaushumua. Olemme vihdoin lapsettomuushoitojen myötä onnistuneet odottamaan esikoistamme ja lukuisten vuosien aikana on ollut aikaa suunnitella yhtä jos toista – siksi nämäkin ihanat kuoharipullot tulisi baby showereihin tarjoiltavaksi <3

 • Reply Kerppo Thursday, January 26, 2017 at 23:39

  Hep! Kaverillani on laskettu aika maaliskuun puolessa välissä ja salaiset babyshowerit ennen sitä. Kaveri on kovasti kaipaillut yhteisiä iltojamme ja viiniä, tämä saattaisi tuoda helpotusta ikävään ja sopisi myös minun tipattomaan kevääseen kuin lämmin veitsi voihin. :)

 • Reply Paula Thursday, January 26, 2017 at 23:48

  En niinkään piittaa alkoholista, joten mukana?

  • Reply Paula Thursday, January 26, 2017 at 23:49

   Äh jäi häiritsemään toi vahingossa livahtanut kysymysmerkki.

 • Reply Reeta Friday, January 27, 2017 at 00:12

  Minuakin kiinnostaisi kokeilla alkoholitonta juomista, nyt kun ei oikein tee enää mieli juoda oikeita juomia :)

 • Reply Mikaela Friday, January 27, 2017 at 00:15

  Alkoholiton skumppa kelpais omiin syyshäihini! :) Todella kaunis häälook, toivottavasti onnistun näyttämään itse edes puoliksi noin säteilevältä vaikken raskaana olekaan :D

 • Reply Kline Friday, January 27, 2017 at 00:16

  Heps, baby showereihin sopis mainiosti varsinkin kun juhlittava on tykännyt muutenkin noista alkoholittomista juomista.

 • Reply Johanna Friday, January 27, 2017 at 00:20

  Kyllä maistuis! Mukana :) Ihania kuvia häistä, omasta mielestä oli elämäni paras päivä :)

 • Reply KaroliiinaL Friday, January 27, 2017 at 00:23

  Pari sukulaistani on tällä hetkellä raskaana, ja heidän toiveestaan heille pidetään yhteiset baby showerit, ja viiniä rakastaneena, oli tämä loistava lisä sinne!
  Joten mukana ollaan :)

  Ja onnea vielä tuoreelle avioparille, kuvat häistänne ovat aivan uskomattomia, niin hyvin onnellisuus teistä ja kuvista huokuu :) Ihanaa, että häät menivät raskaudesta huolimatta hyvin!

 • Reply Maria Friday, January 27, 2017 at 00:56

  Mukana arvonnassa! Hirveästi on hiljattain tehnyt puna- ja kuohuviiniä mieli. Kaikki kokeilemani alkoholittomat nyt ovat vain olleet todella heikkoja laadultaan, kun vertaa siihen miltä sen toivoisi maistuvan :D Itse porskutan nyt viikolla 20, vatsa on todella alkanut näkyä hiljattain. Tunnen itseni jotenkin todella kömpelöksi ja “isoksi”. Ihana katsella kauniita kuvia sinusta ja miten hehkut, ymmärtää tässä samalla itsekkin miten kauniilta raskauden hehkussa voi ihminen näyttää. :) onnea vielä kauniista häistä ja ihanaa odotusta! <3

 • Reply Elstu Friday, January 27, 2017 at 01:04

  Onnenne välittyy postauksesta! <3
  Kouhuvat tulisivat tarpeeseen ;)

 • Reply Katariina // Katariinan matkassa Friday, January 27, 2017 at 01:05

  Ei vitsi mitä kuvia!! Alkoholiton skumppa kyllä maistuisi, kun en alkoholin suurin fani ole :)

 • Reply Ansku Friday, January 27, 2017 at 01:33

  Mukana arvonnassa. Olisi kiva yllätys ystävälle järjestettävään babyshoweriin.

 • Reply Ellu Friday, January 27, 2017 at 01:52

  Sädehdit onnea! Olette upea pari ja lapselle hyvä kasvuympäristö. Paljon onnea teille ja kaikkea hyvää tulevaan! :) <3

 • Reply Virpi Friday, January 27, 2017 at 01:57

  Aivan ihanat kuvat ja ajatukset. Paljon onnea teille <3
  Olen ajatellut järkätä ns. sukujuhlat, mutta alkoholia en niihin haluaisi mukaan lainkaan. Skumppatarjoilu olisi kuitenkin kiva lisä mielestäni, mutta alkoholittomana versiona olisi omaan mieleeni kovasti.

 • Reply Minna Friday, January 27, 2017 at 02:16

  Mukana arvonnassa :) En ole vielä löytänyt suosikkia raskausaikanani eli erittäin mielelläni testaisin tätä :)

 • Reply Outi Friday, January 27, 2017 at 06:29

  Olen itse raskaana ja niin on hyvä ystävänikin. Babyshowereita, joissa alkoholittomalle skumpalle on käyttöä, on siis tiedossa. Tästä johtuen olen innolla mukana arvonnassa. 😊

 • Reply Annika Friday, January 27, 2017 at 06:37

  Kyllä skumpat maistuisi kun ollaan järjestämässä kaverille babyshowereita :)

  Aivan ihania kuvia, toisen blogin puolella katsoinkin jo muutamia kuvia, näytät niin kauniilta ja molemmat niin onnellisilta!

 • Reply Henni Friday, January 27, 2017 at 06:50

  Mukana arvonnassa! BabyShowerit tulossa, ja ystäväni joka on juhlien tähti, on myös skumpan ystävä. :)
  PS. Oot todella kaunis, UPEA häämekko ja paljon onnea uudelle avioparille! :)

 • Reply Anneh Friday, January 27, 2017 at 07:06

  Mulle maistuis kyllä skumpat! Helpottas vähän tätä ainaista selittämistä suomalaisissa juhlissa, että miksi en juo. Itse en ole absolutisti ja voinkin ottaa pari lasia viiniä silloin tällöin, mutta jos juon humaltumiseen asti niin seuraavana päivänä krooninen migreenini iskee satasella ja päädyn loppuillasta päivystykseen :DD Joten alkoholin rajoittuu siis korkeintaan siihen kahteen lasisillisiin. Suomalaisissa bileissä harmittaa aina selitellä, että ei, en ole raskaan, enkä myöskään absolutisti. Näitä skumppia olisi mukava lipitellä siis nimenomaan juhlissa!

 • Reply Riikka Friday, January 27, 2017 at 07:41

  Mukana arvonnassa! Itsekin olen suurinpiirtein samoilla viikoilla raskaana kuin sinä Anna. Joulun aikaan joissakin illanistujaisissa sanoin ääneen, kuinka kaipaankaan lasillista hyvää viiniä. Sain niin ikäviä katseita osakseni ja kommentteja “mulla ei ainakaan yhtään tehnyt mieli alkoa raskaana ollessani “, ettei paljo ole tullut vastaavia lauottua oudossa porukassa tuon jälkeen. On meitä kyllä moneksi 😄

 • Reply Marianne K Friday, January 27, 2017 at 07:44

  Erittäin paljon onnea, ihanaa että päivänne meni hyvin! Täällä myös odotellaan patukkaa kesäkuussa ja uskoisin että piccolo pullot tulisivat kovastikkin käyttöön ihan omissa babyshowereissani! Naimisiin on jo ehditty, mutta onpa kiva lukea tälläinenkin vaihtoehto ja kuinka hyvin sen on teillä onnistunut :)

 • Reply Piritta Friday, January 27, 2017 at 07:51

  Mäkin oon onnessani lukenut näitä hääpostauksia <3 Onnea teille molemmille! Holittomat skumpat kelpais tännekin osoitteeseen, en juurikaan pidä humaltumisen tunteesta, mutta kyllähän hyvä skumppa maistuisi :D

 • Reply Jenssk Friday, January 27, 2017 at 07:55

  Me menimme myös mieheni kanssa naimisiin raskauden puolivälissä ja jaan kanssasi samoja ajatuksia asiasta. Vauvamme on jo syntynyt, mutta joskus viikonloppuisin olisi kiva maistella alkoholitonta skumppaa näin pikkuvauva-arjen keskellä.

 • Reply Amanda Ranta-aho Friday, January 27, 2017 at 08:10

  Ystävälle babyshowereita järjestämässä, olisi ihana lisä juhliin! 😊

 • Reply Katja Friday, January 27, 2017 at 08:28

  Tulevia ristiäisiä varten olisi skumpalle hyvin käyttöä :)

 • Reply Iida Friday, January 27, 2017 at 09:06

  Mukana arvonnassa! Itsellä ei juurikaan tule juotua alkoholijuomia enää kamalasti, joten alkoholittomat skumpat olisi täydellinen ratkaisu :)

 • Reply NooraP Friday, January 27, 2017 at 09:08

  Niin onnelliselta näytät kuvissa, varmasti ollut täydellinen päivä :)

  Babyshowerit täällä(kin) tiedossa, juomat sopisivat tilanteeseen!

 • Reply Ansku Friday, January 27, 2017 at 09:10

  Todella kauniita kuvia! Olemme menossa mieheni kanssa kesäkuussa naimisiin, ja suuri osa vieraista ei käytä ollenkaan alkoholia, joten skumpat olisivat enemmän kuin tervetulleita täydentämään häidemme juomavalikoimaa :)

 • Reply Anniina Friday, January 27, 2017 at 09:22

  Ihania huomioita nuo “positiiviset pikkujutut” :) Kiitos, että olet jakanut häistäsi tämän sekä toisen blogin puoella, vaikka vain raapaisun pintaa, mutta sekin on paljon ja lukijana arvostan!

  Holittomat juomat olisivat tervetulleita tulevien tupareiden tarjoilupöytään, vauvamahaisia vieraita ajatellen :)

 • Reply Linnea Friday, January 27, 2017 at 09:29

  Todella kauniita kuvia teistä! Moneen kertaan olen ne ihaillut. :)

  Ja mukana arvonnassa.

 • Reply Ellunen Friday, January 27, 2017 at 09:30

  Ystäväni baby showerit suunnitteilla, alkoholittomat skumpat olisi kiva lisä juhliin. :) Toki odotan itsekkin vauvaa ja myös omia illanistujaisia varten ne kelpaisi. Kauniisti kirjoitat häistänne, tulee ihan tippa linssiin ❤

 • Reply Rouva S Friday, January 27, 2017 at 09:31

  On tullut maisteluta muutamia alkoholittomia viinejä ja ne ovat olleet täyttä kuraa. Olisi mielenkiintoista päästä maistamaan tätä!

 • Reply Nanna Friday, January 27, 2017 at 09:51

  Tännekin kelpaisi skumppalaatikko. Tulossa olisi niin babyshowerit, ristiäiset kuin tuparitkin. :)

 • Reply Anu Friday, January 27, 2017 at 10:04

  Omat häät on alkusyksystä ja sinne on pari vierasta tulossa ketkä eivät voi juoda alkoholia, joten olisi mahtava tarjota heillekin kuplajuomaa!

 • Reply Satu Friday, January 27, 2017 at 10:07

  Ihania häähumukuvia ja kaunis pari!Paljon onnea! :)
  Piccolopullot sopis hyvin tulevan vapun viettoon tai vaikka kilisteltäväks tyttöjen kans omiin babyshowereihin ennen sitä, jos sellaiset satuttaisiin järkätä tässä viimeisellä kolmanneksella, joka alko eilen! Ihana blogi sulla, jota ollut mielenkiintoista seurata ku samassa onnellisessa tilanteessa nyt <3

 • Reply Merilinnea / Sapattisyksy Friday, January 27, 2017 at 10:07

  Aivan ihania hääkuvia! Näytätte niin onnellisilta. Tuli ikävä omaa viime kesäistä hääpäivää myös näitä kuvia katsellessa. Onnea avioliittoon ja odotukseen 💛 Mielelläni olen arvonnassa mukana myös, vaikka en koskaan mitään voita. 😄

 • Reply Tiinam Friday, January 27, 2017 at 10:16

  Kauniit häät ja morsian! :) Tärkeintä häissä on musta se, että ne on just omannäköiset ja tuntuu kirjoitustesi perusteella, että teillä oli sen suhteen täyskymppi :) Mukana arvonnassa, babyshowerit näköpiirissä ;)

 • Reply Tiina Friday, January 27, 2017 at 10:24

  Ihana teksti, onnellisuus huokuu testistä ja kuvista❤Paljon onnea tuoreelle avioparille!

 • Reply Annika Friday, January 27, 2017 at 10:27

  Sun puku on vaan niiiin upea! Huh!

  Ja mielellään osallistun arvontaan :)

 • Reply Sina Friday, January 27, 2017 at 10:38

  Vau, onnellisuus välittyy tänne asti kuvista, paljon onnea vielä!
  Mukana ollaan arvonnassa, sillä tässä on juuri baby showereiden suunnittelu käynnissä!!

 • Reply Riikka Friday, January 27, 2017 at 10:38

  Kauniita kuvia, säteilette onnea! Onnea tuoreelle avioparille!

  Mukana arvonnassa.

 • Reply Ansku Friday, January 27, 2017 at 11:19

  Upeita ja onnellisen näköisiä olette kuvissa, onnea teille! Olisi mukava päästä maistamaan näitä ja tarjoilla näitä tulevissa juhlissa myös vieraille.

 • Reply Rellu Friday, January 27, 2017 at 11:22

  Arvonnassa mukana :)

 • Reply Tinde Friday, January 27, 2017 at 11:33

  Näytät todella kauniilta morsiamelta ja te olette kyllä hyvännäköinen pari.
  Me mentiin naimisiin myös mieheni kanssa kun odotin ekaa lastamme. Olin silloin rv 26. Me oltiin jo vuosi aiemmin päätetty mennä naimisiin ja joitakin kuukausia siitä päätettiin että jos vauva tulee, niin saa tulla ja kas olinkin samantien raskaana. Meidän esikoinen on nyt 6 vuotta ja juuri tuo on hauskaa meidän lapsesta kun hän joskus kysyi missä hän on tuossa hääkuvassa, niin pystyinkin sanomaan että itseasiassa tuon kukkakimpun takana äidin mahassa 😄
  Meillä oli myös aika pienet häät ja paikalla oli vain tärkeimmät ja läheisimmät. Joten häät oli todella rennot. Itsekin jaksoin kyllä tosi hyvin aamun pikkutunneille, ainut mikä silloin vähän verotti, niin oli +30 astetta lämmintä ja hääpuku ei ole se viilein vaate niille keleille varsinkaan kun on pieni lämpöpatteri vielä vatsassa 😄❤️️ Oikein paljon onnea teille!❤️️

 • Reply Elina Friday, January 27, 2017 at 11:36

  Kauniita kuvia! Kaveri on juuri raskaana ja varmasti olisi iloinen yllätys :)

 • Reply Elina Friday, January 27, 2017 at 11:48

  Voi ihania kuvia❤️ Olette niin kaunis pari ja sinä olet niin ihanan hehkuva morsian pienen masusi kanssa ❤️
  Ei olisi itselle tullut ikinä mieleen mennä naimisiin kun olin raskaana, mutta ihanaa, että teillä meni kaikki ihanasti 💕💕💕
  Onnea! ❤️

 • Reply Satu Friday, January 27, 2017 at 12:21

  Mukana arvonnassa! Siskon juhlat tulossa, ja siellä nuo voisi olla jees alkoholiton vaihtoehto!!

 • Reply -Elina Friday, January 27, 2017 at 12:24

  Kauniita kuvia, joista onni huokuu. :) Skumpat olisi kiva voittaa omiin keväthäihin, joissa on pari raskaana olevaa ystävää mukana. :)

 • Reply Riikka Friday, January 27, 2017 at 12:35

  Kauniita kuvia. Osallistun mielelläni arvontaan, saisin yllätettyä kälyni illanistujaisilla (hän on myös raskaana).

 • Reply Laura Friday, January 27, 2017 at 13:16

  Kuvista paistaa kummankin onnellisuus :’) Pukusi on erittäin kaunis, kuin myös kantajansakin! Kuohuviinit sopisivat ystäväni tuleviin baby showereihin, se asia kun on vielä mm.hankkimatta

 • Reply Ansku Friday, January 27, 2017 at 13:22

  Ihania kuvia. Onnea tuoreelle avioparille! :)

  Osallistun arvontaan. Valmistun keväällä ja koska en juo alkoholia, olisi huippua, jos voittaisin holittomaa tarjottavaksi!

 • Reply Ida Friday, January 27, 2017 at 13:38

  Ehdottomasti mukana arvonassa =) Ollaan järkäämässä frendille babyshowerit ja tämä olisi oiva juoma myös juhlakalulle kuin vieraille =)

 • Reply Lellu Friday, January 27, 2017 at 14:12

  Ihania kuvia, kovasti onnea tuoreelle avioparille<3 !!!

 • Reply Karoliina Friday, January 27, 2017 at 14:24

  Osallistun arvontaan :)

 • Reply jenni Friday, January 27, 2017 at 14:54

  Tulevan kesän morsiamena ja vauvakuumeilevana näitä juttuja on vaan niiin ihana lukia!! 💖 mukana arvonnassa ollaan!

 • Reply Resus Friday, January 27, 2017 at 14:58

  Ihania kuvia. Aljoholitonta skumppaa olisi mukava kokeilla, ei sen suurempaa syytö kuin että viiniä tykkään maistella mutta tulee jo hyvin vähästä huono olo/krapula.

 • Reply Sanna Friday, January 27, 2017 at 14:58

  Mukana arvonnassa. Juurikin ystävän vauvakutsuja suunnittelemassa huhtikuulle :)
  Ja olet kaunis morsian!

 • Reply mansku Friday, January 27, 2017 at 14:58

  Mukana:)

 • Reply Shainiikku Friday, January 27, 2017 at 15:02

  Skumpat kelpaisi,sillä olen nyt raskaana. Mitään juhlia ei ole tulossa, mutta kyllä sellaiset keksittäisiin ;)

  Ja olet kyllä uskomattoman kaunis näissä kuvissa!

 • Reply Saila Friday, January 27, 2017 at 15:09

  Ihania kuvia ja kaunis pari, onnea kovasti! Kyllä talvihäissä on vaan sellaista omanlaistansa taikaa, ihana tunnelma.
  Skumppa-arvontaan mieluusti osallistun. :)

 • Reply KatiLeena Friday, January 27, 2017 at 15:12

  Valmistujaisjuhlat ovella ja vieraaksi tulossa ainakin kaksi raskaana olevaa ja kaksi absolutistia, holittomalle skumpalle olisi siis tarvetta!
  Tosi kaunis muuten tuo hääpukusi :)

 • Reply Meri Friday, January 27, 2017 at 15:21

  Kauniita kuvia ja upea mekko! <3

  Mukana arvonnassa.

 • Reply Heli Friday, January 27, 2017 at 15:57

  Voi huntu! Toiveissa olisi häät tämän tekeillä olevan esikoisen syntymän jälkeen joskus, ja olin jo heittänyt pois ajatuksen hunnusta vaikka aiemmin sellaisesta hääasussani olin haaveillut. Mutta enhän mä ajatellut tästä sunkaan hunnusta muuta kuin että onpa kiva. En yhtään osannut yhdistää sitä “vääränä ratkaisuna” kun oot näkyvästi raskaana, ei käynyt edes mielessä. Siispä huntu palaa munkin plääniin!

  Mukana arvonnassa. En ollut suunnitellut showeria mutta siinäpä olisi syytä järjestää sittenkin 8)

 • Reply ann Friday, January 27, 2017 at 16:10

  Voi että, aivan ihanaa lukea ja katsella sun hääpostauksia, kyllä tässä oma hääintokin väistämättä kasvaa..! Olette niin onnellisen ja UPEAN näköinen hääpari että en kestä! Ei vaan ole kauniimpaa näkyä kuin raskaana oleva nainen, joten eipä morsiankaan paljon hehkuvampi tuosta voisi olla :) Onnea avioitumisen johdosta, ihanaa että saitte unelmienne päivän!

 • Reply sINI Friday, January 27, 2017 at 17:05

  Superkaunis morsian! Onneksi olkoon hääparille!

  Skumppa kuulostaisi ihanalta, saimme viikko sitten pienen tyttären enkä imetyksen vuoksi juo alkoholia. Raskausaikana tuli tosiaan maisteltua muutamaa mehutyyppistä alkoholitonta viiniä 😣

 • Reply S Friday, January 27, 2017 at 17:06

  Skumpat tulisi tarpeeseen, jahka saisin tempaistua gradun valmiiksi tässä äitiysloman aikana ja pääsisin ihdoin juhlimaan maisterin papereita :) Valtavan paljon onnea ja rakkautta perheellenne! Päädyimme häiden suhteen samaan ratkaisuun esikoista odotellessamme, useiden erimuotoisten hääsuunnitelmien jälkeen tärkeämmäksi nousi lopulta ajatus aloittaa perhe-elämä yhden sukunimen alla. Muutoin emme lähes 8 vuoden yhteisen matkan aikana ole kokeneet avioitumista kovinkaan merkittävänä tekijänä, mutta toisaalta “järkevästi” ajateltuna se on myös turvallisuuskysymys nyt, kun vastaamme toistemme lisäksi myös tuosta pienestä, ihanasta ihmisenalusta <3

 • Reply Annika Friday, January 27, 2017 at 17:07

  Tää kyllä sattuisi niin loistavaan saumaan, ettei mitään järkeä! Rakas ystäväni kävi läpi pitkät ja raskaat hedelmöityshoidot, jotka vihdoin näyttivät onnistuneen, kun ensimmäisen kerran sain whatsappiin kuvan testistä kaksine haaleine viivoineen. Iloa ja onneamme ei kuitenkaan ehtinyt olla kauaa, sillä raskaus päättyi keskenmenoon. Useita, surullisia ja sumussa elettyjä, viikkoja myöhemmin, henkisesti vaikeat hedelmöityshoidot jatkuivat. Nyt, monta kuukautta myöhemmin, hän on onnellisesti raskaana viikolla 20 <3

  Olemme suunnitelleet hänelle baby showereita, joihin on ehdottomasti saatava (luonnollisesti alkoholitonta) kuohuvaa, sillä en keksi maailmassa mitään suurempaa kilistelyjen arvoista asiaa! <3 Suuren suurina valkoviinin ja kuohuvan ystävinä olemme yrittäneet ystäväni ollessa raskaana löytää alkoholittomia vaihtoehtoja, mutta täytyy sanoa, että melkoisia mehukatteja ja litkuja on tullut maisteltua! Vaikka en arvontaa voittaisikaan, tahdon kiittää tästä vinkistä, tulee ehdottomasti olemaan meidän baby shower- pöydässä! Ja loppujen lopuksi se on aivan sama vaikka joisimmekin sitä mehukattia, tilanteen huomioon ottaen emme voisi olla onnellisempia <3

 • Reply Maija Friday, January 27, 2017 at 17:12

  Kaunis morsian 😊 Kaveripiirin tapaamisissa (niitä on harvoin) yleensä joku on raskaana 😅 joten alkoholittomat juomat on pop!

 • Reply Juuli Friday, January 27, 2017 at 17:51

  Ystävän babyshowerit tulossa, joten alkoholittomalle skumpalle olis just sopivasti tarvetta :) ps. Olette kyllä niiiin onnellisen näköisiä kuvissa! <3

 • Reply Sanna Friday, January 27, 2017 at 18:27

  Kaunis pari❤ Meillä myös talvihäät ihan pian ja skumpat olisivat oiva lisä alkoholittomien juomiemme joukkoon. Tällä hetkellä kun meillä vaan on limpparia ostettuna 😊

 • Reply Laura Friday, January 27, 2017 at 18:36

  Näistä hääpostauksista välittyy jotenkin todella hyvin kaikki se onnellisuus ja rakkaus! Ja tietenkin alkoholiton skumppa kelpaisi myös, itse kun ei pahemmin alkoholia tule juotua :)

 • Reply ROMMI Friday, January 27, 2017 at 19:19

  Mukana arvonnassa! Omiin baby showereihin kelpaisi :D

 • Reply Hanna Salminen Friday, January 27, 2017 at 19:27

  Tännekin kelpaa alkoholiton skumppa, sillä vaikka en itse raskaana olekaan, niin kaiken aikaa joku ystävistä ympärillä on :)

 • Reply Noora Friday, January 27, 2017 at 19:53

  Ihania häätunnelmia teillä! <3 Meillä on myös mieheni kanssa perheenlisäystä tulossa, ja olemme menossa naimisiin maaliskuussa eli vauva on masussa menossa mukana. Mukana siis arvonnassa, hyvät alkoholittomat skumpat olisi huippujuttu viininystävälle!

 • Reply Jenski Friday, January 27, 2017 at 20:15

  Kiinnostavia huomioita! Babyshowerit tulossa, joten kuplajuomat kelpaisi… :)

 • Reply Emmi Friday, January 27, 2017 at 20:33

  Ei pelkästään yhdet vaan kahdet vauvajuhlat luvassa nyt keväälle ja vieläpä mun siskolle ja rakkaimmalle ystävälle.
  Ihania kuvia ja mekkosi on todella kaunis, varsinkin ihastuin hihoihin.

 • Reply Jenny Friday, January 27, 2017 at 20:53

  Minä täytän tänä vuonna 30 vuotta. Perheeseemme on siunaantunut hyvinkin tiuhatahtisesti kolme pientä lasta, jotka ovat mukana juhlahumussa, niin ovat juhlatkin ymmärrettävästi valtaosin alkoholittomat.
  Tulisi tarpeeseen siis :)

 • Reply iituliina Friday, January 27, 2017 at 21:41

  Skumppa kyllä kiinnostaa, vaikken täysin alkoholiton olekaan. Rakastan skumppaa. Rakastan. Myös niitä halvimpia. Joisin helposti pullollisen illassa jos voisin, mutta koska humala ei niinkään innosta, niin tämä vois olla aivan täydellinen, jos tosiaan maistuu skumpalta! Hmm, tai ehkä tuleviin tupareihin tarjolle..

 • Reply V Friday, January 27, 2017 at 22:43

  Olipa onnentäyteinen postaus :) Mielelläni testaisin alkoholitonta skumppaa, itsekin raskaana ja monenmoista juhlistusta tulossa kevään ja kesän aikana :) Kivaa perjantaita!

 • Reply Kati Friday, January 27, 2017 at 22:57

  Ihana postaus! Susta saa kyllä tosi paljon energiaa :) Olen lukenut sun blogia jo vuodesta kröhöm… 2011 asti ehkä ja ihanaa nähdä sut näin onnellisena!

  Paras ystäväni odottaa esikoistaan tällä hetkellä ja järjestämme hänelle baby showerit helmikuun puolivälissä. Vaikka en tässä voittaisikaan, niin taidanpa kipaista skumppaa rakastavalle ystävälleni näitä pulloja vauvajuhliin! :)

 • Reply Elina Friday, January 27, 2017 at 23:17

  Kauniita kuvia sinulla ja ihanaa loppuodotusta.

 • Reply NooraH/Nolibre Friday, January 27, 2017 at 23:29

  Kyllä olisi tuolle skumpalle käyttöä! :)

 • Reply Eve Saturday, January 28, 2017 at 00:05

  Keväällä olisi sekä kälyn että ystävän babyshowerit tiedossa, joten tulisi kyllä ehdottomasti niihin. Itsehän menen ympärivuotisesti holittomalla linjalla, mutta olisi ihana tarjota aidon makuista holitonta myös niille, jotka holillisena sitä normaalisti juovat.

 • Reply elisa Saturday, January 28, 2017 at 01:30

  Todellakin aivan uskomattoman ihanilta vaikuttaa teidän häät! ♡

  Itse en käytä alkoholia ollenkaan, niin kaikki alkoholittomat tuotteet kiinnostaa. Tähän skumppaan en oo aiemmin törmännytkään, niin oispa kiva voittaa arvonnassa ja päästä kokeileen. Eli mukana arvonnassa!

 • Reply Eil-- Saturday, January 28, 2017 at 08:47

  Ystävän vauvajuhliin olisi ihana lisä! Alkoholittomat viinit ei kyllä vakuuttaneet itseäni raskausaikana, joten hyvän alkottoman viinin löytyminen olisi ihan mahtavaa tulevaisuutta ajatellen.
  Me mentiin myös naimisiin minun ollessa raskaana 8+ -viikoilla. Kävi niin onni, että muuten vellonut pahoinvointi väistyi tuoksi päiväksi (palatakseen sen jälkeen kahta kamalampana) ja meillä oli yksi elämämme parhaimpia päiviä. Minustakin on niin ihanaa sanoa lapsen olleen mukana, hän on niin konkreettinen esimerkki siitä miksi menimme naimisiin – suuresta rakkaudesta! Toki meillä ei sitä kuvista nää, mutta pikkualkio siellä silti oli kyydissä :)

 • Reply Ronja Saturday, January 28, 2017 at 09:06

  Ensi kuussa mulla on 35vee synttärit ja masussa vilistää pikkuinen joten tuo alkoholiton skumppa osuisi juuri nappiin ja toisi kivan lisän juhliini!

 • Reply Lartsa Saturday, January 28, 2017 at 09:07

  Olen itse menossa tänä vuonna naimisiin ja paras ystäväni on tuolloin hyvinkin paksusti raskaana. Olisi ihanaa voida tarjota hänelle muutakin juhlajuomaa kuin Pommacia :)

 • Reply Hanna Saturday, January 28, 2017 at 09:26

  Heips. Häitä ollaan järkkäilemässä ja sulhanen ei alkoholia kuluta, joten nämä pullot olisivat loistava arvontavoitto meille! :)

 • Reply Trine Saturday, January 28, 2017 at 10:02

  Kääk! Mun kolme lähintä ystävää on suotu onneen ja saan seurata masujen pyöristymistä aitiopaikalta, joten skumpat ois niin jees babyshowereilta silmällä pitäen!

 • Reply S Saturday, January 28, 2017 at 10:17

  Ystävä päätti järjestää itse itselleen babyshowerit, mutta olisi silti mukava auttaa järjestelyissä ja viedä pieni extrayllätys vauvajuttujen lisäksi :)

 • Reply Matty Saturday, January 28, 2017 at 12:15

  Rakastan itsekin pitsiä ja hääpukusi on aivan täydellinen, juuri sinulle! Olet suorastaan kuvankaunis näissä kuvissa ja hehkut filmitähtimäistä kauneutta 💕
  Itse en alkoholista pahemmin välitä ja periaatteeni on että hauskaa voi pitää ilman alkoholia. On kivempi viettää iltaa ystävien kanssa kun muistaa mitä on toiselle jutellut. Vaikka itsellä ei vielä ole babyshowereita tiedossa niin olen jo tietenkin suunnitellut niitä. Tai mikä olisikaan parempi tapa yllättää tulevia lasten kummeja kun pitää rento hengailuilta tehden kasvohoitoja kynttilöiden valossa ja juoden alkoholitonta skumppaa. Kyseinen ilta on ainakin omasta mielestä unelmani 😍

 • Reply Jonna Saturday, January 28, 2017 at 12:22

  Arvonnassa mukana! Ystävän babyshowereihin mahtava lisä ja ehkä jopa itsellekin, kun haalea viiva ilmestyi tänään ensi kertaa tikkuun 🙊 ihana pieni salaisuus ❤

 • Reply Anne Saturday, January 28, 2017 at 12:46

  Kauniit kuvat!
  Ja arvontaan myös mukaan.

 • Reply Tiiu Saturday, January 28, 2017 at 13:09

  Mukana arvonnassa! Voisin lahjoittaa pullot ystävälleni, jonka häät ovat elokuussa. Odotan jo innolla tuota onnentäyteistä päivää. :)

 • Reply Outi Saturday, January 28, 2017 at 15:57

  Kaunis morsian ja kauniit häät. Ja kyllä maistuit skumppakin 😊

 • Reply Clivia Saturday, January 28, 2017 at 17:24

  Skumpat ois jees, alkoholittomat häät tiedossa :)

 • Reply Jenna Saturday, January 28, 2017 at 19:12

  Itselleni on tulossa myös ensimmäinen lapsi keväällä, toukokuussa. Tiedän ystävieni järjestävän minulle babyshowerit ja olisi mahtavaa saada sinne skumppaa :)

 • Reply Kipsu Saturday, January 28, 2017 at 19:22

  Mukana arvonnassa! Nämä tulisivat meille tupareihin, jotka järjestetään aamiaisbrunssin merkeissä :). Kiva olisi kilistellä, mutta aamulla klo 11 ei välttämättä huvita kamalammin alkoholia ottaa.

  Aivan ihania kuvia muuten teillä! Etenkin tuo postauksen ensimmäinen! Olet älyttömän säteilevä ja kaunis! Muutenkin häiden valokuvissa on nähty sut ihan “erilaisena” kuin normaalissa blogissa. Näytät niin onnelliselta, ettei mitään rajaa. Paljon onnea sinne rouva ;).

 • Reply Jenni Saturday, January 28, 2017 at 20:52

  Ystäväni babyshowerit ovat tulossa ja olen itsekin raskaana, joten maistuisi skumpat :)

 • Reply Katharina Saturday, January 28, 2017 at 21:20

  Mukana arvonnassa.

 • Reply V Saturday, January 28, 2017 at 22:35

  Löytyisi käyttöä, kun kaksikin ystävää on raskaana! :)

 • Reply Johanna Sunday, January 29, 2017 at 01:14

  Tän postauksen ansiosta ostin itsekin tätä kokeiluun ja ihan aidon skumpan maku! 5/5 ja voisin osallistua arvontaan mielelläni, koska maistuisi kyllä toistekin!

 • Reply Krista Sunday, January 29, 2017 at 13:03

  Ihan omia häitä varten kokeiluun ottaisin, koska hääjuhlamme tulee olemaan täysin alkoholiton. :) Eli ehdottomasti arvonnassa mukana!

 • Reply Eva Sunday, January 29, 2017 at 14:55

  Mukana arvonnassa! :) Mä tykkään kovasti viineistä, mutta alkoholista en niinkään. Ei voi hirveän montaa lasillista juoda ku nousee jo päähän. :D Kauheen montaa hyvää alkoholitonta viiniä en oo vielä maistanu.. Lehtikuohu oli kyl aika villin makuinen! Maku eroaa mun mielestä tosi paljon normiskumpasta, mut oli kyl musta hyvää. :) Sillä tais olla hintaa noin 15€ pullo, joten tää Henkelin olis paljon edullisempi.

 • Reply elli Sunday, January 29, 2017 at 18:23

  aivan ihana tunnelma kaikissa kuvissa! Suurinta onnea koko perheelle! :) ja samalla myös mukaan arvontaan.

 • Reply Lauski Sunday, January 29, 2017 at 19:19

  Onnellisuus paistaa läpi niin, että lukijankin on vain pakko hymyillä. Uskomattoman kaunis pari olette <3

 • Reply Maija Sunday, January 29, 2017 at 20:51

  Olen superonnellinen teidän puolestanne! :)
  Mukana arvonnassa!

 • Reply Sanna Sunday, January 29, 2017 at 22:56

  Alkoholiton skumppa olisi todella tervetullut omiin häihimme. Emmme juhli häitä kovinkaan “kosteissa” merkeissä, jos laisinkaan, niin tämä olisi hyvä ja juhlava vaihtoehto iänikuiselle pommacille :)

 • Reply xod Sunday, January 29, 2017 at 23:52

  Tuo sun mekko on ihan täydellinen <3

 • Reply NooraNiina Monday, January 30, 2017 at 10:33

  Jos tuo oikeasti maisuu noin ihanalta niin omiin polttareihin toimisivat varmasti. En ole uskaltanut osataa mitään alkoholittomia viinejä kun käsitys on että ovat aika kamalia… osallistun siis innolla arvontaan.

 • Reply Henna Monday, January 30, 2017 at 16:42

  Ystävän 30vuotis synttärit on tulossa ja pienokainen vatsassa, joten alkoholittomat skumpat sopisi kuvaan mainiosti.

  Näytättepä onnellisilta kuvissa. :)

 • Reply Janni-Kaisa Monday, January 30, 2017 at 16:58

  ihana tunnelma kaikissa kuvissa! :) mukana arvonnassa !

 • Reply Absoteekkarityttö Monday, January 30, 2017 at 17:47

  Ehdottomasti mukaan onnea koittamaan arvontaan! Eli mukana! Olen teekkarityttö, joka asuu syrjemmässä, kun muut minkä takia monissa pippaloissa on ollut alkoholiton linja itsellä koska on ollut pakko ajaa takaisin kotia koska bussit ei kulje ja taksi olisi liian kallis. Tästä on tullut kuittailuja aika ajoin mutta en välitä. Alkoholia kyllä käytän, mutta kyllä se omaan kotiin yöksi pääseminen vie monesti voiton itsellä! Tämän takia haluaisin järjestää täysin alkoholittoman tyttöjen illan 4 teekkarityttökaverini kanssa, jonne nuo skumpat olisi enemmän kuin iloinen yllätys. Näyttäisin täten, että aina alkoholia ei tarvita tyttöjenkään iltaan kun olisi skumppaa, herkkuja, kasvohoitoja, leffaa, leivoksia ja hyvää musiikkia esimerkiksi. Eli mukana onnea koittamassa, josko se siis suosisi. :)

  Oli mahtava postaus sulla tämä ja kauniit kuvat! Olen seurannut blogiasi pitemmän aikaan!

 • Reply ttaa Monday, January 30, 2017 at 18:08

  laatikollinen alkoholintonta juomaa kuulostaa miun kevään pelastukselta! tässä olis rotinoita ja kaasonkin hommia tiedossa, ja näihin tilaisuuksiin ei päivän sankarit haluaisi alkoholia. -kuitenkin ollaan sellaisia viinin siemailijoita, että jollain pitäisi saada suu makeaks.

 • Reply miida Monday, January 30, 2017 at 21:08

  Mukana arvonnassa! Olisi kiva saada maistaa oikeasti hyvänmakuista alkoholitonta skumppaa :)

 • Reply Essi Monday, January 30, 2017 at 21:35

  Kevään aikana parit baby showerit järkkäiltävänä ja kesällä myös kaasonhommat edessä – olisi siis mahtava juttu laatikollinen näitä! :-)

 • Reply Miia Tuesday, January 31, 2017 at 01:01

  Ihanat ja kauniit häät olleet teillä! 🙂 Mukana arvonnassa 🙂

 • Reply Tiina Tuesday, January 31, 2017 at 10:18

  Todella kauniita kuvia teidän häistä. Olet niin kaunis morsian. Onni välittyy kuvista lukijalle.
  Käytän todella vähän alkoholia ja alkoholiton skumppa olisi tervetullut taloon. Uutenavuotena skoolattiin mustikanmakuisella kivennäisvedellä 😝

 • Reply Ida Tuesday, January 31, 2017 at 11:01

  Mukana arvonnassa! oon uusi lukija ja sun tekstit on kyllä kivaa luettevaa. Nää skumpat olis ihanat ystävän baby showereihin!

 • Reply Hanna Tuesday, January 31, 2017 at 18:07

  Todella kauniita ja tunnelmallisia kuvia. Onnellisuus näkyy niissä todella. Kaikkea hyvää jatkoon! Olisi myös ihana tutustua uuteen juomaan, joten olen arvonnassa mukana :)

 • Reply Miriam Wednesday, February 1, 2017 at 20:17

  Olen itse absolutisti ja rakastan aidosti Henkelin alkoholitonta skumppaa, se on lempparini! Olen valmistumassa muusikoksi toukokuussa ja juhlani ovat, tietenkin, holittomat. Olisi ihana saada Henkeliä sinne, nam!

 • Reply häät maaliskuussa Thursday, February 2, 2017 at 11:25

  Aivan ihana puku sinulla. Olisitko kiinnostunut myymään sen eteenpäin.

 • Reply Jennannnen Thursday, February 2, 2017 at 19:43

  Voi mikä hehku noista kuvista paistaa! Meillä on kihlajaiset edessä pian, kunhan saamme muuton pois alta. Häitä en meinaa millään malttaa odottaa. Enkä tulevaa esikoistamme :D

 • Reply ZinZin Tuesday, February 7, 2017 at 11:56

  Alkoholittomat skumpat tulisi tarpeeseen kesän juhliin :)

 • Reply Hantsu Monday, February 13, 2017 at 07:10

  Olisi ihana saada holitonta laatuskumppaa kesäjuhliimme!

 • Reply Sofia Tuesday, February 14, 2017 at 09:59

  Teidän häät vaikuttaa olleen ihan täydelliset!

  Tässä juuri toivomme toista lasta joten alkoholittomalle skumpalle olisi tarvetta :)

 • Reply Anne Wednesday, February 15, 2017 at 21:03

  Mukana! Ois kiva päästä testaamaan :)

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post