Rennosti joogaillen

*Kaupallisessa yhteistyössä Yogaia

Kirjoittelin tuossa joku aika sitten Mungolifen puolelle Yogaiasta, joogapalvelusta, joka on hurmannut minut. Ajattelin, että erityisesti täällä Mungobabyn puolella olisi varmasti lukijoita, joita palvelu voisi kiinnostaa. Minut on ainakin yllättänyt vauva-arjessa se, miten vaikeaksi koen kotoa poistumisen ilman vauvaa. Tiedän, että hän pärjää ilman minua isänsä kanssa, mutta en raaski ihan hirveästi olla poissa. Jo tunnin poissaolo tuntuu itsestäni iäisyydeltä, enkä koe kovin montaa asiaa sen arvoiseksi. Tiedostan, että tämä on ihan normaalia, onhan vauvan ensimmäiset kolme kuukautta ikään kuin neljäs kolmannes, jossa äiti ja vauva elävät yhä symbioosissa.

Samaan aikaan olen kuitenkin halunnut antaa kropalleni parhaat mahdolliset eväät toipumiseen. Haluan treenata ja venytellä, palautua ja kasvattaa lihasmassaa, joka on huvennut raskauden aikana. Vaunulenkit ovat päivittäistä arkea, ja niillä pystyykin yhdistämään niin vauvan kanssa vietetyn ajan kuin treeninkin. Samalla kuitenkin kaipaan muutakin, ja vastauksen olen löytänyt Yogaiasta. 

Olen ajatellut koko raskausajan, miten ihanaa on päästä harrastamaan vauvan kanssa. Vauvauinti alkaa ihan parin viikon päästä, mutta lisäksi olen odottanut vauvajumppaa ja erilaisia kerhoja musiikkikerhoista temppukerhoihin. Vielä vauvalle suurin ja haastavin temppu on pitää päätään pystyssä, joten hetki menee vielä siihen, että vauvan kanssa temppuillaan mitään sen rankempaa.  Continue Reading

6+

Related Posts

Mini-me

Meidän perheissä rakastetaan spekuloida sillä, keneltä vauvat näyttää. Jo 4D-kuvasta haettiin yhdennäköisyyksiä milloin muhun milloin mieheeni, ja jo ensimmäisestä synnäriltä otetusta kuvasta etsittiin meidän neniä, silmiä ja mitä vielä. Minusta se on ihan hauskaa, vaikka varmasti jokainen ihminen näyttää juurikin vain ja ainoastaan itseltään. Vanhemmilta on sitten joitakin vaikutteita. En ole mieltäni paljoa vaivannut sillä, keneltä Dante näyttää, sillä hän on varmasti oma itsensä, itsensä näköinen ja luontoinen. Mutta onhan se hauskaa verrata hänen kuviaan meidän lapsuuskuviin. Todellisuudessa nämä todennäköisesti kertovat yhtä paljon kuin horoskoopit, sillä nämä tulkinnat ovat usein katsojan silmissä. Mä esim. mielestäni näytän ihan äidiltäni, toisin kuin nuorin siskoni, joka on isämme näköinen. Tämä on meidän perheen konsensus. Esim. anoppini mielestä olen ihan isäni tyttö. Meistä kolmesta sisaruksesta minä ja keskimmäinen olemme mielestäni tosi samannäköisiä ja -kuuloisiakin. Mieheni on jyrkästi eri mieltä, äitimme taas samaa mieltä. On siis ihan katsojan silmissä yhdennäköisyydet, mutta sehän tekeekin tästä hauskaa.  Continue Reading

15+

Related Posts

Muistoja kerryttämässä

Sain Vivianilta niin mahtavan idean, että halusin jakaa sen kaikkien teidän kanssa. Jo raskaana ollessani tajusin, että vauvaltamme ei tule ihan heti puuttumaan mitään materiaa, sillä lahjakyselyjä alkoi jo hyvin aikaisessa vaiheessa ja kaapit täyttyivät jo odotusaikana. Sama trendi jatkui nimijuhlissa ja uskon, että meidän perheiden ensimmäinen siskon/veljenpoika ja lapsenlapsi hukutetaan hemmotteluihin. Olen halunnut kuitenkin pitää huolta tärkeimmästä, eli siitä, että hänellä olisi muistoja elämänsä polulta ja siksi olen alkanut keräämään hänelle muistolaatikkoa jo ennen hänen syntymäänsä. Ajattelin jakaa kanssanne hieman ideoita siitä, mitä sinne olen tallentanut ja samalla kysyä teiltä ideoita, mitä muuta teille tulee mieleen tallentaa sinne.

Tähän mennessä muistolaatikossa on:
– ensimmäinen ultrakuva ja 4D-kuva
– sairaalan nimilappu Poika Pastak -nimelle
– ensimmäinen kuva synnytyssalista
– Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi sairaalasta saadut villasukat  Continue Reading

8+

Related Posts

10 things I love about you

Rakastan kun…

… nostan unisen vauvan kehdosta, vaunuista tai mistä tahansa ja hän menee ihan kippuralle. Kun hänet nostaa pystyasennossa ja hän on edelleen ihan unessa, jalat hakeutuvat ihan kippuralle ja koko poitsu on ihan pienenä sykkyränä. Jokaikinen kerta tuntuu, että sydän tulvahtaa vieläkin enemmän täyteen rakkautta.

… vauva nukahtaa pystyasennossa rinnalle röyhtäytyksen jälkeen ja jää nukkumaan poski rintaa vasten, huulet mutrussa suloisesti tuhisten.

… vauva katselee tarkkaavaisesti ilmeitäni ja heittää päätään taaksepäin valtaisaan hymyyn pienen kiljahduksen saattelemana. Continue Reading

23+

Related Posts